Koriander och en 12:a Baileys

När badbyxor och bikini var på och vi skulle hoppa i den heta badtunnan så var jag glad att Henrk och Erik var först i. Den var nämligen svinkall vilket inte riktigt stämde. Efter många om och men fick vi veta att "termostaten pajat". Det blev alltså ingen tunna, men vi skulle få en ny helg på relaxavdelningen. Istället njöt vi av stunder i bastun med cider och snacks nära till hands innan vi, minst sagt stressigt, fick göra oss redo för en natt på stan. Inne på Alfies var det gott om folk och ljudnivån var hög. Trots en något stressad servitris och en stunds väntan på maten så var besöket mycket trevligt. God mat vill jag lova. Vitlöksbröd till förrätt och Köttets Lustar med pommes. Yummi! När vi klev ut från restaurangen fick vi fälla ut paraplyt för regnet stod som spön i backen hela vägen hem till Nettan. Henrik fick dessutom extrema skavsår utav sina nya snygga skor så han fick halta hela vägen. Stackars min lilla prins. Väl hemma hos Nettan åkte alkoholen fram och partyt satte igång på allvar. Rienas och Järnberg kom på besök också och efter aningens övertalande så följde iallafall Rienas med oss ut. Järnberg hade bilen och kom som en räddande ängel då jag och Nettan blev lämnade för att ensamma ta en egen taxi till centrum. Tjii fick ni mina vänner!! Gratis är gott, eller vad säger du Nettan? hehe... Vi bestämde oss snabbt för svänga våra lurviga (som vår kära Nettan brukar säga) på Korianders dansgolv och möttes utanför av en lagom lång kö. Problemet var bara att den såkallade V.I.P kön bredvid ökade mest hela tiden och gjorde att vi fick vänta än längre. Till slut blev det vår tur och efter en billig peng i kassan och jackan till garderoben började vår superroliga kväll på Koriander. En 12:a Baileys för 192 kr var väl inte så farligt?!! ruinerande om jag får säga det själv. Tur att det ej var jag som betalade *blink blink*... hehe. Kvällen avslutades på Burger King innan vi tog en taxi till Maddes lägenhet. Jag, Henrik, Nettan och Rienas hade en given plats, men vi fick ytterligare ett besök från en Nisse från Filipstad. Han underhöll oss och höll samtalet igång till ca 5 på morgonen innan han tog en taxi hem till sig. Då var vi alla hyffsat trötta och somnade gott. Slutsatsen blev iallafall att vi hade haft en skitrolig kväll ute och vi vill gärna göra om det igen...SNART!!!

Idag åt vi mat på Nya Peking och sedan tog vi vårt pick och pack och lämnade Karlstad. Hemma väntade tre keliga varelser och många hungriga firrar. Vi har precis sett en film och ska snart se en till. Slappdag på hög nivå. Gött dé!

 


Kommentarer
Postat av: Nettan

Gratis ÄR gott... Det har jag märkt hela denna vecka och jag antar att man gått upp några kg efter all god mat, mycket dricka åsså lite gående.. Idag vill jag umgås.. Men tyvärr har jag inga vänner till det denna dag har jag märkt.. Kram

2008-05-04 @ 14:42:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback