Va, vem är det? Vad sa du?

Min lilla vila tidigare blev till djup sömn. Henrik ringde mitt i den och jag var helt borta när jag svarade. Fattade inte vart jag var, vad han sa eller vad jag själv sa. Läskigt!! Tog några minuter innan jag vaknade ordentligt.

Sedan han kom hem har vi tittat på flera avsnitt av Cougar Town. Jösses vilken rolig serie. Klockren som min älskling skulle ha sagt hehe. SE DEN!!

Nu ska jag snart lägga mig och bläddra i klick samt läsa lite i Nalle Puh. Har liksom glömt av allt som stavas skolarbete, men måste ta tag i mig själv nu! Har ju massor att läsa och en tenta att att klara av snart. En tenta som förmodligen kommer att gå käpprätt åt H. Om jag var orolig inför matematiktentan så är det inget emot vad jag borde vara inför den här. Konstigt nog så är jag dock inte orolig, vilket borde oroa mig ännu mer. INTE BRA!!
Hm... på tal om tentan. Kanske är dags att anmäla sig till den nu. Vore ju en stor tabbe att glömma av den hyffsat viktiga biten.


Godis för smaklökarna

Jag är så himla sugen på kött, sallad med rödlök och fetaost samt min älskade chilibéarnaise. YUMMI!! Kan ju hoppas på att det låter lika smaskigt i Henriks öron!! Ska lägga upp förslaget för honom så snart han kommer hem från träningen.

Nu ska jag dock vila en stund... ZzzZzz


ARE U READY?


Är DU redo för en galet rolig lördag?

Det är då i varje fall JAG... ;-)


Jippidodadiddelidej.... ;-)...

Jag har fått ett erbjudande jag sååå gärna vill tacka JA till direkt. Men så har jag skolan att ta hänsyn till och därför måste jag grundligt gå igenom de kommande veckorna för att kunna avgöra om min tid räcker till eller ej.



Annas 30-års (tjej)fest i bilder...


Födelsedagsbarnet ANNA och NETTAN.


JAG, ANNA, NETTAN och söta singel MADDE.


HILLE, SANDRA, ANNA och CISSI


JAG


JAG, MADDE och en liten del av NETTAN hehe

Tack för en jätterolig kväll tjejer

Nytt partii ikväll och jag kunde inte låta bli att köpa en ny liten top att bära upp *tihi*..



 
"Att krypa ner i en trång kartong är det bästa jag vet" (Katten Stina)

Ha en trevlig lördag mina vänner.
Vem vet det kanske kommer nått litet inlägg från mig och Elin senare i afton. ;)...


Before and After


FÖRE:



EFTER:




Bilderna visar på ett ungefär hur det ser ut... men va svårt att få bra bilder så man såg exakt hur det ser ut i verkligeheten. Men babe är nöjd och jag tycker såklart att han är såååå snygg hehe.
Gick inte att vrida rätt bilderna så ni får helt enkelt vrida på lilla huvudet en aning.. ;).

Oj och här har visst jag hamnat på bild dessutom. Ännu en liten filur som skulle behöva färga håret..:P





Från snöslask till vårsol

- Grå himmel
- Blöta fötter
- Slirig vägbana
- Regniga dagar

* Blå himmel
* Grönt gräs
* Blommande blomster
* Kvittrande fåglar

INTE KONSTIGT ATT SÅ MÅNGA LÄNGTAR TILL VÅREN.



HELGEN ÄR HÄR

Idag har jag haft mysfika med Åsa och hennes Bebis. Bebisen är ju iofs fortfarande inuti sin mamma, men inte mindre närvarande för det!! (Eventuellt lite tystare iofs ;)... Ser dock fram emot fikastunderna då denna lilla bebbe befinner sig utanför mammas mage!!!

Visst är det skönt med fredag? Jag fullkomligt ÄLSKAR fredagar. hehe

Partiii med de bästa imorn. Förhoppningsvis för att fira grabbarnas vinst efter morgondagens match.


Just för tillfället sitter min pojkvän med färg i håret. Helt ny frilla på G och det ska bli megaspännande att se resultatet om bara en liten stund. Måste nästan lägga ut före och efterbild sen... :)..



Trött? JA!!!

Imorn ska jag sova LÄNGE!!!!

Pumastaden (hm...ja just)

Har precis sett pilotavsnittet av Cougar Town och det ser verkligen lovande ut. Jag tror till och med jag slår igång avsnitt två direkt.


Pia, min vän!!

Det blir bara roligare och roligare att logga in på denna blogg. Pia min vän... va kul. Tack för kommentaren, jag saknar också den tiden ibland... och vi MÅSTE ses nån dag SNART!! Hör av dig när du är hemma härnäst!! HAR DU BLOGG FÖRRESTEN?



Imorn är det rena lyxen, slutar klockan 14 hehe. Då ska jag ner på stan och ta en fika med min tjocka vän Åsa. Fast hon är endast tjock på mitten. Konstigt det där tycker jag!! :)

Vad ska jag äta ikväll? Jag sa nyss till Henrik att jag kanske ska slå på stort och tillaga nått annat än snabbnudlar. Det vore ju kanske bra med lite nyttigheter för engångsskull. Godis till exempel... är ju inte nyttigt... men fan va gott det vore just nu!! Vaniljfudge, gröna fiskar, punschpraliner.... OH MY GOD!!!!


Filmtajm nu och då


Åh ikväll ska vi mysa te´t i soffan och skratta lite åt Bröllopsfotografen. Hoppas verkligen den når upp till mina förväntningar.



HAR DU SETT DEN? VAD TYCKTE DU?


Åh när jag funderade över inläggets rubrik så for jag tillbaka till tiden då jag var kanske 10-11 år. Vi hade en ungdomsgård hemma i byn (hehe) där vi en viss dag i veckan hade filmkväll. Då fick vi först rösta fram en film, en som alla fick se för sina föräldra,r och sen satt vi där och myste med lite godis. Sedan hade vi även tjejkvällar då vi la ansiktsmasker med mera. Minns inte exakt vad vi gjorde mer, men åh va kul vi hade!!! Det var tider det hehe.



Mitt härliga liv

Termometern visade på -12 i morse vilket innebar att det egentligen var ca -17. Då kände jag mig inte vidare sugen på en hel förmiddag uppe på Kalhyttan. Men när vi väl kom dit sken solen och temperaturen hade stigit. Det var jättehärligt och barnen var så himla duktiga. Dock var jag helt slut efteråt eftersom jag hela tiden var tvungen att hålla koll på de våra och se till att allt blev som de var tänkt. Men kul hade vi hehe.

