Dag 8/13, Valborg

Lite slapp och mysig dag idag skulle jag vilja säga. Glass, film och lite jobba jobba såklart. Kom hem nyss så idag blev det en lite kortare dag. Gör mig inte ett dugg eftersom vi ska iväg ikväll. Blir grillat och brastittande i Nykroppa tillsammans med min älskade familj 2. :) Förra året kom vi till brasan så sent att den nästan hade brunnit klart och så regnade det en aning. Hoppas verkligen det blir bättre i år. Sedan blir det nog övernattning på Vasavägen eftersom vinet ska dukas fram. Mumma!  Och kul ska det bli!!

Vill hälsa alla en supertrevlig Valborg, speciellt till alla guldkorn i Mosippan 3. (Stor brandrisk...så TA DET FÖRSIKTIGT DÄR UTE)

                   


Dag 7/13

Idag är jag ännu tröttare än igår. Kom hem runt fyra, åkte till Pekås och storhandlade och åkte tillbaka till skolan halv sex. Föräldrarmöte mellan klockan 18-19.30. Lååång, men lärorik dag!! Fick oss dessutom en långpromenad under förmiddagen då vi gick hälsostigen på 5 km. Mycket stånk och stön från eleverna, men duktiga var dem så imorn blir det glass. Mumma!!

Ikväll blir nog inte mycket gjort. Pluggade en aning igår, men idag orkar jag nog inte med det. Skulle kunna somna nu, men jag vill hinna träffa älsklingen en sväng innan han far till jobbet. Har näst intill bara mött varandra i dörren både igår och idag. Trist!! Imorn blir det dock andra bullar för då är det minsann helg. Henrik har bestämt sig för att ta långhelg han med så det känns skönt. Ska kika på brasan i Nykroppa precis som förra året. Och på fredag blir det partaj i Karlstad eftersom Jenny fyller år snart. Skoj som tusan ska det bli!!

Oops....

Idag sa min handledare att jag måste säga till om jag undrar nått eller om jag ska hålla i några lektioner vi ska planera. Jag sa bara...nä då det är inget just nu iallafall. Ska ju bara göra observationerna och ta lite kort. Så gick jag in och läste i VFU papprena och där står det visst att jag även ska planera, hålla och utvärdera en lektion eller flera. Oops...det hade jag missat hehe. Finns ju tid kvar som tur är!! Jag tar iofs ganska mycket ansvar ändå så det är ju säkert ingen fara, men visst ska jag väl kunna planera en lektion eller två innan denna period är över. Ska prata med Lena om det imorn!!

Hej Marie förresten....nu har jag lagt till dig på msn...hoppas det fungerade som det ska.. :)

Just nu sitter jag och väntar på att Henrik ska komma hem så att vi kan åka och handla. Hungrig börjar jag bli igen också. Aldrig är jag nöjd hehe. Blev sugen på allt möjligt konstigt... mannagrynsgröt, kröm och mjölk.... Mums va gott det vore. Men blir väl bara hårt bröd ikväll med om vi inte hinner med denna tripp till affären. Stackars lilla mig!!

Dag 6/13

Idag har jag varit väldigt trött och haft en aning ont i magen. Två elever påstod ha ont i magen dessutom så nu får vi alla hålla tummarna så att vi ej blir sjuka. Är inte speciellt sugen på att få magsjuka. Annars har dagen gått på som vilken måndag som helst skulle jag vilja säga. Inget speciellt har hänt.

Valborg snart... blir nog en tripp till Karlskoga då om det passar sig med bilar och så. Henrik hjärtat ska förmodligen jobba så jag vill åka någonstans för att se en brasa känner jag. Vill ju helst behålla de traditioner jag bär med mig från när jag var liten. Var ett tag sedan nu som jag träffade mina favoritbarn också så det skulle kännas kul att fira valborg tillsammans med dem. Jaja vi får se.

Idag blir nog inte mycket gjort för jag är så trött. Henrik ska ut och plocka skräp han. Lika roligt som det låter kan jag tro. Men innan det måste vi åka och handla för nu börjar det bli tomt i både kyl och frys.

Javisst!!

Så är det söndag...REDAN. När man jobbar mån-fre så känns det verkligen inte som att man har någon helg alls. Går på ett ögonblick. I fredags när bilen var ren och däckbytet klart så blev det Pizza, Talang och Carina Berg flyttar in. Både Carina och Bert Karlsson som hon bodde hos denna gången är ju för sköna alltså. I lördags blev det ju nästan en heldags shopping i Karlstad. En klänning, ett par skor, smink och god lunch tillsammans med Tobbe och David. En riktigt trevlig dag faktiskt. När vi kom hem blev det att slänga sig i duschen och ta på sig en partyoutfit. Grillen tändes och vi hade en rolig kväll hemma hos Jenny och Sarfve innan vi fortsatte till Parken. Lite väl hög och trist musik, men annars var det riktigt kul. Bilder kommer senare skulle jag tro. Idag har vi ätit på kinan och sedan har jag sovit nästan hela dagen. Det är slitsamt att ha roligt!

Måndag imorn och praktiken fortsätter....till min glädje. Vill aldrig att den ska ta slut!!

Lovad rapport

Hm...tveksamt till lägenheten får jag säga. Den var aningens dyr för det skicket. Inte jätteilla, men tillräckligt mycket att göra om för att vi skulle tveka. Inte vår stil på köket och tapeterna. Får nog kolla vidare om inte priset sjunker drastiskt.

Nu är vi i Nykroppa och har tvättat bilen. Henrik är fortfarande ute och fixar...byter däck tror jag det kallas...tihi. Jag börjar allt bli lite hungrig får jag lov att säga. Sitter och funderar på vad man skulle kunna hitta på för smaskigt en fredag som denna. Tyvärr har vi väl inte så mkt hemma. Och har inte heller någon större lust att åka och handla. Får bli vad frysen bjuder på helt enkelt.

Imorn hoppas jag verkligen på fint väder för då har vi planer på att grilla och dricka lite smått och gott. Har ju fyllt upp barskåpet med både det ena och det andra.

Nä nu hoppas jag verkligen att han snart är färdig med bilen så att vi kan åka hem och mysa framför en film. Börjar bli trött. Ingen skräll direkt. Ska upp tidigt imorn också. Blir en shoppingrunda i Karlstad. :)

Dag 5/13

Underbar dag!! Cabaré hela dagen och barnen har varit Superduktiga, Roliga och Modiga. Riktiga talanger gömmer det sig på Åsenskolan vill jag lova. Tjejerna i min klass fick jag lov att styla också villket både dem (tror jag) och jag tyckte var roligt :). När showen var slut blev det fotboll i form av prick och klockan. Riktigt kul. Tur att jag har valt läraryrket så jag får chansen att leka av mig ibland.

Nu står Henrik vid spisen. Snabba ryck idag, jag som knappt hunnit bli hungrig. Sedan ska vi ta promenaden ner till visningen av lägenheten. Får lämna rapport efteråt.

Dag 4/13

Så trött som jag var i morse har jag inte varit på länge. Stängde av alarmet i sömnen, men kvicknade till då jag gjorde det och tryckte igång snooze istället. Sov väl tjugo minuter extra innan jag till slut drooog mig upp. Ja segt gick det ska ni veta!! Men som alltid när man väl kommit igång så gick det bra. Jag har haft en fullspäckad och intressant dag. På ett positivt sätt!! Imorn är det fredag och Cabaré hela dagen. Ska bli superkul att se alla uppträda. Synd bara att jag ej har den där kameran jag pratat om och so m jag så gärna vill ha hehe.

