Misslyckat bullbak

Ändrade planer för morgondagen. Vi har bestämt oss för en mysig hemmakväll med god mat och film istället för en kväll i Karlstad. Mysigt.... om jag lyckas hålla mig vaken hehe. Jag blir bra trött efter en heldag i skolan. :P...

På lördag har Henrik älsklingen bortamatch och först funderade jag på att hänga med. Jag tror dock jag stannar hemma. Känner att jag behöver sova ut och så hade jag en idé. Jag funderar på att ta en bakdag. Jag bakar nästan aldrig. mest för att jag suger rejält på det. Men träning ger färdighet har jag hört så varför ge upp?! Jag tänkte kanske göra ett försök med kanelbullar. Kanelbullensdag i tankarna.

Hm.. överraskade Henrik med ett bullbak för några år sedan. När vi bodde i Jönköping och ja... det slutade väl sisådär. Jag bakade hela dagen och när Henrik kom hem på eftermiddagen så låg de nygräddade och superfina på bordet. Alla var precis lagom stora och sååå fina. Jag var jättenöjd. Jaha så var det dags för smakprov. Henrik åt upp en, men jag såg ju direkt att det inte var gott. Jag tog mig en jag med och.... Ooops det gick knappt att bita i bullf*n. De var ju stenhårda. Det var bara att ta plåten och välta över bullarna i soporna. Stackars mig!!

Jag får se hur jag gör med bakandet. Jag önskar ju att jag vore duktig så att jag i framtiden kan baka åt mina barn..... och barnbarn såklart. Bullmormor, bullfarmor. Hm.. jaja det känns nästan omöjligt... men som Gunde så välkänt brukade säga. "ingenting är omöjligt"




Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha jag är också dålig på det där med bakning :D Inte min grej! Gjorde en kladdkaka en gång, som blev allt annat än kladdig! Stenhård! Gick inte ens att skära itu :D Krama!

2008-10-02 @ 18:01:40
URL: http://angelwhite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback