Hm...

Idag mår jag inte helt prima... hostat hela natten så jag mår illa nu av trötthet... inge bra. Men men bara att maka sig till jobbet och hoppas att man orkar stå ut hela dagen. Hörs när jag kommer hem...

Ett kort inlägg

Gårdagen va KANONKUL... Bara Madde som saknades annars var kvällen så bra den bara kunde bli. Är dock så trött nu att jag inte orkar berätta så mkt. Bilder och mer om helgen kommer senare. Nu är det mat som gäller... Yummi!!


Helgen är kommen

Äntligen helg. Var beredd att slänga mig i soffan och slöa redan från och med idag, men så blev jag inringd och fick jobba extra tur. Så idag har jag mest jobbat och sedan varit och handlat. Blir grillning och kubbspel hos Fripp ikväll. Skojsigt minsann. Henrik påstår att han tycker kubb är så himla tråkigt, men jag vet allt vad som ligger bakom dem orden. Han är helt enkelt rädd att förlora. Han är nog inte så bra på kubb. Där har vi problemet. HANS PROBLEM inte mitt. Detta fick jag såklart mothugg på när jag sa så det ska bli intressant att se vem som kan koras till vinnare under kvällen hehe. Han påstår sig nämligen vara kung på kubb. :)

Igår kom uppsatserna jag skrev till sista kursen med posten och de bestod av få, men positiva kommentarer. Jag blev genast nyfiken på betyget och JIPPI det stod VG när jag kollade upp det. Kan inte bli bättre avslutning på det första året. Och ett stort grattis till Tess Snuttan som självklart också fick sitt välförtjänta VG...  :)

Jaha vettja om man kanske ska göra sig iordning en aning. Kanske orkar borsta igenom håret iallafall innan vi drar iväg. Är mitt uppe i tvättandet i källaren dessutom så vi får vänta nån timme till innan vi kan smita iväg.Hm...hoppas denna helgen känns LÅNG så att jag får nya krafter tills på måndag. För som det känns just nu är jag superduper trött och vill bara ha lite skoj hehe...

Vad händer i helgen?!!

Jag känner mig aningen sugen på att hitta på nått i helgen med tanke på att jag sedan kommer att jobba massa helger i rad. Nästan ända tills det att vi åker ju. Men jag vet inte om det är så mkt att välja på. Har ju movienight med tjejerna och da boys, men det skulle inte sitta helt galet med partaj. Partyprinsessan brukar Henrik kalla mig och ja ibland är det bra roligt att kalasa lite hehe. Jaja vi lär se vad helgen bjuder på. Nu nalkas spel.... Adios

Imorgon är det dags!!

Idag sov jag LÄNGE. Tror hon var två när jag gick upp hehe. Halva dagen borta. Men då gick jag och la mig vid tre också. Satt vid Henriks dator och sjöng in massa låtar. Riktigt kul så jag kunde liksom inte sluta.

Idag har jag slappat, tränat och slappat lite mer. Precis som jag skulle. Och skönt va det!! Jag och Jenny körde ett core-pass och följde upp med ett spinning-pass. Första för min del här i Filipstad. Jag kommer garanterat ha träningsvärk imorgon det är ju en sak som är säker!!

Imorn är det alltså dags att gå på schemat. 8-16 är arbetstiden och jag kommer väl somna hehe. Är såå trött nu för tiden att jag blir tokig på mig själv. Hoppas iallafall att jag klarar sysslorna bra sådär första dagen och allt.

Hm... nu ska jag snart sova...har ont i lilla magen... inge skojsigt alls..

Idag är jag bra trött

Ujujuj va jag har varit trött, precis hela dagen också. Somnade kanske halv tre i natt och gick upp halv sju för att göra mig i ordning. Jag skjutsade mamma till jobbet, åkte tillbaka till stan, skjutsade brorsan till apoteket, åkte till Linda och Miranda och åt frukost, hämtade Wille på dagis, åt lunch, åkte och hämtade Willes barnstol, tog med Wille och åkte till mammas jobb, åkte till Filipstad vid halv fem, handlade, åkte hem och färgade och klippte mamma, lagade mat, åt och fikade, sa hej då till Wille och mamma och satte mig här framför datorn. PUST ja ni märker hur jag har haft det idag. Fullt ös hela dagen. Så just nu känns huvudet jättetungt och ögonen kliar av trötthet. Funderar på att lägga mig och titta på en film och sedan sova.

Här är lite bilder sedan helgen. Jag hittade knappt en där jag ser normal ut. Var på ett väldans flamshumör med miner och tokigheter. Vilka idéer man får ibland ni!!! Och för stora kläder hade jag dessutom. Linnet hängde, shortsen hängde och håret blev knas. Jaja roligt hade jag iallafall så det va ju bra med det hehe.

             

Detta är ganska tidigt på kvällen... kalasets sista timmar blev sorgligt nog inte med på kort. :P

Midsommarhelgen har regnat bort

Midsommar helgen är över och det regnade som vanligt. Midsommarafton började för mig klockan 11 då jag gick upp för att klippa Nettan. Sedan kom Magnus och Madde och vi åkte till Jonstorp för att spela brännboll. Det va jättekul, men vi fick ta en paus mitt i så vi inte skulle regna bort. Men mellan regnskurarna var det solsken och då slog och sprang vi som bara den. Henrik bjöd på en vurpa och MITT LAG VANN ÖVERLÄGSET hehe... Eller hur Robba? :) Det va jag, Henrik, Henk, Jompa, Rya ..... MOT..... Robba, Madde, Nettan, Magnus, Linda och Fripp. Ja så motståndarlaget var alltså en mer än oss och trots det vann vi. Känns mycket mycket bra hehe!! När vi spelat en omgång så gav vi upp för då kom regnet tillbaka. Inga dåliga skurar heller vill jag lova. Vi åkte hemåt, gjorde ordning grillen på balkongen och fixade lite smarrig mat. Hemmagjord potatissallad och grillad falukorv åt jag (mums), Henrik, Madde och Magnus åt kött de. Sedan började folket ramla in och partyt var igång. Det höll igång länge och väl också vill jag lova. Vi drack, åt godis, spelade wii, sjöng och höll igång tills klockan var halv fem på natten. Sedan stapplade vi i säng och somnade djupt. Stackars Madde sov i instängda varma datarummet på bara några soffuddar. Men F.R.I.P.P har snott vår extrasäng så vi har lite ont om platser. Madde var tydligen lovad soffan till en början, men så lovade jag den till lillebror Magnus så jaha där blev han liggandes såklart hehe. Det gick nog an ändå får vi hoppas!!

Jaha midsommardagen var väl ganska seg och hyffsad kort. Vaknade halv tolv, satt uppe och pratade och fnissade lite innan vi beställde mat och tittade på en film. MAGNUS TIPSAR som vanligt hehe. Och sedan blev det en uppfräschning innan jag och Henrik åkte till stugan och hälsade på min släkt. Mumsig mat, snaps och mycket prat blev det innan vi åkte hem lagom till andra halvlek av fotbollsmatchen Holland - Ryssland. Tyvärr orkade jag inte hålla ögonen öppna utan somnade efter kanske...hm... 5 minuter. Henrik sa att det va en riktigt bra match...såklart hehe. Och sedan orkade jag inte med nå mer den kvällen. Jag gick och la mig och somnade som en stock direkt. Vaknade av en fluga som inte ville sluta kittla mig på ryggen, men sedan smällde Henrik den så vi kunde somna om. Sov till 12, alltså över 12 h, vilket kändes väldigt behövligt. Hade säkert kunnat sova mer, men jag gick upp och gjorde mig iordning för en tripp till Karlskoga.

Så nu är jag i Karlskoga. Vi åt och fikade hos brorsan och så klippte jag Linda. Sedan for jag och mamsen till henne där jag sitter nu. Vi har spelat lite spel på datorn och smaskat melon. Lyckades dock köpa fel melon igen. Köpte en sort för flera månader sedan som jag tyckte va så himla god, men nä jag lyckas inte hitta samma igen. Minns ju ej vilken det var. Köpte till och med två olika sorter idag, men inge av dem var det. Får fortsätta mitt letande.

Imorn ska jag skjutsa mamma till jobbet, hämta brorsan och köra honom till apoteket för att hämta ut Mirandas medicin, svänga förbi en stund hos Grefves och sedan åka tillbaka till mammas jobb för att umgås med barnen hela dagen. Hon slutar fyra och då skjutsar hon hem mig. Går i ett känns det som hehe. På tisdag blir det nog bara att slappa, eventuellt träning med Jenny, men inget annat. För sedan börjar jag ju gå på schemat på onsdag. BLÄ känns det just nu, men jag vet att det går bättre när man väl kommer igång. Skönt med lite klirr i kassan sen om inte annat hehe. 

Oj tro det eller ej, men nu är står ögonen i kors... jag är såååå trött hehe. Börjar bli en vana detta att alltid vara så trött. SÖMN BLIR DET NU!!!!

Duktiga Ida-Marie är på besök

Jag vaknade till i morse och kände mig supertrött så jag tänkte att jag bara kunde å blunda en liten stund till...jaha jomenvisst va... Kvart i ett vaknade jag nästa gång och kände paniken. Har ju en hel del att hinna med idag ju. Jag gick upp direkt och ställde mig vid disken. Och vet ni vad nu har jag städat hela lägenheten noga som attan. Bara golven och akvariehyllan kvar. Jag är väl bra duktig ibland hehe. Nu börjar jag dock känna mig väldigt hungrig och aningen trött igen. Inte bra att sätta sig ner. Nu ska jag väcka Henrik så vi kan äta nått och sedan sätta igång med dagens sysslor. Damsuga, sola, handla, göra potatissallad och tvätta står på schemat. Hm är visst en hel del kvar. Bäst vi sätter igång då....

Nyttigt med shopping

Det är allt bra skönt att komma iväg ibland och shoppa lite. Hittade en bikini som jag hoppas att jag ska trivas i. Va en gåva min älskling gav mig så TACK MIN PRINS. Och så hittade jag en top på MQ som höll sig inom ramen av vad mitt presentkort täckte hehe. Inte lätt på den butiken inte. Henrik hittade riktigt snygga badshorts, ett par jeansshorts och två t-shirts. Urläckert och urläcker..... ;).. Så blev det självklart en tripp till vårt älskade IKEA. Nya glas, muggar, torkställ, persienn, ljusstakar, ljus... ja det va väl allt tror jag. Superskoj!!

Några presenter till Wille blev det inte, men till mor hittade vi minsann. Hoppas hon blir nöjder. Willes present ska ordnas inom kort.

Hm...jag sitter och snaskar Twix. Onyttigt, men bra mumsigt. Jaha nu kom jag på att jag köpte melon igår ju. Hade ju varit bättre. Blir att äta den imorn istället då. Imorn känns det som att vi har tusen saker att göra. Vi ska sola (vilket säkert inte blir av), handla midsommarmat och åka till Nykroppa och tvätta. Allt detta när Henrik min älskling tycker att det är dags att gå upp, vilket kan bli när som mellan 13-16.30. Känner mig redan stressad. Skulle dessutom behöva städa undan här hemma lite. Om om om vi skulle bli tvingade till att vara här och partaja i helgen. Vilket vi hoppas att vi ej blir. Är det nån snäll själ som har en lokal att hyra ut eller nån som vill ha kalajs hemma hos sig kanske och bjuder in oss stackars krakar som inte har någonstans att ta vägen??!!! Nu tycker ni nog att jag låter desperat... DET ÄR JAG!!  hihi

Nu känns ögonlocken tunga... Goodnight...Sweet dreams....

Midsommarhelgens planer

Nu är hela helgen planerad. Bara detaljerna kvar hehe.

Midsommaraton spenderas med våra vänner, brännboll och god mat. Midsommardagen blir i stugan, mat, dricka och trevligt sällskap av släkten. Och på söndag åker jag till Karlskoga och myser med mamma, syrran, brorsan, Linda, Wille och Miranda. Ska bli supermysigt och roligt hela helgen. Hoppas jag hehe.

Om ca 2 timmar ska vi åka till Karlstad och spendera lite pengar. Hoppas Hoppas Hoppas jag hittar allt jag behöver ha. 

Jag kanske ska berätta att jag häromdagen råkade spilla lite vatten i Henriks tangentbord... ajajaj... så det därör det kan se lite knasigt ut ibland. Bokstaven mellan e och g i alabetet har liksom slutat att ungera. Hehe har hittat på nya ord till de med den bokstaven i, men vissa är kvar som ni ser. Knastext blir det hehe.

Nä nu blir det att mumsa lite päronkräm och sedan göra sig duglig ör storstan... ;)..


Ris&Ros

Dagens ris går till min bikiniöverdel som kom idag och var alldeles pluttigt liten, eller till mig som gått upp i vikt kanske. Attans va irriterande. Hoppas verkligen jag hittar en på stan i morn annars blir jag ledsen!!! Va ju så snygg den jag hade beställt också såklart. Kanske kan hitta en liknande om jag har lite tur med mig.

Dagens ros går till tjejen som tog en jogging/powerwalk tur idag ute på kalhyttan och sedan styrktränade när hon kom hem. Mycket bra gjort, jag är väldigt stolt över MIG SJÄLV!!!!!!! Hoppas nu att glappet inte blir så stort till nästa träningspass hehe. Jag är ändå nöjd över det jag lyckas göra, även om det är lite.... :P


Helt otroligt...

Jösses va tiden går fort. Svårt att tro att det faktiskt är midsommar redan på fredag. Tycker att veckorna bara flyger förbi. Hoppas verkligen att det blir fint väder till helgen så att vi kan spela brännboll och sitta ute under kvällen och grilla. Blir så mycket smidigare då!!!

Idag gick jag upp vid tolv. Ganska sent, men hade kunnat sova längre så trött som jag var. Gick och la mig ganska sent igår. Jag gick iallafall ner direkt till tvättstugan, men det fanns ingen tid så jag fick boka morgondagen istället. Vi hade bestämt oss för att åka till Karlstad då och shoppa, men det får skjutas upp till torsdag istället då. Är i stort behov av att tvätta för snart når tvätthögen taket hehe. Usch det är inge kul att tvätta alltså...fy sjutton. Jag önskar så att vi hade en maskin i lägenheten. Såsom vi had ei Jönköping!! Den lägenheten va faktiskt ganska go om jag tänker tillbaka. Trivdes nästan bättre i den än i den vi bor i nu. Avskyr vår fula toalett och det tråkiga vardagsrummet. Hoppas vi finner tid och pengar till lite förändring i höst!! På sätt och vis vill jag lägga pengar på vardagsrummet och nya kläder och så, men samtidigt så skulle jag vilja lägga undan lite pengar så att vi kan unna oss en semester nästa år också. Vi vill ju så gärna till Thailand och USA och då krävs det lite tid för att spara ihop den summan vi behöver. Egentligen borde vi satsa på vår roadtrip i USA först eftersom den kan göras under sommaren och sedan ta Thailand när jag slutat skolan. Som att fira min examen..:) Mest eftersom bästa tiden för att åka till Thailand är under terminens gång. Lite svårt att vara borta från skolan. Jaja detta är ju bara framtidsdrömmar. Först och främst är det Tunisien som gäller och det ska bli UNDERBART!! Fick min bikiniunderdel häromveckan och väntar nu på överdelen. Paketet har kommit idag och jag hoppas verkligen att den är med. Sist stod det att den var slut, men när jag ringde fanns det en kvar. Hoppas på lite tur nu då!! Och att den passar såklart. Skitsvårt med storleken när man beställer sådär. 

Ja just jag fick ju ett sms från Cypern idag också. TACK GUMSAN!! Va härligt det såg ut och va avundsjuk jag blev hehe. Hoppas verkligen att du har det kanonbra och att vi ses snart igen. Kan fortfarande inte fatta att du inte kommer tillbaka till skolan. Känns såå trist och ganska jobbigt om jag ska vara ärlig. Men som sagt huvudsaken är att du mår bra och att vi verkligen ser till att träffas!!

Jaha ja vad ska jag göra nu då. Skulle vilja börja med maten, men vet ej när Henrik tänkte vakna idag. Jag får nog börja laga mat och äta själv om dagarna för det blir allt bra länge att vänta varje dag. Hinner ju svälta ihjäl innan jag får i mig nått. Inte speciellt nyttigt heller har jag hört. Jaja skit samma...idag få det bli som det blir!!

Nu har jag babblat nog för nu va?!! Ja skulle tro att ni tycker det. Jag ger mig....


Money Money Money

Va frustrerande det är att inte ha några pengar. Jag är så shoppingsugen att jag snart blir CRAZY. Lite uppfräschning i garderoben skulle inte sitta helt fel!! Jag hittade en massa internetsidor i Sofis mode och ujujuj vilka fina klänningar, skor m.m. Jag vill ha NU!!!! Jag tror definitivt att man blir lyckligre utav pengar. Det öppnar upp möjligheter som annars knappt går att drömma om. Jag får nog börja köpa mig nån lott då och då så att chansen till storvinst ökar hehe. :)

Nu ska jag fylla i min nya kalender vi fick på mötet och sedan ska jag surpla juice och slappa framför tv:n. Har nyss städat lägenheten så lite lugn och ro kan jag allt unna mig.. :)...

Härligt med ledighet

Jag somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk. Jävla skit rent ut sagt!!! Trött jag blir!

Har varit på möte nu iallafall och det gick bra. Ska försöka byta en tur i augusti för det är den dagen vi åker till Arlanda. Vore skönt att ha den dagen ledig så att jag slipper känna mig stressad in i det sista. Hoppas någon utav tjejerna vill byta!! Nu är jag ledig i över en vecka. Börjar gå på schemat onsdag nästa vecka. Känns riktigt skönt att få vila ut sig lite. Speciellt med denna extrema huvudvärk.

Jag ska nog lägga mig en stund och vila nu innan maten ska stå på bordet hehe. Magen min kurrar redan som en tok, men den får vänta ytterligare ett tag. Henrik sover fortfarande!! Hm...fast jag borde nog ta upp nått ur frysen så det hinner tina en aning iallafall. Frågan är bara vad?!! Som alltid!! Jaja får gå och spåna lite... Höres!!


Någon har stulit min energi

Usch jag har varit alldeles för trött idag för att göra nått alls. Har bara suttit och tittat på tv, serier och spelat spel precis hela dagen. Behöver ladda om mina batterier och under bra dagar känns 8 veckor som lite, men en dag som denna så känns det som en evighet. Uj va jag längtar!!

Hm...min huvudvärk är tillbaka också. Sitter i nacken och vill aldrig släppa taget helt. Nedrans dumheter det där. Inte nådigt att behöva ha såhär ont varje dag ju. Och inga tabletter tycks fungera heller så det är väl bara att kämpa vidare. SUCK!!

Vettja vad jag ska hitta på nu då. Känner mig väldans rastlös och ensam. Henrik jobbar. Jag är riktigt hungrig faktiskt, men lite sent att äta nu ju. Får försöka hålla mig till imorn bitti. Ojojoj inte mkt som är väl nu inte ni hehe. Jag ger mig för nu och återkommer imorgon. Förhoppningsvis fri från värk och trötthet. Japp så får det bli!!!! Gooodnatt

Vart tog helgen vägen?

Jösses va fort denna helg har gått. Jag jobbade ju till tio i fredags och igår va jag i Karlskoga hela dagen så helgen har bara svischat förbi. Gårdagen var iallafall mysig och rolig. Jag och mamma va barnvakt åt Miranda och William hela dagen. Vi tog dem med oss till stan för en glass, lekte i sandlådan och myste i soffan. När Linda kom hem så åt vi smaskig mat och sedan åkte jag hemåt. Jag åkte för att hämta Henrik hos Robban och det va en rolig visit det hehe. Hela grabbgänget satt i ett tält, tittade på fotboll, drack, sjöng och dansade. Ja jo det är sant, dem dansade hehe. De verkade ha kanonkul och jag fick mig ett gott skratt jag med vilket var skoj. Sedan åkte jag, Henrik, Magnus, Patrik och Rolle mot Filipstad. Rolle släpptes av, Patrik hämtades av flickvännen och jag, Henrik och Magnus satte oss på hallgolvet och drack Dooleys och Baileys. Mumsigt och roligt. Magnus tog en tripp till hotellet, Henrik satte sig vid en film och jag somnade så fort jag la huvudet på kudden. Vaknade endast till en stund när Magnus kom tillbaka sedan sov jag som en stock hela natten. Va otroligt trött och är det fortfarande faktiskt. Ja och Henrik har precis sett två avsitt av Ugly Betty och nu ska jag nog spela spel. Blir nog en tidig kväll för mig. Säger jag nu hehe.

Oj glömde ju nästan berätta vad som hände när vi kom hem sent igår kväll. När vi ska köra in på baksidan och parkera ser vi två katter sitta på fönsterbläcket utanför datarummet. Jag reagerar knappt, men grabbarna ser direkt att det är Stina och Luna. Fönstret i datarummet har alltså pajat (mer än innan) såpass att de klarat av att pressa sig ut. Jag får genast panik då jag tänker på att Laban förmodligen också tagit sig ut och hoppat ner eftersom han ej satt där han med. Vi sprang upp i lägenheten och då kom både Luna och Stina in igen och mötte oss, men Laban var såklart borta. Alla fyra gick ut för att leta, men direkt utanför dörren ser Patrik honom sitta i hörnet mellan vår ingång och den bredvid. Jösses va nervös jag blev där ett tag och va glad jag blev att han ej sprungit iväg. Eller skadat sig. Vi tyckte först att han haltade, men nädå det gjorde han inte alls. Han verkade på alldeles prima. Jag undrar så hur länge han varit ute och hur länge de andra suttit där på bläcket. Puh, vilken pers hehe. Inte nog med att Laban varit ute på ett så stort äventyr...nä sen skulle han minsann slurpa i sig utav våran dooleys också. Nä du lille vännen...nog med äventyr nu!!! :)

Nu är de flesta fönstren stängda och katterna ligger i soffan och sover... precis som dem ska hehe


Ris&Ros

Lördagens Ris&Ros såhär lite i efterhand!!

Dagens ris
går till alla knott som omringar oss om kvällarna. Inge mysigt alls!!

Dagens ros går till grabbarna i LFIBK.... Henrik: Du är underbar, älskar dig!! Magnus: Du är för rolig!! :).. Tobbe: Jättekul att du flyttar hem så vi får se dig lite oftare!! Martin: Vilken rolig kille haha. Och alla andra såklart som gav mig en rolig avslutning på lördagskvällen!! 

Som ni märker blir det inte Ris&Ros varje dag... blir lite väl svårt att komma på nått ibland hehe. Det får bli av när någon förtjänar ris eller ros helt enkelt hehe.


Trist väntan...

När jag ska jobba kvällen så består förmiddagen bara av ett ständigt tittande på klockan. Jga sitter bara och väntar på att få åka liksom. Nu är det bara ca 20 minuter innan jag ska sätta mig på cykeln. Hoppas kvällen sen går fort för jag är trött idag. Blir så seg av att bara sitta. När jag slutat ska jag möta upp Henrik så ska vi gå och sola. Har redan förlorat en hel del utav den färgen vi fick förra helgen. Vill försöka bevara en del iallafall hehe. Hm..Tess och systeryster hennes åker till Cypern idag de lyllosarna. Gud va gött det vore att få åka NU... Har tappat lite av den där ihärdiga längtan jag hade för ett tag sedan. Mycket för att dagen aldrig kom och det kändes bara mer och mer som en evighet tills det var dags. Det är ju fortfarande ca 8 veckor kvar så jag får försöka koppla bort det ett tag. Snart är det ju midsommar och sedan börjar jag jobba på mitt schema. Veckorna kommer nog att rulla på fortare än vad jag tror.

Åh jag pratade med fasters favorit Wille förut och jösses va go han är. Han frågade om jag och Henrik skulle komma och hälsa på och när jag berättade att bara jag kommer imorn så kunde jag höra besvikelsen i hans röst. Han är väldigt förtjust i Henrik. Vem är förresten inte det hehe. Men så frågade han när jag kommer imorn och samtalet lät ungefär såhär...

Jag: Jag och Farmor kommer på förmiddagen nångång.

William: Eller på eftermiddagen?

Jag: Hehe nä vi kommer på förmiddagen.

William: När är förmiddagen?

Jag: Innan lunch. Om du äter frukost och leker ett tag så kommer vi sen. Runt halv tolv kanske.

William: Eller halv tretton kanske?

Jag: Haha nä halv tolv kommer vi nog.

Haha vilken underbar kille!! Älskar dig mitt lilla troll!!

None

Oj nu måste jag göra mig klar för jobbet... Höres!!

It´s friday

Vaknade av sms, åskan och att telefonen ringde i morse så det blev att gå upp tidigare än tänkt. Bra det så att vi får lite gjort innan jag börjar jobba hehe. Henrik har dessutom bestämt sig för att bjuda mig på kinamat till lunch. Godingen min!! Just nu ska vi titta på ett avsnitt av Jericho och sedan är det duschen som gäller. Jobbar ju kvällen igen så efter lunchen hinner jag inte så mycket mer. När jag kommer hem blir det nog film skulle jag tro. Men vill inte somna för sent eftersom jag ska åka till Karlskoga imorn. Jaha nu kommer herrn så vi ska slå på serien. See you later!! :)


Ris&Ros

Dagens ris går till våra katter, som jag älskar, men som lyckades väcka mig ett antal gånger i natt. Jag har så extremt svårt att somna om när jag blir väckt och så blir jag trött hela dagen sen. Inge bra!! Får hoppas på en lugnare natt nu!!

Dagens ros går till min mamma. Vi hörs varje dag, men idag har vi inte ens ringt varandra eller pratat på msn. Jag blir alltid orolig när hon ej hört av sig och kanske känner hon likadant. Men jag vet ju att vi hörs imorn så idag får det räcka med en ros... :)... Älskar dig mamma!!

Ris&Ros

Dagens ris går till mig själv. Jag MÅSTE ta tag i träningen nu. Cyklade hem nyss och flåsade som en idiot upp för backen. Nästan sådär så att jag fick lock för öronen och blodsmak i munnen. Katastrof!!!

Dages ros
går till mig själv som trots att det va jobbigt under min cykeltur inte gav upp. That´s the spirit!!

Värst är väl tisdagar

Fy fan va trött jag var i morse... och hela dagen på jobbet.... och är det fortfarande. Nä usch vilken lång och jobbig dag. Inte jobbig pga att jag haft fullt upp, men jobbigt för att jag kännt mig så extremt trött och hängig. Den ena gäspen följde den andra från det att jag kom till jobbet klockan åtta i morse till det att jag slutade klockan fyra i eftermiddags. Tröttsamt värre huh?!!

Har ni sett serien What about Brian? Om inte så GÖR DET!! Kanonserie må jag säga er!! Har sett några avsnitt nu tillsammans med Henrik, men nu satte han sig vid datorn och spelar poker. Jag funderar på att gå och lägga mig. Jobbar heldag imorn med så jag behöver mina krafter. Torsdag-fredag jobbar jag kväll så då får jag iallafall lite sovmorgon. Gött de!!

Hm....jag funderar på vad jag ska hitta på i helgen. Henrik ska ha heldag med laget på lördag så jag kanske far en sväng till Karlskoga och hälsar på mina små troll. Saknar dem som vanligt. Är nyfiken på mammas nya tapeter och gardiner dessutom. Vi har bestämt oss för att måla om förresten. Ska måla vardagsrummet vitt till hösten och sedan investera i lite nya vardagsrumsmöbler. Tv-bänk, bord, matta osv. Soffan är väl den som får vara kvar. Behöver ju pengar till lite annat dessutom.. :P...

Nä sängen känns inbjudande nu faktiskt. Sov gott!!


Ris&Ros

Dagens ris går till denna hemska vind som lekt utanför fönstret hela dagen. Blåste igen alla fönster här hemma och på jobbet låg det ett lager med smuts på fönsterbläcket som hade blåst in. Var dessutom inget trevligt motstånd när jag skulle cykla upp för backen på min väg hem trött och eländig. (iofs gav det mer motion, men nä hjälper inte) Jag avskyr när det blåser!

Dagens ros går till alla brandmän därute som hela helgen och kanske fotfarande just nu sliter med skogsbränderna som slagit till här i de Värmländska skogarna. Good work!! Well done!!

Ris&Ros

Dagens ris går till alla galna (och då menar jag inte roligt tokigt galna utan psykiskt sjukt galna) människor där ute som har ihjäl folk till höger och vänster. Vad är det som håller på att hända? Ska man verkligen behöva gå och vara rädd för att bli nerskjuten av en självmordsbenägen tonåring när man går i skolan, nermejad av ett rattfyllo eller nerhuggen med en kniv ute på gatan? Skrämmande!!!

Dagens ros går till Lisa och Hanna som tog emot mig så väl idag. Nervositeten släppte snabbt tack vare er! :)

Jobbig nervositet

De första dagarna på ett nytt jobb känns alltid så jobbiga. Man känner sig nervös och mest i vägen innan man lärt sig allt. Det är väl lika för alla kan jag tro. Men den tanken hjälper liksom inte ändå. Kommer fortfarande känna nervositeten imorn när jag ska knacka på dörren till min nya arbetsplats för sommaren. Hoppas det går bra.. :)

Idag har vi haft en dag vid Hättälven och badat, solat och åka lite båt. Blåste aningens mer idag, men lika skönt för det. Känner mig lite stel på armarna idag faktiskt. Hettar en aning hehe. Gött med svensk sommar. Fast nu skulle det bli sämre väder igen hörde jag. Låter ju inge kul.

Ikväll ska jag bara plocka fram kläder för morgondagen och sedan slappa. Är jättetrött efter en heldag i solen. Och det blir nog en jobbig vecka. Får se till att komma i säng tidigt ikväll. Gäspar redan för fullt... :P... See you!


