Vad som förgyller mitt liv

När vi var i Alanya och träffade Jenny så ställde hon en fråga till oss. Hon frågade om vi skulle kunna tänka oss att bo som hon gör. I Turkiet vill säga. Jag sa att jag absolut skulle kunna tänka mig det, men det skulle vara svårt att vara ifrån familjerna.

Hade hon frågat mig idag hade jag förmodligen svarat NEJ på direkten. Efter att vi hade varit i Turkiet så träffade vi mina guldkorn William och Miranda i högst 10 minuter. Miranda ville kramas mest hela tiden och berätta hur mycket hon skulle sakna mig och Henrik nu när de skulle till Cypern. Då skulle lillstumpan bara veta vad mycket jag saknar dem varje dag. Jag får en så stark längtan ibland att jag bara vill sätta mig i bilen och köra dit på direkten. Så att bo i ett helt annat land skulle nog inte riktigt fungera för mig hehe. Inte som det ser ut nu iallafall. Får nöja mig med att besöka min söta vän Jenny istället!! hehe

Idag ska jag iallafall få träffa de små en längre stund. Planen är att vi ska spela minigolf i Lunedet och sedan ta en tur i Karlskoga centrum där Karlskogafesten slår igång. Tyvärr är inte solen på humör idag, men som tur är så är jag det så detta ska nog kunna bli en riktigt bra dag trots allt. :)



♥gudlkornen♥ gör livet levande


Livets goda ting

Det blev inte så lång stund i Hättälven idag, men vi hann iallafall mysa en liten stund med picknick bestående av bland annat VÄRLDENS GODASTE jordgubbar.

 


för er som undrar så tog jag en powerwalk idag som jag lovade mig själv att jag skulle. bra jobbat I-M.. :) 


En utav di där dagarna ni vet!

Idag har jag en sån där dag som man har ibland. Eller i varje fall jag. En dag då jag bestämmer mig för att det får vara slut på godis och läsk under veckorna och kanske till och med helgerna. En sån där dag då jag bestämmer mig för att NU SKA JAG BÖRJA TRÄNA PÅ ALLVAR. Det dumma med mig är att jag ofta glömmer bort dessa dagar så fort de passerat. Vadå, ett glas läsk gör väl inget? Lite godis kan väl inte skada? Äsch jag orkar inte träna idag, gör det imorn istället!! 

Självdisciplin önskas!! 

Ofta tänker jag tanken: jag önskar att jag kunde se ut som för några år sedan då jag var nöjd med min kropp. Men så i nästa stund tänker jag: men var jag verkligen nöjd då då? 

Några kilo färre skulle absolut få mig att må bättre, men jag tror att jag fortfarande skulle hitta saker som jag inte kände mig helt nöjd med. Målet sånna här dagar är dock att få bort lite av de onödiga handtagen och lyckas jag med det så får jag väl hoppas att det är nog för att öka min självkänsla. 

Tror jag ska börja skriva en träningsdagbok där jag antecknar mina pass. Det kommer förmodligen mest att bli långa powerwalks till en början. På detta sätt tror jag att jag ökar min motivation och vilja att fortsätta. Det är alltid en sporre att själv se hur duktig man varit.

Tänk vad bra det var när Jenny bodde här och det bara var att slå en signal så hade man en promenad eller träningskompis. Det är alltid roligare när man är två!!

Jaja, första passet kommer att gå av stapeln imorgon bitti i Nykroppa. Henrik ska med bilen till Kristinehamn och då lämnar han mig där sålänge så att vi kan åka ut till Hättälven sen när han kommer tillbaka. Blir förhoppningsvis en bra dag imorn med mycket sol, kärlek och bra självförtroende.


  

Linslusen!!

Den 22 juni ska jag till The Studio i Västerås och bli stylad och fotograferad. Ska bli skitkul, men det svåra ligger i att finna tre ombyten att ta med. Vad sjuttsingen ska jag ta med mig?! Funderar på att försöka finna tre stilar. Ska nog gräva ner mig i garderoben ikväll och försöka hitta nått passande. Det måste ju vara kläder jag trivs i samtidigt som det ska bli snyggt på kort. Testing Testing är väl det enda som hjälper just nu.


Lägger in en beställning

Har planer på att åka till Hättälven imorn därför skulle jag vilja beställa strålande, värmande sol och blå himmel tills dess!!


Tack på förhand!


...

Fan vilken PISSdag rent ut sagt. Huvudvärken smärtar, drömmarna känns förlorade, viljan får stå tillbaka. Jag vill bara skrika!!! Jag vill bara gräva ner mig i en kall håla och inte återvända förrän ljuset för mig uppåt!!!



hoppas morgondagen och allt som den innehåller blir mycket bättre, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till 


Inte så pigg idag!

Igår och idag har en jobbig huvudvärk tryckt ner mitt humör. Inge roligt alls!!

Hoppas på att lite tacos och en film kan pigga upp mig. Kanske kan locka Henrik till att spela Racko med mig dessutom. Ska fråga honom genast.... Wiiee han ville... :)

Hm.. humöret mitt blir inte direkt bättre av att min hud sakta men säkert torkar ut och ramlar av mig. Lämnar mig med en blek hy igen. Så himla tråkigt!



Viljan och hoppet är otroligt starkt...

...men förmodligen helt i onödan!!

Hittade precis en billig resa till ett 4,5 stjärnigt hotell på Gran Canaria den 18 augusti.

FAN VAD JAG VILL ÅKA!!!


Nu till midsommarbilderna...

Firandet började hemma hos oss runt 13-tiden då vi åt sill, potatis och annat gott. Självklart blev det även nubbe för dem som ville. Därefter begav vi oss hem till Robbas föräldrars hem där vi mötte upp flera vänner för lite brännboll. älskar brännboll. Efter två omgångar så blev det ett dopp i poolen. Solen mötte upp oss lagom till denna stund så det var riktigt gött. Strax därpå kom Camilla och Jimmy så tog jag och tjejerna med oss våra saker hem till oss och gjorde oss iordning lite. Fram tills dess hade kameran legat fint hemma på hyllan, men jag lyckades ta den med mig när kvällsfirandet skulle börja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥kubb♥grillat♥alkohol♥kortspel♥jordgubbar♥fotboll♥midsommarkrans♥bakdelar♥lysmask♥


Midsommardagsafton

Idag har vi inte gjort många knop. Tog en promenad till Babylon i förmiddags annars har soffan varit den centrala platsen för både mig och älsklingen. Och för katterna med för den delen hehe.

Blev en lugn midsommarafton, men man blir trött iallafall! Det är väl åldern som tar ut sin rätt. 25 år kan beskrivas som början till gammal och trött tror jag.

Nu är snart 20.30 matchen mellan USA-Ghana slut och vi kan slå igång en film. Farsan ska förhoppningsvis kunna roa oss denna härliga midsommardagsafton..:P..

Midsommarfin

Jag måste ju visa vad jag knåpade samman igår...



Hoppas den håller sig fin till kvällen.. :)


Midsommarafton är här!

Det syns på vädret att Midsommarafton har anlänt.. :P... Men what to do? Lika bäst att hålla humöret uppe och roa sig ändå. Full fart framåt!!! tihi ;)
JAG ÖNSKAR DIG EN TREVLIG MIDSOMMAR!!!!

jag ska fira med godingarna nedanför... och flera favoriter därtill!! kan inte bli annat än perfekt!!

En doft av nystädat och nybryggt kaffe

Det doftar kaffe här i vår nystädade lägenhet och mamma kommer vilken sekund som helst att plinga på dörren. Vi ska njuta av en kopp på balkongen innan vi ska åka till stugan och träffa älskade moster Naemi, samt kusin Lollo och hennes familj. Ska försöka få med...
...anledningen till min plötsliga paus i skrivandet beror på en plötslig och extremt hög smäll utanför mitt fönster. En ung kille och en äldre man krockade i korsningen utanför och jag var självklart tvungen att kika hur det gick. Ena bilen var ihoptryckt i huven, men det verkade ha gått bra med folket som körde. Skönt och egentligen det enda som är av någon större vikt!!
Nu har som ni kanske förstår mamma kommit, kaffet är urdrucket och vi ska strax fara.
Ha en bra torsdagkväll!!!

