Tjejernas år i år... eller?

Jag skulle precis till att skriva att i år är det tjejernas år i idol. Grabbarna var till en besvikelse. Men jag får nog göra några undantag. Johan Palm 16 år. Vilken cool liten kille. Han ser så liten och mesig ut, men på scen syntes han mest av alla grabbarna. Han gav verkligen av sig själv hehe. Rolig kille som förmodligen kan gå långt bara av sin personlighet och udda stil. Sången va väl dock sisådär :P...  Sedan kom ju Lars...härlig röst!!! han va nog bäst ikväll.. :) Och Kevin? då...han från Malta... jaja grabbarna va väl ganska bra då hehe...

Vem ska dumpas ikväll då? Hm.. det får nog bli Robin B... Lite svajigt enligt mig..:P...


Hurtbulle

Jag glömde ju totalt bort att berätta vad jag gjorde igår. Jag va ju för tusan ute och sprang. Jovisst, det är sant!!! 2.2 km tror jag sträckan är ungefär och ojojoj vilket flås jag fick upp. Dålig kondition, men en vilja av stål när jag väl är på plats. :)... Henrik gjorde mig sällskap, men sprang två varv istället... Fick han väl då!!  Och sedan tränade vi lite styrka innan vi hoppade i duschen. Skönt att träna när man har en underbar träningscoach som peppar en. Och snygg är han ju dessutom så där finner man inga fem fel inte.

Idag blev det promenad som jag tog tillsammans med besöket hos frisören. Frisören som faktiskt har ett namn. Låter fruktansvärt att säga frisören ibland. Låter så opersonligt. Jag var hos Helen, en otroligt duktig och väldigt trevlig frisör. Så det lät bättre hehe. Ja iallafall med snabba steg gick jag 15 minuter dit och 15 minuter hem. Kanske ej kan kallas träning i den bemärkelsen att jag tog ut mig själv. Men motion bör väl vara ett passande ord. Och det är precis det jag ska skaffa mig mer. Motion av olika slag.

Imorn vet jag inte vad det blir för träningsform. Henrik tyckte jag skulle gå på spinning och det låter som en väldigt bra idé så jag kanske hoppar på det. Det beror dock på när jag kommer hem. Jag har lektion till tolv imorn sedan ska vi träffas en stund i basgruppen, som det så fint kallas, och därefter ska det shoppas loss. Jag ska träffa Madde på stan och så ska vi slösa pengar. Eller iallafall jag.. :P... Hoppas på att hitta den där jackan jag så länge velat ha!! + lite mer då såklart!!

Nu är det 30 min kvar till idol. Vettja vad jag ska underhålla mig med tills dess. Kanske ska plocka fram kompendiet som ska vara läst tills imorn. Vara en duktig elev!!


Lite dittan och dattan

Nu är jag färgad igen då. Lite rödare denna gången och det känns skönt. :)

När jag kom hem från frisören så lagade jag och Magnus mat, sedan satte vi oss framför tv:n och tittade på serier. Madde anslöt sig till oss när hon slutade jobbet. Nu ska jag väl slappa lite innan det är dags att åka hemåt. Blir att åka med Magnus när han ska in på träning. Frågan är bara hur jag ska få med all tvätt vi har här..:P.. Jag får förmodligen dra upp kassen med de blöta kläderna uppför trapporna. Äsch jag är ju sååå stark så det ska jag väl klara!!! :P

Nu ni ska jag ringa älsklingen och höra vad han och våra vilddjur har för sig.  


Rätt låt vann

Nä det är ju inte melodifestivalen detta...

Victoria åkte och jag tyckte det var helt rätt!!

Just nu sitter jag i Magnus rum i Nykroppa och har sett ett avsnitt av Brothers and Sisters. Ska borsta mina små tänder och hoppa i säng alldeles strax. Ska till frisören och färga håret imorn. Lite galet rött kanske?!! Nä vi får se vad det bliver...

GoDNaTT.... 

Gåshud vill jag lova

Idol håller hög klass i år måste jag säga. Otroligt duktiga sångare. Mina favoriter just ikväll var definitivt Alice och Sepideh. Helt underbara framträdanden. Jag tycker ju att Jasmine sjunger ljuvligt, men det va en lite väl tråkig låt får jag nog säga. Frågan är då vem jag tycker ska åka ut? Det är ju redan avgjort, men jag hann ej se det så jag får ju kika nu istället. Jag måste nog tyvärr säga Viktoria eller Jenny. De gjorde enligt mig inte ett dugg bra ifrån sig ikväll.

Nu är jag bra nyfiken... ska kika vem det blev.. :P...

Kyle XY

Jag tittade precis på pilotavsnittet av Kyle XY och jag hade tårar i ögonen när det var slut. Detta är ett väldigt gott betyg när jag tittar på nått så JA jag kommer fortsätta titta på serien hehe. Dock inte ikväll för imorn är det skola igen. Har heldag så det gäller att få tillräckligt med sömn om jag ska orka.

Nu får ni sova så gott.... det ska iallafall jag göra. :)

                         
                       

Önskar att min Älskling var hemma så jag fick somna i hans famn. Älskar dig Tiger...




Passa på nu!!

Någon som vill köpa akvarium, kolla in detta:

http://www.blocket.se/vi/17844302.htm?ca=7_s

Vi kommer även snart att lägga ut två tv-bänkar och en tv-apparat. En bänk är svart och den andra träfärgad. Teven är på 32 tum.

Hör gärna av er om ni är intresserade av att veta mer!!! :)




Min helg

I fredags vann ju grabbarna matchen med 11-5. Älsklingen drog till med 4+1 och jag satt stolt och hejade på såklart hehe. Efter matchen blev det kycklingsallad och en film. Eller ja vi såg 5 minuter på en film som verkade hel skum. Bytte till en annan, såg 5 minuter och gav sedan upp. Lika dålig den. Vi gick och la oss istället hehe.

I lördags var jag ner till stan och lånade om böcker på biblan. Denna ständiga jakt på böcker är bra trälig. Vid halv tre for vi mot Karlskoga och firade lilla prinsessan på hennes 2-års dag. Lillsnörpa har blivit så stor. Skrämmande vad fort det går. Hon fick många paket innehållande kläder, böcker, en docka, en leksaksdammsugare m.m Och hon verkade lika nöjd som vanligt. Utav oss fick hon endast ett paket med kinderägg för regnkappan och regnhatten vi köpt har ej kommit än. Får hoppas den dyker upp på posten snart!!
När småttingarna lagt sig blev det barnförbjuden dryck och sällskapsspel. Många skratt i gott sällskap och när natten närmade sig tog vi taxi hem till Mamsen. Där drack mamma och Henrik rom och cola medan vi spelade kort. Jag drack vatten!! hehe... Och sedan somnade vi gött... Vin har en förmåga att göra så att man sover väldigt skönt hehe.

Idag har vi varit i Nykroppa och mumsat mat och så skrev jag ut examinationen. Den måste ju med imorn så den kan lämnas in. När jag slutar imorn ska vi till Nykroppa igen. Innebandy på tv och så ska jag till frisören på tisdag i Nykroppa. Dags att färga lite igen.. :)...

Lite bilder från helgen....

   

   

   

   

   

Ni är för underbara min älskade familj!! Min kärlek till er är evig.....

Små tecken på kärlek

Jag satt och funderade lite förut och kom att tänka på va gullig Henrik är mot mig i vissa situationer. Bland annat när vi är ute och går och jag går närmst vägen så tar han tag kring midjan på mig och byter plats lite smidigt. Jag antar at det är för att han är rädd om mig! Urgulligt!! Sedan ibland när vi är på fest eller bland folk och flera får sms då och då kan jag säga... "jag vill också ha sms" med en synd-om-mig mild röst. Så nån minut därefter piper det till i min lilla mobil och där finns ett sms från min underbara älskling. Några väl valda, söta ord bara för att bevisa att han älskar mig. Visst är det väl härligt? Detta är små små tecken på kärlek som passerar om och om igen utan reflektion. Nu har jag reflekterat och känner mig som en prinsessa hehe. I´m a lucky girl...





        


Fredag mina vänner

Jaha bilen är besiktad och examinationsuppgiften är så gott som klar. Endast några få korrigeringar innan det kan skrivas ut och lämnas in. GÖTT!!

Nu ligger Henrik älsklingen och vilar. Viktig match ikväll och han kan behöva alla krafter han kan få. Ska bli dunderkul att heja på ikväll. Jag är också aningen trött eftersom vi fick gå upp så tidigt i morse, men men... det finns andra dagar att vila på hehe. Jag ska snart börja med maten. Falukorv och stuvade makaroner har herrn bestämt och sedan ska jag nog försöka hinna med några avsnitt utav Grey´s innan jag slänger mig i duschen.

Tiden går fort när man har mycket att hinna med.. annat än när man väntar det hehe.. ;)

       

Till er som ska till Spångbergshallen ikväll.... VI SES
Till er andra.... TREVLIG HELG


Hallå tålamod

Med det yrke jag nu bestämt mig för att ta sikte på så är ju tålamod en ganska bra egenskap. Ett nödvändigt ett skulle jag väl vilja säga. Men vart är mitt tålamod när det gäller att vänta?!! Helt bortblåst förmodar jag för jag kan få spader av att vänta. Jag tycker alltid att väntan innebär timmar, minuter eller sekunder av snigelfart. Jag är nog ganska själviskt i sånna lägen för om någon får vänta på mig så mår jag ju inte dåligt av det... :P... Eller jo det gör jag väl... beror på situationen skulle jag nog kunna påstå. Jag kanske får ta mig en funderare på detta och förbättra mitt eget beteende ibland. :P...

Nu sitter jag iallafall och VÄNTAR hehe. Henrik "skabara" vid datorn och sedan ska vi fortsätta titta på en serie. Blir nog bara ett avsnitt till för klockan har hunnit bli ganska mycket. Imorn står besikta bilen och plugga på dagsschemat. Kvällen består utav träsmak och hejaramsor på läktaren i Spångbergshallen. Hoppas grabbarnas andra seriematch för säsongen slutar som den borde. Visa vart skåpet ska stå älskling!! ;)...

Sov gott... dröm sött...


Fruktansvärt

Jag sitter och tittar på Sjukhuset på 3:an. Ett väldigt bra program, men idag påverkade det mig mer än vanligt. Det kom in en mamma med sin treåriga flicka. Flickan hade brutit armen och skrek som bar den när de skulle gipsa. Usch led med mamman när barnet skrek av smärta. Sedan fick ambulansen hämta in en 87-årig man som ramlat ihop. Han var fullt frisk innan, åt inga mediciner och hade inga allergier. Nu fick han problem med hjärtat. Usch jag kanske är speciellt känslig idag eller nått. Blev alldeles tung i bröstet och mådde dåligt för deras skull. Livet är verkligen en resa utan karta. Ingen vet vad som händer, när det händer. Och nu efter reklamen ska det tydligen handla om ett spädbarn. Kanske inte var nån bra idé detta. Tur att det är idol sen.. kanske kan pigga upp mig!


Om inte annat så gör denna bild det. Fy fan va härligt. Barnet till höger ser vettskrämd ut, medan barnet i mitten lite försiktigt försöker trösta. Eller iallafall ta reda på vad felet är och tysta ner barnet till vänster. Underbart!!!



Ny har vi bestämt oss

Nu har vi planerat färdigt inför nästa helg. Det blir restaurang, bio och en liten gåva till varandra. Ska bli myspys det.. :) Älskar dig prinsen min!!

Idag har jag tittat på jackor igen... online då... och jag har nog ändrat mig igen...kanske.. Det kanske inte blir en Everest trots allt. Jag kanske köper en Peak istället. Har ju en kort svart, men skulle bra gärna vilja ha en lång röd också. Mycket finare luva på den än vad det är på Everest. Mycket att tänka på hehe. Henrik är också sugen på en Peak. Vi får ta oss en tripp till storstaden nån dag och hoppas att vi hittar nått vi båda blir nöjda med... :)... Kostar ju lite pengar också.. :P..

Nu ni är det nog dags för lite glass igen. Mjukt och skönt för halsen! Gjorde en specialare igår som jag alltid gjorde när jag var liten. Glass med oboy. Mumma det vill jag lova!!

Ändrade planer

Blir inge jobb imorn!! De ringde från skolan och tydligen är det ekonomin som styr igen. De sparar in på vikarier och tar ordinarie personal då de kan, vilket jag förstår. Passade dock ganska bra för min del iallafall för i morse vaknad ejag med öron- och huvudvärk. Inge skojsigt alls! Får hoppas att det släpper så att de inte är öroninflammation på g. Det vill vi ICKE!!

Nu har jag skrivit 3 sidor på min uppgift... Bara 1-2 sidor kvar och nu är det blockat igen. Kan inte komma på vad jag ska skriva mer. Ska ta en liten paus för att sedan gå tilbaka och läsa vad jag skrivit. På det sättet brukar man se sina brister och vad som behöver fyllas på.

Vid halv två ska jag väcka mitt hjärta. Då ska vi äta kinabuffé har han bestämt. Ska bli smaskens det. Hade dock önskat att klockan vore halv två nu för magen kurrar redan.. :P... Jag får sätta mig med ett spel så tiden går lite fortare. :)


Glass i stora lass

Dagen har gått alldeles för fort. Jag och Henrik tog en promenad till solariumet... tog nada om jag får säga det själv. Eller ja Henrik fick ju färg då såklart, men det är inge ovanligt!! Sedan har jag tittat på idol och ett avsnitt utav 90210. Mycket mer har ej hunnits med. Nu tänkte jag unna mig lite glass för att lindra den smärta i halsen som krypit sig fram under dagen. Till det blir det ett avsnitt utav Privileged och sedan sängen. Ska ställa klockan imorn så jag kommer upp i tid och sätter fart med skrivandet.

Ett tips till Magnus.... TITTA INTE PÅ NYA AVSNITTET AV 90210... Du blir bara knäckt... jag kan ju knappt vänta tills nästa vecka nu ju... what a drama.... hehe


Utebliven shopping

Efter en eftermiddag i skolan kände jag mig alldeles för trött för att bege mig på en shoppingrunda. Jag for hem istället och nu sitter jag här i datarummet. Henrik tittar på ett avsnitt av Greek och sedan ska vi laga mat. Kebab och ris får det bli. Yummi... :)....

Igår när jag låg i sängen och skulle sova så kom jag på vad jag ska ge Henrik i födelsedagspresent. Jag kommer givetvis inte skriva vad här... hehe.. men jag tror det kan bli riktigt bra!!! Förmodligen nått han uppskattar skulle jag tro... eller hoppas jag väl iallafall.. :P... Återstår att se om en månad det tihi...

Imorn är det plugg-torsdag... ajajaj va jag måste ha disciplin imorn så jag får nått gjort!! Fram med piskan och kör igång... Kanske till och med några rader denna afton... KANSKE

Höstens skavanker

När jag tänker efter så har jag nog egentligen ganska mycket negativt att säga om hösten. Men denna gång tänkte jag hålla mig till den lilla lilla detaljen att ALLA tycks vara förkylda just nu. Detta i sin tur innebär att lilla jag väldigt lätt kan bli smittad och förmodligen har blivit det. Det har än sålänge tagit ut sig i form av extrem trötthet och tungt huvud. Och vi får självklart hoppas att det stannar vid det... eller snarare går tillbaka till en pigg ung kvinna med lätt huvud. hm.. :P... ja... 

Denna bild kanske kan kompensera lite utav min dysterhet..... För visst kan även hösten vara vacker....

 



Sedan jag kom hem från jobbet så har jag varit och handlat på Pekås, tittat på serier, öh... hm... jaha ja det va visst allt ja. Stressig vardag detta hehe. Nä men jag ôrker inte... Behöver energi, men vet inte vart jag ska hämta den just nu. Kanske piggas jag upp av lite shopping imorn eftermiddag. Är allt bra sugen på en Everest-jacka nu... och ett par jeans... och en ny väska... och ett par stövlar... Tro mig jag kan nog fortsätta hela kvällen lång. I´m a maniac... maniac... tralalalal...

Så... nu har ni slutat läsa.. och jag ska gömma mig under täcket för ett tag.... Jag ska inte sova... bara blunda lite!!!  ;)

Hjärtat MITT

Denna bild skickade nyss Henrik till mig över msn...



Han gör mig lycklig!!! .... Älskar dig min Tiger...


I Nykroppa

Nu sitter jag i Magnus rum tillsammans med honom och Madde. Underbara familjen... Jag har klippt svärföräldrarna som lovat och de bjöd oss på mumsig mat... som alltid!! Strax ska nån, förmodligen Agneta, skjutsa hem mig. Henrik min lilla Tiger har åkt till jobbet han. Jag ska hem och sova.... är sååå trött såklart. Längtar redan efter helgen... eller iallafall tills på torsdag då jag är ledig och får sova ut.

Nu fick jag nyss reda på att examinationsuppgiften kan lämnas in på måndag. Kanon!! Då kanske jag kan jobba på fredag iallafall. Behöver alltså förmodligen inte till skolan då. Antar jag?!! Om inget annat dyker upp då såklart!

Jaha nehe nu är programmet på tv:n slut här och de vill nog snart skjutsa mig hemåt. Bäst jag samlar mina saker och gör mig redo. Godnatt älskade vänner... KYSS till min arbetare.. ;)...


Från god till ond...

När jag kom till klassen idag så var de jätteglada och verkade se fram emot en dag med mig som lärare. När de senare förstod att dagen inte bara skulle bestå av massa lekar så fylldes rummet av tunga suckar haha... stackarna vilken häxa till vikarie det kom...  :P... Äsch då lite lek blev det allt så jag hoppas de är nöjda ändå. En dag imorgon också!! :)

Nu har jag suttit i kanske 1 1/2 timme med skrivuppgiften. En halv sida skriven och jag är inte ens nöjd med det. Nu har jag dock en idé på hur jag ska skriva... eller iallafall vad texten ska innehålla. Men det känns som det är MYCKET kvar att göra och LITE tid kvar att göra det på... Imorn ska jag råååplugga!!

Nu ska jag väcka prinsen... ska eventuellt till Nykroppa idag och klippa svärföräldrarna. Om jag finner ork till det... Är ju bra trött som ni säkert kan förstå... (hade ju inte varit helt fel att krypa ner och sova nån timme bredvid älsklingen...Lockande? JA!!!)...

Som fastklistrad

Såhär har jag suttit hela helgen... omringad av soffkuddar och med ögonen stirrande på tv-skärmen. Ibland är man bara för lat... Nästa helg blir det dock mer fart. Jag, Henrik och Mamsen funderar på att ta en pubrunda efter Mirandas kalas. Men det beror på om vi orkar och har lust... En hel vecka kvar...



Nu ska jag strax sova. Måste vara pigg och glad imorn när jag träffar mina elever hehe... Gooooodnaaaatt......

Det svåra valet!

Det är dags att köpa vinterjacka. I år ska det bli en varm, snygg, bekväm och hyffsat billig en. Hm... kan bli svårt!! HaHaHa
Samma problem varje år..

Imorn ska jag jobba. Skitkul ska det bli!! Trivs bra på Åsen och eleverna jag ska ha imorn är ju underbara. Får hoppas att de flesta är där imorn. Går visst både magsjuka och förkylning... ajajaj... önskar jag ingen... allra minst mig själv.. :P... hehe

OJ... nu kommer jag in på ett helt annat spår här, men alltså jag sitter och tittar på Ensam mamma söker och det finns en kille där i gänget som är sååå skum. Hm...nu ska vi se om jag kan komma på vad tjejen heter som han vill uppvakta. Ja Nina heter hon ja. Och denna kille är ganska kort, har utländskt påbrå och verkar som sagt väldigt skum. När han fick frågan om vad han skulle fylla en picknick korg med så svarade han... bröd, ost, skinka och gurka... hm.. okej kanske inte det svaret hon hade förväntat sig. Hade inte varit det ultimata svaret för min del iallafall...

Jag ska fortsätta kolla här nu... svårt att koncentrera sig när det är kärlek på tv...tihi....

Men ni på tal om kärlek. Har ni några förslag på vad man skulle kunna hitta på för mysigt när manska fira årsdagen?!! Min och Henriks årsdag alltså... snart tredje på ingång förstår ni. Och fler får vi hoppas på!!
Men som sagt har ni några föslag så kom igen och dela med er.... :)....
 




Små lätta moln...

Äntligen lite uppiggande väder. Annat än det dystra mörkret vi vaknat upp till senaste veckan.

Jag satt med min skrivuppgift i nån timme igår och fick ihop hela TVÅ rader. Gick inge vidare som ni kan förstå så det var bara att lägga ner. Får ta nya tag snart och hoppas att jag har bättre skrivarflöde då. Annars bestod dagen av serie och filmtittande. När Henrik kom hem så köpte vi godis på Ica.... åt tacos och bara njöt av en lugn kväll i soffan. Skönt!!

Nu har vi precis kommit hem från hallen. Tittade på juniorerna som vann sin första hemmamatch mot GS. Duktiga grabbar det där. Nästan lika duktiga som min prins... jag sa NÄSTAN... hehe... Nu ska resterna från gårdagens tacos i magen sedan får vi se vad resten utav dagen bjuder på. Usch helgerna går alldeles för fort. Vore skönt om man någon gång kände sig riktigt utvilad efter en helg... :P...

Jaja hoppas DIN helg varit bra!!




Det var en gång...

Jag har världens största problem med att börja skriva på denna examinationsuppgift. Förstår inte riktigt vad som förväntas av den. Att skriva 4-5 sidor baserat på en loggbok är ju skitsvårt har jag nu märkt. Men jag måste ju så det är väl bara att sätta fart och göra det bästa utav det!!!

