Precis som de ska va!!

När det är sånt här väder mår jag som bäst. Vi kom visseligen till Nykroppa senare än tänk, men solen gassade ändå tillräckligt för att jag skulle sitta och njuta i ett par timmar. Solstolen blev min bäste vän då den följde mig längre och längre bort på uteplatsen. Allt för att få sitta i solen med så stor del av kroppen som möjligt hehe. Vi har dessutom bestämt oss för att sova kvar här i Nykroppa och ska gå upp tidigt och lägga oss i solen. Jag längtar redan. Fast visst kan det bli lite långtråkigt ibland. Tur att jag har med mig min bok.

Så blir det partaj imorn också då. Stora frågan är som alltid VAD SKA JAG TA PÅ MIG? Har ett turkos linne som jag trivs väldigt bra i och jag önskar så att jag hade en klänning i samma färg. Men det har jag ju såklart inte och inte hinner jag handla nått nytt heller. Får ta mig en kik i garderoben imorn när vi kommer hem. Nån gammal trasa ska man väl hitta. :)

Jag, Henrik och Magnus sitter på övervåningen framför varsin dator. Mycket sociala hehe. Har hittat en nytt skojsigt spel jag skulle vilja testa. Magnus som visat mig såklart. Deal or no deal... som tv-programmet ni vet. Skojsigt värre!!! Fast man måste lägga in pengar så jag får nog hålla mig till mina älskade spel på zylom. Det ni det är grejer det.. :)... Åh jag sitter vid Maddes dator (tack för lånet Madde hehe) och gud va underbar den är att skriva på. Blir aningen avis och kan liksom inte riktigt sluta. Det bara flyter på. Hade varit perfa vid pluggningen det.

Är det nån som vill komma på partaj imorn? Jag och tre grabbar vore väl dumt att klaga på enligt många, men några babes (F R I P P s ordval) hade säkert inte gjort varken pojkarna eller mig besviken...  Nettan, Madde och Jenny KOM TILL OSS ISTÄLLET!! Vad är Karlstad i jämförelse med Filipstad liksom?!! hehe

Nä nu tycker Magnus att jag får ge mig... att jag kan ha så mycket att skriva om..han tycker det är konstigt hehe.. Hm...ja det kanske det är. Får väl ge mig då!! Adios, Goodbye, Aufwiedersehn, HEJ DÅ!!


Nykroppa here we come

Nyvaken (va dock vaken en stund förut, men gick och la mig igen). Trött efter gårdagen vill jag lova hehe. Nu ska vi dock till Nykroppa och jag hoppas kunna snappa upp lite sol. BEHÖVLIGT. Blek som aldrig förr och det är så sant som det va sagt! Ha dé gött i det varma vädret idag mina vänner!!

               

Resultatet

Och detta är resultatet av nattens folieslingor...

Slingad 29/5 -08

Slog till med en lugg också medans jag var igång hehe

Nu ska jag sova!!

Vad har jag ställt till med....

Mitt i natten och jag sitter med slingor i håret. HOPPAS det blir bättre än jag just nu tror. Hade nog kunnat välja en bättre tid på dygnet för detta. Kände mig aningen trött och extremt trött i ryggen efter en hel dag. Men men, nu är det gjort och snart ska jag få se resultatet. Kanske blir att jag får färga brunt ändå om det ser för hemskt ut hehe. Henrik har också slingor i håret, men dem ser iallafall ut att bli bra. Lite svårare att göra på sig själv får jag erkänna. Håll tummarna för mig!!!

Imorn kanske det blir en tripp till Nykroppa och på lördag blir det fest på Spångbergsvägen. Har köpt så vi ska göra lite olika drinkar. Blir trevligt. Magnus och Fripp står på gästlistan sedan får man väl se vilka som dyker upp..:)... På söndag ska ena arbetet skickas till studiegruppskamraterna och sedan är det bara att göra klart arbete nummer 2. Har faktiskt kommit väldigt långt idag så det känns bra!!

Nu ni är tiden inne...


Bra start på dagen

Idag vaknade jag utan smärta... alldeles underbart. Humöret lyftes upp tonvis. Jag klev genast upp och tog en dusch och nu sitter jag här för att passa på att plugga lite. Satt och skrev en del igår natt så jag skulle bli klar med första uppgiften. Har dock problem med sidnumreringarna som vanligt. Jävla skit det där att det ska vara så omöjligt att hoppa över två sidor. En har jag lyckats med nu, men sen då?!! Nä usch va störande det är!!

Idag tänkte jag färga håret, frågan är bara hur jag ska göra?!! Jag har köpt blekning. Valde att ha kvar min blonda färg tills vi kommer hem från Tunisisen annars kommer det inte blir snyggt iallafall. Men ska jag göra folieslingor eller helblekning? Vill ju inte ha helblekt, men det är ju såååå jobbigt at göra folieslingor på sig själv. Man har brådis samtidigt som man är jättenoga och vill ha mycket täta slingor för att få bort utväxten så mycket som möjligt. Suck, jag vet ju att det är så jag kommer att göra... önskar att det redan var klart!!

Nu måste jag plugga innan Madde kommer och jag ska klippa till henne...  ;)

Smaska snask

Nu har vi varit till Ica och handlat godis. Är faktiskt ganska så nödvändigt med lite att snaska på när man ska plugga. Lättare att koncentrera sig vill jag lova hehe. Skrev till Magnus "seriemästarn" Stjernberg och undrade vart alla serier tagit vägen och tydligen har jag missat dubbelavsnittet av Greys. Hur kunde det hända hehe. Så det blir det att se ikväll vill jag lova. Men först plugga såklart!! Magnus sa att jag skulle kolla på avsnitten och sedan skriva till honom. Detta betyder förmodligen att nått speciellt har hänt. Gjorde mig ju inte mindre nyfiken direkt. Får plugga mycket på kort tid. Effektivitet tror jag det kallas!! Adjöken 


Pluggar för fulla muggar, men vad hjälper det....

Jag har suttit i över två timmar och pluggat och bara skrivit en sida med det som jag hann igår. Sanslöst va segt det ska gå. Känns som att jag bara läser och läser, skriver och skriver, men ändå kommer jag ingenvart... Nu måste jag iallafall ta en paus. Ska ner till tvättstugan och slänga i en tvätt och sedan börja med lunchen. Vad ska Ida-Marie "köksan" Olsson tillaga idag då tro. Kyckling hade Henrik beställt, men den tar ju ett tag att tina. Jag får kika i frysen. Fick som sagt en hel del handlat igår så nu finns det att välja på minsann.. :) Gött dé!