Blir en riktigt bra dag imorn skulle jag tro. Först Cabaré med sång och dans. Och på eftermiddagen ska jag och Henrik ut på äventyr. Vi ska kolla på en ny lägenhet här i stan. Nu vet jag att många utav er som känner oss tänker.....men herregud IGEN??!! Räcker det inte med 3 flyttar på två år? Men saken är den att vi har ju kikat på hus just för att vi är sugna på nått större och mer vårt eget och det har vi nu kanske gjort fast i form av en lägenhet. I morse hittade Henrik en annons om en insatslägenhet i centrum som verkligen lät perfekt för oss. Så under dagen ringde jag till ägarna och gjorde upp en tid. Hoppas det känns lika bra imorn när vi tittar på den. Jag längtar så jag blir tokig hehe. Snälla snälla snälla gör så att den faller oss i smaken. Får snart panik i denna lilla lägenhet. Egentligen är den väl inte så himla liten, men det blir det med tre akvarium och tre katter. Nej nu ska jag försöka att inte tänka mer på det för då vill jag bara dit nu på direkten och kika. Så kul ska det faktiskt bli!!! hehe Hm...eller kanske ska jag och Henrik ta promenaden förbi huset bara för att se exakt vart det ligger och så. Stilla hungern en aning... Ja så får det nog bli!!


Dag 3/13

Har alldeles nyss kommit hem. Trött idag känner jag. Och hungrig. Dagen har varit bra. Har bland annat spelat en hel del spel, haft musik och trixat med en tennisboll ute i den stekande solen. Tyvärr när man jobbar såhär så hinner man ju inte med att vara ute så himla mkt. Skulle ju vilja få mig lite äkta bränna. Så man ser lite smått sommarhärligt brun ut. Får nog fortsätta drömma om det. Till helgen skulle det tydligen bli sämre väder. Typiskt!! Typiskt!! Typiskt!!

Nu är älsklingen där han hör hemma igen. Hos mig. Dock ligger han fortfarande och sover, men bättre det än att han befinner sig massa onödiga mil ifrån mig. Han skulle gå upp vid fyra så då hoppas jag det blir mat och lite mys framför serierna jag stre om igår. Hade en förhoppning om att han skulle vilja åka till Karlstad och shoppa, men han var för trött. Kanske är jag också det om jag känner efter lite. Är bara i så stort behov av skor just nu. Och mycket annat hehe. Får se om det blir shopping på fredag istället. Eller en tripp med Nettan på lördag kanske. Det spörs!!!

Nu är det sådär stopp i lilla hjärnan som det kan bli ibland. Skriver fel hela tiden och lyckas babbla om allt och inget som kommer ut i rörig text och utan egentlig mening. Lika bra att ge upp för nu!!


Kvällssol och en kopp te

Visst låter det härligt? Det är vad jag har gjort denna afton. Tillsammans med och hemma hos Jenny. Mycket trevligt vännen! Skönt att ha något att göra en sådan här dag då vädret bidrar till toppenhumör. Man vill liksom få ut mer av dagen än att bara jobba, inte sant?!!

Pratade nyss med herrn min. De har inte långt kvar hem nu, vilket han tyckte kändes skönt. Tror han börjar bli lite smått rastlös och trött på att sitta i den där bussen. Kan knappt förstå att han klarade av det så mycket som han avskyr att åka buss långt. Men det var väl värt det kan jag tänka mig så mycket pengar som han spenderade där nere.

Vet ni vad.... jag vill så sjukt gärna ha en digitalkamera nu. Jag känner att det är dags för en. Det sorgliga i denna lilla önskan är ju att jag inte har pengar till det. Inga alls faktiskt. Vad gör man då? Inte mycket va?!!

Nu är det seriedags....

Dag 2/13

Andra dagen på denna praktikperiod är över. Dagen har varit jättebra. Gjort ett besök på biblioteket där jag lånade Ego Girl av Carolina Gynning, haft trevliga bildlektioner och lite annat smått och gott. När eleverna slutade vid två så var det möte med arbetslaget. En rolig stund. Känner mig verkligen som en i "gänget" om man nu kan säga så hehe. De är jättetrevliga allesammans. När mötet var slut tog jag min väska på axeln, jackan över armen och tog promenaden hem. Helt underbart soligt, varmt och SKÖNT!!!! Jag och Jenny tog ju en promenix igår och vi ska inte vara sämre ikväll. På vägen hem ringde jag Magnus han hade ringt under mötet. Vi pratade lite serier och till min stora glädje har jag nu ett helt gäng med avsnitt från favoritserierna att se. Kanon när jag är ensam och allt. Ska dock höra med Henrik först. Han kanske vill att jag väntar med att se dem tills han kommer hem.

På tal om Henrik så har vi sms:at en del. Mest i morse då de var i Tyskland och shoppade. Nu sover han nog för ingen av dem hade sovit på hela natten och han svarade ej när jag ringde. Han hör väl av sig när han vaknar hoppas jag. Nej det vet jag faktiskt att han gör. Känner min älskling jag hehe. 

Hm...varje gång det blir sånt här väder så känner jag mig så fruktansvärt blek. Som att man bländar folk när man visar för mkt hud när solen skiner som mest. Inte bra. Skulle behöva sola och det med detsamma. Speciellt om det nalkas fest till helgen. Hoppas det blir kanonväder på lördag och att det blir fest som det varit tal om... :)

Nu ska jag ringa Jenny och höra om det inte är dags att ta den där promenaden snart.  

Rastlös från topp till tå

Jag vet inte riktigt vad för spratt min kropp har fått. Känner mig rastlös rakt igenom. Lite otäck känsla faktiskt. Ska nog snart sova så kanske det försvinner. Det kanske är just sömn jag behöver. Kan dock bli svårt med denna känsla i magen.

Imorn är det dag 2 på praktiken. När jag kommer hem blir det mat och promenad med Jenny. Henrik är tillbaka i Sverige och förhoppningsvis tillbaka på jobbet i tid tills han börjar 22.00. Ännu en natt i ensamhet. Dag 3 på praktiken och sedan får jag äntligen krypa ner i min älsklings famn igen. Underbart. Fick nog för lite kramar i helgen så mkt som jag längtar efter honom redan hehe. Längtar till helgen så jag får sova tätt intill dig hjärtat. Som vi vet så sover jag ju mycket bättre då!!

Godnatt

Dag 1/13

Nu är första dagen på praktiken gjord och jag känner mig redan mycket mer positiv än igår. Kände direkt att det är så himla mycket roligare att vara ute och få jobba än att sitta på lektioner i skolan. Att slippa pendla 12 mil per dag är ju också en STOR fördel. Jag har haft ne jättebra dag. Gick otroligt snabbt! När jag slutade åkte jag och Henrik och handlade. Blev pannkakor, sylt och grädde till middag och sedan blev det en halvtimmes mys hann ej med mer.. :( ... innan han var tvungen att skynda iväg. Han är nu i Storfors. Har nyss åkt Mustang till hans stora förtjusning och ska snart åka med sina kompisar till Väse. Där kommer en buss att hämta upp dem för att ta sikte mot Helsingborg-Danmark-Tyskland.... För att sedan åka Tyskland-Danmark-Helsingborg-Väse igen. Vad som ska ske den tiden dem har i Tyskland får ni räkna ut själva. :) Jag själv sitter här i min ensamhet och bara längtar efter honom. REDAN. Katastrofalt löjligt hehe...Men ack så sant!!!!

Nu kom svärmor för att bli klippt så nu ska jag vara lite trevlig och avsluta detta. Återkommer säkert senare eftersom jag är sååååå ensam..tihi

Alldeles matt

Känner mig bara alldeles matt och deppig. Vill bara krypa ner i sängen och ligga där en vecka utan att behöva gå upp. Inte träffa nån...förutom Henrik då såklart...
Typiskt att vi har praktik när jag känner mig såhär. Hoppas det går över tills imorn.


Tröttsam granne...