Fotbolls VM 2010

Det har blivit en hel del fotboll de senaste dagarna och jag måste ju medge att dessto mer jag tittar dessto mer intresserad blir jag. Dock tycker jag att det är ganska krångligt att hänga med i poängräkning och placeringar. Jag tittar, hejar och försöker lära mig av det Magnus och Älsklingen berättar för mig. Just nu är det grabbarna från Ghana som jagar boll med Tyskarna som motstånd. Ser just nu ut som att båda lagen går vidare till åttondelsfinal. Om jag nu förstått det hela rätt. 

När slutsignalen ljuder så ska jag krypa till sängs!!! Wunderbar!!!


Vill vara vacker i det vackra vädret.

Jag sitter i skrivande stund med färg i mitt hår. Hade en skrämmande utväxt och en solblekt nyans. Inget jag vill fira årets midsommar med. Tänkte eventuellt slänga i lite kulör i ögonbrynen också, men vi får se om orken räcker till.

Solen skiner och jag hoppas verkligen att det håller i sig tills på fredag och hela fredagen ut såklart. Brännboll, poolbad, grillning och party står på schemat tillsammans med det vanliga gänget och några underbara där till. Skitkul!!

Imorn kväll blir det mys med släkten i stugan. Lite mat och härligt sällskap!! Älskart!






Härlig dag!

Hälsar på i Nykroppa idag. Har gått en långpromenad, legat en stund i solen, hjälp Henrik att fixa en båtmotor, ätit god mat från Prästbäcken, sovit en timme i Magnus säng och tittat på matchen mellan Frankrike - Sydafrika. Senare blir det grillat och därefter bilen hem.

Midsommar snart. MYS!!! LÄNGTAR!!!



Sannas kalas

Lördagens partaj hos Sanna var jättetrevligt även om jag kände mig måttligt rolig att umgås med så trött som jag var efter resan hehe.

Temat var vitt och gick i bröllopets tecken med tanke på lördagens kungabröllop.


Vackra födelsedagsbruden

 
 


Turkiet, Alanya 12/6-19/6 2010

Vi i bilen på väg mot älskade moster Naemi i Henriksberg, 3 mil utanför Uppsala.
Jag på Arlanda ca 08.00 på morgonen.
Henrik på flygplanet, vi fick sitta på varsin sida av gången på vår resa till Antalya flygplats :P.

  

Varje dag låg vi först nere på den vackra stranden och sedan vid mysiga poolen.

   
 

Henrik läste sin första bok (någonsin) och lyckades faktiskt läsa ut den under vår resa. I´m proud hehe.

 

Första kvällen med Jenny åt vi plankstek, drack goda drinkar på Adems jobb och hade trevligt tillsammans.
Jag fick dessutom bjuda på några dansmoves, men det var INGENTING jämfört med vad andra gjorde hehe...

   

Andra kvällen med Jenny blev vi bjudna på snacks på Jenny och Adems balkong, åt sushi och annat smaskigt på en jättefin restaurang och tog en öl på Adems bar.

  

Vi lärde känna jättemånga supertrevliga människor.
Det blev en partykväll. Ölspel med Linnea, Jonathan, Martin, ett grabbgäng från Halmstad och två tjejer från Göteborg.
Sedan utgång tillsammans med Linnea och Jonathan.

   

En annan dag gjorde vi oss redo för lite shopping. Kom hem med varsin klocka, björn borg kallingar och lite presenter.

  

Sista dagen känns alltid så sorglig...

  

Det säger alltid svisch så är det dags att åka hem. Denna gång kändes det verkligen jättetrist. Hade mer än gärna stannat en vecka till.

 



Och så lite blandade bilder från resan:
Vi hade mulet en halv dag, men vi höll minsann humöret uppe för det.
Hotellrummet var enkelt och snyggt. Med vita väggar (såklart hehe).
Vi myste bara på balkongen en gång för den var ganska liten och tiden gick helt enkelt till annat.
Ölen var mycket god och därför blev det ett par stycken.. :P.

   


JAG VILL TILLBAKA NUUUUUUUUUUU!!!!!

Familjen Grefves är just nu i Cypern och jag är såå avis. Träffade dem en snabbis i lördags och fick min fasters guldkornsdos. Miranda kunde inte sluta krama mig och berätta hur mycket hon skulle sakna mig och Henrik. Hehe....fasters älskade älskade prinsessa. Älskar dig Miranda! Älskar dig William!

Och älskar dig Henrik...  ;)
är tvungen att fjäska lite för herrn för han sitter just nu och väntar på att jag ska bli klar så vi kan se ett avsnitt av spännande serien Fringe. så bäst jag avslutar här.


Undertecknat Dalmatinen

Varje år blir mina pigmentfläckar i ansiktet bara värre och värre. Inge roligt alls, men vad ska jag göra åt det? Någon som vet?! Tips och råd uppskattas!


Jag kan flyga, jag är inte rädd!!

aj aj aj vad det kliar på min kropp. måste verkligen vara den annorlunda luften som gör att huden blir torr och flagnar direkt när man kommer hem. vill ju behålla min färg och istället bättra på den med hjälp av den sommarsol som utlovats senare i veckan! får nog dock börja om istället.


Fick hem min första bok idag (som jag i ett trött och stressat tillstånd tackade ja till per telefon). Den har titeln Den sista konkubinen och jag kunde inte låta bli att läsa nån sida direkt. Har dock några kapitel kvar i en annan bok så jag ska lägga mig och läsa färdigt den nu så att jag kan börja i den nya. Älskar att drömma mig bort i böckernas värld.




Hm... tittar på Mayday på fyran och det handlar om flygplansolyckor. TUR att jag som är flygrädd INTE såg detta INNAN vår resa. Läskigt!!Läskigt!!Läskigt!!




Me love Turkey

Så var man hemma i kalla Sverige igen då. Sitter under täcket i soffan och fryser som bara den.

Tror klockan var 16.20 när vi klev in genom dörren här hemma igår och hon var ca 18 när vi åkte hemifrån igen. Vi for vidare till Karlstad där Henrik gick på lagfest och jag på 25-års fest. Sanna min vän som fyllde år tidigare i veckan. Så idag har jag gjort en enda sak... SOVIT. Och är fortfarande hur trött som helst.

Får berätta mer om resan och Sannas kalas senare i veckan!!

Måste bara säga TACK TILL JENNY för två helt underbara dagar tillsammans med dig i Turkiet. Det var superkul att träffa både dig och Adem (hoppas stavningen var rätt hehe).

Och en sak till... jag längtar redan tillbaka!!!!!!!


It´s time to go!

Katt- och lägenhetsvakten har anlänt...
Henrik har sagt adjö till sin älskade dator och spelat en omgång League of legends så att han klarar sig en vecka.. :P
Väskorna är packade och vi är äntligen redo att påbörja vår resa...
Jag önskar oss en trevlig resa... ;)
Ha de bra allesammans, hörs om en vecka!!
PUSS

Behöver lätta mitt hjärta lite!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7279341.ab

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta klipp. Min första tanke var nog...

öh okej, det finns verkligen människor till allt. tur att vi är olika

Men sen när jag insåg att det fanns barn med i bilden så övergick det i irritation. 

◊Fetma är ett medicinskt tillstånd av ett överflöd av kroppsfet som har ackumulerats till den grad att den har negativ inverkan på hälsan, ledande till en förkortad livslängd och/eller ökade hälsoproblem. Body mass index (BMI), är ett mått som jämför längd och vikt. Individer med ett BMI mellan 25 kg/m2 och 30 kg/m2 har en övervikt medan ett BMI över 30 kg/m2 är fetma.

Fetma ökad sannolikheten för flertalet sjukdomar, speciellt hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes mellitus typ 2, sömnapne, vissa typer av cancer och artros.◊

(Wikipedia)

Jag vill påstå att denna kvinna genomgår ett långsamt självmordsförsök!!
Jag har alltid och kommer alltid att tycka att det är själviskt med självmord. Att mista någon på grund av en sjukdom, olycka eller på annat vis är fruktansvärt och att då drabbas av dödsfall i omgivningen i form av självmord känns så frustrerande. Så många obesvarade frågor, den största bestående av ordet VARFÖR? Att det sedan finns olika fall och olika bakgrunder att ta hänsyn till är självfallet, men jag står fortfarande fast vid att självmord är själviskt i många avseenden.

Att denna kvinna därför självmant väljer att äta sig fetare än fetast är för mig självmord.
Hon säger att om hon får hälsoproblem eller dör så är det meningen så. Allt är förutbestämt. Jaha så då menar hon alltså att det är meningen att hennes dotter ska mista sin mamma? Att hennes dotter ska få genomgå faser, viktiga händelser och upplevelser utan sin mamma?

Jag blir bara så frustrerad på människor som inte tänker på annat än sig själva!!!

Att jag miste min pappa i sjukdom för 6 år sedan har garanterat påverkat mina åsikter och min känslighet för människor som inte vårdar sina liv när det finns barn med i bilden. Jag vet hur det är att sakna en viktig person i livet vid händelser som studenten, första jobbet, 20år, första sambon, 25år... och kanske ännu mer inför framtiden: bröllop, barn, första huset... och så vidare...



Jag vill tillägga att självisk är ett ord med (enligt mig) många definitioner, därför är det viktigt att förstå vad jag menar i just detta inlägg. Ingen är värd att mista någon man älskar. Ingen ska behöva känna skuld för någon annans val.  

Vem var den första människan på jorden?
Det frågade jag min mamma om och om och om igen som liten. Jag blev aldrig nöjd eftersom det inte finns några enkla svar. Frustrationen över att inte begripa det ofattbara är stor.

Jag hoppas att det gav klarhet i min mening!


Jag känner mig värd detta!

Vi har ju sparat de senaste månaderna för att kunna vara lediga och vi kom ju, ganska snabbt, fram till att vi skulle få nöja oss med en Sverigesemester. Eventuellt en tripp till Rienas i Norge. Någon utomlandsresa skulle vi i varje fall inte ha råd med i år.

Det har varit en ganska tuff tid i skolan detta år. Intensiva dagar, mycket studier, skoltrötthet, jobbiga resor, tidiga mornar. Humöret har varierat drastiskt. Långledigheten har varit mer än efterlängtad!

Att vi skulle lyckas få råd med både en helledig sommar OCH en utomlandssemester var alltså inte något vi räknat med, vågat hoppats på. Och nu har jag precis packat färdigt väskan redo för att åka mot värmen, solen, havet, maten, shoppingen, Jenny i Turkiet. Det känns mer än bra, det känns behövligt!!



Vanligtvis brukar det vara smäckfullt i min resväska, men i år har jag lånat mammas jätteväska så det blir en hel del luft kvar att fylla med Turkietstoff. Det roliga blir dock att se hur allt det som nu ligger fint och prydligt kommer att ha rört ihop sig totalt när väskan ställs på högkant och dessutom slängs omkring vid lasten. :)


jag glömde ju för sjuttsingen berätta att jag träffade nyblivna mamman Helen på jobbet idag. Hon kom förbi med sin lilla Lukas och medan Mamman behövde göra sina behov så var jag minsann snabb att ta hand om lillen. Allt för en bebisdos. Han var ju för söt alltså! (men så är han ju släkt med min vän Nettan också.. ;)


Ida-Marie "pratkvarnen" Olsson

Hjälp va trött jag är. Tror minsann det är det växlande vädret som spökar.
Nu är i varje fall Krille klippt. Blev riktigt bra om jag får säga det själv hehe. Han är allt väldans trevlig den där killen. Lite synd om honom bara då jag är en redig pratkvarn när jag väl sätter fart. Fast det kan man väl förstå med tanke på mina valda yrken. Både som frisör och lärare bör man ju kunna hålla låda... tihi. Förstår om han somnar gött ikväll efter nån timme i mitt sällskap. Ni märker ju bara va trött jag själv blir :).

Packningen ja... tror den får vänta en stund till. Bäst jag piggnar till lite först annars vet man aldrig vad som blir/inte blir med.

Synd om vissa

Det finns verkligen skumma filurer i denna värld. Filurer som jag tror är så osäkra, avundsjuka eller på grund av annat inte klarar av att vara på bra humör och allmänt trevliga mot människor de egentligen inte känner så väl.
Tur att jag har så många underbara människor omkring mig så att jag inte känner behov av att ha dessa omkring mig mer än nödvändigt. För hur man än försöker tro att de nog egentligen inte menar på ett visst sätt så är det bara att inse att JO DET GÖR DE. Men det är dem som förlorar på det. Dem som har svårt för att skaffa vänner, eller rättare sagt behålla vänner.

Jaja hur som så har dagen varit väldigt bra! Vi har lekt mördarleken ( ja uj så spännande tihi), spelat brännboll (jag höll mig dock vid sidan av planen) och så var det prisutdelningar med mera. Roligt som sagt, men jösses vad trött man blir när man inte är van vid allt stoj omkring sig.

Ikväll ska jag packa klart resväskan. Ska INTE ta med mer än nödvändigt denna gång (vilket jag definitivt kommer göra ändå). Krille kommer sen också. Han är tydligen lite långhårig så det ska vi väl försöka fixa till då..:)


Jobb på gång!!

JAAA solen skiner. Det betyder att vi idag (barnens sista skoldag, förutom morgondagens skolavslutning) slipper sitta inne. Tror inte jag skulle orka det idag med 25 ungar som alla har sommarspritt i benen. Jag har också sommarspritt i benen för den delen så detta väder passar oss alla perfekt. Blir en dag fylld med lek och bus skulle jag tro. Skoj!
Ha en bra dag allesammans, det tänker i varje fall jag ha... ;)

Ska få träffa min vän jag ej sett på flera år!

Jenny: Vi har all inclusive, men det är inte så noga. ;)
Jag hör av mig på lördag kväll så bestämmer vi mer. Ha det kanon tills dess. Ska bli jätteroligt att träffa dig :)

Sitter för tillfället i Nykroppa. Magnus är nyklippt och nyfärgad och Svärmor permanentad och snygg. Blir snart hemfärd eftersom jag ska upp och jobba imorn. Är supertrött hehe!!
Ser fram emot morgondagen tillsammans med barnen.

Vilken sommar!!

Nu ni... nu har jag äntligen sommarlov. Och förutsättningarna för att detta ska bli en underbar sommar är verkligen BRA.

Lördag 12 juni: TURKIET 7 dagar

Lördag 19 juni: Fest för Sanna.

Fredag 24 juni: Midsommarfirande med många av de bästa!! Milla och Jimmy kanske blir med vilket vore såååå kul!!

Fredag 9 juli: Öland 10 dagar

Torsdag 22 juli: Västerås, styling och fotografering tillsammans med mamma och syrran.

Ja det är ju bara det som är uppbokat just nu det och det är inte illa va? Jösses så underbart!! Men ingen brådis nu. Vill njuta av var dag så mycket det bara går. Ska känna mig nöjd och utvilad i höst när skolan sätter fart igen.
Ska ju dessutom hinna umgås med alla vänner, grilla, fika, bada, sola.... ja jag kommer inte ha några som helst problem med att hitta på saker hehe.

Nu ska jag gå och packa lite till och sedan åker vi mot Nykroppa.


Hoppas inte minnet blir fullt så att något glöms av

Fick min nya bikiniöverdel idag och blev som tur var nöjd. Så den blir med till Alanya såklart!! Har packat en hel del nu faktiskt, vilket gör att det pirrar lite extra i magen.

Kikade på väderprognosen för Alanya förut och det visade sig att det skulle vara regn och åska på lördag, men stor sol på söndag. Får hoppas att den stora solen sedan stannar resten av vår vistelse. Annars blir jag ledsen.. :P

Opponering imorn nu då, sedan tar jag sommarlov. Fan va härligt!!! Jag startar sommarlovet med en avslutningsfika tillsammans med klassen och sedan hämtar jag upp Henrik så styr vi mot Nykroppa. Ska gå in i mitt yrke nummer 2 imorn eftermiddag/kväll. Blir klippningar, färgning, permanent och sånt skojsigt.

Måste planera lektionerna för torsdagens arbetsdag också.

Är nog bra för mig att få åka bort och vila upp mig. Har typ tusen saker i huvudet för tillfället. Men det mesta är ju roliga saker så det gör inte så värst mycket... ;)

Nu har denna dam tunga ögonlock och tur är väl det eftersom klockan ringer tidigt imorn!

Godnatt mina vänner!




Det var ju faktiskt en sak som passerade mitt minne utan att säga till igår. Mitt kusinbarn Emma fyllde vuxna 20 år. Grattis "lill"tjejen hehe.



JENNY!!!!

Detta är till min vän Jenny!!!

VA SJUTTON!!! Inte tänkte jag på att du bor där.
Vi ska bo på Kleopatra Ada hotell, västra Alanya. Ligger vid Kleopatra stranden, men du kanske redan har koll på allt detta hehe.

Bor du i Alanya eller?

Klart vi måste träffas när vi är där!!! Hur, var, när ska vi höras av?!!  :)

Vi är framme på lördag eftermiddag någongång!


Kaffe och en bit choklad

Lite choklad skulle inte skada just nu...



eller lite kaffe...



Mamsen kommer på besök om någon timme så då ska jag nog sätta på så får oss varsin kopp.

Nu blir det the Bachelorette innan jag läser igenom sista arbetet inför morgondagens opponering!


Vilken vecka detta kommer att bli...

Det är visst mycket som ska göras, planeras, inhandlas med mera denna vecka.

TISDAG:
Tvätta om det finns tvättid
Plugga
Klippa + Färga Mamsen
Planera inför torsdagens arbetsdag
Besöka biblan
Handla

ONSDAG:
Skola + avslutningsfika (sedan SOMMARLOV wiiee)
Permanenta Svärmor
Eventuellt klippa Krille (?)

TORSDAG:
Jobba
Packa (känner jag mig själv rätt så börjar jag med detta redan på tisdag..tihi)
Ha resfeber ;)

FREDAG:
Städa
Packa det sista
Åka till älskade moster

LÖRDAG:
Bli skjutsade till Arlanda
Åka mot VÄRMEN!!!!

Ja jösses... men det känns ju hur enkelt som helst eftersom vi sedan får vila upp oss en hel underbar vecka. När vi kommer hem nästa lördag så blir det dock fart på oss direkt. Henrik har avslutningsfest med laget och jag ska på Sannas 25-års kalas. Mycket roligt att se fram emot nu. :)

Just i denna stund är jag dock såååå trött och ser mest fram emot att få lägga huvudet på kudden.

GODNATT!!


FY FAN VA GÖTT!!!!

Nu kan jag pusta ut... jag fick slösa och bli lite lyckligare... ;)


På lördag mina vänner... då landar vi i TURKIET!!!



Kleopatrastranden i Alanya



Kommer min önskan att gå i uppfyllelse?

Idag är nog första gången som jag HOPPAS och ÖNSKAR att vi ska komma hem från Karlstad en aning fattigare. Det vore en så stor besvikelse om vi kom hem med samma summa som när vi åkte.
Kommer vara överlycklig om jag får lägga ut en slant och ha något härligt att se fram emot. ÖVERLYCKLIG!!!
Want it, need it...




LITE uppdatering!!

- superrolig och skön helg i sommarsolen.
- imorn blir det ett besök på resia i hopp om ett superklipp. Håll en tumme för oss.
- just nu är det sämsta vädret på länge. Tråk!
- har fått lite färg på min annars ganska bleka hy. Underbart! Mer vill vi ha tihi.
- fan va trött jag är. Orkar knappt hålla ögonen öppna.
- bilder från helgen kommer inom kort. Fick låna mammas igår för batteriet i vår var slut.
- hoppas Madde kan vara ledig nästa vecka och följa med oss på vår tripp!!!



Kommer att gå på fest med humöret i topp!!

Först när jag kikade ut genom fönstret och såg att det var ganska molnigt så blev jag lite smådepp, men sedan kom jag igång och humöret gick upp i topp faktiskt! Nu har det sjunkit en bit igen. Tror det beror på att jag behöver något i magen, men sen ni, sen ska det nog bli bra igen hehe. Blir en banan och hallon smoothie till frukost. Smarigt va? :)

Ikväll är det 25-års fest som gäller. Sofie (vackra vännen nedanför) som bjudit in oss. Hoppas på en riktigt rolig kväll tillsammans med några av de bästa!
Först ska vi dock till Milla (vackra vännen nedanför) och Jimmy och ta nån cider eller två! :)

Vad är väl sovmorgon...

... när man kan vakna till ljudet av en elektrisk såg, en borrmaskin och en hammare? (klockan 08.00)
SUCK!!

En matglad shopoholic...

