Helt otroligt...

Jösses va tiden går fort. Svårt att tro att det faktiskt är midsommar redan på fredag. Tycker att veckorna bara flyger förbi. Hoppas verkligen att det blir fint väder till helgen så att vi kan spela brännboll och sitta ute under kvällen och grilla. Blir så mycket smidigare då!!!

Idag gick jag upp vid tolv. Ganska sent, men hade kunnat sova längre så trött som jag var. Gick och la mig ganska sent igår. Jag gick iallafall ner direkt till tvättstugan, men det fanns ingen tid så jag fick boka morgondagen istället. Vi hade bestämt oss för att åka till Karlstad då och shoppa, men det får skjutas upp till torsdag istället då. Är i stort behov av att tvätta för snart når tvätthögen taket hehe. Usch det är inge kul att tvätta alltså...fy sjutton. Jag önskar så att vi hade en maskin i lägenheten. Såsom vi had ei Jönköping!! Den lägenheten va faktiskt ganska go om jag tänker tillbaka. Trivdes nästan bättre i den än i den vi bor i nu. Avskyr vår fula toalett och det tråkiga vardagsrummet. Hoppas vi finner tid och pengar till lite förändring i höst!! På sätt och vis vill jag lägga pengar på vardagsrummet och nya kläder och så, men samtidigt så skulle jag vilja lägga undan lite pengar så att vi kan unna oss en semester nästa år också. Vi vill ju så gärna till Thailand och USA och då krävs det lite tid för att spara ihop den summan vi behöver. Egentligen borde vi satsa på vår roadtrip i USA först eftersom den kan göras under sommaren och sedan ta Thailand när jag slutat skolan. Som att fira min examen..:) Mest eftersom bästa tiden för att åka till Thailand är under terminens gång. Lite svårt att vara borta från skolan. Jaja detta är ju bara framtidsdrömmar. Först och främst är det Tunisien som gäller och det ska bli UNDERBART!! Fick min bikiniunderdel häromveckan och väntar nu på överdelen. Paketet har kommit idag och jag hoppas verkligen att den är med. Sist stod det att den var slut, men när jag ringde fanns det en kvar. Hoppas på lite tur nu då!! Och att den passar såklart. Skitsvårt med storleken när man beställer sådär. 

Ja just jag fick ju ett sms från Cypern idag också. TACK GUMSAN!! Va härligt det såg ut och va avundsjuk jag blev hehe. Hoppas verkligen att du har det kanonbra och att vi ses snart igen. Kan fortfarande inte fatta att du inte kommer tillbaka till skolan. Känns såå trist och ganska jobbigt om jag ska vara ärlig. Men som sagt huvudsaken är att du mår bra och att vi verkligen ser till att träffas!!

Jaha ja vad ska jag göra nu då. Skulle vilja börja med maten, men vet ej när Henrik tänkte vakna idag. Jag får nog börja laga mat och äta själv om dagarna för det blir allt bra länge att vänta varje dag. Hinner ju svälta ihjäl innan jag får i mig nått. Inte speciellt nyttigt heller har jag hört. Jaja skit samma...idag få det bli som det blir!!

Nu har jag babblat nog för nu va?!! Ja skulle tro att ni tycker det. Jag ger mig....


Kommentarer
Postat av: Nettan

Haha, då är vi alltså två som gör lite långa inlägg ibland:) Ujuj.. Jag somnar snart.. Tog på krafterna att försöka hitta lösningar på allt.. Men nu tror jag att det är fixat för det bästa..



Det är bra att få drömma ibland förresten! Jag har drömt om att få åka till USA och hälsa på Erin i hmm.. Snart 7 år.. Fy tusan..



KRAM

2008-06-17 @ 16:08:48
URL: http://nws.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback