Björnen sover NO MORE

Runt lunchtid idag fick jag ett mms av mamma med en bild föreställande ett björnspår. Och pågrund av min stora nyfikenhet slog jag en pling för att höra hela historien. Mamma som jobbar på en förskola skulle ta en promenad med barnen till en närliggande skog. Bara några hundra meter från skolområdet ser de dock ett fotspår ungefär lika långt som mammas fot, dock aningen bredare. Att fotspåren dessutom var färska bidrog till att de allesammans gick tillbaka till skolan igen. Tur att de bara fick ta del av spår efter denna bjässe.

Så för några timmar sedan pratade jag med mamma igen. Hon berättade då att William och Mirandas dagis har skogsförbud. Detta på grund utav att en granne som bor nära skogsområdet såg en björn utanför sitt fönster när han vaknade i söndags morse. 

Mamsen och jag började sedan diskutera mötet med en björn. Vad gör man om man kommer med en skock ungar och stöter på en björn mitt i skogen?! Jag vill då inte vara med om den händelsen det kan jag lova er. Jag vill inte stöta på en björn på något vis. Dock skulle jag gärna skåda en på håll. Kanske långt ute på ett gärde när jag kommer farandes i min Ford Focus. Ja det räcker allt gott och väl det. Jag som skulle bli rädd av att träffa ett rådjur i skogen. 

Vi får hoppas att dessa nyvakna hungriga björnar inte ställer till det något för oss något mindre rovdjur utan bara visar upp sig tillräckligt för att göra oss medvetna om deras närvaro och öppna upp vår nyfikenhet. Dessutom har jag läst att människan är det i särklass farigaste rovdjuret. http://www.de5stora.com. Ja men då så, då behöver jag ju inte vara ett dugg rädd om jag möter en björn när jag traskar i skogen.. :S.... 


Haha Björnen på bilden ser ut att skratta lite gött... ;)



Kommer verkligen ingenvart...

Jag har totalt tappat motivationen kring allt som har med studier att göra. Har MÅNGA uppgifter denna kurs och jag är nästan klar med EN. EN... det räcker inte på långa vägar det. Visst, mer än ingen, men fortfarande alldeles för dåligt. Och inte går det lättare idag heller när jag knappt sov nått alls i natt. Hostan är tillbaka och jag får vara glad om jag sover en hel timme utan att vakna av en attack som tvingar mig att sätta mig upp och dricka vatten. Suck.

Jag måste nog blunda en stund för att orka få nått gjort. Poor me   ;P


Spårlöst

Jag tittade på reprisen av Spårlöst då en 22-årig tjej letade efter sin pappa som hon ej träffat på 20 år. Pappan bodde på Hawaii och när de skulle återförenas så fick de gå varandra till mötes på ett fält. De förenades i en stor omfamning och tårarna började rinna. Dock inte bara för dem, nej jag blev allt våt om kinderna jag med. De såg ut att ha hittat sina sista pusselbitar i livet. Mysigt och roligt att se vad starkt ett blodsband verkligen kan vara. Det var som att de inte hade varit ifrån varandra alls. Jag hade inte tackat nej till en sån återförening med min pappa.

Bilder och mer om helgen kommer med tiden. Just nu är jag lika lat som vanligt. Kan väl iallafall sammanfatta gårdagen som aningen avslagen, men med några trevliga inslag. Och jag har konstaterat att det är tur att jag har min grabbkompisar omkring mig för de är guld värda. Inte minst min bästa vän... min älskling.

Sol, vind och vatten...

...höga berg och djupa hav... DET ÄR MINA DRÖMMAR VÄVDA AV....

Just nu är det inte lockande att titta ut. Marken är täckt av vit massa som jag absolut inte hade önskat denna marshelg. Nu inväntas våren, solen... VÄRMEN!!

Ikväll blir det PARTIII

Ses i dimman

Denna underbara dag

Ja nu menar jag verkligen inte vädret för det var allt utom underbart idag. Vilket snöblask. Och kallt var det dessutom. Nej fy, jag hade verkligen hoppats på strålande solsken och kvittrande fåglar när jag vaknade i morse.

