REGN bara vanligt REGN

Vattenmolnsomfallernersomregnochsnösomsmälternerochrinnerisnabbabäckar
somporlardriverframiälvochflodvilarienvarmsjöellergungarutihavet.
SolenvärmerhavochsjöarluftenstigeruppmothimlenochbildarVATTENMOLN..........

Det regnar....


Nu tar jag helgen!!

Ett glas iskall cola gick ner fort efter en svettig promenad uppför "helvetesbacken". Backen blev knappast lättare med en cykel att dra på och med gassande sol i ryggen. Hujedamej!! Men nu är jag hemma, glaset är som sagt tomt och tröttheten börjar komma krypande. Ska jag våga lägga mig och "blunda en liten stund" eller ska jag försöka hålla mig vaken. Henrik sover middag nu... han ska ju strax på träning den stackarn.. :P.. Jag tänkte slänga mig i duschen, men nu är det detta dilemma angående vilan som gnager mig.

Imorn blir det upp med tuppen. Inte riktigt antar jag, men vi ska försöka gå upp tidigt så vi hinner med allt innan vi ska till Karlskoga. Min älskade familj har inte riktigt bestämt om det blir Eskilstunaparken imorn eller om det blir nått annat. Hur som helst så ska det bli mysigt med en heldag tillsammans!! Längtar efter mina små troll!!

Innan vi åker imorn så ska vi ner till Veckonytt och sätta in en annons. Henrik söker garage att hyra och vi hoppas verkligen att det är någon som nappar. Någon som har några tips om hur man annars får tag på garage... säg gärna till!! :)

Ujjamejen va det har åskat här de senaste dagarna. Värst var det då vi hämtade Ulf och Agneta i Karlskoga i måndags. Det blixtrade från alla möjliga håll och dundrade så det dånade i öronen. Vi satt i bilen medans vi väntade och det kändes som vi skulle regna bort. Regnet samlades till en flod på vägarna. Läskigt!! Jag hoppas verkligen att det inte åskar i Sthlm då vi ska på vår lilla flygtur. Är aningen skraj då man ska lyfta och landa ändå.

När jag och Henrik åkte till Turkiet 2006 åkte planet ut över havet innan det vände om helt för att landa på landningsbanan som låg alldeles i kant med vattnet. Och då skakade planet nått extremt och jag var så nervös. Jag tyckte till och med att jag såg lite oro i älsklingens ögon. Kan dock ha varit pga att jag klämde hans hand så hårt :P...

Nu ringer Henriks mobil. Alarmet som tvingar min trötta herre att kvickna till och göra sig redo för löpning. Jag själv ska nog ta den där duschen och kvickna till lite jag med!!


Hur duktig är jag?!!

Nu fick jag en sån där galen idé att jag och Henrik ska försöka gå en lång promenad vid stranden varje dag utomlands. För att få lite motion. Jag undrar jag hur pass den idén kommer att gå i verket. Jag är bra lat av mig, men får infall ibland då jag ser hur pass slapp maggen blivit. Måste göras nått åt detta nu, men vart är min självdisciplin jag så länge efterlyst?!! Får nog inse att jag aldrig haft någon. Men det borde aldrig vara för sent att lära sig, eller? Viljan finns ju... ibland iallafall hehe. Att det ska vara så svårt!! 

Nu är det snart dags att åka till jobbet. Har 5 pass kvar om man räknar med ikväll. Inte mycket alls, men det går segt när man längtar. Inte för att jag inte trivs på jobbet. Personalen och brukaren är underbara allesammans. Men jag känner ett stort behov av lite ledighet. Jag önskar att jag hade några veckor även efter resan, men det är att önska sig för mycket. :)

Oj va klockan rullar på. Jag fastnade vid City Akuten. Ett utav de mest gripande avsnitten. Jag har dock sett det förut så denna gången kom det inga tårar. Annars är jag extremt blödig av mig.

Nä nu ni får jag skynda på lite om jag ska hinna. Glöm inte den spännande finalen av Pussycat dolls ikväll mina vänner...:).. Jag har sån tur att det går att spela in på vår tv så jag missar det inte..:).. Katastrof annars hehe!!

Adios


Typiskt? JA!!!

Kollade vädret i Sunne på lördag och det ser då inte lovande ut. Va dumt av oss att vänta till denna helg. Vi skulle ha åkt fredagen som var. Då hade vi iallafall fått ha lite kul i Sverige denna sommar. Känns inte som att vi kan komma på nått annat skoj att kompensera med heller. :(

Nu har jag precis tagit dos 2 av dukoralen. Vaccinerad och klar att åka :P... Fan va skönt det ska bli. Jag pratade med Jenny på msn för någon dag sedan och jag tror nog hon längtar lika mkt som mig. Om det nu går hehe.

Jaha vad ska jag hitta på nu innan jag börjar jobba då. Så svårt att hinna med nått vettigt innan ett kvällspass tycker jag. Måste laga mat, men blä va trist. Känner inte alls för att ställa mig vid spisen. TRÅK!! Men måste måste jag så då får det bli så. Ska nog kolla på ett Journeyman först dock. :) Vi höres!!

