Raska på...

Vi vaknade halv tio, mest pga av katterna skulle jag nog säga, och då hade jag kust med en lång härlig morgonpromenad. Det hade inte Henrik!! Så självklart la jag ner huvudet igen då och så somnade vi om. Vaknade 12.40....12.40 men hallå?? Hur kan man sova sålänge och ändå vara trött när man vaknar. Sanslöst! Jaja nu är ju iallafall jag vaken, Henrik ligger fortfarande kvar i sängen. Jag börjar dock känna mig lite stressad. Jag vet ju hur sega vi är när vi ska göra oss färdiga för att åka någonstans så det gäller nog att raska på nu. Ska hinna duscha, sminka, laga mat, äta mat, hämta paket på Ica, till bokhandeln och köpa pennor, block m.m, hämta mamma och sedan vara hos brorsan vid fyra. Hm...blir intressant att se hur sena vi blir haha. Måste komma ihåg saxarna också för lilleman behövde naggas. Han hade iofs själv ingen lust med det, inte igår iallafall så vi får väl se hur det blir. Han kan vara ganska bestämt nämligen hehe. Just det ja jag har nog lovat Henrik att klippa honom någon dag också. Kanske borde ta tag i det lovandet i helgen också. Nej usch så klockan går, dags att stressa på!!


Jag hoppelihoppas!

Seminariet idag gick bra tyckte jag. Satt och diskuterade i ungefär en timme om boken och våra reflektioner kring den. Sedan sa jag hej då till Tess igen eftersom vi nu ska ha praktik i 1 1/2 vecka. Usch så nervös jag börjar bli. Speciellt eftersom jag inte fått tag på min handledare, men det ska väl ordna sig får vi hoppas. När jag kom hem från skolan idag så åkte jag och älsklingen och handlade. Vi storhandlade på Pekås och så passade jag på att fråga om sommarjobb. Det lät faktiskt ganska lovande för en kille som heter Markus skulle ringa mig snart så vi kunde ha ett möte. Betyder ju inte att jag får jobb, men det är ju en bra bit på vägen hehe. Jag hoppas verkligen att de vill ha mig där för jag vill verkligen inte tillbaka till hemtjänsten som förra året!!!! När vi kom hem smällde vi i oss tacos så det kallas duga (tack för tipset gumsan hehe). Och sedan kom Amanda och vi klippte av mer än en decimeter av hennes långa blonda hår. Lugg drog vi till med också och det passade hon kanon i. Hoppas du blev nöjd...:).... Nu sitter jag i soffan med ett glas pepsi och sjukhuset på...hm...lådan höll jag på att skriva, men det stämmer ju inte längre hehe. Vad ska man nu kalla en plattskärms-tv... jaja tv:n iallafall hehe. Just det ja jag va ju duktigt nog nere på byn (haha lät så härligt bara) och lånade böcker på biblioteket. Hela 8 böcker om mobbning hittade jag...Perfa!!

Imorn är det tripp till Karlskoga som gäller. Jag och Henrik ska till familjen Grevfe och hälsa på. Blir väl att beställa god mat och titta på "Så ska det låta"...HOPPAS JAG hehe. Jag får väl se reprisen annars då. Ja just det ja på tal om musik...Tess va snäll och upplyste om att idol uttagningen dels kommer att ta plats i Karlstad till våren...det va ju typiskt. Då blir man ju tvungen att faktiskt göra det man talat om sålänge...alltså bidra med en liten truddelutt...haha.. Jaja Tess vi får väl se va roligt det blir..:) En upplevelse blir det ju iallafall hehe. Och självklart en underbart rolig känsla när DU min vän går vidare och sjunger sk*ten av juryn!! ;)

Va härligt det är när våren börjar ta fart och solen visar sig... Fler sånna dagar tack!!

                                    

Nu ska jag njuta av pepsin och den mjuka soffan under min grymt sega kropp...












Sol, bad och partajande...

Åh nu är det stora planer på gång... Vart, när och vilka ska med utomlands till sommaren? Vi blir förhoppningsvis ett roligt gäng som drar iväg två veckor i juli/augusti. Åh så skoj det blir!! Det verkar dock vara många som vill åka utomlands i år så vi tänkte att vi skulle boka så fort vi vet vilka som ska med. Frågan är dock vart? Vi vill ju inte att det ska vara allt för dyrt att leva eftersom vi ska vara borta hela två veckor. Turkiet kanske? Vi va ju där 2ggr år 2006 och det va ju superbra. Hyffsat billigt att leva, bra väder, bra shopping och bra nöjesliv!! Enligt oss iallafall!! Har ni några tips och råd så får ni gärna dela med er!! Jenny och Sarfve ni MÅSTE med!!

Jag har inte läst fädigt boken än...chockerande va? Nej inte särskilt jag vet, men jag är på god väg iallafall. Jag måste ju vara klar innan jag somnar i kväll så det är bara att kämpa på. Kan fortfarande inte rikigt släppa att JAG fick Vg på denna tenta, som skulle vara så svår att klara. Stolt och förvånad över mig själv haha!! Tess min vän nu har vi inte setts på ett tag du, men imorn kommer jag!! Hoppas du och systeryster haft en bra vecka ihop i Karlstad. 

Hoppsan va tiden går fort när man har roligt. Får sluta drömma mig bort bland palmerna och gå in i verkligheten och nationalismens bakvatten istället. Adjöss för nu!! 

Känner mig piggare...

Just nu känner jag mig en aning piggare faktiskt. (peppar peppar) Vaknade i natt och mådde sådär fruktansvärt illa igen, men så va det borta när jag vaknade. Underlig sjukling detta kan jag lova!

Jaha nu känner jag mig förvirrat happy... Jag fick sms av Tess i morse där hon sa att vi fått betyg på tentorna. Jag trodde ju att det va betygen vi fick förra veckan, men tydligen va det bara delbetygen om vi klarat det eller ej. Jag fick VG...kan ni tro att jag blev förvånad!!! Det hade jag aldrig kunnat ana, men va glad jag blir! JIPPI!! Hur ska man fira detta då... en liten godispåse kanske..:) Hm...ok nått är på tok iallafall, blev illamående t.o.m när jag tänkte på godis. Då är det nått som är galet!!

Jaja ska plugga nu så jag är förberedd inför seminariet imorn... Har ju knappt läst nått än, slarviga jag!!


Picsdags

Jag är inte på topp tyvärr. Kan hända att min älskade sambo smittat mig med sin förkylning och att det startar med illamående annars vet jag inte vad det är för fel på mig. Har iallafall varit i Karlskoga idag och hjälpt mamma välja bågar, kommer att bli såå snygg mamma hehe.Och så va vi en sväng hos mina favoritbarn och hälsade på. Jag tog en hel del bilder idag med och nu ska jag faktiskt vara duktig och lägga upp dem direkt. En del från helgen är också med.

 William väntar på att vi ska få gå in i biosalongen.
 Andra halvan av filmen satt han i mitt knä.
 Godis och mys i soffan hos mamma
 Underbara unge.
 Haha lyckades till slut få med alla på bild...

 Så go så man vill äta upp henne hehe.
 Jag må vara lite partisk, men sötare ungar får man leta efter.

Jag har tur som har så underbara varelser i mitt liv. Älskar er mina änglar!!

Nu ska jag försöka äta lite och sedan sova. Får hoppas att illamåendet är borta när jag vaknar för jag har ej tid med detta just nu!! :( Godnatt

Slarvmaja..

Jag kom på att jag har glömt att lägga in bilder som jag lovat... slarvmaja kan ni kalla mig för det är precis vad jag är det! Jag har inte pluggat vidare mycket heller... försökte, men fattade inte ett dugg av det jag läste i boken. Måste ta tag i det lite senare. Jag är bra på att skjuta upp saker och ting som ni märkt. Slarvmaja åter igen hehe. Jag har nog däremot kommit fram till vad jag ska skriva om för fördjupning. Blir förmodligen Barn till alkoholister om jag inte kommer på nått bättre snart. Är inte helt nöjd med mitt val, men men...

Jag är väldigt sugen på att se ett avsnitt av Men in trees just nu, får hoppas Henrik är sugen när vi kommer hem. Är alltså i Nykroppa just nu och sitter i Magnus rum. Jag vid min dator, Magnus vid sin och Madde vid sin nya dell hehe... Jättefin Madde...självkart inte finare än min, men jättefin hehe.. Henrik, Ulf och Agneta sitter bänkade i soffan nere i vardagsrummet eftersom det är innebandy på tv!!

Just nu försöker jag hitta lite fakta jag skulle kunna passa på att skriva ut när jag har en skrivare till hands, men nej då hittar jag självklart ingenting av värde... ger upp för ikväll... Ska gå ner och vara sällskaplig, samt försöka läsa igen!! Bye Bye

"Män i trän"

Sov länge idag, va jätteskönt och sedan har vi ätit lunch och tittat på Men in trees. Vilken bra serie!! Va beroendeframkallande det kan vara att kolla på serier...man vill bara se mer och mer hela tiden. Nu ska jag dock plugga lite. I nationalismens bakvatten ska jag läsa innan torsdag så bäst att sätta fart! Henrik är ännu värre i sin förkylning idag så han har inte jobbat i natt och kommer säkert inte kunna jobba resten av veckan heller. Får dock verkligen hoppas att han hinner piggna till innan matchen på söndag...sista seriematchen för säsongen.

Vilken träningsvärk jag har idag då. Värst i vaderna och axlarna. Då vet man ju att man varit duktig iallafall hehe. Imorn blir det motionspass vid halv sex också, men innan det ska jag till Karlskoga och hjälpa mamma ner till stan. Hon ska välja nya bågar till glasögonen. Mamsen har nämligen fått ryggskott och är sjukskriven veckan ut och så fick hon starka tabletter hon ej ska köra bil efter att hon ätit. Så jag får ta hand om både mamsen och Henrik denna vecka tror jag hehe. Gör jag så gärna!!

Ikväll är det innebandy/tvätt kväll i Nykroppa. Har blivit som en vana att åka dit varje måndag hehe, trevligt!!

Hm...vet inte riktigt om jag har så mkt att skriva just nu... ska sätta igång med läsandet istället så hörs vi säkert senare ikväll!

Stolt över mig själv!

Som jag förstod så vaknade William tidigt i morse, runt sju nångång och jag va måttligt trött. Jag kunde dock inte sova när jag hörde att han pratade så jag gick in och la mig bredvid honom. Efter en halvtimme klev han och mamma upp, men jag låg kvar och gjorde mitt bästa för att sova en stund till. Hehe det va dock inte så lätt för William va på ett "jag ska bara"-humör. Jag tror hon va halv nio-nio när jag gick upp. Brorsan, Linda och Miranda kom på lunch och sedan åkte jag hem. Jag åkte direkt och hämtade Henrik och pratade lite med Jenny. Vi hade pratat om att träna i eftermiddag, men jag sa att jag inte orkade. Men vet ni vad...jag ångrade mig och följde med!! Så duktigt av mig, inte sant? Hehe, men ojojoj det va nog det värsta jag gjort på länge. Trodde ärligt att jag skulle spy efter en av de värsta konditionslåtarna haha. Jag klarade mig igenom passet utan att spy, men kom ut svettig som en gris. Jag är stolt över mig själv och känner mig nu vär den slappkväll i soffan. Henrik ligger och sover ikapp nattens timmar av dataspelande. Han har dessutom gått och blivit genomförkyld så vi får väl se om han kommer iväg till jobbet ikväll. Stackarn!!

Denna vecka ska jag både vara slarvig och duktig hade jag tänkt. Jag ska bara åka till skolan två dagar denna vecka för måndag och tisdag stannar jag hemma. Vi har så korta dagar och ej nått viktigt på schemat just då så jag har ingen lust att slösa så många timmar på att vänta på bussar och restiden. Jag ska istället pluga hade jag tänkt. Har en hel del att göra och en hel del att fundera ut. Som vad jag ska skriva för uppsats till exempel...(?)...SVÅRT!!! Har flera ideér, men kommer liksom aldrig längre än så tyvärr!! Så det MÅSTE jag ta tag i. Sedan sa jag ju att jag skulle vara duktig också...detta ska jag vara genom att träna tänkte jag. Det är iallafall lättare nu när man varit iväg några ggr, man börjar få suget igen! BRA!!

Varför ska söndagar nästan alltid kännas så mörka och trista. Jag behöver ljuset nu som kan pigga upp mig lite! Just nu är jag trött och hungrig och mitt största problem just nu är vad vi ska äta och vem som ska orka laga den hehe. Jag kan definitivt gissa vem det blir...kan ni? :) Jag återkommer senare ikväll med bilder från gårdagen!!


Musigt hela dagen...

Javisst vi skulle musa hela dagen tyckte William och det gjorde vi minsann.... För er som ej förstår vad det betyder så är det alltså ett annat ord för mysa...eller ja Williams ord för mysa. Lite problem med Y´t där då hehe.

Bion va kanonbra... Alvin och gänget...verkligen värd att se!! Första hälften av filmen satt William mellan mig och mamma, men sedan tyckte han att mitt knä va bättre. Underbara unge!! Filmen va ju såå härlig...sicka ekorrkillar. När vi kom hem efter bion så va det dags för middag. William hade bestämt nudlar, bacon och räkor så vi kokade ihop nått som lät smarrigt och smarrigt blev det!! Bra va gullunge. När melodifestivalen började låg jag och Wille i soffan och mös under en filt och med godiset nära till hands såklart. Upp och hoppa med Frida var en favorit till William och precis innan de sa att hon gick till finalen så somnade han sött i min famn. Där hade han gärna fått ligga hur länge som helst för det värmde hela mig att se honom sova, men jag bar efter ett tag in honom till sovrummet. När jag bar upp honom så vände han in sig mot mig och la huvudet mot min axel...det påminde mig om när jag själv va liten och blev buren till min säng efter att ha somnat i soffan. Vilka minnen man kan ha! När vi va på stan i förmiddags så ville William leka vid en lekplats medans mamma tog ut pengar. Vi gick dit och han började springa runt bland snurror och rutschbanor...så kommer det fram en grabb i Williams ålder och börjar prata med honom: (konversationen satte igång efter att jag sagt åt William att var försiktig)

Pojken: Heter du William?
Wille: Ja jag heter William.
Pojken: Nähä (med ett stort smile)
Wille: Jo...
Pojken: Precis som mig!! (ännu större smile)

Haha de hette alltså samma sak. Och efter denna lätta introduktion så var det som om de kännt varandra hur länge som helst. De började genast snurra på snurran ihop och skrattade och hade kul. Tänk va enkelt det är när man är barn och va glad man blir när man ser på dem och deras spontanitet.

Så till kvällens härligaste kommentar:

Willim äter skumbananer och säger sedan: "De här bananerna rockar fett"

Haha va chockad jag blev när han sa det, men va roligt det va. Vi skrattade alla tre en lång stund.

Så till mitt tyckande och tänkande kring kvällens melodifestival då...

Jag har faktiskt inte så mycket att säga... rätt låtartill finalen, eventuellt en aningens fel till andra chansen, men nä har faktiskt inte mycket mer att säga om just låtarna. Eller jo det har jag ju visst det... denna kille vars namn eller titel på låt jag ej minns, men som sjöng en ballad på ett annat språk... SNÄLLA VAD TÄNKER DE MED? Ingen fattar vad som sjungs, ingen poppig melodi att ändå kunna digga till...nä då är det ju faktiskt ingen idé att vara med, snälla nån!!!
Ja jag har faktiskt nått positivt också...dock ej om bidragen!! Om jag någonsin skulle köpa mig biljetter till att gå och se en ståuppkomiker så skulle det definitivt, utan tvekan vara Björn Gustavsson jag skulle betala för. Jösses vilken rolig kille. Jag fick nog lika synliga magrutor som honom efter alla skratt han lockade fram. Jag satt nästan hela programmet och bara väntade på att han skulle komma in.... Roligast!

Bilder från dagen kommer, men jag är ju hos mor så jag får fixa det när jag kommer hem imorn! Nu ska jag sova för enligt mamma brukar William vakna vid 6-6.30. Knasiga unge! Härlga unge som jag älskar såå mkt!

Hm...ska jag ringa TheBoy innan jag somnar, eller ska jag nöja mig med ett sms...hm...jag tror jag satsar på ett sms för han är nog fullt upptagen med sin dator och sina datanördskompisar. Sov gott min nörd om du ser detta! See you tomorrow!

P.S...hoppas det gick bra efter kattattacken Netteliplättan!!

Hemma hos mamsen

Nu har vi varit på stan och kikat lite samt ätit på Mc Donalds. Köpte Mc Nuggets för första gången och blev mycket nöjd...smaskens. Nu sitter vi och slappar lite innan det är dags för bio. William leker med Robot X (han har döpt honom själv) som jag köpte till honom på stan....nehe nu tröttnade han visst. Jaja underhållning för nån minut iallafall haha. Träffade Emma Eriksson när vi va och handlade på Willy´s...gud va stor hon blivit och va fin hon var... Kul att träffa dig lilla (?) gumman!!

Henrik kom hem halv nio i morse och skulle ladda battrierna inför ännu en natt framför datorn och WOW... Som Henrik lite försiktigt berättade för mig heter World of Warcraft och inte War of Worlscraft som jag tydligen hade skrivit någon gång tidigare. Ber hemskt mycket om ursäkt!! Herrn skulle ringa när han vaknade, vilket skulle vara klockan tre sa han...ska bli väldigt intressant att se om han kommer upp tills dess hehe. Hoppas du sover gott iallafall min prins.

Nu är mamma klar med Aftonbladet så då ska jag passa på att sätta mig och läsa den. See you later!


I väntans tider...

Oh nej inte gravid inte...bara väntar på att Henrik ska bli klar med att packa ihop sin dator och annat så att jag kan skjutsa honom lite snabbt till Sarfve och sedan äntligen få krypa till kojs. Är väldans trött nu. Grabbarna vann iallafall med 10-4 så det va ju kanon... själv tyckte jag första delen av matchen va ganska trist och lååång, men jag Madde och Nettan underhöll oss ändå. Blev en hel del skratt och glädje kan man aldrig få för mycket av så kvällen känns lyckad. Måste ju kika på aftonbladet nu vem som åkte ur Let´s dance...andra veckan i rad jag missar det ju, inte bra! Imorn blir det iallafall tidig resa till Grefves och mys med barnen, sedan är dagen späckad med bland annat bio då som sagt. Alvin och gänget heter filmen vi ska se...hm...tror jag iallafall. Har sett reklamen och den verkar mysig så jag är nöjd hehe.

Nä ska hjälpa herrn så det går lite fortare detta... GodNatt

LFIBK - Skattkärr

Nu har jag precis bytt om lite för snart kommer mamma och pappa Stjernberg och hämtar mig. Vi ska ju till Karlstad och heja på Lesjö när de vinner över Skattkärr... Kanske inte borde säga för mycket iofs för det brukar oftast bringa otur när jag talar för tidigt om vinst haha.

Fy tusan va trist förmiddagen idag va...tittade på nån extremt dålig film som många slumrade till skulle jag tro. Sedan hade vi SO och fick tillbaka proven... 13 st som måste göra underkänt berättade Martin det första han gjorde och spänningen va stooor... Trodde hjärtat skulle ploppa ut där ett tag hehe. JAG KLARADE DET!!! Ni kan tro att jag blev lättad. Slapp jag den bördan. Mellan dessa två lektioner hade vi 1 1/2 h rast och ojojoj va jag höll på att göra bort mig totalt. Vi hade köpt varsin macka som vi slängde i oss och sedan skulle vi köpa med te och sätta oss på ett annat ställe innan lektionen började. Jag tog de små tallrikarna mackorna legat på och så slängde jag dem i soporna. Så ställer vi oss i kön och jag ska ta fram mitt bankomatkort jag hade i fickan för några sekunder sedan. Det är borta... Vad kan ha hänt med detta kort... Svårt att klura ut va? Haha, javisst jag hade slängt det i den stora svarta soppåsen. Jag hade dock tur för de hade precis bytt påse så det fanns inte mkt i den. Tess ser genast kortet och tar upp det åt mig... Ni ska tro att vi skrattade. En gnutta pinsamt va det också kan jag lova haha!!!

Jaha ja vettja när de hade tänkt ringa och berätta när de ska plocka upp mig ja... Jag får väl göra mig klar ifall att de plötsligt står utanför och tutar på mig. See you...

Favvo bröderna

Henrik och Magnus Stjernberg, bättre killar får man leta efter. Henrik är som ni kanske vet min pojkvän och Magnus är Henriks lillebror. De har en så himla bra kontakt till varandra och till mig. Ser Magnus som en av mina bästa vänner och jag tycker om honom väldans mkt. Och Henrik är världens underbaraste pojkvän som jag älskar såå. Magnus va precis här en sväng, han skulle åka med Henrik till Nykroppa. När de gick så stod jag i fönstret och vinkade och med en slängkyss från Henrik och ett vinkande från Magnus med stort leende, värmde hela mig. Så härligt med syskon som går så himla bra ihop. Som ni märkt har jag ju pratat en hel del om Madde, deras storasyster, tidigare så jag behöver väl knappt berätta att hon betyder minst lika mkt för mig och är minst lika underbar. Jag har haft sån tur som hamnade i en familj som fam.Stjernberg. Vem skulle inte vilja utöka sin familj med 5 underbara människor?!! 

  

Domedagen imorgon....

Oj va trött jag är. Har varit en extremt lång dag med mycket koncentration inblandat. Jobbade hårt på inlämningsuppgiften i förmiddags (tur att jag har Tess) och så redovisade vi på eftermiddagen. Måste säga att jag tyckte alla i klassen va superduktiga. Alla hade olika roliga sätt att redovisa på. Jag hoppas även vårat uppskattades. Sedan smet jag faktiskt lite tidigare från lektionen. Skulle jag vänta skulle jag komma hem sju ikväll och det orkade jag inte så jag smög ut i slutet av den sista redovisningen. Hoppas ingen tog illa upp!!

Imorn är det dags....den stora frågan gror inom en.....Har jag klarat tentan eller inte? Jag skulle iofs nästan kunna svara på det direkt för frågan är inte om utan snarare vad jag kommer att få göra omtenta på. Hoppas det bara är nån enstaka uppgift i såfall!! Före SO-lektionen och domen imorn så är det film på schemat. Krigarens själ tror jag titeln löd....hoppas den är bra så vi slipper somna!!

Stor dag för vår älskade Zelda imorn också....Katten ska äntligen få reda på sitt kön!!! Haha vi vet alltså fortfarande inte säkert om det är en flicka eller pojk. Lutar dock åt pojk faktiskt vilket innebär att vår andra misse Luna löper stor risk att snart bli med kattungar...då blir det livat på Spångbergsvägen vill jag lova.

Hm....vad ska jag göra för mat idag? Ja ge tips är ni snälla för jag har verkligen inga ideér alls just nu!! Varje dags stora problem...vad ska man äta. Men ska ni komma med tips, vilket jag hoppas ni gör så får det bli innan halv åtta då för då sätter denna lilla kock igång...

Vi hörs snart mina vänner och alla som jag känner!!


STOOR SUCK!!!

"Jag blir helt matt" som min kära vän Tess hade sagt och säkert tänker i denna situation. Sovmorgonen imorn kan vi nu glömma, har en oerhört stor uppgift framför oss som förmodligen kommer att ta all tid vi bara kan få. SUCK!!

Varför så kort?

Jag kan verkligen inte förstå varför 2900 Happiness bara tar upp en halvtimme? Knappt så det hinner hända ett dugg innan det tar slut ju. Synd för jag börjar verkligen tycka om denna dagliga underhållning!!

Ja jag vill nu bara upplysa om att det som Tess skrev om att jag inte ätit en endaste tugga päron idag är väldigt mycket SANT!! Och hör sen! Haha...jadu gumsan...vi är för roliga vi...och du är för go!!

Happy birthday to yá......happy birthday to yá........happy biirthday.....

Nej ingen fyller år, men jag är på mitt lilla trallhumör och då lyckas dessa rader alltid komma ut som härliga toner.... Fråga mig INTE varför för det har jag inget svar på!! Jag och Tesselitess pratade för en liten evighet sedan om att göra en audition för Idol, men jag vet inte jag om jag vågar. Då gäller det att tuffa till sig. Roligt hade det varit iallafall haha. Skulle ju vara spännande att se hur juryn reagerade...Eller så kanske det skulle knäcka ens självförtroende helt och hållet haha.

HJÄLP...nu satte godissuget in...ajsingabajsinga Ida-Marie!!

Hemma igen!!

Jag lyckades med försök nummer två i morse och kom med bussen hehe och nu är jag åter hemma efter en lång skoldag. Under morgonen lyckades vi börja med uppgiften som ska lämnas in och redovisas imorn och så fick vi också information om våra framtida studieval vi måste göra denna vår. Eftermiddagen bestod av SO och ny lärare, mkt duktig och rolig tjej skulle jag vilja säga. Klarade av att lyssna hela lektionen och hade dessutom mycket kul under stor del av den. Imorn är det förberedelser inför redovisningen som fyller förmiddagen och efter lunch är det dags. Alltid lika pirrigt, nästan lite jobbigt. Jag vet ju dock att det går över när man väl står där. Får bara hoppas att vi fyller ut tiden som vi ska... kan bli knivigt!!

Direkt när jag kom hem åkte jag och Henrik och solade, mycket skönt och välbehövligt!!! Och nu sitter jag och väntar på att tv-kvällen ska börja med happiness som start som vanligt. Fick ett roligt erbjudande av en kompis till Henrik idag, att få äran att hjälpa till på ett kommande bröllop och det skulle jag verkligen tycka vore roligt! Älskar bröllop och hela stämningen som bröllopsdagen bär med sig. Dessutom är den kommande bruden så oerhört söt att man gärna hjälper till. Tänk va härligt att få gifta sig.... hoppas man får uppleva det i framtiden *pik* haha...Nej men det är nått jag alltid drömt om och som jag ser fram emot.

Som ni vet kan jag inte göra två saker samtidigt och nu är tv:n igång så see you later....


Så kan det gå!

Jag brukar aldrig hinna sitta vid datorn på morgonen, men denna gång hinner jag minsann. Missade bussen med bara nån minut och mitt jobbiga humör blev inte direkt bättre av det vill jag lova. Det va bara att åka hem igen och invänta nästa buss. Skulle kunna ta bilen, men dels blir det dyrt och sedan va det fruktansvärt halt och dimmigt ute idag så jag vet inte om jag vill köra ända till Karlstad. Suck...det här kan verkligen förstöra en hel dag. Och vad orsakade att jag blev sen då? Jo ett så stort I-landsproblem som att min mascara och jag inte kom överens. Den ville bara klumpa ihop sig och jag fortsatte att måla och måla och måla...blev det nå bättre då tror ni? NEJ!! Vad ska jag hitta på nu då så att jag inte somnar innan jag ska iväg igen... djup suck. På sätt och vis bra då att vi skulle träffa gruppen nu så att jag inte missade en del av en lektion, men lite tråkigt när man bestämt en tid att då komma en timme senare. Jag få väl göra nån extra grej så det kompenserar för det de gjort! Nu ska nog Henrik strax gå och lägga sig och sova... avundsjuka och en ännu djupare suck!!


Hörs om extremt många långa timmar då jag förhoppningsvis lyckats ta mig till och hem från skolan.....


YES...kicken är tillbaka!!

Äntligen kände jag en sån där kick jag kände när jag tränade som mest förra året. Kände att jag bara ville att det skulle bli en ny dag och ett nytt pass att gå på...roligt!! Nu blir det ju dock inte förän tidigast söndag jag hinner träna igen så då hoppas jag att jag känner samma sug då hehe. Jag och Jenny funderar både på Step och Balance vilket låter lysande... Får hoppas jag hinner hem bara. Henrik ska lana till helgen så jag kanske åker hem till mamsen och myser med henne och Wille. Pratades om bio dessutom så vi får hoppas att William väljer en som kan roa även mig hehe. Är nöjd bara jag får träffa honom!!

Ojsan vad det kurrar i lilla magen. Hinner inte laga mat just nu dock, 2900 Happiness, Sjukhuset och duschen står före på schemat.... Och det är inte lätt att skriva medan jag tittar har jag märkt så nu får det vara nog på mina oerhört viktiga ord... Adjöss för nu


...