Nu är Henrik i Halstahammar och ska spela match. 13 börjar den och jag hoppas verkligen att de tar hem detta. Vore en bra start på serien tycker jag.. :)...

Vi behöver lite lyckoönskningar båda två idag... hehe...

Får man skylla på vädret?

Är verkligen allmänt nere nu. Trött, lite småhängig och lättirriterad. Inge roligt alls. Vill mest bara sova bort tiden och vakna upp till vårsol och fågelkvitter. Det ljusa halvåret faller mig bättre in i smaken. Tycker inte att jag får så mycket gjort nu. Jag orkar inte ta tag i skolarbetet. Orkar inte motivera mig till lektionerna. Orkar inte ta tag i sysslor här hemma. Orkar inte. 

Imorn ska jag iallafall försöka börja med examinationsuppgiften. Henrik har ju bortmatch så tillfället är det rätta. Ge mig styrka hehe...

Nu ska jag stappla i säng. Sömn...härliga sömn... imorn får jag äntligen sova ut!! 

Hösten är kommen

Usch och fy vilket trist väder. Inge upplyftande alls. Snarare tvärtom. Tar emot att kliva ur sängen på mornarna!!

Nu har jag precis kommit hem och det är dags att göra sig redo på nytt. Kalaset väntar och det ska bli trevligt även om jag är oerhört trött!

Hoppas ni får en trevlig helg mina vänner.

Nu ni!!!

Jag har köpt glass!!! hehe.. Bara av att veta att det finns där i frysen så blir jag mindre sugen. Köpte dessutom lite coca cola till helgen som jag kanske smuttar lite på ikväll :P... Ja för starkare än så blir det inte denna helg! Nä Älsklingen har planerat för film-mys kväll. Som jag känner mig idag känns det som en kanonidé. Trött som vanligt!!

Idag har vi haft besök av mamsen. Hon gjorde som sin kära dotter (som mig för er som ej förstår det) och gick från blondin till brunett. Blev skitsnyggt!! Gosemamsen. Får ta kort imorn om vi kommer ihåg det!

Nu ni... nu MÅSTE jag plugga. Gjorde min intervju idag och det är dags att börja skriva. Den ska lämnas in imorn... Ooops.... men vad gör man!! Önska mig lite flyt i skrivandet nu.... :)....

...

Känner mig inge pigg.... :(....  inte alls faktiskt!!!

                     

Vad blir det?

Såg ni Olga i idol? Herregud vad blir det. Synd om människan som inte själv kan höra hur hon låter. Hemskt!! Visst det är elakt att dömma ut människor sådär, men nån måtta får det väl ändå vara. Att vilja göra bort sig så.... Pinsamt så det kryper i hela kroppen på mig!!!

Jag gjorde som Therese skrev...jag tog det lugnt med sockret... men nu tror jag att jag behöver det mer än noågonsin hehe.... :P...

Sockerbehov

Ååååhhh va jag är godissugen. Glass vore inte heller fel. :P... Jobbigt det är när man inte har nått hemma när man blir såhär. Tänkte förut att jag skulle ta bilen till Ica och unna mig lite sötsaker...men det kan jag väl inte? Jag har ju ingen bil. Gå tänker jag då defintivt inte göra. Fryser bara jag tittar ut på den grå himlen. BLÄ för hösten!!

Nu har vi hittat en superfin present till fasters prinsessa. Lite dyrare än vad jag tänkt mig... men va sjutton det får bli så den här gången.... Presenten till Linda är klappad är klar också så nu får jag börja koncentrera mig på den lite svårare uppgiften. Presenter till älsklingen. Har väl nån idé sådär... men hm... vill ju så gärna att det ska bli riktigt bra. Nått han verkligen vill ha och uppskattar. Svårt detta.. :P... Jag har ju som tur är lite betänketid, ska ta vara på den tror jag....

Trist jag har just nu.... är sådär trött så jag funderar på om jag ska vila en stund... men då vet jag ju att jag somnar senare ikväll....vilket skapar ännu värre trötthet imorn.... Det är nog bara lite socker som behövs, tror ni inte det?

Home alone

Har precis kommit hem efter att ha släpat upp cykeln uppför branta backen. Andfådd och svett klev jag iallafall in genom dörren tidigare idag. Skönt med lite extra tid hemma i soffan.. :P... För nån intervju har det ej blivit idag heller. Rektorer har visst svårt att få tid över ibland, eller så är det minnet som tryter. Jag får ligga på lite extra imorn. :)...

Henrik är på äventyr han. Han smet iväg tidigt i morse till vår f.d. bo-stad Jönköping, tillsammans med Tobbe. Enligt de rapporter jag fått så har de besökt A6, ätit lunch med några kompisar och sitter nu hemma i Holtzs lägenhet. En lägenhet som hjärtat tydligen blev måttligt avundsjuk på hehe. Kan just tänka mig det.. :P... Där bor nu Holtz tillsammans med sin nya tjej från Mora. Detta är endast skvaller från Tobbelias så jag är allt bra nyfiken på denna dalkulla. 

Hm... det är väldans många av våra vänner som nyligen avslutat långa förhållanden... Rienas&Erika, Holtz&Emelie, Jenny&Sarfve, David&Erika....          VAD ÄR DET SOM SKER?        HAR JAG/VI MISSAT NÅGOT?
Funderar på om det pågår nån epedemi.... i så fall vill vi INTE bli smittade tack. :P....

Nu blir det Beverly hills... som jag har längtat hehe...

Vart ska jag börja?

Jag känner att jag har MASSOR att göra, men vet egentligen inte vart jag ska börja. Jag har en skoluppgift som ska lämnas in på fredag. Den måste jag börja med. Jag har en examinationsuppgift som ska lämnas in nästa fredag. Den måste jag börja med. Dessutom missar jag ju måndagslektionen eftersom jag ska jobba. Det innebär lite stress. Men men....har ju endast mig själv att skylla.

Idag är jag...hm.. trött som vanligt hehe. Dock inte alls som igår. Idag har hjärnan fungerat snäppet bättre. :) Vi har haft en dag full med spännande lekar, sånger, svampplockning m.m. Dagarna går fort när man arbetar med barnen. Kan vara för att jag trivs så otroligt bra!!!
 
Ikväll är det idol. Tycker väl att programmen mest består utav reklam och annat dravvel, men de duktiga sångare man får se glimten av nångång då och då gör ändå timmen värd att spendera.

Nu ska jag prata lite med Mamsen över msn innan det är dags att slå på tv:n. See you!!

Världens tröttaste kvinna

Ja idag kan jag nog slå rekord. Guiness nästa? Jag har varit så extremt trött hela dagen och är det fortfarande. Ingen höjdare alls faktiskt. Tur att jag bara gick som praktikant idag så jag ej behövde tänka på ALLT. Det måste jag dock göra till veckan för då är det dags att hoppa in och jobba igen. 4:an denna gången. Samma klass som jag hade praktik i förra året.... ska bli sååå kul. Det är verkligen en underbar klass. Det är säkert denna nya etta jag har också, men jag har inte hunnit lära känna dem riktigt än bara.
 