Duktig flicka

Jag måste ge mig själv en stor eloge för att jag varit så duktig och trampat nästan varje dag till jobbet denna sommar. Och nog ska jag vara duktig de sista veckorna också. Det lovar jag. :)

Nu har jag endast två arbetsdagar kvar denna vecka sedan är det helgen. Tråkigt nog så påstår väderexperterna att det ska bli sämre väder till helgen. Och vi som planerat att åka till Sunne Vattenland på lördag. Får verkligen hoppas att de har satt fel prognos denna gång. Vad ska vi annars hitta på?!! Funderade ju på Boda Borg annars, men jag vet inte jag... vi får se. Vi satsar på Sunne och hoppas på det bästa.

Nu blir det Journeyman innan jag kryper till sängs. Jag har ju iallafall sovmorgon imorn med. :). Suupernajs!!

Nu är det nära.. :)

I tisdags åkte vi till Nykroppa efter Henriks träning och sov där i några nätter. Så på onsdagen la jag mig i solen när jag vaknade. Tänkte att jag skulle passa på under mina lediga dagar. Hm...ja jag låg väl kanske i högst 1 1/2 h sammanlagt och tur var nog att jag inte låg längre. Jag brände mig nämligen som bara den i ansiktet. Näsan var röd som en clownnäsa och ögonlocken ömma som tusan. Tji fick jag!! :P

I torsdags kom mamma och syrran på besök. Vi gjorde Filipstad, vilket tog kanske 1-2 timmar hehe. Vi åt på kinan och avslutade med en glass på toget. Mysig stund med dem iallafall. Vi åkte sedan till Storfors i hopp om att farfar skulle vara hemma så vi kunde hälsa på, men när vi kom dit var det ingen som var hemma. Synd!!

Fredagen var underbar. Anna hämtade upp Madde med sin bil och de åkte till Hättälven. Jag och Henrik kände oss hurtiga nog att vi tog oss dit på cykel istället. :)... Sedan låg vi där i flera timmar, solade, badade och njöt. När vi cyklade hemåt igen så stannade vi och handlade lite. Blev mat direkt när vi kom till huset och sedan drog jag, Henrik, Nettan och Magnus ut på en spännande båttur. Magnus lyckades få napp, en jättesöt firre. Stooor dessutom, men den slängde de snällt i igen. När vi avslutat fisketuren blev det grillat och sedan åkte jag och Henrik hem.

Helgen jobbade jag som sagt så mer än jobba, äta, sova blev det liksom inte. TYVÄRR

Igår hade jag en ledig dag igen och vips så var den över. Dessa lediga dagar går alltid alldeles för fort. Jag låg väl iallafall korta stunder i solen, följde med Madde till Kga där vi hämtade Ulf och Agneta samt åt pizza med min älskling. 

Så var dagen IDAG här och jag sitter i soffan, svettas (trots min lätta klädsel) och ska titta på Journeyman. Mycket bra serie.. :)... Ska äta rester av pizzan till lunch idag, ta en snabbdusch och sedan börjar jag jobba klockan fyra. Känns skönt att klockan inte ens slagit tolv än. Kan jag fortsätta vara lite lat i soffan. :)... 

Men vet ni... idag är det 12 dagar kvar tills vi åker.. Nu är det nära... :)

 


"Älskling kom hem...

...för jag längtar efter dig" Och så är jag sååå hungrig. Blir pizza idag har jag bestämt. Hoppas Henrik går med på det. Orkar verkligen inte ställa mig vid spisen i denna värme. Blir tokig i denna lägenhet. Ingen syre alls. (lite överdrivet med tanke på att jag fortfarande lever :)... Kom från Nykroppa för någon timme sedan och längtar redan tillbaka. VILL HA HUS!!

Helgen har varit JOBBig. Varm och alldeles för lång då den som ni kanske förstår spenderades på JOBBet. Kluriga jag hehe!! Jag längtar mest till helgen som kommer. Blir mys i solen med Grefves och mamsen på fredag och en heldag på Sunne vattenland på lördag. Finnemang det!! Hoppas vädret blir som det vari helgen. Då blir jag lycklig :).

Hm...nu tror jag minsann åskan mullrar igen. Får ge mig att skriva för nu och spinna på lite mer ett annat tillfälle. När orken tar vid!!! Ha dé kanon i solen mina vänner!!

Hej hopp

Det blev ett stort hopp mellan inläggen denna gång. Hinner inte riktigt med detta bloggande när jag jobbar. Och de lediga dagarna har jag och Henrik mest spenderat i Nykroppa. Igår cyklade vi till Hättälven och låg där och solade och badade i några timmar. Helt underbart!! Jag önskar att jag hade kunnat gjort samma sak idag och imorn, men nädå... Jag jobbar och står i jag. Lördag-söndag, 10-22. Svettigt och härligt vill jag lova!

Tänk va irriterad jag var idag då när jag skulle svara på ett sms från Henrik. Då hade jag plötsligt ingen täckning. Endast nödsamtal ni vet... skitkul. Jaha jag lånade väl en telefon och ringde till Henrik då, men nä då fungerade inte det heller. Så testade jag att ringa Magnus. NÄ VA SJUTTON, det gick inte det heller. Förmodligen är det 3:s nät det är nå vajsing på då. Och det fungerar fortfarande inte. Hoppas verkligen det fungerar imorn så att jag slipper känna mig helt handikappad. För det gör jag utan mobilen har jag märkt. Underligt hur man någonsin klarat sig utan mobil hehe.

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer. Orkar nästan ingenting i denna värme. Ingen luft alls i denna lägenhet. :P...

Pust och stön


Wiiieee

Gud va skönt det känns att äntligen ha några lediga dagar framför sig. Och vilket väder det kom till min ära. Ska vara fint EN HEL VECKA nu sägs det och jag tackar och tar emot för det vi får hehe. Jobbar ju iofs helgen, men va sjutton.

Igår va det allt utom fint väder. Snacka om regn före solsken. Det bara öste ner och åskan dånade så jag och Ewa flög av stolarna på jobbet. Blixten slog troligtvis ner i en bil utanför dessutom, men det verkade gå bra för bilen åkte bara vidare. Läskigt tycker jag.

Idag hämtade vi Dukoralen på apoteket och har tagit första dosen. Nej tack till kolera (om jag ändå visste vad det var)!!! Och så köpte vi även lite smarriga ipren tabletter som är ett måste i toalettväskan som ska med till Tunisien. Fatta mina vänner, nu är det mindre än 3 veckor kvar. Som jag har längtat, and still am.

Ajajaj nu kom jag på vad jag lagt längst bak i minnet och därmed glömt av. Jag måste ju för sjutton till biblioteket snart och kolla så alla böckerna till nästa kurs finns hemma och tillgängliga. Hm...skulle ju iofs kunna kolla det på internet. 2008 Ida-Marie, remember? Måste bli av inom kort.

I kväll blir det till att våldgästa Madde och Magnus. Tänker ta svärföräldrarnas dubbelsäng till låns i natt och tvättmaskinen och en solstol imorn. Måste ju njuta av solen då den visar sig. Kan behöva lite solenergi, färg och fräknar (som kommer på köpet). Dessutom vill vi ju självklart umgås med Madde och Magnus också. Och de vill säkert umgås med oss... hehe... :)... Vi intalar oss det iallafall och ser fram emot ett trevligt bemötande. :P...

Oj 7.21 visar digitala uret vid min sida. Vart tog timmarna vägen sedan jag slutade jobbet? Jag måste ju få ngt gjort, men kroppen orkar liksom inte lyda. Samvetet säger...."diska, laga mat, bädda sängen". Kroppen säger... "sitt still, du förtjänar lite vila". Hm... svårt val dett!!! :)


Jag vilar!!!!


En ärlig bekännelse

Nettan tipsar har varit framme och jag läste en blogg hon skickade. Jag tror hennes tanke var att jag skulle bli lite avskräckt från mina tidigare tankar och längtan efter barn. Jag är ledsen gumman, men det gjorde det inte. Slutet på tjejens inlägg gjorde mig ju bara ännu mer längtansfull. Jobbigt att behöva känns såhär redan. Kan ju tänka mig att vi har några år framför oss innan det är dags. Eller vad säger du älskling? (du behöver ej svara, vet redan svaret :P...) hehe

Jaja det är väl aldrig fel att drömma!!!

"Vart tog den söta lilla I-M vägen?"

Ingen som vet, ingen som vet!!!

Ja ni jag har då inte haft mycket tid över de senaste dagarna. Har bara jobbat!! Idag hade jag iallafall sovmorgon så nu fick jag lite slappartid för mig själv. Jobbar kvällen och imorn dag, sedan är det äntligen några dagars ledighet. Nån dag där kommer mamsen och syster yster på besök. Med resväskan min i högsta hugg får vi hoppas. Den måste jag ju ha!!

I fredags var det ju heldag i Örebro för mig och min älskling. Först lämnade vi av Ulf och Agneta (båda nervösa på sitt eget lilla sätt skulle jag nog vilja påstå hehe) och sedan for vi vidare. Först snurrade vi runt lite i centrum för att till slut hitta den extremt lilla butiken på den lilla gömda gatan en bit från centrum. Där spenderade vi väl ca 300 kr för att stå och vänta i...hm..... högst 4 minuter. :P... Sedan styrde gps:en oss mot Adolfsberg och Lager 157. Det besöket blev mycket av en besvikelse för oss båda tyvärr. Inte alls vad vi hade förväntat oss. Men lite basplagg hittade vi iallafall och så köpte jag två jättefina sjalar. :).. Efter nån timmes strosande så åktevi vidare mot Mariebergs köpcenter. Denna gången fick vi stänga avgps:en och klara oss på egen hand för den villade bort oss åt helt fel håll. Konstigt, men så blev det!! På Marieberg höll de på att bygga ut och om så vi kände oss lite vilsna. Men vi hittade det mesta av vad vi skulle ha, smaskade i oss hamburgare och kebab och sedan drog vi mot Ikea. Orkade dock inte gå in på Ikea så vi gjorde några kortare besök i affärerna bredvid. Gjorde några fynd och sedan åkte vi hemåt. Båda var vi helt slut efter en dags flängande. Vi stannade till på Prix, som nu då istället plötsligt hette Coop, i Karlskoga och köpte grillat som vi åkte till Nykroppa och smällde i oss med syskonen Stjernberg. Hem till Filipstad, lägenheten, sängen var vi runt halv elva och jag somnade som en stock. Blev iallafall supernöjd med det vi fick med oss hem. Tack älskling för att du är så underbar. Och för att du skämmer bort mig så ibland. ;)...