Hm...sitter och pratar med Jenny om Tunisien också. Fy fan va jag längtar. Tänker på det varje dag och skulle önska att det vore nu till helgen vi skulle åka. Ska bli UNDERBART!!!  Idag är det 10 veckor och 4 dagar kvar. Hm...jag får sluta räkna så ofta tror jag... hehe. Får hoppas på en underbar sommar tills dess så att vi har ngt att njuta av under vår väntan!! Tänk att man kan längta så mycket till nått som håller i två veckor och sedan är ett minne blott. Men vilka minnen sen då... Jag hoppas att vi kan spara ihop till en längre resa nångång i framtiden. Lite tajt när jag pluggar dock, men vem vet..... Drömma kan man ju alltid göra.


Oj va tiden gick...nu får jag skynda till tvättstugan då...


Gjorde jag rätt tro?!!

I morse vaknade jag av att jag behövde kissa som vanligt och sedan kunde jag inte somna om. Henrik kom hem i samma veva och så ringde mobilen min. Det var Åsenskolan som undrade om jag kunde jobba resten av veckan, Lena var sjuk. Jag sa att jag tyvärr inte kunde. Det tog verkligen emot att säga så, men jag har faktiskt inte tid. Ville ju så gärna, men jag vet att då får jag inget gjort på mina uppsatser. Har ju inte gjort klart den första helt och knappt börjat på den andra. Då hade jag blivit sen med den det vet jag. Attans va typiskt. Hoppas (eller ja inte elakt menat) att hon är sjuk nästa vecka också och att de ringer då för då kan jag ju några dagar iallafall. Jag ska nog dit iallafall till veckan och önska alla en bra sommar. Jag jobbar när dem har avslutning så den missar jag tyvärr. Vettja vad jag ska ta med och bjuda dem på. Glass kanske passar bra... jaja vi får se!

Igår bestämde jag ny fråga på min uppsats och så började jag skriva lite. Kom dock inte så långt. Vet inte vad det är med mig nu. Motorn verkar redan ha lagt av för sommarlov. Inte bra inte, en vecka till får den allt stå ut. Och så var jag till naprapaten igår igen. Knack och brak och sedan åkte vi till coop och storhandlade. Mycket mat och mycket pengar. Hade ont i nacken hela kvällen igår och det sitter fortfarande i. Inge vidare detta. Fick order om att göra minst hundra situps på en dag. Fast i omgångar under dagen. Så nu har jag gjort 30st. Belastar gärna nacken så jag skulle ta det lite lugnt.

Nu ska jag sätta igång med skrivandet och förhoppningsvis komma en vettig bit.

P.S.. Många av mina vänner verkar flytta ifrån mig i sommar, är det nån som vill bli min vän kanske? Blir allt bra ensamt här till hösten.. :(...

Dystert

Just nu känns det bara väldigt jobbigt!!

godMORGON

Jag somnade väldigt sent i natt och så blev jag väckt av att det ringde på dörren vid nio. Fattade inte först vad det var och när jag väl fattat och fått på mig kläderna hade han gått. (förmodligen hyresvärden/vaktmästaren) Och sen kunde jag inte somna om. Irriterande? JA!! Känner mig hur trött som helst. Börjar dessutom bli förkyld har jag märkt. Snuvig och så rinner det ur ögonen. Inte bra! Vackert väder verkar det däremot vara. Helt blått som jag kan se från vardagsrumsfönstret iallafall. Härligt! Jag skulle behöva få lite färg, mne vart ska man lägga sig och sola? Går ju inte direkt att sätta sig på vår skruttiga balkong för den är det nog aldrig sol på. Känns knappt som den kan bära upp en person heller för den delen. Oj va negativ jag låter till allt nu då. Blir väl så när man är trött antar jag. Plugg har jag också som ni vet. Inget positivt att säga där heller!!

Halv tre ska jag vara hos Naprapaten igen och innan dess ska jag duscha och vi ska äta. Annars idag händer nog inte mkt. Vi är i stort behov utav att handla för både vi och missarna behöver mat. De blir bara mer och mer kräsna dessa katter. Vi köpte påsar, samma märke som dem äter, men i ny form. Mer mat för billigare pengar typ, men nej det gick ju inte. Det var ju inte den maten de brukar få minsann. Knasbollar!!

Oj va trött jag är. Kanske borde lägga mig en stund till så jag orkar plugga överhuvudtaget idag. Skulle ju behöva komma en bit på uppsatsen idag så inte paniken sätter in. Visst den ska in nästa torsdag, men jag vet ju hur helgerna brukar bli och det är ju dessutom väldigt skönt att slippa plugga under helgen. Sedan har jag en opposition att tänka på inför nästa onsdag också. Veckan därpå börjar jag gå bredvid på jobbet. Herregud va fort tiden går. Svårt att tänka mig att skolorna snart har avslutning och det snart är dags för studenterna att ta på mössan. Fy fan va kul de ska ha det. Blir fortfarande avis när jag tänker på det. Det va ju sååå kul. Men det va ett tag sedan nu det hehe. Jag undrar hur avslutningen på vår utbildning ser ut. Om det firas ungefär som när man tar studenten eller om man bara firar med familjen i såfall. Jag har ett tag på mig att fundera ut det dock hehe. Studenten ligger långt bakom mig och avslutningen på lärarutbildningen långt framför mig.

Dé ska vá gött å leva, annars kan dé kvitta......tralalalala

Jag tror jag sjunger mig till sömns en stund!! ADJÖ


Ingen bra dag idag

Idag har jag haft skittrist och lååångtråkigt som bara den. Har försökt komma igång med pluggandet, men det går segt alltså. Jag har inte ens börjat skriva nått utan bara tittat lite i böckerna så jag vet vad jag vill ha med och så. Hoppas jag får ett ryck imorn med energi jag just nu ej har. Ska dock till Kristinehamn på behandling igen så där försvinner ju en del av dagen. Jag ska dock plugga varje dag denna vecka så hinna måste jag vl ändå göra. Hoppas det blir nått skoj till helgen med älsklingen så att jag får ett bra slut på denna trista vecka. Vad säger du hjärtat, vad ska vi hitta på i helgen?!!

Jaha dags att sova kanske...