Jobbade till 17 idag så nu känns det som att jag kan äta och sedan gå och lägga mig. Imorn är det ju dags igen, 2-3:an fram till två och sedan fritids fram till halv fem. Jag hårdkör tills jag MÅSTE tillbaka till skolan igen. Det är ju bra skönt att inte låtsas om skolan och bara jobba på. Men inte vidare bra i längden. :P...

Idag pratade jag med mina små favoriter. Längtar som en tok efter dem, men det ska jag inte behöva göra så länge till. De kommer nämligen hit och hälsar på på söndag. TOKMYSIGT!! Ska dessutom göra min svägerska, samt eventuellt älskade mamsen, snygga i håret.

William och Brorsan har namnsdag idag också. GRATTIS TILL ER!!


Ditten och datten

Idag har jag frossat i cheesechips. Jag blir galen när jag äter dessa underbart goda och krispiga onyttigheterna. Farligt att ha hemma en kväll som denna när man sitter ensam, är trött och sugen på nått precis hela tiden. Längtar tills älsklingen kommer hem. Då ska jag dricka en kopp te i hans sällskap och sedan ska vi krypa ner i sängen och somna i varandras armar. Ibland är det exakt vad jag behöver!!!

Men herregud... det ploppade nyss upp reklam som erbjöd mig att ta reda på när jag kommer att dö. Vad blire?! SUCK.



Jenny: Ja det var i måndags som vi fick beskedet om att en kille vi känner här i Filipstad hade somnat in. Oväntat, sorgligt och alldeles för tidigt med tanke på hans unga ålder.

Hoppas du har det bra (i vad jag antar är Turkiet :P). Du får helt enkelt höra av dig när du planerar en hemresa härnäst!! Och under tiden får du som sagt gärna fortsätta läsa och kommentera min blogg... :).. KRAM



Elin:
Stor Stor Kram Tillbaka!!! Meningen med livet är förmodligen att ta till vara på varje sekund av vårt liv. Att glädjas för var stund vi får tillsammans med de vi älskar. Men som du säger, ALLT kan inte ha någon mening. Jag finner som jag skrev INGEN mening med denna tragedi.

Har en liten fundering inför helgen gumman, men det kan vi ta per telefon senare i veckan! ;)




Heeelt slut!!!

Oh my god va trött jag har varit idag. Förmiddagen gick hyffsat fort, men seeeeg eftermiddag. Har fått jobb hela veckan (vilket jag uppskattar SÅÅ), men vissa dagar är verkligen segare än andra. Imorn blir det iallafall en dag i friska luften för då ska barnen åka Milkoloppet. Och jag ska försöka hålla koll på ett tjugotal små söta vildar hehe. Kan bli spännande!!

Hm... min mage kurrar för fullt just nu. Vad ska jag mätta den med idag då?! Kanske får bli nudelsoppa. Snabbt, enkelt och mumma för smaklökarna!! Om ändå någon kunde servera mig den.... orkar inte resa mig från soffan. Heeelt slut som sagt!!!


...

Jag har alltid tänkt på ödet som ett sätt att förstå det som händer. Att det finns en mening med det som sker runt omkring oss människor. Men så händer det saker som man inte kan finna någon mening med alls. Saker som bara får oss att ställa en enda stor fråga...

VARFÖR?

Dock hoppas jag verkligen att det finns en mening med att något sånt här händer. För så grymt kan väl ändå inte livet vara, att någon så ung tas ifrån oss på jorden utan mening? Jag tror på ett liv bortanför vårt medvetande. Det måste finnas något efter det vi nu ser som vårt allt. Frågan är bara vad meningen i detta fall är? Hur kan det vara meningen att så många ska behöva lida på det här viset? Kan man verkligen finna någon mening med en sådan tragedi? Jag finner då ingen!!

Frågorna är många och förståelsen minimal om ens existerande.

Det vi får lära oss av en sådan här upplevelse är att ta vara på tiden tillsammans. Att vårda våra kontakter med dem vi har omkring oss.

Vår tid tillsammans är dyrbar!!




Vurpan som kändes!

Åkte buss hem från Karlstad idag. Somnade djupt och vaknade strax innan jag skulle av. Slängde på mig kläderna, klev av bussen, klev över en stor snöhög och vips så satt jag på rumpan. Halt? JA Pinsamt? ALLTID. Och ont gjorde det också. Tur var nog att jag hade händerna fulla av väskor och påsar för annars hade nog handleden fått stryk.

Snart kommer älsklingen hem. Då ska jag kramas MASSOR. Bilder från gårdagen kommer vid ett senare tillfälle. Jag kan iallafall avslöja att det var en lyckat kväll med tjejerna.. :)...


Jenny min vän!!

Möttes av en superrolig överraskning när jag loggade in nu. En kommentar från min vän Jenny som jag inte sett på EVIGHETER. Tack tack och kram för kommentaren, blev jätteglad.. :)... Åh va kul det skulle vara att ses. Dra ihop hela gamla gänget och göra nått kul ihop. Känns som vi varit ifrån varandra såpass länge nu att det verkligen är dags för en reunion!!!



Nu har jag och min kära sambo precis sett en ganska så usel film (haha skräll) och nu är det dags för mig att krypa till sängs. Jag är helt slut!!

haha Henrik ligger och stretchar i bakgrunden och jag kan inte hålla mig för skratt... det ser verkligen för roligt ut... hahaha godingen min

Jaja sängen för mig som sagt. GODNATT 


 


Räkna med mig!

I morse vaknade jag av att Yvonne ringde in mig på jobb och ÄNTLIGEN har jag tid nog att säga ja. Har ju varit hopplöst under mattekursen, men nu är jag supertillgänglig igen hehe. Blir jobb torsdag och fredag nästa vecka också. ME LIKE!!

Nej nu ska jag dra min förkylda, frusna och trötta kropp in i duschen så att jag piggnar till en aning. Ska till Storfors senare i eftermiddag och tömma garage och lägenhet. Därefter blir det dock en endaste supermysfreda på Allégatan.

hm...tycker inte om ryktet som säger att det ska bli snöstorm imorgon. vi som ska ta bilen till karlstad för en superduper tjejkväll. men inte ska väl lite snö kunna stoppa oss, eller? :P


ZzzZzz...

Jag besökte nyss min egen blogg för att lyssna till "Haiti-versionen" av We are the World. Älskar den. ÄLSKAR DEN!

Äntligen har Älsklingen lyckats få igång min ipod som krånglat ett tag så nu ska jag föra in lite fler låtar. Sätter gärna på mig hörlurarna när jag pendlar med bussen. Somnar 4 av 5 gånger hehe. Och det är nog ingen trevlig syn heller för jag känner själv att hakan direkt slappnar av och munnen välkomnar alla omkring att se vad jag åt till lunch. Men i den stunden liksom struntar jag i det, så trött är jag oftast. Som idag... då sov jag extremt djupt. Brukar vakna till när bussen stannar till en lite längre stund efetr halva vägen, men då sov jag förmodligen som bäst. Skönt för då går ju iallafall resan fort hehe. Värre är det med väntan innan bussen ska avgå. Idag gick det dock ganska bra ändå för jag hade en trevlig lunchstund med Lina och Mika samt gick en stund på stan med Lina. När jag blev själv var jag dock tvungen att köpa en topp för pengar jag inte har. Tyckte liksom lite synd om mig själv och då är man värd det förstår ni.


Vi har det inte lätt vi kvinnor

Mens, svullen mage, blek... ja det är inte konstigt att man inte tycker att något sitter som det ska när man provar kläder. Försöker hitta nått att ta på mig på tjejfesten på lördag, men jag ser ut som en uppstoppad korv i det mesta. Köpte mig dock en topp idag när jag i min ensamhet strosade runt på stan så kanske att det blir den. Ska iallafall ha mina underbart höga skor så jag får väl gå armkrok med flickorna när vi ska bege oss ut hehe. "Vill man vara fin..." Ja ni kan nog slutet på den meningen!

Hår och smink gör ju sitt också.... som min älskade mamma säger. "Ja för vissa tar det ju lite längre tid att bli vacker i jämförelse med en annan som bara behöver ett par minuter". Ja vissa har det bra, men alla kan ju inte heller vara lika vackra som du Mamsegull... ;-)...




FetONSDAGEN

Ja vi tog semlan idag istället för igår. Yummi... ;)..




F*n idag har jag feber. Endast alvedon kunde få mig att må bättre. Ignoransen fungerade inte riktigt som jag hade hoppats. Det fungerade helt enkelt inte alls. Får hoppas bara att jag inte blir ännu värre tills imorn för då är det obligatorisk skoldag med redovisning. Inget man vill missa, eller snarare inget man vi ta igen!!!


En nål här, en nål där...

Idag stack min sjukgymnast mig med nålar. Men det va inte så farligt som det låter. Första akupunkturen i mitt 24 (snart 25) -åriga liv. Och på måndag blir det omgång nummer två. Blir en dyr historia detta för en fattig student som dessutom kämpar med att SPARA. Men vad gör man inte för att få bort denna dagliga smärta!!

Imorn är det skola igen. Ska redovisa om en Alfons bok. Kan ju låta lite konstigt, vilket jag säkert också hade tyckt innan vi började denna kurs, men det finns faktiskt väldigt mycket att analysera även kring en sån här liten berättelse. Och med min supergrupp så kan det ju inte bli annat än bra.. (hoppas vi :P) hehe.


Capture the moment

Som ni ser har jag lekt lite med min bloggdesign. Det är skoj när man börjar förstå detta språk och på så vis kan leka lite med färg och form, men det finns MYCKET kvar att lära hehe.

Nu ska jag och min snoriga näsa gå och lägga oss. Kanske att jag följer med på ett av Nalle Puhs äventyr innan jag faller i sömn, men här och nu till er får jag säga GODNATT!!


A a a atjooo!!!

En förkylning tränger sig sakta på min kropp, men jag anstränger mig till det yttersta för att ignorera den. Vill absolut inte bli sjuk nu. Vill inte, kan inte, får inte. Så jag tror helt enkelt på ignorans som ett tillräckligt motstånd för att klara mig!
Godis tycks min hjärna också se som bra för tillfället. Henrik köpte en liten påse i söndags och varje dag sedan dess har jag ätit och ätit och ätit. Det är svårt att låta bli när suget sätter in.
På tal om när suget sätter in så har jag precis tittat på ett avsnitt av Vampire Diaries. Spännande nu.
I den serien är de sugna på blod, i Nalle Puh som är den bok jag läser just nu, är det honung som lockar mest. Han är för söt den där dumma lilla björnen. Lite kul att läsa orginalversionen faktiskt. Skiljer sig ju en aning från de Nalle Puh sagor man hört tidigare. Eller som JAG hört tidigare kanske jag ska säga för att inte min lärare kommer och rättar mig.. :P..



Tisdagen den 16 februari 2010

En jobbig, men fin, lugn och rogivande förmiddag har passerat.



Jag och älsklingen åt på Palermo till lunch. Är ni sugna på en god och mättande sallad så ska ni absolut åka dit. Jösses va mat man får och det är såååå gott.
Sedan gjorde vi dessutom lite ärenden. Apoteket, Ica och Systemet. Ska ju på kalas i storstaden på lördag hehe.

Så vad händer hemma hos oss i eftermiddag?
Hm.. jag vet faktiskt inte riktigt. Henrik har träning ikväll och jag har som vanligt böcker att läsa. Skulle egentligen permanenta svärmor, men det blir förmodligen senare i veckan istället, så nu fick jag plötsligt fasligt mycket tid över. Det är ju iofs aldrig fel det heller!! Blir förmodligen inga problem att få tiden att gå iallafall.. :P.. den rullar ju liksom oavsett om man vill det eller ej.

Slut på sludder.


Små ord för stor kärlek

Från människa på jorden
Till ängel i himmelen


Älskar dig farfar


Helt otroligt vackert



Denna kan jag gråta floder till. Så himla fint!!! Ryser av välbehag mest hela tiden!!

REPEAT

Det jag funderar över är vem killen som sjunger första tonen är? Vilken underbar röst!!!


Vi vill ju så gärna

Idag hittade jag och min sambo en liten filur som vi SÅ GÄRNA skulle vilja ha som vår familjemedlem.

Klicka för att se nästa bild

Är han inte underbar? Blocket är välbesökt utav oss nu om man säger så! ;P

Bilder från förra helgen

Förra helgen var det ju 25-års kalas för Sara och nu har jag fått tillbaka kameran så jag kan visa er lite bilder från kvällen.


födelsedagsbarnet Sara



Milla, Sanna och Karin



Madde och Emma



Liam, utan tvekan den sötaste killen på festen.



Milla och Jag



Malin



Madde och hennes Tommy



Sofie

Innan festen umgicks jag en stund med Sofie (här ovan) och hennes grabbar. Dock fastnade endast den lilla på bild.. ;)...



Godingen Noah


Såhär minns jag 2009

Mitt 2009 bestod av sååå många stunder värda att nämna, men som alla förstår är detta näst intill omöjligt. Så här kommer några väl valda godbitar:

JANUARI:

Syster yster fyller 33 år vilket firas i hennes hem tillsammans med underbara familjen:



  

I slutet av januari går jag ut med ett önskan om att någon ska köpa en hund åt mig i födelsedagspresent. Det var mest tillägnat älsklingen, men vem som helst fick självklart uppfylla min önskan. Längtan efter en hund var STOR. Eller låt mig säga ÄR stor.



Denna månad hade vi wii fest hos familjen Grefve (minus barnen). Det dracks och åts av massa gott och så spelade vi tv-spel långt in på natten.

  

LFIBK vann serien, gick upp i ettan. Detta firades två dagar!! SUPERKUL!





  
   

MARS:

Månaden då vi tog vårt beslut om att köpa lägenheten med adressen Alaégatan 7b.

Mars är ju också min och brorsans månad och 2009 blev först storebror 35 år och sedan var det min tur med hela 24 år. Brorsans födelsedag var dock tydligen inte värd att föreviga (togs tyvärr inga kort). Men min födelsedag blev självklart med på kort... :)... Först släktkalaset.....

    

och sedan da partiii...

   

(Jag är ju så snygg när jag gör sånna där härliga miner.. :P... hehe)

APRIL:

Från min födelsedag till pappa Stjernbergs....




vidare till mamma stjernbergs....



Vi avslutade April med Valborgsmässofirande i Karlskoga. Eld, grillat och massa mys med de bästa!!


 

MAJ:

Fasters älskling sov hos oss för första gången. MYS!!



Månaden då jag fick lära mig att talesättet "storleken har ingen betydelse" verkligen är sant. Det finns tydligen en hel värld att välja och vraka bland som uppfyller allas behov... :P.. JÖSSES!!



Det är också månaden då Magnus gör sin debutt i Nykroppa AIK och sjävklart står han för 1-0 målet... ;)

Mindre roligt och helt otroligt är att i maj 2009 var det 5 år sedan pappa dog. Vart tog tiden vägen?


JUNI:

Äntligen har sommaren och sommarlovet kommit. Vi får dessutom lägenheten och MASSA jobb att ta tag i. Men kul hade vi och bra blev det.

Före:  Efter:
Före:  Efter:
Före:  Efter:
Före:  Efter:

Kusinbarnet Emma har blivit alldeles för vuxen för att jag ska hänga med. I år var det studenten för hennes del och jösses va avis jag var när hon stod på vagnen lyckligare än någonsin.



Men herregud jag tänkte hoppa till JULI utan att nämna Midsommarhelgen. 2009 firades den ju ordentligt och vi hade roligare än roligast.

Nykroppa, Midsommarafton

  

Filipstad, Midsommardagen

  


JULI:

Älskade mamsen firades med blommor och blader.



Sedan var det fasters lillkille som fick öppna presenter.



Äntligen semester. Vi styr Mussen mot Västkusten och Falkenberg. En underbar vecka svischade förbi med besök på Ullared, sol, bad och massa annat roligt...

    

och samma dag som vi kom hem blev det Nykroppanattaparty för hela slanten...


   


AUGUSTI:

Dåliga minnen!! Skolstart och fett med böter!! Aj aj aj...

Lite roligt hade vi dock när vi besökte Lek&Buslandet i Örebro tillsammans med familjen Grefve.

SEPTEMBER:

Månaden då vi fick säga Grattis till Nettan på hennes 27-års dag...


...Linda på hennes 33-års dag...


...och till fasters lilla Prinsessa på hennes 3-års dag...


Däremellan hann vi ju även med massa trevligheter under oxhälja, som detta år var riktigt kul!! Bilderna därifrån försvann med min ex-dator och de jag la upp i just månaden september vill inte alls vara med just nu. Så då slipper de väl det då.

OKTOBER:

Den första denna månad firade vi 4 år av kärlek.



Jag skrev första mattetentan och fick...



av 50. MYCKET NÖJD!

Avslutningsvis denna månad så hade vi ett stort kalas för MANNEN I MITT LIV. Då hans ålder förändrades från 24 till 25.

     



NOVEMBER:

Enligt mig en riktig tråkmånad!! Det stora samtalsämnet var Svininfluensan och man jagade runt efter en tid för vaccinering. Det var också denna månad jag fick mitt första U under hela universitetstiden (hittills).

Det enda som piggade upp månaden lite var min tid med Lillprinsen Wille. Vi hade några dagar för oss själva på Nyponvägen och sedan följde han även med mig hem och myste en del med min Stora prins.

   

DECEMBER:

Så var vi framme vid årets sista månad.
Första, andra och tredje advent passerade innan det roliga började.

Madde blev 27 år. Magnus blev 23 år.



JAG GICK PÅ JULLOV!!!

Så fick vi tända det fjärde ljuset och äntligen var julafton här...



   

...följt av juldagen som för ovanlighetens skull spenderas hemma tillsammans med Elin och Tobbe. Vi spelade massa spel och hade det jättekul..:)... Roligt var det också när Madde och Magnus ramlade in här efter sitt krogbesök. Madde var hes och trött och Magnus var på topp och bjöd på en liten truddelutt hehe.

Så den 27:e styrde vi mot vårt kära Branäs. En superrlig vecka spenderades där tillsammans med de bästa. Synd bara att det ska gå so fort när man väl är där!!

     
 


       

   
   




SÅÅÅ!!! Nu kan jag låta det som varit vara underbara minnen och koncentrera mig på vad framtiden har att erbjuda.


Mitt och ditt hjärtas dag

Jag önskar er alla en alldeles fantastiskt mysig ALLA HJÄRTANS DAG!!




Och en speciell hälsning till mitt hjärta: Älskar dig min Stjerna!! ;)


Melodifestivalen, deltävling 2

Eric Saade: Mellanmjölk. Glömde den så snart nästa låt började.

