Vad är det för dag imorgon?

Imorgon är det en "pirrig-i-magen-dag". Men vi får hoppas att jag genom att vara mig själv lyckas ta mig dit jag vill. Är iofs vissa andra saker som måste stämma in också, men det är inget jag kan styra över just nu. Tack för lyckönskningarna Pia och Mamsen. Ger mig ytterligare lite mod och självförtroende... ;)

Det är ju inte bara en pirrig dag imorgon utan en lycklig sådan dessutom. Jag och älsklingen vaknar upp till vår 5-åriga kärleksdag. Inte illa att vara så kär efter så många år tillsammans. Och fler ska det ju bli om jag får bestämma hehe.

Morgonens tokigheter

Jag målade ögonfransarna med en gammal mascara. Inte konstigt att det bara ville klumpa sig och inte bli bra.
Jag borstade tänderna innan jag åt frukost. Inte konstigt att mjölken smakade konstigt.
Jag somnade vid tio igår. KONSTIGT att jag ändå var så trött när klockan ringde.

Helgen som kommer!

På fredag blir det tjejkväll på Rådmansgatan...

   

...hoppas alla dessa sötnosar kommer!

På lördag blir det vin och stödklubbsfest i sällskap med Mamsen och Yvonne...

  

...förhoppningvis en kväll bestående av skratt, god mat och höga vinster!

Ge mig kraft!

Just nu har jag sådan sprängande huvudvärk att jag inte ens orkar resa mig för att hämta en värktablett och ett glas vatten. Illa. Skulle behöva sova en stund för att se om det försvinner, men vet inte om jag vågar det eftersom jag måste somna i tid ikväll. Ett annat måste är att åka till ICA och handla så det är väl lika bra att jag tar de där (just nu väldigt många och långa och jobbiga) stegen ut till köket och kurerar mig. Snacka om kraftansträngning!!


Nu är det kört!

Jag gjorde det stora misstaget att slå på 5:an och inte byta kanal när jag märkte att det just började ett romantiskt drama. Nu är jag fast. Kan inte, vill inte slita mig.



Oj, nu blev det reklam... passar på att ta bort sminket och borsta tänderna....

adjöken!

Vår dyrbara tid

Eftermiddagarna/kvällarna går så förbaskat fort. Snart är det idol igen och sedan är det sängdags igen. Igen och igen och igen. Känns ibland som att man trycker på rewind och kör samma sak om och om igen. Tur att vi har helgerna som skiljer sig från vardagen. Eller hur var det nu? :P

Vad ska du göra i helgen?

Själv ska jag förmodligen umgås med familj och vänner mestadels av tiden. Och sakna älsklingen.

Så hade jag aldrig tänkt!

Idag visade en elev mig ett nytt sätt att stava till byxa. Nämligen BQSA. Ja varför inte? Ibland har barnen klokare tankar än verkligheten. I varje fall klokare tankar än mig.



Idag hade vi möte och det kommer att bli fullspäckade veckor detta, det märker jag det. Men det är roligt!! Jag trivs!!

ZzzzZzzz...

Just nu får jag anstränga mig för att inte somna. Ögonen känns som bly. Tänkte ta en kopp te lagom till "halv åtta hos mig" följt av "idol". Efter det bums i säng. Innan dess måste jag lektionsplanera inför morgondagen och onsdag. Får nog ta lite hjälp utav lektion.se då mina egna idéer försvinner när tröttheten sätter in.





Svett av nervositet och spänning

Har precis haft ett samtal som kan styra min framtid åt rätt håll. Med betoning på kan då absolut inget är klart ännu. Jag känner mig både nervös och spänd och rädd och sprallig hehe. Hur kommer detta att gå?

The time has come...

Det var längesen jag var såhär trött när klockan ringde

MEN

jag har ingen feber

BRA!!!!

Åsenskolan idag alltså. Och 5 veckor framöver. Helt sjukt underbart! Dock aningen nervöst då jag vet att det är sista praktiken innan jag ska vara färdigutbildad och klok lärare. Läskigt!

Jag tänker ofta på en sak...

Veckodagarna går ut på att längta till helgen och helgen går ut på att ha ångest över att det snart är veckodag igen. Vi är allt bra konstiga vi människor!

Såklart att det kommer nu!!

Kände i hela kroppen att något inte riktigt stämde. Japp termometern visade feber. Högst opassande och såååå ej välkommet. Men vad gör man? Blir mycket te och värktabletter så jag orkar med. En dag i taget!!! 



Utvärdering lördag:

BRA

- Shopping i Karlstad city. Nöjd med inköpen.. :)
- Träffade söta Emilia.
- Jag och Älsklingen myste till genom att öppna en flaska vin.
- Tobbe och Elin (som jag saknat) joinade för filmkväll.
- "Salt", en film att rekommendera.


MINDRE BRA

- Skoghall förlorade första seriematchen.
- "The Expendables", en film som inte var urkass, men som ändå hamnar under mindre bra. Jag somnade dessutom efter halva.
- Lördagen gick alldeles för fort förbi!!





Svettades blöt

Vaknade om och om igen i natt. Varannan gång frös jag och varannan gång svettades jag så jag var helt blöt. FEBER? Jag vet inte, men när jag vaknade nu så mådde jag ju bra. (peppar, peppar)
Nu snart kommer Ulf, Agneta och Madde och hämtar mig. Vi ska åka till Karlstad och shoppa loss lite innan Henriks match. Måste bland annat hitta presenter till Lilla Prinsessan. Blir förmodligen nått i klädväg. Favoritfärgen är rosa och nästan inget annat duger. Och så älskar lilla damen leginns. Men det är väl dags att börja bry sig om utseendet nu, hon är ju trots allt fyra år?????? hehe... skruttfia!
Nej måste göra mig klar! Ha en bra lörDAG så kanske vi hörs mer ikväll!!
p.s VAD ÄR DET HÄR FÖR JÄKLA VÄDER? Grrrr

Detta är min fredag den 24 september 2010.

Hjälp vilka bra filmer alla grupper hade gjort. Så jäkla kul att få ta del av. Verkligen! Fick mycket bra kommentarer kring våran och dessutom lite att tänka på till nästa gång. Superbra! Efter alla redovisningar med endast 15min paus så kan jag lova att huvudet längtade efter helg och magen efter mat. For genast hemåt och köpte med en sallad på vägen.

Nu ska jag nog lyfta min trötta kropp och städa lite här hemma. alltid skönt att städa på fredagar. Känns verkligen som helg sen då när man får krypa upp med sin älskling i soffan, äta gott och titta på idol!! Världens bästa fredag.
Om ett par timmar kommer dessutom Madde som vill få bort lite slitna toppar. Det ska jag väl kunna ordna!!


hahaha jag har världens tröttaste katt bredvid mig nu. Stina står och trampar med hängande ögonlock. Snart dimper hom förmodligen ner i mitt knä och somnar djupt. Bäst jag reser mig genast för sedan har jag inte hjärta att störa henne... :P


GodMorgon ;)

Idag ska vi visa upp vår film. Känns faktiskt lite nervöst!! Vad kommer de att tycka? Vad kommer de att säga? Jaja vi har ju verkligen gjort vårt bästa och hade skitkul under tiden så vi får hoppas att det syns iallafall.
Helg snart då. Full rulle som vanligt hos familjen Olsson/Stjernberg. Match mot Partille imorn, kalas för Miranda gumsan på söndag. Tur att det är roliga saker iallafall.
Dags att borsta tänderna och bege sig. Har bilen idag. Supernajs!
Åh nu ringer hjärtats mobil så nu kommer han snart upp. Hehe älskade snuttisen!!

Bra gjort?

I förmiddags tränade jag för första gången på nästan två veckor. Sedan köpte jag choklad. Bra gjort?

JÄVLA MENSTRUATIONSSÖTSUG!!!


Snart börjar praktiken!

Nån nysning hit och dit, huvuvärk som kommer och går, frusen, svagt illamående...

Barjar Ida-Marie bli sjuk?

Vi får verkligen hoppas att så ej är fallet!

På måndag börjar en praktikperiod på 5 veckor. Underbart!! Som jag har längtat!! Inget får komma i vägen för det. Kommer att vara i en årskurs 1 de första dagarna sedan är det 3-4:an som gäller. Kanon det!


Shoppat lite smått!

Med bara några små klick fixade jag så att detta snart kommer hem i mitt brevinkast...




Behöver lite sol, lite energi, lite färg.

Jag har, eller ska man säga hade, bestämt mig för att inte sola solarium denna höst. Det verkar bli svårt att hålla för jag känner mig så extremt blek och tråkig. Trivs bättre med mitt utseende när jag får lite sol-arium-energi. Psykiskt eller ej, men det hjälper. Tycker dessutom att det är jäkligt skönt!!!!




en utomlandsresa hade iofs inte suttit fel det heller... :P

Snälla ge mig råd!!

Jag är sugen på att permanenta mig. Galet kanske???



riktigt snyggt tycker jag!

MEN

kommer jag att passa i det??

Vad tror DU?

Livets saga innehåller en början, ett mitt och ett slut.

Jag, Lina, Madde och Sandra hade en diskussion under lunchen igår. Den handlade om hur vi blir äldre och därmed aldrig kommer att bli yngre. Låter ju kanske som en ganska udda diskussion. Det vi menade var att vi nu endast kan se tillbaka på våra liv som småtjejer och nästan drömma oss tillbaka ibland, men vi kommer aldrig att få vara just där i den situationen, i den känslan och det nuet. Precis som att vi aldrig kommer att kunna vara i detta nuet och denna känslan när vi är 50.

"Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet" (Stig Johansson)

"Att aldrig ångra det man gjort. Men det man icke gjort!" (Elmer Diktonius)

Dessa citat säger en hel del om vad vi diskuterade. Och detta var vad vi kom fram till...

"Börja nu att leva och räkna varje dag som ett liv för sig"
(Lucius Annaeus Seneca)

Blir aldrig som jag tänkt mig!

Frisör eller ej... jag skulle behöva gå en kurs i självstyling. Det har jag ju bannemej inte fått lära mig. Är urusel på att fixa mig själv snygg i håret!!!!!!!!





Fast ser man till bilderna ovan så kanske det snarar handlar om vem som bär frisyren. Kanske får beställa ett snyggt face så kanske de snygga frisyrerna kommer på köpet!


Det är inte mycket med mig nu för tiden!

Så är filmen klar (blev så JÄVLA bra) och jag blir ledig onsdag + torsdag. Det är ju kanon. Får jag lite tid över till självstudier och träning! När jag tänker på träning så tänker jag på kroppen som får mig att tänka på mina benhinnor. :P Har haft så galet ont i just benhinnorna de senaste två dagarna. Hade på mig ett par högklackade skor, ca 1h i fredags. Det är det enda jag kan klura ut som orsak. Konstigt att man ska behöva få såååå ont när man bara försöker vara lite extra fin.

Ont börjar jag även få i min hals. Eller ont kan jag väl inte direkt påstå utan snarare att jag känner mig irriterad lite då och då på vänsterkanten. Sådär så man måste hosta ni vet!

Nej nu får jag minsann ge mig och dricka mitt te istället.




Te är minsann bra göttigt på höstkvällen!!


Craving for more

Jag ska vara helt ärlig. Mjölk är inte det enda jag längtar efter, drömmer om, vill ha hela tiden. Nej det finns en starkare drog som jag inte klarar mig utan. Det känns dock inte som att detta kommer att gå över. Vill helt ärligt inte att detta ska gå över. Det är en underbar drog.


MUMMA!




nu börjar jag få lite ont i magen. är det mjölken eller denna drog som bär på ansvaret tro? vad är egentligen värst för hälsan? ;P


Craving for milk

Jag vet inte vad det är med mig... jag har ett så galet sug efter mjölk. Har jag nog aldrig haft förut. Brukar dricka nått glas på morgonen och till maten ibland, men jag brukar inte vara sugen hela tiden. Nu skulle jag nog dock kunna dricka nån liter på ett litet kick. Galet, ovanligt galet hehe.


Sicken dag

Jag kom nyss hem. NYSS! Helt sjukt vilken lång dag det blev och jag kan lova er att jag är skittrött. Har varit i full gång nästan hela dagen vilket iofs betyder att det blir mindre att göra resten av veckan, men hjälp vad vi sliter. Tur att det är lite skoj samtidigt!

Killen som satt bakom mig i bussen sparkade och höll på på mitt säte. Kände hur irritationen trappades upp, men ville inte vara som en sur biiiaaatch och klaga. Men fan va jobbigt!!

Nehej ni. Inte mycket tid kvar tills det är dags att sova så bäst jag försöker göra någon nytta. Hungrig är jag dessutom. Och äta bör man ju har jag hört.

Lite smått trött bara

Usch när klockan ringde för nån timme sedan så var jag heeeelt slut. Fick torka spyor efter Labansson i natt och därefter hade jag svårt att somna om. Nu skulle jag dock inte ha några som helst problem med att somna. Konstigt hur det är det där!!
Full rulle i skolan idag igen. Får hoppas att vi kommer så långt som möjligt så att vi kanske kan få nån ledig dag i veckan!!
Ha en bra dag!

Smaskens för smaklökarna

Ikväll ska vi laga och njuta av hemmagjorda hamburgare. MUMMA!!!



Idag ska jag dessutom testa stekt halloumi till eftersom Krillemannen rekommenderar det så starkt!!! :) Hoppas inte på annat än succé till de stekta burgarna och en sallad med skivad rödlök.

Nu sätter vi fart på spisen!


Utökning i "kompissläkten"

I fredags morse när jag var på väg till skolan så pep det till i min mobil. Det var sms-signalen och när jag kikade till på skärmen så såg jag att det var från min vän Sofie. Jag kände direkt hur jag blev alldeles varm inombords. Jag hade ju en aning om vad det skulle stå. Och jag hade rätt.

2010-09-17 föddes lilla Theo, son till Sofie och Andreas, lillebror till Noah.

GRATTIS MINA VÄNNER!!!! Vi ser fram emot att få träffa honom!!!!

Vi har gjort vår röst hörd!

Nu har jag och älsklingen gjort våra val. Känns bra. Belönades dessutom med varsin ros efteråt. Mycket trevligt om ni frågar mig!




Wanna see me dance

Jag fann ett sätt (genom Sara) att ge er ett smakprov på hur jag ser ut på dansgolvet... titta bara här!
Jag gör till och med precis som ni vill!!! Dansar som en blomma, stekare, väderkvarn... you name it!
Nu kanske ni kan förstå varför Henrik valde just mig?!! ;)


Våra vänner fick klara sig utan oss DENNA GÅNGEN!

Fick sms av Jimmy igår. Millavännen och han är på kryssning. Det var meningen att vi skulle med, men med dålig (student) ekonomi och lektioner som vi behövde närvara på så fick vi stå över. Så avundsjukan kom fram när sms:et anlände hehe, men det är härligt för deras skull och nästa gång SKA VI MED!!!! om jag så ska spara mina ynka små kronor tills dess! hihi

Lovely

Nu ska vi krypa ner i en nybäddad säng.
GODNATT

En underhållande, rolig OCH mysig dag!!!

Vi fick massor gjort (dock väldigt mycket kvar) i skolan idag och vi hade skitkul under tiden. Dessutom ökade spänningen lite under dagen då det blev ett kändismöte och en polisjakt. Inte illa va? hehe När jag kom hem så städade jag och älsklingen hemmet, sedan myste vi med våra älskade djur...
Ikväll blir det.... ja kan ni gissa?
Ledtrådar:
- fredag
- hemmakväll
- familjen olsson/stjernberg
JAPP DU HAR FÖRMODLIGEN RÄTT...       TACOS blire!!!

Valet 2010

Jag sitter och tittar på valdebatten på tv4 och känner mig mer förvirrad än någonsin. Vad f*n ska man rösta på? Tycker både de rödgröna och alliansen kommer med bra och mindre bra svar på frågorna. Om de nu kan kallas svar för de pratar väldigt mycket omkring frågorna tycker jag. Kan iofs vara för att jag inte riktigt förstår deras språk, men då är jag ju iofs en utav de som de vill ska förstå så att de vinner min röst.

Har du bestämt vad du ska rösta på? Berätta gärna hur och varför!!??


Scrapbooking

En dag på jobbet stod det en ask på bordet i personalrummet. Asken innehöll handgjorda kort av olika slag. Superfina!! Och jag kände genast att "sånt där vill jag hålla på med!" Ska därför göra ett litet test här nu när svägerskan min fyller år. Vem vet jag kanske kan tjäna storkovan på min kreativitet i framtiden?!! hehe.. vi får väl se hur det blir med det!!

(bild lånad från google)

 


Behöver något sött ibland!

Känner mig inte på topp idag så jag tänkte pigga upp mig själv med lite sötsaker och idol. 

 


In the spotlight

Morgondagen kommer att bli rolig, men intensiv skulle jag tro. Men mest roligt.. :))


En liten tur med bilen

Blir en eftermiddag i skolan idag. Börjar klockan 13 så jag har bestämt mig för att ta bilen. Ska strax klä mig och åka. Känns som att det kommer bli en onödig resa då meningen är att vi bara ska gå igenom vår tanke kring uppgiften tillsammans med en lärare och inget mer. Men jaja, så får det bli. Sedan måste jag hem och leta reda på lite saker vi behöver inför morgondagen. Då är det dags att starta upp uppgiften med en filmkamera. Ska bli kul.. :))

Tillbaka i tiden

Oftast när man tittar på gamla kort på sig själv så kan man tänka "fy fan, hur kunde jag se ut sådär?!!!" Men idag när jag rotade bland gamla kort så befann sig inte enbart den känslan. Nej jag tänkte även saker som "hm...jag kanske passade bättre i blondt trots allt" och "åh, om jag ändå vore så smal som jag var då!!!!!!!!!!".
Inga uppiggande funderingar!

Vore det inte bra härligt att bara vara nöjd med sig själv och leva livet?!!

Idag vet jag inte hur jag ska klä mig!


Blir det regn? kallt? varmt? blåsigt? sol?
Svår tid för val av ytterkläder nu må jag säga.

Känner inte fört helt enkelt!

Känner mig INTE sugen på att åka in till skolan imorn. Nästan så att jag bara vill gömma mig under ett täcke och låtsas som att jag inte behöver komma fram på ett tag. Men det går väl inte förstår jag. Har heldag imorn med uppstart av en ny uppgift och grupparbete. Ingen vila här inte. Bäst jag lägger mig nu då så jag får så mycket sömn som möjligt.

Natti Natt gott folk 


Underbara ungar!

Idag har jag blivit överröst med komplimanger från en drös av älskade 7-åringar. Fick bland annat fina brev från en kille...



hej idamarie hr du bra jag tyker at du er en bra fröken



hag hopas idamari at jag vil ar du er hr imoron

hej



En flicka gav mig dessutom två lappar med sitt namn på så att jag inte glömmer henne tills jag kommer nästa gång. Fick två ifall jag skulle tappa bort en.

Det är ju för underbart!!! hehe




Matrelaterat bekymmer

Vad blir det för mat???

Önskar just nu att jag hade en privat kock.. :P Är sugen på allt vi inte har råvaror eller tid och ork till. Korvstroganoff, kalops, hemlagade köttbullar. Ja jösses, jag kan fortsätta ett tag till, men jag hoppar det och går och fixar lite mat istället. :P

Alltomalltinlägget

Gårdagens lunch med Milla var supermysig och behövlig. Vi kom fram till den slutsatsen att man behöver träffas då och då för att stri av sig. Vi tjejer emellan så att säga. Guld värt!

Middagen blev hemma hos mamma. Vi myste sedan till det med en godispåse framför "Ensam mamma söker" och "You, me and Dupree". Så jäkla bra film hehe. Helskön!

Nu kikar jag på "Biggest Loser Sverige" del 1 så att jag kan hänga med i del 2 som sänds ikväll. "Halv åtta hos mig" får jag ju inte missa heller. Har en förmåga att glömma av det. Men inte ikväll!!

Imorn ska jag jobba. Enda lediga dagen denna veckan. Synd på sovmorgonen, men roligt som vanligt.. :) 


Som ljuvlig musik i mina öron.. :P


Hur kunde jag glömma?!!

Lycka till idag min kärlek. LOVE U!

Mot Karlskoga

Nu ska jag åka på dejt med denna snygga brud...

Världens bästa kille...

...är verkligen min.
Vi slog våra näsor ihop i en liten kyss. KÄRLEK

Helgdagshärligt

Igår lekte jag med dessa godingar...

Vi gick bland annat en sväng i Kga Centrum och för en gångs skull fann jag vad jag sökte. Ganska så exakt faktiskt... WIIIIEEE!!!!
På kvällen blev det lite lugnare och mys med sushi (yummi) och idol.
Nu har vi precis kommit hem och ska börja med maten. Skoghall spelade 3-3 mot Skattkärr i första matchen (hjärtat gjorde ett mål) och så vann de andra matchen mot GS med 10-0 (hjärtat gjorde ett mål) tihi. En match kvar denna afton, men älsklingen har berg med plugg som han MÅSTE ta tag i. Inte alltid så roligt, men göras ska det ju för det!

Så var det dags igen!

Idag ska jag åter gå in i min spelarfru roll.. :)
Hörs ikväll!
PUSS

Katten Stina och hennes knasiga idéer.

Jag har varit med om att katter varit galna i räkor, räkost och makrill, men salami och hudkräm måste väl ändå höra till ovanligheten? haha

Ett stort klipp

Henrik bestämde sig för en tid tillbaka att han skulle spara ut sitt hår. Detta resulterade i många svordomar under träning och matcher samt ett ständigt användande av keps. Till och med framför tv:n...


 

Men så idag fick han nog och kom på andra tankar...

Gjorde han rätt i tycker jag ;) SNYGGING tihi


En stooooor gäsp på det

Jag har hittills läst 126 av 237 sidor, i boken som ska vara läst imorn, vilket med lite snabb matematik får mig att inse att jag har hela 111 sidor kvar. Det känns som att jag får skumma resten för att hinna med allt. Vet dock inte hur jag ska lyckas läsa dessa sidor utan att somna. Av flera skäl:

1. Skittråkig bok
2. Jag är jättetrött
3. Läsning av skittråkiga böcker gör mig ännu tröttare.


TRÖÖÖK!!!


Efter att ha lyssnat på denna vackra röst kanske ni förstår varför tårar lätt rinner.



HEELT FANTASTISK RÖST!!!!


Dagen

Idag har jag:

Tränat BRA!
Tittat på idol BRA!
Börjat på enkäten BRA!
Letat efter skor, men inte hittat några INTE BRA!
Läst 4 sidor i boken ABSOLUT INTE BRA!
Öppnat och lika snabbt stängt min PP-presentation ABSOLUT INTE BRA!

Morgondagen måste se bättre ut när det kommer till studierna.



Har dessutom fått veta att en gammal vän ligger, allvarligt sjuk, på sjukhuset HEMSKT!


Tårar av glädje

Att nästan börja gråta när någon sjunger bra eller går vidare i idol kanske vissa kallar otroligt känslig. Jag kallar det inlevelse och en förmåga att glädjas åt andras lycka. :P

 


Mitt nya godis



Japp, avocado och räkor. Det är grejer det förstår ni!



Kom av mig...

Hm.. jag skulle precis skriva ett inlägg. Om vad vet jag dock inte för jag kom precis av mig helt pågrund av ett konstigt läte ovanför våra huvuden. Det lät som att någon klampade med tunga steg, men vi har ingen lägenhet ovanför så det måste i såfall vara någon på taket. Eller så är vi extremt dåliga på att lokalisera ljud och det egentligen kom från någon av grannarna intill oss. ???

Så vad skulle jag egentligen säga då tro...

Har pluggat en del idag. Och kommer göra det imorn med för jag är hemma onsdag och torsdag för att RÅPLUGGA!! Behöver ta tag i en hel del läsning med mera.

Men först: SOVA. Är såååå trött hehe


Usch så obehagligt!

