Underbara känsla

Känslan är kärlek



Älskar dig min Tiger... ;)...



Myskänslan är bortblåst

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Örat värker fortfarande och nu har huvudvärk, illamående och yrsel tillkommit. Låter väl som en härlig kombination?!! Nej, det är det inte heller. Har sovit i ett par timmar och tänkte sedan sätta igång med disken. Men kom aldrig så långt. Blir nog en heldag i soffan för mig är jag rädd. Får ta en tablett och hoppas att jag mår bättre lite senare så jag kan göra lite nytta. Disken skulle verkligen behöva putsas väck.

Älsklingen har ringt. De vann med 7-3 och han som  tillhör mig gjorde 5 poäng. Inte illa, flickvännen kan därmed meddela att hon är stolt.

När vi pratade och jag berättade att jag inte mår bra så tyckte han att jag skulle krypa ner i soffan igen. Att jag inte behövde göra nått alls. Då blir man liksom lite extra pluttig och vill att han ska komma hem och hålla om en. Nu är de på McDonalds och sedan har de några timmars bilfärd hem. Så jag får längta ett tag till. Förmodligen tills det är dag för en annan att sova för natten. Skola imorgon och jag förväntas sitta på bussen 8.15 för att vara i skolan 9.30. Då måste jag vara pigg för då ska det jobbas förstår ni. Och på tisdag är det redovisning som gäller. Här har man minsann inte tid att bli sjuk!

Första ljuset är tänt

Mysig advent på er mina vänner!



Vi började våran morgon med att tända det första ljuset i vår adventsljusstake. MYS!



GÅRDAGEN:

Först var vi i Nykroppa och tittade på fotbollen hos Tobbe... Dock fastnade varken jag eller Magnus på bild..:P..
Sedan for vi mot storstan och hem till oss. Där blev det tv-spel, serier och tacos.


   



Just nu tittar jag på reprisen av Idol. Kevin och Robin är som bäst såklart. Finalklara får vi hoppas!!!
Johan Palms något crazy fan i publiken fick mig dock att vilja stänga av tv:n. Skämdes å denna flickas vägnar. Skäms hon inte när hon ser detta själv så kommer hon definitivt göra det när hon blir äldre. Det skulle iallafall jag göra!!

Nu sitter Älsklingen på en buss på väg till Borlänge. Där spelar de klockan 16 idag. Själv ska jag bara ta det lugnt. Plugga lite, kolla serier.... Har fått så ont i ett öra, så kanske blir det en liten vilostund också. Har en sån där myskänsla i magen. Vill bara tända ljus och mysa ner mig i soffan under en filt. Längtar efter julen....


8 rätt ska ni veta

För alla intresserade så hade jag 8 rätt på stryktipset. Skrapade ju inte ihop till några sedlar, inte ens några mynt, men en seger bland oss i soffan. Och det kan vara nog det med tanke på vad insatt jag är i fotbollen. inte alls vill säga. Jag är iallafall nöjd!

Nu sitter Henrik och Tobbe i soffan här hemma hos oss och spelar Fifa. Kungar på Fifa om man får tro dem själva...tihi. Jag är snäll och nickar medhållande. ;P... 

Vad ska då jag hitta på nu? Skriver med Marie på msn... annars är det lugnt. Kanske ska se Supernatural? Hm.. givande det är att sitta här och ha en diskussion med sig själv. Suck! Men det är inte så farligt som det låter. Man får bäst svar då vet ni väl!!

Jaha nu när jag sitter här i lugnet vid datorn så hör jag ett ynket littet prassel under bordet. Jag böjer ner huvudet och kikar efter. Där sitter Laban Labansson och har gnagt av ÄNNU EN kabel. Denna gång gick sladden till en högtalare. Vad ska vi göra?!! Testade citron, men det visade sig ju inte fungera. Hopplöst!  

Nu får jag allt ta tag i min lördag och njuta lite. Ska mysa ner mig i sängen och kolla på serier.


Beslutsångest inför morgondagen

Jag är vaken. Älsklingen sover, katterna busar och fiskarna...hm... simmar (?)...

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska vänta mig. Det blev snack om nån fotbollsdag/kväll och sedan pratade hjärtat mitt om färgning och klippning. Ja vi får helt enkelt se vad herrn bestämmer.

Ja så till beslutsångesten. Mamma ville att jag skulle komma till Kga imorn och gå på skyltsöndagen. Och visst låter det mysigt lockande. Det tråkiga är att jag har plugg att göra. Inför vårt stora föredrag ni vet!! Så frågan är.... ska nytta gå före nöje i detta fall?!!
Jag känner inte riktigt för att bestämma mig än. Vi får se även gällande det då hehe....

Nu ska jag kika på idol och hoppas på att jag klarar av att se det för jag såg något om att Carola skulle vara med. Den kvinnan sjunger sjukt bra, men sen...ja... ni förstår nog!

Känner jag mig själv så befinner jag mig på denna sida mer än en gång idag. Så....vi ses! ;)

Uppdatering

Träningen är avklarad. Värken försvann en del, men kommer väl tillbaka dubbelt upp imorn är jag rädd... ;P...
Matchen slutade 17-3 och Älsklingen, Tobbe och Gurra stod för en hel del fina mål... :)..
Nu är jag och grabbarna tillbaka i soffan och det är dags för pizza. Sedan fortsätter tv-spelandet och orkar jag ska jag kika på idol.

Ha en fortsatt trevlig kväll...

Jag säger GODNATT



Hemma oss mig och min man

Såhär ser det ut hemma hos mig just nu...


Grabbkväll? Skulle kunna tro det! Fifa underhåller pojkarna förstår ni. :)....





Bara jag och Stina Gumman som är av det kvinnliga könet.. men inte mår vi dåligt för det.

MEN... jag har träningsvärk så det kallas duga! Blir intressant att se om jag orkar ta i idag på träningen.. :P... Ajajaj!
Efter träningen blir det att titta på B-lags match. Älsklingen ska vara med så då sitter jag såklart i publiken.

Med så många karlar i hemmet så tror man att värmen ska gå upp lite, men nä inte! Jag fryser som en tok. Får gå och hämta mig en filt. 

Adios mina vänner! Ha en bra fredag!


Dagens bilder

Jag kan inte lägga upp alla bilder jag tagit idag för de är många. Har verkligen lekt med kameran idag hehe. Men några ska vi nog få upp.

                              

Det blev mest på våra små djur som ni ser.. Jag är iallafall väldigt nöjd med kameran. Längtar tills vi träffar mina älskade brorsbarn så vi kan ta kort på dem. Eller till nästa fest så att vi kan ta våra egna kort på alla tokar som är med... :P..

Åh nu kommer snart älsklingen. Va skönt för jag är sååå hungrig...




Åh om vi ändå hade banan hemma. Blir så mkt godare då... Mums, nä nu börjar jag nog med gröten så att vi kan äta direkt när han kommer...


Hörs vi inte mer idag så får ni stå ut till imorn.. ;)...



Body Pump blev Core

Nu är jag precis hemkommen från träningen. Blev ett Core pass idag istället för Åsa har, som många andra i dessa tider, åkt på en förkylning. Jag tror jag väntar med Pump tills hon är på topp igen så hon kan följa med.. :)...
Nu har jag iallafall skrivit ett träningsschema som jag ska försöka följa. Har kikat på schemat och skrivit ner vilka dagar och vilka pass jag kan träna. Så imorn väntas det Core igen då. 18.00 ligger jag på mattan.. :P..

Nu ska jag hoppa i duschen och hinna spela lite guitar hero innan älsklingen kommer hem. Då ska vi mätta magen med havregrynsgröt innan vi kryper till sängs. Äntligen fredag imorn ni vet!

27 dagar kvar till julafton... ;)..


Bloody Mary

I avsnittet jag ser nu handlar det om Bloody Mary. Att någon säger hennes namn i spegeln tre gånger och så uppenbarar hon sig. Minns ni Svarta madam? Man skulle säga kom fram svarta madam tre gånger in i spegeln på en mörk toalett och så skulle hon uppenbara sig. Jag minns hur man klankade ner på denna lek när man stod ett gäng utanför. Fy va töntigt... Vem vågar inte det liksom... Hahahaha... Ja och så var det ens egen tur att gå in. Oftast gick vi in två och två. Jösses va rädd jag var. Inget man visade för andra, men inombords skakade jag. Samtidigt som det var spännande att jaga upp varandra.

Kan fortfarande få rysningar då jag tänker tillbaka hehe...

Börjar bli seg nu...

Nä jag har varit vaken några timmar. Ätit lite frukost, sett ett avsnitt av Supernatural och pluggat en del. Ja då sätter tröttheten in igen. Känner mig seg som attan. Och jag ska orka med träningen ikväll..:P.. Börjar bli lite nervös över hur jag ska orka med min svaga rygg och mage. Har ju inga muskler alls kvar sedan jag började få dessa problem. Men men... det är väl då det är dags att sätta fart förstår jag. Bara väldigt nervöst första gången. Får väl be Åsa hålla handen hehe.. Nä då.. det ska nog gå vägen.. :)..



Hm.. kan bli intressant detta.. :S... hehe

I drömmens värld!

Det enda bra med att Henrik inte är hemma är att jag kan sno hans morgonrock och mysa in mig i hehe. Den är alldeles lagom jättestor och mysig tihi. Henrik tycker att jag ska köpa en egen, men det blir ju liksom inte riktigt samma sak.. :P..

Vet ni.. i natt har jag drömt så där snurrigt många drömmar. Ingen ordning alls och om allt möjligt konstigt. Jag drömde bland annat att jag var och tatuerade mig. Hade beställt tid för henna och skulle göra en tatuering långt ner på magen på höger sida. Då ritade dem upp massa konstiga fula tatueringar på hundar, människoansikten och så...nä usch det ville jag ju inte ha. Jag ville ju ha stjärnor, men det sa jag inge om. Sedan frågade jag tatueraren om jag kunde bleka tänderna nu efter att jag gjort tatueringen. Han tyckte inte det var nån bra idé alls. Det kunde nämligen bli fel då. Hm..ok!
Helt plötsligt så handlar det om mig och Henrik. Vi har inte varit tillsammans på ett tag, men så tar Henrik kontakt med mig och vill försöka igen. Jag blir överlycklig och vi blir ett par igen. Vi planerar allt möjligt tillsammans.
Så helt plötsligt vill han prata. Han säger att han vill göra slut för han kan inte sluta titta på en snygg tjej som alltid tränar på samma ställe som honom. Och så börjar han förklara hur snygg hon är... haha..
Jag blir helt förtvivlad och kan inte sluta gråta. Vi ska iallafall åka till Henriks lägenhet och hämta mina saker. Detta gör vi med en spark. Och nu ska helt plötsligt Tobbe med. Vi börjar resan och jag fortsätter att tjuta. Vi stöter på min släkt. Och då ska plötsligt de också följa med. Ända tills jag skriker att det är slut mellan oss. Då förstår de och backar undan. Sedan börjar vi knata i snön. Jag minns att jag fryser extremt om mina fötter... Och där var sagan slut...

Hur bildas dessa skumma drömmar egentligen?! Det enda i den drömmen jag tänkt på nyligen var tandblekning. Annars kommer allt annat från ingenstans liksom hehe.. SKumt.. :P...
Inte alltid jag minns drömmarna så tydligt, men denna mindes jag bra. Va vissa andra smådetaljer med också, men orkar inte dra allt...:P...


Saw V

Javisst nu har vi sett den. Saw filmerna är minst sagt råa och det var inget undantag denna gång. Nummer 5 är minst lika bra som de andra. Nu får man längta tills nummer VI kommer då.. :P..

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska försöka sova ut imorn och sedan sätta igång med pluggandet. Behöver få ordning på saker och ting så jag kan lugna ner mig en aning. Klockan 19 är det meningen att jag ska till träningshallen och köra mitt första pump pass. Åsa som piskar mig denna gång och det är väl kanske tur att nån gör det. Aldrig fel att röra på fläsket.. :P.. 

Sov gott allesammans så hörs vi imorgon Torsdag. 

P.S Idag =  28 dagar kvar till julafton.. wiiee...


Fotografen inom mig

Nu är de första bilderna med nya kameran tagna. Blev lite bilder på vårt kära hem.

Först har vi datarummet med sina alldeles för korta gardiner. Nya är på väg hehe...



Sedan har vi en del av vardagsrummet där nya gardinerna är upphängda...


Och så var det sovrummet... Aningen stökigt och än saknas lite julpynt.. :P..




Är det någon som vill köpa akvarium? Vi ska nämligen sälja våra två som vi har. Det som står i sovrummet ska ersättas med en byrå och sedan en tv på väggen. Vore ju inte fel att få det gjort snart.. ;)...

Vi har dessutom två tv-bänkar och en tv till salu hehe... Bara att hojta till om ni vill veta mer.. ;)..

Nu ska jag se ett avsnitt av Supernatural och sedan blir det Tacos. Älsklingen hade abstinens eftersom vi ej åt tacos i helgen hehe... Så kan det va!!


Inombordsstress

Ibland kan man se på en person att den är stressad. När den ilar fram och försöker hinna med så mycket som möjligt så snabbt som möjligt. Ibland kan en människa vara stressad, men utåt se otroligt lugn ut. Så känner jag mig just nu. Jag känner mig extremt stressad inombords. Men utåt sett ser jag trött och seg ut. Det är verkligen jobbigt att känna så eftersom man inte vet vart man ska börja. Hur man ska orka ta tag i saker och ting. Jag känner mig handlingsförlamad. Som att jag har 1000 saker att göra, men inget blir gjort. Usch hoppas verkligen jag klarar av att slappna av under lovet. Att jag orkar vila upp mig. Tänk att det kan vara så svårt att klara av en så enkel sak.

Jag slipper gå naken

Nyårsblåsan är beställd och väntas inkomma vilken dag som helst. Att lägga ut en bild på den verkade svårare än jag trott så ni får använda fantasin.

Klänningen kommer från nelly.se och har smala axelband. Den är svart i botten och piffas upp med röda och vita blommor i olika storlekar. Den är något åtdragen med en knut mellan brösten för att skapa bättre passform och den är draperad i sidorna för att skapa en ballongmodell. Tyget består utav 92% polyester och 8% elestan.

Nu förstår ni precis hur den ser ut va?!! hehe..

Jag hade svårt för att hitta nån, men denna hoppas jag kommer blir bra. Den ser ju bra ut på modellen så varför skulle inte jag passa i den?!! (hm)... Jaja hur som helst så får det bli bra!

Nu är bara frågan vad vi ska göra på nyår?...

Borta bra, men hemma bäst!

Igår kväll somnade jag med huvudvärk. I morse vaknade jag med huvudvärk och "en gång i månaden smärtan". Brukar inte alltid få så ont, men imorse var magen på sitt allra bästa humör. Jobbigt det är när det känns som att man inte vill röra sig en millimeter. Bara ligga alldeles stilla med något varmt omkring sig. :S...
Efter en stunds fundering så åkte kläderna av igen och jag kröp tillbaka ner i sängen. Där har jag legat hela fömiddagen. Tänkte att Ipren skulle bli min bäste vän, men inte ens det verkade fungera. Jag har fortfarande ont. Huvudvärken har dock avtagit aningens peppar peppar.
 
Så vad ska jag göra idag då? Måste tyvärr åka ner på stan. Böcker som ska in senast idag till Biblioteket. :P... Annars ska jag bara sitta i soffan i min älsklings stora morgonrock. Ska se till att plugga lite också. Göra nån nytta!!

Hm... största problemet vid denna smärta är det eviga godissuget... Man tycker på nått konstigt vis att man kan unna sig nått under denna period. Jag ska försöka stå emot!! :P... Hm.. fast vi har ju en burk med pepparkakor i köket... ajajaj hehe..

Just ja... igår fick vi vår nya digitalkamera och vår nya skrivare... Ska vi packa upp och leka lite med idag.. ;)..


                       


Skrivaren vågar jag inte lägga ut bild på för då har jag säkert lagt ut fel.. :P... Kameran tror jag ska stämma iallafall... hehe..  Den var aningens mer rosa än vad vi förväntat oss.... I like it ... ;)...


Min egen personliga väckarklocka

I morse hade jag ställt klockan på 06.45 och fem minuter innan ringde älsklingen. Han trodde att jag hade försovit mig eftersom jag inte hade hört av mig än. Jag hade missat att nämna att jag skulle ta den lite senare bussen in idag. Hehe, men det var bara gulligt tyckte jag!! Min egen personliga väckarklocka. ;)...

När jag kom till skolan så satt vi i ungefär en timme, sedan märkte vi att vi inte hade så mycket att göra tillsammans. Blev att ta näst buss hem 11.10. Så nu sitter jag hemma i soffan och moffar pepparkakor. Mumsigt värre. Ska åka och handla när herrn i huset kommer hem från jobbet. Innan det blir det nog lite plugg. Har en del att göra denna vecka så..:P..

Vet ni... om 29 dagar är det julafton. Åh jag längtar såå!! Nyår vet vi ännu inte hur vi ska fira. Som älsklingen säger. Bara vi är tillsammans så blir det bra... Och vem nöjer sig inte med den kommentaren tihi... Älskar dig Tiger!

Tröttheten tar över

Idag har jag varit i skolan precis hela dagen. Ett en-timmes föredrag ska hållas på tisdag och vi i studiegruppen har varit duktiga hittills. Fortsättning följer imorn!

Uppgift 5 för denna kurs har skickats in och nu är det dags att ta tag i nästa. Det är rörigt i huvudet just nu. Som jag sa till Johanna... en sak bockas av från listan, en annan sak kommer till. Pust och stön. Jullovet är efterlängtat.

Älsklingen hämtade mig efter skolan och vi åkte till IKEA tillsammans med Madde. Henrik ville fylla ut datarummet med ett nytt databord och det blev väldigt fint.... :)... Resan hem från Karlstad var ingen rolig bilfärd. Det yrde snö i mörkret så jag knappt såg vägen. Inge trevligt alls. Önskade mest bara att vi skulle vara framme. Dessa otäcka lastbilar gör ju inte turen trevligare heller. Fy sjutton va läskiga de är!! :S

Nu är det City Akuten. Var på väg att krypa i säng, men så blev det så spännande att jag nu blir tvungen att se klart..:P... Men så fort ER signaturen går igång blir det natta för både tv:n och mig!

Lördag i korta drag...

Under min resa till Karlskoga i förmiddags så lyssnade jag till Äntligen helg med Breitholtz och Berg. Jösses vilket roligt program. Carina Berg är helskön... En favorit bland de kända.. :)...
Väl i Karlskoga åkte jag hem till Brorsan. Där mötte mina 2 favoriter och doften av nybakade bullar mig redan i hallen. Kunde inte bli bättre... ;)... I köket stod pappa Grefve med förklädet på och med en plåt i händerna. Mamma Grefve hade åkt till Örebro för att avnjuta en heldag i inredningsbutiker med sin väninna.
Vi hade en helmysig dag med god mat, mys, lek, skratt och fika. Sedan for jag vidare till mamma. Där satt min extra mamma (som jag kallade henne när jag var liten), mammas kompis. Vi satt och pratade om allt och alla och sedan kom även extra pappa in en sväng. Tillsammans med dem åkte jag och sa hej till lillebror Thomas som jag int träffat på år och dar. Jätteskoj. Han lovade att komma och hälsa på innan jul... jag hoppas verkligen det blir av!!
Väl hos mor igen så kom saxen fram. Jag klippte och färgade mamsen och klippte även moster Naemi som är här på besök i helgen. Vi har ätit god mat och tittat på Stjärnor på is som nu ska visa vem som åker för ikväll. Vid halv tolv ska jag hämta Linda på busstationen och sedan far jag hemåt. Ska bli skönt att få sova ut imorn.. :)... Och så ska det självklart bli såååå skönt att få sova bredvid min älskling. Min stooora kärlek... ;)... 

Bilder från dagen kanske kommer imorn...


Fredag hela veckan...

Tv 4 står på och jag smaskar godis. Vi har precis landat i soffan efter ett pysslande med nyinköpta julpyntet. Bestämde oss för att möta advent lite tidigare i år och pynta redan idag. Vad gör väl en vecka extra med julmys liksom?!! Vi kom hem med en julstjärna, 2 STORA kulor att hänga i fönstret, 2 ljusstakar, en adventsljusstake, en röd plastblomma och en fin ställning att hänga julpynt på. Ser ut som en ljusstake fast utan ljus... eller nått sånt haha..
Köpte dessutom nya gardiner till vardagsrum och datarum, en filt, dörrmatta, varsina par tofflor och glödlampor. Ja oj jag får ju inte glömma.... (blir påmind av älsklingen här hehe) ...att vi även fick med en plastlåda hem. Denna ska han ha när han städar sina akvarium förstår ni..:P... 

Tänk man "ska bara" köpa lite julpynt och vips så har kontot blivit aningen smalare än man tänkt sig.. :P.. MEN.. det är roligt också. Båda älskar vi vårt IKEA och har alltid Ikeas family kortet nära till hands.. hehe...

Dagen har för övrigt har varit väldigt bra. Hade en föreläsning i lite över en timme i morse. Sedan har vi suttit tillsammans och diskuterat, skrattat, ätit lunch på kinan, skrattat, köpt godis, diskuterat och haft det allmänt trevligt helt enkelt. Otroligt mysigt gäng på Åsenskolan får jag säga.. :)..

Åh nu satte jag på världens finaste låt.. (iallafall bland de finaste..;)..




Nu säger jag godnatt...

Jo men visst är det så....

Jag saknar redan eleverna. Idag har vi myst med julmust, pepparkakor och kramar. Japp fick en kram av alla innan dem gick hem idag. Blev alldeles varm inombords. Hoppas jag får se dem snart igen!! VILL INTE tillbaka till "verkligheten". Trivs alldeles för bra på min praktik för det. Såg dock att det kommer flera veckor i rad även i vår så det ser jag fram emot.... :)...

Idag har jag fått väldigt mycket gjort. NOT. Jag gick och la mig nästan direkt när jag kom hem och sov i flera timmar. När jag vaknade var älsklingen hemma.. äntligen träffades vi längre än 5 minuter hehe. Men det höll bara i en halvtimme för sedan försvann han till träningen.. :P... Nu kommer han dock hem efteråt och vi hinner få lite tid tillsammans innan jag ska krypa till sängs.Just nu sitter jag och tittar på Du är vad du äter. Får lite bra tips och råd på mat ibland tycker jag.... :)..

Imorn är det fredag, för er som inte förstått det redan.. hm.. ja... :P.. Ska försöka njuta av helgen så gott det går eftersom jag vet att den alltid går så fort. Förhoppningsvis ska vi åka och julhandla lite imorn och på lördag ska jag ju till mamsen. Mys pys!!

Åh vet ni vad hon på Du är vad du äter fick göra... Bada med delfiner. Åh det skulle jag verkligen vilja göra. Det är nog en dröm jag har.. Även om jag förmodligen skulle vara lite feg till en början... Men åh va kul det skulle vara!! 







Hm.. jag behöver hjälp med en sak. Jag köpte en orkidé sist vi var på IKEA för jag älskar orkidéer. Men så fort jag kom hem så dog den. Jag fick lära mig att den inte ska vattnas så ofta. Kanske 1 gång varannan vecka. Är det någon som har andra bra tips hur man får liv i den. Den känns på G... men vart är den vackra blomman jag suktade efter?!!

       

Varför är inte min såhär vacker?!!








Jessica min vän...

Idag blir det många inlägg, men efter mitt förra...kanske inte så positiva inlägg ....vill jag nu lägga fokus på något helt annat.

MIN VÄN JESSICA....

Grattis på födelsedagen vännen. Hoppas du haft en superbra dag!!

Hurra Hurra Hurra Hurra...... ;)....





Får jag inga akuta abstinens besvär så ska jag försöka hålla mig borta och inte blogga nå mer denna afton.. Jag ska ta mig en bulle och titta färdigt på Bonde söker fru.. Det är grejer det sörrni... :P.. tihi



Hur länge orkar man vara tyst?!

I personalrummet i morse började vi prata om tillfällen då människor betett sig på ett sätt som irriterat en så fruktansvärt. Tillfällen då man bitit ihop och inte sagt något. Jobbigt med sånna situationer. Man håller inne en ilska som riskerar att tillslut koka över.

Så när vi skulle få in barnen i bussarna efter skridskoåkningen idag så stötte vi på ett sånt möte. Busschauffören har en förmåga att låta extremt grinig.

"en busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör...."

En lärare frågade om det verkligen fanns plats kvar i bussen för alla barnen som gått på. Om ingen behövde gå och sätta sig i bussen bakom.

- Nej det finns inga platser, men det verkar dem inte bry sig om.

- Det är väl inte lätt för barnen att veta, svarar läraren då. (Hon menade att han kanske skulle säga det till dem eftersom han satt där och såg alla som klev på)

- Men dem lär väl veta i vilken buss dem åkte hit.

- Nä det är inte så klart att dem tänker på det.

- Nej, men det finns väl lärare här.

Ojojoj.... kanske svårt att tänka sig denna scen utan att verkligen befinna sig på plats. Men irriterad blev jag vill jag lova!!
Det är runt 60 barn i åldrarna 6-8 vi talar om. Då är det inte lätt varken för dem eller oss att veta vilka som satt i vilken buss. Suck...

Jaja från det ena till det andra...

När jag kikade på en serie förut så var det en scen som påminde väldigt starkt om en verklig händelse från mitt eget liv. Handlar om svek som länge gjort oerhört ont inom mig, men som jag på senare tid försökt lämna bakom mig. Irritationen har för närvarande lagt sig. Ärret det lämnade kommer nog dock aldrig försvinna.







 


Vackert...

Detta parets röster passade verkligen till denna låt... :)...




Där va dé halt

Idag avslutade vi dagen med skridskoåkning. Tredje och sista gången för detta år. Jag har åkt lite varje gång och det har varit riktigt kul. Känner dock att det var LÄNGESEN jag var duktig på det. Och det fick jag bevis på idag kan jag lova. Tog väl inte mer än 10 minuter innan jag for på ändan. Aningens pinsamt framför föräldrar, men det bjuder jag på haha. Har lite känningar i handleden bland annat, men det gick ganska bra ändå. När jag hade rest mig så kom det snabbt 4-5 tjejer från "min" klass fram och frågade hur det gick. Underbara ungar... ;)... Känns fruktansvärt jobbigt att det är sista dagen tillsammans med dem imorn. (iallafall för i år om jag inte jobbar nått extra) På Fredag är det ju studiedag. Ska bli lite fika för alla vuxna imorn och sedan har jag även köpt så att vi kan ha lite mys med klassen. Tänkte tända lite ljus och bjuda på pepparkakor och julmust. Hoppas det uppskattas!!
 
Nu ska jag bara slappa en stund... Man blir trött av att åka skridskor.. :P...




Julmyskänslorna pirrar

Åh jag längtar efter julmyset¨och nyårskalaset. Ska förmodligen till IKEA och köpa julpynt i helgen. Ska bli supermysigt att pynta här hemma med lite nytt. Pyntade knappt förra året då vi tyckte att vi nästan aldrig var hemma. Men i år känner vi annorlunda. Är så skönt att ha en pojkvän som njuter av julstoffet lika mycket som jag själv.

Kanske får köpa oss lite glögg och pepparkakor i helgen för att få en liten försmak.. :)...



Hm... pepparkaksdeg är ju inte fy skam det heller... :P...

Imorn blir det en promenad till och från jobbet. Bra för mig det hehe... Får dock hoppas att det inte ser ut som det gjorde i morse. Det var alldeles mörkt och disigt när jag kikade ut genom fönstret och när jag klev ut genom porten så möttes jag av världens regnskur. Och tydligen påstod de som var ute under lunchen att det åskade en sväng också. 19 november och det åskar ute... jippi... Vad har hänt med detta Sverige?!! Deppväder året runt nästan... Första halvåret är ju dock ljusare och mycket mer uppiggand... :S... Jag röstar för en rejäl vinter följt av en kanon sommar 2009... Vi som ska på husvagnssemster och allt hihi....


Ångesten smyger sig på!

Jag känner absolut INTE för att återgå till min egen skola på måndag. Fy f*n va trött jag är på den delen av mitt liv just nu. Vill bara börja jobba och det NU!!

Jag kom hem för en liten stund sedan. Dagens möte blev lite kortare för det fattades så mycket folk. Och nu är det bara onsdag och torsdag kvar med eleverna för på fredag är det studiedag. Blir spännande att se hur den ser ut. Funderar på att köpa med mig fika, men vet inte när jag ska hinna med det. Måste ju inhandlas imorn i såfall och jag har ju ingen bil..:P... Kanske tar mig en promenix då och fixar nått! Vi får la se!!

Nehe kanske ska göra lite nytta och plugga en stund innan jag tillåter mig själv att bli för trött och seg.... Wiiee


Seg uppdatering...

Har varit lite snål med bilderna på senaste tiden va?!! Jag bjuder på några idag då för att vara snäll ;)... hehe





Här har vi grabbarna från Halloween. Än sålänge är medelåldern ganska hög och vi har det trevligt med kortspel och drinkar. :P...





Mammas och Pappas älsklingar myser!!









Och så har vi helgens bilder. Blev drinkar, Guitar hero umgänge med vännerna. Alla var nog dock lite sega i både start och landning.. :P... En sak är säker... Jag har världens snyggaste pojkvän... *tihi... Älskar dig goding!

Nu styr jag mot sängen.. GoDNaTT





Falukorv är farlig korv!!

Ja herregud jag är tokig i falukorv och nu har jag ätit så många skivor att jag känner mig uppstoppad. Skulle inte vara några problem för mig att köra GI metoden i allafall för här är det korv med makaroner som gäller och inte tvärtom hehe. :P

Nu ska jag se Brothers and Sisters i min ensamhet. Längtar redan efter Henrik... :(...Men han kommer ju vara vid min sida när jag sover iallafall vilket är skönt. När han jobbade natt var ju platsen bredvid tom så det ekade... Nä jag hade ju missarna såklart... men ni vet nog vad jag menar.. :)...

Förresten kanske det blir den årliga trippen till Branäs över nyår i år igen... Funderade ju på att bli hemma och ha partaj istället, men det vore ju faktiskt inga fel för vi har ju bra roligt när vi är där hela gänget.. :).. Säg nu till om ni ska med mina vänner så vi kan boka snart!! ;)...

BLÄ va trött jag är. Inga vettiga tankar samlas för nedskrivning. Därför sätter jag PUNKT 



Måndagen har anlänt

Söndag är slut, måndag är här. Som alltid. Och jag är lika trött som vanligt. Dock blev jag färdig ovanligt tidigt idag. Sällan jag har tid över så jag hinner skriva ett inlägg innan jag åker till jobbet hehe.

Denna vecka är en dålig vecka. Henriks har kvällsskift och både han och jag avskyr det. Vi hinner knappt säga hej på hela veckan med start från idag. När jag går till jobbet sover han, när jag kommer hem har han åkt till jobbet och när han kommer hem sover jag. Som en ond cirkel!! Därför längtar jag en hel del till helgen igen. Dock ska jag förmodligen till mamma på lördag så det blir inte mkt mys då heller.... :P.. Men men... vi har ju hela livet på oss... ;)... Och jag kommer ju inte vara helt själv i veckan heller.. :)...

Nu ska jag väl göra iordning en macka innan Maria kommer och hämtar upp mig. Dags att påbörja sista praktikveckan för år 2008. Jösses vad tiden går fort!! :P....

Ha en bra dag gott folk!!





Slutet av vecka 46

Tänk att jag alltid har svårt för att sätta rubriker på mina inlägg. Alltid lika svårt att komma på nått passande. :P..

Helgens innebandy match vanns utav "mitt" (tihi) lag LFIBK. Viktig match dessutom för nu ligger de i toppen. Får hoppas att de håller i detta nu bara! Efter matchen blev det lite drinkar och guitar hero hemma hos oss. Jag och bröderna Stjernberg tog även en tripp ner till stan och köpte oss lite mat innan vi kröp till sängs. Somnade snabbt och väldigt skönt vill jag lova! Superdupertrötta Ida-Marie!

Idag såg vi Nykroppa tjejerna förlora mot Filipstad och Juniorallsvenskans grabbar vinna mot Axbergs IF. Sedan åkte vi till Nykroppa, åt god mat och hjälpte svärföräldrarna att flytta båten vi hade i somras. Nu sitter jag hemma i soffan och tittar på Sanningens ögonblick. Henrik sitter bredvid och mumsar jordnötsringar han. Känner att det inte ska dröja innan jag går och lägger mig. Ögonen är tunga.

Bästa reklamen just nu... Tele 2...



Bring it on!

Jag har svept Henriks morgnrock omkring mig och sitter nermyst i soffan. Helskönt! Måste snart ta den utv mig och hoppa i duschen dock. Match kl 15.

Henrik blev blond, minst sagt! Och jag blev glansigt brun med nån uppljusad slinga fram i luggen. Färgerna är dock inte att lita på. Botten är fortfarande aningens ljusare än resten utav håret. Inte katastrofalt synligt, men märkbart. Duger i krig som mina gamla killkompisar brukade säga. Fast då handlade det inte om hårfärg..:P..
 
Jag vet fortfarande inte vad kvällen bjuder på. Antar att jag får vänta tills efter matchen för att få reda på det. Låter festfixar Magnus leta upp nått skoj. :) Kanske att vi kan vara här om inget annat erbjuds Jag är öppen för förslag! Satt ju och lyssnade på massa bra låtar på youtube igår. Började med lite ballader som framkallar rysning och kom sedan in på partylåtar som skapade ett sug efter att få skaka lite rumpa... hehe...

Nu vankas ducsh och lunch innan det är dags att använda sin pipa för HEJA LFIBK!!!

Vi kanske ses i vimlet mina vänner



Ett litet infall bara

Nu står Henrik i duschen och sköljer ur blekning och sedan ska jag duscha bort min guldbruna nyans med blekta slingor i luggen. Ja visst är vi bra tokiga?!! Mitt i natten?!! Fick ett litet infall bara eftersom jag inte kände mig vidare trött. Vet att jag inte orkar i morgon bitti och blir det partaj på kvällen så önskar vi att vi vore färgade. Och nu kommer vi att vara det.. :).. Hur det kommer att se ut är däremot en annan fråga. Dock en fråga vi strax vet svaret på.

Önska oss lycka till... :P...

Godnatt mina vänner!


Nu tar vi hälja!

Som sagt är det mycket sjuklingar på skolan just nu och Lena var en utav dem. Så jag fick ha klassen själv idag igen. Roligt såklart.. :)... Men nu är det skönt med helg!

Finns mycket jag borde idag. Borde plugga, borde städa, borde träna... Förmodligen kommer inget utav det bli av med tanke på vad trött jag är. Jag ska iallafall försöka orka färga håret på Henrik och mig själv. Är behövligt vill jag lova. Får hoppas att färgen jag köpt passar mig. Vet inte om jag riktigt litar fullt ut på vad som erbjuds i mataffärerna. :P.. Nu blir det ett test. :S...

Vad ska ni göra i helgen mina vänner?

Henrik har match imorn.... sällan en helg utan innebandy.. och sedan vet jag inte vad vi ska hitta på. Lite smått sugen på partaj, men samtidigt är jag i stort behov utav vila. Vi får se vad som erbjuds helt enkelt!! *pik*

Nu vet jag iallafall att jag ska se ett avsnitt utav one tree hill. Kanske att jag vilar ögonen en stund också. :P....



Den ena värre än den andra...

Det är helt otroligt att jag lyckats hålla mig frisk. Många lärare och elever går hem sjuka nu. Den ena värre än den andra. But I´m still standing... Och tur är väl det. Har varken tid eller lust med att bli sjuker!

Däremot håller den extrema tröttheten i sig. Och min rygg tar kål på mig.... (hm?).. jaja, den gör väldans ont helt enkelt. I mitt lilla huvud hade jag planer på att gå på spinning idag... men ja ni vet ju hur det brukar bli. Tröttheten, latheten har segrat igen! Suck för mig!

Imorn är det fredag. Hur mycket jag än trivs på praktiken så ska det bli extremt fruktansvärt gött med helg. I need it!
Usch sedan är det bara en vecka kvar innan man ska tillbaka till sin egen skolbänk. Fy fan va tråkigt!! Och världens största arbete ligger framför oss dessutom. Vilket kommer kräva extremt mycket tid och energi. Energi som jag inte har just nu! Vart är vårsolen och den styrka den ger när man som mest behöver den?!!

Visst ja... VINTER, vår, sommar, höst..... Får vänta ett tag till då med tanke på att inte ens vintern hittat till de värmländska skogarna.  

Nu ska jag krypa ner under täcket och bege mig in i drömmarnas värld.

                           



Att uppleva döden utifrån

Väckarklockan ringer 06.20
Dusch, kläder, smink...
Promenad till praktiken
No/So
rast
Svenska
lunch
rast
Associationsövningar
Musik
Lek
Spårmöte
Får skjuts hem utav Maria 15.30
One tree hill, DPH, One tree hill
Middag
B&S, Gossip, B&S

Ja som ni ser har jag levt vardagslivet även denna tisdag 11/11 2008. Arbetat och matat serier. Livat på Spångbergsvägen :P...

Tänk att denna dagen aldrig kommer att återkomma. Ingen kommer någonsin få uppleva den 11 november 2008 igen. Om nu inte livet tar om från början då vi dör då såklart. Jag undrar jag vad som händer när man dör. Frågan vi alla förmodligen ställt oss någongång och förmodligen aldrig kommer att få svar på under våra levande år. Jag hoppas det dröjer MÅNGA dussin år tills jag får reda på det. För er som sett en död människa. Visst känns det underligt? Där ligger en människa ni förmodligen känner väldigt väl. Så verkligt där, men så oerhört overkligt borta. När jag fick uppleva det första gången så ville jag bara ruska om denna människa och vänta på att han skulle vakna. Jag ruskade aldrig och han vaknade aldrig.

Jag brukar tänka på när någon, eller jag själv säger: "Det är det värsta jag varit med om"... Om småsaker som händer runt omkring oss.
Att förlora någon till en värld man själv inte har tillgång till. Att veta att man aldrig mer får träffa denna person.  DET ÄR DET VÄRSTA JAG VARIT MED OM!!!




Tycker synd om mig själv.

Jag glömde ju berätta att jag gick till jobbet idag. Jag har inga problem med att gå på promenad för det är bara skönt. Men att gå till och från jobbet är ingen höjdare. Speciellt inte när det handlar om en tur över hela stan...:P..
På morgonen känner jag mig alltid stressad och kommer alltid iväg senare än tänkt. Vilken inte är skoj när man vet att man har en 20 minuters promenad framför sig. Och när dagen är slut och jag ska knalla hemåt så är jag så trött att jag bara vill knäppa med fingrarna och befinna mig i mitt hem. Och att som idag veta att jag imorn har dessa två tillfällen av prommisar framför mig tär på psyket. Att tänka MOTION hjälper tyvärr inte i detta fall. Jag tycker synd o mig själv!


Katastrofen är över

Uppsatsen är skickad. Puh.. :P.. Svettigt där ett tag! Vi lyckades hitta en lösning för stunden och nu är en nya adapter beställd. Har dessutom beställt en bärbar hårddisk så att jag slipper oroa mig i fortsättningen. Datorn har ju dessutom en förmåga att paja lite då och då så det blir som en säkerhetsmojäng detta. Det kostar att ligga på topp som vi brukar säga här hemma. :P...

Just nu sitter jag i Nykroppa och slöar i Magnus säng. Madde och Magnus ser ett avsnitt av Simpson och jag försöker underhålla mig med roligare saker..:P... hehe...
Det är väl inte direkt min favoritserie. 
Ikväll blir det innebandy... ingen skräll. Sedan är det sängdags och snart är det Tisdag. För dagarna går allt väldans fort. Dagarna går, men vädret består... Så skulle man nästan kunna säga va?!! Fy va trött och seg och omotiverad man blir utav detta gråa, mörka, regninga väder. Får mig att längta efter sommaren. Fast jag vill ju inte gärna hoppa över julen. Mysigaste helgen på året.. :)...
Det enda som är mysigt under denna hemska månad är dessa:



Älsklingen är expert på att lysa upp min vardag.. ;)...




Fars dag...

Grattis alla fäder där ute!!

Och en extra tanke till min egen far. Älskar dig!

                 


KATTJ*VEL

Idag är jag inge glad alls. Igår när vi kom hem och skulle sätta igång en film så dog datorn efter ca 5 minuter. Denna gången var det dock inte pga nått trasigt modekort eller så. Nej nu var det kabeln till laddaren som hade gått itu. Konstigt va?!! Ibland ligger han risigt till vår lille Laban. Labanbus är ett väldigt snällt smeknamn. Det värsta av allt var ju inte att vi inte kunde se filmen vi hade tänkt oss. Nä det värsta är att min uppsats finns på min dator och ska skickas in senast imorn. Vi ställde klockan och i morse for vi till Expert för att inhandla en ny. Så hade dem ingen!!!! Vi testade även på Euronics, men nä du ingen lycka där inte. Snacka om att humöret sjönk till botten. Tårarna befann sig inte långt inne där ett tag. Nu har Madde och Nettan varit så snälla och åkt till Siba för min skull. Där hittade dem en universal som förhoppningsvis ska fungera. Gör den inte det så är min lugna helg förstörd. Bye bye till runt 900kr... :(..

Ska försöka koppla bort detta ikväll!!

Just nu är vi i Nykroppa. Vi har ätit lunch och Henrik byter just nu till vinterdäck. Sedan ska vi fara hemåt. Jag tänkte hinna klippa och klista lite också. Lite förberedelser inför måndag och tisdag i skolan. Sedan ska vi ha myskväll. Ska lyxa till det med pommes och fläskfilégryta. Mumma!! Det är vi värda. Sedan lir det nog att mysa ner sig under en filt och kolla på nån bra film.

Vettja om jag ska kolla hur det går för meckarherrn där ute. Kanske ska fråga om han behöver ett handtag.. :P.. See you!! 



Tired of being tired

Denna vecka kan sammanfattas i två ord. STRESS och TRÖTTHET. Jag har varit helt slut när jag kommit hem från VFU:n. I tisdags somnade jag klockan 19. Dessutom har jag haft skrivuppgifter, planering och förberedelser att knepa och knåpa med. Jag trodde först att en skrivuppgift skulle in idag, men tydligen blev det framflyttat till söndag. Jaja färdigskriven nu iallafall. Bara två kvar då..:P.. Jaha och på måndag och tisdag ska jag ha klassen själv så tills dess krävs det lite planering och förberedelser. Det går verkligen i ett. 
Jag är faktiskt väldigt glad över att det är helg nu. Jag ska sova LÄNGE imorn. Hm.. det är vid sånna tillfällen man vaknar pigg klockan 7.. :S... Hoppas att jag inte blir sjuk bara för väldigt många elever snorar och spyr hit och dit... Javisst både förkylning och magsjuka sprider sig bland barnen. Inget jag vill ha. Dessutom har Henrik varit hemma hela veckan...som sjukling. :P...

Ikväll blir det innebandy. Älsklingen spelar mot Hagfors borta. Blir en tur med svärföräldrarna. HOPPAS på vinst såklart! Har inte så mycket mer att säga än att jag är T.R.Ö.T.T.

Trevlig helg på er mina vänner....



Världens längsta bilfärd

Idag trodde jag aldrig att vi skulle komma fram till denna CAM arena i Karlstad. Jag blev så fruktansvärt åksjuk (bakfyllan gjorde ju inte det hela bättre). Jag trodde helt ärligt att jag skulle svimma eller spy, kanske till och med både och. Usch! Jag fick veva ner rutan flera ggr för att svepa i mig lite frisk luft. Hjälpte väl i 30 sekunder, men sedan kom kallsvetten och yrseln tillbaka. Det var en utmattad Ida-Marie som klev ur bilen i Karlstad efter en fruktansvärt lång och smärtsam resa. :P...

Väl inne i hallen så visade siffrorna 1-0 till Karlstad. Attans, ingen bra start!! Och slutresultatet blev 7-2. Men får nog ge domarna skulden till den förlusten. Våra grabbar fick ALLT emot sig. Rekord på antalet utvisningar under en och samma match, i ett och samma lag. Katastrofbedömningar. Men men... så blev det och grabbarna fick gå hem med ett tredjepris.
Imorn är det VFU-dags igen. Roligt roligt!! Dock måste jag nu ta mig tvärs över stan med mina kvicka ben för Älsklingen har gått ner på två-skift och har därmed snott "min" kära lilla låda. Ingen rolig prommis att ta sig nu när det är så mörkt på morgonen. Får hoppas att ljuset har hunnit visa sig innan det är dags för mig att börja knata. Jobbigast är ju ändå promenixen hem. När man är trött och dann. Motion får lilla hjärnan tänka och helt enkelt gilla läget. Vad har jag för val liksom?!!

Nu mina kära vänner ska jag krypa ner i min säng, stänga mina ögonlock och fånga in min skönhetssömn. I need it!


Dörmast

Dörm är ett annat ord för full här i kära Filipstad. Och när Henrik läste gårdagens inlägg så sa han "du måste ju ha varit dörm när du skrev det där så mycket stavfel som du hade" .... Men nä du då hade jag inte druckit en droppe alkohol och jag hittade de TVÅ orden som jag hade stavat fel och rättat dem...hehe... Senare igår kväll... långt efter dessa inlägg ringde dock en ung kvinna till sin mor som svarade med.... "oj va full du är". JA då var jag dörm! 

Robba skickade sms tidigt under kvällen och sa att jag gärna fick komma ner och när jag gjort mig redo gjorde jag grabbarna sällskap på undervåningen. Fripp, HP, Robba och jag spelade kort och sedan kom även Chrilla och Martin och hoppade in i spelet. Neger och president var underhållande ett tag tills Fripp tröttnade på att hela tiden förlora. Men skoj hade vi hehe. Sen kom Älsklingen, dock utan alkohol eftersom han hade match idag. Duktig min pojk förstår ni!! ;)... Sedan bara vällde det in folk från alla möjliga håll och kanter. Full fart kalas. När lägenheten tömdes för att ta med partyfolket ner till Hotellet så gick vi upp en trapp och gick och la oss. Det var vid detta skede som jag ringde min kära mor... och Nettan... ojojoj... kvällen blev roligare än dagen hehe.

Nu sitter jag och väntar på skjuts till Karlstad. Ska kika på grabbarna när dem spelar semi mot just Karlstad. Blir spännande!! Hoppas hoppas hoppas de vinner... :)... Oops nu känner jag mig lite yr. Får nog ta mig nått att dricka... Ett glas iskall cola hade ju inte suttit helt fel.. :P... Mmm....

Idol 2008 eller Talang 2008?

Nä Lars är då ingen Idol 2008 inte. Pinsamt att han ens är kvar i tävlingen!! Rätt låtar kan han sjunga hur bra som helst och absolut bli en idol. Men med de två sista framträdandena så gör han ju bara narr av hela tävlingen. Tror det måste ha blivit någon miss på audition där... Talang 2008 är ett helt annat program!! Jag klarade inte ens av att se hela gårdagens framträdande. Jag skämdes å hans vägnar.



JUST NU står det 8-1 till LFIBK.....
NU ska jag börja med maten.....

5...4...3..

Nu är det nedräkning till matchstart för älsklingen. Hoppas att de vinner!! Jag hejar lite här hemifrån hehe...

Jag glömde ju för sjutton berätta vad jag shoppade igår. Höjdpunkten på hela veckan..:)
Jag kom hem med tre par jeans. Ett par blåa, ett par röda och ett par ljusgrå. En gul t-shirt och en vit skjorta. Sedan blev det tre nya stövlar. Dem jag verkligen ville ha fanns inte i min storlek.... SÅKLART, men till slut blev jag nog nöjd ändå... :)
När vi (läs jag) hade shoppat loss så tog vi en sväng förbi IKEA... vi skulle ENDAST köpa en pall och en matta till Henriks föräldrar. Japp... och hem kom vi med... tvättkorg, handdukar, örngott, ljus, morgonrock, tofflor..... osv. Den affären kommer man aldrig ifrån tomhänt. Men det var härligt hehe.. :)...

Oj jag gör massa saker emellanåt så nu vet jag inte vart tiden sprang iväg. Nu har Henrik och dem snart spelat en period. Jag får nog börja med maten snart.... men VAD?!! .. :S

Happy halloween?!!

... eller vad säger man!!?!!

Dagen har väl börjat.... hm...sisådär får jag lov att säga. Vaknade av en duns i datarummet. Vår kära Laban hade rivit ner en hylla och lyckades i och med det sprida blomjord över hela datorn. Det blev "håll tummarna för att datorn ej pajade" och fram med dammsugaren. Datorn startade... halleluja. Tanken på att behöva börja om med skrivuppgiften var en utav de deprimerande tankarna som svävade i mina tankar. :P... 
Sedan har det idag spridit sig en obehaglig smärta i rygg och mage.... Och så känner jag mig kissnödig hela tiden!! Känns detta bekant?!! För mig gör det tyvärr det. Så började min helvetesvecka i Tunisien!! :S.... Please not again!! Dags att hålla tummarna än en gång!! 
Jaha till nästa deprimerande punkt. Jag, Robba och Kricke va sugna på att  åka till Hagfors och se dm matchen. Men eftersom vi vaknade till solsken, frost och minsugrader så kände vi att sommardäck till Hagfors inte var världens bästa idé. Planerna nedlagda.
Jaha då ska jag alltså plugga istället....bara det är ju deprimerande!! Men så tycker jag att jag får en bra start... ända tills en underbart härlig punkt. Där fastnade jag helt och tappade my brief moment av lyckosamt skrivarflöde. Apu apu... ´

Så vare sig det heter Happy Halloween eller inte så får jag nog lov att stryka det första ordet. :(

MEN... dagen är ung. Än kan det hända saker. Och jag vet ju att det finns nått som kan pigga upp mitt härliga humör... Inbjudan har dykt upp... nu väntar vi bara på svaret!!