Andra Generationen och Dogge Doggelito: Visst höfterna vill komma i rörelse, men NEJ i melodifestivalen!

Anna Maria Espinosa: Fy fan va pinsamt dåligt. Jag vill bara byta kanal. DÅLIG TEXT, dålig melodi, DÅLIG ARTIST. Sorry, men sååå sant!

Highlights och MiSt: Fortsätter det såhär idag så blir det svårt att välja ut några BRA bidrag. Detta var väl inte skitdåligt, men inget speciellt. Inte alls!!

Pauline: Härlig röst och låten var faktiskt helt okej. Kanske.

Andreas Johnson: Hade han haft en rivigare låt i denna deltävling så hade han sopat banan med resten av deltagarna, men smörsång blir liksom lite som att gå på en sorglig efterfest just nu. Det går ju dock inte att undgå hans härliga stämma.

Kalle Moraeus Orsa Spelmän: Påminner sååå om nån annan låt. Vilken kan jag inte komma på just nu. Härlig melodi ändå hehe. Lite Titanic feeling ibland.

Hanna Lindblad: Absolut den snyggaste showen ikväll!! Och bästa låten också för den delen. Denna kommer i garanterat höra på dansgolvet framöver.

Så vad tycker jag nu då efter att ha hört snabbreprisen....

FINAL: 
Pauline och Hanna Lindblad 

ANDRA CHANSEN:
Eric Saade och Kalle Moreaus och Orsa Spelmän

Eller eventuellt att Pauline och Eric Saade byter plats.
Snart kommer svaret... :)...


DET BÄSTA VAR JU TROTS ALLT GÄSTUPPTRÄDANDE-GÄNGET. 

Resultatet blev ju inte riktigt som jag tyckte, men jaja... Det blir säkert bra detta med hehe!!! Man tycker ju liksom att låtarna blir bättre och bättre ju fler gånger man hör dem. 

Nu är melodifestivalyran slut för i afton. Tillbaka igen nästa helg..:)...



 

+ till de som förtjänar det

Ännu en tung förlust, men grabbarna kämpade bra idag. Mina + går iallafall till Holmén och Matti... och så till älsklingen då såklart, men där är jag ju aningen partisk hehe.

Nu ska vi njuta av min cheescake som älsklingen ÄLSKAR. Och jag med för den delen!! Magiskt gott!

Melodifestivalen ikväll, och min älskling jublar hehe. Jag ser iallafall fram emot det och ni kan garanterat förvänta er en hel del åsikter från min sida.


Sicken husmor

Vi städar oftast vår lilla lya i slutet av veckan. Och när vi är duktiga och gör det på fredagen (som idag) så känns det lite speciellt att mysa till det i soffan på kvällen med dov belysning och god mat. Även vår lilla Laban älskar ett nystädat hem. Speciellt när vi bäddar om i sängen. Då ligger han helst inne i sovrummet och myser hela kvällen. Stina vill däremot gärna ligga hos oss i soffan. Helst så nära som möjligt!!

Nu ska jag och min lilla familj titta på film. En skräckis på gång....Wooohooo

Jag har förresten bakat idag. Cheescake som vi ska avnjuta imorn. Älsklingen har för sig att han inte tycker om cheescake, men jag ska nog minsann kunna förtrolla honom med mitt (läs mammas) underbart goda recept.

Och vet ni, när vi gick ner till källaren för att slänga i den första tvättmaskin tidigare idag så var vi lite oroliga. Vi var rädda för att vi hade bokat klockan 12 istället för 17 som hon nu var. Men nej då vi hade allt bokat klockan 17. Men i onsdags. Ooops!


En dröm som bara är en dröm och inget annat än en dröm

Det mörka håret faller i mjuka lockar ned på hennes axlar och tiaran på hennes huvud gnistrar som stjärnorna på himlen. Med sina smaragdgröna ögon tittar hon djupt in i mina blå och uttalar de magiska orden.

"här kommer ord från mitt hjärta
så att du blir av med din smärta"

Och efter dessa ord och en mjuk rörelse med sitt trollspö så var smärtan som bortblåst. Aldrig mer att återkomma.

Detta var mina drömmar innan mitt första besök hos sjukgymnasten i morse klockan 10. Men hon hade varken tiara eller trollspö. Inte mörka lockar eller smaragdgröna ögon heller för den delen. Hon såg ut som en helt vanlig tjej, precis som mig, med hemadress planeten Jorden. Däremot var hon nästan lika snäll som tjejen i mina drömmar. Hon kunde själklart inte trolla bort mina besvär, men hon ville absolut hjälpa mig. Så nu har jag fått några övningar som jag ska göra varje dag tre gånger om dagen. Och så ska jag på nästa besök på onsdag då jag ska få mer övningar samt akupunktur. Jag hoppas verkligen att detta hjälper. Jag gör nästan vad som helst för att bli av med denna hemska hemska hemska smärta. Ibland kan man fundera över vem som vill mig så illa!!

Snart dags för nästa vårdcentralen-besök. Denna gång är det det årliga besöket hos Barnmorskan. Trist, men måste göras!!

Det är en tråk-fredag idag överlag. Tvättid, städning, pluggning. När fy bubblans så tråkigt. Nu önskar jag att jag hade ett trollspö och några magiska ord att uttala!!!


Det spritter av en sommarlängtan i min kropp

Dum som jag är så klickar jag in på resehemsidor som Ving, Apollo, Solresor m.m. och blir helt TOKIG TOKIG TOKIG av att drömma mig bort bland dessa vita stränder och strålande solar. Vill så gärna bara klicka på knappen BOKA. Men resan ska ju betalas också och då blir det genast ett mycket större bekymmer. Visst kan vi spara ihop pengar att lägga på en resa, men dessa pengar ska vi faktiskt lägga på annat. Vi har nämligen bestämt oss för att lyxa till det i sommar och vara helt och hållet LEDIGA. Tänk en hel sommar av avkoppling och mys. Det känns inte som några fel alls det. Och skulle vi dessutom få till en liten utomlandstripp på det så blir det ju en drömsommar. OMG va jag längtar till sommaren!!!! Nästan så jag skulle kunna börja räkna ner veckorna nu, men då skulle det kännas alldeles för segt. Får minsann vänta ett tag innan jag börjar med det.



Falkenberg va minsann inte fy skam det heller. Ska Mamma och Pappa Stjernberg ut med vagnen i år igen så måste vi ju bara åka och hälsa på.





Tog en paus för att blogga

Tränat - CHECK
Köpt godis - CHECK

Ja och det är det jag har hunnit med från min tidigare "undra-vad-jag-ska-göra-idag-lista". Men dagen är ju inte slut än så jag kanske ska sätta igång och läsa lite för att bättra på min duglighet. Har ju en helandes hög som bara ligger och väntar på mig.

Idag har jag förresten funderat och planerat lite inför min kommande 25-års dag och jag tror att jag har en idé över hur jag ska lägga upp det så jag får tillfälle att fira med alla mina nära och kära. Blir förhoppningsvis bra. Något att se fram emot... wiiieee


Svårt att planera sin dag på rätt sätt

Okej, det är torsdag. Så vad ska jag hitta på idag?
Kanske borde läsa, kanske borde städa. Men det låter ju så tråkigt. Inte det minsta lockande.
Spinning kanske kan pigga upp?! Lite godis till kvällen lockar.
Ja man får ju liksom prioritera lite här i livet och välja det som gör själen lyckligast. Dock gäller det ju att inte bara tänka kortsiktigt utan också på framtiden. Om jag inte läser idag så minskar antalet dagar jag har på mig att läsa utan att högen med böcker har minskat.
Om jag inte städar idag så måste jag städa i helgen och då har vi massa annat att göra.
Ja vi får helt enkelt se vilka val jag gör idag. Behöver lite betänketid!!!


Bekymmer i min trygga lilla värld

Idag tog jag och Henrik helgen vilket innebär att vi båda har sovmorgon imorgon. Jag hade tänkt sova ut ordentligt för på fredag ska jag upp tidigt igen på ett läkarbesök, men min rygg har ju jobbat emot mig de senaste dagarna och knappt låtit mig sova alls, så jag är rädd att det ska bli lika jobbigt inatt. Och är natten dålig så blir dagen dålig. Skulle behöva 10 ipren för att lindra denna smärta, men jag har fått för mig att just 10 ipren kanske inte är så bra att ta?!! Jag tror jag skippar det och kryper ner med min värmedyna istället.

Godnatt och sov gott, det ska iallafall jag försöka göra nu.


AVATAR



BÄSTA FILMEN JAG SETT PÅ MYCKET LÄNGE!!!


Fy fan va trött jag är på det här

24 (snart 25) och rygg och nacke värker som om jag vore 100. Det är så jobbigt att jag skulle kunna börja tjuta av ilska över att behöva ha såhär. Är verligen i behov utav massage NU!!!

F*nih*lv*t*sj*vl*sk*it




Goooodmooooorning SWEDEN

Ja för tillfället är humöret väldigt bra faktiskt. Var otroligt trött när klockan ringde, men sedan piggnade jag till. Älsklingen och jag fick spendera lite tid ihop denna morgon vilket jag tror bidrog en hel del till mitt glada humör. Det är mycket mysigare att ha någon att prata med medan man gör sig redo för skolan, inte sant?!!



Åh här har vi också gjort oss redo tillsammans, men redo för att resa till Tunisien. Det är allt bättre det!!!! :)

HA EN BRA DAG!


Det gäller att ligga i

När vi slutade strax före fyra så satte jag mig i café Gläntan och väntade tills älsklingen kom och hämtade mig. Under tiden läste jag tre böcker som jag fått låna utav Mika. Dessa tre har jag sedan jag kom hem (kvart över fem) analyserat och skrivit läslogg kring. Så nu är jag klar med 4/20 obligatoriska läsloggsanalyser. Sedan finns det ju en helandes hög till att läsa, men de får liksom vänta!! En sak i taget. Mitt mål för idag är att läsa klart Narnia så att även den kan lämnas åter imorgon. Men först behöver jag få något i magen så energin tar fart igen för den är som totalt bortblåst för tillfället.




Låt dagen börja!!

Idag ska jag åka in för min första lektion denna vecka. Det underbara idag är att jag slipper åka buss både till och från skolan. Älsklingen ska till Karlstad och shoppa lite så vi tar bilen lagom tills jag börjar och så hämtar han mig när jag slutar. Det är ju kalashärligt. I och med detta känns liksom lektionen som en enkel sak att klara av.

Imorn måste jag dock ta bussen, men har lektion mellan 10-12 och sedan ska vi jobba i studiegrupperna en stund så det blir en ganska snäll dag det med. Speciellt eftersom vi tar helgen när morgondagen är slut. Två dagar i skolan är ju alldeles alldeles LAGOM, inte sant? ;-)

Förresten... igår hämtade jag ut mina nya vinteruggs. Mina svarta i lägre form har ju gått sönder. Så idag ska de nya invigas och förhoppningsvis hålla mina fossingar både varma och torra.

Jisses vad jag borde gå på spinning ikväll, men jag vet hur slö, lat, trött jag kommer att vara i eftermiddag när vi kommer hem. Vi får helt enkelt se hur jag gör. Lovar nada så har jag inget lovat!! Mycket intelligent mening!!

(Åh jag längtar tills jag får tillbaka min kamera så jag kan lägga upp lite kort från helgen)


Önskar mig en lååååång solig sommar

Det är ju perfekt att slänga på sig en huvudbonad när man ska ut en sväng och håret ser galet ut. Dock längtar jag tills jag får byta ut vintermössan (som ni ser nedan att jag var tvungen att ta idag) till en sommarkepa. Vill ha sol, värme, sommar....NU!!!!


Melodifestivalen, deltävling 1

Missade ju melodifestivalens första deltävling som gick av stapeln i lördags.. men nu har jag sett programmet och har en hel del att tycka och tänka om detta.

Programledarna:

KRISTIN MELZER: Haha ja ni... flummig? Ja!!! Men mysig på nått vis.

MÅNS ZELMERLÖF: Bäst av dem tre, absolut.

DOLPH LUNDGREN: Hans sångframträdande var ju roligt hehe. Stör mig lite på att det låter så konstlat när han pratar, men annars skötte han sig väl bra antar jag..:P..

Artisterna:

OLA SVENSSON: Jodå...ingen gåshud, men hyffsat bra låt som förmodligen blir bättre med tiden. 

JENNY SILVER: Katastrofalt dåligt!!!!! Pinsamt!!!!! Och vilken HEMSK hårgärg. Uugghh...

LINDA PRITCHARD: Älskar början på denna låt. Texten är väl sisådär, men bra drag!! Hon sjunger bra och jag blir sugen på att dansa.

PAIN OF SALVATION: Jag tror att dessa grabbar har hamnat liiiite fel. Detta är melodifestivalen. I och med det säger jag absolut inte att låten var dålig. Nej den passar bara inte i detta sammanhang! Jag blir däremot nyfiken på vad de har för fler låtar värda att överföra till ipoden.

ANDERS EKBORG: Not again var min första tanke. Avskydde verkligen Malena Ernmans bidrag förra året och tycker inte alls om Opera. Detta var inte alls lika dåligt som Malenas uppträdande, men tillräckligt dåligt för att jag genast vill glömma det.

JESSICA ANDERSSON: Tråkig story hon drog i presentationen :P... Jag tycker ju väldigt mycket om ballader så jag tycker ju om denna låt. Jag kommer garanterat lyssna på den många många gånger framöver. Men frågan är vad långt bidraget kommer i denna tävling..:P.. (och nu har eurovision i åtanke)

FRISPRÅKARN: Det finns redan en Mange Schmidt. Bra melodi... dålig text! Bakgrundstjejerna gjorde en extremt mesig insats.

SALEM AL FAKIR: Vilken barnslig röst (i presentationen). Tjatig låt, men det gör ju samtidigt att den sätter sig på minnet. Den blir liksom bättre och bättre ju längre in i låten man kommer. Den var bra!!

Så vilka hade jag valt att rösta fram till Globen:

OLA och SALEM AL FAKIR


Och andrachansen:

JESSICA ANDERSSON och ajajaj här är jag lite splittrad, men LINDA PRITCHARD eller PAIN OF SALVATION.


Ja det blev ju som jag önskade..:)... Blir nog bra det där skulle jag tro!!

Jag känner mig redo för deltävling 2!!



När man inte vill, men egentligen borde.

GodMorgon får jag lov att säga. Har precis satt mig i soffan med en kopp te och en smörgås. Har sovit sisådär i natt så jag känner mig fortfarande väldigt seg. Känner INTE för att åka till skolan imorn. Har ont i magen dessutom vilket förstärker VILL INTE-känslan. Skulle föredra att spendera tiden hemma och göra det jag verkligen skulle behöva, nämligen läsa. Läsa läsa läsa läsa.... något jag helt prioriterat bort denna helg.

Fan, min ångestsöndag kom idag istället för igår. Får ta en promenad sen i eftermiddag och få lite frisk luft. Det kanske känns bättre då. Kanske, eventuellt, maybe!!


Min fantastiska helg

Nu är jag tillbaka hemma i Filipstad efter en kanonhelg i Karlskoga.

FREDAG:

Lekte 1-2-3-Stjärna med några små söta på mammas förskola och jag var nog ganska snäll då en liten pojke till och med bjöd mig på hans 5-års kalas. :)

Efter en runda på Ica så bjöd mamma mig och familjen Grefve på god mat, vin och smarrig efterrätt. Det blev dessutom en hel del kräftor för mig och mamma senare på kvällen. Jag är verkligen TOKIG i kräftor.. godis för smaklökarna!!!

LÖRDAG:

Lördag morgon började med 16 minuter i solariumet, en dusch och sedan en tripp hem till Jessica och Johan. Jättefin lägenhet!! Jag och supersöta Jessica tog ett varv på stan och åt en jättegod lunch på Melkers innan vi blev tvugna att säga hej då.
Fika hos Grefves, klippningar och hår&make fick min eftermiddag att snabbt passera innan jag strax före 18 klev in hemma hos Noah och hans söta mamma och pappa. En timme senare hämtade Sanna mig och Sofie och vi åkte vidare hem till Sara och hennes 25-års fest. Det blev en kväll som verkligen överträffade mina förväntningar. Guld värt att träffa tjejerna igen! Det känns som en början på något nytt. Något bättre

Och ett STORT GRATTIS till David och hans Sara som fått världens sötaste lilla Liam. Fick äran att se denna lilla goding igår :)...  

SÖNDAG:

Bilder från gårdagen får komma senare då jag glömde kameran hemma hos Svärföräldrarna tidigare idag. Vi har varit där denna eftermiddag och som alltid ätit massa gott och haft det trevligt!! Det bästa med dagen: Att jag är tillbaka hemma hos min älskling. Älskar dig hjärtat!!!!



Morgonmöte i sovrummet


Henrik:  Är du pigg älskling?
Jag: Pigg, nä vadå är du det?
Henrik: Nej!
Jag: Det är en sån dum fråga hehe.
Henrik: Hehe mm...

10 minuter senare

Jag: Nä jag går väl upp då!

Såhär är det ofta. Min kära sambo väcker mig genom att fråga nått, han somnar om och jag ligger klarvaken med blicken i taket. Bara att kliva upp. Innan jag klev ur sängen avslutades konversationen på detta viset:

Jag: Jag borde ruffa och buffa på dig så att du inte kan sova du heller.. :)
Henrik: Men älskling jag väckte dig förut bara för att kolla så att du andades.

Haha mm.. underbara älsklingen!! Han vet minsann när han ska ta till de omtänksamma orden. 
 






En helg att längta efter

Idag har jag vårdat mitt yttre för att må bättre i mitt inre. Jag har lagt en ansiktsmask, målat mina naglar och färgat mina ögonbryn. Dessutom har jag tagit fram kläder inför helgen som ska spenderas i Karlskoga. Kräftor, vin och Let´s dance med Mamsen imorn. Lunch med Jessica på lördag och sedan fest hos Sara på kvällen. Kan bli PRETTY GOOD hehe. Kommer dock sakna min prins, men så vet jag ju att jag kommer att träffa honom igen på lördag natt eller söndag förmiddag, det hjälper en hel del... :)...

Om bara nån timme ska jag lägga mig och läsa Narnia - Häxan och Lejonet. Fick låna den utav Johanna idag så jag började läsa på bussen hem. Jättemysig bok. Kan absolut tänka mig att läsa alla sju från början till slut. Men det får jag vänta med tills i sommar då jag förhoppningsvis kommer att ha lite tid över.

Nej nu får det räcka för idag, God Jul och Glad Påsk


Idag är det Saras dag

Har lite bråttom, men ville bara hinna önska SARA...

GRATTIS PÅ DIN 25-ÅRS DAG!!!!


Det är faktiskt sant!

Idag är jag verkligen glad att jag inte tog bilen. Fick det kämpigt med att GÅ till bussen till och med. Pulsade som aldrig förr. Hade nog varit en fröjd att se mig hehe!

Jag och älskling har beställt hemkörning. Jo ni hörde rätt HEMKÖRNING I FILIPSTAD. Det är ju för härligt vad de uppdaterar sina tjänster här i vår kära hemstad!! LIK(I)E LIK(I)E


Min morgonstund

Ungefär 20 minuter kvar tills jag bör klä på mig jackan och gå till bussen. Blåsten viner ute och får trädens grenar att svaja. Jag avskyr när det blåser. Vill då helst bara stanna inne och ligga under täcket hela dagen. Men det tänker jag inte göra idag. Jag tänker kliva ut i vinden och låta den föra mig till skolan. Idag ska vi lära oss att memorera och återberätta en saga om jag har förstått det rätt. Kan ju bli ganska intressant med mitt minne!!

Oj vad det började väsnas ute i trappuppgången, eller om det är hos grannen. Skulle kunna tro att de skottar inomhus, vilket vore helgalet. Eller kanske nödvändigt, vad vet jag!!

Hur som helst, nu måste jag kila. Önska mig en bra dag så önskar jag dig detsamma!!


P.S Ännu känner jag ingen värre träningsvärk... men jag förmodar att den snart överraskar mig!


Inget konstigare än så

Om ni ser mig imorn och ni tycker att jag går lite konstigt så beror det förmodligen bara på träningsvärk. Inget annat.
Första spinningpasset på länge är avklarat och det var riktigt skönt faktiskt. Och efter träningen gick jag och älsklingen en sväng förbi hallen och tittade på grabbarna när de tränade. Var kul att se dem, speciellt Mange som jag inte har sett på ett bra tag nu.
Nu är vi dock hemma i soffan igen och tittar på Friday night lights. Final i Paradise om några minuter. Och idag ska vi byta kanal under reklamen... annars visar de väl vilka som vinner INNAN programmet är slut!

Imorn ska jag upp tidigt och besöka skolan. TRÅK, men kul att träffa tjejerna.. :)..



 


Jag är förälskad i denna melodi



Helt underbar!!!


Mitt vanliga svamlande

Idag är det alltså tisdag....okej... Det betyder alltså att det är onsdag imorn... okej...

Jösses va dagvilsen man blir av att vara hemma såhär. :P...
Jag tog lite längre sovmorgon i morse och klev inte upp förrän 10.40. Kändes skönt!! Så nu har jag i princip precis fått i mig lite frukost och ska strax läsa de sista sidorna i Alice i Underlandet. Hade ju planerat att jag skulle läsa klart den igår, men mina ögon orkade inte hålla sig öppna. Och när huvudet väl landade på kudden så minns jag inget mera. Måste ha somnat med detsamma.

Imorn har vi lektion mellan 9.15 - 12. Därefter ska jag göra stan lite innan bussen tar mig hemåt igen vid 14-tiden. Trist den där väntan, men dagar som dessa när jag har ärenden att göra så går det lite smidigare. Mitt ärende kräver dock en hel del fantasi och jag känner att mitt huvud är totalt blankt just nu. Får rådfråga Johanna och Mika i skolan imorn och hoppas på att de har några roliga idéer.

Och så är jag orolig för ikväll. Jag och Elin ska på ett spinningpass klockan 18 och frågan är om jag kommer att överleva hela passet eller om jag kommer att ramla av cykeln?!! OMG


Vill du veta mer om mig?

visste ni:
att jag vill - vinna massor med pengar
att jag har - klippt lugg
att min senaste kyss - övervinner det mesta
att jag lyssnar mycket på - vad andra tycker och tänker
att jag funderar på - att läsa vidare efter examensarbetet
att jag pratar – väldigt mycket om man ska tro vissa
att jag inte gillar – oärliga och falska människor
att min första riktiga kyss – var med ett äpple (tydligen bra träning)
att jag avskyr när folk snackar - bakom ryggen på mig
att kärlek är – det bästa man kan få
att jag gillar – att shoppa
att jag alltid kommer att – önska att jag vore längre
att jag är förälskad i – mycket här i livet
att sist jag grät var – alldeles för nyss för något alldeles för jobbigt
att min mobiltelefon är –  rosa
att när jag vaknar på morgonen – så vill jag alltid sova mer
att innan jag går och lägger mig – så läser jag
att idag har jag – pluggat, tvättat, tittat på serier osv.
att jag just nu tänker på - att kanske ta med mig min bok och krypa till sängs
att i kväll ska jag – försöka läsa ut Alice i underlandet
att i morgon kommer jag – att gå på spinning med Elin 
att jag hoppas – att jag lever ett långt, friskt och lyckligt liv


Fick ni reda på nått nytt?! Om inte så får ni väl fråga på då... ;)...

Nu ska jag försöka sova gott och önskar er detsamma!!

 

Vad tänker de med?!!

Fan vilka idioter till producenter eller vilka det nu är som bestämmer hur Paradise Hotel ska visas. Inför varenda avsnitt så avslöjar de i reklamen hur utgången kommer att vara i det kommande avsnittet. Idag såg vi bland annat vilka som åkte ur innan själva programmet. Så jävla irriterande!!!!! Så jävla dåligt!!!!!
Vill de inte ha några tittare???




En ynka pynka paus

Det blir allt lite snurrigt i mitt huvud när jag läser ut en bok, skriver om den, läser ut en annan och skriver om den. Just nu är det Alice i underlandet som har min uppmärksamhet och förhoppningsvis har jag läst ut och skrivit även om den innan dagen är slut. Frågan är dock om det räcker med det jag skrivit?! Vad förväntas egentligen av mig?!!

Jag har faktiskt andra saker jag ska hinna med idag också. Såsom tvätten, träning, ica-shopping osv. Och det vore verkligen toppen om jag lyckades hinna med allt det!!! Dessutom kom precis älsklingen hem från skolan vilket gör att jag absolut inte vill sitta i min ensamhet och läsa längre. Nu vill jag mysa med min pojkvän i soffan framför ännu ett bra avsnitt av Friday Night Lights.




Tokslarvigt, men skit samma!!!!

Nu är första analysen gjord. Och hur känns det? Skönt att det är gjort, men jävlar va dåligt det blev. Men det ska ju tydligen inte spela någon roll VAD vi skriver utan snarare ATT vi skriver. Ja så då var ju det gjort då! Bara att börja läsa nästa bok... GAAAHHHH!!!