Nu är jag igång igen. Halv åtta hos mig underhåller, men gör mig även sååå sugen på massa god mat!!! Henrik ville ha tacos imorn kväll, men jag tror jag ska övertala honom till annat. Sweetchilikyckling och äggnudlar. MUMMA! Eller grillad fläskfilé, sallad med rödlök och fetaost. Åh, kanske ska slå till med förrätt dessutom?!! Hm...märks det att jag är hungrig? :P
Tänkte jag skulle vänta med maten tills Henrik kommer hem från träningen. Brukar annars äta innan honom.... Hoppas han kommer snart hehe.

Imorn vill jag sola så jag vore tacksam för en blå himmel och varma vindar!
Tack på förhand!

hm...vi ska eventuellt till Bergvik imorn för att köpa nått fint till Henrik, men jag tror minsann jag ska försöka hitta ett linne och kanske ett par nya skor till mig själv. Vissa kallas mig SLÖSA, andra SHOPOHOLIC.


En mycket bra dag!!

Underbar dag på jobbet ;-). Underbara ungar ♥. Längtar redan till nästa torsdag då jag ska dit igen!

När jag slutade gick jag förbi Åsa och klämde lite på Mollytjejen. JÖSSES SÅ SÖT!!

Ja ni ser ju själva....



Dålig fotograf, men man kan ju inte misslyckas med en sådan här skönhet... ;)...

Ville gärna ta henne med hem, men då hade nog både mamma Åsa och Molly själv protesterat hehe.
Tur att jag snart är ledig så att jag kan hälsa på oftare...tihi!!




Vad har jag gjort idag då?

Idag gjorde Henrik sin sista dag i skolan så nu har han sommarlov. Härligt för honom!! Själv har jag den här förbaskade rapporten kvar. Är så gott som klart, men känner mig inte helt nöjd. Ska lämna den tills på fredag så får vi se om jag blivit något klokare tills dess och kan rätta till det som känns galet.

När Henrik slutade i förmiddags så åkte vi till Nykroppa och solade. Det syns och känns...:P..
Sedan har jag klippt Henrik och sedan suttit och skrivit precis hela kvällen!

Imorn ska jag jobba. Skitkul! Som jag har längtat efter alla barn. Har även tackat ja till jobb nästa torsdag, känns bra!!

Nu däremot är det dags att sova. Är SKITTRÖTT!!!

Godnatt gott folk!

 


Så tråkigt när man måste välja

Haha ja just nu är det halv åtta hos mig på fyran och biggest looser på femman och jag vill alltså se båda programmen. Dessutom har de ju självklart reklam samtidigt dessutom. Tokigt! Men lotten föll på halv åtta hos mig. Lyckades ju se första veckans avsnitt igår så nu måste jag försöka hålla i detta. Men man blir ju så hungrig!! Massa smaskigheter som de absolut skulle kunna få bjuda mig på. Vad jag skulle tillaga om jag var med är en annan fråga. Tror ni det skulle funka med snabbnudlar? :P Nej, jag tycker faktiskt det är roligt att laga mat, men sedan vet jag inte om jag skulle kunna knåpa ihop en meny sådär. Dessutom skulle köket vara som ett bombnedslag om jag var igång. Jag skulle stressa runt som en tok och förmodligen börja gråta om inte allt gick som jag tänkt mig.


Eller så skulle jag gömma mig i min älsklings "lilla" morgonrock. Supeskönt och tryggt!! ;)





Solen ute, Ida-Marie inne. Något som inte riktigt stämmer va?

Självklart är det underbart väder idag när jag måste sitta inne och skriva på min rapport. Tänkte sätta fart nu och köra stenhårt fram till tolv så kanske jag kan få unna mig nån timme i solen sedan. Lite tråkigt att ligga här ute på gården själv bara. Kanske kan ragga med mig Henrik och hans matteböcker. De har sista matteprovet imorn sedan går de på sommarlov. Det jag inte förstår är hur de kan gå igenom tre nya steg idag, när de har tentan redan imorn. Är det inte meningen att de ska lära sig och ha användning utav detta i framtiden? Nu blir det nog snarare så att de nöter in bara för provets skull och antingen kuggar de eller så glömmer de vad de lärt sig direkt när de går från provet. Det är i varje fall vad jag tror.