Helgen som varit

I fredags var vi som sagt i Nykroppa. Grillat och tårta gjorde sig bra i magen och sedan slappade vi i soffan hela kvällen. Vid elva, halv tolv åkte vi hemåt och packade inför resten av helgen. Henrik satte sig självklart vid datorn och jag gick och la mig. I lördags gick jag upp 07.20, TRÄNADE EN HALVTIMME och sedan åkte vi till Karlskoga, Vi började måla direkt när vi kom dit och målade ända till klockan kvart över åtta på kvällen. Då blev det pizza, ett glas rött och sedan Eurovision såklart. Hade mina favoriter och mina "not so much" favoriter. Norge, Finland, Ukraina, Armenien, Danmark och Island låg väl i toppen på min lista. Med Perelli borträknad då.. :)... Azerbablablabla nått va enligt mig urusla och jag blev förvånad varje gång dem fick höga poäng. Sanslöst hehe. Men men smaken är som baken och det är väl tur att vi är olika.. :)... När det var avgjort gick vi genast och la oss och efter en hård dags arbete somnade vi snabbt då huvudet föll på kudden. 06.58 vaknade jag av ett muntert hej och en arm kring halsen. Fasters favoritkille hade vaknat och kröp ner bredvid mig. Vi låg och blundade ett tag, men varken han eller jag kunde somna om. Vi gick därför in i hans rum och la oss så vi kunde prata utan att väcka Henrik. 07.45 gick vi ner till vardagsrummet och slog på tv:n. Jag hörde då att det var ett till litet troll som bubblade så jag gick in och hämtade fasters favoritflicka så att mamma och pappa skulle få sova lite längre. Vid nio var alla vakna och vi åt frukost. Sedan var det bara att sätta igång med arbetet igen. Lite pausar tog vi ju såklart och i en utav dem firade vi morsdag med lite fika och en fin blomma till älskade mamma. Sedan skulle ju Henrik till jobbet vid halv åtta så vi fick fortsätta utan honom. Halv nio blev vi dock klara med det som färgen räckte till och då åkte jag och mamma hem till henne. Jag tittade på en film och sedan somnade jag som en stock. SKÖNT Med sömn kände jag. Stackars älsklingen fick jobba natten han. Nu ligger han och sover som en stock istället hehe. Dock dags för honom att gå upp snart för min mage har kurrat länge nu.. :)..

Jag hoppas att jag ser till att lägga upp lite bilder från helgen sen också

NU SKA DET ÄTAS OCH SEDAN PLUGGAS... tyvärr. Har ingen motivation alls och jag kommer absolut ingen vart...

Duktig flicka!

Naprapaten sa mig att jag har sned rygg och fel på flera kotor... Måste tillbaka på fler behandlingar och sedan börja träna upp vissa muskler. Så idag har jag tränat .. :).. Wii fitness är grejer det kan jag säga. Måste  verkligen försöka träna kanske en halvtimme per dag nu så att jag bygger upp musklerna kring det onda lite mer. Har ju inte så mkt muskler nu så det lär väl ta ett tag hehe.

Ikväll blir det mors-dag firande i Nykroppa och imorn bitti åker vi med målarkläderna på till Karlskoga. Sedan ska jag nog spendera hela nästa veckan med att plugga och träna. Inget av mina favoritsysslor, men behövligt!!

Oj va det kurrade till i lilla magen. Har inte hunnit äta något än så det måste vi ordna till nu. Köttfärs och spagetti skulle sitta fint minsann! Trevlig helg på er allesammans!!

Intresserad någon?

Om det finns någon ensam själ där ute som söker en härlig och rolig tjej att spendera sina dagar tillsammans med så kan ni höra av er till mig. Jag söker nämligen en bra kandidat till min underbara vän Therese så att vi i framtiden ska kunna åka på en par-resa tillsammans. Ja och Henrik. Therese och Du? :)

Idag på lektionen blev det mycket genusprat såklart och tiden gick väl någorlunda fortare andra halvan iallafall. Men innan lektionen och under rasten blev det mycket utomlands snack för mig och Tess. Vi längtar båda två så att vi blir tokiga snart. Hon ska förmodligen åka med lillasyster Hellblad och då redan i början av juni. DET ÄR JU SNART!!! Kom vi fram till och jag blev aningen avis. Men den som väntar på nått gott..... ja ni vet...

Nu ska jag strax börja med maten, vad vet jag dock inte. Och sedan bär det av till K-hamn där nacken ska undersökas. Bäst för naprapaten att han ger mig en ordentlig undersökning och att han hittar felet för annars finns det en risk att jag blir TOKIG!! Och det vill vi ju inte.. :)... Jag antar att jag hör av mig med domen lite senare i eftermiddag. Ha´t bra tills dess då!!


Ida-Marie "soppan" Olsson

Ja jag erkänner jag är väldans förtjust i soppa. Har precis smällt i mig en tallrik med kantarell och champinjon soppa. MUMS!! Måste lära mig lite egna recept som jag kan mixa ihop.. :). Blev dock lite sen mat idag för vi strulade till det lite... Det blir inte alltid som man tänkt det hehe. Nu ska jag iallafall gå och lägga mig, mätt och belåten. Men längtan efter älsklingen är stooor. Tur att jag har tre tissar som kan fylla upp den tomma platsen i sängen. Attans vad segt det går att skriva detta inlägg. Har Sex and the city i bakgrunde och jag kan inte sluta fastna i det. Tycker egentligen inte att det är sådär superbra så det är inget jag slår på för att titta på. Men när jag väl råkar ha det på så kan jag som sagt inte sluta titta...konstigt det där hehe.

Okej Natti Natti......

Tjatig får man bara på sin egen blogg va?

Ja jag måste faktiskt vara lite tjatig nu. Jag sitter och tänker på resan och kan inte sluta längta. Jag vill åka nu och vara borta tills jag känner att jag längtar hem igen hehe. Kan bli ett tag då ni.. :)... Henrik har klippt sommarfrisyr. Jag har tittat på bikinis. Sommaren och resan finns i tanken hela tiden!! Titta bara så fint det är... Sahara öknen i södra Tunisien...

Saharaöknen, södra Tunisien

Klippt va det här

Nu har jag klippt älsklingen. Sökte på frisyrer på google och den första han såg bestämde han sig för. Snabbt och bestämt hehe. Så kort det blev det minsann. Roligt att få klippa en ny frisyr på honom, men roligast var ju såklart när han blev så nöjd... :) Bara färgning kvar då, vilket får bli imorn eller till veckan. Jag kan dock inte bestämma mig för vilken färg jag ska färga mitt i. Om det ska bli ljusa slingor som vanligt, eller om jag ska våga färga det brunt. Några förslag om vad jag skulle passa i kanske?? Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att färga Henrik lite mörkare, men det går han nog tyvärr inte med på själv hehe.

Nu ska jag ringa mamsen som ringde mitt i klippningen. Och du Nettan... tack för att du är så gó.. :)

Nyklippt älskling


Detta är snälla Henrik, enligt honom själv hehe Love you!! :)


None

Och detta är alltså min nuvarande hårfärg... förslag på nått nytt tack.. :) Rött kanske? hehe


Bara så fin...

Hittade bara en så himla fin bild..

image220

Beslutsångest

Jag satt och tittade på kläder på internet igår och suget efter att beställa är STORT. Men fattig som jag är och kommer att vara ett tag så vet jag inte om jag verkligen ska det. Jag får fundera ett litet tag till hehe.

Idag blev det en låååång sovmorgon vilket var jätteskönt. Dock blir dagen så kort när man sover så länge. Nu har jag iallafall spelat ett spel och tagit det lite lugnt i några timmar. Henrik sover fortfarande så jag ska väl plugga lite tills han vaknar och det är dags för lunch. Vetjja vad vi ska laga för smaskens idag då. Hungrig är jag iallafall... som vanligt!!! Vad ska jag annars göra idag då? Inte en aning faktiskt. Kolla på frusna män och kattdockor kanske. Och vika tvätt är ett måste för oss idag. Vi är bra dåliga på att få det gjort efter att vi tvättat. Inte så konstigt egentligen med tanke på vad extremt tråkigt det är.

Imorn är det skola igen. Genuspedagogik står på schemat och studiegruppen ska träffas tidigare för att göra en uppgift till lektionen. Hoppas vi hinner!! Sedan är det helg...gudamejen va skönt hehe. Har ju varit en såå jobbig vecka..(lyssna till ironin bakom orden)... hehe... Nä men det är skönt att det är ganska lugnt de sista veckorna eftersom jag börjar jobba direkt sen och jobbar nästan hela sommaren. Fast med lugnt menar jag att det är få dagar i skolan. Saker att göra har jag ju ändå. Har ju som sagt inte ens börjat på en utav skrivuppgifterna och sedan har man ju det vardagliga här hemma att ta hand om. Finns alltid saker att göra.

Om 4 minuter ska jag väcka Henrik... mycket jag hann plugga tills dess va haha... Han kommer säkerligen inte gå upp på direkten iallafall så nu sätter jag igång och hoppas att jag får lite gjort iallafall.... Adios sålänge...

Kan bli min räddning

Nu har jag bokat tid hos en Naprapat på torsdag klockan kvart över tre. Känns väldigt skönt att det är gjort och att jag äntligen ska få gå iväg med detta. Kan bli min räddning inför sommarjobbet. Så jag orkar med menar jag.

Nu ni har Henrik varit på banken. Så om runt 10 veckor kommer vi glidande i vår nya pärla. Och såhär ser hon ut...

Mustang Sally vår vän.. ;)



  Mustang Sally vår vän...   


Personliga assistenten

Japp nu va sommarjobbet fixat. Gud va skönt. Ska jobba som personlig assistent åt en kille i 7 veckor. 8 veckor om man räknar med den veckan jag ska gå bredvid. Hoppas nu bara att min nacke klarar av detta jobb. Kan bli tungt, men vi är alltid två så det känns ju skönt. Fick ett schema direkt också och det enda jag hade att invända på var att jag ska jobba en tur till halv nio lördagen innan vi ska till Tunisien. Eller ja vi ska ju åka samma natt till och med så det kanske blir aningen stressigt och tröttsamt. Vi får se helt enkelt när det närmar sig om jag kanske kan byta tur med någon. Just nu känns det bara skönt att jag fått sommarjobb.. :)

Idag ska vi ner till banken och Henrik ska fixa sitt lån. Ska höra med honom om jag kan lägga ut bilder på det han ska använda lånet till. Spännande hehe. Sedan måste vi handla lite också som vanligt. Alltid nått man behöver verkar det som.

Nu ska jag ta en tablett och slappa lite.

P.S...

...jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill att min design ska se ut. Hade gärna velat göra en egen, men det tar lite tid så jag får nog spåna på det en annan kväll. Skulle ju som sagt uppsöka sängen nu. Men var beredda på att det kan se lite olika ut här ett tag innan jag bestämt mig helt hehe. D.S

Stress ända in i drömmen

Imorn är det sommarjobbsintervju som gäller. Hoppas hoppas hoppas dem har nått bra att erbjuda fattiga mig. Visst vore det skönt att slappa en hel sommar, men ekonomin blir ju inte lika rolig. Och så skulle jag nog bli smått rastlös av att gå hemma själv en hel sommar utan att ha någon att umgås med. Alla andra jobbar ju. Jaja bara att vänta tills imorn och se.

Om jag har pluggat idag? Hm... ni kan nog gissa er till svaret på den frågan. Jag ska från och med nu aldrig säga att jag ska plugga om jag inte verkligen SKA göra det. (lycka till)

Nu väntar sängen. Ska läsa nått kapitel ur en ny bok jag lånat av Henriks mamma och sedan ska jag drömma om Tunisien bara 11 veckor kvar nu!!. På tal om det så drömde jag faktiskt om resan häromdagen. Fast det var en mardröm. Att jag och Henrik bråkat och jag stod själv och väntade på honom på flygplatsen. Han dök upp i sista sekunden och då pratade han inte ens med mig. Sedan vände det och så var jag helt plötsligt hemma fortfarande, men hade bara 10 minuter på mig att packa iordning allt jag skulle ha med mig på resan. Usch stress stress stress...inge bra och verkligen inget för mig. Så när jag vaknade dagen på morgonen började jag genast tänka på vad jag ska ta med mig för kläder och saker på resan haha. Jag tror jag hinner än sålänge eller vad tror ni?!! Jag har fortfarande en del kläder jag skulle vilja handla innan vi åker. En ny bikini bland annat. Har bara en, kanske två som sitter någorlunda snyggt. Men jag tröttnar fort på bikinis och en ny varje år skadar aldrig. :) Oj nej som sagt sängen var det ja. GODNATT!!


Jag räknar ner...

Jag kommer att vara väldigt lat, eller ekonomisk om jag själv får säga det, sista tiden av kursen. Ska bara åka in de dagarna då jag måste in. Annars kommer jag att vara hemma och ta det lugnt. Ta det lugnt och ta det lugnt... har två inlämningar kvar att skriva. Dels för ekonomins skull och dels för min onda nacke. I morse tog jag iallafall en tablett innan smärtan tagit till allt för hårt och det hjälpte några timmar. Lagom tills vi slutade började huvudet bulta igen. Nu ska jag kolla upp nån jag kan ringa så jag får hjälp med detta!

Jag är fruktansvärt trött idag ska ni veta. Inget ovanligt iofs. Ska alldeles strax lägga mig och vila en stund. Sedan måste vi ner på stan. Hoppas att jag kan låna om en bok för då har jag alla jag behöver sen. Vore ju toppen!! Henrik ska till banken och så måste vi handla lite smått och gott också. Vid fem har Henrik vårstädning och jag ska skriva på observationsuppgiften. Hoppas jag!!

Nä orkar inte tänka mer nu..VILA ÄR ETT MÅSTE!!

Efter regn kommer sol?

Efter regn kommer sol.... Det dåliga för alltid något bra med sig....

Min fråga är då... Vad kommer efter snö? Och när går det dåliga över så det bra kan komma?

Igår trodde jag knappt det var sant när jag klev ut ur dörren och foten täcktes av snö. Det snöade alltså så mycket igår att det la sig ett vitt täcke på gräset. Blötsnö, men ändå snö. 17 maj, 3-4 veckor kvar till skolavslutningar och DET SNÖAR.

Ja och så min underbart smärtande nacke då... när ska detta elände gå över? Är det verkligen bra för en 23-åring att vakna med huvudvärk och somna med huvudvärk varje dag? Känns inge vidare iallafall! Och om det nu ska vända till att bli något bra av detta. Vad är då det kan jag undra?

