Tiden!!

Vi pratar en del om tid i skolan.

Tess åker hem till Fagersta var och varannan helg där hon möts av en kärleksfull mamma, pappa och lillasyster. Alla har de längtat efter varandra och de spenderar härlig tid med varandra. Jag har hört om mysiga familjekvällar, roliga stunder och många långa kramar när de måste säga hej då. Det gör mig så oerhört glad när jag hör hur bra hon tar hand om sin tid med de som betyder mest.

Jag trodde aldrig att tid var något som kunde tas ifrån en, men det händer och när det gör det så är det så mycket man önskar att man hade sagt eller gjort. Jag avundas alla som har det så bra som min vän Tess, men då är hon också värd det såklart. All kärlek till dig min vän... :)

Och all kärlek till den jag saknar som mest, mest hela TIDEN!!

Äntligen helg...

Ja som sagt ÄNTLIGEN HELG... Hur ska man få denna helg att kännas så lång och utvilande som möjligt då tro... hm...finns nog inga sånna medel. Det går iofs alltid segt om man väntar på nått som ska hända framöver, nått man längtar efter, men tyvärr längtar jag inte till något speciellt just nu. Jag ska försöka ta igen mig....

Vilken tabbe jag lyckades med i morse då. Igår kväll hängde jag en påse med en present i på garderobsdörren och mindes duktigt nog det på morgonen. Jag tog då påsen och hängde den i hallen medan jag skrev på grattiskortet. För att inte det lilla kortet skulle gå sönder la jag tillbaka det i en liten påse och la det i väskan, sedan sa jag hej då till Älsklingen och så åkte jag till bussen. Nu kan ni ju säkert räkna ut vad jag hade lyckats med... Jo mycket riktigt så glömde jag påsen hemma i hallen. Jisses vilket minne man kan ha. Bra, men kort som man brukar säga. Inte för att det är något märkvärdigt, men Tess jag får väl köra.... Den-Som-Väntar-På-Nått-Gott-Metoden hehe... Nu är nog Tess snart hemma i Fagersta skulle jag tro. Stackarn missade nästan bussen, vilken panik du måste ha haft hehe. Vet ju vad mycket du längtade hem!! Hoppas du får en toppenhelg, med en toppenfödelsedag!!!!

Imorgon är det dags. Bye bye kära hår. Om jag nu inte bangar i sista minut, vilket inte är helt omöjligt för det har ju hänt förut menar jag hehe. Nej skärpning Ida-Marie!!!!


Åh nu skriver Jessica på msn, saknar den tjejen väldans mycket!! Ska passa på att prata lite med henne....



Ajajaj i lilla örat!!

Idag vet jag inte vad jag ska skriva, är trött som vanligt, har ont i ett öra och självklart så är det lika skönt som vanligt att det är torsdag imorn och jag då kan säga ÄNTLIGEN HELG!!


Vad är en fisör?

Ja vad är egentligen en fisör? FRISÖR ska det självklart vara.....haha tokstolla


Kommer jag att fega ur ännu en gång...?!!

På fredag väntar fisören och jag har fortfarande beslutsångest... Vill så gärna klippa page, men kommer jag att göra det?!! Jag har sagt så många gånger att det ska bli av, men har alltid kommit från frisören med klippta toppar. Denna gång överväger jag det starkt iallafall så får vi se sen då hehe. Vill bara förnya mig ock känna mig nöjd när jag går därifrån!! Hoppas det blir så. Har blivit bra kräsen av mig tyvärr...

2900 Happiness avsnitt två går i bakgrunden och det är förmodligen en serie jag kommer att följa även om den inte verkar så himla bra. En sån där man fortsätter att se bara för att man vill se vad som ska hända hehe. Idag har jag varit så trött för ovanlighets skull (inte alls), men jag tror anledningen kan vara att jag sov så dåligt i natt. Vaknade mest hela tiden och kände mig orolig i kroppen. Kunde inte finna en skön ställning och kunde liksom inte komma till ro. Hoppas det blir bättre i natt. Jaha nu är det nytt program på tv... Ny säsong av sjukhuset och fy så mycket hemskheter det händer hela tiden. Konstigt att de klarar av att jobba med en kamera i ansiktet dessutom, skulle ge mig panik...

Blir sängen tidigt för mig ikväll så gonatt säger jag redan nu...


Hemska lägenhet...

Ja fy tusan så trött jag är på denna lägenhet. Blir ju inge bättre av att vi är så extremt sugna på att köpa hus och vi pratar om det varje dag heller... Jag måste få mer yta, får panik härinne. 

Jaha redovisningen idag gick bra, kändes väl att vi inte hade tränat supermycket, men nu är den över och Martin tyckte det va bra! Får se vad nästa uppgift blir, men först är det tentan som gäller. Tur att vi har så få dagar i skolan nästa vecka så man kan läsa för jag är ju som sagt så dålig på att göra det när jag kommer från skolan och så. Jag är ju alltid så förbaskat trötter.  

Henrik köpte två fiskar idag, Lejonhuvud hette de tydligen hehe. Skojsiga figurer då de hade världens bulle i pannan. Kul för älsklingen att ha ett sånt stort intresse för akvarium och fiskar, jag däremot tycker det bara är lugnande och trevligt att titta på, inte lika roligt att rengöra m.m. Åh nu precis är det reklam för nya Peugeot 308, den är väl bra snygg. Henrik är mer inne på en Saab 9-3, vilket inte är helt fel det heller. Brorsan och de har en svart sådan och den är ju mycket fin. 

Hm...jag funderar på vad jag ska hitta på till helgen, om jag ska åka till mor en sväng under dagen på lördag då Henrik är på match eller om jag ska stanna hemma och plugga. Jag blir nog hemma!! Bäst kanske så det blir nått gjort. Det är faktiskt lättare att plugga när jag är ensam hemma. Tess vännen, snart är det din födelsedag, gud så skojsigt... Hm...vi skulle ju för tusan på bio nåndag kom jag ju på. När ska vi ta det då tro?! Du åker ju hem torsdag annars hade vi kunnat ta det då. Jag ska genast kolla filmer och tider! Så tråkigt för vi ses ju så ofta, men alltid i en skolmiljö. Det får vi ändra lite på tycker jag!!!

Nu blir det snart soppa och bröd framför City Akuten och sedan väntar sängen och en bok!!

Dåligt av mig...

Jag måste sluta säga att jag ska plugga då eller då för det blir ju aldrig av och då får jag så dåligt samvete. Har inte läst en rad eller ens ett litet ord i böckerna idag så fy skäms på mig!! 
Jag sitter här och längtar efter min älskling som åkte till jobbet för någon timme sedan, älskar dig så mycket hjärtat. Jaja nu är det iallafall sängdags för mig och mina djur... GodNatt

Finns anledningar att må bra...

Jahopp då har man fått i sig lite mat, men är fortfarande allt utom pigg!!!! Kommer säkert somna här i soffan snart... Finns dock de som alltid får mig att må bra och ger mig anledning att le.

     Fasters favoriter, underbara små liv....
    Två av våra tre busar... 
   Älsklingen...KÄRLEK... 
   Bättre vänner får man leta efter...  

Finns självklart mer och fler underbara gnistor i mitt liv, som mamsen till exempel som jag älskar very very mycke... och alla mina övriga släktingar och vänner. De får komma på bild en annan gång säger vi...hehe...

Nu väntar Friday night lights...

Söndagstråk

 Gårdagen var fullspäckad och rolig. LFIBK vann matchen med 11-1, sedan blev det snabb bilfärd till Karlskoga och smaskig middag och trevligt sällskap hos mamma. Riktigt kul att träffa Kusin Ulf, Helena och pojkarna. Därifrån åkte vi sen till Davids föräldrar och oj vilket fint hus de har byggt upp, avundsjukan finns kan jag lova. Sedan plockade vi upp folk och vid halv elva satt vi hos Robba med drinken i handen. Parkhallen va det som gällde och där va det oväntat mycke och mycket roliga människor.

Idag känns det dock inte alls lika roligt. Vaknade halv elva måttligt yr och härlig. Förstår inte att jag ska bli så dålig jämt, spelar ju ingen roll hur jag gör, vad jag dricker eller inte dricker. SUCK! Så va jag lite smått elak och ringde och väckte Magnus också. Hade tänkt fråga om de skulle med och äta lite senare, men han lät så arg så jag kom aldrig så långt. Skickade iväg ett förlåt sms sen iallafall så vi får hoppas han fortfarande tycker att jag är ganska snäll hehe.
David (Civilstatus: SINGEL) och Nettan (Civilstatus: Känslomässigt upptagen) hehe fick i natt sova i vår soffa i vårt just nu extremt stökigt vardagsrum, stackarna. David åkte dock tidigt till jobbet, men Nettelinettan är fortfarande kvar så vi ska strax köpa nachotallrik på Babylon, mums!!

Usch... "Jag ska aldrig mer festa"

Attans...

Lyckades hitta min väg till Forshaga (Tack Tess hehe) , men tyvärr förlorade grabbarna med 4-3... trist och tråkigt!! Får hoppas att det går bättre imorn nu då... ska dit och heja ännu mer såklart!! Så gjorde jag en rejäl tabbe idag också. Bjöd med Nettan, Madde och Cina hem för att kolla på Let´s dance.. Och nu menar jag inte att det va själva inbjudan som var en tabbe hehe. Nej jag hade lyckats satt på fel kanal vid inspelnigen så istället för Let´s dance fick vi se Fotboll, vilken miss... Besviken och matt får jag nu istället försöka underhålla mina vänner på annat sätt.

Det är inte lätt när det är svårt.....


080125

Sist jag skrev skulle jag ju vila en stund eftersom jag hade huvudvärk och tänka sig... Jag somnade vid fem, vaknade lite halvt förvirrad av att akvariumet i sovrummet släcktes... Timern står på tio så jag blev helt förskräckt så länge jag lyckats "vila". Jag gick upp och tog mig nått att äta och sedan väntade sängen igen, blev inte mycket gjort den dagen inte. Snälla älsklingen tog hand om tvätten alldeles själv.

Igår satt huvudvärken fortfarande kvar, även idag tyvärr... Men igår lyckades jag vara vaken en stund och titta på tv och spela lite dator. Tittade på den nya danska serien 2900 Happiness som började på kanal 3 igår. Den verkade väl hyffsad må jag säga. Blir kanske bättre när man kommer in lite mer i serien.

Idag ska jag till biblioteket och hämta böcker så då tänkte jag få mig lite solterapi också genom att gå till solariumet. Sen ikväll åker vi och kollar på Henriks match som är i Forshaga, om jag nu hittar dit hehe. Får hoppas att Madde har bättre koll!! Hjälp att man kan vara så trött jämt, nästan så man tycker att det borde vara nått fel på en. Vet dock att de flesta omkring mig är lika trötta jämt de med.... lite skrämmande när man endast är 22. Igår fick jag förresten sms av Sara, hon fyller ju år nästa måndag den 4/2 så hon skulle ha kalajs på lördag, fast de skulle vara i Karlstad. Tess gumman fyller ju också år, fast den 3/2. Jag måste nog tyvärr plugga den helgen... precis som vanligt hehe. Nej men med tanke på vad mycket det är vi ska läsa inför tentan så gäller det verkligen att ligga i när man är ledig. Nu ska jag ju hämta några utav de böckerna jag behöver inför det också så sen är det ju bara att kämpa sig igenom dem. Det svåra är väl att ta in och komma ihåg det man läser...

Nej nu ska jag sätta fart på dagen...


080123 Om sömn gjorde mig smal skulle jag inte finnas....

Huvudvärk och trött som bara den, men vi fick lite gjort i skolan idag iallafall. Vi gjorde klart inför redovisningen på måndag, ska bara ha ett litet genrep innan så vi vet att det sitter hehe. Blir nog kanon. Nu sitter jag bara hemma i soffan, ska strax sova en kortis så att huvudvärken försvinner för sen tänkte jag läsa lite också innan det är dags att göra kvällen. Henrik är ute och springer han, hurtbullen. Jag är totala motsatsen när det gäller sånt. Jag är den lataste man kan tänka sig. Sitter ofta med ångest över att jag börjar gå upp i vikt och att jag äter massa onödigt gojs, men gör jag nått åt det då? Nej!!  Jag blir besviken på mig själv. Jag hade en period då jag tränade ofta och tyckte det va gôrskôj, men så blev jag sjuk så det blev ett uppehåll och så började jag aldrig igen. Har väl varit på nått pass sådär, men inte vidare ofta inte. Fy skäms på mig!! Om man ändå kunde bli smal av att sova, då skulle jag vara smal minsann jag som är så trött jämt haha. Henrik hade en idé om att jag skulle drömma om att jag tränade och det kanske hjälper en att må bättre psykiskt iallafall hehe. Jag ska göra ett försök nu med en gång!!


Om man ändå kunde lära sig att koppla av...

Usch det är jobbigt att bara vara ledig en dag så här mitt i veckan för man hinner precis slappna av innan det är dags att sätta fart igen. Jag känner att även om man är ledig ibland så får aldrig tankarna ro för det är alltid nått gällande skolan som jag går och tänker på. Jag har svårt för att bara släppa det under helger eller lediga dagar. Och det hjälper ju inte att ledigheten alltid går så fort. Känner att jag helst skulle vara hemma resten av veckan för stressnivån är redan hög och den lär knappast bli bättre eftersom vi har ett grupparbete att jobba på och som ska vara klart redan på måndag. Hoppas verkligen vi jobbar bra ihop så att det går smidigt!!


080122

Att jag följde med Henrik till tatueraren i morse va väldigt bra för mig tror jag. Jag kom upp i bra tid, jag hittade ideér till min tatuering och jag hann läsa till sida 50 i "Den kultiverade människan". Väldigt nöjd..!! =) Jag ska nog fortsätta läsa nu också så jag har den boken avklarad iallafall. Sedan är det ju bara tre kvar menar jag. Ja eller det är väl fler vi ska använda under kursen, men jag tänker nu främst på de som vi behöver läsa inför tentan. Henriks tatuering blev iallafall jättebra, hade tänkt lägga ut en fin bild på den, men den är ju fortfarande täckt med plast så det får bli senare... Men det kommer!!

Tänk vilket minne min söta vän har... "Ett öga rött" heter den dåliga filmen vi gick på sista ja...tack Tess *thi*. Vi kan ju knappast misslyckas i att hitta en bättre än den iallafall hehe. Jag vet inte varför jag tyckte den va så dålig, Kanske för att jag hade så höga förväntningar eller för att jag tyckte att handlingen va ganska lam och seg. Hände liksom ingenting!!  

Oj va trött jag blev nu då. Henrik har gått och lagt sig för han jobbade ju natt och hann bara sova några få timmar innan han va tvungen att gå upp igen och själv blev jag också slö nu när jag satte mig i soffan. Det är så tyst och mörkt här i lägenheten, har inte orkat tända lamporna i fönstret än och de som brukar föra liv här hemma sover väl tätt intill Henrik nu förstår jag. Jag känner för att göra dem sällskap in i drömmarnas värld, men jag får nog ta med mig boken in och läsa lite istället....  Nej se, nu kommer två av mina pärlor smygandes... De hoppade upp och la sig tillrätta i soffan... mysiga varelser!!


Nej som sagt, läsa är det som gäller nu!!!


080121 Kursstart

Men så jag skriver.. Har visst inte vant mig än vid att det är 2008 eftersom jag lyckades skriva fel på inlägget häromdagen... haha får se till att ändra det då kanske. Jaha idag började nya kursen och vi fick träffa klassen, hela 35 vänner och så blev vi indelade i studiegrupper. Tess och jag hade turen att hamna tillsammans iallafall, vilket var huvudsaken!! Ska vi se om jag minns namnen på alla andra hehe... Frida, Johanna, Cicci, Mattias och Ellen. Jippi jag minns. Kommer bli en perfa grupp skulle jag tro!! Redovisning av grupparbete redan på måndag så det gäller att jobba hårt denna kurs skulle jag tro. Redan nervös inför kommande tenta, inte speciellt lugnande när man har fyra böcker att läsa tills dess och sedan dessutom får höra att nästan hälften tenderar att kugga.. Hm...som jag och Tess sa, kanske lika bra att boka sig för omtenta direkt. Positiva, nej vi vet, men det passar sig inte för det just idag!!

Vad har annars hänt i dag.. Huvudvärk så det kallas duga har jag haft hela eftermiddagen och har fortfarande. Fick dock massage av Penny idag så förhoppningsvis ska det gå över snart! Tack Vännen, du är en ängel! Annars har jag inte hunnit så mycket mer. Kramat Henrik lite innan det va dags för honom att åka till jobbet!!

Nästa vecka ska jag och Tess kanske hitta på nå skoj. Vore roligt med bio eller så. Sist vi gick på bio ihop, va det en katastrofalt dålig film vi såg. Hm.. vad hette den tro... nått med röd. Jaja så dålig va den alltså, minns ju inte ens vad den heter. Så en lite roligare upplevelse kanske vi kan ge oss på tycker jag hehe. Så tyckte Henrik att jag kunde ta hit Tess nån dag också och det har han bra rätt i för hon har ju trots allt inte varit här nått än. Han tyckte att vi kunde sitta och fnissa i vardagsrummet så kunde han hålla sig i datarummet med sitt wow spelande. Mycket bra idé hjärtat haha!

Tatueringsdags för Henrik imorn nu då... oj så spännande. Hoppas han blir nöjd, det är ju ändå en ganska så STOR tatuering och första gången han gör en, men det ska nog bli bra. Han har ju valt ut den själv och det är ju nått personligt så det kommer nog gå perfa. Hm... man kan nästan märka nu att jag är mer nervös än honom haha, men det är nog  för att jag vet själv att jag ångrade mig väldigt en period. Fast jag ska nog göra om min lite och föra in nått personligt i den jag redan har. Jag vet precis vad mamsegull tänker nu : "Vad var det jag sa" haha, men mamma jag ångrade mig bara en period, nu har jag inga bekymmer med den längre.. =)


Pinsamt = Singing Bee

Herregud vart hittar de folket som är med i detta  Singing Bee... Jag skäms å deras vägnar. Visst att de ej ska behöva KUNNA sjunga, men de beter sig ju så pinsamt. Ser ut som om de måste löjla runt på scen för att få vara med... Ja nej ojojoj säger jag bara!!


080120 Bebissug (?)

Bebissuget brukar öka och minska för mig och just nu är suget ganska stort hehe. Det är absolut inte rätt tid för att skaffa barn och det är inte heller något jag planerar att göra de närmsta åren, men man kan ju få drömma lite. Och suget blir ju inte mindre när Nettan skickar världens sötaste bild på knappt en dag gamla David, hennes systerson. Va härligt...!! Nej nog om detta innan sambon min blir allt för nervös haha... Men du kan slappna av älskling, du vet ju hur jag är... ;-)

Mycket innebandy denna helg. I förmiddags va det B-laget som spelade så vi va till hallen och kikade. De vann överlägset mot Degerfors så matchen va ganska trist att titta på faktiskt. Inge spänning alls om man säger så. Sen har vi suttit hemma och degat framför varsin dator. Det är ju söndag och Henrik jobbar natt så han går på sitt skift klockan tio ikväll. Såå ensamt att sova själv de nätterna han jobbar, men då är han ju hemma hela dagarna så det väger ju upp lite.

Mamsen ringde förut och berättade att kusin Ulf och hans familj kommer och hälsar på till helgen, trevligt trevligt!!! Så vi ska väl försöka masa oss dit efter Henriks match lördag nästa helg. Det är ju  inte så ofta man träffar på dem så det gäller att passa på.

Jag såg att vi visst har lektion redan imorn, trodde första dagen bara skulle bli en kursstart. Så fel jag hade hehe. Vi går ända till fyra då, men så är vi ju lediga tisdag vilket blir gott. Då ska jag med när Henrik tatuerar sig...ojojoj va spännande hehe. Det kommer säkert bli hur bra som helst... Får hålla handen haha.

Nu ska tv:n sättas på, va en film ikväll jag ville se, hm, vad hette den då tro....nej det får jag kolla upp... Tjing!


080119

Tänk att alltid helgerna måste gå så onödigt fort. Vi sov som vanligt länge i morse och sedan har vi haft en lugn och skön kväll. Nykroppa vann matchen mot Karlskoga och Nettan gjorde 2 mål, duktig flicka hehe. Madde va nog lite nervös skulle jag tro för hon hade fint besök i publiken... Hon träffade nämligen en pojke i Branäs som nu varit hos henne några dagar. Mycket spännande tycker vi runt omkring henne. Får se hur rapporten lyder sen hehe. Han är iallafall en bra trevlig typ den där Andreas... Ja till poängen... hon leder iallafall skytteligan, men lyckades inte visa sin fulla talang idag vilket var synd, men förstålig.
  Många utav kompisarna drog till Karlstad för att partaja ikväll och jag va bra sugen, men Henrik orkade inte så det blev en hemmakväll istället och det blev kalas det med. Myste ner oss i soffan och såg två filmer. Saw IV.....mycket bra, men inte lika rå som trean. Och så Beowulf som verkligen passade Henriks smak, men som nog bara får kallas okej för min del.
  Usch och fy va jag vill utomlands. Satt och tittade på gamla kort från när vi var i Turkiet 2006 och jag mår nästan dåligt... så mycket längtar jag alltså tillbaka. Mysigt!!! Härligt!!! Underbart!!!

     

Nej som vanligt så ska jag nu gå och sova... Sussilull


Så va fredagen över...

Redovisningen idag gick, efter lite krångel med datorer, ganska bra. De andra grupperna va iallafall superbra såklart. Jag hoppas vi inte va allt för tråkiga, men jag såg ingen gäspa öppet iallafall så det va ju bra hehe. Sedan va det en lång sammanfattning och diskussion kring kursen och så fick vi äntligen se den som avslutad 14.45. Om vi nu inte måste komplettera med nått då, men det får vi ju hoppas vi slipper... Så va vi ju på middagen då.. den inleddes med en incident innehållande en servitör och ett glas rött vin. Som tur var blev konsekvenserna inte speciellt stora då enbart jag fick en liten "till minne av middagen" fläck på mitt vita linne hehe... Annars var middagen väldigt lyckad då sällskapet va mycket trevligt.. (Detta trots att vi saknade några som bangade i sista stund, mycket synd)... När jag kom hem va klockan så mkt att det bara va att byta om och gå vidare till hallen. Nettan va med också och jag tror hon blev förvånad så snabbt jag blev klar idag haha. Matchen slutade med vinst 6-4... Jippi... Det kunde dock ha slutat med större siffror, men men.. ibland går det bara inte tydligen...

Vi kom precis hem från Robba där vi kikade på en extremt dålig film... Minns inte ens vad den heter nu, så dålig va den. Henrik har laddat hem Saw 4. Den måste jag se imorn. Tyckte Saw 3 va asbra, men alldeles för rå och vidrig ibland. Nu ska jag definitivt sova för jag orkar knappt hålla ögonen uppe längre... Kommer slockna direkt, vilket inte är så konstigt eftersom jag gick upp 06.30 och klockan snart är 02.30. Match Nykroppa - Karlskoga som gäller imorn 14.00, ska heja som tokig hehe. Natti natt 

Slarvig och sömnig...

Klockan är 22.41 och jag har inte tränat en enda gång på vad jag ska säga imorn på redovisningen. Jag har skrivit ner det på ett papper, men det är också det enda. Gud va lat jag är. Jag tror jag avslutade denna kurs i mitt inre redan före jul för sedan dess har jag nästan inte brytt mig alls. Trist att erkänna kanske, men så är det. Jag ska bli bättre jag lovar! Årstiden eller vädret gör sitt också. Jag blir bara trött, frusen och vill sitta nedkrupen i soffan hela dagarna hehe. Nu har jag iallafall knåpat lite med nya mobilen.. Har fixat ringsignal och sms-signal och satt igång alarmet inför imorgon hehe. Låter som jag aldrig haft mobil tidigare, men det är lite klurigt med en ny sådär i början. Jag ska nog bli haj på denna med nångång får vi hoppas... Nu är det sängen som väntar, men jag får nog ta blocket med in och träna några ggr så jag inte blir allt för nervös imorgon... Hoppas det går smidigt och bra! Natti natt!!

K850i

Det visade sig att den nya mobilen inte alls va så himla lik den jag har nu så det får bli den. K850i heter den och ska tydligen vara väldigt bra kamera i. Den ligger på laddning just nu så jag har inte hunnit trixa så mycket med den än.



Ni ser, en klass för sig... kan ju inte bli bättre då hehe

Henrik håller ju på med en ny hemsida till innebandylaget så idag fick jag följa med och ta kort på var och en. Grabbarna var väl inte överlyckliga, inte som de visade iallafall hehe, men till slut blev nog alla med iallafall. Henk va den som protesterade mest, han tyckte vi kunde ta ett kort från Branäs haha... men vi övertalade honom till slut...  Innan Henriks träning va det småpojkar som tränade och det är en kille med där som är sötare än sötast, så man bara vill äta upp honom hehe. Han blev allt med på bild han med... Och inte nog med att han är söt, han är jätteduktig på innebandy också... Han blir farlig när han blir äldre han...

Nu kom mamsegull in på msn, kanske ska be henne ringa så jag får använda nya mobilen lite hehe.

Nu ska jag knapra nötter och titta på tv...

080117

Vaknade halv ett och var ganska nöjd över att klockan inte var mer. Jag måste skärpa mig nu, får försöka komma i säng tidigare!!! Satt med Sims 2 igår, skoj det kan vara att inreda eget hus och bygga egna figurer *tihi*. Ibland är det skönt att leka lite!!

Idag blir det att plugga av. Måste träna inför morgondagens redovisning, sedan har vi tydligen nån avslutande föreläsning innan vi får fira slutet på den förhoppningsvis tråkigaste och mest onödiga kurs under hela denna utbildning. Kommer det nån värre blir jag tokig!! 

Jag funderar på vad jag ska ställa mig och laga för mat... Skulle behöva åka och handla samt hämta ut ett paket. Jag har skickat efter en ny telefon, men jag är inte säker på att valet va så bra. Jag tog en som ser nästan likadan ut som den jag redan har och det kanske är lite väl trist. Den ska vara bra dock så jag får väl kika innan jag bestämmer mig helt. Nej som sagt dags att ställa sig vid spisen och laga nått smaskigt åt mig och mannen i huset...

080116

Dagen började med att jag och Henrik tog en promenad ner till stan (om man nu kan kalla Filipstads centrum så) för att sola och sedan har vi bara slappat, kikat på one tree hill och nu slängt första högen av tvätt i tvättmaskinen. Verkligen trist att tvätta i tvättstugan, önskar såå att vi hade tvättmaskin i lägenheten.
  Vi har kikat massor på hus denna vecka igen för vi är väldigt sugna nu, men man vill ju verkligen inte ta några förhastade beslut. Vi vill hitta vårt drömhus innan vi slår till och det kan ta tid det...

På fredag har Henrik match och jag ska dit och heja tillsammans med Nettan. Jag vet ju vad eller vem hon ska titta på haha, nej förlåt Nettan självklart ska du heja på HELA laget... *pik* Och så är det Madde och Nettans tur på lördag, hoppas vi masar oss upp i tid så vi hinner se hela matchen... vore skoj!! 

           

Luna har visst hittat ett nytt favoritställe att ligga på, uppe på akvariumet. Ibland ramlar hennes svans i och då är fiskarna snabba dit i hopp om att det ska vara mat på väg i...haha roliga våra kära djur. Zelda är bara vild hon. Häromdagen hade hon rivit sönder de hyffsat nyupsatta tapeterna i sovrummet, haft sönder en bit trä på sängstommen och bitit av slangen till ett akvarium. Då är hon lättsåld, men så har hon ju sina stunder som gör att man behåller henne hehe. Stina är myspysan själv, min lilla flicka det. 

Hm.. förra veckan fick de reda på att Mirandas operation blir den 12/2, vilket känns alldeles för snart, men det måste ju göras så det är väl dags förstår jag. Hoppas för allt i världen att hon ska få fortsätta vara lika pigg och glad efteråt, hon är underbar vår lilla prinsessa. William ska bo hos farmor medan mamma och pappa följer med Miranda till Gbg. Jag ska nog se till att åka och hälsa på de då så att jag får busa lite med min favoritpojk. Han har verkligen energi den grabben. Man blir helt slut när man varit en dag tillsammans med honom och så ska jag bli lärare.. haha va trött man ska vara när man kommer hem från jobbet!
 
Nej nu ska jag försöka göra nån nytta, som att zappa på tv:n eller läsa en bok hehe


080115

Idag blev vi klara med sista arbetet i denna kurs, som slutar med redovisningar nu på fredag och det känns så himla skönt. Dessa tio veckor har verkligen inte varit roliga då ämnet inte passar mina intressen överhuvudtaget. Jag hoppas dock jag lärt mig nått på vägen så att den inte var helt onödig hehe. På måndag startar ny kurs och den verkar gå in mer på min blivande roll som lärare så det känns kul. Ser jag fram emot.. :)

Så blir det middag med klassen på Mongolian Steak House (jag tror det heter så) på fredag. Mysigt med tanke på att det blir som ett farväl till de som ska läsa andra kursen sen. Hehe kommer väl förhoppningsvis stöta på dem fler ggr ändå, så det lät värre än vad det är, men vi kommer ju inte att gå i samma klass igen. Lite synd får jag säga för det va roliga prickar det där... De ÄR roliga prickar hehe... Är väldigt glad och tacksam dock att Tesselitess och jag kom i samma grupp igen för vad skulle jag göra utan henne!! :) 

Nej fy va trött jag är, får nog leta upp sängen tror jag. Får se om jag får med mig pojken också, avskyr att somna ensam. Tur att jag har dig du Henrik, älskar dig!


image13


2007 goes 2008

Härliga dagar i Branäs tillsammans med gänget... Denna gång var vi 17 personer som tillsammans skålade in det nya året och skoj va det såklart. Blev mumsig mat i stugan först och sedan satte drickandet och fnissandet igång... Fullast kör (OBS! ett spel, ingen körde full), guitar hero och kareoke underhöll oss innan vi banade väg mot puben och dansgolvet. Tror klockan hann bli så mycket som 06.00 innan vi slocknade i våra sängar och dagen efter va det många vita ansikten i stugan haha... Jag kan le lite åt saken eftersom jag, tro det eller ej, var en utav de piggaste. Resten av tiden i Branäs blev slappa, mysiga timmar framför tv-spel, sällskapsspel och poker såklart. Jag hade gärna stannat längre, men pojkarna hade nog fått nog utav mitt och Nettans tjat haha... Ser fram emot att fortsätta tjata nästa år, eller vad säger du Nettan?!! ;)

image3     

image6

image4

                   


Gänget på G...

Juldagen va det festa hos Fripp och vi hade såå skoj, som vanligt när alla härliga är omkring... Men jag måste nog säga att annandagen (även då fest hos Fripp) var ÄNNU roligare, toppenavslutning på julhelgen... Synd bara att jag lyckas bli så bakis... väldigt sällan jag vaknar upp pigg och allert dagen efter, men såhär i efterhand är det nästan värt det eftersom jag hade det så skoj....

Juldagen!


Min fina fina pojke... ;)


425161-2

Jag, Nettan och  Madde.... Världens härligaste tjejer....



Välkomna till min första färska blogg!

Men jag vill nog välkomna mig själv mest, ska bli spännande detta... eller ja... jo lite spännande ska det faktiskt bli hehe. Får se om jag lyckas hålla denna sida vid liv, men det får vi väl hoppas!