Festen fortsätter

Igår kväll hamnade vi ett gäng hos Robba för att fira grabbarnas serieseger och runt fyra somnade jag, Henrik, Magnus och Tobbe hemma hos oss. Vaknade väl igen ca 6 timmar senare och då blev det full fart på oss igen. Systemet fick fin besök och pizzan slank ner i magen. Nu sitter jag med ny make up lagd och dricker min första cider. Grabbarna va lite törstigare så de har redan sipprat vätska i några timmar. Jag tror dock inte jag får några problem att komma ikapp.. :P.. hehe. Ikväll är det vi som hostar och sedan blir det parken.

In i dimman... vi ses?!


Segern är vår... ;)

Vinst, serieseger, flaskan är öppnad.....

FESTEN KAN BÖRJA



Har du några barn...som du vet om?!!

Den frågan fick vi idag när vi besökte skolans café Gläntan. Tydligen ville VF göra en intervju med studenter som hade barn och när hon frågat en kille tidigare under dagen... Har du några barn? Då hade han svarat... Nej inte som jag vet om! Ja och så kom hennes nya frågeställning fram. Har du några barn...som du vet om?!! Lite underligt att ställa den frågan till oss brudar då det tydligen ska kännas en hel del när de ska klämmas fram de där små liven. Om det nu inte skulle ske någon form av operation, men då skulle det förmodligen ändå finnas bevis i form av ett ärr.

NEJ.. jag har inga barn!!



Idag har jag varit till skolan mellan 9-12, lunchat med Henrik och Robba på Louisé, hämtat pippapiller på apoteket, hämtat reserverade böcker på biblioteket och handlat. APU APU.... Nu är jag sååå trött. Har dessutom ont i öronen och halsen vilket inte bådar gott. Nej jag har verkligen inte tid med att bli sjuk nu... det får bli en annan gång.. :P..
Ikväll är det match och sedan tar vi oss nog nått glas vin med de bästa. Imorn är det fest med de bästa och parken som gäller. Javisst här vankas det fest minsann och vi ska göra stan osäker... ;P...

Vi har förmodligen anledning att fira!!!!!! And I like it!!


 

 







Såklart...att jag inte tänkte på det...

Haha det va inget fel på bloggen. Tack vare Nettan och Therese så kunde problemet med endast ett musklick tas bort. :P... Så kan det gå. 

Idag kom älsklingen hem tidigare från sin sista arbetsdag på Structo. Med tanke på vilka långa trista dagar de haft där på sista tiden så kom han nu hem med ett leende på läpparna och en blombukett i handen. Som var till mig!!!! Ja han hade ju fått den från företaget först, men sedan gav han den till mig hehe. Tanken som räknas vet ni! Den va jättefin, det tyckte även Laban och Stina. Tror till och med de nämnde att den smakade gott.... :S... 

Bilderna som jag nu tänkte lägga upp ville sig inte så det får komma senare... typiskt. När man får ordning på det ena så krånglar det andra!!

Jag har iallafall tränat ikväll.... sååå skönt!! Och nu ska jag sova. Skola imorn förmiddag, match imorn kväll. Supernice!!




 

Ska det vara såhär tro?!!

Är det fler än jag som ser nån förändring när man ska skriva nytt inlägg? För mig har hela raden med valmöjligheter försvunnit. Och även om jag gör ett radhopp så sitter allt tillsammans som en enda jobbig gröt av text. Extremt irriterande. Inga bilder kan jag lägga in heller...

Filmanalys

Transporter 3, triller med Jason Statham i huvudrollen, vilket knappast gör filmen sämre.. ;P... Extremt bra film. Asylum, skräckfilm. Tragisk uppväxt, mentalsjukhus, spöken... ja ni förstår. Inget toppbetyg till denna, men ändå helt okej att titta på. Nu ska jag krypa till sängs för att möta upp torsdag och förhoppningsvis en dag utan huvudvärk. OM JAG FÅR BESTÄMMA. (Hade tänkt lägga in ett par bilder här... men nått verkar vara galet med blogg-sidan???)

Pillra sig bra

Huvudet ger mig ingen nåd idag det kan jag lova. Är inge förtjust i att ta tabletter, men idag har det varit ett måste. Jag hoppas verkligen att detta inte är början på nått ännu värre än denna värk bara för till helgen vill jag vara frisk. På fredag ska nämligen älsklingen och grabbarna spela sista matchen för säsongen och förhoppningsvis då vara klara för att gå upp till division 1. Sedan är det lördag och då ska det firas. Laget ska väl fira hela dagen och jag hänger väl på när kvällen närmar sig skulle jag tro. Älsklingen som ville ha med mig så då känns det väl alltid kul. :)... Nu ska jag ta en tablett igen och sedan vänta på att älsklingen ska komma in genom dörren. Han ska beställa pizza, köpa med cola till mig och så ska vi mysa framför en film. Han ska få pussa bort min värk!

Jag vill känna den känslan

Jag tycker det är helt sjukt när vissa artister ställer sig på scen och hela publiken sjunger med till deras låt. Vilken häftig känsla det måste vara. Jublet, sången, stämningen. Jag önskar att jag kunde känna mig så lyckad nångång i livet. Känna att det jag brinner för, det jag älskar påverkar andra människor på ett så positivt sätt.

Robbie Williams skulle jag inte ha något emot att se live!!!




Hur gör man?!

Det finns saker i mitt liv jag aldrig skulle klara mig utan och det finns saker i mitt liv som jag saknar. Men jag har ju märkt att det inte går att få allt samtidigt. Åtminstone inte i mitt fall, vilket känns hårt. Jag känner mig lyckligt lottad samtidigt som jag så ofta mår extremt dåligt för de delar i livet jag saknar. Men hur ändrar man sitt liv utan att förlora nån del som betyder så mycket för en?!! Jag vet.... låter invecklat och förmodligen undrar ni vad sjutton jag pratar om. Men just nu känns det jobbigt och jag vet inte hur jag ska kunna ändra på saker i mitt liv utan att förlora delar jag vill ha kvar. Om ändå allt såg annorlunda ut. Om jag ändå vore en utav dem som fick det att fungera. Som hade människor omkring sig som fick det att fungera. Det har verkligen inte varit enkelt detta och som det känns nu kommer det heller aldrig att bli enkelt.




Björn Gustavsson när han är som bäst

Jag är inte riktigt i tiptop... det centrala i min vardag dessa närmsta dagar har varit sömn. Och nu är det dags igen. Sängen, duntäcket, myskudden och John Blund väntar. Men först var jag tvungen att dela med mig av den roligaste killen just nu...





Just nu önskar jag mig...

...en stor godispåse, ett glas vin och en plats i solen bredvid min underbara älskling. :)
Jag önskar så att vi hade råd att ta oss utomlands i år, men det ser inte ljust ut. Får hoppas på en varm och skön sommar hemma i Sverige istället. Vi har ju faktiskt en mysig husvagn vi kan låna och bege oss ut i landet med. Kanske kan hoppas på en resa till kusten, Öland, Gotland?!! Bara vi är tillsammans så blir det nog en underbar sommar skulle jag tro.

Nu kommer snart älsklingen hem från träningen och då tror jag vi ska fika lite. Det är ju egentligen semlan som ska i magen, men det har vi inte köpt nån så det får bli saffransbröd som jag plockat fram ur frysen.. :).. Mumsigt det med kan jag lova! 





Smaken är som baken - delad

Idag hade älsklingen möte med en studievägledare på Bergskolan och även rektorn deltog i mötet. De berättade om skolan och utbildningarna och gav älsklingen en klarare bild av vad han kan och vill söka. Han kommer att starta med basåret för att sedan förmodligen läsa till Bergsingenjör. Jag tror att skolan är väldigt bra och att utbildningarna är väldigt intressanta för de som intresserar sig för den typ av ämnen. Själv tyckte jag väl att det lät ganska ointressant. Men det är ju inte jag som ska söka, det är ju faktiskt Henrik och han blev taggad. :)... Jag har ju trots allt redan gjort mitt val och jag känner verkligen att jag tog rätt avfart. Jag hoppas att Henrik kommer att känna likadant när han sätter fart med studierna.





Detta är priset jag får betala....

...för att sova ut under dagen. Men vad gör man när tröttheten tar över?! Nu ska jag iallafall krypa ner under täcket och försöka sova. Är faktiskt trött nu igen så det ska väl inte vara så svårt får vi hoppas. Imorn har älsklingen tid hos en studievägledare och om jag orkar ska jag följa med honom. Får väl se hur pigg jag är imorn bitti..:P... hehe.. Jag måste iallafall till roliga biblioteket och låna böcker. Samt göra ett stop på apoteket. Usch avskyr måsten under mina härligt lediga dagar. Vill bara SOVA SOVA SOVA.... wiiie vilken rolig tjej va?! :(...

Nej nog med värdelöst pladder. Mot sängen....


Like my friend Skalman

Klockan kvart i två ringde min klocka för en tupplur och tur var väl då att jag precis placerat min rumpa i ett bussäte påväg hem från skolan. Sömnen stördes dock en del när jag blev tvungen att ta promenaden från stationen och hem strax före tre, men den tog jag lite snabbt och kröp sen väl hemma ner i sängen för att fortsätta snarkandet. Klockan kvart i åtta ringde matklockan. Egentligen ville magen ha sushi, men det fanns ej att tillgå så det fick bli en rensning i frysen efter något som tilltalade mig. Nu har jag dock tagit mig en liten stund för att piggna till innan jag får i mig denna mat. Kalla mig vad ni vill, men jag själv skulle kalla mig SEG.

Längtar just nu efter min älskling.... Behöver nån att pussa på...






Helgens godbitar

Matchen slutade med ett jubel igår då grabbarna vann och gick ännu ett steg närmre serieseger. Älsklingen stod för 2 mål och jag stod för massa applåder. Rolig match!

Kvällen hos Brorsan och Linda blev jättelyckad. Vin, mat och annat smått och gott gjorde oss redo för bowling, guitar hero och boogie. Henrik var såklart bäst i det mesta. Förutom Boogie, där var nog ingen vidare värst hehe. Det spelet är så kasst, Man får sjunga som en klämd katt om man ska träffa noterna. Ingen skönsång där inte!! :P..
Vi landade nog med huvudet på kudden runt halv fyra snåret och då hade vi minsann inga som helst problem att somna. Idag har vi klippt, klippt, klippt, klippt, fått mat hos mamma och myst med William och Miranda. Världens underbaraste barn. DET ÄR SANT!!


   

   


   

Nu ska jag snart sova.... fy fan va gött det ska bli hehe....




Jag kan om jag bara vill... och orkar.. :P...

Jag känner mig redo för lite bilder, gör ni?

Först har vi ju bilderna innan matchen mot Västerås. Då alla fortfarande hade humöret uppe... :P..

Bild 1 visar två vackra flickor vid namn Elin (Robbas tjej) och Sandra.

Bild 2 visar Robba som satt med musik i öronen hela resan.

Bild 3 visar min älskling. Snyggast.se

Bild 4 visar bak i bussen.

Bild 5 visar två grabbar som inte vågar visa vad extremt gärna de egentligen vill vara med på bild. ;)

     




Igår eftermiddag blev äntligen min leksak köpt. Och efter några skruv här och några muttrar där så klev jag på min nya crosstrainer för ett träningspass på 20 minuter. Och jag kan lova alla känsliga tittare att det är lugnt... vi tog inga efter-foton... ;)...



Och ni ser ju va stark jag känner mig..... REDAN... ;)...



Nu har jag en lång och förhoppningsvis superbra lördag framför mig. Väskan ska packas, maten ska i magen och vi ska ladda för match mot Hedemora. Sedan ska väskan packas på nytt och bilen går mot Karlskoga, familjen Grefve och WII FEST.

Adios




That nice feeling

Idag har jag fått en hel del gjort för ovanlighetens skull. Jag har tvättat, simmat, solat och pluggat. Hann tvätta allt vilket var skönt. Simmade 40 längder tillsammans med Madde vilket var skönt. Solade i 18 minuter vilket var skönt. Skrev färdigt rapporten vilket var skönt.
Det känns skönt helt enkelt.














God morgon/förmiddag (?)

Jag vet faktiskt inte om jag ska kalla det morgon eller förmiddag nu.... Jag vaknade ju för en halvtimme sedan så för mig är det ju morgon. Men min bror t.ex. skulle ju inte kalla det för morgon inte hehe. Och det skulle nog inte jag heller om jag till exempel hade varit i skolan. Jaja kalla det va ni vill klockan är iallafall över elva och jag ska strax gå ner till tvättstugan och slänga i första maskinen. Blä och usch och fy va trist. Är ju inte så himla jobbigt egentligen, men skulle jag slippa vore jag glad. En egen tvättmaskin är väl också för mycket att begära i födelsedagspresent? Ja jag kan just tro det. Vi skulle iofs inte ha råd att använda den i såfall med tanke på vår SKYhöga elräkning. Den var inte att skoja med. Måste ha blivit nått fel. Men hjälper det att klaga tror ni?!! Hm...inte per telefon iallafall... då måste vi skriva in ett klagomål i brevform. Jösses.

Nehe dags att ta tag i tvätten då... Sen tror jag att jag ska se ett American Idol....
Madde kommer sen också. Vi ska röra våra små fenor i vattnet i simhallen hade vi tänkt. Kanske blir en njutbar stund i solariumet också. Vore välbehövt!


This is me

OM DIG:
1. Namn - Ida Marie Olsson
2. Bor - I Filipstad med min lilla familj
3. Syskon - Storebror, Storasyster + "lillebror"
4. Ålder - 23 going on 24
5. Född - 27 mars 1985
6. Ögonfärg - GråBrunGrönSpräckliga
7. Längd - To short to be told
8. Sko storlek - Oftast 37
9. Höger eller vänsterhänt - Höger
10. Stjärntecken - Vädur
11. Hårfärg - Brunt just nu.


DAGENS..
1. Låt - Hero med Danny i American Idol
2. Saknad - Pappa
3. Kläder - Ljusgrå jeans, vit långärmad t-shirt och gråstickad kofta.
4. TVPogram - Vänner

SVARA ÄRLIGT
1. Tycker du om att plocka svamp - Nja
2. Var någonstans på kroppen har du mest muskler - Muskler? Käkarna kanske...:P..
3. Tycker du att du själv är söt/snygg - Alldeles för sällan.
4. Du ger mycket komplimanger till andra -  Hm.. förmodligen alldeles för sällan där med.
5. Är du nöjd med ditt förnamn - Snart är jag förhoppningsvis det.
6. Du tycker att du själv är smart - Beror på vem man jämför med, men visst är jag väl smart det tycker jag hehe.
7. Vad är det sämsta hos dig - Ofta trött vilket leder till grinigt humör. :S
8. Vad är det bästa hos dig -  Hm..??... Öh... jag är ganska kramgo med dem jag tycker om.
9. Har du bra självförtroende -  Har haft bättre tyvärr.
10. Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn -  Oj alldeles för mycket. MYCKET
11. Du tycker om att vara med tjejer - ja, men jag måste påstå att killar är enklare att umgås med.
12. Känner du dina grannar - Hej Granne... typ hehe
13. Svär du ofta - Nja nä inte som jag tänker på själv.
14. Gillar du skolan - Ja delar av den.
15. Har du någon gång skolkat - Oh ja gymnasietiden var nog värst hehe.
16. Spelar du något instrument - Nopp
17. Vilka sporter/aktiviteter har du gått i - Gymnastik, dans, fotboll, balett (nån enstaka gång)...hm...
20. Har du några tatueringar - One and one only
21. Hur ofta tittar du dig i spegeln om dagen - Händer då och då.
22. Tycker du om djur - Oh ja.