Nu står kastrullen på spisen och snart ska maten i magen. Mumma!! Sedan är det dusch, smink, cykeltur och så vips var man tillbaka på jobbet igen!! Tisdag klockan 16.00 är en efterlängtad tid denna vecka!!

Varför?

Jag tittar på Project Runway just nu och kan inte riktigt förstå en sak. Har designers en egen trend? Det tycks vara så att näst intill alla designers, som jag sett, klär sig hemskt. Visst ska man väl få ha sin egen stil, men de har ju ingen stil. Iallafall inte enligt mig!!! Jag tycker med tanke på deras stora intresse för mode att de kanske borde tänka mer på sin egen klädsel. Men som sagt, det är min åsikt!!

Idag har jag jobbat och mellan 13-15 trodde jag att jag skulle somna. Jag va så trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Hade nästan kunnat somna ståendes tror jag hehe. Sedan jag kom hem har jag tittat på Pussycat Dolls 2 och Project Runway som jag spelade in från igår. Och nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Längtar mest tills Henrik kommer hem från träningen så att vi kan äta. Magen börjar kurra snart!! Och imorn är det äntligen dags för lite shopping. Ska bli skoj med en heldag i Örebro. Hoppas vi gör några fynd. Nä hoppas vi gör MÅNGA FYND.. :)


Awake

Jag sov mellan halv ett och fyra och sedan blev jag pigg igen. Har precis duschat och ska nu sminka mig så ska vi rulla till Nykroppa sen. Magnus tipsade precis om en film också. Made of honor. Det är ju med McDreamy så det kan ju inte vara annat än bra... :)... Fast nu har vi ju märkt att Magnus kan ha extremt dålig smak ibland så det återstår att se hehe.. :)...

Jag känner mig aningen ensam idag. Hade behövt nån att stri lite med. Tänkte föreslå för Nettan att vi kunde luncha någonstans, men jag sov ju aldrig nått i natt och hon har ont i magen stackarn. Får bli en annan gång helt enkelt!!

Nej bäst jag sätter fart så ingen klagar på mig sen.. :P...

Jaha ja...

Första och enda nattskiftet är över och jag har väl sovit högst en halvtimme i natt. Endast pga att jag inte kunde komma till ro. En blandning mellan nervositet och ovana skulle jag tro. Har svårt för att somna hemma och värre blir det borta så det va en lååång natt hehe. Men nu är jag hemma och egentligen ska jag väl ligga och sova, men nehe det var lättare sagt än gjort. Låg bara och vred och vände på mig så jag fick sätta mig här vid datorn en stund. Det säger väl pang snart så sover jag bort hela dagen sen. :P...  Börjar känna mig aningen dåsig faktiskt. Jag är ju så väldans hungrig bara....om jag ändå hade nån här hemma som kunde laga lite mat åt mig. ;)... Vore inga fel det!! Korvstroganoff och ris, tacos, omelett, soppa... haha vilka skumma grejer man kan bli sugen på när man är sådär riktigt hungrig. Skulle kunna rabbla upp hur mkt som helst!!

På Oprah idag visar dem rekord från Guiness rekordbok och jösses vilka skumma grejer. Allt från hundar som hoppar hopprep till en man som va superlång och hade storlek 70 på skorna. Jag upprepar STORLEK 70.  Herregud det är ungefär 33 storlekar större än mig och ca 28 större än Henrik. Funderar på om det verkligen stämmer, om de inte skrev fel i texten, men vem vet, det stämmer säkert. Oj nu kom det en 70-årig kvinna med midja som mina vader typ. Det blir bara värre och värre detta.


Första nattskiftet

Igår eftermiddag fick jag sådär dunderont i nacken igen och det sitter fortfarande i. Dessutom väckte Laban mig tusen ggr i natt så jag är väl inte superpigg och mysig idag tyvärr. Och så börjar jag jobba klockan 16 och slutar 8 imorn bitti. Javisst första nattskiftet och jag är aningens nervös. Helt i onödan förmodligen, förhoppningsvis, men ändå nervös. Fast på ett sätt ska det bli lite skönt att jobba. Jag blir så otroligt rastlös och seg när jag är ledig. I allafall när jag är ledig själv och Henrik jobbar.... vet liksom inte vad jag ska hitta på. Men som sagt nu börjar det igen och jag är inte ledig flera dagar i rad förrän nästa onsdag.

Idag kommer ju nippertipporna hem från Magaluf. Jag undrar jag hur de har haft det och hur bruna och snygga de är. :)... Lite förvånad att jag inte hört nått från Nettan faktiskt, men hon har väl haft fullt upp förstår jag... Hoppas jag hehe!!!!! Avundsjuk jag ska bli då förstår jag tihi. Jag har dock försökt dela upp min längtan lite. Först längtar jag tills på fredag då vi ska shoppa loss i Örebro. Sedan kan jag sätta upp ett nytt mål för vad jag kan längta efter. 4 veckor är ju inte mkt, men en evighet när man längtar. Därför är delmål bra har jag hört. Iallafall om man ska tro viktväktarna hehe...

Måste duscha, sminka mig, äta lunch och packa innan jag ska iväg så det är väl bra om jag sätter fart snart. Vet inte ens vad jag ska laga för lunch.... drygt!!

Please help me...