Igår gick vi till Jenny och Sarfve. Där spelade vi wii, åt kina mat och hittade vår nya favoritserie (?). A shot at love with Tila Tequila. Haha det va allt bra roligt. Och så spännande. Nu måste vi ju försöka hitta dem sista avsnitten så vi får se vem denna Tila väljer som sin nyfunna kärlek. Det roliga var ju när vi såg vem som var med i säsong två... SUCK!!! Jaja underhållande var det iallafall.

Imorn är det skola igen. Det sköna är att jag ska ha bilen dem dagarna som är kvar nu. Ska bli roligt att träffa Tess också. Va väldigt längesen nu gumman!!

Hm...nu ska jag plugga lite.... måste ta en tablett först så jag orkar. Fy fan för detta!!!!

"Det är inte mkt med oss"

Så brukade alltid jag och Emelie från Jönköping säga när vi klagade på våra onda ryggar eller vad det nu kunde vara. Jag har alltså fortfarande ont som ni kanske kan lista ut. :P... Har en knöl (ett ben kanske?!!) som sticker ut på ett lite udda sätt på ett lite udda ställe på nyckelbenet och det kanske jag borde kolla upp. Med tanke på att det gör ont ibland och kanske förvärrar min vanliga smärta i nacken och ryggen. Hm...jaja det är som sagt inte mkt med mig!!

Igår blev det en tripp till Nykroppa..mat och hockey. Titttade faktiskt nästan hela matchen NETTAN....innan jag somnade hehe. Det var en trevlig fredagkväll. Lugn och skön. Ikväll blir det också lugnt. Henrik och Sarfve planerar eventuell wii kväll så vi får väl se om det blir av. Annars blir det nog bara slapp i soffan framför en film. Tänkte jag skulle försöka plugga lite idag också. Inget som lockar direkt. Kanske tar det imorn.

Nu tycker jag minsann att min sovande björn ska vakna ur sin sömn så vi kan äta lunch. Torsk och ris står på menyn....MUMS!!!


Bättre sent än aldrig...

Hittade lite bilder på Henriks mobil från Jennys 23 års kalajs som jag måste lägga in. Var en mycket rolig kväll. Kvaliteten på bilderna är väl kanske inte den bästa dock, men det får la duga!! Som ni kanske märker fattas det några... ja det är ju jag och Henrik som ej fastnade på bild denna gång.. :(

Födelsedagsbarnet och hennes kompis Moggan.  Therese och Daniel  Sarfve och Nettan 



Typiskt var ordet!

Ojojoj va trött jag är idag. Huvudvärken sitter i och illamående har dessutom slagit på. Inge trevligt alls kan jag lova. Har iallafall fått namnet på en massör här i Filipstad som tydligen ska vara riktigt duktig. Får hoppas att han kan bota min värk.... eller iallafall klura ut vad som är fel.

Typiskt var ordet alltså... och det beror på vädret. Helgen hos Grefves ställdes in eftersom det är så dåligt väder. Kallt och regnigt. Lite skillnad från förra helgen då sommaren var på besök. Typiskt som sagt!!! Det enda positiva är ju att jag får vila när jag mår såhär dåligt. Orkar faktiskt inte skriva mer heller, måste lägga mig... Synd det är om mig va? :( 

Förresten hoppas jag att Magnus, Fripp och Martin får en SUPARrolig helg i Norge. Partaja lite åt mig med.. :) 


Vart ska jag börja?

Jag sitter med böckerna framför mig och vet inte vart jag ska börja. Saknar ju en bok dessutom. Jag har nog bestämt mig för att ta en fråga till varje bok. För att kunna få tydligare svar på mina frågor och lättare organisera upp arbetet. Rörigt i huvudet fortfarande.

När jag kom hem från jobbet idag så satt jag en liten stund framför datorn, men sedan var jag bara tvungen att lägga mig bredvid min sovande prins. Tog inte många minuter innan jag somnade in tungt. Typiskt nog som alltid när man sover som skönast så var jag tvungen att gå på kisseriet (intresseklubben antecknar va?), men jag slocknade allt ett tag till efter det. Kändes behövligt! När jag vaknade blev jag bjuden på kinamat, tack hjärtat hehe. Och nu sitter jag här framför datorn med böckerna spridda omkring mig och tomma tankar. Knasboll!! Jag har iallafall fått tillbaka min digitala examination och den uppskattades så det känns skönt. Funderar på om jag ska ta med mig böckerna till brorsan och plugga om det blir tid över. Fast är det verkligen någon idé? frågar jag mig själv då! Kommer jag verkligen att sätta mig och plugga mellan målandet och bus med barnen? Nej jag tror faktiskt inte det!!

Imorn är det elevens val först på schemat och jag ska ha teknikgruppen. Jag som är så oerhört teknisk av mig haha. Ska nog gå bra ändå får vi hoppas. Hm...jag skulle nog inte ha nått emot att börja jobba som lärare på heltid nu :)... Om man ändå vore färdigutbildad nu och hade fast jobb... Drömma går ju!! :)

Dagens lärare

Henrik kom hem vid halv åtta tiden i morse och då gick jag på toaletten innan jag la mig igen för att försöka sova. Men somna hann jag aldrig för då ringde telefonen. Det var från Åsenskolan och dem undrade om jag kunde jobba idag. Vikarie istället för Lena. Så idag är jag klasslärare minsann. Känns väldigt spännande och oerhört roligt. Just nu är det rast och sedan är det dags för klassråd här i Mosippan 3. Blev tillfrågad om jag kunde jobba imorn med och det gör jag ju så gärna. Känns roligt att dem tycker att man klarar sig såpass bra att jag får vara alldeles alldeles själv med klassen hehe. Henrik va så stolt över sin flickvän i morse... :) Fröken Ida-Marie, det är jag det!! :)


Rastlös, jag?!!

Hm... ja det blir en del skrivet här när jag är ledig om dagarna för det är bra långsamt att sitta hemma hela dagen lång. Henrik är ju bara hemma och vaken några timmar under dagen och dem spenderar han framför datorn så det blir lätt ensamt vill jag lova. Ytterligare ett skäl till varför jag vill ha jobb i sommar. Sååå tråkigt att bara sitta hemma. Det enda positiva är ju att jag får sova på mornarna/förmiddagarna hehe. Nu ska jag spela ett spel innan jag lägger mig och sover...

Va trött man blir....

Varje gång, jag menar verkligen varje gång vi ska ner och tvätta i tvättstugan så ligger det kläder i tvättmaskinen efter den som tvättat före. Vi tar ur deras kläder och lägger dem i deras korg....smått irriterade och sedan lägger vi i våra maskiner. När vi sedan kommer ner för att lägga tvätten i tumlaren så är den full med samma kläder vi plockade ur tvättmaskinen. Vi tömmer maskinen på deras kläder...väldigt irriterade och lägger i våra kläder i tumlaren. Så ska jag hänga in kläder i torkrummet och ja visst där hänger ännu mer av deras kläder IRRITERANDE. Vad är det för fel på er? Jag har lagt lappar nere i tvättstugan tidigare där jag bett er snällt om att respektera tvätt tiderna och ändå låter ni eran tvätt ligga kvar...just nu 2,5 h efter att eran tvättstugetid gått över. Snälla tänk på någon annan än er själva nångång!!