Underbart-känslan kommer från dagens alla glädjande stunder. Strax efter 8 klev några tjejer från åk 1 in i personalrummet med en liten present som de gav mig. Den var en liten Hello Kitty ask och i låg ett halsband. En grön stjärna med namnet Hanna Montana på... Haha... helt underbart. Jag blev alldeles rörd och de bidrog till att min dag började på ett helt underbart sätt. Fick ju dessutom ett väl inpackat paket redan igår från en annan tjej i den klassen och den innehöll en vacker teckning som nu pryder vårat kylskåp här hemma. :)

När jag kom ner till åk 4 och låste upp dörren så de kunde komma in i klassrummet började de allesammans sjunga "Ja må hon leva". Leendet på mina läppar blev ännu bredare. Underbara ungar.

När jag kom hem strax efter 14 kom jag in i ett nystädat hem, 10 vackra(ste) röda rosor och en underbar famn. Den bästa av de bästa. Dessutom fick jag se detta inlägg som älsklingen smygit sig in och lämnat. TACK ÄLSKLING. Älskar dig!!!!

Snart knackade det på dörren och familjen Grefve och Olsson kom på besök. Jag fick mitt efterlängtade snö-smycke, vackra blommor m.m. Men viktigaste av allt var ju deras sällskap som alltid ger mig lyckliga stunder att minnas. 

Efter ytterligare en stund kom familjen Stjernberg och mer blommor fyllde mina (nu den tredje och sista) vaser. Presenter som var mer än nog och allt jag ville ha, samt sällskapet knöt ihop säcken till den bästa födelsedagen någonsin. Blir bara bättre och bättre hehe. 

Många grattis sms har jag fått också så TACK till alla er. Ni vet ju själva vilka ni är hehe... Ni gör mig lycklig.. ;)...

Jag känner dock att det är aningen jobbigt att fylla år. 24 är början till mycket. Ryggen värker och ögonen vill blunda. Jag ska strax sova och vakna upp till ännu en mysig dag som ska spenderas med de bästa. Blir askalas det!!!!!

GODNATT och tack alla iblandade för en underbar dag!! UNDERBAR


GRATTIS MIN ÄLSKLING, ÄLSKAR DEJ!!





Nyttigt att slösa ibland

Idag blev plånboken aningen lättare då vi tog oss en shoppingrunda i Karlstad denna eftermiddag. Jag hittade en kortärmad skjorta, ett par jeansshorts och en klänning från VM samt behåar och en ögonskugga från Lindex. Det va hälften av summan som försvann. Andra hälften gick till Willys då vi tömde affären på mat, glass, godis och annat gott inför det kommande kalaset. Det kostar att bli äldre, det har jag allt märkt haha.

Imorn är det torsdag mina vänner och jag är då tillbaka i årskurs 1. Där trivs jag bra då kramar ofta delas ut och härliga kommentarer flyger genom luften. Härliga ungar!! När morgondagen möter sin eftermiddag ska jag ställa till det i köket. Baka är jag ingen höjdare på, men nu ska jag iallafall göra ett försök. Blir intressant om det kommer något ätbart ur detta expriment.

Oj... nu gick jag in i väggen!! Jag är helt slut....



Skojt skjot

Ja ni skulle nog bli aningen förvirrade om ni följde våra samtal ibland. Mina och älsklingens alltså. Men som tur är förstår vi varandra och det räcker väl det ibland hehe.

Nu har jag varit jätteduktig med träningen några dagar så HOPPAS jag orkar hålla i detta nu och fortsätta vara lika duktig. Blir både piggare och gladare på detta viset.. ;). Då känner jag liksom att jag kan unna mig nått sött då och då. Sånt som det annars kan bli lite mycket av, men som jag faktiskt lyckats dra ner på. Dock blir det ju lite svårt denna vecka då vi har två kalas på raken. Men det tränar vi bort nästa vecka!! När det gå bra gå det riktigt bra och ja... ni vet ju fortsättningen... men nej där sätter jag STOPP. Nu ska det bara gå bra!!




Njut medan det varar

Nu är jag inne på vecka tre av fyra denna VFU-period och jag hoppas de återståeende dagarna går sakta. Skulle gärna lägga till några veckor, men tyvärr fungerar det ju inte riktigt så. Dock ser jag ju även fram emot helgen. Kalas med familjerna på fredag och kalas med vännerna på lördag. Blir kanon det får vi hoppas. Jag fick ett sms om att jag har en make up till godo på Make up store så jag funderar på om jag ska orka åka till Karlstad på lördag för att bli sminkad inför kvällen. Vore dock trist om jag skulle bli missnöjd haha. Nä det får vi väl hoppas att jag inte blir..:P.. Ska höra med herrn vad han säger om det. Om han vill följa med mig.. :)..

Imorn ska vi in till Karlstad och shoppa iallafall, det är en sak som är säker. Hoppas verkligen på att hitta mig nått snyggt inför helgen. Önska mig lycka till tihi...


Betydelsefullt med sömn

Nu har v.13 startat och jag sitter ensam i klassrummet på min praktik. Klassen har bad och om en liten stund ska jag ta mig till badhuset för att åka med dem tillbaka i bussen.
Idag är jag trött. Sov extremt dåligt i lördags natt och igår kväll hade jag svårt att somna. Tänkte på sånt som hänt tidigare i mitt liv och som jag fortfarande har svårt att förstå. Tyvärr kommer nog dessa frågor aldrig att bli besvarade vilket gör saken ännu värre.
Idag ska vi till Nykroppa. Innebandy-måndag som jag brukar kalla dem. Jag ska ta med mig datorn för att kunna sitta och skriva lite. Känner att det är dags att sätta fart ordentligt med uppgifterna. Motivationen är låg, men när jag väl kommit igång så brukar det ju rulla på så jag hoppas det är så denna gång med.. :P..

Nej dags att göra lite nytta. Adios



Vad blir det för mat?

Både Miranda och William hade feber igår stackarna så det var bara jag, Henrik, mamma och syrran som åkte dit igår. Men vi delade ut presenter, fikade, spelade kortspel, tävlade i bowling på wii samt åt god mat. Vi beställde mat och medan de andra valde pizza fick jag äntligen min sushi. Beställde bara rullar vilket är godast och gissa om jag njöt. Underbart smaskigt!
Vi hade kameran med oss, men inte tog vi några kort för det.. :P... Jag tog väl iofs nått med min nya mobil, men mer än så blev det tyvärr inte. Får komma ihåg att ta kort nästa helg då det vankas nytt kalas.

Jag sitter och funderar på vad vi ska äta för gott idag. Är sugen på smördegsbullar med köttfärsfyllning och sallad. Yummi. Det får nog bli nått sånt om Älsklingen går med på´t. Får han välja så blir det väl tacos, men nä det åt vi faktiskt i fredags hehe. Någon måtta får det vara... ;)...

Mycket mat nu... men jag funderar på vad jag ska bjuda på för mat nästa fredag när vi blir 10 vuxna och 2 barn på kalaset.

KOM GÄRNA MED FÖRSLAG.


HIPP HIPP HURRA

För min storebror idag!!

Idag fyller han nämligen ungefär 25 år ;)... och vi ska dit och fira.

 



Samsung Touchwiz PINK

Jag har fått hem en rosa (med dragning åt nyansen lila) lur som var supersnygg in real life. Har dock inte startat den än efter som den MÅSTE LADDAS FÖRST. Det är väl bra tråkigt! Men den som väntar på nått gott... ja ni vet!




När arbetsveckan tar slut sätter helgen igång.

Nu är vi där igen. Fredag eftermiddag och det ska bli skönt med ett par dagars ledighet. Ikväll blir det tacos i Nykroppa, imorn ska vi fira Storebror och på söndag blir det att plugga. Sällan det kommer en helg utan några planer alls. Men det är skoj. Bäst att passa på att umgås med sina nära och kära när väl helgen kommer för under veckorna blir det ju inte många sociala stunder annat än det som är anknytet till arbetet eller skolan.

Sommarjobbsplaner och tankar snurrar i min skalle dagligen nu och jag känner att det är dags att ta tag i det nu. Förra året jobbade jag som personlig assistent med en brukare jag trivdes med och personal som var helt underbar. Dock är jag orolig att jag ska åka på att få plats hos någon annan nu när jag söker detta år. Jag vill ju vara på samma ställe i såfall. Hörde dessutom ryktas om att de gärna ville ha mig tillbaka vilket värmer inombords. Roligt att höra. Får hoppas på det bästa när jag söker. Vilket jag gör snart :P...

Ajajaj nu måste jag nog lägga mig en stund och vila. Gjorde illa ryggen igår när jag tränade (har ju sagt att det inte är nyttigt att träna). Har skitont rent ut sagt. Typiskt!!!


I mina tankar

Nu känner jag att  det är dags för ny design igen. Denna är ju faktiskt den första jag klarade av att knåpa ihop på egen hand. Skulle vilja lära mig lite mer för att kunna få ihop nått snyggare. Nog för att älsklingen gör sig snygg i min header, men nu var det ju inte riktigt den förändringen jag tänkt mig hehe. Hm.. jaja jag får försöka nån dag här. Känner att jag varit aningen seg överlag när det gäller bloggen på sista tiden och jag vet varför. Trötthet och stress kallas det. Jag hinner inte med det jag vill göra om dagarna och knappt det jag måste heller.

Idag har jag iallafall klippt Maria och tittat på One tree hill. Snart ska jag träna och äta räksallad. Mer spännande än så blir det inte tyvärr.


Sugen på nått sött?!!

Du är inte ensam. Jag är ta mig faan sugen på nått HELA TIDEN. Varför ska allt som är godast vara onyttigast? Den frågan har jag ställt mig många gånger. Dock har jag ju inte behövt bry mig förr, men nu, nu är det andra bullar ska ni veta. Mm bullar... Suck..ja ni förstår. Att hålla sig borta från sötsaker är ett rent helvete.

Full fart hela dagen

Jag har suttit ner här hemma i ungefär 2 timmar. Innan dess har jag praktiserat, varit på möte, varit på ytterligare ett möte, lämnat böcker på biblioteket, solat och handlat. Ja det går verkligen i ett. Och veckan ser ut att fortsätta i samma bana. Vi hade tänkt sova kvar hos brorsan på söndag, men det beror nog på hur mycket jag hinner med på fredag för jag skulle VERKLIGEN behöva plugga. Har en del att skriva om man säger så. DUBBELSUCK!!!!

Åh nu kom älsklingen hem. Han har varit och bytt bil med mamma och pappa Stjernberg så att vi kunde ta kärran som vi ska transportera akvariumet i imorn. Vi har köpt morötter idag så nu ska hjärtat mitt skala en varsin åt oss. Mumma. Behöver nått att knapra på för jag är som vanligt såååå godissugen. Blev nästan tokig när vi gick igenom affärens sista del idag. Ni vet den delen med massor av godis. Billigt och bra med 3 för 10 och så... Jösses!! :P Bra affärsidé.
Nej här ska knapras, BB.as, pussas och sedan sussas. I am tired!


 





Det rinner över

Jag känner att jag har så mycket att tänka och planera just nu att det inte går att sortera riktigt. När det ena kommer in så faller det andra ut. Inge bra alls vill jag påstå. Jag har en hel del skoluppgifter att läsa, skriva, utföra m.m. Brorsan fyller år och ska firas till helgen. Jag fyller år och ska firas nästa helg. Folk ska klippas, vi ska kolla på lägenheten igen och planera renoveringen av den. Vi ska till Karlstad och lämna akvarium och tv. Jösses det finns då saker att tänka på jämt och ständigt. Ändå får jag nada gjort. Men det är väl så det är. Hjärnan blir överhettad och lägger av. Jag har lagt av.




Fy bubblans va träligt

Matchen idag va väl sisådär att följa. Jag satt ensam och med sprängande huvudvärk så jag kände mig inte så med i spelet. Det va en ganska seg match för grabbarna också. 5-5 stod det när slutsignalen gick efter tredje och då avgjordes det med straffar. 8-6 till LFIBK vilket ändå var kul då!!
När vi kom hem åkte jag till ICA och handlade lite sedan har vi ätit tacos och tittat på film. Eller jag har mest legat och vridit mig i soffan och sov nog till och med under en del av filmen. Mår fortfarande inge bra. Huvudvärk, halsont, snor och jävulskap. Inge roligt alls.

I´m SICK of it.

Nu ska jag se nått avsnitt av BB och sedan är det bums i säng.

Godnatt

Lost in Moscow.

För några år sedan började jag och älsklingen titta på Lost och vi blev helt tokiga. Ville bara se mer och mer och mer. Efter ett par säsonger gav jag dock upp. Jag ansåg att det började bli väldigt överdrivet och att det inte hände så mycket från avsnitt till avsnitt. Älsklingen fortsatte dock att titta och nu när jag ser snuttar av programmen så blir jag sugen på att veta vad som hände. Så nu är jag igång igen. Jag började från säsong 1 eftersom jag inte minns vart jag hoppade av och dessutom behöver färska upp minnet. Jag hoppas att jag ska stå ut denna gången hehe.



Igår var vi i Karlskoga på dagen och i Nykroppa under kvällen. Hälsade på våra familjer vilket alltid är lika trevligt. Melodifestivalen såg vi såklart och jag är väl inte helt nöjd med resultatet. Visst, det fanns värre utgångar, men det fanns också de bidrag som var såå mycket bättre. Alcazar, Emilia och Uggla fanns bland mina favoriter. Dock vet jag inte om jag hade önskat Uggla i finalen heller, men låten är bra! Nått som överraskade mig var poängutdelningen till Molly Sandén. 2 ynka poäng, måste ha blivit ngt fel. Om man ska jämföra ballader emellan så var ju Mollys låt 1000 gånger bättre än Sarah Dawn Finers. Det var verkligen inget att hänga i julgranen och ändå lyckades hon snika åt sig en hel del poäng. Ibland kan man börja undra. Men så blev det ju ändå denna gapande Malena Ernman, som enligt mig påminner om en dragshowartist, som vann och ska skickas till Moskva. Texten gick ju inte ens att gissa sig till och i versen låter hon snarare som en man än en kvinna. Men visst har hon en pipa som kallas duga när hon väl tar de höga tonerna. Hon kommer förmodligen ta sig längre i Moskva än de låtar jag ansåg förtjänade en plats. Vi vet ju hur det har sett ut förut. Kanske behövs en dålig låt för att vi ska klättra uppåt.



Vad händer för mig idag?!

Jag ska titta på serier, kanske plugga en del och dessutom se älsklingen spela match. Ja serien är ju över, men innebandyn består. De ska spela en träningsmatch mot Värmlandslaget så jag får ju självklart ställa upp och sitta som stöd i publiken. Måste faktiskt bege mig in i duschen snart för att hinna bli klar. Ska bara, som min käre vän Alfons hade sagt.

Ha en skön söndag mina vänner!!


Låt mig klara det denna gång!!

Nu sitter jag och avnjuter mina sista rutor av Marabou choklad på VÄLDIGT LÄNGE. Nu får det nämligen vara nog. Här lossar inga kilo med choklad, snacks och dricka inte. Nej nu är det vatten, frukt och träning som gäller. Det svåraste kommer nog bli att avstå från läsken. Coca Cola är min dryck förstår ni och abstinensen är tung när jag ej får min veckodos. Men jag ska klara det. Har jag klarat av att sluta röka så ska jag väl även klara av detta, inte sant?! Hm... men när jag slutade med rökningen så tog jag till godiset istället så vad ska nu bli min tröst? Inget onyttigt denna gång. SNÄLLA!!



Tända ljus, Choklad, Vin, Film

Så ska jag avnjuta min fredagskväll. Fast utan ljusen för det blir för varmt här inne just nu. Och utan vinet då för det har vi inge. Hm.. men film ska vi se och choklad ska vi äta. Alltid nått inte sant?!! Kan nog fånga den romantiska känslan iallafall skulle jag tro.

Praktikveckan har varit lika trevlig som alltid. Synd bara att jag missade tisdagen... får ta igen det när det passar sig. Tre veckor kvar nu och jag ser fram emot varje dag. Dock var det skönt med helg nu. Behöver bli vila och bli frisk... helst NU, tack!!!!

Om ungefär en vecka fyller min käre bror 35år, då blir det kalas. Och om ca 2 veckor är det min tur. Ja inte att bli 35, men att fylla år. Jag hamnar då på 24 strecket. Presenter vill jag ha såklart, men vad? Vi diskuterade det idag jag och Åsa att det är sååå svårt. Man vill inte önska för dyra saker och inte kommer man på nått heller för den delen. Blir oftast presentkort eller pengar. Annat kan jag inte komma på. Jag kommer oftast på vad jag behöver eller vill ha EFTER min födelsedag. Det är ju inte så smart. Nu behöver vi ju iofs pengar till renoveringen. Hm.. ja just det har jag väl inte ens berättat...

Vi har bestämt oss för en lägenhet vi ska köpa!!!!

Det är en 2:a på endast 64kvm, men den känns alltså mkt större än den vi har nu. Luftigare på nått vis. Dessutom blir hyran extremt mycket billigare och så är det ju en bostadsrätt så vi kan renovera som vi vill. Vilket vi ska och det ska bli såååå roligt!!!!

Nu ska jag se Grey´s innan vi ska börja med maten. Hamburgare, pommes och chilibeá.


Nu kan det vara grejer på G

Nu har vi beslutsångest som kallas duga. Tankarna vrider och vänder sig. Jag hoppas att vi snart tar ett beslut och att det ska bli det rätta. Blir det så så kommer vi att få några spännande och jobbiga månader framför oss. Men mest spännande och ROLIGA. Nu gäller det bara för mig att hitta ett sommarjobb också. Need the money. NEED THE MONEY!!


Att jag inte tänkte på det!

En vacker och genomklok och lagom tjock man i sina bästa år gav mig en väldigt bra idé. När man inte mår bra och kanske dessutom har lite feber så krävs det medicin. Bästa blandningen består utav piller i olika färger, former och smak.

Jag väljer choklad!!




Helskön scen från Karlsson på taket




När är det okej att unna sig godsaker?!

Denna dag har varit låååång. Bubblan är kvar och huvudet känns tungt som ett bowlingklot. Halv fem ska vi kika på ännu en lägenhet, i övrigt har jag absolut inga andra planer än att VILA. Är extremt godis(choklad)sugen dessutom. Och visst borde man väl få unna sig nått gott när man är lite sjuker? Jag tycker nog det jag!!


Dagens filmtips

Det finns dåliga filmer och det finns bra filmer. Det finns till och med riktigt dåliga filmer och riktigt bra filmer.
men
TWILIGHT är nog den bästa filmen jag sett på extremt länge. Absolut sevärd och absolut en jag önskar en uppföljare på. Även om uppföljare kan ha en tendens att suga. För er som gillar vampyrer, obeskrivlig kärlek och lite spänning så är detta något för er.  



Nu ska jag stoppa i mig tabletter, spraya näsan, tvinga i mig vidrig hostgift och hoppas på en god natts sömn. GODNATT



Flickan i glasbubblan

Det känns som att jag sitter i en glasbubbla separerad från omvärlden.
Jag hänger inte riktigt med.





Förbaskade otur

En vecka varje år åker jag alltid på en rejäl förkylning. Denna vecka brukar infalla i januari eller möjligtvis februari månad. Men inte detta år, nej detta år kom förkylningen i mars. Första praktikveckan dessutom. En utav de veckorna som är de roligaste och mest givande under hela utbildningen. Jag känner ett sting av irritation. Märks det?

Jag jobbade igår, men sprang väl och snöt mig var och varannan minut. I morse klev jag in i duschen helt bestämd på att jag minsann skulle iväg. Huvudet ville dock inte riktigt hålla med så jag blev hemma. Men jag har bestämt mig för att en dag får bannemej vara nog. Känner inte alls för att ligga i en soffa hela dagarna och tycka synd om mig själv. Jag får ta med mig mina näsdukar, ipren och nässpray och göra det bästa av det hehe.

Tänk att jag dessutom denna vecka var så pepp på att sätta igång med träningen ordentligt. Varför ska det alltid komma något mellan mig och träningen? Eller kan det möjligtvis vara jag som påverkar så att de kommer upp viktigare saker? Kanske att jag till och med känner mig pepp för att jag vet att jag inte kan? Ajajaj... kan ligga en viss sanning i detta vilket endast visar på dålig karaktär och äkta LATHET. Jag får helt enkelt skylla mig själv att jag går upp i vikt. Men det är allt bra lättare sagt än gjort att ändra sin vardag till ett nyttigare och mer hälsosammare liv. Man skulle kunna säga att jag lever på hoppet om en ljusare framtid. När jag blir frisk igen ska jag börja träna ordentligt. (?) Det är mitt strävansmål hehe.

Jösses vilken patetisk människa jag är. Nu måste det ske en förändring.  Och kanske är det just inställningen som först måste genomgå en förändring?!!


It´s time for a wipeout competition

Visst ser det roligt ut när dem studsar på dem stora bollarna eller åker kana nerför hala mattor, men jag skulle nog ändå inte vilja vara en utav deltagarna. Däremot kan jag tänka mig att ta Sofia Wistams plats vid sidan av. Hon har förmodligen haft roligast utav dem alla hehe.
Ett plus i detta program är Felix Herngren. Han piffar minsann upp programmet lite med sina kommentarer. Denna kväll blev det ju en dansk seger... blir intressant att se när Linda Rosing är med. Har ju hört ryktas om att hennes smink blir helt förstört i vattnet. Det kommer att bli tufft att följa, men jag ska finnas där för att stötta henne.

Nu väntas det film. The black balloon har fått mitt förtroende och jag hoppas att den ska avsluta min söndag på ett tillfredsställande sätt. Med tanke på vilka skitfilmer vi lyckats se de senaste gångerna så är ju iallafall förväntningarna låga. Det positiva är alltså att det knappast kan bli värre.


Söndag i vanlig ordning

Sega söndagen är återigen här. Tänk att den ska dyka upp så ofta i mitt liv. Jag är trött, täppt i näsan, har lock för öronen och det kliar i halsen. Trevligt? Nej inte alls faktiskt. Nått som däremot är trevligt är att jag imorgon börjar en praktikperiod på fyra veckor. Underbart!! Underbart!! Underbart!!

Gårdagen var en lördag i vanlig ordning. Tänk att de ska dyka upp så sällan i mitt liv. Vi hade en mysig tjejstund här hemma innan vi träffade badande grabbar hemma hos Robban. Det var en kall, blöt, men trevlig stund hehe. Trevligt var det också när huvudet landade på kudden och jag fick sluta ögonen. Ingen skräll att jag var trött va?! Dock inte lika trött som Nettan. Det är nog svårt hehe.. ;).

Jaha dags att snyta sig igen. Jädrans skit om jag ska lyckas bli sjuk nu under praktiken. Känner att Ipren kan bli min bäste vän.




IPRENTABLETTEN ÄR MIN BÄSTE VÄN OCH TACK VARE DEN MÅR JAG BRA IGEN!!!




Att komma till insikt med sig själv

Jag kände mig för en liten stund sedan peppad och redo att lägga in kort från förra helgen. Jag förde därför över bilderna till datorn och började kolla igenom dem. Där dog motivationen. Jag har fått höra att jag är ful utan smink och nu kom jag även till insikt med att jag är ful även med smink.

Vacker utan spackel
Allt klär en skönhet
Make-up Beauty
Född vacker

Naturlig skönhet

Just nu känns det jävligt motigt och jag vet inte hur jag ska kunna bli nöjd med mig själv.






Lördagsgodis

För grabbarna har nu festen börjat. De sitter i bilen påväg mot Karlstad för att spela curling och jag förmodar att det inte dröjer innan första ölen öppnas. Själv sitter jag i pyjamsasen och ska dricka lite varm oboy såhär på lördagsmorgonen/förmiddagen. Klockan gick så fort från det att klockan ringde tills älsklingen gick härifrån. Har snackat med Nettan också och lagt upp planer för kvällen. Det blir melodifestivalyra och gottigheter. Precis som det ska vara en lördag som denna... ;).

Trist det är med lediga dagar som går alldeles för fort förbi. Jag hinner varken njuta eller vila upp mig helt. Snart är det måndag och full fart igen. Men kanske är det just den iställningen som gör mig stressad. LEV I NUET. Det kanske är det mottot jag ska leva efter. Mm... stressiga Ida-Marie. Det är jag det.


Fredagens godbitar

Idag var vi och kikade på en lägenhet som verkar intressant. Vi kände att planlösningen var väldigt skön och idéerna började genast spinna runt i huvudet. Det finns ju mycket som vi vill göra om i såfall, men det är ju lite det vi vill. Kunna skapa vår egen stil på vår egen lägenhet. Det är alltså en insats detta och hyran är ungefär 1500kr billigare än den vi har nu. Inklusive el vilket även tar bort den nuvarande kostnaden för oss. Kanon ju... :)... Men än är det inte klart så vi får se vad som händer.

Annars har dagen bestått utav klippning av Henrik, hämtning av böcker på biblan, nån middagslur och gooood köttfärspaj till Let´s dance. Dessutom hade vi ett kort besök utav Mamma och Pappa Stjernberg nyss så vi fick visa min nya crosstrainer, bilder på lägenheten samt få i oss en kopp kaffe.