Imorn är det skogen som gäller på morgonen. Jag ska klä mig varmt. Det blåste ju svinkallt ute idag. Nästan så det är dags för vinterkläderna att kliva ur garderoben. Usch avskyr kyla... inte konstigt att jag mår så underbart gött när jag är utomlands (de gångerna jag lyckas hålla mig frisk då såklart *pik*)...

Nu ska jag krypa ner i sängen, lägga huvudet på kudden och förhoppningsvis sova skönt så jag känner mig utvilad imorn när alarmet ringer. Usch, fy och blä... om jag ändå vore en morgonmänniska.

                                        
                                               


Lätt match!!

Grabbarna vann med 18-0. Lite av en utklassning får man väl lov att säga hehe. Det va en rolig match iallafall. Alltid roligt att se älsklingen spela.

Kinamat blev det tyvärr ingen idag. Satt en lapp på dörren om att de hade stängt. Blir så extremt irriterad på deras från-dag-till-dag öppetider. Har hänt ett flertal gånger att vi ringt och ska beställa eller gått förbi för att äta där och de har haft stängt för dagen. Eller att de stängt tidigare. Dålig stil tycker jag!! Har man delat ut lappar med sina öppetider på så ska väl de följas i den mån det går. Det tror jag alla kunder förväntar sig.... 

Nu är det dags för mig att sova. Upp tidigt imorn och kliva in i lärar rollen... :)... Alltid roligt med VFU och denna gången ska jag ju dessutom vara i en ny klass. Spännande!! Jag får berätta imorn hur det gick. Om jag nu har någon ork kvar när jag kommer hem. Har märkt att det är ganska energikrävande att kliva in i lärar rollen ibland. Förmodligen ännu mer nu när man inte ännu är riktigt van...

Godnatt allesammans. STOR KYSS till min prins som jobbar för fullt. Jag ska krypa ner och mysa med våra missar...


Tick tack, tick tack....

Klockan den går och går, men kommer aldrig till dörren... Nä det skulle jag ju inte säga...
Meningen att jag ska hoppa i duschen, men mina ben vill inte bära mig. Rumpan känns flera ton tung. Jag är så seg idag!

Gårdagen va jättetrevlig. Efter innebandyn blev det fotboll hos Gurra. Sedan stack vi hem och gjorde oss iordning för att sedan gå tillbaka till Gurra och börja smådricka lite. Där hade vi skitkul med nypåhittade tävlingar.... som Gurra snappade till sig vinsten i. Och sedan for vi vidare till Lungsund. Vackert hus förut, ännu vackrare nu. :)... Där blev det kräftor, vin, musik och trevligt sällskap. Jag, Henrik, Nettan, Tobbe, Nick, David, Bea och Emelie spelade spel och grabbarna satt nån timme i bastun medans vi tjejer stre massa goja nere i vardagsrummet. Skojsigt!! Några glas vin blev till flera glas vin och det ska bli roligt att träffa alla glada lite senare idag. För att se om de är lika glada idag vill säga hehe..

En påminnelse till er som möjligtvis av nått skäl missat det.....

Jag är hopplöst förälskad i min underbara karl....

        

Nu måste måste måste jag hoppa i duschen. För snart är det Kina mat med Nettan som gäller. Och sedan är det match... LFIBK-Lesjöfors... ska bli skitkul....

Ge mig ett L
Ge mig ett F
Ge mig ett I
Ge mig ett B
Ge mig ett K

Vad blir det då?

LFIBK

Nä nån cheerleader talang har jag nog tyvärr inte... ingen hejarklacksanda heller. Jag håller mig nog till att klappa händerna... :)....

Ha en härlig söndag.... imorn är det tillbaka till allvaret igen... Och jag börjar min praktik vecka..... Wiiieee

VIKTIG INFORMATION!!

Ida är ett kvinnonamn av forntyskt ursprung och betyder den flitiga, den idoga eller den verksamma.Ida blev ett riktigt modenamn sedan filmerna och TV-serien om Emil i Lönneberga visats i Sverige på 1970-talet. Den 31 december 2005 fanns det totalt 43 103 personer i Sverige med namnet Ida varav 23 683 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1 481 flickor i Sverige namnet, varav 956 fick det som tilltalsnamn. Namnsdag: 14 september.

                                         

Idag är det den 14 september och JAG har namnsdag.

Nu har jag det!!

Jag såg ett gammalt kort på mig. Hemskt kort egentligen,men jag ser vad det är jag saknar nu (gällande håret mitt). Mitt långa hår. Jag längtar tills mitt växer ut! Det brukar växa fort, men längtar man brukar det ha en förmåga att sega...



Hm... vad säger man... jag är absolut inte ute efter att fiska snälla kommentarer. Men Evelina TACK... Jag blev verkligen jätteglad när jag såg din kommentar. Blir alldeles varm inombords!! TACK!!



Vad hade jag för mig igår då?

Dagen löpte på fort, älsklingen kom hem tidigare och vi fick en mysig dag i soffan. Sedan körde kvällen igång med träningsmatch i Spångbergshallen. LFIBK - Lillån. Nettan och Anna kom hit innan och tillsammans gjorde vi MÅNGA sällskap på läktaren. Roligt att det är så pass många som kommer och tittar. Även om det bara var träningsmatch. Matchen slutade 8-7 till våra grabbs!! Sedan blev det pizza från Babylon, några avsnitt av Ghost Whisperer och sedan var det dags att avsluta fredag!



Nästa helg drar äntligen serien igång. Och här är tre utav lagets största beundrare tihi... ;)...

Nu är det dags för juniorlagsmatch och ikväll blir det vin och kräftkalas med goda vänner!!

Njut av en trevlig lördag!!


Oundviklig nervositet

Mitt första cellprov är över och det gick ju såklart bra. Gick dit utan att vara det minsta nervös, satte mig i väntrummet och så pang. Nervositeten började smyga sig på. Varför? Jag visste ju att det inte var nått farligt. Det är väl the walk of shame som skrämmer... från ena sidan av drapperiet till den andra. Klivet upp i denna härliga stol, isär med benen.

JAG HAR VIKT UT MIG!!!

                                       


What should I do?

Tänk att det alltid kommer dagar då man känner sig extra ugly betty style. Som att man inte riktigt vet hur man ska styla sig för att få ordning på sitt utseende. Just nu är jag trött på håret. REDAN!! Ångrar väl inte hårfärgen, men känner att det är svårfixat. Vet inte hur jag ska göra iordning det snyggt... blä för dåliga hårdagar!! Och när de är många på rad är det extra trist...

Tankarna maler... passar jag kanske bättre i blondt trots allt? Ska jag skaffa hårförlängning? Passar jag bättre med eller utan lugg?

Nää om hjärnan ändå bara kunde ge upp och vara nöjd nångång. Sluta sätta griller i huvudet på mig som gör att för varje gång jag tittar i spegeln så blir jag bara mindre och mindre nöjd över vad jag ser. Titta inte i spegeln då....ja ELLER HUR? Om det vore så enkelt!!
 


Varför ska man alltid önska att man såg annorlunda ut? Va enkelt, skönt det var om man bara vore nöjd!!

Plus i kanten

Ja skulle vilja ge en eloge till tv4 som skaffat fram en mycket bra jury detta år. Jag snackar om idol för er som ej förstått det!! Juryn i år känns kompetent och de verkar väldigt trevliga. De är ärliga, men på ett bra sätt. Me like!!!

        

Men minuspoäng till Lailas frisyr. Tänk så många som ska vara avundsjuka!! Inte jag såklart, men många andra... :P... Grymt sa grisen...


Tea time

Jag är inne i en te-drickar period. En kopp grönt te varje morgon, vilket tydligen bara ska vara nyttigt så det är ju kanon. Tänk hur jag drack mitt te då jag var liten (läs liten som yngre). Minst 10 sockerbitar och mjölk. Jösses det måste ha varit bra sött va?!! Det var inte många år sedan jag höll mig till 4 sockerbitar och den ej förglömda mjölkskvätten. Nu mina vänner kan jag berätta att mitt te dricks a´la naturell... No sugar added... Och inge mjölk. Kan säga att själva tesmaken är mer tydlig nu. Kan låta konstigt, men så är det tihi....





Någon som vet vad mjölksyra är?

Idag har iallafall jag lärt mig vad det innebär!! Benen kändes som gelé ett tag där under spinningpasset och jag trodde aldrig att jag skulle orka låten ut. Men jag ger inte upp så lätt ska ni veta och idag har jag verkligen utmanat mig själv. Ska man träna ska det bannemej kännas också, inte sant?!! I´m proud of my self!! Nu gäller det bara att fortsätta med att gå iväg. Får nog bli onsdagar i fortsättningen. Kan ge ett råd till er som vill träna spinning i Filipstad. Välj pass som Rebecka leder. Hon var väldigt duktig på att puscha på och musiken var väldigt bra!! Kul!

Kvällen består utav hotdogs och Idol. Idag sänder de från Karlstad mina vänner och vem vet... kanske kanske kanske att jag, Tess och Nettan glimtas i kön. Kameran var allt där och sneglade lite då och då... Inte undra med tanke på vilka snygga brudar jag hade vid min sida... ;P...

Håll ögonen öppna....


Redo för att svettas

Nu är jag ombytt och redo för att komma i form... Hade tänkt gå på core, men ångrade mig när jag såg att det var spinning ikväll. Skulle väl kunna gå på både och, men vi får se hur jag gör. Klockan 18 sitter jag iallafall på cykeln och kämpar så svetten lackar...

 
      [Spinning_3-ah.jpg]

Bäst att fylla på vattenflaskan och sätta på sig träningsskorna. Måste hinna med några ärenden innan det är dags att slita...

Äntligen utvilad

I morse vaknade jag av att telefonen ringde. Det var Marie från klassen som trodde att jag var i skolan. Hon mindes inte vilken sal vi skulle vara i. Hon fick nog lite dåligt samvete för att hon väckte mig också, vilket absolut inte var någon fara!!! Jag somnade om efter en liten stund och när jag vaknade nästa gång, närmre tolv, så kände jag mig för en gångs skull utvilad. Har varit så extremt trött på sista tiden, men nu känner jag mig mer vaken och klar...:)... Så idag ska jag försöka få lite gjort!!

Jag har tittat på Beverly hills avsnitt 3 och åååhh det är ju sååå bra!! Verkligen en serie för mig. Även för Henrik skulle jag tro, men han har ej hunnit se dem än. Vi är riktigt seriegalna vi två hjärtat hehe. Underbart nu när serierna börjar sätta fart igen!! Magnus hade dessutom tipsat Nettan om nån ny en så den måste vi ju kolla upp...
 
Nehe högen av skitiga tallrikar, glas, kastruller m.m..... skriker efter mig från köket. Diska mig, diska mig, diska mig!! Nog för att jag är pigg, men detta är verkligen inte en favoritsyssla.... BLÄ!!





Latoxe, det är jag det!

Jag bestämde mig för att stanna hemma imorn med. Vi skulle bearbeta boken och sedan ha värderingövningar imorn och jag har inte hunnit läsa boken, eftersom jag nyss fått den. Och så känns det onödigt att åka in för några värderingsövningar. Dessutom har jag ont i magen som vanligt och den skulle inte må dåligt av att få stanna hemma. Ujujuj vad jag ursäktar mig. Jag längtar till nästa vecka för då är det VFU... Får hoppas att magen håller sig god med mig då!!! Sedan är det dags för att skriva första examinationsuppsatsen. Mer av en sammanfattning ska det väl vara, men ändå. Fortfarande en examinationsuppgift. Korta kurser detta må jag säga. Man hinner knappt reflektera över dem innan de är över.

Nu ni ska jag sova... Henrik sussar sött redan så jag ska krypa ner bredvid honom och låta honom dela med sig av sin värme. Jag fryser även om jag sitter med Henriks hoodtröja och täcket virat omkring mig. Fryskott.... en lat fryskott vill säga!!

Sweet dreams

My weekend...

Lite bilder från lördagen...

Först har vi mys med barn och katter under dagens fikapaus hemma hos oss...

   

                             



Jag saknar ord för hur mycket jag älskar alla dess underbara troll ni ser här ovanför!!


Sedan kom aftonen med goda drinkar och goda vänner...

   



Sista bilden är en av VÄLDIGT MÅNGA bilder jag och David underhöll oss med att ta. En liten lek han hittade på regler till.  Tyvärr vet jag inte vart Nettan gjort av de andra bilderna?!! Och inte fick Henrik vara med heller.... MEN HAN VAR DÄR hehe


Snart är det helg...

Imorn är det skolbänken mellan 9-12 och sedan tar jag helgen. Låter slappt, men jag har att litet viktigare besök att göra på fredag så den lektionen får jag hoppa över. Synd egentligen för den verkade intressant. Typiskt!!

Jag har lite beslutsångest inför helgen. Vad jag ska hitta på om jag nu ska hitta på nått. Har fått reda på att några av våra närmsta vänner gjort slut, vilket vi är väldigt ledsna över. Och tjejen bor nu i Örebro. Hade gärna hälsat på henne, men kan ju förstå om det ej passar just nu kanske. Vi får se... Henrik kanske har nån match, hoppas det!! Har längtat så efter innebandyn!

NYHET: Madde har äntligen varit på arbetsintervju i Karlstad. På sätt och vis hoppas jag självklart såååå mycket att hon får jobbet, men å andra sidan skulle jag känna mig ledsen. Det skulle ju innebära att vi får träffa henne mer sällan. Men som tur är väger förhoppningen tyngre med tanke på att Karlstad inte är allt för långt bort. Och så går jag ju i skola där!! Så lycka till gumman!!!!

Ikväll skulle jag ha tränat... gjorde jag det då? Ni kan nog gissa er till svaret!! Jag blir såååå besviken på mig själv. Ska göra ett nytt försök imorn. Hoppas att jag ska få med mig Marie också. Alltid lättare med en vän vid sin sida..:)....

Denna afton får gå till att plugga och sedan laga mat till mig själv och min prins när han, hungrig som en varg, kommer från träningen. Köket bjuder på pasta med baconsås, grönsaker och lättdryck. Yummi.. ;P...

I´m in love

Älskar dig min underbara




Börjar jag bli gammal?!

Det har varit en mysig helg, men det har gått väldigt fort. Lördagen bestod inte av så mycket shopping för regnet stod som spön i backen hela dagen. Vi åt mest och fikade med släkten hehe. Sedan blev det partaj såklart. Jag, Madde och Henrik gjorde oss iordning här innan Nettan kom och gjorde oss sällskap. Efter en eller två goda drinkar gick vi vidare till Familjen Albinssons vackra villa och träffade alla underbara vänner. Vi blev fler och fler med tiden och sedan blev det öltältet. Där va det minst sagt mycket folk. Tobbe gav mig en öl (menad för ngn annan hehe) och sedan trängdes vi i nån timme innan vi begav oss hem. Vi gick förbi ett stånd med mat och jag köpte världens godaste köttfärspirog. Langos sa jag, men det lärde jag mig ju på söndagen att det var ingen langos det där inte hehe. Langos blev det på söndagen och ja jo det va väl hyffsat. Otroligt svårt att äta.. :P...

Söndagen blev det en tripp på marken då, handlade kokosbollar, marknadsgodis och godisremmar. Perfekt för vår kommande nyttigvecka haha. Det blir sällan som man tänkt sig. Sedan tittade vi på film, somnade och vips var det måndag IGEN.

Idag har jag varit superduper trött. Skolan bjöd på en bra förmiddag, men det kändes som en evighet innan jag fick komma hem, äta resterna av kinamaten och sedan krypa upp i soffan och blunda lite. Nu är det Kristallen och korv med bröd innan Henrik min älskling ska sova. Han jobbar ju imorn... jag själv är LEDIG....

Bilder från helgen kommer... snart.. :)


Kom till Filipstad...

Nu är det äntligen lördag och dags för Oxhälja, jag är upprymd. Lite av en tradition detta att trängas bland stånden och sedan dra till med partaj på kvällen. Själva festandet i just Filipstad har väl inte hängt med sådär jättelänge eftersom jag inte alltid bott här. Men själva dagsturen bland folk och turer i nån rolig karusell är det sällan jag missat. Nu blir det nog inte nån karusell för mig i år eftersom jag på äldre dar blivit lite känslig för snurrande don. :P... Men man vet ju aldrig vad man kan luras till. Jag har ju ändå en underbar 5-årig brorsson som det är svårt att säga nej till.. ;)...

Jag ska strax hoppa i duschen. Klädvalet inför dagen var inte svårt eftersom jag köpt nytt.....wiiiee... Men desto svårare är det att välja rätt skor och jacka... Tycker aldrig att jag har nått som passar. Det får bli ett dilemma att lösa lite senare, nu ska jag hoppa i duschen!! Ses ikväll trogna markentroll....

P.S Nej Jessica det är nog inte ofta du passerar denna STORA intressanta stad hehe.... Jag är ju oftare i Kga, men tydligen blir det inte enklare för det. In för en dag för att träffa familjen och hem igen. Mer än så blir det sällan.... Endast p.g.a. lathet hehe.....


I tröttaste laget

TRÖTT är det enda rätta ordet för hur jag känner mig nu. Det har varit en rolig, jobbig och lärorik dag. Allt på en och samma gång precis som det ska va förstår jag hehe...

Och vad händer i afton då? Jo här blir det inge lata sig inte. Här ska städas, handlas och lagas mat. Efter allt detta kommer jag nog stupa i säng. Om jag inte somnar i soffan först för jag kan tro att vi sätter på en film till maten..:P...

Åh hade fått kommentar från Jessica stumpan... va glad jag blir..:).... Jag har bestämt mig för att skärpa mig och höra av mig till mina vänner när jag beger mig till Kga och du räknas in där. Jag är bra dålig när det kommer till detta hehe... Får väl se om jag kan bättra mig. (ska ju aldrig lova för mycket, men viljan finns hehe)

Nu ska jag sätta fart, sitter jag för länge blir inget gjort sen..


N.E.R.V.Ö.S.T

Ojojoj vad har jag gett mig in på?... Jag vaknade av att det ringde från Dolt nummer så jag var beredd på att det förmodligen var från LSS där jag jobbade i somras. Men nej det var Åsenskolan som undrade om jag kunde jobba imorn och på måndag. Måndag kunde jag ju tyvärr inte eftersom jag är i skolan, men jag tackade ja till imorn. Herregud vad har jag gjort???!!! Jag ska alltså ha en etta imorn från 8.15-14.00 och sedan fritidsbarnen fram till klockan 16.30. Förmodligen så är jag inte själv på fritids (vad jag vet), men med ettan är jag förmodligen alldeles själv. Jösses va nervös jag blev nu. Jag känner ju liksom inte till barnen eller vad de brukar göra eller nått!!!! Det kommer säkert gå bra, men jag känner mig fortfarande nervös. Upprymd, men nervös hehe.

När jag lagt på luren så började tankarna mala. Jag började tänka på lekar och sånger vi tagit del av de kursdagar som passerat. Jag blev alldeles tom i skallen. Mindes inte ett dugg... Nu börjar jag dock varva ner lite så det börjar komma lite melodier till mitt huvud. :).... Jag tänkte att jag nästan får börja med en namnlek imorn så att jag lär mig deras namn. Jag har ju som sagt ingen aning om vilka dessa barn är. Spännande utmaning detta tihi!!

Hm jag tror jag ska ta en kopp te och titta på de första 2 avsnitten utav 90210 som jag missade igår. Sedan får jag nog gå och lägga mig lite under dagen för jag sov extremt dåligt i natt IGEN. När Henrik kom hem i morse så märkte jag att han släckte lampan bredvid mig. Förmodligen har jag tänt den i natt, vilket jag inte har nått minne av alls. Jag måste fråga honom sen hehe...

Hej så länge från en utmanad blivande lärare... :P..

Drar mig för att somna... :(

I natt vaknade jag med samma panik som i Tunisien. Jag hade inte hallucinationer, men jag var tvungen att tända lamporna och mådde väldigt illa. Väldigt otäck känsla det där. Jag skakar och känner mig som om jag knappt vaknat helt. Vill verkligen inte vara med om detta igen så jag blir nervös när jag nu snart ska krypa till sängs. Börjar ju fundera på vad det är för fel på mig... Inget allvarligt får vi hoppas.:P..

Idag träffade jag Sara i skolan. Så roligt att se henne, det var verkligen alldeles för länge sedan. Vi ska träffas och äta lunch nån dag så vi får stri ikapp lite utav det som hänt sedan sist. Kul!!! Hon hann berätta lite smått och gott, bland annat att Sofie och Andreas är med bebis. Fy fan va kul för dem. Grattis mina vänner!!! Usch va mycket jag har missat. Jag hoppas också att vi ses snart Sofie!! Jag ska verkligen ta mig i kragen och slå en pling när jag är i stan nån dag!! Saknar er ju!

Jaha nehe nu är det väl dags att sova snart. Stor bävan!! Jag hoppas att det bara var nått tillfälligt och att det ALDRIG MER upprepas!!!! Extra oroligt utan älsklingen vid min sida.       


Älskar dig....                                                    
Jag ska drömma om dig älskling så ses vi snart!!  Godnatt

Vad är det för dag idag?

Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag för det är Nettan och Sarfves födelsedag. HURRA HURRA HURRA....HURRA!!!!

Hoppas ni båda får en kanonbra dag och att ni får allt ni önskat er..:) vilket förmodligen inte riktigt kommer hända då, eller hur Nettan?!! hehe... men önska, drömma, hoppas går ju!! Extra KRAM till dig stumpan!!