Halleluja

Ja ibland passar det sig med sånna stora ord hehe. Jag ringde LSS idag och dem hade minsann inte fått någon ansökan från mig.. :(... Måste ha kommit bort på vägen...inte bra alls!! TUR FÖR MIG att jag ringde då. För nu har jag fått tid för intervju på tisdag. Perfa och så passande just nu. Kan jag slappna av en aning iallafall när jag vet att chansen finns.

Nu har jag pluggat en del... blir inga längre stunder med denna huvudvärk, men bättre än inget huh?!!

1. Åsenskolan
2. Handla

3. Banken
3. Tvätta
4. Massage
5. Plugga

Som ni ser blev allt det mindre roliga gjort idag iallafall. Bra jobbat I-M. Synd bara att inte den fjärde och bästa punkten blev av. Får hoppas på en ny tid snart då...


Relax, just do it.....

Nu är ena problemet löst. Magnus är såklart min räddande ängel och ska läsa böckerna åt mig....:) Om han nu hinner såklart med tanke på vad mycket han har att göra om dagarna.

Kvart i tio vaknade jag av att en kär vän ringde....trevligt när man är ledig att hon ser till att jag ej blir rastlös hehe. Sedan somnade jag om och sov några timmar till. Har fortfarande ont så därför blir jag bra trötter på dagarna.

Idag är det plugga, tvätta, massage, banken, handla, Åsenskolan....som får min uppmärksamhet. Som ni ser är det inte mycket av det som känns vidare lockande. Men det är behövligt. Storebror ringde precis också han hade fått åka hem från Norge en dag tidigare än det var tänkt. Han skulle dit och jobba måndag-onsdag, men när han väl var där så pajade datorn helt. Stackarn fick vända och åka hem igen. Så nu när jag pratade med honom gick han runt och städade lite medan datorn var inne på lagning. Vi ska åka dit på fredag och sova hemma hos dem för en gångs skull. Brukar ju alltid bli hemma hos mamma, men jag tror William skulle vara glad om vi sov hos dem istället. Blir tidiga mornar för oss, men det ska vi väl klara av (jösses) hehe.

Nu ska jag äta frukost och göra mig redo för att starta dagen. Aningen sent att säga att jag ska starta dagen klockan tjugo över ett kanske hehe. Drabbats av Stjernbergsjukan tror jag... :)   Vilket pladder det blev nu hörrni... ADJÖKEN


Någon som vill tjäna en hacka?

Jag har nu läst en av böckerna. Bara 5 kvar. Önskar sååå att jag vore färdig med dessa arbeten redan. Någon som vill tjäna sig en hacka och skriva dem åt mig? :) Hehe nä jag ska väl få det gjort SJÄLV i tid får vi hoppas. Känner bara att det tar emot just nu. Som alltid såhär i början iofs. Alltid så svårt att börja.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Vi har inte handlat och vi har inte varit i källaren. Jag har bara haft ont ont ont och legat i soffan. Pluggat har jag ju iallafall lyckats med en del så det var väl bra. Dock inte tillräckligt!! Hm..just nu sitter jag och smäller i mig godis. Farligt av mig att köpa en så stor påse i helgen för jag kan liksom inte sluta äta förän det är helt slut. Dåligh karaktär tror jag det brukar kallas om jag ej minns fel. Tränat har jag inte gjort på evigheter heller... Går utför med mig hörrni.


publishme.se

Jaha så var man alltså förflyttad till publishme.se istället då. Kruxet var ju bara att nu kan jag ju inte söka efter kontakterna och läsa andras bloggar om jag inte kan adressen utantill. Den funktionen ska visst komma tillbaka då alla registrerat sig i den nya severn..  så kom igen nu allesammans och logga in på den nya adressen så allt kan återgå till det normala på denna sida.

Sakta men säkert

Nu har jag kollat igenom böckerna och bestämt en fråga till litteraturstudierna. Och så har jag markerat texter i de flesta utav böckerna som jag kan använda mig av. Kan dock inte hitta en utav böckerna. Jag undrar jag vart jag kan ha lagt den. Som tur är så tillhör den ej biblioteket så jag behöver inte känna stress för just det. Nä vet ni....nu kom jag sådär plötsligt på svaret. Den fanns ju aldrig på biblioteket så jag lånade ju den utav Tess när vi skulle läsa den sist. Ajajaj det betyder alltså att jag måste se till att skaffa den, eller be om att få låna den av henne igen. Vi får väl se vad som hinns med förstår jag. Jaha då va stressen här igen då...suck!!

Nu ska jag ta en paus och titta på serier tillsammans med min älskling som nyss vaknat. Blir väl att fixa lunch också skulle jag tro innan det blir mer läsande. Om det blir nått mer idag. Jag ska ju skriva mer på observationsstudierna också. Ja som sagt det är mycket att göra nu känner jag. Ingen ordning alls. Ska bli skönt att komma bort i helgen och tänka på annat. Vi ska ju hjälpa Grefves och måla huset. Ska faktiskt bli skoj.

Ja tack Nettan, men det beror ju lite på vad för jobb du har tänkt dig. Har du tips och råd om vart jag kan söka så kan jag ju iallafall ta dem...

Virrvarr i mitt stackars huvud

Det känns som jag har tusen och åter tusen saker att göra denna vecka, men jag vet ej vart jag ska börja. Sov till kvart i ett idag för att jag hela tiden vaknade med sån värk bak i nacken. Och börjar känna mig extremt stressad i att ej ha nått sommarjobb än. Behöver ju pengarna....

Jag måste iallafall plugga, handla och gå igenom källaren idag. Upptäckte igår att vi haft inbrott i källaren och måste nu kolla vad det är som fattas. Typiskt mitt i all stress va.

         


Dumma onda rygg/nacke.

Det blir bara värre och värre.. :(. Fy va ont jag har i min nacke nu. Irriterande!!! Orkar ju aldrig göra nått när jag har så fruktansvärt ont. Känner mig bara febrig och yr.

Idag har jag iallafall pluggat en stund. Är så gott som klar med den uppgiften som ska in nästa tisdag, Känns ju skönt att snart kunna bocka av en sak på min långa lista iallafall. Just nu sitter grabbarna vid varsin dator och spelar igen. Själv ska jag nog kolla på film lite senare. Om jag orkar får jag nog säga för jag är väldigt väldigt trött. Hade inga problem att sova i natt faktiskt för jag var lika trött då. Sov som en stock.

Herregud vilket sjukt avsnitt av Outsiders jag tittar på nu. Vuxna människor med flera partners och som piskar varandra. Jösses det finns då mycket konstigt folk i vår värld.

Nu åker strax grabbarna härifrån. Henrik till jobbet och Magnus hem. Trist att bli lämnad ensam. Nästan ensam menar jag ju. Har ju katterna. Vi får mysa ner oss i soffan och kika på film då. Runaway bride kanske vore nått...


Perfekt helg!

Gud vilken härlig helg det har varit. Fredagen var ju sista dagen på praktiken och det var ju sorgligt, men sedan bar det av till Kristinehamn. Mamma, jag och Henrik hämtade bilen och handlade på MAXI innan vi åkte till Grefves och grillade. Blev en hel del bus och lek med lillprinsessan och fasters prins innan maten var klar och kunde avnjutas.

       

När barnen var nattade blev det kortspel, vin och massa fnitter. Hade en riktigt rolig kväll på altanen. Senare tog vi en taxi hem till mamma där hon bjöd på whiskey vilket inte var nått för mig. En smutt fick räcka hehe. Sedan somnade vi gott.

I lördags hjälpte vi mamma med lite omflyttning av möbler innan vi for till Nykroppa. Vi åkte ett gäng ut till en liten tjärn där vi fiskade, grillade och drack vin hela kvällen lång. Vid tolv började vi knalla hemåt i nattens mörker. Vi hade en riktigt mysig och rolig kväll. Det måste göras om snart och då kanske tältet åker med dessutom. :)

             

Idag åkte jag och grabbarna ut på sjön i några timmar där vinden blåste lite väl mkt ibland. Solen stekte dock så röda om näsa och axlarna blev vi. Fisk såg vi inte till, men en och en annan pinne lyckades fastna på kroken. Inte vad vi tänkt oss.

Nu sitter jag och tittar på tv. Sanningens Ögonblick har precis slutat och nu ska jag titta på Greys. Magnus och Henrik spelar cs för fullt och kommer förmodligen väsnas en del hele natta lång hehe. Dem är för roliga, men underbara!!

Dag 12/13 - UNDERBART!

Gud va jag älskar detta väder. Har hunnit vara ute en del idag iallafall eftersom jag var med på idrotten idag och spelade brännboll. Känner verkligen va sorgligt det ska bli att sluta för denna termin. Känns långt kvar tills nästa praktikperiod. Det är långt kvar till nästa praktikperiod. Snyft!!! Men vet ni vad. Min handledare väntar en fölunge och kommer den i natt så kommer hon inte imorn. Då ska jag få ta hand om klassen hela dagen. Spännande och extremt roligt. Jag hoppas nästan att hon inte kommer hehe. Inge illa menat mot henne såklart!! Och kommer det nästa vecka kanske hon ringer in mig så jag får jobba då istället. :)

Nu ska jag försöka få tag på Jenny. Jag vill ut i solen och Henrik sover så jag behöver sällskap. Annars funderar jag faktiskt på att ta en promenix själv. Behöver ut NU!!!! Blir ingen resa till K-hamn idag för bilen var ej klar. Får hämta den imorn innan vi åker till Karlskoga.

Förresten, Nettan va go du är hehe. Ja det va alltså Henrik. Mamma, Brorsan, Linda, William och Miranda jag syftade på med mina älsklingar. Men självklart kommer jag att umgås med minst två till av mina älsklingar på lördag.. :) hehe

Solen här kommer jag....

Dag 11/13 - borta med vinden.

Denna dag har bara svischat förbi. Hade det jättebra på praktiken, åkte hem och vilade en stund, åkte till Kristinehamn och lämnade bilen och sedan förbi en sväng i Nykroppa innan vi var hemma igen. Och snart är det dags att sova igen. Ojojoj, jag hinner ju knappt reflektera över vad som händer omkring mig. Har hunnit snappa upp att det har varit helt underbart väder idag iallafall. Varmt och skönt. Sommaren välkomnar jag mer än gärna.

Imorn ska vi till Kristinehamn igen för att hämta bilen och sedan ska vi till svärmor Agneta och ta vaccindos nummer 2. Guuud vad jag längtar utomlands, men det visste ni ju redan. Ja och sedan är det ju fredag och sista dagen på praktiken. Sorgligt, men sant. Jag tittade lite i almanackan och såg att jag slutar veckan före Åsenskolan. Kanske ska göra ett besök i klassen på deras avslutning. Vore mysigt!! Fredag eftermiddag blir det ju grillat, lek, bus och mys med mina älsklingar. Alla 6 :). Ja just det ja vi har ju fått fiskbebisar igen och denna gång lyckades jag håva upp dem allesammans tror jag. Vi hade dock inget bra akvarium till dem så vi fick ta en skål hehe. Hoppas de överlever.

Nu ska jag betala resan... :)


Busigt

Sitter nu på "jobbet" och ska skriva ut papper inför min lektion jag ska hålla på fredag. Vi läser just nu om Värmland och jag har i uppgift att gå igenom kartboken. Har gjort ett frågeformulär som vi ska fylla i tillsammans och individuellt. Hoppas det blir bra hehe. Det är ju inte första gången jag står framför klassen och pratar direkt. Jag får ta väldigt mycket ansvar om jag får säga det själv. Känns väldigt väldigt bra och otroligt roligt. Nej nuär det bäst jag sätter fart. Snart kommer eleverna tillbaka från musiken och då ska vi gå till maten. Magen kurrar.

Dag 10/13 - jobbigaste dagen hittills.

Har varit så extremt trött precis hela dagen. Har bara velat lägga mig ner och blunda. Helst inte röra mig ur fläcken. Ville absolut inte gå upp i morse, men det gjorde jag, och dagen gick. Möte som vanligt på tisdagar och sedan hem till soffan. Lata Ida-Marie och Henrik har legat framför tv:n hela eftermiddagen och tittat på serier. Åtta gick jag dock en promenad till Jenny som masserade mig. Välbehövligt och otroligt skönt. Får se om jag kan röra mig imorn hehe. Brukar få ont direkt efteråt, men sedan släpper det och blir bättre än det varit på länge. Dumma knutar som hela tiden ska komma tillbaka och framhäva smärta i min stackars nacke och rygg. Haft problem i många år nu, men det har blivit mycket bättre sedan jag började få massage av Jenny. Henne rekommenderar jag er starkt att besöka. Om jag inte minns helt fel så kan hon klassisk massage, kinesisk massage och en hel del annat. :) (smygreklam är bra) hehe. Jaha nu fick jag sms också. Alltid lika trevligt även om jag oftast vet innan vem det är ifrån hehe. Jaha nehe man kanske ska krypa till sängs då. Vore skönt att somna innan ett, halv två som jag gjorde igår. Kunde verkligen inte somna. Varmt och mycket tankar som snurrade i huvudet. Stressad pga alla skoluppgifter som vanligt. Suck!!

Sommarjobb? Ja tack!!

Om någon har ett sommarjobb att erbjuda mig så skulle jag bli väldigt tacksam. Gärna i Filipstad då.. :) Jag hoppas få höra från LSS denna vecka och att det blir ett positivt svar. Behöver jobb för att ha råd med NÅTT ALLS denna sommar.

Nu har Henrik åkt till jobbet. Jag är ensam hemma, trött och på dåligt humör. Ska snart titta på Brothers and sisters innan jag somnar.

Dag 9/13 - om det ändå vore fler dagar.

Trött, trött, trött är jag såklart. Inget ovanligt i det va?!! Nej jag vet. Dagen har rullat på i vanlig takt och den har varit bra som alltid under praktiken. Gjorde observation 3/4 idag och är alltså snart klar med den uppgiften. Har ju iofs skrivandet kvar, men det hinns. Allt hinns. (se så lugn och sansad jag kan låta ibland hehe). Dags att laga mat snart och sedan har jag en klippning klockan 18. Därefter vet jag inte vad jag ska hitta på. Krypa till kojs kanske. Nä inte riktigt, men sent ska det inte bli ikväll. Behöver lite sömn för att orka hela veckan lång.

Till helgen kanske det blir grillat hos familjen Grefve. Om nu vädret tillåter. Hoppas gör vi såklart! Längtar som en tok efter mina favortiungar. 

                                    

Jag vet inte om jag berättat att Jenny och Sarfve ska göra oss sällskap i Tunisien. De ska också stanna två veckor, men kommer dit vår andra vecka. En vecka ihop iallafall. Alltid nått. Idag är det 13 veckor och 6 dagar kvar. Ska se till att betala resan helt denna vecka. Skönt när det är gjort.

Igår när jag skulle gå in på bloggen en andra gång så gick det inte. Därför kommer detta idag istället Jenny Penny.



image6

Jaha nu vaknade älsklingen från sin cs dimma. Dags att lag mat. See you!!


Är inte nöjd...

Skulle vilja utöka denna ledighet med några dagar, eller varför inte några veckor till. Känns att sommaren och uppehållet från skolan är nära nu så det börjar bli tungt. Önskar mig lite långledigt nu faktiskt. Önskar dessutom att nån kunde skriva mina arbeten åt mig som jag har kvar innan denna efterlängtade ledigheten. Vore inga fel kan jag lova!

Hm bilderna från igår är få då jag bara fått dem som Nettan tog. Hoppas på flera från Jennys kamrat Erik sen. Såhär såg iallafall gänget ut i fredags.

   

Hm.. nu är det dags att lägga sig för att vara redo för v.19. Just nu känner jag mig inte det minsta redo, men det kommer väl. Hellre praktik än skolan såklart!! Just nu längtar jag mest bara efter Henrik. Skulle behöva en bamsekram. Älskar dig goding... // din lilla björn ;)

 


Koriander och en 12:a Baileys

När badbyxor och bikini var på och vi skulle hoppa i den heta badtunnan så var jag glad att Henrk och Erik var först i. Den var nämligen svinkall vilket inte riktigt stämde. Efter många om och men fick vi veta att "termostaten pajat". Det blev alltså ingen tunna, men vi skulle få en ny helg på relaxavdelningen. Istället njöt vi av stunder i bastun med cider och snacks nära till hands innan vi, minst sagt stressigt, fick göra oss redo för en natt på stan. Inne på Alfies var det gott om folk och ljudnivån var hög. Trots en något stressad servitris och en stunds väntan på maten så var besöket mycket trevligt. God mat vill jag lova. Vitlöksbröd till förrätt och Köttets Lustar med pommes. Yummi! När vi klev ut från restaurangen fick vi fälla ut paraplyt för regnet stod som spön i backen hela vägen hem till Nettan. Henrik fick dessutom extrema skavsår utav sina nya snygga skor så han fick halta hela vägen. Stackars min lilla prins. Väl hemma hos Nettan åkte alkoholen fram och partyt satte igång på allvar. Rienas och Järnberg kom på besök också och efter aningens övertalande så följde iallafall Rienas med oss ut. Järnberg hade bilen och kom som en räddande ängel då jag och Nettan blev lämnade för att ensamma ta en egen taxi till centrum. Tjii fick ni mina vänner!! Gratis är gott, eller vad säger du Nettan? hehe... Vi bestämde oss snabbt för svänga våra lurviga (som vår kära Nettan brukar säga) på Korianders dansgolv och möttes utanför av en lagom lång kö. Problemet var bara att den såkallade V.I.P kön bredvid ökade mest hela tiden och gjorde att vi fick vänta än längre. Till slut blev det vår tur och efter en billig peng i kassan och jackan till garderoben började vår superroliga kväll på Koriander. En 12:a Baileys för 192 kr var väl inte så farligt?!! ruinerande om jag får säga det själv. Tur att det ej var jag som betalade *blink blink*... hehe. Kvällen avslutades på Burger King innan vi tog en taxi till Maddes lägenhet. Jag, Henrik, Nettan och Rienas hade en given plats, men vi fick ytterligare ett besök från en Nisse från Filipstad. Han underhöll oss och höll samtalet igång till ca 5 på morgonen innan han tog en taxi hem till sig. Då var vi alla hyffsat trötta och somnade gott. Slutsatsen blev iallafall att vi hade haft en skitrolig kväll ute och vi vill gärna göra om det igen...SNART!!!

Idag åt vi mat på Nya Peking och sedan tog vi vårt pick och pack och lämnade Karlstad. Hemma väntade tre keliga varelser och många hungriga firrar. Vi har precis sett en film och ska snart se en till. Slappdag på hög nivå. Gött dé!

 


BARA fredag idag...

Gud va skönt med långhelg. Bara fredag idag ju.. :)

Valborgsmässoafton bestod av god mat, trevligt sällskap, brastittande och lite tårta. Sedan somnade jag faktiskt ganska tidigt för oj så trött jag va. Kvällen var iallafall mysig och vi sov som sagt kvar i Nykroppa. Igår blev en riktig slapp dag, den enda nytta jag gjorde var att hjälpa Henrik tvätta bilen. Annars var det som sagt slappt. Det ska det däremot inte bli ikväll. Snart är det dags att åka till systemet och konsum för att köpa groggvirke. Sen vid fem ska vi vara vid njoy i Karlstad och bada i en badtunna. Därefter drar vi vidare till Alfies för en bit mat och sedan förfest hos Nettan. Vart vi tar vägen sen vet vi inte än, men nånstans ska vi hehe. Skoj ska det bli minsann!! hoppas vi hehe

Just nu sitter jag och pratar med Jessica på msn. Va ett bra tag sedan det....tyvärr! Vi är för dåliga på detta vännen. Tycker om dig fortfarande iallafall så du vet hehe... :)

Nu ska jag mumsa lite kräm innan vi åker ner till da centrum...hehe