Operationen uppskjuten till 19/3.... inte mkt att göra åt det!!!

Time to shape up...

Jag har precis klivit innanför dörren och är hur trött som helst, men ingen rast och ingen ro. Halv sex ska jag inta golvet på Träningsverksta´n och svettas järnet. Kommer förmodligen flåsa en hel del också med tanke på min extremt dåliga kondition, men bättre ska den då förhoppningsvis bli hehe.

Föräldrarperspektiv hette föreläsningen idag och alla som missade den missade nått riktigt bra. Nära till tårar många gånger och man fick verkligen en bild av hur det kan vara som förälder till en missbrukare, förmodligen dock inte alls i närheten av hur det egentligen är för det är en situation man ej kan föreställa sig!! Tydligen har socialtjänsten och psyk nått att jobba på för att få bättre rykte, åtminstone i Karlstad kommun. Nu ska man självklart inte bara gå från en individs upplevelser, men jag anser inte att nån ska bli behandlad såsom vår föreläsare blivit. Eftermiddagen bjöd på en extremt långtråkig Islam lektion... många nya ord jag aldrig hört talas om och redan glömt. Så va det med det!!

Hm....att klockan alltid ska gå så fort...Ska svepa i mig lite vatten och fixa ihop träningssakerna....


Tack Evelina...

Ja jag vet Nettan... blev lite depp förut när jag testade kläder som inte sitter som de ska längre!!

Tack Evelina...
Du gjorde verkligen min dag bättre!! Ibland har man deppdagar man helst skulle slippa, idag var en sådan dag. Man får försöka tänka sig in i låten... "i morgon är en annan dag"....och göra den till något bättre!!

Jaha hemma från Nykroppa igen och klockan var sängdags för längesen för min del. Jag ska plocka iordning på lite kläder och sedan ska jag hoppa i säng. Ja gaddarna ska ju borstas också naturligtvis och sminket tvättas av, men varje detalj kanske jag inte behöver dela med mig av hehe..... Henrik ska strax iväg och jobba, trist att sova ensam som vanligt. Vi blir lite bortskämda under helgerna när vi får sova bredvid varandra... härligt!! Jag har iallafall varit duktig och gjort min läxa ikväll, japp...skrev ut fint och ordentligt på datorn dessutom. Får hoppas att diskussionsfrågorna duger. Jag hoppas att jag hinner med halv fyra bussen hem imorn för jag skulle vilja hinna träna halv sex. Återstår att se alltså!!

Ingen fest till helgen heller, Tobbe brustet ledband, Nettan och Madde match på söndag... Jahopp då får man väl plugga då hehe. Jag funderar på om jag ska vara så duktig att jag ska börja på uppsatsen redan i helgen. Vore ju bra att veta vad man ska skriva om iallafall och leta upp lite litteratur. Jaja ska inte säga för mycket nu, vi får se vad helgen bjuder på. Hm...ja ni ser jag börjar planera nästa helg redan hehe... En dag i taget Ida-Marie!!

Okej klockan tickar, sovtimmarna minskar, dags att sova... Godnatt


Måste ske en förändring...NU!!

Jag är så extremt trött på detta. Har inte varit nöjd med mitt utseende på jag vet inte hur länge nu och börjar bli extremt trött på det. Jag måste gå ner i vikt för där tror jag största problemet ligger. Från och med nu får det vara slut på skräpmat, godis, fika... och måste börja träna. Det blir det största problemet för jisses va svårt det är att ta tag i det. När och vad ska jag träna? Om jag ändå ko hem tidigare om dagarna, men nu gör jag ju inte det och när jag är ledig blir jag för lat, tar tillvara på timmarna hemma istället. Finns mycket att skylla på hela tiden. Usch jag vet iallafall att det måste ske en förändring nu för jag klarar snart inte av att må så här dåligt över mig själv...HEMSKT!!

Imorn sätter det igång igen.

Usch ville verkligen att denna helg skulle vara så lång det bara gick, men nej det gick lika snabbt som alltid och imorn är det dags att åka till skolan igen. Har mycket att göra denna vecka. Islamuppgiften är till hälften klar, vi ska göra en falluppgift i studiegruppen och så får vi reda på tentan och ska gå igenom den på fredag. Detta med tentan känns väldans skrämmande får jag lova att säga. Avskyr att gå igenom ett prov efteråt, jag vill bara ha reda på mitt resultat och sedan gå vidare efter det liksom. Får man reda på svaren och alla ska älta de fram och tillbaka så får man bara ont i magen, iallafall jag! Hoppas hoppas jag slipper omtentan!!

Nu ska vi strax åka till Nykroppa, där väntas mat och innebandy. Henriks syster Madde ville klippas också så jag får vl ställa upp och vara snäll då. Sen ska jag göra klart häftet lite snabbt för att sedan bara kunna slappa ikväll. Jag känner att jag börjar må dåligt av skolan nu, ångest och stress hela tiden och ni som känner mig vet att det inte alltis går så bra ihop med mig. Skoltrött som bara sjutton, men det har till största del med denna bussresa att göra. Spyr snart på alla resor och allt väntande däremellan...TOKIG!! Försöker tänka positivt, men som ni märker så fungerar det inte speciellt bra haha.

Jaja bäst jag hoppar i duschen då, annars kommer vi aldrig iväg.. 

 

Nöjd, men lite tom...

Jag är väldigt nöjd med livet som jag har det nu. Bor med världens underbaraste kille och tre härliga katter som förgyller vårt hem, vi har börjat planera husbygge och pratar om en framtid, tillsammans såklart. Jag har fått en stor drös med nya vänner som gör mig lycklig många stunder och som jag absolut vill behålla. Och jag har en mamma och syskon med familj som älskar mig och som jag älskar minst lika mycket tillbaka, men ändå känner jag mig en aning tom. Jag vet vad som orsakar det och jag kan göra nått åt det, men jag orkar inte och vill inte. Jag känner inte att det är värt det riktigt för då kommer jag att förlora andra viktigare delar i mitt liv, Jag hade önskat att saker och ting såg annorlunda ut från början, men vad som är gjort det är gjort. Och på sätt och vis kanske detta var det bästa som kunde hända mig för det är inte förän saker och ting ställs på sin spets som sanningen kommer fram.

Ibland får man nog bara inse att saker och ting förändras, men att livet fortsätter ändå!!! 

Grattis älskling!!

Det blev vinst för grabbarna ikväll, 8-7 blev det så nu är de nog nöjda! Henrik ringde förut så de är på väg hem, det skulle bli Mc´Donalds och sedan godislagret som stopp så de kommer väl hem runt tio skulle jag tippa. Längtar faktiskt dit för just nu känns det väldigt trist att vara ensam. Har fått nackvärk/huvudvärk dessutom så det gör ju inte saken bättre. Jag funderar på att gå och lägga mig i sängen och läsa Islamhäftet och sedan vila lite. Risken är ju att jag inte somnar ikväll då, men jag är ju iofs ledig imorn så det är väl skit samma hehe. Hm...ja eller vi har en föreläsning faktiskt, men ska strunta i den. Känns som vi gått igenom det förut och så har jag ingen lust att åka in med bussen kvart över åtta bara för en enda eftermiddags lektion. Vi är faktiskt bjudna till Henriks föräldrar imorn kväll. Ska kolla på innebandy och få mat lät det som så det blir nog bra! Får se till att göra min lilla läxa innan dess då hm...!!

Nej som sagt sängen får det bli nu faktiskt... återkommer säkert sen och klagar lite mer över vad tråkigt jag har det hehe...


Vem är min granne?

Det poppas musik så vi kan sitta och digga här nere lite då och då men vi har aldrig sett grannen som bor över oss. Våra andra grannar har vi stött på nångång på nått sätt, men aldrig de som bor över oss. Nästan så man funderar på om de/den/han/hon någonsin går utanför dörren. Ännu skummare va det i huset vi bodde i förut, nere på stan. Där fanns det en lägenhet där fönstren va täckta av lakan dygnet runt och där det inte fanns nått namn på dörren, men så en dag så såg vi en person smita in genom dörren. Väldigt skumt och lite spännande mystiskt på nått sätt. Man blev nyfiken på ett lite skrämmande sätt. Nu är ju vi ganska bra på att trissa upp varandra och hitta på alla möjliga konstiga historier, men lite skumt hade nog även ni tyckt det va!!

Jag har fortfarande inte kommit någon vart med varken pluggandet eller serietittandet, men nu så, nu sätter jag igång!!


I min ensamhet...

Älsklingen försov sig i morse stackarn....lillebror fick ringa och väcka honom hehe. Själv somnade jag om direkt efter han åkt, men mamma va uppe tidigt och började diska. Inte alls meningen att hon skulle behöva ta hand om vår hög med disk, men snäll som hon är så gör hon det såklart. Vi måste skärpa oss med diskandet för det blir ju så jobbigt sen när man väl MÅSTE diska för att man inte ens har några bestick kvar att använda. Ja så illa kan det faktiskt bli här hemma...tragiskt!! Men jag ställer mig hellre att damma, dammsuga, städa toaletten, ja vad som helst för att slippa diska, det är bara för tråkigt.

Mamma har åkt hem nu så jag sitter här i min ensamhet och funderar på om jag ska plugga. Självklart verkar allt annat mycket mer intressant, som att titta på mina nya serie bland annat hehe. Jag hinner nog med både det ena och det andra idag, klockan är ju bara kvart över ett. Imorn måste jag sola, jag har inte solat på hur länge som helst och känner mig blekare än blekast. Mår mycket bättre med lite färg i ansiktet och så ska vi dessutom kanske ut till helgen och då vill man ju känna sig lite fin iallafall.