Jag sitter och funderar på vad jag ska hitta på med håret nästa gång jag går iväg (Vilket blir efter resan nångång), men det är allt utom enkelt vill jag lova. Då och då funderar jag starkt på att färga mig mörk, men jag är så rädd för att ångra mig. Jg ska i vilket fall som helst färga underhåret lite mörkare. Ingen superkontrast, men mörkare. Klippning blir endast topparna för nu är jag sugen på långt hår igen. Tänk, när man har långt vill man göra nått drastiskt och kul så då klipper man av det och när man haft kort ett litet tag ja då vill man ha långt igen. Tar ju ett tag innan jag får tillbaka samma längd som innan, men det växer hyffsat fort ändå får jag säga. Inget annat än vänta det...

Men om ni har några roliga förslag så SNÄLLA DELA MED ER. Alltid roligt, behövligt med goda råd ibland!!

Hm..har inget kort från den lilla tiden då jag var mörkhårig...






Tiden går fort idag

Idag har klockan gått väldans fort tycker jag... Har iallafall rensat garderoben, solat och handlat lite. Precis som jag skulle. Nu är jag dock så trött att jag funderar på att lägga mig en stund innan det är dags att laga mat. Dags att jobba imorn, men jag jobbar kväll + natt så jag har iallafall sovmorgon. Gött det!! :) Skulle kunna jobba endast kvällar bara jag fick sova på morgonen. Mycket värt det!! Fast det negativa med att jobba kvällen är att hela dagen försvinner åt ingenting. Jaja jag är nöjd som det är ändå.. :)..

Tittade ju på Step up 2 förut som sagt och jösses va bra den va. En film som verkligen passade mig!! Kanon!! :).. Och Jessica höll såklart med mig om The Happening, en stor besvikelse...  och Magnus Jag tror vi är fler hehe...

Nu är det som sagt vila som gäller...

Ny dag, nya val...

Jaha nu blev jag ju aningen förvånad här. Magnus tyckte alltså att The Happening va bra...(?)... Knasig grabb det där. :)... Jag och Henrik tyckte då inte det iallafall. Även om vi mycket väl förstod den hehe.. :)...

Jaha så var det en ny dag och en dag närmre resan. Jag börjar verkligen bli besatt av denna otroliga längtan. Men det är ju spänningen inför en resa som är halva nöjet.... :)...
Idag ska jag iallafall rensa ur min garderob. Har total kaos i den och förmodligen en hel del onödiga plagg som aldrig används. Hoppas jag tar mig an och slänger en del av det onödiga....brukar ha aningen svårt för det nämligen. KAN VARA BRA ATT HA ni vet... :)
Hm...jag fundrar jag på när min käre pojkvän slutar jobbet. Han skulle få reda på idag om de kunde jobba över eller inte. Jaja han skriver väl och berättar det snart skulle jag tro. Mest nyfiken när jag behöver börja med da food... :)...
Nej nu ska jag sätta igång med garderoben. Brukar ta tid sånt där.. :P...

Dagens val

Idag valde jag att inte anstränga mig allt för mycket och jag har lyckats väldigt bra må jag säga hehe. Nä men jag har faktiskt inte gjort mkt alls idag. Mest suttit och spelat då som sagt och sedan hunnit kika på en urusel film. The Happening. Den går på bio nu och har ni tänkt gå på den så kan jag ju varna er redan nu. GÖR DET INTE!! Det är verkligen inte värt pengarna. Den va skitdålig och jag kan inte ens förstå hur den kunde hamna på vita duken. Jag skulle bli knäckt om jag betalade för den. SKITFILM!! (andas) Ja så ja.... funderar därför på att kika på en annan film nu. Step up 2. Verkar bra mkt bättre och kanske kan kompensera tiden jag slösade på den andra. Henrik är nämligen sån att han måste se färdigt en film han väl börjat kika på så jag fick ju pinas tills det var över, inge mer med det hehe. Nu ligger han och ska sova...jobba jobba för älsklingen imorn. Jag är ju ledig så jag passar på att vara uppe lite senare. Kan ju unna mig sovmorgon imorn.. :)...  Planerna för imorn är få. Eventuellt solning, men sen vet man aldrig vad som händer. Längtar tills på fredag faktiskt för då ska vi åka till Örebro...sååå shoppingsugen så jag blir alldeles CRAZY... (som om det vore nått ovanligt). Jaja slut på pladdret för idag. Adjöken mina vänner....

Abra kadabra, sim salabim

Tänk om man kunde trolla. Va smidigt allt vore. Så kunde man hoppa över de dagarna man helst ville slippa och förlänga dem som man önskade vore längre. Jag brukar ibland fundera över vad jag skulle önska om jag hade tre önskningar. HELT OMÖJLIGT!! Det finns så extremt mycket, vet inte vart jag skulle börja. Och skulle man ha obegränsat med önskningar ja då blir det nog kaos här i världen. Men val det har vi ju och idag har vi valt att äta pizza. Tihi... ska bli mumsigt!! Jag hör säkert av mig senare och berättar om mina spännande val denna härliga söndag.. :)

Oops...

Oj då va tiden går fort när man sitter vid datorn. Har spelat Sims nästan hela kvällen. Eller ja största delen av tiden har jag byggt hus. Skitkul ju. Speciellt nu med de nya uppdateringarna. Tänk om man nu kunde förverkliga detta bygge i verkliga livet. Hade inte varit helt fel det ni.. :)
Henrik sitter också och spelar (sims han med tihi) och han va inte riktigt redo att lägga sig än sa han hehe. Det är som sagt inte lätt att dra sig från datorn när det spelet är igång. Jag är däremot trött så jag har gett upp för idag. Kan nog tänka mig att det blir lite tid farmför datorn imorn med hehe.

Pratade med mor förut. Hon, syrran och moster Naemi hade bokat rum på ett vandrarhem i Hjo över natten. Och då jag ringde skulle de strax gå till en pub och ta sig en öl. Stackars älskade mamma va superröksugen också såklart. Inge skoj det där, men duktig det är hon minsann!!!

Nä SÖMN är nu nödvändigt!! GodNatt................ ZzzZzzZzz.............

Ofcourse it was you my dear

Självklart menade jag dig Jessica!! :) Och nä det är inte alls långt... vi måste bara ta oss i kragen och sluta vara sånna latoxar hehe. Krävs planering och det snart!! MASSA BAMSE KRAMAR TILL DIG GUMMAN



Jaha då var det lördag och jag sitter och kolla på skor. Vill så gärna ha mig ett par nya sandaler, men ekonomin tillåter inte det just nu tyvärr! Får försöka stå ut med de rackarna jag har.

Idag har vi varit och handlat lite och sedan solat för första gången på BRA LÄNGE. Kände att vi behövde lite energi och färg. Nu blev det ju solariumet då eftersom solen inte riktigt visar sig tillräckligt mycket. Men värmen finns ju där ute iallafall och om vi har lite tur kanske vädret går mot det bättre nu igen. Hm...fast iofs skulle jag väl ändå inte hinna njuta så mkt utav det med tanke på att jag jobbar så mkt de närmsta veckorna. Det blir då aldrig som man tänkt sig huh? hehe

Jag undrar ja hur tjejerna på Mallorca har det. För vad är en vecka på Mallorca??!!.... om inte svettigt, långtråkigt och alldeles alldeles underbart! :P (ingen avundsjuka alls)

Dagarna går inte tillräckligt fort!!

Idag är det 31 dagar (ca 744 h) kvar tills vi låter vingarna bära oss mot varmare breddgrader. Minst 15 dagar (ca 142 h) utav dem ska jag spendera på jobbet och resten som ledig i den "underbara" svenska sommaren. För typiskt svensk är den minst sagt!! Räknar verkligen dagarna nu för jag längtar bara mer och mer och mer och mer desto mer tiden närmar sig Dagen Då Vi Verkligen Åker!!! Det var längesen jag längtade såhär mycket till nått. Ska bli underbart, mysigt, ROMANTISKT, spännande, ROLIGT och såååå GÖTT!!!



Så mycket som jag babblat om denna resa, som enligt er säkert gärna får ske NU för att minska på tjatet, så tänker ni väl att va f*n ska hon inte göra när hon väl varit där då?!!.. Ja och ni oroar er säkert med all rätt för jag kommer säkert och förhoppningsvis att ha MASSA godbitar att dela med mig utav!!!!!!! Moahahahaha!! ;)

GodNatt Alla glada, ledsna, sura, arga, bittra, lyckliga, söta, underbara där ute!!!

I´m proud

Min älskade mamma har idag varit rökfri i 4 dagar. Om jag nu förstått datumet rätt. Och jag är självklart jättestolt!! Vet ju hur JÄTTEsvårt det är. Jobbigt i början, men klarar man av att hålla sig första månaden/månaderna så går det bara bättre och bättre sen. Nu Mamsen kan du lägga undan de pengarna till den planerade Thailand resan!!! :) Älskar dig Mamsegull!!


Minnen som sviker mig

Minnen ska vara till för att glädja, inte för att skapa besvikelse, tårar och smärta!! Idag har det varit en jobbig dag känslomässigt!! Saknar MÅNGA i mitt liv just nu!

Pappa... saknaden efter dig kommer alltid att vara obeskrivligt smärtsam!!

Jessica... nu måste vi skärpa oss, så busy är vi inte så vi aldrig kan ta oss i kragen och träffas.. :)... Saknar dig jättemkt gumman!!

Tess... ja du vet ju redan va extremt mycket jag kommer sakna dig till hösten! Saknar dig redan förresten!!

Och flera utav de vänner jag på ett eller annat sätt tappat kontakten med. Ni har alltid betytt mycket för mig och har lämnat ett stort tomrum i mitt liv!  Saknaden gör ont!!

Sedan har jag MÅNGA att glädjas åt och med också. Jag hoppas att jag inte behöver nämna namn för att ni ska förstå om ni tillhör dem eller ej.. :)... Ni är underbara!! Speciellt min älskling då såklart som alltid finns där för mig vare sig jag är glad, ledsen eller arg!! Dig vill jag aldrig behöva sakna!!

Behövlig semester

Tur att vi valde en 2 veckors semestertripp detta år för oj det behöver vi. Jag har fortfarande ont i magen, Henrik har jätteont i magen. Jag har dessutom ont i rygg och nacke som vanligt och trötta är vi båda två. Vad ska det bli med oss!!? hehe Som sagt, semestern är behövlig och infaller om nu mindre än 5 veckor. Madde och Nettan åker imorn de... lyckostarna. Hoppas ni får det kalaskul tjejer!

Idag, med tanke på va synd det är om oss, så har vi legat i soffan och tittat på två filmer. Untraceable, riktigt bra faktiskt. Och The Spiderwick chronicles som var bra, men aning händelselös tycker jag nog. Skönt va det iallafall att bara ligga och slappa tillsammans. Lite nötter för mig och choklad för Henrik slank ner också och smörjde maggarna... bra det har jag hört.. ;)....

Nu blir det Jericho. Orkade ju inte se nått igår...får se hur mkt jag orkar ikväll innan ögonen strejkar! Godnatt!!!

Adios mjölkprodukter!!

Jaha då var magen i strejk igen då. "Inga mjölkprodukter tack för då gör jag uppror"!! Och det gjorde den minsann igår. Ingen nåd där inte. Så nu gäller det att ha koll på vad man stoppar i sig. Går väl an när man är hemma och själv står för matlagningen. Värre när man är bortbjuden. Och jag som älskar sås, mjölk i kaffet, kräm med mjölk.... blir som att gå på diet detta hehe. Blir iofs braför mig det. - 4 kilo har jag som mål. Tror dock det blir svårt att nå det med tanke på vad svårt det är att sluta med godis, börja träna regelbundet osv. Har ingen självdisciplin what so ever!! Tänker hela tiden att jag bara måste skärpa mig NU... men nu får aldrig nått startdatum.. :P...

Vad händer idag då tro? Henrik kommer snart hem och då är det lunch. Därefter blir det Jericho och sedan ska jag försöka lägga in låtar på mp3:n så att jag kan ha den när jag börjar med mina regelbundna promenader jag har mina planeringar... hehe... planera det kan jag iallafall ni...:)... Nä bäst jag börjar med maten då... fullkorn och inga mjölkprodukter....javisst!! Henrik älskar fullkorn... not!! Men jag tror att han älskar mig och det är ju huvudsaken.. ;)

ZzzZzz...

Jag är fortfarande trött. Sanslöst det!!

Nu är vi iallafall i Nykroppa och har tvättat av familjens båt som ska testas i vatten imorn. Hoppas motorn fungerar som den ska så vi har en båt att åka i när vädret tillåter.. :).... Henrik och Rienas är dock ute i familjen Rienas båt och fiskar just nu. Och jag sitter i hallen och ska spela spel. Nettan är på besök också och sitter och bubblar med Madde i Magnus rum. Hehe prata kan hon ju det vet vi iallafall.. :)... Madde hör jag desto mindre och Magnus smet ner till nedervåningen istället han hehe. Jag känner aromen från matlagningen så jag antar att Agneta står vid spisen och att Ulf jobbar med nått i källaren. Så skönt att vara här i huset... blir som att "komma hem". Skönt med lite liv omkring sig. Saknar vårt hus i Kyrksten något extremt. Har många minnen därifrån och tycker det är ganska tufft att åka förbi där och se att andra tagit över VÅRAT hus. Så känns det och kommer förmodligen alltid att kännas. Kanske därför jag längtar så efter att själv få köpa hus. Vill att våra barn ska växa upp på samma sätt som jag gjorde. Så känner nog många iofs. Hm...tänk om saker och ting hade slutat annorlunda och vi hade kvar huset. Att pappa levde och att han bodde där tillsammans med mamma. Jag hade verkligen velat ha det så. Att jag och Henrik skulle kunna åka dit och hälsa på med våra barn. Leka på baksidan, gå ner till sjön och bada, heja på Alkvettern när de spelar osv. Men man kan inte få allt man önskar sig här i livet tyvärr så jag får väl sträva efter att uppnå samma känsla för mina framtida barn istället!! Samma trygghet och glädje jag kände av att växa upp i ett samhälle som "mitt samhälle".

Jag tror att Nykroppa får mig att känna mig trygg och glad igen så här trivs jag bra!!

Imorn är det ledigt och jag ska försöka få med mig Nettan på nått pass. Tisdag hoppas jag som sagt på spining och sedan är det onsdag och jobba jobba igen. Dagarna rullar på som alltid!!

Grr...

Ibland blir jag bra tokig på katterna. De har vissa nätter som de inte gör annat än busar och väsnas. I natt var en sådan natt. Laban jagade Luna.... sprang upp i vår säng och tog fart för att hoppa ner och fortsätta sin jakt. i detta skede lyckades han ta sats på min fot med en av sina tassar och rev upp ett stort jack i foten på mig. Jag sov ända tills smärtan tog till och jag skrek så Henrik vaknade bredvid mig. Först jagade han bara ut katterna och så svor vi lite, men när jag skulle försöka sova igen så kände jag va extremt ont det gjorde. Jag blev tvungen att tända lampan för att se hur det såg ut och oj...jag trodde inte alls det var så stort och djupt som det var. Ni vet att det är de små såren som verkligen kan göra sådär extremt fruktansvärt ont.. :P... Henrik hämtade blött papper, torkade rent såret och plåstrade om mig. Min älskade privata sjuksköterska tihi... Sedan somnade vi om, men vaknade efter nån timme av att Laban skrapade som en tog på dörren samt att han hoppade för att försöka få ner handtaget och öppna dörren. Till slut blev vi tvugna att öppna så att oväsendet skulle sluta. Då va katterna så trötta av allt bus och bråk att de somnade och så även vi. Äntligen lite ostörd sömn?. Nehe då ringde telefonen. Det var Rienas som berättade att han skulle komma på besök om en timme. En timme senare...ja då var det dags att gå upp. Trevlig natt va? hehe... Det är inte lätt inte, men äsch jag är ju ledig idag.. hade varit värre om jag skulle upp och jobba!!

Idag blir det grillning i Nykroppa. Ska förmodligen klippa Ulf och Agneta också, men annars blir det slappardag. Det är ju faktiskt söndag trots allt.. :)...  

JOBBig dag

Har jobbat 10-22 idag så dagen har varit vardagligt trist och tråkig. Äsch så farligt var det inte, men ingen kalaslördag om jag säger så. Nu är jag dock ledig tills på onsdag så nu ska jag njuta av vädret. Om det nu blir fint. Temperaturen har redan sjunkit ganska mycket efter den regnskur som kom i eftermiddags så vem vet... nu kanske vi fått vår lilla vanliga dos av sommaren igen. Tröttsamt i såfall!!  Jag ska iallafall försöka träna lite dessa lediga dagar. Promenader och så spinning på tisdag. Måste för jag tycker jag ser allt snedare ut i ryggen. Inge bra alls det!! Och så kanske man kan vara aningens mer bekväm i bikinin när den ska på i augusti. (kanske inte för att det hinner hända så mkt med kroppen tills dess, men till det psykiska brukar det hjälpa!!)

Just nu sitter Henrik och tittar på Indiana Jones. Han bad mig välja mellan att se alla Indiana Jones filmerna eller alla Star Wars (detta var för ett par dagar sedan). Jaha så började vi titta på Indiana Jones, som jag tyckte va riktigt bra när jag var liten, men jag klarade inte av det. Jösses va filmindustrin har utvecklats sedan dess. Vilka löjliga filmer i jämförelse med det vi är vana vid idag. Nej jag fick ge upp nästan direkt. Förstörde ju gamla minnen om hur bra filmerna va. Jag satte mig för att titta på Jericho i datarummet och bad honom säga till när det var dags för den nya filmen. Den har jag ju inte sett så där har jag inga förväntningar.  

Så nu blir det återigen Jericho. Endast 5 avsnitt kvar nu.... vad ska jag ta mig till sen?!!! hehe

Hm...jag vet att jag varit dålig på att lägga ut bilder som jag lovat, men ujujuj jag är ju en sån upptagen kvinna. Bättre sent än aldrig vet ni!!

Project Runway

Wiiee Project Runway är tillbaka... Det är ju så bra... Lite småfjantigt ibland, men det är ju ingen skräll...

Jaha så vad har jag haft för mig denna härligt lediga dag? INGENTING!! Har knappt rört mig från soffan. Får nästan lite dåligt samvete att jag ej njutit av det underbara vädret. Men vad gör man när man inte har ngn ork liksom. Hellre tar jag det lugnt idag för att orka med jobbet imorn än att jag riskerar att bli sämre. För det vill vi ju inte!!  

På fredag ska vi fira mamsen och Wille. Grefves åker till Norrland och stugan på söndag så det gäller att gosa med mina små troll. Kommer sakna dem även om det bara är för ett par veckor. Känns jobbigare när man vet att man inte kan träffa dem. Eller ja kan kan man väl, men det blir lite längre att åka hehe.

Nä ni nu ska jag fortsätta sitta i soffan och dega. När Project runway är slut blir det Jericho igen... som sagt...sååå bra!! Åh såg precis att Hell´s kitchen också kör igång med ny säsong på torsdag... Blir bara bättre och bättre.. :)

T.R.Ö.T.T

Jösses va trött jag är. Känns att en förkylning härjar i min kropp för jag är helt slut. Kanon väder ute och jag orkar inte ens ta en promenad. Va iväg och handlade lite mat förut och när jag kom hem va jag helt matt. Trist detta... Jag vill vara pigg, glad och kunna njuta av det underbara vädret. Är ju faktiskt ledig och sommarvärmen är tillbaka. Då vill man må som bäst!!



Gullmamsens födelsedag idag. Grattis mamma!! Älskar dig!!

 

Mums denna såg allt bra god ut. Blir kalas på fredag!! :)

Dålig stil!

Jag har slarvat med inlägg på sista tiden. Blir så när man jobbar och inte orkar med att tänka så mkt under veckorna som går hehe. Jag har fortfarande inte bilderna sedan helgen så det hinner väl passera ännu en helg innan det blir av. Om jag inte är duktig och fixar det imorn när jag är ledig. Japp ledig dag imorn och uj så gött det känns vill jag lova. Hostan håller i sig så jag sover inte mkt på nätterna vilket bidrar till en extrem trötthet under dagarna. Får hoppas det ger sig innan jag ska jobba natt på torsdag. Nu ska jag titta på Jericho...som jag nu lärt mig att tycka väldigt mkt om. Spännande som bara den just nu hehe. Hoppas bara det inte blir en ny "lost" serie. Det vill säga att serien inte får nått slut. Att de hela tiden måste hitta på massa nya saker för att få berättelsen att fortsätta. Blir bara löjligt och till slut orkar ingen med. Iallafall inte jag!! Jaja jag återkommer som sagt med lite bilder snart hehe...