Nu blir det film och sedan sängen. Älsklingen ska på lagfest imorn och jag ska.... hm... ja jag ska göra nånting. Vad är dock inte riktigt bestämt. Förmodligen får jag tjejbesök och det blir att mumsa mat och godis framför Melodifestivalen och Andra chansen. Fick erbjudande om att följa med på fest, men tro det eller ej så orkar jag faktiskt inte. Får ställa upp som chaufför och hämta min prins imorn kväll istället. Får väl se hur länge han orkar vara borta innan han börjar längta allt för mycket efter mig... ;). Nej då han får det säkert jättekul. 

Jag önskar er en trevlig helg!!



 


För mig helt ofattbart

På aftonbladet.se tittade jag på ett inslag om hur en pappa i programmet Supernanny slår sina barn och att detta därför inte ska visas här i Sverige. Under inslaget berättar de att till och med (?) USA har reagerat på dessa bilder och att pappan nu är anmäld. I USA får man nämligen aga sina barn sålänge de inte får fysiska skador! MEN HALLÅ? Bara av att höra det så borde ju människor förstå det idiotiska i detta. Inga fysiska skador. Alltså sånt som ingen annan kan se. MEN ALLA PSYKISKA SKADOR DÅ? Det kvittar alltså i USA?!! Ofattbart idiotiskt. Arg man blir när man hör sånt här... Nej jag ska rätta mig. Arg JAG blir när JAG hör sånt här.


Jag har tagit helgen

Jag är trött, jag har tagit helgen, jag är i Nykroppa, jag ska till tandläkaren imorn, jag är trött.

Nu vet ni det!!


I som i Ida-Marie och H som i Henrik

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som
han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! (förutom i fråga 1.)

1. Vad heter du? Ida-Marie
2. Ett ord på 4 bokstäver? Iris
3. Flicknamn? Ingela
4. Pojknamn? Isak
5. Yrke? It-tekniker
6. Färg? Indigoblå
7. Klädesplagg? Ishockeytröja
8. Mat? Isterband
9. Sak i badrummet? IKEA schampo
10. Plats/stad? Istanbul
11. Orsak att vara sen? Ingen
12. Något man skriker? I helvete heller
13. Film? Indiana Jones
14. Något man dricker? Iste
15. Band? Iron maiden
16. Djur? Igelkott
17. Gatunamn? Ilandavägen
18. Bil? Ibiza
19. Sång? I wanna love you forever
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Innebandy


1. Vad heter du?
Henrik
2. Ett ord på 4 bokstäver? Hjul
3. Flicknamn? Hanna
4. Pojknamn? Hans
5. Yrke? Hantverkare
6. Färg? Himelskt blå
7. Klädesplagg? Halsduk
8. Mat? Hamburgare
9. Sak i badrummet? Handduk
10. Plats/stad? Helsingborg
11. Orsak att vara sen? Hann inte ;P
12. Något man skriker? Hurra
13. Film? Heartbreak hotel
14. Något man dricker? Hostmedicin
15. Band? Hammerfall
16. Djur? Hund
17. Gatunamn? Hantverksgatan
18. Bil? Honda
19. Sång? Havens on fire
20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Handboll



 


Skäggiga damen, släng dig i väggen!

Jag har inga problem med att träffa nya vänner, men de som nu dykt upp oanmälda i mitt ansikte skulle jag klara mig utan. Känns som att hakan växt till sin dubbla förmåga vilket inte gör mig glad på nått sätt. Skulle behöva en mask imorn för att täcka denna groteska best. Hoppas nattens sömn vårdar den store och att jag vaknar med ett anlete utan bölder.

I övrigt är jag mest bara trött trött trött.


Måndag - Skoldag - Fy Fan

När världens snyggaste kille ligger i sängen och sover vill man inte gärna kliva ur den för att bege sig ut i kylan och mot skolan. Nej jag skulle GÄRNA stanna hemma och mysa med älsklingen precis hela dagen. MEN, det finns det tyvärr ingen tid till. Åtgärdsprogram och Gymmix for kids står på schemat. Sova och mysa får jag göra en annan gång.. :P...

Men jag är bra trött kan jag lova er!!
Det kostar att ligga på topp