Vettja vad jag ska hitta på till lunch idag då, tråkigt att laga mat bara till sig själv. Blir nog soppa skulle jag tro, det sitter aldrig fel. Fast jag får allt vänta ett tag för jag är fortfarande mätt sedan frukosten. Fy va tråkiga saker jag har att skriva om jämt, men ja nej det händer nog inte så mycket mer spännande i mitt liv för tillfället. Och jag är nog faktiskt ganska nöjd som jag har det just nu också för den delen. Med kärlek kommer man långt!! 

Private Practice...here I come...


Rödvin och snask

Stor skräll i melodifestivalen då inte Carola och Andreas gick direkt till final, men jag är nöjd med resultatet ändå!! Nu sitter jag och mamma och dricker rödvin, äter snask, samt tittar på Se upp för dårarna. Är som vanligt väldigt seg när man sitter såhär en lördagkväll framför tv:n så det blir väl sussa sängen efter filmen. Är lite sugen på att spela lite wii för det va så längesen, men jag orkar nog inte. Dessutom ska Henrik upp tidigt imorn bitti eftersom han ska på match så han vi behöver alla sova!! De spelar mot Lindås imorn och jag hoppas självklart att de vinner...synd att jag inte kan följa med och titta, hade verkligen varit skoj. Får stanna hemma med Islam häftet istället...jippi...eller också inte!!

               
  Gosiga mamsen           Zelda och Stina             Luna

Alla ville vara med på vår myskväll...!!

Nej nu ska jag vara sällskaplig med mor och koncentrera mig på filmen.... Godnatt


Så här tycker jag!!

Finalen: Carola och Andreas ( tro det eller ej, men de hade faktiskt den bästa låten) och Sanna Nielsen (har aldrig varit speciellt förtjust i henne, men ojojoj vilken röst och bra låt...jag rös!!)

Andra chansen: Ola Svensson (lite svårt att höra vad han sjöng, men hyffsat bra låt) och Rongedal (roliga tycker jag)

Får se om det blir som jag vill nu då...

Tårar = Bra!!

Okej jag har hittills sett två avsnitt av Private Practice och jag grät båda gångerna, vilket är ett bra betyg. Jag är oerhört blödig, men så handlar det mycket om barn i denna serie vilket inte gör det direkt lättare att hålla tårarna inne hehe. Jag ska passa på att se ett till innan jag måste ställa mig vid spisen!!

Private Practice Betyg =

Hoppas det står upp till sitt betyg i fortsättningen också...

Myshelgen fortsätter!

Ikväll kommer Mamsen, va glad jag blir, det blir sallad, vin och melodifestivalen. Ser jag fram emot. Innan det ska jag och Henrik hinna äta lunch, gå en promenad, samt sola...men först måste han komma hem från jobbet såklart!! Nu har jag slängt i mig en tallrik mjölk och dinkelfrukostsiffror med chokladsmak, mums! Ska kolla in den nya serien jag snackade om igår, hoppas det är i klass med Grey´s för då har jag verkligen nått att se fram emot!!

Hörs senare kan jag tro...

Slut på myskvällen

Ja tiden går verkligen för fort. Fredagen och vår myskväll är redan över, men självklart blev det lyckat! Har tittat på avsnitt efter avsnitt av Men in Trees och just nu är jag ganska frustrerad över handlingen... jag är en hopplös romantiker (hyffsat iallafall) och ibland blir jag frustrerad över kärlekssituationerna i dessa serier... det blir inte riktigt som jag tänkt mig. Får hoppas de finner sitt förstånd snart hehe. Har hittat ännu en ny serie nu också...eller ja Magnus tipsade mig så jag hoppas den är bra. Private Practice heter den och handlar tydligen om några ur Grey´s anatomy... ni vet när den rödhåriga doktorn åker till sina kompisars privatklinik...det gänget är det tydligen så det kan ju bli riktigt bra!! Litar på Magnus omdömme hehe...

Nej nu ska jag rulla i säng...ja jag menar rulla för det är nog enda sättet jag kan ta mig fram nu när jag smält i mig så mkt snask och läsk...  Men gott va det.... Godnatt

Vår alldeles egna alla hjärtans dag

Javisst nu är det alla hjärtans dag här på Spångbergsvägen... Började med Kinabuffé som älsklingen bjöd mig på och så fick han favoritchokladasken utav mig. Sedan åkte vi till Ica, inhandlade lövbiff, klyftpotatis, beásås, glass och en stor godispåse. Ja här ska frossas minsann. Det är ju ändå bara alla hjärtans dag en gång om året haha. När vi kom hem kände vi oss en aningen trötta så vi somnade i sängen, skule bli ett par timmar bara sådär, men så har ju inte Henrik sovit sedan han jobbade i natt så han ligger fortfarande kvar och sussar...djupt också vill jag lova så jag hade inte mage att väcka honom riktigt än. Han vaknar nog när maten ska i magen om inte annat haha. Tack för kommentaren älskling...klart vi ska, men då krävs det faktiskt att du är vaken *tihi*... 

  

Jag är såå lycklig tillsammans med dig hjärtat, älskar dig över allt annat!!







Idag slutade vi halv ett i skolan, skulle ha slutat två så det va otroligt skönt...ännu skönare va att jag hade tagit bilen så jag slapp vänta flera timmar på bussen!! Va skönt det vore om man hade råd att ta bilen varje dag...dock inte riktigt värt det när det blir över det dubbla priset jämfört med månadskortet jag köper nu. Ja och jag hade ju fattat mamma helt fel när hon berättade att operationen är framflyttad till den 28/2. Den 21/2 tror jag att operationen är och den 28/2 åker mamma och William ner till Göteborg...hoppas jag fått det hela rätt denna gång då!!

Nej nu ska jag göra nått nyttigt, vad nu det kan vara.....hm...kolla vad som finns i godispåsen kanske, BRA IDÉ!!

Inte direkt oväntat...

Mirandas operation har åter igen blivit framflyttad...såklart. Det va tydligen fullt på intensiven just nu så de kunde inte komma i veckan. Blir den 28/2 istället. Och jag som tänkte åka in och ha en myshelg med mamma och William. Får kanske bli nästa helg då, fast inte lördagen för då kommer förmodligen Tobbe och Holtz så då blir det fest!! Hoppas bara inte detta känns för jobbigt för brorsan och Linda... jobbigt att förbereda sig på nått om och om igen. Nu dröjer det dessutom ännu längre tid innan jag får träffa lillan igen....JOBBIGT!! Hehe när mamma hade kommit dit för några dagar sedan hade hon blivit jätteglad och sagt HEJ. Godingen!!

Just nu är det som vanligt Happiness i bakgrunden och sedan Sjukhuset. Henrik börjar 10 ikväll så vi ska köpa en varsin sallad ikväll, smidigt och bra hehe. Tess har äntligen fått besök av sin mamma, va glad hon ska vara...jag ska skicka sms till henne ikväll och berätta om jag kommer imorn. Just nu känner jag mig piggare så jag tror nog jag kommer iväg. Skulle verkligen behövas eftersom vi ska få info om fördjupningsuppgiften..usch, stress med den sen också. Vi har ju tid på oss, men fy jag vet ju inte ens vad jag ska skriva om ju. Hoppas det blir bra i slutändan iallafall!!


Ojojoj hur vissa i denna serie beter sig... och tänk att det finns säkert sånna människor i vår härliga värld...skrämmande!! Jaja nu ska jag koncentrera mig på tv:n...  


Alla Hjärtans Dag Minsann

Vi börjar väl med gårdagen som inte va det minsta spännande. Andra lektionen blev inställd så vi slutade elva, vilket innebar att jag fick vänta 2h 45min innan nästa buss hem gick. Extremt irriterande faktiskt att vänta på denna buss jämt. Hinner väl bli galen innan dessa år är över!!! Jag sov iallafall hela bussresan hem och sedan satt jag och Henrik och kollade på några avsnitt av Men in Trees som vi nu valt att börja se från säsong 1. Verkar mycket bra vill jag säga! Somnade som en stock halv elva!! Spännande dag? NEJ!!

Trevlig alla hjärtans dag!! Happy Valentines Day!!

Som vanligt låter det bättre och roligare när man säger det på engelska hehe. Jaha hur ser denna dag ut då. Började inge bra....gick upp 05.50, duschade, klädde mig och började sminka mig. Sedan blev jag så yr och illamående att jag inte orkade fortsätta. Blev att skicka sms till Tess vännen och meddela att jag inte skulle komma till skolan. Trist att det skulle bli just idag för det va spännande föreläsningar just idag, eller det verkade så på vad de döpt de till iallafall. Jag satte mig framför tv:n en stund med en kopp oboy och sedan gick jag tillbaka till sängen. Nu har jag vaknat igen och känner mig fortfarande inte på topp. Hoppas det går över snart!!

Ja tillbaka till att det är denna speciella hjärtedagen. Förra året gick jag, Henrik, Jenny och Andreas ut och åt på Kina restaurangen i stan, jag och Jenny fick varsitt smycke av våra respektive, mkt gulligt!!! Jag har dock inte kunnat använda mitt så mkt för jag måste köpa ny kedja. Jag fastnade med kedjan i håret hela tiden vilket inte alls va skönt. Så vidare efter maten åkte vi och åt tårta hemma hos Jenny och Sarfve. Jag och Jenny hade beställt en tårta som det stod WOW va vi älskar er. Jag tror det va så... De va nämligen helt besatta av spelat War Of Warcraft just då...precis som de är en period just nu också, men detta år blir det minsann ingen tårta för det!!! I år blir det att skjuta upp firandet tills imorn för då har vi mer tid. Jag har lovat att göra min smarriga smörgåstårta och sedan skulle vi mumsa efterrätt dessutom... hemma i soffan... under ett täcke... framför en bra film. Låter kanon tycker jag så vi får hoppas att det blir det!! Bara vi har varandra så blir det ju kanon såklart!!

Så till alla hjärtansdag hälsningarna:                                

Alla mina vänner....ni är guld värda....vore ingenting utan er!!

Mamma....älskar dig!

Pappa....saknar dig och älskar dig!

Grefves och syster yster....älskar er!!

Familjen Stjernberg....ni är underbara!!

Grattis på alla hjärtans dag världens underbaraste pojkvän! Älskar dig mer än jag någonsin kan beskriva!

Åh höll nästan på att glömma mina älskade djur.... mina älskade missar och firrar vad skulle jag göra utan er!!!


Melodifestivalen: Göteborg

Jag kan säga att jag tyckte en hel del när jag tittade på Melodifestivalen...Jag börjar med bidragen:

E-type & Poodles: Rösterna passade enligt mig absolut inte ihop och låten var ganska lam.

Face-84:
Vad hände här? Roligt med lite nytt blod i festivalen, men så började de sjunga med världens patetiska låt, med världens patetiska röst. PINSAMT!!

Velvet: Helt okej måste jag säga...både låten och de fina lockarna som låg på hennes axlar.

Brandur: Denna låt kommer säkert komma på radion i framtiden för den va väldigt fin, men ingen Melodifestivallåt enligt mig!! Påminner faktiskt lite om nån låt, kan bara inte komma på vilken just nu.

Michael Michailoff: Spontant när jag fått höra alla en gång så tyckte jag abolut denna va bäst!!

Amy Diamond: Väldigt imponerad över denna tjejs energi och talang, sen slutar mitt tyckande om henne. Låten va bra!

Suzzie Tapper: Förvånad över va mycket jag faktiskt tyckte om denna låt... OM JAG BLUNDADE!! Påminner lite om Eva Dahlgren.

Krister Sjögren: Vad gör han med? Och hur tänker de som röstade honom vidare? Jisses!!! Hörde på radion att ett gäng 20-åriga tjejer skickat in ett mail om att de tyckte han va hur bra som helst och att de tyckte han va läcker för sin ålder. De gick t.o.m så långt att de sa att de va lite sugna på honom. Uuuhhh....

Jaha så vad blir mitt resultat då...

Andra chansen: Velvet och Brandur

Finalen: Amy Diamond och Michael Michailoff

Men jag är inte klar än, nej då fanns ju andra delar i programmet att risa och rosa.
Jag och Tess ställde oss bland annat frågan idag va sjutton Krister Björkman ska med i programmet att göra?? Och vad hade han för frisyr?? Nej Ris så det kallas duga!!
Två personer som dock verkligen förtjänar att rosas är ju Kristian Luuk och Björn Gustavsson....herregud vilka sköna killar. Så himla roliga!! De gjorde hela programmet om jag får säga mitt!!

Nej nu kom hjärtat hem så han ska få i sig lite mat va det tänkt...hoppas han gillar mina pannbiffar, det gjorde då i varje fall jag.....MUMS!!!

Tidigt i säng denna afton...trött kvinna här....Godnatt




Potäterna kokar och pannbiffen steks...

Javisst idag är det avancerad mat som gäller och mums så gott det ska bli hehe. Får se om jag lyckas med pannbiffen så som mamma alltid gjorde, men det blir nog ätligt iallafall skulle jag tro. Jag bara väntar på att det ska bli klart och sedan ska det smaskas kan jag lova!! Återkommer med en rapport om mitt tyckande och tänkande angående helgens melodifestival som jag tittade på först igår!! Brb

Nått rätt måste det ha blivit (?)

Tentan är avklarad...såhär långt iallafall hehe. Skrev 12 sidor så nått rätt måste jag väl ha fått med iallafall, annars blir det knepigt för mig. Sista frågan är nog den jag kan tänkas få göra om...inte bra...men vem vet jag kanske gissade helt rätt, sådär otippat och roligt. I såfall gissade jag ju självklart inte, det hoppas jag ni förstår!! 

Nej jag kom alldeles innanför dörren, va bara tvungen att få hem nya avsnittet av Brothers and sisters (som jag har längtat och väntat ska ni veta)... men nu ska jag lägga mig och vila...är trött efter helgens bravader hehe....
 


Uppiggande samtal...

Fasters favorit ringde förut och berättade att reprisen av Melodifestivalen gick på kanal 24.. jag kan säga att det tog några minuter innan jag förstod vad han menade. Det var inget hej innan han började förklara och många onödiga ord för nått så enkelt, men oj så underbart. Känner mig lycklig när jag pratar med honom och i hans närhet känns det inte som att det finns några bekymmer alls. Kan inte känna mer kärlek än jag gör för honom och den lilla prinsessan till lillasyster han har såklart!!

Godnatt


Singing bee

Jag vet att jag sagt det förut, men herregud vilket pinsamt program Singing Bee är. Eller snarare människorna som deltar, den ena värre än andra. Nästan så jag börjar fundera på om de blivit tillsagda hur de ska bete sig....PINSAMT!! Trots detta sitter jag och tittar, men det är lite roligt att se hur långt man själv skulle klara sig hehe. Jag har märkt att jag är för jäkla dålig på texter... iallafall vissa ord där jag sjunger helt fel, men det bjuder jag på. Nu verkar det gå mot sitt slut här så jag ska väl lägga mig i sängen och läsa lite innan jag somnar. Är väldans trött just nu faktiskt!! Äter lite godis såhär innan tänderna ska borstas också...mumsigt såklart!! Hjärtat mitt ska strax åka till jobbet...*snyft*... stackars mig som får sova alldeles ensam.... Tur att jag har tissarna att dela säng med, hoppas de är trötta och vill sova bredvid mig. De brukar ha en förmåga av att börja busa precis när vi ska sova så att vi får slänga ut dem ur sovrummet oc stänga dörren hehe, ljuvliga varelser.... 

Imorn ska jag ta bilen till skolan....SKÖNT!! Avskyr att åka med bussen!! 

Nattinatt

Önskar att jag kunde göra mer!!

Ledsen vännen, jag önskar verkligen att det vore annorlunda eller att jag kunde göra dig lycklig! Hur jobbigt det än känns nu och hur löjligt det än låter så kommer det att gå över till slut, jag lovar dig!! Och du har iallafall alltid dina vänner...som tycker väldigt mycket om dig vet du!!!

ÅNGEST.....

Hur ska morgondagens tenta gå??!!! Känns inte som att jag har tillräcklig kunskap för att fylla minst 6-8 sidor av text om man säger så. Jag har ju mig själv att skylla som varit så lat, men alltså jag har verkligen svårt för att plugga till sånna här prov. Och så blir jag besviken när jag får provsvaren för att jag inte fått bättre betyg haha, knäppa människa. Lite jobbig känsla just nu för jag vet ju att man inte kan slappna av efter denna tenta för då ska man direkt jobba med en uppgift som snart ska in och strax därefter har vi ett stort fördjupningsarbete som ska göras...usch och fy jag kommer att få magsår.... Jag är ju tyvärr inte den som bara tar dagen som den kommer och nöjer mig med hur det blir utan jag måste planera och känna mig mentalt förberedd.. Inte alltid positivt kan jag lova!!
 
Jaha igår blev det utgång trots allt och oj så roligt vi hade. Blev förfest hos Robba med mycket blandat folk i alla möjliga åldrar (intressant) och sedan blev det även en snabb liten tripp till lägenheten under där Lisa och Markus bor... och så avslutade vi på Parken då...skitkul verkligen!! Jag är trots detta ovanligt pigg idag, eller ja lite småseg, men inte ett dugg bakis. Henrik däremot är nog mer sleten hehe, det får man vara ibland, men det är ju inte vidare kul det vet jag det!! Hade gärna lagt in kort från gårdagen, men kameran på min nya mobil är helknasig. Blir bara mörka och suddiga kort...inge roligt alls och den som ska vara så himla bra enligt reklamen och försäljarna...jaja så kan det vara.

Nej tillbaka till verkligeheten och böckerna....JIPPI!!!

LFIBK!!

Dags att hoppa i duschen och göra sig redo för att heja heja... 0302 idag som sagt och sist vann de i sudden vilket de oftast ser som förlust så idag tycker jag det är dags att vinna då. Nu är det dilemmet om vad man ska klä på sig igen. Har inte vikt tvätten sedan vi tvättade sist så det ligger stora blåa IKEA kassar i hela garderoben. Inte lätt att hitta nått där inte. Blir nästan den där aha känslan när man plötsligt hittar nått man glömt man hade. Kan ju vara en trevlig överraskning iofs, men inte så trevligt att behöva dyka ner i massa högar och leta efter varje klädesplagg varje gång!!

Svenska rallyt i helgen så det är nog mycket folk ute ikväll både här och i Karlstad. Flera av tjejerna ska ut i Karlstad, Magnus och gänget ska ut här i Filipstad och Jenny och Sarfve kanske ska med kompisar till kåren... Inte konstigt man blir sugen på att gå ut när de flesta andra ska ha skoj. Får väl se hur kvällen ter sig!!

Jaja hopplösa jag får hoppa vidare in i duschen då som sagt...

Jag är hopplös... men även hopplöst förälskad....

Jag har alltså hur mycket som helst kvar att läsa, men det blir ändå inte av att jag sätter mig med de där förbaskade böckerna. De bara upprepar sig ju hela tiden så man blir GALEN!! Jag får helt enkelt göra mitt bästa på måndag och hoppas på det bästa! Ja och så detta med att jag är hopplöst förälskad, självklart är jag det i min underbara pojkvän, men denna gång gäller det faktiskt inte honom. Jag har blivit hopplöst förälskad i choklad....ren ljus marabou mjölkchoklad... INTE BRA!! Tänker varje gång att lite choklad ibland kan ju inte skada, jag äter bara lite denna gång, men så kan man ju inte tänka. Får verkligen se till att skärpa mig nu!!

Inte mkt positiva ord i mina inlägg nu för tiden... men jag är allt glad bort emellan också hehe...

Just nu är det Fråga Olle på femman och Karl-Petter sitter som gäst, han är väl för rolig. Dialekten gör väl sitt, men jag tror nog inte det är det enda... Let´s dance blir han nog dock ingen vinnare i om jag får gissa... Kan faktiskt inte gissa vem det blir än, men kvällens vinnare va ju helt klart överlägset och välförtjänta Tina och...Tina och.....nej attans jag har glömt bort hans namn... Men de va iallafall kanon. Va skoj om man hade fått vara med i ett sånt där program ni.... ser nog enklare ut än vad det är dock hehe.

Jag måste erkänns att jag knappt fattar vad jag själv skriver för jag är så extremt trött.
Sova sova säng säng säng..... (älskar dig hjärtat)

Fredagsmys!

Har precis som jag ska suttit med en bok framför mig några timmar nu och ska väl fortsätta så en liten stund till innan det är dags för lunch. Älsklingen har gulligt nog bestämt sig för att bjuda mig på kinabuffé idag (kanske mest för att han själv så gärna ville ha det) så så får det bli. Älskar vegetariska vårrullar, vilket man kanske borde hålla sig ifrån, men ojojoj så smaskigt!! Många blir det denna fredag, det känner jag det! Sedan blir det raskt hem och hoppa i duschen så att vi kommer iväg i tid till min kära (?) hemstad Karlskoga. Ska verkligen försöka koppla av lite ikväll och njuta av fredagsmys med mamma, syrran och Henrik. Åh får ju inte glömma att hämta min nya jacka hemma hos brorsan också...testade den lite snabbt då jag va på Bergvik sist och JA jag har nog valt rätt denna gång hehe. Lyckas alltid välja jackor jag egentligen inte riktigt trivs i annars, men som sagt med denna tror jag att det kommer att kännas bra! Bara att invänta våren då så att man kan börja använda den hehe. 

                                        

När jag var yngre och vårens första värme hade kommit brukade både jag och pappa ta varsin filt och en solstol och sedan sätta oss i lä på baksidan av huset. Känslan av en frisk värme som våren ger är underbar. Hoppas verkligen att både våren och sommaren får ta sin rätta form i år, jag tror alla behöver den energin som det bär med sig!! 


Nedräkning...

Oftast har ordet nedräkning en positiv klang, men inte i detta fall tyvärr. Slut på torsdagen, snart fredag, en dag närmre provet då böckerna bör vara utlästa! Tveksamt om jag kommer att hinna detta....måste nog säga att stress, ångest och panik är ord som passar sig bra just nu!! Jag känner dock att det inte är någon idé att fortsätta läsa ikväll för jag får läsa om varje rad tre ggr... det är stopp i mitt lilla huvud!! Får ta ny fart imorgon när jag vaknar!!

Tack för en gosig kommentar min underbara hemliga beundrare.. ;)...

Godnatt!!

Välbehövd paus!

Nu ska jag ta en paus i denna intensiva läsning. Har faktiskt läst näst intill hela tiden hela dagen så nu ska jag bara lägga bort boken och kolla på 2900 Happiness, Sjukhuset och Gaygalan... Får nog dock läsa under reklamen och så så att jag kan börja på en ny bok senare ikväll. Ja jag är fortfarande i samma bok...det går segt jag vet, men herregud det är verkligen inte lätt detta kan jag lova. Vår älskade katt Stina verkar tycka om boken iallafall för hon vill hela tiden ligga på den och stryker sig mot den hela tiden hehe!!

Jaja detta är nog inte mitt sista inlägg ikväll, jag måste ju ha anledning att ta en paus från läsandet då och då haha....

Helt missat detta!

Satt och zappade på tv:n och fastnade vid en debatt som hölls i kanal 1. Jag hade inte en susning om att det äldre betygsystemet med ABCDEF- graderingarna skulle byta ut vårat nya betygsystem... När och varför ska detta ske liksom? En man i programmet sa att det är bra att sporra barnen genom flera graderingar av betyg, men jag anser att det skapar en oerhört stor press bland barnen. Betygen ska ju sättas individuellt, men på sätt och vis så är det ett sätt att jämföra elever mot varandra. Jag tror att många barn mäter sig med andra och mår dåligt när de får sämre betyg än sina kompisar. Prestationsångest!!  På sätt och vis skulle jag tycka att det räckte med att få Godkänt eller Icke Godkänt, men självklart finns det negativa sidor även då. Det finns nog inget enkelt sätt att betygsätta barn, men jag hoppas att de som bestämmer sånt här ser till barnens bästa och inte till lärarens, för att denne ska få det enklare att betygsätta elever.

Jag är oerhört glad att slippa sätta betyg på mina elever och jag hoppas att det ALDRIG sjunker längre ner i åldrarna än det redan gjort!!!


Nytt datum för operationen.

Jahopp operationen blev alltså framflyttad till fredagen den 15/2. Blev ju inte så många dagar iallafall, men tiden tills jag får träffa favoriterna igen blir ju även lite längre. Det kan ju annars dröja lång tid mellan tillfällena då vi träffas, men det är när man vet att man inte får träffa dem som det blir jobbigare. De har nämligen satt sig i karantän skulle man kunna säga. De vill ju självklart inte dra på sig några onödiga sjukdomar så att lillfia blir sjuk och operationen inställd. Så jag får helt enkelt vänta!!

Hm...blev verkligen tvungen att ta en paus i läsandet för till slut läser man utan att tänka på vad det står...hm...ja ni förstår säkert! Jag har väl börjat komma till en mer intressant del av boken iallafall, men den är forfarande svår. Jaja slut på detta tjat om mitt tråkiga läsande nu...

Imorn åker vi till Karlskoga. Henrik ska förbi fiskaffären och sedan blir det middag och Let´s dance hos mamma. Har även lovat att klippa och färga henne så det får jag ju lov att göra då. På lördag är det hemmamatch mot 0302 som gäller och jag och Agneta får heja själva denna gång. Nettan och Madde har själva match så de kan ej komma. Sedan är det ju Melodifestivalen till älsklingens stora förtjusning (inte alls) haha... Jag ska då iallafall titta!! Jag skulle himla gärna gå på Bodybalance på söndag, men det beror helt på hur jag ligger till i läsandet, men jag ska ha med det i planeringen iallafall.

Jaha nej dags för lunch kanske, får se om jag kan få älsklingen från drömmarnas land....

Fastnar verkligen ingenting...

Jag bara läser och läser... sakta som tusan går det och inget fastnar. Hur sjutton ska jag göra för att läsa snabbt samtidigt som jag sedan ska minnas vad jag faktiskt läst. Rent omöjligt känns det som! Hoppas verkligen att frågorna utformar sig så att jag vet precis vad jag ska skriva och att det bara flyter på. Finns inget värre än att sitta där med frågorna framför sig och inte ha en aning om svaret...usch nej så får det inte blir, tillbaka till läsandet!!

Smaskat klart!

Nu är one tree hill avklarat och chokladbollarna i magen (inte alla, men ett gott gäng). Jag ska borsta mina gaddar och krypa ner i sängen med en spännande bok... hm drömma går ju... blir ju studier såklart. Ska försöka göra ett ryck innan jag somnar, vilket förmodligen kommer att bli snart, men då kanske jag kommer upp i tid imorn istället så att jag har hela dagen till läsning. Hoppelihoppas!!

Gav precis Nettan goda sömnråd: Att dricka en kopp te eller varm choklad innan natten!! Det tror jag skulle göra henne gott, så kanske hon somnar bättre sen. Själv har jag för tillfället inga problem alls med sömnen. Skönt det faktiskt!!

Nej nu kryper jag till kojs...


Väldans, nästan alldeles föööör lång dag

Ja herregud vilken dag det har varit. Tänkte fler än en gång i morse att jag skulle stanna hemma idag, men jag va duktig och gick iväg. Sedan bestod dagen av en ganska onödig förmiddag och en väldigt lång eftermiddag, men med en mycket bra föreläsare. Sedan började humöret tryta. Vi slutade halv fyra och bussen skulle gå från Edsgatan kvart i...jag sprang och jag sprang må jag lova och va där precis kvart i... väntade i nästan en kvart, men sedan gav jag upp... JAG HADE MISSAT BUSS**N... måttligt blöt om fötterna pga av allt snömodd och svettig pga av min löpning så gick jag irriterat tillbaka till skolan. Där fick jag springa upp och låna toaletten hos Tesselitess och sedan tog jag bussen med byte i Molkom. Pust och stön!!!!! Jag tog en lång och het dusch direkt när jag kom hem och oj så skönt det va.

Nu satt jag och väntade på sjukhuset...men nehe då är det fotboll... verkligen inte min dag idag. Jag ska nog titta på One tree hill istället och sedan PLUGGA...vilket måste bli min största syssla de närmsta dagarna!!

Ja just det ja Henrik har ju gjort chokladbollar som ligger i kylskåpet och väntar på att få bli uppätna...mums.. det enda problemet jag har är att han rullar de stora som tennisbollar haha, men det får jag väl ta när jag inte va med och hjälpte till.. Du är för go älskling!!


Mys och Pys


Svettig som aldrig förr

Det va väl kanske att ta i, men har varit och tränat en timme nu och svettig och röd i ansiktet blev jag minsann!! Känns dock väldigt skönt såhär i efterhand och måste säga att jag är en smula stolt över mig själv... roligt! Får se till att göra detta till en vana, vilket iofs kan vara lätt att säga en dag som denna då jag varit ledig och pigg, värre de dagar jag varit i skolan och är tröttast!! Försöka kan man ju iallafall och det ska jag!

Glömde förresten berätta att det va Saras fördelsedag igår...grattis!! Och jag skickade iväg ett sms, men hon verkade inte ha pengar på mobilen eftersom jag inte fick nått svar (?!!).

Jaja nu är det 2900 Happiness och sjukhuset som gäller innan det blir en härlig efterlängtad DUSCH!!!


Detta kommer att ta tid...

Herregud här har jag suttit i en och en halv timme nu loch pluggat, men jag kommer ju ingen vart känns det som. Hur ska jag hinna läsa allt? Jag kommer säkert att få göra omprov, men men då får man väl ta det då!! Känns som att man bara kan göra sitt bästa och inte mer med det liksom hehe.

Det börjar kurra i min lilla mage så jag undrar jag när herrn tänkte vakna så vi kan börja med lunchen. Hoppas det är snart, behöver lite energi för att orka fortsätta känner jag! Tänkte faktiskt eventuellt gå och träna ikväll, men  vill inte gärna gå själv så jag ska försöka få med mig Jenny. Hon svarar dock inte på mitt sms (som vanligt... kanske får börja ta det som en pik) så vi får väl se hur det blir. Hade ju varit skönt!!

Nu ska jag gå in och hoppa på älsklingen så han vaknar!!

Tveksamt vad han menade!!

Rienas: Oj vilket rakt hår du har!
Jag: Ja och en aning kortare kanske? Ska jag ta det som att det va snyggt eller inte? Haha
Rienas: Ja...nej det va väl fint!

Slut på samtalet!

Haha ja vad säger man, alla kan ju inte tycka om min nya frisyr och där är jag bra tveksam om vad han egentligen tyckte!

Jaha dags att sätta fart med studierna nu då...läsa läsa... Hoppas det fastnar också för de är ju trots allt det viktigaste, annars känns det lite meningslöst. Min nattslitande älskling ligger och sover djupt i rummet bredvid så det kommer ju att vara lugnt här ett par timmar till iallafall hehe. Adjöss sålänge...


Tack alla snälla!! :)

Många snälla kommentarer om mitt nyklippta hår, tack gulliga ni...uppskattas vill jag lova!!

Idag va jag ovanligt pigg i skolan som idag innehöll en väldigt rolig föreläsning med en väldigt rolig gubbe hehe. Han visste verkligen hur han skulle roa sin publik och få oss att lyssna precis hela tiden, eller iallafall mig!! Så slutade vi tidigare än beräknat, en timme tidigare faktiskt och då plockade Henrik och storasyster Madde upp mig och vi begav oss till IKEA. Inte ofta man kommer därifrån utan en enda pinal och det som till slut låg i vagnen vid kassan va lite mer än vad vi egentligen skulle ha såklart hehe!! Efter promenaden där inne va vi hyffsat trötta, men vi hann allt med nått varv på Bergvik och fick med en tröja från MQ hem. Jättefin om jag får säga det själv hehe.

Hm...måste se om jag hittar när reprisen av 2900 Happiness är, missade ju det idag. Dumt det kan bli!


Grattis!!

Stor dag för Therese idag, 20 år och nu vuxen hehe!! Jag önskar dig världens bästa födelsedag!!

                                                                  

Ska bli spännande att höra vad du fått för fina presenter...(och förhoppningsvis kanske jag kan komma ihåg att ta med min haha) Grattis Gummsan!!


Bättre lycka denna gång!!

The Invisible blev film nummer två och den va verkligen mycket bättre än den första vi såg. Den får 3+ av kvällens panel hehe. Nu väntar verkligen sängen för nu är vi trötta. Får väl se om jag ska bädda ner Nettan i soffan eller om vi ska skotta fram bilen och skjutsa hem henne till hennes syster yster. Adjöss

Damsuga = Dammsuga

Så kommer Nettan här och säger att jag har stavat fel och allt.... och vet ni vad det har hon nog bannemej rätt i... Attans va dålig jag har blivit på stava!! Ledsen mina kära blivande elever, men vill ni lär er stavning så får jag nog hänvisa er till någon annan!! haha...jaja inte alltid lätt här i livet...


Förlust för pojken...

Idag blev det tyvärr ingen vinst för grabbarna men älsklingen fick allt till ett mål iallafall. Stod dock inte så på internet för där stod det två mål på lillebror Stjerberg istället, vilket han förmodligen är mycket nöjd över hehe.
Jag själv har iallafall både pluggat och städat idag. Eller ja lite iallafall. Hann damma, städa toaletten och damsuga 2 1/2 rum. sedan blev damsugspåsen full och det gick inte att suga upp ett korn till. Då la jag damsugaren precis där jag stod och där ligger den fortfarande hehe. Får se till att köpa nya påsar imorn så jag kan städa klart!!!
Jag och Nettan ligger nu och slöar i soffan och smaskar massa godis. Tittade precis på Blonde Ambition, en film med Jessica Simpson. Va definitivt inte den bästa filmen jag sett, ganska löjlig faktiskt rent ut sagt, men men... jag lyckas ofta välja halvkassa filmer. Det är tänkt att vi ska se en till, men vi kanske borde vänta tills Henrik kommer hem så att han också får vara med och så... Kan ju vara lite snälla såhär när det är lördag och allt!!


image31

Jaha och här är vi... och titt så kort hår jag har...(lite väl kort kanske?) Nä jag har ju inte gjort iordning det idag, blir nog bättre när jag får fixa lite..


Lördag förmiddag!!

Jahopp så va lördag förmiddag här, min plugg dag denna vecka hehe. Sitter just nu med en kopp te och läser aftonbladet. Tyckte det kändes som en bra start innan jag sätter fart. Måste försöka läsa idag och så borde jag städa också så det blir en heldag av allt jag tycker är som roligast här i livet (avskyr att städa). Däremot älskar jag när jag städat klart och det känns rent och fräscht i varje hörn av lägenheten, men så väntar man några timmar så har katterna fixat till röran igen. De tappar mycket hår just nu också så damhögarna är ivriga att visa sig. I natt drömde jag att vi köpta en jätte jätte stor lägenhet för 105.000 kr och vi visste precis hur vi skulle renovera och möblera för att få det precis som vi ville. Hm...känns som att det är dags att börja ta tag i tomtletandet snart så att vi får vår dröm uppfylld *tihi*.

Igår va en mysig dag hemma hos familjen Stjernberg. Blev flygande Jacob till middag och sedan färska räkor på rostat bröd till kvällen. Mums mums mums va man kan bli bortskämd ibland. Det uppskattar vi hehe!! Nej nu ska jag piggna till lite mer och sedan köra så det ryker!!!!!

Heja heja LFIBK
.. bortamatch mot IBF Göteborg idag!! Lycka till hjärtat, gör mig stolt hehe!!

Klippt och klart!!

Jaha några timmar hos frisören och vips så va håret mycket ljusare och minst ett par decimeter kortare. Måste dock säga att jag är riktigt nöjd. Va så trött på min risbuske så det va verkligen dags med en förändring. Får hoppas jag känner likadant efter första tvätten, men det tror jag faktiskt... Längesen jag va såhär nöjd efter ett besök hos frissan... Tack Helen på Hårtussen i Nykroppa, mycket trevlig och duktig tjej... (gratis schampo för reklamen?) hehe... Jag tänkte att en före och efter bild vore passande här, men är alldeles för trött för att fixa med det nu så nu gör jag natten!!

Ofattbart...

Efter mitt sista inlägg igår så läste jag på internet på min telefon att det skett en bilolycka där tre omkom. Det stod inte vart, men ändå kände jag mig tvungen att gå in på datorn och läsa mer, så att det inte var häromkring. Tänkte på min älskling som åkt till jobbet tidigare på kvällen. När jag såg att det var i Värmland, men på vägen mellan Filipstad och Karlstad så kunde jag ju slappna av iallafall, då va det inte Henrik. Jag ringde genast Nettan eftersom jag visste att hon skulle hem till Karlstad igår kväll, men hon va välbehållen kvar i Nykroppa. Kändes skönt för då kunde det nog inte vara några jag kände. Det visade sig vara en mamma, pappa och deras son som omkom i olyckan och Nettan visste vilka de var. Jag vet inte alls vilka de är, men ändå gör det ont i mig. Jag känner verkligen med de i familjen som nu finns kvar i livet och förorade tre de älskade på en och samma gång. 

Men ska det verkligen behöva vara såhär... När något otäckt händer så fryser man till, ända tills man får reda på att man själv inte är drabbad, då kan man pusta ut. Så vanligt är det alltså nu för tiden att man på ett kort ögonblick kan förlorar de omkring sig...  Otäckt!!