Nu väntar skolan på mig... bäst jag ilar iväg så jag ej missar bussen. (vore ju väldigt sorgligt) hehe.. Nä usch så ska man inte säga för missar man sedan bussen så tror ju alla att det var meningen.. :P... Jag ska inte missa bussen tihi!!


Shoppinggalna paret, det är vi det...



Ja nu har vi öppnat upp plånböckerna igen och shoppat loss. Det är som terapi att shoppa, vi blir så lyckliga hehe. (Varningsklockan ringer!!)

Henrik hittade ett par jeans och en tjocktröja på Jack&Jones. Jag hittade en kjol på Monkey och ett par chinos, en tröja och en liten "jacka" på Gina. Riktigt nöjd får jag lov att säga. :)...

Sedan gjorde vi ju den nämnda trippen till IKEA och där är det ju alltid lika svårt att komma ifrån tomhänt. Vi hittade ju den perfekta tv-bänken vi längtat efter och så köpte vi lite annat smått och gott för att piffa till det ytterligare i vardagsrummet. När vi kom hem skyndade vi oss att skruva ihop allt så det skulle komma upp innan Henrik skulle jobba och vi lyckades nästan. Bara lite smådetaljer kvar att fixa med imorn. Men det blir alltså kanonfint. Vi är sååå nöjda. Fy fan va kul det är att förnya hemmet lite ibland!! Framtida projekt är att måla om i vardagsrummet, köpa nytt bord och dessutom köpa ny köksmöbel. Men stopp ett tag..... vi är ju inte gjorda utav pengar. Det gäller att påminna sig själv om det ibland.. :P...

Nu ska jag stri lite mer med Nettan (som för övrigt har födelsedag om ca 1 1/2 h) innan jag kryper till kojs!! Godnatt!!


Morgonstund har guld i mun

Jag tror väl att det är så man säger va?!! I morse gick jag iallafall upp tidigt på min lediga dag. Skulle ju iväg och ta prover vid halv nio så åtta klev jag minsann upp. Efter proverna åkte jag och solade. Skönt, men det tog nästan ingenting. Det solariumet jag brukar använda och trivs med var upptaget så jag fick ta ett annat som självklart inte var lika bra. Typiskt!!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Funderade på att ta en långpromenad, men magen demonstrerar ju fortfarande vilt ibland så det är nog bäst att låta bli. Jag tror jag ska äta lite frukost och sedan lägga mig och läsa!! Halv två ungefär far vi mot Karlstad och Henriks efterlängtade IKEA hehe. Jag funderade först på att låna Maddes lägenhet i natt eftersom jag ska till skolan imorn, men jag tror nog jag åker hemåt iallafall. Så jobbigt är det ju inte att åka buss på morgonen, värre hemåt på eftermiddagen tycker jag. Då är jag alltid så förbaskat trött och bara vill hem.

Nej som sagt nu blir det frukost. Yummi!!

Min älskling är beroende

Vi har idag tagit beslutet att åka till Karlstad och IKEA imorn eftermiddag. Henrik har, i flera månader nu, tjatat om en ny tv-bänk och nu har jag gett med mig. Tv:n är som sagt på väggen nu och det är dags. Hoppas bara vi hittar vad vi söker. Och att det ej blir för dyrt. Hade tänkt en tur ner till centrum dessutom för att kika efter nått nytt till helgen. 

Jag funderar dock på hur jag ska kunna reda ut mitt hår efter duschen imorn. Slarvig som jag är så glömde jag toalettväskan hos moster och kan ej få tillbaka den förän hon kommer till stan på onsdag. Och där i ligger självklart båda mina hårborstar. Har ju flera stycken till nånstans frågan är bara vart?! Har inte lyckats hitta nån hittills iallafall. Jag får helt enkelt försöka kamma håret med min "klippkam". Kan ta ett tag det hehe. Man tager vad man haver huh?!! :P...

Nu är det sängen som gäller. Tänkte ju lägga mig tidigt och ändå har klockan hunnit bli halv tolv utan att jag borstat tänderna eller krypit under täcket. Sanslösa Ida-Marie... Men nu blire av!! GodNatt 


Nu va tv:n på väggen

Nu har mamma och pappa Stjernberg varit här och hjälpt oss att få upp tv:n på väggen. Efter MYCKET om och men blev resultatet mycket mycket bra. Nu är det bara ny tv-bänk och nytt vardagsrumsbord som saknas.

Har ni sett min nya fina bloggdesign?!! Supernöjd blev jag även om jag hade tänkt mig den lite annorlunda. Tack för hjälpen min älskling!! Älskar dig!!

Nu har vi precis slängt i oss lite skräpmat och Henrik har hunnit fara till jobbet. Blev lite stressigt där så vi hann inte med så mycket kramar idag. Får kramas lite extra imorn istället då. Jag ska till läkaren vid halv nio, men sedan är det ledigt och lugn och ro som gäller.

Idag när vi var och handlade på Ica köpte vi kattmat. Till denna kattmat fick man med två lila leksaksmöss. "Har ni plockat fram påskfjädrar?" frågade Agneta när de kom hehe. Ja det såg nog så ut!! Detta blev iallafall en succé här i hemmet. Mysmissarna blev som tokiga i sina nya leksaker och slängde med dem i luften och bet i dem så det blev lila ludd överallt hehe.

                      

Nu ska jag titta färdigt på CSI och sedan blir det nog sängen. Magen värker och jag är trött trots min sovmorgon och tupplur mitt på dagen...:P....

Förbaskat vad det kliar

Inte nog med att myggen irriterar hela lördagskvällen när vi försöker ha det trevligt vid brasan utan de lämnar dessutom massa gift efter sig som kliar i flera dagar. Jag tror jag blir tokig. Borde räkna hur många jag har för jag har nog aldrig haft så här många, men orka....

                                                       

Nu är jag i detta vardagsdilemma igen.... Vad blir det för mat?!! Skönt det vore att ha en egen kock hemma. Lagad mat på bordet var dag!! Men sån lyx har vi då inte.... här får man själv ställa sig vid spisen om magen ska fyllas. Och det bör den ju. Äta bör man annars dör man..... Jovisst är det så!! No problems här inte... jag äter mer än gärna tyvärr hehe!! Jädrans nu kom jag på att jag har en godispåse på hyllan ovanför mig. Inge bra alls det. Nu blir det svårt att hålla sig borta från den innan maten är lagad och uppäten. Ännu ett bevis på min dåliga karaktär.


Lugna puckar

Idag stannade jag hemma. Har fortfarande ont i magen. Om det beror på min tidigare infektion eller på nått annat är ju svårt att säga. Men jag ska minsann vila nu och hoppas på att det ger sig!!

Idag blir det som sagt lugnt, men om jag mår bättre imorn så ska jag iväg och träna tänkte jag. Spinning om de inte ändrat schemat. Synd bara att jag måste gå dit själver. Jenny har ju flyttat till Örebro nu den toka.

Till helgen är det Oxhälja... skojsigt skojsigt. Först blir det den långa trånga promenaden tillsammans med släkten och på kvällen blir det partaj. Frågan är bara vart?!! Nån som vill bjuda in ett gäng på kalas? hehe.... Äsch det ordnar sig väl till slut som vanligt.

Nu kurrar magen. Fick lite sovmorgon idag vilket var skönt, men då är magen extra hungrig när jag vaknar. Fram med te, yogurt och flingor innan det blir till att slappa framför tv:n.