Fy fan va trött jag blir på grannen som bor över oss. När han/hon spelar, nej dundrar, musik så är det samma musik varje gång och hela tiden. Vaknade till denna musik i morse och har sedan fått legat med en kudde tryckt mot örat. Fruktansvärt tröttsamt och extremt irriterande. Speciellt när man har en huvudvärk som dessutom dunkar så det räcker. Ett tag där gick det så långt att jag tänkte ta något och dunka i taket. Men så högt som han spelar så skulle han aldrig höra det. Att gå och knacka på hans dörr och be honom sänka skulle jag aldrig våga och inte Henrik heller så jag får väl stå ut antar jag.

Idag ska vi nog bara slappa vad jag vet. Måste handla kattmat och lite annat nödvändigt, men annars är det lugnt. Imorn åker Henrik till Tyskland med två kompisar från jobbet. Hoppas de får en rolig resa!! Själv åker jag upp till Åsenskolan och har praktik. Hoppas det blir tre roliga veckor. Hoppas också att det går ganska fort för jag vill ha sommarlov nu känner jag. Underbart nu när solen börjar visa sig allt mer och värmen är på gång. Då mår jag som bäst!

Nu blir det Entourage... 

Jorå...

Helens små underverk har underhållt oss ett par timmar nu. Måste säga att Kate Hudson är nog en utav mina favoritskådisar. Älskar Hur man blir av med en kille på 10 dagar och bara måste se den nya filmen Fools Gold med henne och Matthew McConaughey. Nu blir det ytterligare en film innan det ska bli alldeles underbart skönt att sova. Ska ta sovmorgon som kallas duga!!!

GodNatt alla pigga, trötta, ledsna, glada.....ja ni förstår!! GodNatt ALLA!


Så va det över...

Mycket trevligt kalas med mycket god mat förhöjde dagen igår och när natten närmade sig blev det en tripp till Karlstad och Tess. Drack te, sjöng, fixade&trixade, pratade och skrattade innan vi till slut somnade 03.45. Klockan ringde 04.30 och vi hade fått en behövlig powernap hehe. Trots bristen på sömn va jag pigg under hela förmiddagen som vi alltså spenderade i en lång lång lång kö. Till en början var humöret på topp och kameran lockade fram många glada miner. Men ju längre tid vå stod där, ju kissnödigare vi blev och ju trängre kön blev, desto tråkigare blev det. Från kvart i sju till kanske kvart över elva stod vi ute innan vi äntligen fick entra Nöjesbutiken. Där inne blev toalettbesöket prio 1 och sedan fylldes lappar i och nummer klistrades på bröstet. Snabbt därefter ropades nummer 28443 och 28444 upp. Dags för Tess och mig att ge allt vi hade. Vi blev uppdelade till två olika jurys (tyvärr) och sedan va man alltså där. På den svarta tejpen på golvet som visade vägen till steg 2 i idol. För vissa....dock inte för mig. Ett snabbt hej,namn, låt och sedan va det bara att sjunga. 5 ord och sedan hade den ena i juryn (1 av 2) bestämt sig. Och det visade ho tydligt hehe. Nervositeten satte till och det förklarades att det ej räckte till juryn. Jag räckte alltså inte till. 5-6 timmars väntan, högst 30 sekunder framför juryn och sedan var det över. En aningens känsla av att de bestämt sig redan innan jag började sjunga eller så sög jag totalt. Förmodligen en blandning av båda delarna.

Been there, done that.... (aldrig mer vill säga)

Det skönaste på hela dagen var ändå att komma hem till min trygghet. Min älskling. Älskar dig.

Beslutsångest

Kan fortfarande inte bestämma mig för hur jag ska göra imorgon... :(....

Nu har jag sovit nästan 10 timmar i natt så sömn har jag minsann fått. Idag ska vi sola, göra oss festfina och köpa blommor innan vi åker på kalaset. Ska bli roligt. Vet dock ej vad jag ska ha på mig. När vi bodde i Jönköping köpte jag en klänning som Henrik tyckte var så himla fin och den har jag endast använt en gång. Kanske ska passa på att ta den. Då blir iallafall han glad. Jag kan inte förstå varför han tycker just den är så himla fin för så speciell är den verkligen inte. Nästan lite tantig faktiskt... på fel sätt liksom hehe. Jaja vå får se. Som ni märker har jag beslutsångest gällande flera saker idag...

Imorn är det alltså dags om det nu blir så att jag kommer iväg och rösten håller. När jag testsjunger nu så tappar jag mest rösten så det känns ju inte direkt hoppfullt. Jag har velat gå på en idolaudition sedan det började, men har aldrig haft nån att gå med. Vilket jag ville. Så nu när jag äntligen har det och det är i Karlstad av alla ställen. Ja ni vet ju resten så som jag tjatat... Besviken och ledsen känner jag mig. Mest ledsen!! Fast också elak. Ska jag låta Tess gå sälv då? Det känns ju inte heller kul att ha på samvetet. Och va trist att ej få vara med när hon går vidare!! Som jag vet att hon gör denna gång. Det är din tur gumman, jag känner det på mig!! :)

Om ändå någon kunde ta de rätta besluten åt mig.....

Fortfarande vaken

Jag använder ju min gamla mobil just nu eftersom den nya pajat. Och jag fastnade vid nya och gamla bilder som jag kände att jag ville föra över till datorn direkt innan det försvinner från minnet. Här får ni smakprov på vad som fanns att se...

1.   2.   3.                                4.   5.   6.   7. 8.   9.   10.  11.


1. Jag och Henrik på Örebro Flygplats med Turkiet-Alanya på biljetten.
2. Jag med Laban som bebis i handen.
3. Henrik med bebis Laban i handen.
4. William är på myshumör.
5. Henrik under en av sina matcher i elitserien, JIK.
6. Jag i lördags innan flaskan blivit allt för tom.
7. Råttan kom på besök dessutom. Min och Henriks lilla vän. :)
8. Jag och Jenny som skrattar åt nått (minns ej vad..) hehe
9. Sådär ja... :)
10. Fasters prins i somras.
11. Fasters prinsessa i somras.

Roligt med kort. Man har minnen man kopplar till dem som gör dem speciella. :)
Men nä nu ska jag faktiskt sova...nu ska jag faktiskt det!

Fan rent ut sagt....

Jag blir så trött på att jag ska bli sjuk vid fel tillfälle jämt. Nästan hela familjen Stjernberg, inkl. älsklingen, åkte på en ordentlig förkylning för några veckor sedan och jag klarade mig galant. Men nu, ja nu kommer det minsann. Blir såååå irriterad. Önskar att jag kunde vakna imorn och må toppen....

Usch så jag klagar. Stackars mig va hehe...nä då så synd är det väl inte om mig då!! :)

Nu är det snart natta och jag ska krypa till kojs. Behöver min skönhetssömn. Idag blev Miranda utskriven och imorn åker dem hem. Nästa operation blir när hon är runt fyra år så nu kan vi slappna av och bara njuta av vår prinsessa i över tre år. Underbart! När jag pratade med mamma i eftermiddags så lekte William för fullt i bakgrunden. Ett väldans väsen på honom vilket tydde på att han hade kul hehe. Gick förbi en kille när han lekte som mest och då hörde jag honom fråga.. "Vart ska du?".... Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Vad enkelt det är när man är liten. No worries där inte.....

GodNatt, Sov Gott


Upp och ner..

Ena stunden är jag jättemotiverad inför lördagen, mest för att det ska bli så himla kul. Men så andra stunden, då örat värker, tänker jag att jag inte kommer att orka stå ute och vänta så länge. Nu tänker jag inte fundera mer på hur jag ska göra utan helt enkelt vänta tills imorn och ta ett beslut då. Måste ju träna på låten också...ajajaj va nervöst hehe. Men sååå roligt om vi kommer iväg!!

Åh min underbara prins skulle överraska mig imorn hade han tänkt. En förmiddag på det nyöppnade FilipSpa här i stan. Han tyckte att det skulle passa bra som uppladdning inför min audition. De skulle dock ha rengöring av nått filter just då så det fanns inga tider imorn...Synd!! Men tanken var underbart gullig. Älskar dig min goding.

Nu har jag läst 37 av 68 sidor i boken. Går segt känner jag. Motivationen är som bortblåst. Men måste man så måste man. Bara att kämpa vidare nu då...


Varför just nu?

Kan det vara ett tecken på att jag inte borde ställa upp i idol? Eller....

Jag undrar mest bara VARFÖR JUST NU?

Har ju haft ont i halsen ett tag och igår blev det värre. Tänkte att när jag vaknar (idag) så ska jag ta hand om mig själv ordentligt. Krypa ner under en filt med en kopp te och bli bra i min lilla hals. Vaknade dock med  huvudvärk, rinnande ögon och öronvärk. Det är precis som att när jag verkligen ser fram emot nånting väldigt mycket så skiter det sig på det ena eller det andra sättet. Det gör mig ledsen!! Det värsta är nog inte att jag inte kan ställa upp att sjunga i såfall. Det är nog snarare själva grejen jag hade sett fram emot. Trötta Jag, Tess och Nettan med våra packningar och filtar... :).. Nervositeten, spänningen i kön... roligt med mycket folk och kanske några kända ansikten?? Vem vet hehe. Hade velat göra detta tillsammans med Tess... Jaja jag får väl avvakta ytterligare och se. Det är ju bara torsdag än... (håll tummarna för mig nu allesammans).

Nu ska jag krypa ner under en filt med en kopp te och bli bra i min lilla hals, mitt lilla huvud, mina små ögon och mina små öron.....SUCK!!  Ni hör va härligt positiv jag är idag... men vad kan man annars vara!!?

Jag skriver förmodligen senare och hoppas då på att jag kan klaga mindre och tjoooa mera......  


Sanningens ord

Jag erkänner att jag inte pluggat ett enda dugg idag. Slarvigt jag vet. Vet faktiskt inte vad jag gjort, tiden har bara rullat på. Vi har ätit pizza, kollat på Greek och sedan bara varit. Skönt, men slarvigt!!

Pratade med mamma förut, som nu är i Göteborg, och allt är fortfarande väldigt bra med Miranda. Läkarna är till och med förvånade vad snabbt hon återhämtar sig. Idag tog de bort (hm...ja vad tog de bort....) det som gör så att man lätt kan koppla henne till en pacemaker. Och imorn ska de röntga m.m. för att se att allt ser bra ut. Tänka sig, sedan kanske hon blir utskriven. Läskigt sa Henrik då. Ja jag håller med en aning. Lite läskigt att redan ta hem henne. Men skönt samtidigt kan jag tänka mig.

Nu ska jag fixa sista tvätten. Har ej bestämt än om nån här ska skjutsa hem mig eller om jag ska sova kvar. En sak vet jag... Jag är extremt trött och skulle kunna somna när som helst. GodNatt

Dom är överallt...

Vid en diskussion jag och Henrik hade häromdagen så frågade han mig... "Är du så himla sugen på att skaffa barn älskling". Och ja jag är sugen, men jag känner ju också att jag inte vill det just nu. Det finns så mycket annat jag skulle vilja göra innan. Saker som jag vet att Henrik också vill göra. Vår efterlängtade resa till Thailand, roadtrippen i USA...osv. Men visst vore det mysigt med ett litet knyte, det vore ju det. Och när jag blir sådär sugen tycker jag mig se barnvagnar och gravida kvinnor precis överallt. Det gör ju knappast saken bättre hehe.

Nu sitter jag i Nykroppa och ska snart sätta igång med pluggandet. Är väl meningen att jag ska klippa Magnus, men han spelar poker just nu så vi får se hur det blir med det. Måste ju börja läsa den där boken jag fick låna utav Tess. Förmodligen ingen superskojig bok, men förhoppningsvis någorlunda lättläst.

Jag återkommer säkert senare ikväll, Adjöss sålänge!!

Tänker på dig min lilla blomma.

När man får ett sms med de orden så kan man inte annat än le. Speciellt inte när det är från den personen man älskar mest på hela jorden. Tack underbara älskling!!

Nu pratar jag med Nettan om helgen... Ska bli en rolig, spännande, jobbig och intressant helg. 50-års kalas på fredag för Agneta. Idol audition på lördag. Vad som helst kan hända hehe.

Men innan dess har vi onsdag och torsdag som ska fyllas med plugg, textinlärning, klippningar, plugg, träning, plugg....ja ni förstår. Längtar faktiskt en aning till sommaren. För precis som min klasskamrat Marie sa idag....trots att man kanske ska jobba under sommaren så ska det bli skönt att slippa plugga under sin lediga tid. Håller absolut med! Skönt ska det bli!

Dags att iallafall försöka sova nu då. Sov som vanligt några timmar på eftermiddagen/kvällen. Egentligen inte bra, men helt nödvändigt just då!! GodNatt

(slängkyssar till min hårt arbetande karl)


Värdelösa telefon!!

Igår pajade meddelandefunktionen helt på min mobil. Går varken att skicka eller ta emot sms. Jag blir väl tokig snart tror jag. Så om någon försökt få tag i mig genom att skicka sms...GE UPP för jag kan ej ta emot dem eller svara... :( Ska ringa 3 och klaga så snart jag orkar. Är just nu så trött att jag inte orkar samtala med någon i telefon.

Föreläsningen idag va faktiskt riktigt bra. Nyttig med tanke på vår kommande VFU-uppgift, som jag nu tack vare föreläsningen förstår bättre. Ska bara försöka komma på vad jag ska göra för observation. Lite knivigare, men det löser sig alltid. När föreläsningen var slut så hämtade Henrik mig så åkte vid till Mitt i City. Kycklingspett, ris och jordnötssås beställdes, men besvikelsen var stor. Inte alls så gott som vi hoppats. Snarare lite torrt ris och smaklös sås. Tråkigt!! Vidare till Pets där Henrik köpte fiskmat, växter, saltkulor och ett litet akvarium till våra fiskbebisar. Om vi nu lyckas få upp några levande. Henrik håvar för fullt just nu, men det är icke en lätt uppgift. Det är snabba små rackare vill jag lova. Dessutom har de väldigt beskyddande föräldrar som tar sina små barn i munnen, simmar iväg och spottar ut dem på ett nytt ställe hehe. Häftigt!!

Igår skulle vi ha åkt till Nykroppa, men vi blev för trötta. Därför bestämde vi oss för att åka idag istället. Men gissa.... vi är för trötta idag med. Henrik har ju jobbat natt och hann bara sova fyra timmar innan det var dags att hämta mig. Och jag...ja jag är ju alltid trött!! Sköt alltså fram det åter en dag så få vi se om vi orkar imorn då hehe.

Nu ska vi titta på One tree hill och bara softa...gött vill jag lova! Baj Baj

Inte bra!

På fredag ska ju en reflektion in, men jag upptäckte ett litet litet problem. Det är en bok jag ej fått tag på ännu... och det är självklart just den boken. Ajajaj inge bra inte. Förhoppningsvis kan jag låna Therese i slutet av veckan så jag får väl stressa ihop nått. Hoppas jag hinner!

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Blev lite trött vid halv sju tiden och somnade skönt i vår älskade säng. Så nu är jag ju inte lika trött. Men sova måste jag så...GodNatt


Sovmorgon som kallas duga

Jag har precis värmt mig en kopp oboy och ska titta på lite mer Entourage. Blev en rejäl sovmorgon idag, som alltid när jag är ledig hehe. Men det är skönt! Jag är fortfarande trött dock, vilket är mer konstigt. Kanske sov för länge istället. Imorn är det skoldags igen. Föreläsning och förberedelser inför inledningen vi ska ha på onsdag. Hoppas det går fort för jag vill gärna hinna med kvart i två bussen iallafall.

Idag blir det nog en tur till Nykroppa. Ska klippa Agneta och Magnus. Ska dessutom passa på att tvätta. Perfa när man kan åka till svärföräldrarna och låna tvättmaskinen. :) Hm..nä det står helt still i huvudet idag. Trött och dann... så jag ger mig för nu. Adios!!

Älskling, kom hem!!

Det är verkligen tråkigt att gå och lägga sig alldeles själv. Behöver min älsklings trygga varma famn för att kunna somna och sedan sova ordentligt. Under helgerna sover jag som bäst för då har jag honom vid min sida. När han inte är hemma och jag väl har somnat så vaknar jag till hela tiden. Sover oroligt och extremt dåligt. Detta gör ju att jag blir jättetrött om dagarna och bara vill ligga hemma och sova. Inte bra! Vissa kvällar kan jag inte ens somna även fast han är hemma. Bara om han ligger bredvid mig. Då han är ledig och jag lägger mig innan honom så ligger jag vaken och vänder och vrider mig ända tills han kommer och lägger sig. Då helt plötsligt somnar jag utan större problem. Konstigt!

image19

Nu ska jag iallafall strax gå och lägga mig. Förhoppningsvis är jag så trött efter helgens bravader att jag somnar fort. Ska ju som tur är inte upp imorn heller. Älskar lediga dagar hemma med min älskling. GodNatt...


Trött och ensam

Jag önskar att Henrik slapp jobba i natt så att han kunde vara hemma hos mig istället. Skulle behöva en riktigt underbart go kram från min riktigt underbara pojkvän just nu. Älskar dig hjärtat. Pratade med honom i telefon förut och precis när vi skulle lägga på så hörde jag arbetskamraterna i bakgrunden. Puss puss, hej då!! Så säger vi varje gång vi lägger på. Stackars älskling blir mobbad på jobbet för att han är så snuttipluttig mot sin flickvän hehe. Stå på dig älskling!! :)
Under middagen på kinan tidigare idag så smiddes det planer om en roadtrip i USA. JA JA JA säger jag då. Fy fan va kul det skulle vara. Magnus, Fripp, Henrik och jag satt och drömde oss bort där ett tag hehe.

Miranda mår alldeles perfa just nu. Allt går precis så bra som det kan göra och hon ska förmodligen få eget rum på avdelningen nån dag snart. Känns så himla skönt att allt har gått så smidigt och bra. Hoppas det håller i sig.
 
Just nu tittar jag på Entourage. Den är lite händelsefattig ibland, men ändå hyffsat bra. Imorn blir det DPH som jag längtat så efter. One tree hill, Gilmor girls, Grey´s..m.m. skulle också börja komma tillbaka såg jag. Som jag har väntat!!! Äntligen!!!

Just det ja såg ju en film förut. The Notebook... Upptäckte att jag sett den förut, men den är bra mysig alltså. Äkta kärlek så man känner det i hela kroppen. Härligt! Magnus laddade hem en film på min dator tidigare idag och så har jag kvar nån jag ej sett, men jag har nog ej tid i veckan. Har en reflektion att lämna in på fredag och lite annat att stå i dessutom. Upptagen kvinna detta. :) Såpass upptagen att jag faktiskt inte har tid med detta längre hehe. Adjöken!!

Sura gubbar och sega tanten

Bröderna Stjernberg ligger och sover. Bäst att jag inte väcker de för då blir det liv. Själv är jag bara väldans seg. Kan inte sova mer. Gårdagen va skojig. Poker, guitarhero, pizza (tack Fripp :), babbel-sms-mms med Nettan, baccardi apple, och sedan hotellet. Henrik hade sin fina nya t-shirt och va också extra snygg i sin nya jacka. Mums! ;) Själv hade jag den nya skjortan eller vad man ska kalla den. Trivdes iallafall väldigt bra i den färgen. Ska nog ha den nästa lördag! Hotellet va riktigt kul för jag och Jenny rockade loss ordentligt. Blev nog av med några kilo där haha. God passoa drink fick jag också, gratis, för "bartendern" (som egentligen är dj) visste ej vad den kostade haha....Gratis är gott!! Henriks drink, som iofs endast kostade 50kr , va fruktansvärd. Han beställde en jäger-redbull och den tillfälliga bartendern blandade lakritsshot och redbull....fy fan. Va som att ta en shot varje gång man tog en liten klunk. Hemskt! I natt fick vi Henk och Magnus som nattgäster. Rya följde med en stund igår också för att äta upp sin mat innan han gick vidare till storebror Gurra. När jag vaknade hade dock Henk åkt...säkert nått med fotbollen som vanligt :). Men som sagt Magnus och Henrik är kvar och ligger och snarkar i varsitt rum. Tur att vi har en trea så att jag kan sitta här i datarummet utan att störa någon allt för mycket hehe. De ligger säkert och irriterar sig på knappandet på tangenterna iallafall. Nä nu tar jag nog i. Så farliga är de faktiskt inte dessa Bröderna Starmountain. Jag är ju faktiskt tillsammans med det större utav dessa två troll och trivs väldigt bra med det ;).

Nu ska jag snart ta en dusch och sedan blir det kinamat för hela slanten. Skulle få sällskap utav paret Ewen dessutom. Om de nu minns det vill säga. Jag undrar jag hur bra minne Magnus har idag förresten... är ju skyldig honom 50kr.

Några få bilder från gårdagen bjuder jag på senare!! Så jag återkommer senare!!

Nyttig start på dagen!

Igår efter promenaden och solandet så gjorde vi ett pass med vår nya boll. Kändes väldigt skönt och väldigt mycket hehe. Det tar nog rejält skulle jag tro, vilket är precis vad jag önskar. Gick upp nu före Henrik för att hinna köra ett pass innan vi ska sätta igång och städa här hemma. Ska nog eventuellt följa med Jenny och sola också. Får se vad som hinns med innan vi får besök.

Ikväll är det alltså lite partaj på listan. Jenny, Sarfve, Magnus, Fripp, Henrik och jag är det väl som jag vet nu. Trevligt, men synd att inte Madde och Nettan kan vara med. De tråkisarna ska vara på femkamp på nöjes, äta på Napoli och gå på Blue Moon.... Fy va tråkigt va??!! Nä inte alls!!. De kommer ha sååå himla kul och den där femkampen är jag jätteavis på. Ta i lite åt mig med tjejer.. ;)...

Nu sätter träningspasset igång. Go Ida-Marie!!

Karlsdag

Hämtade Magnus och Madde klockan ett idag och åkte till Karlstad. Blev en sväng på Bergvik, present till Agneta, tröja, sjal och snoddar till mig. Henrik hittade två ursnygga vårjackor och en t-shirt. Magnus en snygg peak hood och Madde ett jättefint linne och lite annat smått och gott. Nettan dök upp också så det va skoj!! Alla åkte vi nöjda och glada därifrån vidare till Bibliotekets café inne i centrum. Vår käre vän David har nämligen blivit delägare. Sedan blev det mat på Donkan och hemfärd.

Jag berättade ju aldrig om det bästa vi fick med oss hem. Köpte en pilatesboll som jag så länge velat ha. Älsklingen va snäll och köpte en åt mig den godingen. Så nu blir det träna av kan jag lova. Gud va kul!! Jag är såååå nöjd hehe.

Nu ni är Miranda opererad och ligger sövd i Göteborg. Hon skulle vara sövd hela natten. Det va tydligen mer kompicerat än vad de väntat sig, men till slut hade allt gått bra. Får hoppas att det håller sig stabilt och bra. Älskade lilla vännen!! Kämpa på älsklingen!

Nu ska jag se klart Så ska det låta och sedan ska vi ta en promenad ner till solariumen. Imorn kommer ju som sagt mamsen och Wille och sedan blir det nog fest på kvällen. Lugna puckar med drinkar här i Filipstad med Magnus och grabbsen skulle jag tro. Roligt.