Ris&Ros

Dagens ris går till H&M för att dem är så oerhört sega med att skicka ut beställda varor. Paketet kommer aldrig fram då det ska. Dålig stil för ett så stort företag. Måtte min bikini komma innan Tunisien resan annars får jag spader.

Dagens ros går till Prästbäcken för dess underbara natur, trevliga personal och dundergoda hamburgare. Bättre kan det knappt bli!!


Dagens ris...

De mörka moln som gjorde att vi förlorade nästan tre timmar sol idag. Får inte ske imorn igen för då blir jag besviken vill jag lova....

Dagens ros...

Vi har snart varit tillsammans i tre år och jag är lika kär fortfarande. Om inte ännu mer. Har haft en väldans tur som lyckades få en så underbar kille att falla för mig. Och som gör mig så lycklig...

None

Jag älskar dig av hela mitt hjärta min underbara prins!!


Jodå minsann...

Vädret lyckades skärpa till sig och det blev en tur med båten iallafall. Åkte till Hättälven där vi solade, badade och åkte wakeboard. Vissa av oss iallafall. Jag hade den mest bara på mig. Lyckades aldrig riktigt ställa mig, än mindre åka. Trist, men ett faktum... Jag suger på wakeboard. Vet inte ens om jag stavat ordet rätt hehe. Jaja en skön tur var det iallafall och om vädret tillåter imorgon så blir det en tur då med. Aningen tidigare då förhoppningsvis så vi hiner ligga länge. Hann ju aldrig åka bananbåt idag heller. Måste hinnas med imorn det!!

Nu har jag precis duschat, sminkat mig och klämt lite mousse i håret. Ska till Jenny där jag och tjejerna ska dricka vin. Eventuellt en sväng till hotellet dessutom och känna på dansgolvet. Blev lite sugna på att dansa vilket man kan göra där vare sig man är nykter, hellagom eller stupfull. Ändå nästan ingen annan där så det blir liksom aldrig pinsamt. :)... Får hoppas att grabbarna blir sugna på öl dessutom så dem följer med oss. Gör det hela mycket roligare.

Hm...på måndag börjar jag jobba. Inte nå sugen nu när jag blivit så bortskämd med lediga dagar i solen. Det skulle iofs bli lite sämre väder till veckan så då kvittar det väl då. Nästa helg får det dock gärna bli kalasvarmt igen såklart.

Okej dags att göra sig redo för att gå då. Ha dé gött!!

Vad hände?

Planerad heldag på sjön med båt. Sol, bad, fiske.. men så tittar jag ut när klockan ringde och det är molnigt. Inte bara ett litet här och där utan helmulet. Ställde sedan klockan varje halvtimme för att se om det kanske skulle spricka upp. Men det verkar inte så. Usch va besviken jag är. Får göra ett nytt försök imorn, men jag tänker inte hoppas för mycket.

Har börjat titta på en ny serie. What about Brian. Har sett lite av nått avsnitt på tv och trodde nog det skulle vara bra. Det är det.. :)... Så vi får väl sitta inne idag och slappa framför serier och filmer. Lite tröstgodis kanske hehe.

Är det nån som har nån bra film att rekommendera kanske?...

Varmt och klibbigt

Hur ska man kunna somna i denna värme. Alldeles klibbigt. Känner mig inte så trött heller, men vill komma upp i tid imorn så jag får nog leta upp sängen snart iallafall. Blir att sola imorn tänkte jag... I Nykroppa. Och båttur på lördag om det blir som planerat. Kanske till och med ett dopp i det blå om jag ej fegar ur hehe. Borde vara hyffsad temperatur nu med tanke på värmen som ändå hållt i sig ett tag nu. Hoppas det håller i sig länge till... :)...


Liten stor önskan

Det skulle vara bra skönt om man bodde i hus nu. Känns så instängt och trist i denna lägenhet när det är så fint väder ute. Skulle vilja åka någonstans och lägga mig och sola. Dock inte själv då hehe. Där har voi problemet. Henrik sover ju alltid till 14-15. Om inte längre och då känns det liksom inte som någon idé. Ikväll ska vi iallafall grilla i Nykroppa och så får jag hoppas på att båtturen blir av i helgen. Beror helt på om dem får ordning på deras gamla båt som ej varit i vatten på väldigt länge.

Hm....jag undrar jag när kläderna jag beställt ska dyka upp. Skulle ha kommit förra veckan, men blev framflyttat till denna. Och än har dem inte kommit. Dålig stil får jag lov att säga. Mycket dålig stil. Hoppas det inte blir allt för stor försening på min bikini som skulle komma senare i sommar för då blir jag tokig. (eller iallafall ledsen)

Nu får jag nog snart hoppa i duschen så vi hinner bli klara innan vi ska åka till K-hamn. Sist blev vi sena med kanske 5 minuter och det känns lite otrevligt tycker jag. See you later...


What happens in Vegas...

... Där har ni en bra film vill jag lova. Men vad hade man annars trott med Ashton Kutcher och Cameron Diaz i huvudrollerna. Den måste ses mina vänner!!

Nu är jag klar med mina arbeten.. Är jag nöjd? Nja jag vet faktiskt inte, men jag vet heller inte hur jag skulle kunna göra det bättre. Står helt still i huvudet så det får vara bra nu. NU FÅR DET VARA NOG!!! hehe så ja...

Henrik jobbar och jag sitter i vardagsummet med Sex and the city på tv-skärmen. Känns som jag glömt nått viktigt jag skulle göra idag, men kan inte komma på vad. Hoppas jag har fel hehe.

Usch det är för varmt här inne för att jag ska orka tänka. Imorn blir det behandling nummer tre hos naprapaten och sedan ska vi försöka fixa båten till helgen. Förhoppningsvis blir det härliga turer i det underbara vädret hela helgen. Sol, bad och kanske lite grillat, vem vet...:)

Jag säger godnatt och hoppas att det inte dröjer allt för länge innan jag drar mig i säng...


Bara massa krångel

Fram och tillbaka till skolan för 1 1/2 timmes snack bara. Kändes aningen onödigt. Men det var ju sista dagen för Tess så det kändes ju skönt att säga hej då. Dock sa jag hej då med glad min för i mina tankar tänkte jag att vi skulle träffas igen imorgon hehe. Gick lättare då!! :) Vi for till Bergvik efter oppositionen för att leta upp shortsen till Henrik och jag hittade ett par minsann. Men nehe då fungerade inte kortet. Testade i två bankomater dessutom, men icke. Drygt som attan och inga byxor blev det. Kollade kontot nu och pengar fanns det ju så det är väl det nya kortet det är fel på. Men använde det i morse så det känns också konstigt om det vore så. Krångel krångel.

Nu ska jag ringa Folksam och sedan krypa ner bredvid Henrik en stund. Blev förbaskat trött av att gå upp såhär tidigt. Tänk då hur jag ska vara nästa vecka när jag ska jobba hela veckan, Hugalien..... ;) Måste plugga ikväll också så jag kan skicka mina arbeten. De skulle nämligen lämnas in i pappersformat vilket gjorde saken bra mycket krångligare. Blir brev för inte tänker jag åka dit imorn bara för att lämna dem. Nä ni!! Jaja pladdrat klart för nu tror jag. So long...


Solstråle eller regnmoln?

Kan inte riktigt bestämma mig för vilket humör jag är på. Glad som en solstråle i detta underbara väder och med härliga planer framför mig. Eller ledsen som ett regnmoln då jag får bege mig tillbaka till skolan i höst utan Tess vid min sida. Så fort jag tänker på det blir jag tårögd. Därför skjuter jag hela tiden upp det i tanken och försöker tänka på det som gör mig glad. Henrik, resan till tunisien, nya bilen, familjen (x2)....m.m. Men så vet jag ju att verkligheten kommer ikapp en till slut och jag kommer stå där en dag och känna mig alldeles alldeles ensam på det stora Universitetet igen. Känns som att alla mina vänner försvinner från mig på ett eller annat sätt. Önskar det vore annorlunda. 

                                    

Jaja som sagt....nu tänker vi på annat.... 

Idag har jag ändrat lite på ena arbetet och skickat ut det slutliga resultatet... Förhoppningsvis om jag nu inte behöver göra om en massa. Och mitt andra arbete har jag bara lite småsaker kvar på sedan är det också klart. Gud va skönt!! Kan man lämna skolan bakom sig ett tag. Synd dock att jag börjar jobba nästa vecka. Inge sugen alls, men jag hoppas att jag kommer trivas. Jag får tänka på pengarna och den kommande resan. Tänk va mkt den bokade resan kan göra. Rena terapin vill jag lova hehe.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorn. Tar bilen till skolan för jag ska förbi bergvik en sväng också och köpa ett par shorts åt Henrik. Kanske nått åt mig själv med... hehe... Natti Natt

Jag bara...

NJUTER.....



Gör det du med... man vet aldrig hur länge det varar!!!! :)

Så var helgen redan över...

...men min ledighet håller allt i sig några dagar till. Härliga timmar i solen igår och sedan lite partajande hemma hos oss. Parken hade gratis inträde men någon bartömning, som det var tal om, va det då inte. Jag lyckades dock tappa bort mitt bankomatkort när jag handlade i baren och efter att ha kollat på alla tänkbara ställen så kom jag på att jag kunde fråga bartendern. Javisst där låg det ju minsann och glad det blev jag vill jag lova.

Idag har vi slappat och gått en lagom lång promenad i hettan. Underbart väder fortfarande, men inne i lägenheten är det inte vidare skönt. Nästan olidligt varmt. Därför sitter jag nu i Nykroppa och tänkte passa på att låna en baden baden imorn och gassa lite. Just nu sitter jag dock i Magnus rum med datorn i knäet och tv:n påslagen. Reneé Nyberg hälsar på Zlatan. Verkar vara en riktigt rolig grabb. Får nog ändra mina tidigare synpunkter angående honom. Hm...blir lite smått avis på hans liv får jag lov att säga. Kanske dags att kolla lottot och önska att man haft lite tur hehe....