Jag ser det snöar...

Javisst årets första snöflingor faller just nu från skyn och ner på vår bara värmländska mark. Mysigt... :)... Dock inte så bra om det snöar imorn när vi ska till Karlstad på vår shoppingtur. Vi har ej bytt till vinterdäck ännu. Det innebär en extra tur till Nykroppa för att fixa det och det vore ju skönt att slippa den proceduren....

Idag har min prins varit hos tandläkaren och jag satt i väntrummet och gjorde det som förväntades....väntade...och väntade och väntade. Jösses vad jag väntade. Jag skickade t.o.m. sms till Magnus och sa att jag inte visste om Henrik levde där inne...:P... Magnus befarade många hål!! Efter en timme kom tandsköterskan ut och sa att det skulle ta ett tag till.... kanske en halvtimme. Men jag väntade.... Efter ytterligare 40 minuter kom älsklingen ut, svullen om munnen. Dumma tandläkaren hade dragit ut två utav min älsklings visdomständer och dessutom lagat två hål. Ajajaj... inte konstigt att jag fick vänta så länge.

Nu ligger mitt troll i soffan och slumrar. Vilket innebär att jag får tid vid datorn, vilket iofs är skoj hehe. Men snart ska jag nog ta honom med in till sängen och ta natta. Vi har ju en dag med shopping imorn så då måste vi ju vara fit for fight... Ja och kanske även på kvällen då eftersom LFIBK möter Tysklands landslag.... Fit for fight som sagt... ;)...

GODNATT my friends!!

Åhh... va jobbigt...

Tänk va jobbigt det är när man bara har sig själv att skylla. Jag har gjort en tabbe och kommer fömodligen att få sota storkovan för det. Ajajaj, inget jag önskade mig själv just nu! TYPISKT!!

Jaha och så till ytterligare en jobbig sak. Pluggandet... Jag tycks stå alldeles blixtstilla för tillfället och skulle behöva en knuff för att få nått gjort. Förstår inte riktigt uppgifterna. Inte nån av dem.... :P.... SUCK!!

På tal om blixt så var det tydligen blixthalt ute i morse. Henrik som rapporterade det efter sin natt på jobbet. Och enligt Nettan är det riktigt kallt ute. Kanske kan vi få en riktig vinter i år?!! Vore ju inga fel med lite snötäckt mark!! Jag vill gärna åka lite bräda (ooohhhh va cooolt jag fick det att låta va... snowboard, vad är det för ord?! ;P ) i år.

Om en timme blir det lunch och sedan ska älsklingen till helvetet. Hm... eller iallafall näst intill. När jag var liten hade jag inga problem med att gå till tandläkaren, men på senare dar känns det som största skräcken. Fy det bara ryser i mig! Jag är glad att jag bara behöver sitta i väntrummet idag. :) Får se om våra planer om Tennis eller Badminton går i stöpet idag med eller om vi får oss lite motion. Funderar annars på att gå och simma ikväll igen. Hm... märker ni va mkt enklare det är att hitta på saker när man egentligen borde sitta hemma med näsan i böckerna. Ujujuj jag börjar bli alldeles för slarvig!

Observation  
        Kommunikation          Form          Innehåll          Användning          Mat          Tennis         

Godis          Simma          Blogga          One tree hill


Ja ni ser ju... går inte att fokusera på det jag ska.... Finns så mycket roligare saker... :P...


JAG BLIR TOKIG!!

I drömmens värld

Dagdrömmarna tar mig bort från verkligheten. Jag satt och letade efter ovanliga namn på internet och hittade många fina. Bland favoriterna på killsidan hittade jag Thilo och Noah. På tjejsidan hittade jag bland annat namnen Tiara och Maylin. Finns mycket fina namn. Kan förstå vad svårt det måste vara att välja då man väntar smått. Själv har jag ju inte det problemet just nu, men jag tycker det är roligt med namn. Spännande.

Nu ska jag dock krypa till sängs. Klockan är låååångt över läggdags för min del hehe...

Imorn ska vi till Nykroppa. Henrik ska till tandläkaren och sedan kanske det blir badminton. Vi skulle ju ha spelat tennis idag, men med min vanliga otur så var det fullbokat. Vi gick och simmade istället... så motionen fick vi iallafall. :)...
På fredag ska vi shoppa. Jag känner att jag behöver piggas upp. Behöver nya jeans och stövlar. Kanske fler par stövlar dessutom. Vi får se vad jag hittar. Åh... hoppas jag gör några riktiga kap så jag blir på lite bättre humör. Tänk va mycket glädje en dags shopping kan ge hehe.... I´m lovin it!!

NU MINA VÄNNER SÄGER JAG.... godnatt.... sweet dreams



Jag har blivit utmanad... :P...

Nu ni har  Johanna utmanat mig... tihi... ;)

Regler
Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

1. Jag ska egentligen ha glasögon alla mina vakna timmar på dygnet, men jag är alldeles för slarvig med det.
2. Jag ÄLSKAR godis... jag är en riktig äkta godisgris.
3. Jag är otroligt sugen på en liten knatte, men vet också att allt har sin tid.. ;)...
4. Jag har varit världens partytjej, men har lugnat ner mig på senare år.. hehe
5. Jag har väldens komplex för min rumpa... :S
6. När jag var yngre gick jag ALDRIG utan klack på skorna. Hatade min lagomt korta längd... :P
7. Jag har hittat killen jag vill gifta mig med!!!

Så var det min tur... och jag utmanar:

Nettan

Tess

Johanna

Therese

Cina

Sandra

Martina

Varsågoda mina vänner och dela med er av er själva.. ;)...


Minns du diskoteksbranden i Göteborg?!

Idag är det 10 år sedan diskoteksbranden i Göteborg tog 63 människors liv. Och många skadades för livet fysiskt och psykiskt. Jag tittade på Kalla Fakta häromdagen och det är som efter de flesta katastrofer... så oerhört svårt att förstå. Jag minns den dagen då det hände. Jag kan inte komma ihåg vart jag var eller vilka jag var med, men jag minns tydligt att det påverkade mig. Jag har alltid varit rädd och haft respekt för elden. Jag var 13 år den dagen, precis som flera utav de ungdomar som befann sig på den festen. Jag vet att jag var orolig under en tid efter branden. När jag gick in i nya byggnader eller befann mig i en lokal bland mycket folk. Vart fanns utgångarna? Hur kan man snabbast ta sig ut om något händer? Usch jag kan knappt förstå paniken ungdomarna måste ha känt. Jag tror att alla reagerar olika och att det är svårt att säga hur man själv skulle reagera i en sån situation när man väl befann sig i den. Jag hoppas att jag aldrig behöver uppleva det heller.

Jag hoppas att ingen ska behöva uppleva det. Usch det bara ryser i mig!!


Idag blir det inget gjort

Jag satte mig med böckerna och skulle börja skriva, men känner att jag inte har nån ork just nu. Tankarna bara far runt i skallen och vill inte sortera sig. Får ta en paus och hoppas på bättre lycka senare idag.... eller imorn.. :P...

Idag ska vi köpa gravljus och gå till minneslunden. Sedan ska vi spela Tennis. Om det nu finns nån tid...HOPPAS!! Ja just och så har vi ju tvättstugan idag också. BLÄ va trist.... dock behövligt....

Halloween till helgen mina vänner. Jag och älsklingen hade planer för en maskerad och ideérna flödade. Men så kommer det fram att grabbarna har DM i helgen.... Och där gick planerna i kras. Hade verkligen varit skoj att klä ut sig lite.... ;)... Vi ska försöka fixa en maskerad nån annan helg istället... spelar väl ingen roll om det är en vanlig jäkla lördag eller hur? :)... Får hoppas att våra kära vänner är på bara... vore lite trist och aningens pinsamt om man annordnade en maskerad och så kommer alla i sina vanliga snyggkläder, eller med en lösnäsa som de tar bort så fort de kommer innanför dörren. När inge sånt vill vi ha. En ordentlig maskerad ska de va!! Kanske får ha ett pris för bästa kostym eller nått. För att sporra lite hehe... Hur som helst så blir det inte till helgen då... men nångång framöver!!

Vi har många planer nu känner jag. Maskerd, Tysklandsresa, Sälen eller lokalfest på nyår?, hundköp, kameraköp..... Hm.... vad kommer hända och vad kommer gå i stöpet?!! Only the time will tell...

Jag kanske har nämnt att jag ofta mår illa på morgonen... Och vet ni... jag tror jag har hittat orsaken. Oftast på morgonen så dricker jag en kopp te medan jag gör mig iordning. Men under VFU-veckan har jag försökt få i mig en tallrik fil istället. Så idag tog jag en kopp te och det är alltså detta te som gör mig illamående. Jag får ont i magen, blir alldeles yr och mår superilla. Skumt!! Varför? Det är ju bara varmt smaksatt vatten eller hur?! Samma sak blev det när jag drack te i skolan en dag här... illamående direkt. Jag får nog helt enkelt hoppa över tedrickandet för ett tag. Vilket kommer bli svårt eftersom det är så gott och otroligt mysigt då kylan tränger sig in. SUCK!

Så återigen en påminnelse om dagens födelsedagspeople....

Grattis pappa... SAKNAR DIG!! Älskar dig!!

Grattis Madde... Saknar även dig hehe...  men på ett helt annat sätt som tur är.. ;)...

Nu mina vänner ska jag mysa med min kopp te och kika på ONE TREE HILL.... the best of the best...
 

Förlorad kontakt eller bruten vänskap?

Ja ibland är frågorna många. Tyvärr kommer jag nog aldrig att få svar på dem.

Det var en period i mitt liv då jag mådde allt utom bra. Trots min kära och nära vänner, mina underbara familj och en nyfunnen pojkvän så var känslorna inte som dem skulle. Detta gjorde det svårt för mig att bevara min regelbundna och nära kontakt med många runt omkring mig. Inte förrän efter en väldigt lång tid så började jag må bättre. (bättre, inte bra) Men då var det för sent. Och nu sveper dagarna förbi och gör mellanrummet allt större. Allt som finns kvar är minnen som oftast är för jobbiga att tänka tillbaka på. Minnen som visar på mitt tidigare liv. Jag har förändrats på många sätt. På många sätt till det bättre, men också på många sätt till det negativa. Jag vet inte hur jag hitta tillbaka till de postiva delarna jag bär med med mig från mitt dåvarande liv och sedan kombinera dem med mina nuvarande positiva sidor. Ibland känns det som att jag inte känner mig hel. Inte känner mig som mig själv. Jag önskar att jag kunde hitta tillbaka till mig själv igen!!



Imorn är det pappas födelsedag. Han skulle ha blivit 57 år. Ord som skulle och blivit känns fortfarande overkligt. Trots att tiden sedan han gick bort bara blir längre och längre. Otroligt att 5 år av saknad inte fyller upp behovet av svar. Svar på varför? Svar på hur? Svar på framtiden!!

På tal om gamla vänner så fyller även en annan person år imorn. Madde, en gammal nära vän som betytt mycket för mig. Hon blir 23 år fyllda och känner jag henne rätt så kommer det firas på ett eller annat sätt. Jag önskar henne en bra födelsedag!!

Jag vill fånga ögonblicket...

En bild säger mer än 100 ord har jag hört. Och det är väldigt ofta som jag känner att "åh nu skulle jag ha haft en kamera". Vi har länge pratat om att skaffa en digitalkamera, men det har inte blivit av. Systemkamera har också varit på tal. Men som sagt ännu har vi inte skaffat nån. Det kanske är dags! Eller vad tror ni?

Hm... en digitalkamera vore ju perfekt när man vill ha den med på fester eller när man reser m.m. En systemkamera har jag fått för mig är aningen klunpigare. Fast korten blir ju sååå bra. Ja ni.... vi får nog åka till nån butik och kika. Kanske kan bli vår julklapp i år.. :).... Om det inte blir en hund haha... Fast då måste vi ju ha en kamera så vi kan ta kort på vår nya bebis... haha... det är inte lätt dessa beslut... :)

Nä nu ska jag titta färdigt på One tree hill, säsong 1, avsnitt 1... Tänkte jag skulle se serien från start igen. Den är ju rysande bra! Rosa bandet galan ikväll också. Får vi ju inte missa.


Den oändliga historien

Ja examen känns just nu såå ofantligt långt borta. Över 2 år kvar med läs- och skrivuppgifter. Och bussåkning mellan hemmet och Karlstad. Nä fy... känns inge vidare just nu!!

Idag har jag iallafall pluggat lite. Kommit igång med en utav våra många uppgifter. :P... Alltid en start!

Så vad ska jag göra resten utav dagen?! Jag ska nog åka och storhandla. Börjar bli snålt med mat i frysen. Och sedan ska jag laga mat och kika på serier. Händelserik och mycket spännande dag, inte sant? hehe

Imorn blir det iallafall lite mer action. Jag och älsklingen ska boka tennisbanan och slå lite och sedan är det tvättdag... Finns alltid nått att ta sig an här hemma.

Som ni märker har huvudet en liten paus från bloggandet. Står ganska still på fantasifronten och då blir det gärna lite stelt och rakt på sak. Det är inte lätt när det är svårt förstår ni... ;)....

Kraschade planer...

Inget läsande, inget skrivande och inget duadua i kören. Istället har dagen varit full av småätande, värktabletter och en värmekudde på magen. Den regelbundna "en vecka i månaden pinan" föll sig just idag och smärtan var värre än vanligt. Förbaskat jobbigt. Men då vet jag ju iofs inte hur det känns när en kille är riktgt förkyld, eller hur? ;P...

Får hoppas att jag känner mig bättre imorn. Måste komma igång med skrivandet så det inte blir uppskjutet till sista sekunden.... Kan ju lätt bli så ibland.. :S

Just nu sitter jag i Nykroppa och har lånat Maddes dator. Min dator är ju som sagt trasig. Lämnade in den idag och hoppas på en snabb retur. Blir bra rastlös utan min älskade dator.

Nä jag undrar jag om jag ska ta natta. Det är allt bra slitsamt att ha sovmorgon... *tihi*...

Godnatt mina vänner!!

Samma visa varje gång...

Läs- och skrivveckan har startat och det är dags att sätta på sig glasögonen och sätta igång datorn. Men....va segt det är innan man kommit igång. Det är verkligen samma visa varje gång. Men pressen finns ju där med tanke på inlämningsdatumet och så har vi hela 3 uppgifter som ska in vid olika tillfällen. Pust och stön!! Bara att sätta fart då....

Idag är det innebandykväll och dessutom gospelkörskväll. Får se vad som hinns med. Har hostat hela natten också så rösten kanske inte håller till kvällens duadua. Hm....hjärnan kokar över. Får nog börja med att sortera innehållet så jag vet vart jag ska börja och vad jag kommer att ha tid med. Nästa gång hoppas jag ni får höra från en mer lugn, sansad och nöjd Ida-Marie. :P...


Partypirret är borta

Idag har partypirret liksom försvunnit. Brukar konstigt nog bli så när jag fått min beskörda del... :P... Gårdagen blev som jag trodde..... helmysig. William och Miranda tyckte det var jättespännande att se Henrik spela match. Som de förresten vann med 4-3 i sudden.... Inte riktigt vad grabbarna hade tänkt sig, men ändå 1 poäng mer än motståndarlaget. Efter matchen åt vi utan Prästbäckens smörgåstårta och jösses va den smakade bra. Smälte liksom i munnen... Yummi! Fikat bestod utav Maddes chokladkaka, marängtårta och mina hembakade bullar. Kunde inte bli annat än perfa det hehe. När alla våra gäster hade gått hem så blev det party hos grannen. Trevlig förfest med the boys och sedan hotellet. Hotellet är ingen plats jag helst besöker, men med tanke på att det inte finns nått annat uteställe i Filipstad så får det liksom duga när det spritter i benen. Det var en lagomt rolig kväll som fick ett lite pinsamt slut för vissa. Inga namn nämnda...:P...hehe...

Idag blir det iallafall smörgåstårta till lunch, bilfärd till Falun och innebandy för hela slanten. Om nu grabbarna vaknar till i tid och orkar sig iväg. Återstår att se då... :)

Partypirret

Idag är jag bra partysugen. Hjälper ju inte att jag vet att det vankas fest i lägenheten nedanför. Håller vi tummarna kanske Henrik blir på lite glatt humör han med sen så vi går ner och sällskapar. Vore bra skoj med tanke på vad längesen det var vi festade loss... :P..

Men först mina vänner ska vi heja på LFIBK i deras hemmamatch 15.00 och därefter är det kalas. Hela stora familjen kommer.... förutom Madde som kikade in igår med present och världens godaste chokladkaka. :)...

Jag är färdigsminkad, klädd och har nästan plockat undan och förberett allt inför smörgåstårtssmaskandet..... phu... det va ett krångligt ord. Nu väntar jag på att mamma, Nette och Wille ska komma så vi kan umgås lite innan vi ska knalla till hallen. Roligt att hela familjen ska med och se matchen. Blir en helmysig dag. :)...

Ha en bra lördag mina vänner... Vi kanske ses i hallen.... eller i vimlet ikväll.. ;)...

Jädrans segis...

Attans, jag tänkte ju att jag skulle hinna skriva grattisinlägget innan klockan slog över till lördag, men nä då... nästan 4 minuter drog jag över midnatt. Jaja sak samma... inte så noga det där va?!! hehe...

Nu väntar sängen för mig och födelsedagskarln.... GODNATT

Din dag älskling!!

24 oktober och min älsklings dag! Hoppas du är nöjd med dina presenter ;)....

                          

Ett STORT grattis till dig min underbara prins. Och all kärlek jag någonsin kan ge dig!!

Som i en dimma.

Nu har jag vilat mina ögon och nä det hjälpte inge vidare. Jag känner mig nästan mer borta än innan. BLÄ!! Får hoppas att jag är piggelin imorn bara så jag inte somnar vid katedern. Jag ska förmodligen ha hand om 4:an själv imorn så då gäller det ju att stay awake....:P....

Någon som funderat mer över att göra mig sällskap till gospelkören? Kom igen nu.. :)

Hm... har jag nämnt att min dator är trasig? Grr.....




Nu ska det fifflas med presenter... tihi... Spännande med hemligheter inte sant?!! ;)

Cinderella och Jag

Snart har första VFU veckan passerat och dagarna är fulla av spännande lekar, bannord, beröm, skratt och gråt. Ingen kan säga att man blir uttråkad som lärare iallafall... :P... hehe. Trött däremot blir man. Eller iallafall jag. Känner mig som en zombie på eftermiddagarna och sover som en stock på nätterna. Nu börjar dock halsen envisas med att smärta och huvudet bultar lite då och då under dagarna. Iofs är det väl nu en fökylning skulle passa bra om den nu absolut måste bryta ut. Jag har ju en vecka hemma att ta igen mig på.

Imorn händer det grejer ska ni veta... Inte nog med att det är FN-dagen. Det är älsklingens födelsedag dessutom. Javisst nu ska han bli 24 år och det ska firas med en hemmakväll. Tacos, godis och presenter. Precis som han vill ha det.. :).. På lördag kommer familjerna också. Då vankas det smörgåstårta och marängtårta. MUMMA! Ingen lågkalori helg direkt.... men bra j*vla gött!! ;)

Idag har vi en hel del ärenden på stan.... inte vidare kul, men ett motvilligt måste. Jag skulle helst välja att krypa ner under täcket och vila mina trötta ögon och öron. 




Hela dan får, hon arbeta,
hon får jobba,
hon får streta,
putsa, diska, tvätta, damma,
varje dag är det detsamma

här hon putsar,
där hon sopar,
så snart dom inte ropar,
det är ju hon som knogar
tills hon blir alldeles virrig,
darrig, stirrig.

Raska på nu, dumma flicka!


Stackars Askungen!! Och stackars MIG!!


 

Stressigt värre

Just nu känns det som jag har ton med saker som ska göras. Vet inte riktigt vart jag ska börja. Vi har en väldigt lång VFU-period, men tiden räcker ändå inte till. Det är allt ett evigt stressande med alla uppgifter.

Igår var vi iallafall till Nykroppa och jag gick på min första gospelkörsträning... Och nej det är ingen "gud, jesus, halleluja" kör.  hehe... Det är en kör där man tillsammans sjunger gospel. Man behöver inte kunna sjunga superbra, kunna noter eller så.... Bara tycka att det är roligt!! Jag tyckte det var kul... :)... Nån som vill följa med? Vore kul om nån mer hängde på så det blev några fler... :)

Idag har jag verkligen inte varit till någon nytta alls. Jag kom hem vid fyra och sedan har jag bara suttit framför datorn. Jag och Älsklingen har kollat på serier och nu sitter jag och kikar lite på vad jag ska hitta på de dagarna jag är själv med eleverna. Har många ideér, gäller bara att välja vilka jag ska ta och se när de hinns med.... :P...

BLÄ idag är jag tråkig känner jag. Tyckte nog Henrik också är jag rädd. Blir trött av att ha VFU som sagt. :S Hur skoj det än må vara så är det så hehe... Har tyvärr inge roligt att dela med mig avhär heller.... så jag ger nog upp skrivandet för idag..:P...


Dags för sängen

Nu har jag fått mig en lååång kram och några karameller. Började titta på ett Ghost Whisperer, men känner att ögonen är lite för trötta för att jag ska orka se färdigt. Imorn är det alltså den efterlängtade VFU:n. Det jobbiga under VFU perioderna är att jag blir så extremt trött. Men men... det får man ta... Det ska bli kul!!

GodNatt alla mina vänner och alla som jag känner....

              



Dagen som varit

Söndagen har varit lång utan att den varit långtråkig. Jag har hunnit städa och slappa. Känns skönt!! Älsklingen vann matchen också så dagen har varit perfa. Hjärtat mitt stod för 1 mål och 1 assist. I´m proud... som vanligt hehe... 

Det svåra när man blir ensam hemma är matlagningen. Får svårt att hitta på nått, men idag har jag hittat på två egna hopkok utav det jag hade hemma. :P

Lunch: Dinkelspagetti, räkor, champinjoner, majs och kryddor.
Blev superstarkt, men gott hehe

Middag: Köttfärs, krossade tomater, lök, yellow chili, färsk vitlök och kryddor.
Till detta hade jag massa majs och mums va gott det blev.

Snart borde älsklingen vara hemma. Tyvärr ska han ju nästan bara vända eftersom han ska jobba i natt. Får hoppas man hinner få sig en låååång kram innan bara!! Nu vet jag ju att grabbarna stannade till i Hummelsta på godislagret så ja jag hoppas väl på ett smakprov såklart. Godisgris som jag är hehe...


Nu ska jag fortsätta kika på Ensam mamma söker. Nina startade programmet med att erkänna att hon var väldigt kär i Robban.... men att hon inte vet vad som händer i fortsättningen av programmet. Hm... knasigt sagt... jaja.... hehe


 


Det är OLIDLIGT spännande

När jag sitter här med datorn lätt till hands så blir det många inlägg. :P...

Jag följer Henriks match på innebandy.se och usch det verkar vara en väldigt spännande och jämn match. Jag blir alldeles nervös....

Just nu står det 1-2 till LFIBK, men det är 1 period kvar och mycket kan hända. Verkar gå hårt till för det är utvisning på utvisning för båda lagen. Fortsätt kämpa grabbar!!!!

Och forstätt hålla tummarna mina vänner...


Jag kan inte vara tyst hehe

Jag får nog ta tillbaka min åsikt om att årets jury är så himla bra. I fredagens program började de uruselt med tanke på att kvällens första artist ROBIN E var skitbra!!!!

Fler än jag som tycker det är pinsamt när YASMINA får en fråga utav Jihde och hon kollar in i kameran och svarar stelare än stelast. Why liksom, det ser ju helknas ut!! Och så säger hon att hon aldrig varit så ledsen som hon var förra fredagen då hon hängde löst. Jösses va skönt för henne som aldrig varit mer ledsen än så!!! :P
Visst är denna unga tjej otroligt vacker, men rösten är lite väl spröd enligt mig...

ANNA 16 eller 36? hm... ja, men denna tjej får jag inte riktigt grepp om. Jag som många andra älskade hennes audition, men sedan dess går det i vågor. Jag får alltid börja med att blunda när hon uppträder och bara lyssna. Jag vet inte om hon gjort en hel låt bra sedan dess. Låten ikväll består utav rysningar, besvikelser, leenden, besvikelser... Tveksamt om hon klarar av framförliggande teman.

Nej nej nej... vad blir det!!! ROBIN B :s uppstart var pinsam. Sedan kom han väl igång lite bättre, men nä detta var ingen höjdare alls. Inte alls!!!

Så var det flickfavoriten JOHAN P. Jag är ju som sagt lite fascinerad av hans oblyga sätt att ta över scenen. Han väljer, enligt mig, alltid låtar som passar honom. Som gör att hans falska stämma inte gör så mkt. Han är ingen stor sångare, men han är en artist!!

LARS från Karlskoga. Jag var nervös innan uppträdandet. Han är också svajig i sina uppträdanden. Jag vet inte vad jag ska tycka. Han skulle säkert göra rätt låtar riktigt bra!! Men vad är rätt låtar? Denna låten tyckte jag att han förstörde, den är ju sååå bra!! Hm... ännu en gång har juryn FEL!!!

Yes äntligen dags för SEPIDEH hon är årets bästa kvinnliga sångare!! Kommer inte hon till finalen så blir jag otroligt förvånad och besviken. Vilken röst!!! Men snälla juryn... bara för att ni fått pikar om att ni varit för snälla så behöver ni inte kritisera alla. Lyssna till rösten SNÄLLA!!

LOULOU är lite medelmåttig faktiskt får jag lov att säga. Härlig personlighet dock!!

KEVIN... kanonröst!! Redan årets vinnare i  mina ögon och öron!! Åter igen VA FAN ÄR DET MED JURYN?!!

Tjejen som vill mest i denna tävlingen och som har störst känsla i det hon sjunger. Ja enligt mig är det ALICE. Hon är duktig!! Otrolig röst och söt tjej. Jag skulle vilja ha 3 st i finalen för även denna tjej har en plats där!

Så blev det ju fröken YASMINA som åkte ut. Helt rätt får jag nog lov att säga. Hon har varit svag varje vecka!!

Jag skulle vilja avsluta med en undran jag har. Katrin Zytomierska (f.d Schulman) får massa kritik för hennes uttalanden. Men är det då okej för juryn att påpeka hur artisterna ser ut?!! Är det verkligen det dem ska bedömma? Hm.. och så hade Catrin sagt att Jesper var lite bögig!! Jaha, men har hon inte rätt då? Är det illa att vara bög? Låt mig svara på den frågan!! Nej så vad är då problemet? Är det inte värre att ta illa upp över kommentaren? Catrin hade själv skrivit på sin blogg att det var konstigt att folk ff reagerade som att bög var ett fult ord. Kanske något att fundera över!!
Jag känner inte till hela historien så visst kan denna Katrin varit elak, men det jag hört så är detta min åsikt!!












Lördagen den 18 oktober

Igår tog vi en runda med nya bilen och första stoppet gjordes hos min familj i Karlskoga. Där blev det mat och mys.

     

På bild nummer tre stod egentligen mamma i mitten, men hon var snabb som blixten och hann flytta sig ur bild hehe...
Fjärde bilden är ett bildbevis på vem Mirandas favorit är... Hon är tokig i Henrik. Och vem kan klandra henne ..:P... hehe

Mot eftermiddagen var vi på vägarna igen...

   

Jag fotograferade utsikten, himlen var så otroligt vacker. Vädret var dock inge trevligt alls... dessto närmre Karlstad vi kom dessto mer regnade det.. :S Väl i Karlstad blev det shopping på Biltema och Bergvik. Jag köpte leginns, ett par jeans (på barnavdelningen :P) och en väst. Sedan åkte vi till Bomstad camping och hälsade på Henriks föräldrar som var ute med nya husvagnen. Vädret var ju inte toppen, men inne i husvagnen var mysfaktorn hög. Vi fikade och pratade massa och sedan tog vi bilen och for till Max. Mumsig kycklingburgare och sedan blev det hemfärd.

 

Väl hemma åkte håret upp i en slarvig knut och kläderna byttes till Henriks myskläder. Eftersom jag tog älsklingens kläder så fick han mysa ner sig i täcket istället... :P... Mys framför en film och sedan gick vi till sängs.



Idag har Henrik bortamatch och jag ska ha en heldag för mig själv. Just nu har jag ätit upp min frukost och ska strax kolla på idol som jag ff inte hunnit se..... Håll tummarna för att LFIBK vinner idag... viktig match!!!!!!



Med sitt underbara leende...

Bilden togs i somras



Jag träffade denna lilla prinsessa och hennes underbara bror idag, men det får jag berätta mer om imorn. Nu blir det film....

En annan dag!

Ja nu är det som sagt en annan dag och jag känner mig iallafall på bättre humör än igår. Positivt hehe. Jag får mina svackor ibland, men det brukar gå över... :P...

Idag har vi alltså stått på scen och tecknat. Gick jättebra om jag får säga det själv. Alla mindes sina repliker och vi fick några snälla kommentarer efteråt. Gulliga klasskompisar... :)..

Ikväll är det innebandy. Men jag ska inte dit.... hm... JO klart jag ska!! Ska mycket till för att jag ska missa en av min älsklings hemmamatcher. I´ll be there for you.. and you know it!! Älskar dig prinsen. Lycka till ikväll!!

Nu är jag sååå trött. Har den vanliga nack och huvudvärken så jag kan behöva lite vila. Så vila får det bli!!

 

Bedrövligt bedrövlig

Usch jobbig kväll detta. Självförtoendet i bott, migrän, ryggvärk som kallas duga. Har endast ätit en måltid idag också vilket inte direkt förbättrar humöret. Kan nått mer gå fel idag eller?

Imorn är det iallafall fredag och jag ska till skolan på förmiddagen som vanligt. Redovisningen ska äntligen bli överstökad och sedan far jag hemåt. Blir lunch hemma.. vad är dock en svårare fråga. Får gräva fram nått ur frysen innan jag kryper till sängs. Måste dock handla snart för det börjar bli dåligt med valmöjligheter i kyl och frys. Måste försöka börja med frukost också. Jag har alltid så svårt att ge mig själv tid på morgonen för att få i mig en ordentlig frukost. Och när jag kommer fram till skolan så blir jag hungrig direkt. Varken klokt eller trevligt.

Jösses vilka muntra inlägg det blev idag. Motiverande huh? :P... Men... imorgon är en annan dag. Brukar påminna mig själv om det.
 
Vi ses en annan dag!!





Ytliga funderingar

Fy fan va trött jag är på den här känslan. Hur får man motivationen till att träna? Jag har då svårt att hitta den. Svårt när man inte har nån att träna med!! Jag vet ju att jag förmoligen skulle må bättre av att komma iväg. För att sitta här med gråten i halsen varje gång jag tänker på att jag gått upp i vikt är hemskt. Jag behöver energi!!

Henrik ska som sagt sätta ihop ett schema åt mig denna gången skriftligt dag för dag som jag nu verkligen ska försöka följa. Jag förstår bara inte vart alla hurtiga människor får sin ork ifrån. Hur gör ni? Och åter igen... Tips på hur man går ner i vikt utan att gå på nån speciell diet tack?!!!


JA TACK till platt mage

                          



Är du nöjd med din kropp?

Jag vore så lättad om jag själv va det. Vore så skönt!!



 

Älgarna demonstrerar, älgarna har fått nog...

Nu ni gott folk ute på vägarna gäller det nog att hålla stadigt i ratten. Om det nu hjälper!!
Älgjakten är i full gång och skapar olyckor på vägarna. Jag mötte två blåblinkande ambulanser på väg hem från skolan idag och längre fram låg en bil krockad i diket. Om olyckan skett p.g.a en skrajsen och förvirrad älg kan jag ju inte vara säker på, men risken är stor. :S...

Nog för att det är bra gött med älgkött.. :P.. , men jag kan inte låta bli att tycka lite synd om älgen. Tänk va otäckt att en period om året behöva gå omkring och fundera på om man kommer överleva eller inte. Många älgar som förlorar sina nära och kära. Och det vet vi ju själva hur hemskt det är/vore!!!



Idag har vi övat, skrattat, trätat, övat, ändrat, skrattat och övat. Om vartannat och om och om igen. Nu hoppas vi dock att det sitter och gör det inte det så får vi improvisera. Hur lätt nu det kan vara med tecken som stöd hehe. Jaja det ska nog bli bra. Jag trivs ju i agerandets värld så jag njuter av lektioner som dessa.. :)... En negativ sida hos mig är att jag alltid är så snabb med att argumentera mot andras förslag om jag själv tänkt annorlunda... Att vara självisk tror jag det kallas!! Inte alltid så bra!! Jag måste träna på att testa andras ideér också... Något jag definitivt ska öva på.

Nu är det mat mat mat som gäller. Hungrig som en varg eftersom jag inte ätit lunch ännu. Lax, ris och wokgrönsaker ska få smörja min mage.... Yummi!!




BONDE SÖKER FRU (?)





Har endast en sak att säga.... HERREGUD                                         jag skäms






Några år hit och dit...

Ja visst va väl Mustangen fin det får jag lov att säga. Väldigt läcker färg. :)... Älsklingen är sååå nöjd med all rätt!! 
Jag har visst spridit lite falsk information. Det var visst en -01 inte en -05 som jag tidigare sagt. Men vad gör väl några år hit och dit... :P... hehe...

Nu väntar jag på Bonde söker fru. Inget superduper program, men kan ändå inte låta bli att kolla. När det är slut ska jag nog faktiskt sova. Är så himla trött och huvudvärken börjar komma krypande.  Vore skönt om man kunde vakna utvilad imorn!! Som om det skulle hända. :(

GodNatt mina vänner....

(två gamla bilder från Jönköpingstiden)

               

               






Underbara fullmåne

I morse när jag och älsklingen åkte mot Karlstad så stod fullmånen högt på himlen och skapade en otroligt vacker bild för ögat. Jag önskar att vi hade haft kameran med oss så vi kunde kliva ur och fånga ögonblicket. Magiskt!!
Jag försökte ta kort med min mobil, men p.g.a. det faktum att bilen rörde sig framåt så blev det inte mycket till måne på den bilden.. TYVÄRR!!


Idag har vi jobbat hårt i basgruppen... och imorn blir det genrep inför vårt stora framträdande på fredag.... Köp biljetter nu!!! hehe

Henrik älsklingen villade bort sig lite i Sthlm i förmiddags, men efter lite hjälp lyckades han komma dit han skulle och få med sig sin puma och dess tillbehör hem. Han är nu påväg till Filipstads förort Nykroppa... :P.. där vi ska träffas och äta mat tillsammans med Familjen S. Och så ska de ju självklart kolla in den nya lackerade familjemedlemmen. Ska bli roligt att testköra den. Hm...om jag nu får äran till det. Jag lovar att vara försiktig hjärtat!! ;)
Jag ska nog ringa honom och se så att resan går bra och bestämma vad vi ska äta ikväll. Vi tänkte nämligen stå för maten  för en gångs skull, men vad ska vi hitta på? Farligt enkelt att välja nått från pizzerian. :P...

Jag ska nog passa på att vila lite innan jag måste åka. Jag hoppade ju över den igår som ni vet! hehe...

Ha en bra kväll mina vänner!!



Experter se hit...

Är det någon som vill ge sig på att bli min personliga tränare och kostrådgivare? Gratis då vill säga, annat går aldrig!

Idag har jag iallfall tränat! Tro´t eller ej....
Jag hoppade faktiskt över vilan!! Tro´t eller ej....

Dessutom har jag skickat iväg ett brev till Mamsen, diskat, duschat, pluggat och lagat mat. Ja jag har hunnit en hel del som ni märker. Men så har klockan hunnit bli 22 också och jag har absolut ingen lust med att gå och lägga mig än. Tiden räcker aldrig till...

Imorn åker min prins till Sthlm, javisst självaste huvudstaden förstår ni. Hoppas han inte går vilse.. :P..
Han ska fara med tåget från Karlstad, jag ska skjutsa honom till centralen innan skolan. Han ska till en så kallad förort för att hämta sin efterlängtade puma...

            

Ska jag behöva vara sotis nu?!

En sak vet jag. Denna puma får inte plats i nån 1,80 säng så där är det jag som har övertaget.... :P...


Vilket dilemma..

Vilostund eller träningspass? Oftast när jag är såhär trött så blir valet enkelt. VILOSTUND Finns ju liksom inge skönare då än att krypa under täcket, läsa några rader i en bra bok och sedan stänga igen ögonlocken för ett tag. Men idag tänkte jag öka på spänningen lite och lägga på ett träningspass efter vilostunden. Slå två flugor i en smäll som man brukar säga!! Åh va duktig jag vore då va?!!

Hm.. om någon har nått bra tips på hur man på en roligt, enkelt sätt går ner i vikt... Snälla delge mig era tips!!!  Träningstips, mattips.. anything.... bara det funkar liksom!! :)

Nu börjar jag min vilostund!!


Är jag deras blivande fröken?

När jag gjorde ett stopp på Åsenskolan idag för att hämta ett papper jag behövde så satt det några tjejer utanför klassrummet och jobbade. De frågade vad jag skulle göra hemma och när jag sa att jag skulle plugga (fick förklara vad det innebar) eftersom jag också går i skola annars... för att bli lärare. Ja då kom frågan...

- Ska du bli våran fröken?

- Det är ett tag kvar tills jag är färdig tyvärr, men vem vet. :)

- Åh, hoppas det!!

Det är sånt som får en att verkligen inse att man valt rätt väg. Jag längtar sååå tills på måndag då praktiken börjar. Då är jag precis där jag hör hemma. I´m Lovin´ it....


Jag har träffat jultomten

Min läkare är helmysig. Han påminner om jultomten själv. Stor karl med stort kritvitt hår och skägg. Och inte nog med det. Han sa dessutom God Jul när jag gick därifrån idag. Jag tror jag har hittat riktiga Tomten. Jag ska lämna min önskelista hos honom och hoppas på att jag varit en duktig flicka i år.

9 Januari är inte bara min vän Pias födelsedag det är dessutom den dagen 2009 som jag ska operera bort min leverfläck på hakan. Eller ja operera och operera, den ska skäras bort helt enkelt. Men spänningen är densamma. Och eftersom jag aldrig opererats tidigare så låter jag detta vara min första operation. Låter häftigare så...

Nu förväntas min hjärna forma mina händer till tecknade ord. Önska mig lycka till!!

                                                    

Fy bubblans va träligt

Illamåendet är tillbaka. Inte i lika full styrka som i fredags, men det finns där. USCH!!

Snart ska jag åka till läkaren och sedan till min VFU-plats för att hämta lite papper. Därefter är det plugg som gäller. Ska försöka hitta tecken till vår redovisning på fredag. Roligt med tecken som stöd. Nu kan jag bland annat säga "Jag vill ha hamburgare och pommes och cola"... Perfekt när jag besöker McDonalds det hehe. Dock kan det misstolkas har vi märkt, eller hur Johanna? Fast det beror kanske på vad man har för fantasi? hehe.... ;)..

Nu måste jag göra mig redo. See you later!!


Choklad gör mig glad

Idag har jag syndat. Var så nöjd över att jag ej köpte nå godis i helgen och så går jag och köper mig 3 för 10 idag. Ajajaj va dålig karaktär jag har.

Men det är ju så gott.... MmMmMarabou...

                        

Idag blev det Tacos... mumma... i Nykroppa och sedan innebandy såklart. Trist match så jag läste mest hela tiden. Läser Min bästa väns dotter av Dorothy Koomson. Riktigt bra hittills faktiskt. En bok jag gärna skulle se som film. Kanske till och med finns vad vet jag... En riktig snyfthistoria!!

Imorn har jag läkartid klockan tolv och i övrigt ska jag plugga inför redovisningen vi ska ha på fredag. Full rulle hela tiden. Uppgifterna avlöser varandra och skapar kaos i huvudet som vanligt. Ska snart lägga mig så jag inte sover allt för länge imorn. Klockan är ju redan natta... jag är sanslös med att vara uppe för sent om kvällarna.

Jaja... godnatt mina vänner... Och en stor slängkyss till min hårt arbetande karl.


Hej då prinsessan Luna

Min älskling Luna har fått en ny husse och matte. De ringde när jag var på väg hem från skolan så jag fick guida dem hem till oss. Henrik tog emot dem och de tog med sig Luna till nya hemmet. Detta innebar att ja aldrig hann säga hej då ordentligt... :(... Men vi hann ju mysa och så i helgen iallafall. Blev några tårar även om jag försökte hålla dem inne (sådär så det gör ont i hela halsen och huvudet) och intala mig själv att hon får det bra!! För det får hon säkert... de verkade jättegulliga!!

Hoppas du får det bra vår lilla prinsessa. Älskar dig!!

 

Usch det gör lite ont i hjärtat får jag erkänna....



Nu ska vi åka till Nykroppa. Innebandymåndag...

Familjen Olsson/Stjernbergs spännande helg

I lördags la vi ut en annons på vår underbara katt Luna. Tyvärr trivs hon inte så bra med våra andra mussar längre och skulle därför må bäst utav ett nytt hem. Redan på lördag kväll ringde en tjej som var intresserad och hon bestämde sig direkt för att köpa vår älskling.
När vi låg i soffan och tittade på film låg Luna i mitt knä och mös hela kvällen. Som om hon kände på sig att det var vår sista helg tillsammans. Usch det var sorgligt...:(...

Första bilden är mitt misslyckade försök i att ta kort på mig och Luna..:P...  Sedan kom husse till vår hjälp och förevigade vår mysstund.

 

Idag har vi varit på promenad och så har vi fixat lite här hemma. Har bott här i över ett år nu och IDAG har de sista tavlorna kommit på plats... tragiskt hehe. Bättre sen tän aldrig som ni vet.. :P.. Vi har dessutom tagit bort bakaret och därmed skapat lite utrymme på toaletten. Skönt!

Här har ni lite bilder på köket och vardagsrummet.

   

Nu sitter jag och tittar på "Ensam mamma söker" och sedan blir det att krypa under täcket med en bok. MYS!! GodNatt




Tired of being tired

Snacka om att vi har sovit ut denna helg. Gått och lagt oss ovanligt tidigt och sedan sovit länge. Det känns skönt, men jag är fortfarande trött. TRÖTTsamt detta må jag säga. Tänk om man kunde vakna utvilad, pigg och glad någon dag. Nu känns det mest som jag alltid är trött, stressad och har huvudvärk. Det ena påverkas ju av det andra och skapar en ond cirkel. :P..
Imorn är det iallafall skoltajm igen. Har bilen denna vecka. v.43 startar paktiken... sååå gött. 5 veckor på hemmaplan blir det totalt med praktik och en skrivvecka inslängd därimellan. Underbart att slippa pendlingen ett tag. Och vet ni... när denna period är över så är vi redan inne i december. Snart jul!!  Tiden bara rinner iväg.

And he keeps on doing it. Älsklingen stod för 2 assist igår när de vann mot Loke på hemmaplan (8-4). Bra jobbat!!

Nä.. kanske dags att ta tag i lite pluggning. :P...  


Jag säger bara Mamma Mia!!!

Om vi ska klara av idolkvällen först så får jag lov att säga att Anna gjorde ett skitbra uppträdande. Har ju tyckt att hon varit hyffsat kass efter sin kanonaudition. Men ikväll va hon som sagt bra. Alice måste också nämnas!! I övrigt är jag hyffsat besviken. Tråkiga framträdanden!!!

Så till kvällens film. Mamma Mia. Det var som en resa tillbaka i tiden för mig.
När jag gick i högstadiet spelade vi flera musikaler och Mamma Mia var en utav dem. Sjukt roligt hade vi och jag längtar sååå mycket tillbaka till den tiden ibland. Jag levde för tiden på scenen ett tag. Dels musikalerna i skolan, som tog mycket av min fritid dessutom och sedan dansen jag höll på med ett tag. Vi var ett gäng på 4 tjejer som tillsammans med en koreograf gjorde danser till en nyårsrevy. Det är upplevelser i mitt liv jag aldrig kommer glömma. Jag blir genast sugen på att börja sjunga, dansa... nått!! Men det är svårt. Vart ska man vända sig? Hur ska jag skapa tid? Hm... jag har ju fått tips om en gospelkör i Nykroppa så vem vet... jag kanske testar om jag samlar upp nog med mod nån dag. Det är alltid nervöst att gå till sånna saker alldeles ensam. Nån som vill hänga på kanske??!!

Jag kommer säkert drömma om ett liv på scenen i natt. Och det kommer förmodligen vara FANTASTISKT!!!


Inte min planerade fredag

05.55 ringde klockan i morse och jag klev upp för att göra mig iordning. 07.15 satt jag på bussen på väg till skolan. Vid denna tid mådde jag extremt illa och trodde att jag skulle spy när som helst. När vi hade kommit halvvägs gav jag upp och gick av bussen och ringde min räddare i nöden. Henrik fick dra sig upp ur sängen för att hämta mig. Blev alltså ingen skola idag. Typiskt med tanke på att vi skulle ha en sån rolig dag och redovisning dessutom. Aldrig roligt att missa ett sånt tillfälle som man sedan på ett eller annat sätt måste ta igen.

När vi kom hem åt vi frukost så att jag skulle få i mig nått ordentligt. Sedan satte Henrik på en film som jag tittade på en stund innan jag gick in och la mig. När jag vaknade hade jag super ont i halsen och har det fortfarande. Illamåendet var ju som tur var ingen magsjuka, men förmodligen en tråkig start på en tråkig förkylning. Hoppas det är en effektiv en som blåser förbi över helgen bara. Har inte tid att vara sjuk till veckan!!!

                                          

Ikväll blir det iallafall idol som planerat. Sedan blir det Mamma Mia och därefter sängen. Lugna fredagen tillsammans med älsklingen och våra missar. Jag återkommer säkert med Tyck och Tänk om Idol. 

Ha en trevlig fredagkväll mina vänner!!




Blogg sökes

Någon som har en aning om hur man söker efter bloggar? Det gick ju tidigare på blogg.se, men sedan har då inte jag sett nån ny sökmotor. Var snäll dela med dig av din information.. ;)...



Min dag på jobbet har varit kanon. Såå roligt när man väl är där och har ungarna själv. Jag fick en förfrågan om jag kunde jobba nästa vecka också, men var tyvärr tvungen att tacka nej. Vi har massor att göra i skolan för tillfället och jag känner att jag behöver vara närvarande. Trist, men sant. Aningens roligare att jobba får jag lova att säga!! :P

När jag kom hem hade Henrik städat. Gulligt, men samtidigt aningens irriterande. Ger ju mig dåligt samvete som inte hann hjälpa till. Attans karl... varför ska han ställa till det sådär!!!...Haha... kan tänka mig att många anser mig som en lyckosam flickvän just nu... och det är jag såklart. Jag har en redig karl jag minsan.. :P... Älskar dig hjärtat mitt!

Imorn är det skola. Heldag vilket inte är lockand epå en fredag, men imorn blir det nog roligt. Först har vi AKK alternativ kompletterande kommunikation. Då ska vi teckna. Och sedan har vi redovisningar utav olika övningar och en lek inne i idrottssalen. De praktiska dagarna passar mig alldeles perfekt. När jag slutat ska jag skynda mig in till stan och hämta Henriks mobil. Äntligen efter många månaders väntan så är den förhoppningsvis lagad och väl fungerande. Därefter är det bussen hem... och ÄNTLIGEN HELG!!

Oops nu är klockan mycket. Tänkte jag skulle hinna diska innan min städare kommer hem... eller ska jag kanske säga min bitch.. ;)... 
 

Vart är mitt manus?

Jobba imorn alltså. Känns väl sisådär just nu eftersom jag sitter här med världens huvudvärk. Den har väl dock förhoppningsvis släppt tills imorn. Ja det är alltså en ny etta igen. Och jag har inte en aning om vad som väntar. :P.. Blir en överraskning för oss alla... Men det har ju gått bra tidigare så det ska väl gå bra även imorn. Ska dessutom hämta ut mitt underställ som är beställt till skolan. Nu kommer jag ju kanske inte få användning av det iallafall då... :(.. Men kan ju alltid vara bra att ha när kylan sätter in.

Anledningen till att resan blev inställd är för att stugan var bokad preliminärt genom svärmors jobb och när vi fick reda på att vi fick den va vi lite för snabba med att fira. Det visade sig nämligen att Henrik och Magnus har träningar och match den veckan... Och för er som känner min älskling så är innebandyn hans allt.... eller ja förhoppningvis räknas jag in där någonstans också... men han vill ju självklart inte missa matchen. Inte mycket annat än att avboka resan. Och för att se det från den ljusa sidan... Jag slipper ju göra illa mig själv eller någon annan i min färd nerför backen.  

Jaha ni... nu ska jag plocka fram kläder till morgondagen och sedan krypa till sängs. Min bäste vän Ipren ska nog få göra mig sällskap också tror jag.


             


Jag tänkte ge er en bild utav iprenmannen, men tanken på att dela säng med honom är inte så lockande. Jag nöjer mig med den intelligenta värktabletten. GODNATT


Resan avbokad

Känns som att jag aldrig får nått att se fram emot nu för tiden. Resan till Ramundberget är inställd.... Besviken? JA!!


För att få en bra start på dagen...

...gör som mig och lyssna på Rix Morgon Zoo. Dock inte såpass att du fösvinner helt i andra tankar och blir fångad på bild utav en fartkamera. I morse hade de Petra Mede som gäst och eftersom jag knappt vet nått om henne så var jag påväg att byta radiokanal. För mig är det Rix Fm eller Mix Megapol som gäller, men idag lyckades jag inte få in Mixen. Jag nöjde mig väl med Rix då och denna Petra. Och vilken tur att jag gjorde det. Hon va ju störtskön. Hur rolig som helst. Kanske lite väl energisk ibland, men nä denna korta stund va hon kanonskoj. Gav mig ett härligt skratt i min ensamhet på väg till skolan och gjorde liksom dagen lite enklare. Starten på dagen är otroligt viktig. Börjar dagen dåligt så kan hela dagen vara förstörd.

                     

Nu är jag helt slut. Kan vara farligt för mig att stänga ögonlocken i detta ögonblick. :P.. Men bra skönt!!


Kära dagboken

Nä ni här får ni inte reda på några smaskiga hemlisar.

Dagen har varit i slappaste laget. Har gjort det mesta på min "måste göra" lista, men sedan mest suttit framför min kära dator. Serier äger min värld när inte kroppen orkar annat.

I mina tankar just nu: HUNDAR eller en hund räcker nog förresten...... Har tittat och läst och drömt och önskat... Men det känns inte som det blir av på länge iallafall. Känner mig som när jag var liten och mamma sa.... "Man kan inte få allt man önskar sig" jag vet egentligen inte om hon sa så, men det låter som nått en mamma kan säga.. :P...  Frustrerad, besviken och lite smått irriterad. "Men jag vill"  Tänk er nu min röst full av en tonårings frustration och ett hårt stampande med fötterna i golvet. Hm.. nu har jag ingen mamma som säger nej. Nu är det snarare en vuxen person inom mig som har större insikt i vad ansvar betyder. Finns ingen att lämpa över saker och ting på när man tröttnat. Därför är detta ett beslut som jag och min älskade sambo måste fundera på. Kanske mycket, kanske länge, kanske inte så mycket, kanske inte så länge.

Det ordnar sig som vi så gärna säger i min kära basgrupp haha...

Nu ska jag sova. Imorgon är en annan dag...


Känslomässigt kaos

Ibland är man glad, ibland ledsen, arg eller sur.
Ibland är man lycklig, ibland besviken, rädd eller förvånad.

Känslor kan bilda ett kaos eller skapa ett lugn.
Känslor kan vara överflödiga eller otillräckliga.  

Hur får man kontroll över sina känslor?


     

Jag är kär!

En sådan här ögonsten önskar jag mig NU....




No time to relax

1. Lära mig en visa tills imorn som sedan ska läras ut av mig och mina kamrater till resten av klassen.
2. Läsa klart en bok tills imorn och väla ut en övning som vi ska hålla i på fredag.
3. Hämta böcker på biblioteket.
4. Börja läsa i en ny bok.

Det finns säkert mer som ska göras idag. Men detta är det viktigaste. Och det är min lediga dag!! :P....

Imorn och på fredag är det skoldag igen. Heldagar förmodligen. Torsdag ska jag jobba. Hoppar in för Lena i den 1:a klassen jag har praktik i detta året. Ska bli spännande och aningen nervöst som alltid med en ny klass hehe. Får hoppas att dem lyssnar på mig! Dem måste lyssna på mig...Grrr haha

Jaha nähä... kanske dags att ta tag i nummer ett på listan.... WIIEE.....PUST OCH STÖN


Tänkte jag!!

Ja dagens lärare tänkte mycket hon. Korvstoppning? JA!! Helt slut efter första halvtimman av dagens lektion. Men nu är skoldagen slut och jag är äntligen hemma. Sitter med världens godatse smoothie i handen. Varför gör jag inte dessa oftare?!!

1/2 banan
frysta hallon
frysta blåbär
ca 1 1/2 dl soja mjölk
Blanda någon minut i mixern

och vips....

MUMMA!!

Nu bär det av till Nykroppa. Innebandy och mys med familjen...;)...

Obehaglig magkänsla

Jag vet inte om det är skolans stressiga schema som spökar eller om det är nått annat. Jag har en obehaglig känsla i magen som inte vill försvinna. Känns som om jag kommer få det svårt att somna i natt. Tankarna bara snurrar i huvudet på mig. Känns som om jag skulle behöva gråta en skvätt...hehe lättare sagt än gjort va?!! När man känner sig såhär behöver man en kram. Får nog åka till Nettan nån dag och kramas lite. Hon tycker ju om att kramas hon med hehe...  Jag har ju älsklingen också... han kan allt vara bra kramgo han med ibland.. hehe.. ;)...



Såhär känner jag mig faktiskt nu. Som ett enda stort kaos. Ingen ordning alls och vart ska jag börja liksom?!!
Tur iallafall att det fortfarande är färgglada toner.... Vill inte tillbaka till "den jobbiga tiden".... Nej fy bubblans!!!

Nu ska jag krypa till sängs och tvinga mig själv att slappna av.
För då brukar det ju gå så himla bra menar jag!! Sov gott alla mina vänner....

Se upp gott folk!

YES vi fick stugan i Ramundberget. Blir en veckas skidsemester i januari. Ska bli jättemysigt och roligt. Men det finns ett litet problem. Jag är urusel i backen. Har en egen snowboard som jag åkt på en enda gång. Slalom åker jag inte alls. Vad ska jag ta mig till?! Så kikade jag lite på deras hemsida och gissa vad jag upptäckte. Det finns en spa avdelning. Jösses va härligt. Passar ju mig alldeles perfekt hehe. Men visst ska jag väl ta mig upp för liften och glida nerför också... annars lär jag mig ju aldrig... :P... Se upp i backen!!!!!

                                


           

Branäs -07... Syns på mina ögon att jag är lite trött hehe... Blev inte så mkt snowboard det året... Vi hade fullt upp med annat hehe...




Äntligen har jag lyckats

Idag har det varit bullbak för hela slanten och efter några svärord hit och dit så hoppade dem till slut gyllenbruna och färdiga ut ur ugnen. Jag är stolt över mig själv!!!



Jag ska gå ner till Robba som håller på och flytta in under oss så han och hans föräldrar får smaka varsin bulle. Förhoppningsvis är de godkända. Har ej smakat än för först vaknas det mat!! :P...


Sex and the city

Nu har jag sett filmen. Sex and the city the movie. Den va riktigt bra!! Jag har dessutom hunnit med ett avsnitt av Private Practice. För er som ej sett det... do it... hur bra som helst!!

Nu sitter Henrik och tittar på nån urusel, skum film... Fear and loathing in Las Vegas... Jag klarade av en halvtimme sen gav jag upp. Jösses va många dåliga filmer det görs. Iofs är ju smaken som baken....delad... så alla håller nog inte med mig!

Imorn är det söndag... sorgligt nog. Har aldrig varit ett stort fan av söndagar. Ångestdagen kallar jag den!!

Nu ska jag sova... GODNATT

He´s back...

När det gäller innebandy så har jag lärt mig att det inte alltid är dem som gör mål som är bäst i matchen. Nej det handlar om mycket annat!! Men det är ju trots allt målen som leder till vinst. Därför blir det...



Till MAGNUS... som lyckades slänga in 3 mål under matchen. He´s back skulle jag vilja säga... :)...  BRA JOBBAT!!

Och självklart till min TIGER som alltid kämpar mest och bäst. Även han står för 3 av dagens mål som ledde grabbarna mot vinst (11-4). You´re the best!!! Nu får du dock gärna komma hem snabbt... så vi kan njuta av lördagskvällen tillsammans.




Vad ska jag fylla min dag med?

Jag vaknade vid elva av ett sms från min älskling. Grabbarna hade kommit fram till Alfta och snart var det dags för snack och uppvärmning. Nu är det bara 25 minuter kvar till matchstart. Hoppas dem ger järnet nu och vinner!!!!

Sedan jag vaknade har jag suttit med datorn i knät och bara slappat. Har fortfarande ont i min stackars rygg. Ville ju hinna med bullbaket idag, men får nog vänta ett tag och se om värken går över först.

Jag sitter och funderar på mina vänner... De närmsta tjejkompisarna har ju liksom flyttat nu så jag känner mig lite lost ibland. Med risk för att låta väldigt självisk... MADDE du får inte flytta till Karlstad på heltid. Haha... vill ha dig kvar i Nykroppa så du är där när vi kommer på besök!! :)...

Ajajaj det hugger bra i ryggen... jag får nog ge mig med skrivandet och lägga mig ner en stund. Jag har allt bra mycket till otur nu för tiden.. :(...