Som sagt....så ska det låta!!


Beundransvärt

Jag och Henrik pratade om Mirandas operation och jag sa det till Henrik att jag hoppas så innerligt att vi får friska barn. Han höll med såklart. Fy vilken pers det måste vara.

Och alla dessa bortrövade barn i Sverige. Fy fan vilken hemsk upplevelse att förlora sitt barn till dessa onda människor. Jag bara ryser. Vad lever vi i för värld?

Jag beundrar föräldrarna till dessa barn.


Nu kommer det mera!!

Jaha nu har de åkt härifrån igen och jag sitter och väntar på att en film ska komma hem. Min älskade vän Therese tipsade om A walk to remember så den ska jag se idag tänkte jag. Har även The Notebook, Inside I´m dancing och The Wedding date. Ser fram emot att sitta och snyfta för mig själv åt dessa "tjejfilmer" hehe.

Ikväll kanske det blir Nykroppa för det är innebandy. Så sent som halv tio dessutom så vi kanske blir kvar över natta. Imorn ska jag, Henrik, Magnus och Madde åka och shoppa i Karlstad. Blir skojsigt det. Får INTE glömma mitt presentkort på MQ bara för då blir jag galen på mig själv.

På lördag kommer min älskade gullunge William och Mamsen. Blir väl att busa lite, äta hemmagjorda hamburgare, klippa Mamsen och mysa.

Söndag blir det förhoppningsvis balance med Jenny och sedan bara slappa på. Är ju ledig måndag dessutom. Fy fan va gött hehe.

Och så en sak innan jag ger mig för nu....

Henrik: Du är verkligen underbar. Tack för att du finns och för att du är så mycket MIN... ;) Älskar dig!!

Therese: Är så himla glad att vi träffats och blivit så bra vänner. Hur skulle jag orka med dagarna på skolan utan dig där. Du är bra för rolig, härlig och go stumpan!!


080410

Och hur gick operationen idag då?! Inte ett dugg gick den för det blev såklart ingen Herregud va fan är det för fel på detta system. Bror, Linda och Miranda va på plats klockan sju i morse och gjorde lillan redo för operation. Klockan åtta skulle narkosläkaren komma. Tio i åtta kommer de och meddelar att det kanske inte finns plats på biva så det blir eventuellt ingen operation. Halv ett får de beskedet som självklart lyder att operationen blir framflyttad till imorgon. Börjar bli väldans tjatigt detta. Och hur ska man kunna lita på att den blir imorn då? Eller dagen efter det? Nä fy sjutton för systemet på biva säger jag.

Jaha till nått roligare. Tack för er uppmuntran mina älskade vänner. Jag ska göra mitt bästa nästa lördag!! På vägen hem idag så nös jag om och om igen. Dessutom hostade jag som tusan så jag blir ju galen nu om jag skulle bli sjuk. Får inte hända!!

Jaha nu får vi besök också... Magnus och Madde ringer precis på... ska vara social då så får jag skriva mer sen...

Deeet koommmerrrrr meeera!!!!!!


Mycket nöjd!!

Kan stolt meddela att jag fick VG i förra kursen...YES va skönt..hehe

Har visst mkt tankar just nu om allt möjligt. Främst handlar de om mitt utlämnande av mig själv nästa helg... Många låtar snurrar i mitt huvud... Hero? I remember love? Right here waiting?

Hoppas jag bestämmer mig innan lördag klockan nio iallfall för då gäller det.... om jag inte hinner fega ur innan det.

Okej nog med babbel från mig idag. Nu ska jag sova!! Natti natt


Mannen i mitt liv

Denna gången är det inte Henrik jag talar om...även om han är mannen i mitt liv på ett annat plan!! :)

Jag har en så otroligt stark kärlek till en kille i 4-års åldern. Tänk att en så liten pojk kan ge mig en sån otrolig värme och kärlek. Varje gång jag talar med honom i telefon så ler jag och varje gång vi träffas vill jag hålla honom i mina armar för alltid. Så oskuldsfull, men ändå så medveten och klok. Han lyser upp min dag då vi träffas och jag längtar efter honom varje sekund jag är ifrån honom. Han är mitt allt och lite därtill. Han är fasters älskling!

" Fajmoj ska du ut och ta ett bloss nu igen? Jag tyckej att du ska sluta med det däj, annars kommer det ut däjbak vet du "  

Hm..svårt att veta vad han får allt ifrån och vad han menar ibland hehe.

" De här jockaj fett " 

Han pratar om godiset han har köpt.

" Men jag är inte alltid så jolig, ibland kan jag vaja dum också " 

Jag har gett förslag på att han kan sova hos oss i sommar. Nångång när det är fint väder så vi kan vara ute och ha roligt.

" Vad är det däj"

Några år tillbaka då han mitt i ett bus stannar upp då handen hamnat mellan benen på Henrik. Henrik blev alldeles stum och tittade på mig med menande blick. Jag kunde inte annat än skratta, mest åt Henriks min. Smått panik i den blicken haha.  

" Vajföj? "

Den ständiga frågan just nu, varför?!! Inte alltid lika lätt att svara på. :)

William Grefve, du är min lilla ängel. Underbar på alla sätt och vis.

image39

Ses på lördag fasters gullunge!


Jenny kom hem!

Nu har jag tittat på gamla kort och nu får det vara nog. Nu måste du komma hem Jenny så vi kan börja träna. Får ligga i stenhårt nu framöver så vi får ordning på mig hehe. Det svåraste är nog att sluta med godis för jag är ju en sån godisgris. Börjar jag träna ska jag väl dock kunna unna mig ibland utan det dåliga samvetet. Jag vill se ut som jag gjorde för kanske två år sedan!! Önska mig lycka till!


Onödig resa!

Idag hade jag lika gärna kunnat stanna hemma för fy vilken dålig och extremt tråkig föreläsning! Onödig är rätta ordet!! Jaja nu va det gjort iallafall och jag är hemma igen. Tog bilen i morse för det var meningen att vi skulle stanna kvar med studiegruppen efter föreläsningen. Gick ju sisådär eftersom inte alla va där osv... Ska väl sitta en sväng imorn. Hoppas jag?!!

Idag ska jag och Henrik till apoteket och hämta ut vaccinet. Måste ju förbereda oss väl inför resan i augusti. Första sprutan ska tas på torsdag. Tur att jag inte har några problem med att ta sprutor.... värre för andra har jag hört, eller vad säger du Magnus?!! :) Vi måste handla lite nödvändigheter också har jag märkt...slut på både det ena och det andra här hemma. Tråkigt att handla. Eller det beror på vad man handlar iofs. På fredag kanske vi ska ta en sväng till Örebro och outlet....det är definitivt inte tråkigt hehe. Har lite snålt med pengar iofs, men skulle vilja hitta shorts inför sommaren och sedan nått nytt fint att ha på den kommande audition som jag förhoppningsvis ska våga gå på. Blir ju en rolig upplevelse iallafall, speciellt om Tess stumpan går vidare. HOPPAS! Tredje gången gilt vet du vännen! :) Så nu får Karlstad passa sig. Själv ser jag det mest som en rolig grej. Eller ja lite roligt vore det ju om man kom vidare förstås hehe. Vore iallafall skoj om de inte tyckte att man totalt kass. :)

Vad ska jag göra nu då? Jag vet faktiskt inte. Är trött och hungrig som vanligt så kanske kryper jag ner en sväng bredvid min älskade pojkvän som sover sött. Kanske börjar jag laga mat. Kanske sitter jag framför datorn och spelar spel. Jag vet faktiskt inte.

Imorn är det operation för Miranda lillastumpan. Vet att du klarar det fint fasters favorit. Längtar efter att få träffa dig igen och krama om dig massa, massa....

Over and out

Typiskt

Jag tvingade mig själv att vara vaken ett tag till och vad har nu hänt? Jo jag är hur pigg som helst helt plötsligt. Får hoppas att tröttheten kommer tillbaka då huvudet landar på kudden.