BRUKAR DU..
1. Sova -Love it
2. Ta mediciner du inte borde ta - Jösses nej
3. Röka - Not any longer
4. Snusa - Ajajaj kan bli ett par minuters nikotinbehov under partajandet med grabbarna ibland... :P.. INTE SNYGGT, men så mycket bättre än cigg då suget smyger sig på.
5. Dricka - Händer ja.
6. Skada dig - No
7. Klä dig i svart - Gärna inte helt i svart, men har väl hänt.
8. Hata folk - Nej det känns väl tufft.
9. Lita på folk - Finns enstaka pålitliga själar.
10. Skada dig med flit - No
11. Drömma mardrömmar - Ja ibland allt för ofta.
12. Gå i skolan - Jajemen
13. Gå i kyrkan - Näää
14. Ljuga - Nej det hör inte till vardagen hehe
15. Vilja dö - Nej jag är för rädd för döden..


NÄR..
1. Åt du senast - Jadu... typ 20.00 idag kanske.
2. När läste du en bok senast - Det var nog tyvärr ett par dagar sedan.
3. Köpte du något senast - I lördags...godis hehe
4. Svor du senast - Minns jag inte.
5. Sjöng du senast - Häromdagen
6. Klagade du senast - Idag
7. Klantade du dig senast - Oj... vet inte riktigt.


HAR DU..
1. För många vänner - NEJ
2. Förföljelsemani - Hehe nej
3. Någon  sjukdom -  Nej
4. Skadat någon - Nej inte medvetet.
5. Färgat håret - Många gånger
6. Några piercningar - Ja ett par.
7. Några tatueringar - Åter igen ja...en...
8. Egen dator - My sweet laptop
9. Gjort bort dig rejält - Garanterat nångång.


ÄR DU..
1. Snäll - Oftast hoppas jag.
2. Snygg - Nej det kan ja nog själv inte påstå.
3. Söt -  Ja det får jag väl iallafall hoppas då.
4. Lång - Hehe, jag tror inte så många kallar mig lång NEJ.. I såfall inte så lång... Den meningen kan nog nämnas. :)
5. Kort - Det låter mer bekant.
6. Klantig -  Ibland kanske.
7. Tönt - En aning då och då, va roligt vore det annars.
8. Tjock - Nej inte tjock, men lite väl mjuk här och var.


Jaha ytterligare en lista avklarad. Svårt att svara på vissa frågor ibland tycker jag. Minnet sviker mig ofta. Innebär det att jag börjar bli gammal?!! 24 år och gammal. Nej det låter inte vettigt. Jag är nog bara trött. Och det finns ett underbart bot för trötthet. Det kallas SÖMN.

GODNATT



Ibland har man tur

Att jag inte tänkte på det tidigare... Jag kom på i morse att jag kunde höra med Linn och Amanda om och när de skulle till skolan för de brukar ju ta bilen. Och visst de skulle in och jag kunde ju självklart åka med... Nice!! Slipper jag stressa och så slipper jag betala såååå mkt pengar för en enda liten resa till skolan. Har ju inte hunnit köpa busskort för denna månad. Svårt att komma ihåg det där när man varit borta på praktik och så ett tag. Ajajajaj. Men som sagt nu ordnade det sig ju så snart plockar de upp mig här på gatan. Ska gå och se så att väskan är färdigpackad och redo för seminarium... Grrr..!!

Ha en bra dag mina vänner och alla som jag känner...


P.S... det kändes som mitt i natta när jag klev upp i morse. Jag och älsklingen konstaterade att vi skulle behöva semester. Typ en månad i Thailand eller så.... Nån som har lust att bjuda oss? Hör i såfall av er till mig! Jag lovar att inte bli besviken!!!!



Tänka sig

Tänk att så små varelser kan ta så stor plats i mitt hjärta. Lägtar efter er fasters favoriter. Tur att jag får träffa er på söndag!!





Vill inte, orkar inte...

Efter min rejäla sovmorgon så har jag suttit precis hela dagen med min skrivuppgift. Och nu börjar den äntligen bli någorlund färdig. Är fortfarande inte helt nöjd med vissa delar, men va fan det är ju helt omöjligt att få det som man tänkt sig. Orkar inte bry mig mer nu känner jag. Vill bara ha denna vecka överstökad!!!!!!!!!!

Just nu är jag helt slut.



Vi ses i drömmen

Om ca 2 timmar ska min underbara älskling kliva ur vår varma säng och ut i kylan för att bege sig till jobbet. Och jag har inte lagt mig än. För mig är det fortfarande måndag. För min älskling är det alldeles strax tisdag. Men i drömmarna är vi alltid på samma plats vid samma tidpunkt. Tänk hur det kan vara.... jag tror det kallas KÄRLEK.



 






Addicted

Lipstick Jungle är min nya drog.
Älskar serier som man inte kan sluta titta på. Serier som gör att man bara vill ha MER. 
Avskyr serier som man inte kan sluta titta på eftersom det får en att sitta uppe halva nätterna eller skjuta fram alla måsten in my life. (Som typ studierna) 
Men det bästa av allt... det är en drog som förmodligen, förhoppningsvis, jag vet isåfall inte hur, kommer att ta död på mig. 

MEN =  "Ingenting varar för evigt",  "Snart är det slut på det roliga",  "No happy ending"


Jane och hennes Tarzan

Tröttheten och tidens förmåga att flyga förbi har gjort att det känns som dagen varit en del av en gemensam dröm jag och älsklingen har. Känns som vi svingat oss i lianer hela dagen. Från den ena sysslan till den andra tills dagen gick mot kvällen och vi nu har landat i soffan för att pusta ut en stund innan sömnen tar över igen. Ögonen har varit alldeles dimmiga av trötthet precis hela dagen. Extremt jobbigt!!

Jag har iallafall spenderat halva dagen på Åsenskolan och halva dagen i soffan i Nykroppa. Hann även med en hel del skrivande på rapporten där emellan. Imorn gäller det att ha glöd i fingrarna och skriva klart uppgiften så den kan skrivas ut och tas med till skolan som jag ska tillbaka till på onsdag. Längtar inge vidare alls! Pina att kliva upp tidigt på morgonen, pina att åka kringelkroksvägar till Karlstad, förhoppningar om givande lektioner som ibland krossas, pina att åka kringelkrogsvägar till Filipstad och sedan äntligen hemma. Trött + Hungrig = Grinig. Nej jag längtar redan till ny praktikomgång. Tack och lov dröjer det inte många veckor tills dess. 






 


Endast få ord behövs

FAANIHELVETESJÄVLASKIT
Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan Fan




Så... nu tar vi nya tag och riktar in oss på matchen på lördag.

Go´natt




Västerås here we come

Halv ett ska vi sitta på bussen som tar oss till Västerås. Bortamatch mot MIK och jag ska med som stöd. Jag är ju trots allt ett stoooort fan av dessa grabbar och ser gärna så många matcher jag bara kan och får.. ;P...  Vi var ju ett gäng som skulle ha åkt egen buss, men tydligen gick de planerna inte som tänkt så nu åker vi med laget. För er som nu undrar vilka tusan jag pratar om så kan ni läsa här. Min snygging visar sig dessutom på bild... hehe...

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=104&aid=33822

Nej nu ska jag borsta tänderna och packa väskan. Håll tummarna för grabbarna nu så att de ökar sin chans till serieseger ännu ett snäpp!!!!


PENISCHOCK i melodifestivalen

När H.E.A.T skulle entra scenen för att sjunga melodin 1000 miles som tagit dem till finalen fick svenska folket se mer än vad de förmodligen förväntat sig. Trummisen i sina tajta vitglansiga tights döljde inte de privata delarnas form så mycket som vi hade önskat. Om det var ett trick för att fånga uppmärksamheten eller helt enkelt en stor MISS är nog frågan som aldrig kommer att besvaras. Jag tror nog att denna penischock endast kan sammanfattas på ett sätt. PINSAMT!!!!!!!!

Vad gäller resten utav kvällens bidrag så är jag åter igen nöjd med resultatet. Bäst ikväll, trots de barnförbjudna stunderna, var ju ändå H.E.A.T....... 
Men jag undrar fortfarade VART SJUTTON ÄR BJÖRN GUSTAVSSON???????
 


Mina damer och herrar...

Jag har ju glömt att berätta vad vi faktiskt kom hem med igår. Jag hittade bland annat ÄNTLIGEN ett smalt svart skärp i min storlek. Har ju letar som en galning!! Sedan gick vi ju en runda genom IKEA också och därifrån kommer vi aldrig ut tomhänta. Henrik köpte sig en ny kudde som han efter i natt var mycket nöjd med hehe. Så köpte vi ett par mappar att förvara den hög med papper vi har på en hylla i garderoben och en så blev det en matta till vardagsrummet. Denna matta har varit under diskussion i många månader för jag har inte riktigt tyckt att vi behöver någon i vardagsrummet medan Henrik gärna ville ha en. Men nu så... nu hittade vi en som till och med jag tyckte mycket om så då passade vi på. Och gissa... det blev faktiskt HUR BRA SOM HELST. Ibland är det bättre att vänta tills man verkligen hittar vad man vill ha.

På tal om det så var vi och kikade på en lägenhet idag. Förväntningarna var lika höga som alltid, men gick aningen i kras när vi kom dit. Finns delar i planlösningen som vi inte riktigt kände oss bekväma med och ja då kanske det är värt att vänta lite längre istället så att vi verkligen finner nått vi blir helt nöjda med. Jag har dock aldrig varit bra på det där med att vänta!!

Nu dröjder det inte förrän vi ska leta oss in i köket för att tillsammans tillaga vår alla hjärtans dag middag. Till maten får SVT underhålla oss med kvällens melodier från Skellefteå arena. Jag kommer garanterat komma med åsikter om både det ena och det andra lite senare. Brukar vara svårt att låta bli!!




Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är dagen då romantiken ska flöda och alla lyckliga par firar sin kärlek till varandra. Och traditionsenligt ska jag och min älskling ha en mysdag hemma med romantisk stämning och mycket kärlek.
MEN
Som min älskling så klokt sa så är det ALLA hjärtans dag. Och vem har inte ett hjärta?!! Detta är allas dag och förhoppningsvis har alla någon de älskar. En mamma, en vän, son/dotter eller som i mitt fall en sambo.
Det finns alltid en anledning att fira. Och nu råkar just denna underbara kille vara min anledning.

Det är inget undantag denna dag att du är den mest underbara personen jag träffat. Jag älskar dig mer än jag kan förklara i ord.






Låt oss dansa!!

Håret är på plats, lägenheten är städad, maten är i magen.....
MEN
Tänk att det alltid ska haka upp sig på ett men.
Vi kom aldrig hem med någon Crosstrainer. Vi kom fram till att paketet var större än vi först hade tänkt och det skulle bli lite knepigt att få in det i bilen. Vi ger dock inte upp. Med större bil ska denna Crosstrainer hämtas och bli MIN!!! SNART!!

Nu dansar vi vidare här i soffan och sedan blir det film. Jag har valt en skräckis så jag får en bra orsak till att krypa upp i älsklingens knä (eller han i mitt, vem vet.. ;P... )




Fredagen den 13:e

Har precis fått i mig en tallrik yogurt med müsli och ett glas mjölk. Ja och så en vitamin-mineral-bra för allt-tablett som älsklingen lurat på mig. Jag är aningen skeptisk mot tillskott i tablettform, men jag får väl ge det en chans. Vore bättre med ett fit-piller. Omvandlar ditt fett till muskler medan du sitter i soffan och äter godis. Smal och tajt.... det är väl så man ska se ut?! Lång också kanske, men det känns som jag kan lägga ner hoppet om att BARA få växa nån ynka centimeter (decimeter) till. Hm.. fast min idé kanske skulle bli lite överdriven. Tänk om man har mkt fett?! Mycket muskler på en tjej... nja nä... inte på mig iallafall tack. Då vill nog inte Henrik ha kvar mig i lägenheten längre hehe. Jag nöjer mig med att bli smal och tajt och SNYGG då såklart.

Oj... nu måste jag borsta tänderna och ta racerbilen till Nykroppa. När jag kommer hem därifrån ska vi åka till Karlstad och titta på en Crosstrainer åt mig. WIIEEE....








JUST: Det är ju fredagen den 13:e idag. SCARY... hehe. Nä inte alls faktiskt för fredagen den 13:e är nämligen älsklingens favorit och lyckodag. Så det så!!!



 





Extreme makeover


Jag vill vara först i heta stolen då vill jag lova.


Make me drop-dead gorgeous...



make me HOT


The best thing in MY world...

... are you...




Har precis ringt ut för rast

Ja äntligen har jag unnat mig en paus i skrivandet. Författarnamn, årtal, ord av alla slag snurrar i mitt huvud. Snubblar på mina egna formuleringar så jag behöver göra nått annat en stund för att sedan se texten med nya mer fokuserade ögon. Ska väl strax laga lite mat i min ensamhet. Knaperstekt bacon och ris står på menyn och det gillar vi!!!
Älsklingen är på jobbet och sliter. Har varit extremt lugnt för dem denna vecka, men idag, sista skiftet på veckan, så är det fullt upp. Typiskt säger jag!
Imorn ska jag till salongen och fixa löshåret. Jag har inte fått någon tid än, men det skulle iallafall bli imorn. Skönt, för nu verkar nästan alla testar falla ur mer och mer. Får hoppas de sitter bättre denna gång!!!! Dyr investering annars.. :P...






Sweet sweet home


Köp en pizza och få plåten på köpet!!

Det får bli vår slogan då vi öppnar pizzeria för jösses vilken god pizza vi gjorde idag. Enda lilla problemet var ju att den satt aningen hårt fast på plåten så det gick ju inte att skära loss världens vackraste bitar. Men vad gör väl det?!! Det ska ju ändå blanda sig magen!

Nu är jag tillbaka hemma i soffan. Bredvid mannen i mitt liv och våra två tussar. Eller ja tussarna försvann nyss ut i hallen. De har en lila råtta som tydligen var mer intressant än en mysplats i soffan med oss. Kan iofs (i och för sig) förstå dem för jag sitter med datorn i knät och Henrik spelar tv-spel, förmodligen inte så mysiga vi heller hehe. 

Snart väntar dock sängen och det ska li ljuvligt....

  



På besök i Nykroppabyn

Idag är jag på besök i Nykroppa och ska spendera en heldag tillsammans med Madde och Magnus. Madde jobbade till fyra så jag och Magnus hann titta på American idol och 90210 innan vi mötte upp henne för att handla lite. Det var skönt med en promenad i vinterlandskapet, men Magnus valde att ta cykeln istället. Gjorde iofs inget med tanke på att jag gick i samma takt som han rullade hehe... 
Vi ska göra hemmagjord pizza och pizzasallad och har märkt att vi får dela upp pizzan i tre sektioner där vi har ansvar för en del var. No tomatoes or pineapple för min del och inge räkor för syskonen. Min del kommer självklart bli den godaste!!
Jag och Magnus hann också in en sväng till Helen på salongen. Mitt löshår har tyvärr redan släppt så jag skulle få en tid i veckan för att göra om det. TUR VA VÄL DET!!

Älsklingen jobbar ända fram till natta då han får hämta upp mig här. Synd att han inte kan var med oss och mysa, men det kommer fler tillfällen..

Nä vettja om jag ska dra igång slöisarna här och sätta fart med degen. Ska bli smarrigt.



Summer heat

Vi hoppar från klipporna och låter vattnet svalka våra uppvärma kroppar. Vågorna leker med oss medan vi simmar in till land. Vi lägger oss på våra utspridda handdukar och låter solen torka vår hud. Vi känner lugnet. Solen börjar gå ner och det enda vi hör är vågornas brus. Hand i hand tar vi strandpromenaden hem och känner den mjuka sanden under våra fötter. Vi känner doften från grillen från långt håll och låter den leda oss hem. Runt bordet samlas vi allihopa. Alla vi älskar finns bredvid oss och tillsammans avslutar vi kvällen med god mat, vin och skratt.
Detta är livet!



Just nu längtar jag efter långa härliga sommardagar med älsklingen.





.

Wrong kind of books!

Just nu är jag omringad av böcker. Men inte direkt de böckerna jag suktade efter igår. Nej detta är rena FUCKlitteraturen. Visst det är väl ett intressant ämne, men fy va drygt det är att läsa dessa böcker. Blir ännu trökigare när man måste. Jag har iallafall kommit en bit på vägen med skrivandet så jag får väl vara nöjd för det då. Har precis tagit en paus, fått i mig lite mat och ska se ett avsnitt av Lipstick Jungle. Hoppas på en ny bra serie att följa där.. :)...

Tack för de boktips jag fått. Lämna gärna fler!!






Jag vill ha...



...en bostadsrätt eller...
...ett hus
...en hundvalp
...nya skor
...nya kläder
...en crosstrainer
...massa nya bra böcker
...lösnaglar
...nya gardiner till sovrummet
...massa pengar
...en utomlandsresa bokad
...en vältränad kropp
...bra kondition
...ny inredning
...älsklingen nära mig
...massage
...ett eget solarium

OCH JAG VILL HA DET NU!!



Boktips tack!!

Jag är en riktig läslus. Vill, nästan måste, ha en bok att läsa jämt. Ja inte jämt, men innan jag kryper till kojs eller de tillfällen då jag har en lugn stund för mig själv och vill koppla av. Då älskar jag att gräva ner mig i en bra bok. Problemet är att hitta bra böcker. Eller iallafall bra böcker jag inte redan läst. Så nu skulle jag vilja ha er hjälp.

Har du nått bra boktips?

Var inte blyg utan skriv nu och tipsa mig.. :)....
Böcker som intresserar mig är gripande böcker. Gärna verklighetsbaserade. Exempel på böcker jag älskar: Gömda, Pojken som kallas det.... hm... Danielle Steel har en hel del bra. Men jag är öppen för förslag!!





Åh nu fick jag ett sånt där lässug.... ska låta täcket värma min kropp och läsa några sidor. Just nu är det Liza Marklund - Livstid som tagit plats på sängbordet.



Mina Vänner

Minns ni de där böckerna som fanns när man var yngre. Där man fyllde i information om sig själv och sedan sina vänner. Namn, favoritmat, drömyrke m.m. Jag älskade dessa böcker. Hade flera stycken och skrev så mycket jag kunde i alla. Jag har ju alltid skrivit mycket så det var väl det som lockade, att få skriva. Kanske är det därför alla dessa listor lockar mig. Och så bjuder jag ju lite på mig själv också... kan väl aldrig vara fel... ;)...

OM DIG:

1. Hur mycket är klockan just nu? 12.33
2. Namn? Ida-Marie
3. Vart bor du? Filipstad
4. Hur många barn vill du ha? 2, kanske 3. Det får tiden visa.
5. Vill du gifta dig? Självklart!
6. Har du ätit sushi? Japp, såå gott!!
7. Favoritglass? Oj... får nog säga Daim. Yummi!
8. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Hm.. vi har nog mest naturell müsli.
9. Humör? Så trött, men lycklig.

FYRA GREJOR:

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej det kan jag väl inte tro.. :S...
2. Har du en hund? I wish
3. Sover du helst själv eller med någon? Helst med Älsklingen, Laban och Stina omkring mig.
4. Tror du på spöken? Ja, men jag vill inte se några tack...


SKULLE:

1. Skulle du vilja vara längre? JA... minst 10cm tack.
2. Skulle du vilja väga mer? NEJ nu får det allt vara nog.
3. Skulle du vilja ha sex nu? Ja, men då får gärna älsklingen komma hem först.


KAN:

1. Kan du röra på öronen? Jodå.
2. Kan du slicka dig på näsan? Nä det va svårare.
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Jajemen
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Självklart!
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Kan kan jag väl, men fy så tråkigt det skulle bli.
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja, men det är inte lika roligt då.
7. Kan dina vänner lita på dig? Ja.
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Done.
9. Kan du suga? Det kan väl de flesta va?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Ja bättre nu än förr, men det är svårt!

Jaha så va det gjort då.  Nu ska jag koncentrera mig på pluggandet!! Adios!




Tröttast i stan

Vår älskade kelgris Laban ville inte att jag skulle sova i natt. Han nosade mig i ansiktet och skrapade med tassen bredvid mitt huvud så att jag skull kliva upp. Vilket jag inte var så sugen på..:P... Och när han väl ger sig får man passa sig för att vända och vrida sig för mycket för då tror han att man är på väg upp och då får han fart igen. GÄSP!!! Så idag är jag extremt trött. Ska nog ta mig en liten powernap när Henrik har åkt till jobbet. Men sen ni... sen är det dags att sätta igång med skrivandet. Lite var dag så ska jag väl hinna klart och få det bra tills det ska in.

Nu vill jag gärna ha er hjälp med en sak. Jag funderar på att beställa en Crosstrainer. Är det nån som har erfarenhet av sådana och kan berätta om ni tycker de är bra eller ej?!! Vill inte gärna göra nått dumt köp.

Dagens dryck: Citronvatten.... bra för att motverka urinvägsinfektion, men också mycket gott... ;)..






Ida-Marie tipsar

Kanske får bli en återkommande rubrik detta hehe. Kommer nämligen med ett nytt filmtips igen. Vi gjorde som Magnus sa och tittade på The House Bunny. Riktigt rolig komedi med helsköna kommentarer som man kan skratta mycket och länge åt.

När The Stjernberg Parents hade åkt hemåt nyklippta och fina så hämtade Henrik en pizza åt sig. Själv åt jag sparrissoppa med räkorna som blev över sedan igår. Smarrigt och otroligt mättande. Känns som jag kommer börja rulla om jag reser på mig.

Imorn ska Älsklingen tillbaka till jobbet. Eftermiddagsskift TYVÄRR! Och jag ska plugga plugga plugga. Ska försöka komma igång ordentligt imorn så jag inte blir allt för stressad när dagarna passerar mig. Jag vet ju va fort tiden går.. :S...

Hm.. vettja ja vad vi ska hitta på nu. Kanske ska se en film till innan snyggingen (och då menar jag inte mig) ska sova för natten. Vi är inne i ett riktigt filmstim och sålänge vi hittar såhär bra filmer så får det gärna fortsätta.. Like it!





Och sist men inte minst.... en liten slängkyss till min älskling. You´re the best!






Mobilskoj

HAR DU PUSSAT NUMMER 8?
Nej jag tror hon skulle bli lite förvånad då.. :P... (Cissi)

VAD HAR DU FÖR RELATION MED NUMMER 20?
Hörs då och då på msn och ibland per sms (Marie)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 30?
Om ett par dagar... (Lena)

ÄR NUMMER 15 SÖT?
Oerhört... (Emma)

VAD VAR DITT FÖRSTA INTRYCK PÅ NUMMER 43?
Trevlig tjej med mycket erfarenhet (Maria)

HUR TRÄFFADE DU NUMMER 9?
Genom att vi letade lägenheter (Hyresvärden)

NÄR SKA DU TRÄFFA NUMMER 14 NÄSTA GÅNG?
Ingen aning tyvärr... (Emma.B)

ÄR DU NÄRA VÄN MED NUMMER 28?
Nja det kan jag väl inte påstå hehe. (Karl-Oskar "Kalle")

KÄNNER DU NUMMER 1?
Oh ja! (Svärmor)

SKULLE DU KUNNA GE NUMMER 50 EN KRAM?
Klart jag skulle kunna... (Nathalie)

HAR DU KYSST NUMMER 7?
Nopp... och kommer förmodligen inte att göra det heller hehe. ( Cecilia.H)

HAR DU TRÄFFAT NUMMER 10 I VECKAN?
Nej det var alldeles för länge sedan tyvärr. (Elin)

ÄLSKAR DU NUMMER 12?
Nja det kanske är att överdriva, men hon är en bra go tjej :P.. (Emelie)

ÄR NUMMER 11 EN SÖTNOS?
Ja hon är söt.. (Lisa)

ÄR NUMMER 15 NUMRET TILL DIN BÄSTA VÄN?
Nä Henrik är min bästa vän.. men världens underbaraste tjej som blivit såååå stor :). (Emma)

HAR NUMMER 16 GÅTT I SAMMA KLASS SOM DU?
Nej hon är mitt kusinbarn. (Emma.K)

BRUKAR DU HÄNGA MED NUMMER 19?
Ja det är numret hem till oss så det får bli ett JA då hehe.

ÄR NUMMER 20 BRA?
Jag känner henne inte jätteväl, men bra på nått är hon garanterat :P.. (Marie)

GILLAR DU NUMMER 26?
Absolut, supergo tjej... (Johanna)

VET DU OM 31 HAR ETT FÖRHÅLLANDE?
Nej inte vad jag vet. Men mycket kan hända som inte "storasyster" får veta. (Thomas)

NÄR TRÄFFADE DU NUMMER 40 SENAST?
Hm.. det måste ha varit i söndags. (Magnus)

Vad har du för bakgrund? Lillsnuttan Miranda
Ringsignal? Pink - Who knew
Hur mycket batteri har du kvar? Nästan fullt

Vem ringde du senast? Mamsen

Vem ringde dig senast? Mamsen

Vad står det i ditt 5:e mottagna sms? Och jag älskar dig väldigt mycket gumman. Kyssar
Vem skickade ditt 12:e sms? Älsklingen
Vad står det i ditt 8:e mottagna sms? Hej Älskling! Hur går det på jobbet? Det är nu du har rast va? Kyssar
Vad står det i ditt 32:a skickade sms? Ja det går bra. Fullt upp :P. lskar och saknar dig massor. Kyssar och kärlek.
Vad står det i ditt första skickade sms? Hemligt!
Vad står det i ditt 26:e skickade sms? Nej jag har praktik så jag är i Filipstad hela veckan. När kommer du hit då?
Vem är på 13:e plats i din telefonbok? Emli
Vem är på 4:e plats i din telefonbok? Camilla
Vad har du för kontakter som börjar på M? Madde, Madelene, Magnus, Mamsen, Maria M, Maria S, Marie, Marie B, Marlene, Milla, Moster 

Hur många sms har du skickat sammanlagt? 6674
Vad står det i dina påminnelser? Har nada

Jaha då har jag underhållit mig själv i några minuter då hehe. Pappa Ulf har precis kommit hit och nu sitter han och Henrik bredvid mig i soffan och kikar på hockey. Jag är väl lagom intresserad hehe. Snart kommer även Mamma Agneta och då ska jag plocka fram saxen. Frisör Ida-Marie ska komma ut ur garderoben en stund.






Är det jul snart?!

Snön vräker ju ner. Man skulle kunna tro att det är december och att det snart är jul. För så var det ju alltid när jag var liten. Snön föll INNAN jul. Det var bättre förr vet ni!!

Jag klev ur sängen för bara en liten stund sedan och min skrutt ligger fortfarande kvar och sussar. Vi är ena trötta stackare hehe. Jag ska sätta mig med en filt omkring mig och dricka te strax för nu dammar halsen och jag har lock för öronen. Jädrans förkylning. Den smyger sig sakta sakta på.

Pratade med Magnus i natt... han är ju den enda personen jag vet att jag med säkerhet kan ringa mitt i natten utan att väcka hehe. Tydligen har han och Henrik små fans därute bland kottarna. Vi hittade en liten grabbs sida där han hade skrivit en lista på bästa lirarna. Längst upp hittade vi C.Ronaldo och på 9:e resp. 10:e plats fann vi Magnus och Henrik Stjernberg. Haha va underbart go. Samtidigt som jag blev aningen stolt över mina favvobröder så känner jag ett sting av avundsjuka. Vart är mina fans?!! hehe... jag kanske borde åstakomma nått innan jag förväntar mig detta... :P... Jag får lägga upp en plan.
Iallafall så fick jag ett filmtips av Magnus. The House Bunny. Komedi av bra kvalite tydligen. Måste ses!!

Nu blir det att värma den där tekoppen jag pratade om. See ya!!!



Dagens filmtips

Vi skippade Australia och det var nog bra det för jösses vilken bra film vi såg nyss. För er som inte har sett Death race...GÖR DET. Bästa filmen jag sett på länge!! Älsklingens favvoskådis och kanske även min nya favorit.. :)... Han är riktigt bra i de filmer jag sett och inte allra minst i denna. Så skönt när man lyckas hitta så bra filmer.




Nu ska jag sova.. ögonen är tunga som bly så det kommer att bli sååååå skönt.. ;)... ZzzZzz



Delfinal 1 - GÖTEBORG

Så var delfinalen i Götet avklarad och jag är nöjd med resultatet av röstningen. Helt klart rätt låtar som skickades vidare till Globen. Andra chansen går att diskutera, men ändå hyffsat okej.. :)... När Caroline af Ugglas tog ton så ville jag först bara sjunka genom jorden, men när jag väl hade lyssnat till melodin så kunde jag inte låta bli att tycka om den. Inte överdrivet mkt, men mer och mer sådär. Sådär som det kan bli med vissa låtar ni vet!! Största besvikelsen ikväll var ju ändå Shirley Clamp. Vad hände där liksom?!! Synd!
Och nått under festivalens första del saknades.... Ni vet han som har ett förnamn som en djur och förklarade sin kärlek till Carina Berg förra året. Ja BJÖRN GUSTAVSSON såklart. Har inte hört nått om han dyker upp i år... Men jag hoppas!!
Även Luuk lämnar ett tomrum efter sig, men denna kära Mede kvinna kan nog bli en storfavorit hon med. Skojsig människa!!

Nu väntas det film. Älsklingen jublar över att melodifestivalsyran lagt sig för denna afton. Men då lilla gubben kan jag informera dig om att det är ett antal lördagar kvar... delfinaler, andra chansen, finalen... jösses vi har hela våren med melodier framför oss hehe... Älskar dig goding!!

Det var nog tur att vi inte letade oss ut i vimlet ikväll för nu har jag åkt på feber dessutom. Kände mig aningen sliten tidigare idag när jag satt och kikade på älsklingen som städade akvariumet.



Ja ni ser ju själva.. :S...



Vi ska se Australia... Nicole Kidman om jag ej missminner mig.... Får hoppas hon ej gör oss besviken.. ;)..


Lördag = partysug

Mitt i veckan är jag såå trött och tänker att helgen ska bli lugn och skön. Massa sömn och bara slappt framför tv:n. Men så kommer lördagen och suget växer. Jag pratar självklart om partysuget. Henrik och grabbarna har dessutom spelledigt vilket bidrar till en stor möjlighet att festa. Men jaha då ställer Fripp in inflyttningsfesten och plötsligt är ingen sugen på fest. Kompisarna åker bort eller ska ta det lugnt. Förutom jag, älsklingen och Magnus då såklart. Och även om vi alla tre är superroliga och har kul ihop så vore det ju skoj med nån mer på förfesten hehe. Magnus har dessutom bestämt sig (sedan nån helg tillbaka) att aldrig mer dricka sprit. Nej nu är det tydligen bara öl som gäller.. :).. Och eftersom systemet har stängt nu så står han utan dricka. Vi får helt enkelt skjuta upp vårat partysug tills säsongen är över. Är ju trots allt inte så många veckor kvar!

Jag ställer om planerna och hittar nya mål för kvällen. Jag, älsklingen, levande tända ljus, färska räkor, ost och kex, melodifestivalen. Låter inte fy skam det heller, eller hur?!!



Åh jag önskar att jag vore sådär brun igen.... Längtar utomlands!!



Dålig utmanare

Idag blev jag utmanad av Sandra, men så har jag mina bilder på en bärbar hårddisk som jag faktiskt inte orkar koppla in. Lat och fruktansvärt tråkig, jag vet! Sorry Sandra.. ;)...

I morse vaknade jag och älsklingen runt elva. Då klev Henrik upp och kokade te medan jag låg kvar och läste klick. Vi fick även ett samtal runt denna tid från en intresserad köpare av tv:n. De skulle titta förbi vid 16 och förhoppningsvis tar de tv:n med sig när de åker igen. Skulle verkligen vara skönt att bli av med den!

Ikväll börjar melodifestivalen. Jag är nog mer intresserad än vad jag ibland vill erkänna. Älsklingen är dock ingen melodifestivalprisse. Men förhoppningsvis kan jag få honom att titta ändå... så trist att behöva sitta själv. :(...






Filmfredag

Känner väl inte att dagen har varit så bra, men hoppas på en förbättring genom att krypa ner under täcket och se Changeling. Har precis sett filmen Prey som var hyffsad, inte mer än så tyvärr. Den var ganska förutsägbar om jag säger så. Annars har dagen mest bestått av sömn. Sovit mest hela dagen vilket förmodligen kommer daska mig i ändan sen när det är dags att sova för natten. Förhoppningsvis kan jag somna gött även då..:P... Har ju ingen tid att passa imorn heller så det kvittar ju egentligen. Skönt att få vila ett tag nu. Dock måste jag ju skriva den där förbaskade uppsatsen. Alltid lika svårt att börja. Hate it! Sen... när man väl kommit igång då brukar det i allafall rulla på ganska bra. Jag hoppas att skrivarflödet finns med mig till veckan. Need it!


Nu trycker vi på play...



"Endagssjukan"?

NEJ nu verkar det vara min tur. Frös mig ju till sängs igår och i morse vaknade jag med halsont och smärtor i öronen. Och är det nått jag inte vill missa under min utbildning så är det praktiken. Men så fick det bli idag. Synd, men sant. Får ju dock ta igen det med en dag så är jag frisk till veckan så är jag tillbaka då igen.. :)... Mig blir de inte av med så lätt inte!
Jag har dessutom ställt in mig på att detta enbart är nån endagsgrej som med varmt te och vila försvinner tills imorn. Imorn ska vi nämligen eventuellt på fest och till veckan är det skrivvecka så då vill jag helst vara på top. Festen kan man ju hoppa över, men skrivuppgiften är ju ett måste. :S...

Ha en bra dag!!





Burr...

Räkor, Champinjoner, Wokgrönsaker, Vatten, Hönsbuljong och Kryddor. Denna blandning serverades idag med pasta. Smarrigt vill jag lova. Till denna delikata måltid drack vi vatten. Och när jag säger vi menar jag självklart jag och min älskling. Underhållningen under middagen bestod utav American idol. När vi ätit färdigt kom Mamma och Pappa Stjernberg på besök. De lånade filmer, kikade på firrarna och pratade en liten stund innan de for hemåt igen. Trevlig tittinstund. Vid detta tillfälle kände jag och min karl att sötsuget bara växte och växte. Suget bara måste stoppas!! Ingen av oss orkade dock sätta sig i bilen för att åka till affären. Så plötsligt kom jag på den geniala idén att vi kunde baka negerbullar. Vi satte fart direkt och när de var färdigrullade och hade fått ligga i frysen en stund så kröp vi upp i soffan och smaskade medan filmen Keith rullade på skärmen. 3 av 5 till filmen och en klar 5:a till godiset. ;)..

Nu väntar sängen. I´m sooooo cold..... (hackar tänder)



Hello, what´s your name?

Nu har jag nån minut på mig innan barnen kommer inspringandes från rasten. Morgonen började med Engelska och sedan fortsatte vi med en lektion om Kroppen. Pannkaka stod det på skolmenyn och nu är det dags för Musik. Sedan är dagen för barnen slut. Får se när jag kommer hem idag. Längtar hem till sängen just nu för jag både fryser och är superduper trött.
Nu ni börjar nyfikna sötisar dyka upp omkring mig. Klockan har precis ringt och nu (eller snart när alla kommit in, vilket kan dröja ibland hehe) ska vi köra igång med musiken. Tralalalala.... 

Hörs senare!



090204 går mot sitt slut

Sorgligt det låter. Detta datum kommer aldrig att återkomma till jorden. Haha... jaja...!! More days to come eller hur?!!!  Fast jo.. det kommer ju att återkomma på sätt och vis.  4 februari år 3009 kommer ju skrivas på samma sätt (090204). Känns dock inte som att jag kommer kunna fundera så mycket på det just då så vi lägger ner dessa funderingar och koncentrerar oss på nuet. Snart är min onsdag denna vecka över. Jag ska krypa till sängs och vakna upp torsdagen den 5 februari 2009. Är väl tanken iallafall. Jag kommer garanterat att vara minst lika trött som i morse för det har blivit värre och värre varje morgon denna vecka. I morse fick jag verkligen tvinga mig upp ur sängen och in i duschen. Men inte ens det hjälpte. Jag vaknade nog inte till förrän framåt lunch. om ens det.. :P... Ser fram emot en skrivvecka så jag får sova ut. Want it, need it!

Jag och älsklingen har tryckt i oss burgare och tittat på serier. Och så har jag spelat ett skojsigt spel från http://www.bigfishgames.com/ Det trista är ju att man endast får en testtimme att spela på. EN TIMME GÅR JU SÅ FORT!!! Men lika bra va väl det nu förstår jag så jag kommer i säng i någorlunda tid. Attans måste ju hämta tvätten också. Att tvätta är ett nödvändigt ont som jag sa till Nettan tidigare. Såååå tråkigt!!!!





GODNATT

Deja vu...

...nej då inte alls, men man skulle lätt kunna tro´t. När jag kom hem satt nämligen Älsklingen och Robba framför Gears of War. (Ni vet det där spelet som grabbarna i klassen förmodligen skulle tycka vore ASHÄFTIGT, medan jag föredrar mildare typer av tv-spel.. :P..) Men de verkar då i varje fall njuta av varje minut framför skärmen då de fortfarande sitter kvar och spelar. Får nog dock be dem ta en paus snart för magen min skriker efter föda. Blir några lättstekta hamburgare. Orkar inte med nått mer avancerat ikväll. Är trött som vanligt och fryser som en dåre. Tvättid har vi dessutom så det får räcka med den anträngningen för ikväll.

Hm.. har fått nys om att en nybörjarkurs i dans ska starta vecka 8. Kan inte annat än känna mig lite lockad att gå dit. Men jag är ju så feg. Eller jag har blivit feg. Kommer med åldern har jag hört!! :P...




Bottennapp



Letar ni efter mitt självförtroende så ligger det just nu på botten.





Snurrig i bollen

Idag är jag minst sagt TRÖTT. Kom alldeles nyss innanför dörren och stötte på två tv-spelande grabbar i soffan. Älsklingen och Robba spelar Gears of War vilket verkar vara ett sånt där spel som mina grabbar i klassen skulle tycka va ASHÄFTIGT... hm... själv håller jag nog inte riktigt med. Är mer av en Super Mario-Skrek-Crash Badicot typ..:P... hehe. Om nån timme ökar testosteronet i lägenheten då Tobbe kommer för att bli klippt. Känns som jag skulle behöva blunda en stund innan dess för att orka. Tröttast.nu... :S... That´s me!!!




Are u the next...

American idol?!! Det är vad vi skådat de senaste timmarna. Pinsamt, roligt, förvånande bra, förvånande dåligt!! Lite skillnad på American idol och Svenska idol. Både åt det ena och det andra hållet. :S...
Idag fick jag sms av Elin. Hon och ett gäng ska åka buss till grabbarnas bortamatch den 15 februari och jag är väl inte den som är den. Klart jag blir med... :)... Blir skoj! Alltid roligt att få hänga med på en bortamatch och heja på även därifrån. De måste ju känna vårt stöd hehe. Tror älsklingen blev glad också... eller ja det verkade så iallafall :P.. hehe. 

Nu ska jag se ett Private Practice och sedan sova. Imorn ska vi ha matte första lektionen och jag ska se till att vara där lite tidigare för att kopiera upp lite material. Lärare som jag är (nästan....snart)... ;)...  

 




VFU-start idag

Måndagen avklarad på min VFU-vecka. Är extremt trött och har ont i halsen... inge bra..:P.. Men det ger sig nog när jag får vila lite ikväll. Åsa nämnde nått om träning, men jag lyssnade bara på ena örat. Känner inte alls för det idag även om ordet BORDE är väldigt aktuellt.
Älsklingen är hemma idag igen. Stackarn blir ju aldrig av med sin förkylning. Hostar som en tok....:(... Ska tillaga spagetti och köttfärsås idag med MYCKET lök och vitlök så kanske vi blir bättre. Har förbjudit herrn att träna denna vecka också. Annars blir han aldrig frisk ordentligt. De har ju ändå ingen match till helgen!
Nä vila är väldigt lockande just nu känner jag. Bäst jag börjar med maten INNAN jag somnar till här i soffan.






Januari börjar året, februari kommer näst...

Jag märkte när jag skulle boka tvättid att vi nu REDAN är inne i februari månad. Vart tog veckorna vägen?!! Snart midsommar som brorsan sa hehe.... men det är ju sant...:P.. Jag har dock en hel del som ska göras denna månad. Måste göra mitt årliga besök hos barnmorskan, har fått inbjudan om eventuell inflyttningsfest på lördag, den 21:a är det wii fest hos brorsan och Linda, jag har en stor uppsats att skriva, det är alla hjärtans dag den 14:e..... ja ni ser ju. Och då har jag förmodligen glömt nått också. Inte konstigt dagarna flyger förbi hehe.

Nu måste jag skynda mig att krypa till kojs så jag hinner få en godnattpuss innan godingen min somnar... vilket brukar kunna gå ganska fort..:P... 

Ett filmtips för er som gillar skräckisar... Midnight Movie... :)...

Godnatt åter igen... ;)...



Nöjd med helgen

Familjen Olsson/Stjernberg är nattmänniskor allesammans vilket bidrar till ena rediga sjusovare på mornarna. Igår klev vi ur sängen runt ett tiden. Då började sms-Robba skriva att de skulle till Nykroppa och se damernas derby så vi bestämde oss för att åka med. Jag, Henrik, Magnus, Robba och Elin for mot Nykroppahallen och spenderade våra första vakna timmar där. När vi kom hem igen så såg vi Madagaskar 2, myste lite i soffan och turades om att prata i telefon med Magnus och Robba som ville övertala oss att komma på fest. Vid halv sju blev det bestämt att vi skulle kalasa lite. Klockan åtta gick jag trappan ner för att hitta Robba, Magnus, Elin och Älsklingen i Robbas vardagsrum sipprandes på varsin grogg. Eller inte Elin inte. Den stackarn var nykter genom hela festen. Kan inte ha varit lätt med oss kacklande omkring sig. Timmarna gick och fler och fler dök upp. Åsa hittade även hit vilket var väldigt trevligt! :).
Vi smög ner mot parken runt midnatt och där var vi minsann inte ensamma. Trevligt att träffa lite folk, sjunga med till bandets låtar och skaka på rumpan en stund innan vi gick hemåt. Jag och Älsklingen fick skjuts av en Nordmarksbo ner för att köpa mat och sedan hem. Vi hann äta och mysa en stund innan Magnus + 1 kom hit och fick slagga på soffan. Robba hittade även hit för att få i sig maten han köpt och vi satt och pratade en lång stund innan jag kröp ner i sängen bredvid min älskling som redan hade somnat. Kvällen var över och jag somnade nöjd och TRÖTT.



 

Först en bild på håret.. som jag lockade en aning innan matchen i fredags.. :)


Älsklingen och Robba väljer och vrakar bland musiken...



... samtidigt som vi satt oss bekvämt i soffan.


Jag och Åsa poserar glatt...


Trevliga brudar...



 

...och trevliga grabbar


Idag har vi tittat på filmer, ätit nachotallrik och sovit middag. Och vips så var söndagen över. Ibland kan man fundera på om inte söndagar är kortare än andra dagar i veckan. De går ju alltid så förbaskat fort.
Imorn är det måndag och jag är tillbaka på Åsenskolan för att ha en veckas praktik. GÖTT!!

Nu blir det en sista film innan jag går på dejt med John Blund. ;)... GODNATT