Vaknade i natt/morse av en hemsk mardröm och kunde inte somna om du det var omöjligt att skaka av sig den obehagliga känslan och försöka tänka att det bara var en dröm. Det kändes alldeles för verkligt för att inse det på direkten. Så jag låg vaken ett tag innan jag till slut lyckades tänka på annat och somna om. När klockan ringde vid halv sex kände jag mig därför helt slut. Ville verkligen inte gå upp. Nu är jag dock vaken, klädd och redo för en dag i skolan.
Adjöken sa fröken!

Dagen har gått i ett

Sovmorgonen var behövlig och skön!!
Besökte mina arbetskamrater på Åsenskolan under dagen och de hjälpte mig med en uppgift, gav tips inför kommande uppgifter, samt gjorde mig på bra humör. Blir alltid på bra humör när jag kommer dit. Så en tjänst där i januari vore inte helt fel! (host host) tihi
Klockan 14 fick jag besök av Moster Naemi och kusinbarnet Emma. De var sugna på ny färg och form i frisyren, vilket jag fixade till på några timmar. Vi hann dessutom fika och prata MASSA innan de åter tog sitt och for hemåt. Mycket trevligt att ha dem på besök!

På fredag ska jag få träffa mina älsklingar:



Nu måste jag lägga mig och läsa innan ögonlocken stänger. Har läst 42 av 237 sidor i en bok som ska vara läst och reflekterad kring tills på fredag. Har en del att göra med andra ord!

godnatt


Kort sammanfattning från helgen

Haft skitkul! Träffat många nya goa vänner. GRABBARNA VANN hela skiten!!!!!! Alldeles för lite plugg, men det ska jag försöka ta igen i veckan. Vi är nu båda (jag & min stora kärlek) heeeelt slut. Vi ska båda gå och sova NU.


En riktigt trevlig kväll i hallen!

Jag satt absolut INTE ensam idag. Inte på något vis. Det var supertrångt, varmt och svårt att se. Men jag är nöjd ändå för grabbarna vann sin första match med 7-1 och jag träffade jättemånga trevliga människor. Två av dem hette Oskar (7år) och Viktor (10år), de är nog mina nya bästa kompisar.. ;)

Lyckades dessutom prata mig ur en parkeringsböter. Tack snälla P-lisa för det!

Nu blir det pizza och "Prince of Persia" innan vi slänger oss i säng. Är riktigt trött just nu!

Oxhälja får klara sig utan oss i år!

Jag och Madde har precis tittat på film. Jag såg första hälften och hon den andra. Vi var lite trötta skulle man väl kunna säga..:P

Nu har dock Madde tagit sin väska och lämnat mig ensam i sitt hem. Vi ska ju byta lägenhet för helgen. Marken i Filipstad och Innebandy cup i Karlstad. Fullt upp för oss alla hehe. Såhär ser helgen ut...

3/9 18.45 Skoghall-Nor 92 (Gjutaren)

4/9 13.45 Skoghall-GS86 (Scandic Arena)

4/9 20.15 Skoghall-KAIS Mora (Scandic Arena)

Och så hoppas vi självklart att det fortsätter på söndag med slutspelsmatcher och en avslutande vinst i finalen!!!! 
Kom gärna och gör mig sällskap på läktaren!!! Kan nog bli en hel del dötid för min del så jag tänker ta med mig plugg...



 
Verkar inte vara den roligaste boken, but a girl´s gotta do what a girl´s gotta do!
Dagens seminarium gick förresten smidigt! :)

 


Såhär är det!

Snälla Svärfar skjutsade mig precis till statoil så att jag fick hämta ut mina böcker. Jag trivs på statoil. Alltid trevlig personal där.. :) Och så är man ju alltid lite extra glad när man går dit och får paket med sig hem hehe.

Jag borde, måste, men vill inte, läsa klart avhandlingen inför morgondagens seminarium. Känns som att jag kommer sitta tyst som musen imorgon för jag vet inte vad jag ska säga om denna text. Förhoppningsvis kommer man väl kanske igång genom att andra delar med sig av sina tankar och åsikter. Kanske! Lektionen är i varje fall mellan 9-12 sedan är det HELG!!!!
HELGEN
Vi kommer att bo i Maddes lägenhet fredag-söndag och det blir innebandy för hela slanten. Henrik på planen och jag på läktaren. Förhoppningsvis gör familj och vänner mig sällskap nån match så jag slipper känna mig helt alone!
011.JPG

Aftonbladets stora miss!!

Svenska mäns drömkvinnor

1. Prinsessan Madeleine

2. Isabella Scorupco

3. Tina Nordström

4. Jessica Andersson

5. Tilde de Paula

6. Agnes Carlsson

7. Lena Philipsson

8. Lisbeth Åkerman

9. Carin da Silva

10. Agneta Sjödin

http://www.aftonbladet.se/wendela/relationer/article7715627.ab

Jag tycker nästan det är lite orättvist. Dessa kvinnor får ju massor med tid i media för att smöra för karlarna. Klart att de toppar listorna. Men tänk på oss utanför strålkastarljuset då, räknas inte vi?



Hot hot hot!!!

Detta har jag faktiskt tänkt på flera gånger när jag varit ute och rest...

http://www.aftonbladet.se/resa/article7716375.ab


...vattnet de serverar är ju kokhett och det far muggar hit och dit till alla som ska ha.

Resultat Skoghall-AIK

Jag har totalt glömt av att berätta resultatet efter Henriks match i söndags. Grabbarna gick vinnande ur striden som slutade 5-4. Ett av målen stod min älskling för och förutom det gjorde han en jättebra match, såsom många andra i laget. Riktigt roligt att se!!

Älsklingen gjorde en intervju med "hammarö i folkmun" för ett par veckor sedan och jag kan ju inte låta bli att lägga ut bilden de tog. En riktig snygging om man frågar mig, men det kanske ni redan räknat ut att jag tycker!! hihi


SMILE.. ;-)

Snart firar jag och min älskling vår ihållande kärlek till varandra och då vore det väl inte helt fel att visa hur mycket vi faktiskt älskar varandra genom små gåvor?! Om jag fjäskar lite så kanske han köper en systemkamera åt mig. Tror ni inte det? ;)


Låt det bara komma! Om inte annat så kommer det ändå!

Besökte en väns blogg (Tess) och fann detta klipp. Tess skrev dessutom dessa rader:
men hämta papper att torka tårarna med först!

Och snälla, ta dessa ord på allvar. Det gjorde inte jag och det slutade med att jag fick trycka på paus för att hämta papper. Jag tvingade mig ju självklart igenom hela klippet dessutom så det gick åt en hel del papper kan jag lova.
tänk hur tårfyllda och känslomässiga dessa lyckliga sammankomster är, tänk då hur det är för de barn som aldrig mer får tillfälle att träffa sin pappa eller mamma igen. hemskt. det gör ont i hela mig när jag tänker på det. gör ont i hela mig bara av att se detta klipp. tanken på att ett barn ska behöva sakna någon på det här viset är hemskt.

jag kan förmodligen skriva hur mycket som helst nu när det gäller detta. men jag tror ni förstår hur jag känner och vart jag vill komma med det jag redan sagt!

Underbart är gott!

Jag är redan hemma. Vår lärare gick igenom det han skulle under förmiddagen så vi fick arbeta självständigt under eftermiddagen. Då beslutade jag mig för att arbeta självständigt hemma. Mycket bekvämare så!! Så nu ska jag ta en banan och en kopp te innan jag sätter fart med studierna. Vi har ju seminarium på fredag så lite förbered behöver man kanske vara(?)!!!

Idag börjar fortsättningen på veckan! :P

Vad fasen ska man ha för skor när vädret är som detta?
Har blivit så bekväm med lågskor nu, men de känns alldeles för somriga och kalla nu. Tänkte ta ett par högre varianter idag. Blir intressant att se om jag orkar gå med dem en hel dag eller om jag blir sittandes någonstans i eftermiddag hehe. Tanken är i varje fall att jag ska åka hem med halv fyra bussen så är jag inte hemma efter fem så kanske älsklingen bör börja leta!! ;))
Ha en bra dag!