Nu ska älsklingen åka till jobbet och jag ska krypa till sängs...på riktigt denna gång hehe!!

Orkar inte

Jag tror faktiskt inte att jag klarar av att vara vaken till klockan åtta. Nu är hon snart sju och jag somnar snart sittandes. Jag ska plocka fram kläder inför morgondagen, gnugga bort sminket och borsta tänderna sen tror jag det får vara nog med tisdag för mig denna vecka. Jag längtar redan till helgen. Dels för sömnens skull, men också för att mamma och Wille kanske kommer på besök. Kanske ska göra min goda hamburgare och bjuda dem på.....:) Hm...jaha nu kände jag mig plötsligt lite småhungrig. Kanske borde äta nått innan jag somnar. Många timmar tills jag får nått i magen annars. Jaja pladder pladder... Godnatt

Läran om lärandet

Didaktik är läran om lärandet. Det fick jag minsann lära mig idag. Hyffsat skoj lektion idag. Tiden gick iallafall snabbt. Efter den åkte jag in till stan och träffade Linda och Nettan. Vi gick upp en sväng på Nettans jobb och sedan gick jag och Linda till bussen. När jag kom till Filipstad hämtade jag böckerna på biblan och fick mig en mindre trevlig överraskning. Förra böckerna jag lämnade tillbaka hade kommit in två dagar för sent och därför är jag nu skyldig 20kr. Ingen stor summa, men irriterande ändå. Förmodligen tänkte jag som så då att den 15/3, då böckerna skulle vara tillbaka, va ju en lördag och därför lämnade jag dem på måndagen istället. Inte visste väl jag att biblioteket har öppet även på lördagar. Min lilla hjärna har knappt öppet på lördagar!!

Nyss har jag smällt i mig en tallrik glass och nu ska jag försöka hitta på nått jag kan underhålla mig med de närmsta timmarna. Skulle lätt kunna somna nu, men det är inge bra om jag gör det för då hinner jag vakna senare ikväll och sedan inte somna om. Jag får hålla mig vaken till åtta iallafall så kan jag lägga mig sen. Jag ska nog börja med att testa ett nytt spel och sedan ringa mamsen en sväng. Hon flyttar ju in på Nyponvägen idag för att ta hand om huset och lilla Wille. Måste höra om hon hört nått från bror och de. Se till så att resan gått bra!

Over and out

Så va denna helgen över

Att det alltid ska gå så förbaskat fort. Och ändå har jag haft långhelg. Sanslöst tråkigt! (inte helgen alltså, utan att den gick så fort hehe)

Blev en tripp till Nykroppa denna afton. Innebandy och korv med bröd , mos och räksallad. Mums. Fick dessutom efterrätt i form av varma päron/persikohalvor med smält mintchoklad och grädde. Vet inte om jag va så förtjust i päronet när det va varmt, men chokladen va smarrig. Jag är en riktig godisgris jag!! :)

Se så smarrigt!!!!


Nu dricker jag varm oboy så att jag somnar gott i den stooora ensamma sängen sen. Pratar med Plättan på msn dessutom. Ämnet är filmer. Jag älskar att kolla på film, om man lyckas hitta något bra. Jag och Henrik lyckades faktiskt riktigt bra i helgen då vi har såg både Stardust och The golden compass.... Mycket bra båda två!!  Känns som om jag redan skrivit det en gång tidigare...mitt minne är tydligen inte det bästa. Jaja har jag det så skadar det inte att nämnas igen hehe.

Okej sov gott nu då allesammans och ha en bra kommande tisdag!

080407

Lediga måndag och det känns skönt. Endast tre dagar i skolan denna vecka vilket gör det lite lättare att åka dit. Tror jag hehe. Jag ska nog dock inte göra så mkt idag. Läsa som vanligt hehe. Vattna blommorna är ett måste dock för det glömmer jag hela tiden av.

Jaha imorn är det dags för Grefves att ta färden till Göteborg igen och på torsdag är det planer på en operation då. Känns faktiskt som att det blir av denna gång. Miranda är frisk och sjukhuset kan inte (har sagt att de ej ska) skicka hem de igen med tanke på vad många grr de blivit ombokade. Bara att vänta och se som vanligt!

Nu ska jag nog lägga mig oh läsa... Började i en ny bok igår; Tillbaka till livet, som jag fick låna utav Nettan. Har endast läst ett kapitel så jag vet ej vad jag tycker om den än. Förhoppningsvis är den bra! :) Måste hämta böckerna från biblioteket också...två av alla jag reserverat fanns nu inne. Jag undrar jag hur länge jag ska behöva vänta på de andra! Jaja jag återkommer när det börjar snurra i huvudet och klia i fingrarna. Adjöss!!


Tidig till kojs

Jag blev alldeles alldeles jättetrött nu och ska därför redan krypa till kojs. Trots att jag faktiskt är ledig imorn. Ska väl läsa lite först i min lilla bok, men sen blir det sova av. Synd bara att jag får lägga mig, samt somna helt själv ikväll. Henrik är ju på jobbet den stackaren. Om jag är trött vad ska då han vara!!? 

                                       

ZzzZzzZzz........................


Slapparsöndag

Blev en sen ankomst till Hotellet igår, men vi fick en rolig timme som vi spenderade både i baren och på dansgolvet. En trevlig Hälleforsjänta vid namn Marie fick göra mig sällskap på golvet, men grabbarna va inte sena med att komma efter. När det va dags för stängning gick vi promenaden förbi grillen såklart. Fripp, HP, Magnus, Daniel, Henrik och jag va det glada gänget som gick vidare hem till oss. Guitar Hero, mat, en sovande HP, snack om gamla tider och katter underhöll oss i några timmar. Fripp och HP gick hem, men Magnus och Daniel fick ta plats i sovrumet över natten. Innan vi somnade låg vi alla fyra i dubbelsängen och pratade om allt möjligt. Jag somnade dock under samtalen så pojkarna låg uppe några timmar utan mig. Tror klockan va sex när de gick och la sig. När jag somnade har jag inte en aning om, men skönt va det!

I morse va jag den tredje att vakna...tro´t eller ej, men Magnus Stjernberg vaknade före mig. Helt otroligt hehe. Och på bra humör dessutom. Trevlig överraskning ;)... Vi tittade på tv, Nettan kom på besök och det slank ner en sallad från Babylon. Fripp, HP och Magnus gjorde oss sällskap tills alldeles nyss. Jag har precis tittat på en lättsam och bra film på trean och ska nu lägga mig och läsa. Börjar bli hungrig IGEN så snart blir det resterna av pajen som får smörja magen. Mumsa!

Tack för en trevlig kväll igår mina vänner... mina manliga vänner, må säga att det va aningen mansdominerat här igår. En tjej på kanske 12 killar. Men va sjutton gör det. Huvudsaken är ju att jag har min älskling med mig. Alltid lika roligt!! Älskar dig godis!! Fick även lura en utav killarna som va här på förfesten. Riktigt roligt haha...bra idé Gurra!!


Fest minsann...

Jaha nu sitter jag här med partykläderna, sminket och håret iordning. Och första drinken i handen. Magnus, Fripp och min äskling sitter vid datorn och spelar poker, men snart ska festen dra igång ordenligt när vi förmodligen går vidare. Skoj skoj skoj få vi hoppas...

Ha en kanon kväll allesammans!!! :)

Jamenvisstni...

I morse vaknade vi av en kraftig smäll. Katterna rev tvättstället. Sedan tog det ett tag att somna om. Efter ett litet tag vaknade vi av ännu en smäll. Laban hade kastat sig upp på handtaget, fått upp dörren och lyckats flytta kattburen som Henrik ställt i vägen. Vad trodde vi egentligen? Laban kan allt...hehe. Våra älskade katter har en förmåga av att väsnas så när vi sover så vi stänger ofta ute dem... lite svårare nu när han lärt sig öppna dörrar hehe. Jag kunde efter detta inte somna om så jag la mig och läste. Henrik fortsatte sova under sitt täcke bredvid mig. Nu va ju klockan ca halv elva så egentligen kunde jag ju ha gått upp och startat dagen, men nej då. Jag läser några kapitel nerhasad i sängen, blir trött igen och somnar om. Kvart i ett va nog klockan när jag gick upp. Men det är ju faktiskt lördag...:)

Jag och Henrik har precis sett en film...Stardust. Den kändes lång, men va faktiskt väldigt bra. Och nu sitter Henrik och spelar poker. Själv ska jag spela ett spel och sedan krypa upp i soffan med min bok. Förhoppningsvis utan att somna hehe. Ikväll ska vi ge oss på en ny utmaning gällande maten. Det blir Agnetas alldeles fantastiskt goda tacopaj. Inga svårigheter egentligen så vi borde lyckas, men man vet aldrig. Vi ska iallafall göra ett försök.

Jaha nu ringde Mamsen. Hon ska ha fest ikväll hon. Arbetskamraterna kommer runt sju tiden och det ska ätas av smaskig sallad och tårta. Tror dessutom de skulle ge sig ut på en pubrunda så får nog en kanonkväll!!

Over and out, see you later tonight


Dolda talanger?

Jag har upptäckt att jag är en baddare på att göra hemmagjorda hamburgare. Mums!! :)

Ingen bra dag...

Om man bara kunde vara nöjd med sitt utseende. Jag vill så himla gärna få bort allt jag är så misnöjd med och det NU. Vet dock att det ej går på ett knäpp med fingrarna. Ska dock försöka lägga ner min själ i detta nu. När förkylningen helt gått över blir det träning för hela slanten. Jag hoppas att jag håller detta nu. Jag vet ju hur det brukar gå. Det är verkligen inte lätt!!!

Idag ska jag ta en lång promenad och sedan försöka hitta ett nytt lite nyttigare recept att testa ikväll. Henrik ville ha pommes...perfa när man känner sig som jag just nu. Vi får se vad det blir. Inge godis denna helg iallafall. Ska köpa till en fruktsallad och lite glass till. Bättre det iallafall.

Igår läste jag ut Flyga Drake (absolut värd att läsa) och så började jag på en ny bok jag köpte mig igår. En som inte ingår i kursen alltså. Magdalena Graafs självbiografi Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Den verkar bra hittills.

Nej nu ska deppandet fortsätta. Hörs!


En otrolig längtan

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är jag längtar så efter. Känner bara att det behövs nått nu för att pigga upp mig. Kan vara resan. Jag behöver göra nått roligt och nått annorlunda från denna vardag. Jag blir alltid deppig när jag är hängig så det är inget ovanligt iofs. Ganska skönt då faktiskt att ha en resa planerad som man kan drömma sig bort till, längta efter. Idag är det 4 månader, 1 vecka och 1 dag kvar tills vi sitter på planet påväg till Tunisien. Kan låta som en lång tid, men tänk bara så fort tiden går och först är det ju en hel sommar att njuta av. För jag räknar ju självklart med att vi får en strålande varm och härlig sommar detta år!!!

                                         



Jaha så vad ska jag göra resten utav denna kväll då tro... blir förmodligen lite kvällsmat snart, sedan är det ju Top model 9 ikväll. Det krockar tyvärr med Barnmorskorna så jag får väl vara där och zappa lite förstår jag. Imorn blir det skola, lunch med Nettan och Fripp på stan och sedan kalas hemma hos familjen Stjernberg då pappa Ulf fyller år.
Förresten så är det snart dags för mamma Stjernberg att fylla jämna 50 minsann. Då blir det kalas kan jag lova hehe. Nä hon ska väl inte ha ngt stort, men god mat och gott sällskap av familjen och några vänner iallfall skulle jag tro. Blir skoj det!

Idag är jag på ett riktigt skrivarhumör. Skulle kunna skriva hela kvällen om allt jag tänker och känner hehe. Tråkigt för läsare, skönt för mig. Oj nu hoppade lilla Laban upp i knät på mig. Inte så lyckat eftersom datorn låg där hehe. Han är väl sugen på ett inlägg han med kanske. :) Jag undrar jag hur mina älskade brorsbarn har det. Ska nog ringa till helgen och prata lite med dem. Får lite abstinens när jag varit ifrån dem för länge. De barnen sprider verkligen glädje. Älskar dem mer än jag kan förklara i ord.

Nu hör jag att min älskade pojkvän är påväg hit...han är hungrig förstår ni hehe. Får se vad han säger om mitt förslag med varma mackor?!! Oj då svaret blev en suck, men sedan verkade han överväga det faktiskt. Har iofs kanske inga saker till det. Jaja det märks. Nä nu ska jag hitt på nå som de säger i Djungelboken.

Over and out

Sömnlösa nätter och värk i örat

I morse hade jag ingen ork alls att ta mig till skolan och den första föreläsningen (somjag inte gärna hade missat egentligen). Jag har sovit uruselt denna vecka och i natt va det inge bättre alls. Har ont i höger öra och öga. Bryt ut helt då dumma förkylning istället för att ligga som ett band över mitt stackars huvud. Jaja klag klag klag va?!!

Idag blir det bara att ta det lilla lugna,te och varma filtar. Vill verkligen inte missa morgondagens lektion. Tråkigt att missa saker i början av kursen faktiskt.

Hm...hoppas föreläsningen blev inställd och framflyttad haha...nädå det blev den nog knappast,men gött hade det varit minsann. Jaja see you later... så tycka synd ommig själv lite till nu hehe.


Ser man på!

Nu va det tydligen OK! att blogga igen. Någon förändring kan jag dock inte se.  

Jaha vad har man haft för sig sedan sist då tro.
Söndag blev slapparnas slappardag. Jag och Henrik sov till...ja hör och häpna... 16.00.. Kan inte vara sant? frågar ni er nu, men jo det är faktiskt så. Anledningen va nog dock att båda två dragit på sig en förkylning. Henriks bröt ut riktigt ordenligt sen medan min fortfarande smyger sig fram sakta men säkert. Bryter väl ut helt när som helst nu skulle jag tro. Suck!
Måndag (igår) va det kursstart och vi blev indelade i studiegrupper. Supernöjd med min grupp må jag säga. Blev en grupp trevliga tjejer com jag tror kan samarbeta väldigt bra. När jag kom hem igår så sov jag en liten stund, men sedan ni hände det saker. Jag och min älskade pojkvän va till Nykroppa och tittade på hus. Javisst... några hundra meter från svärföräldrarna låg det och visst va det fint. Känner väl dock att vi inte vill hoppa på första bästa erbjudande utan vi ska nog fortsätta vårat letande tills vi hittar VÅRAT hus.
Idag har jag haft första lektionen i kursen, mycket bra! Sedan åkte jag ner till centrum för att fördriva tid innan bussen skulle komma. Jag träffade på både Maria och Nettan och följde med Nettan till hennes jobb. Va härligt det såg ut då...eget kontor och lugn och ro. Frågade om jag fick sommarjobba hos henne, men hon kunde inte komma på vad jag skulle kunna göra för henne. Nä nä skit i det då Nettan Plättan!! ;) Kvart i två satt jag på bussen hem och efter en liten tupplur så va jag hemma i Filipstad där Henrik hämtade upp mig. Pekås, pizza på St.George och apoteket tog upp en del av tiden innan jag äntligen fick komma hem och sätta mig i soffan. Fy så trött jag är och krasslig känner jag mig. Stackars mig!!

Nu ska jag nog lägga mig och läsa, orkar inget annat. Har ju litteratur att läsa in mig på till nästa vecka. Gäller att ligga i. Ingen rast och ingen ro.