                   

Jösses vilket långt hår jag hade... I WANT IT BACK hehe


Lika som bär

Om ni inte har sett "Never back down" gör det... Superbra film. Och när ni ser den så reflektera över likheterna mellan huvudrollsinnehavaren Jack (Sean Faris) och Tom Cruis. Det kan man verkligen kalla lika som bär!!  Related? :P...



Nu säger jag godnatt på riktigt.. Sängen väntar!!


Förbaskade otursdag

Jag brukar vara väldigt noga med hastighetsbegränsningarna när jag åker till skolan. Men så i morse mitt i Rix Morgon Zoo följde jag en rad med bilar och en rad med bilar följde mig. Plötsligt blixtrar det till och jag blir sittandes gapande av förvåning. Vad var det som precis hände? Jag kör ju strax under 90 gränsen. Så ser jag skyltarna och JÄVLAR det är ju 70 på denna lilla sträckan. Jag åkte alltså fast i en fartkamera. FAN... inge skoj alls. Får hoppas att jag ej fastnade på bilden och slipper en otäck böter hem i brevlådan.

Oturtillfälle 2 sker då jag kommer hem och myser ner mig i soffan. Plötsligt får jag svårt att andas. Det hugger i ryggen både när jag andas och när jag rör mig för mycket. Förmodligen har jag en nerv i kläm... inge trevligt alls kan jag lova. Har ff inte släppt... stackars mig idag med!!

Som tur är har inte hela dagen varit katastrof. Dagen i skolan har varit lång, men väldigt rolig. Har både fått lekt av mig och lärt mig en hel del tecken som stöd. Skitkul!!! Och när jag kom hem väntade min underbara älskling. Vi har lagat god mat, ätit godis och myst myst myst. Just nu är det idol, men strax ska vi sätta på en film. Mysandet fortsätter några timmar till... sen är det många härliga timmar av sömn som gäller. 


Sov Gott, Dröm Sött  

Jag delar med mig av min åsikt

Idol torsdagen den 2 oktober 2008. Grabbarnas tur på scenen!!

Elias: Vad gör du med låten? Den som är så bra annars!! Han började ju bra, men nä ingen höjdare i mina öron.

Robin B: Ingen superröst men mycket bra låtval.... HÄRLIG RÖST!! Passade honom väldigt bra...

Lars: Unik röst, men skumma låtar ibland. Ikväll blev jag besviken. Dålig låt, dålig sång... Med rätt låtar så skulle han kunna gå långt!! 

Jesper: NEJ ta ner luggen!! Katastrofalt fult!! Och vad har han på sig?? Men detta är inget Top Model... Han har definitivt en underbar sångröst. Duktig, men ointressant... 

Robin E: Kände inte igen låten. Denna killen har bra röst, men ingen gåshud för mig!!

Kevin: Nu kommer min favorit. Återigen en gammal låt... Men denna känner jag igen och jag tycker den är bra. Kevin är väldigt bra på scen och en otroligt duktig sångare. Bra jobbat!! :)

Johan: Glömde bort denna killen. Hur kunde jag göra det?? Han är ju en helgalen, helskön 16-åring som verkligen äger scenen då han intar den.



Vad som är gemensamt för många idoldeltagare i år är deras dåliga låtval. Gamla låter som inte alls passar dem. Eller låtar som ingen känner igen. Nej skärpning får jag lov att säga!!   



Blivande top model?

Jag sitter och tittar på Top Model och jag har faktiskt en kompis som jag tror skulle kunna gå långt i en sån här tävling. Hon heter Jessica, har längden och är otroligt vacker. Nu måste ju iofs intresset finnas också och just denna tävling är ju lite speciell. Men om hon skulle få chansen så tror jag att hon skulle passa väldigt bra som modell.

Jag korar min vän Jessica Kohlscheen till.... Swedens next top model. Go for it girl.. ;)...



Vad är det för fel?

Jag är helt slut i kroppen. Har ont i huvudet och mår illa. Inge skoj alls kan jag lova!! I morse/fömiddags vaknade jag halv tolv och var helt slut, men jag gick upp ändå. Jag gick ner och slängde i en tvätt och sedan satte jag mig vid datorn en stund. Kände dock att jag behövde lägga mig igen så det gjorde jag. Somnade och vaknade av alarmet. Sprang ner och slängde i en ny tvätt, gick tillbaka och la mig. Somnade och vaknade halv fyra. Jag har alltså sovit nästan hela dagen och ändå är jag super duper trött. Och ipren hjälpte inte mot värken. Kan inte annat än tycka lite synd om mig själv.... 

                        


Misslyckat bullbak

Ändrade planer för morgondagen. Vi har bestämt oss för en mysig hemmakväll med god mat och film istället för en kväll i Karlstad. Mysigt.... om jag lyckas hålla mig vaken hehe. Jag blir bra trött efter en heldag i skolan. :P...

På lördag har Henrik älsklingen bortamatch och först funderade jag på att hänga med. Jag tror dock jag stannar hemma. Känner att jag behöver sova ut och så hade jag en idé. Jag funderar på att ta en bakdag. Jag bakar nästan aldrig. mest för att jag suger rejält på det. Men träning ger färdighet har jag hört så varför ge upp?! Jag tänkte kanske göra ett försök med kanelbullar. Kanelbullensdag i tankarna.

Hm.. överraskade Henrik med ett bullbak för några år sedan. När vi bodde i Jönköping och ja... det slutade väl sisådär. Jag bakade hela dagen och när Henrik kom hem på eftermiddagen så låg de nygräddade och superfina på bordet. Alla var precis lagom stora och sååå fina. Jag var jättenöjd. Jaha så var det dags för smakprov. Henrik åt upp en, men jag såg ju direkt att det inte var gott. Jag tog mig en jag med och.... Ooops det gick knappt att bita i bullf*n. De var ju stenhårda. Det var bara att ta plåten och välta över bullarna i soporna. Stackars mig!!

Jag får se hur jag gör med bakandet. Jag önskar ju att jag vore duktig så att jag i framtiden kan baka åt mina barn..... och barnbarn såklart. Bullmormor, bullfarmor. Hm.. jaja det känns nästan omöjligt... men som Gunde så välkänt brukade säga. "ingenting är omöjligt"




Välkommen oktober

Oktober har nu anlänt och därmed öven Rosa banden. Javisst... redan dags igen. Jag tyckte inte det var längesen som jag försökte nåla fast den lilla rosa rosetten på jackan och detta var alltså för ett helt år sedan. Tiden går verkligen läskigt fort.

På tal om jacka så har jag nu köpt mig min vinterjacka. Det blev en röd lång Peak som jag genast föll för. Kunde inte motstå att unna mig den trots priset.. :P... Jag hittade dessutom en tröja, en t-shirt, en sjal och en mössa. Tokigt nöjd vill jag lova!!! Typiskt nog läste jag dock att höstvärmen är på gång... Hallå?!! Det vill jag väl inte nu när jag köpt en varm vinterjacka. Då vill jag ju att det ska bli kallt så jag får börja använda den... hehe.. Nä då det hinns nog skulle jag tro!
 
Jag och Madde hade en trevlig stund på stan. Vi åt supergott bakpotatis med kyckling och curry, gick i massa affärer och testade ett antal plagg som sedan lades tillbaka i hyllan. Hehe jag avskyr att prova kläder... tar tid, gör håret elektriskt och är allmänt jobbigt. Och passar dessutom inte ens kläderna så blir det ju inte roligare att ställa sig där igen. :P.....

När jag kom hem ikväll så hade Hjärtat mitt städat... tack goding... så då tog vi bilen och åkte och handlade och solade. Sedan köpte vi med kinamat hem och mumsade framför tv:n. Det va supergott som vanligt!! Nu har Henrik åkt till jobbet och jag ska titta färdigt på Efterlyst och sedan sätta på nån serie. Får inte bli för sen i säng ikväll för tröttheten är extremt påtaglig. Behöver all sömn jag kan få!!


                                           

Godnatt Mina Vänner... Snart välkomnar vi torsdagen den 2 oktober 2008

3 år av kärlek

051001 blev jag världens lyckligaste flickvän till världens underbaraste kille. Nu har det gått tre år och min kärlek till dig älskling är fortfarande lika stark. Du är min tillhörande länk. Jag älskar dig mer än jag någonsin kommer kunna förklara.
Jag ser fram emot en framtid tillsammans med dig...

                                                  GRATTIS TILL OSS