Påsken knackar på dörren

Jag vet inte hur många gånger jag har loggat in idag för att kolla om tentaresultatet har kommit. Vi gjorde tentan igår så jag förstod ju att det förmodligen skulle dröja några dagar, om inte till och med nån vecka, men med tanke på vad osäker jag är på min prestation så är jag extremt ivrig att se resultatet. Förbereder mig mentalt på ett U och en omtenta, men hoppas själkklart på ett G och ett avslut på denna kurs. Har nog aldrig varit så orolig efter en tenta tidigare. Inte bra!!

Imorn är det äntligen torsdag. Då börjar det roliga minsann. Påskmiddag hos Mamsen då vi förhoppningsvis får träffa fasters lilla Prinsessa, brorsan och Linda som sedan åker til Göteborg på obestämd tid. Lillskruttan ska in på sin sista operation och då får Willeprinsen vara hemma med farmor och oss. Påskmat, kanske lite godis om vi har tur och det underbara sällskapet. Kan knappast bli bättre.

På fredag ska vi fira pappa Stjernberg samt äta påskmiddag i Nykroppa. Kalasmys.

Och sedan... äntligen lördag, påskafton och min 25-års/påskfest. Kommer bli görsköj!! ;-) 

Älskar att ha saker att se fram emot. Nu ska jag verkligen njuta dessa dagar med familjerna, god mat och minnesvärda stunder.

Och förhoppningsvis kommer tentaresultatet snart med goda nyheter. fan det är verkligen helt omöjligt att försöka sluta tänka på det



 


Varning för spöket

Varför boka en sjukgymnasttid klockan 8.30 en ledig dag?

Ja det undrar verkligen jag med!
Jag kommer ju skrämma slag på folket jag möter med mitt trötta, bleka uttryck.
Nog för att det är skönt att komma upp i tid, men före åtta, nej det va lite väl tidigt.
Hur dagen ser ut i övrigt har jag faktiskt ingen aning om. Borde leta upp ett solarium, men vägen dit är ju alltid så jobbig. Nog för att det kan vara skönt att slappna av i värme 20 minuter, men det är ju resultatet jag är ute efter mest. Den lite rosa/röda flammiga nyansen som efter ett tag, kanske några omgångar, övergår till lätt brun nyans. Låter väl hur snyggt som helst va?
Jaja känns ju bättre iallafall!

Min lååånga dag

Nu är tentan överstökad och det gick ......................
Ja man tycker ju kanske att jag borde fylla ut det tomrummet med: nja det gick väl sådär, jodå det gick bra, eller det gick skitdåligt. Men nej det kan jag faktiskt inte, för jag har INGEN ANING. Det kan lika gärna vara U som ett VG. Så endast resultatet kan visa vad som borde stå i tomrummet.

Efter tentan åkte jag, Lina, Johanna, Mika och Sofie till Bergvik och åt lunch. Kebabtallrik och ett glas kall cola tyckte jag och Lina att vi var värda. Och det satt fint vill jag lova. De andra åt minst lika smarriga rätter och när vi var mätta och nöjda valde vi att dricka kaffet på skolan. Kaffe, lite godis och underbart sällskap kunde inte ha gett mig en bättre "vänta-ut-tiden-stund". Nästan så att man inte vill packa ihop och resa sig när det är dags för lektionen att starta.  

Kursstarten bjöd på världens underbaraste lärare och massa mer eller mindre nödvändig information kring kursen. Dock inget man orkade reflektera allt för mycket kring just idag. Har i varje fall bestämt mig för att vara duktig och läsa nästa vecka så att jag är förbered sen när kursen startar. Men å andra sidan... hur många gånger har man inte tänkt så?!!

Dagen har verkligen varit lång, precis som detta inlägg (bara på ett litet kick) blev. Ibland rullar det bara på liksom.

                                                      Men nångång måste hon väl ge sig?

Ja nu ger jag mig!




05.20 biiiiiiiiip (not so nice)

Det är allt bra tråkigt att kliva upp före halv sex. Dock tror jag att min kropp för tillfället är i chock för nu känner jag mig hyffat pigg. Värre kommer det antagligen att bli under dagen.

Tenta 08.15-12.15
Kursstart 13.15-15

That´s my day!

XOXO


Vill bara ha morgondagen överstökad

Jag har väntat i flera timmar på att klockan skulle slå 20.00 så att jag kunde packa ihop sakerna inför imorn och gå och lägga mig. Jag har varit så sjukt trött och hängig hela dagen. Så nu när klockan är (till och med över) åtta så börjar det liksom vända. Ja nu börjar jag känna mig lite piggare igen. Helgalet och mycket störande. Men jag tänker ignorera det och ta fram alla nödvändigheter för morgondagens otäcka tenta och sedan lägga mig och läsa lite innan jag måste sova.

Och hur beredd känner jag mig inför denna tenta? Inte vidare värst tyvärr!!! Ångest!!! Ni får hålla tummarna för min skull så kanske det går vägen ändå!!


Sista chansen nu!

Fruktansvärd hosta hela natten. Sovit sååå dåligt. Väcktes av älsklingen flera gånger i morse, men orkade inte gå upp. Fick lite positiv energi av Lina som ringde för en stund sedan. Ska dricka massa varmt te och sätta glasögonen på näsan. Nu ska jag PLUGGA!!!

Mer spännande än så blir det tyvärr inte för stunden!


I nattens mörka timme

Det är svarta natta ute och jag sitter med näsan i boken Barn- och ungdomsböcker genom tiderna. Skummar mest, men det tar sin lilla tid det med. Behövde dock en liten kort paus kände jag och det var då jag märkte var mycket klockan var... oops! Det är ju en dag imorgon också. Får nog spinna på så att jag kommer i sängs snart.




Make me the winner

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=HfvKtVXnGiv9yAHRPfoQcOOm#bikiniGallery

Besök sidan och rösta på min bikini. Valde efter extremt många om och men en väldigt enkel variant då jag nog faktiskt tycker att det är snyggast. :)


Det ena kanske inte alltid har med den andra att göra, men det får ju liksom gå ändå.


Vi började ju fira mig redan förra helgen och igår på min födelsedag fortsatte vi såklart... men än är det faktiskt inte slut. Nej vi har ju faktiskt DEN STORA födelsedagsfesten kvar. Det var ju egentligen inte meningen att vi skulle festa igår, men vi värmde upp lite inför den kommande skulle man kunna säga hehe. Men den 3:e som sagt. Då händer det grejer hehe.
Det jag ville komma till var att jag tänkte sammanfatta dessa helger när den sista har passerat så bilder och mer detaljer kommer om nån vecka eller så.



Hm... min förkylning verkar inte vilja ge sig. Jag hostar fortfarande som en tok och snorar nu mer än jag trodde var möjligt. Detta gör ju inte tentaplugget något lättare direkt. Huvudet är ju fyllt med snor och vardagliga tankar så själva delen för memorering av facklitteratur är ganska minimal. Vet inte riktigt vad jag förväntas kunna heller så jag är rädd att jag memorerar fel saker. Men va sjutton. Jag ska försöka ta det för vad det blir. Kan inte göra mer än mitt bästa och hoppas på att det räcker.



Jag har ju för sjuttsingen glömt att berätta att älsklingen häromdagen skrev på kontrakt för skoghall. Javisst så det blir hemmamatcher i Karlstad nu framöver. Skojsigt tycker jag. Är Henrik nöjd så är ju även jag nöjd såklart!!



Tack alla mina vänner

Tack till alla er söta figurer som genom sms, bloggkommentarer, besök eller på annat vis förgyllde min födelsedag med era gratulationer.
Och ett speciellt tack till min älskling som verkligen gjorde "min dag" till den bästa dagen han någonsin kunde. Älskar dig min prins!!! ;-)
om två dagar har jag tenta vilken verkligen gnager inom mig nu eftersom jag känner mig såååå dåligt påläst...
...snälla låt det gå vägen ändå!



GRATTIS ÄLSKLING!!!!!!!!

Idag fyller min älskling 25år och det ska firas rejält!! Grattis
25 Year Logo
Glöm inte bort att gratta henne!!!
Älskar dej gummibjörnen. Kyssar

Sitter och skrålar i min ensamhet

Att titta på Så ska det låta alldeles ensam är ingen hit märker jag. Nog för att jag kan sjunga hur högt och gräsligt som jag vill, men jag har ju ingen att berätta för när jag löser nått. Jag äger ju här hemma i soffan. Bara så ni vet menar jag!

och förresten är det fler än jag som sjunger gräsligt...inga namn nämnda (blond, alcazar-medlem) OMG...

betyder det att jag också kan bli sångartist?


Kan det verkligen vara såhär?

LYXFÄLLAN får det verkligen att krypa i kroppen på mig. Kan det verkligen vara sant det de visar? Leker folk verkligen med pengar på det här viset? Det är ju hemskt pinsamt. Och hemskt synd om dessa människor som inte klarar av att ta hand om sig själva eller sina barn. Hur har det kunnat gå så långt?

Som ni märker känner jag mig en hel del upprörd...


Kackel om krackel

Tror ni att jag klarar tentan bättre om jag sitter och tänker på vad dåligt det kommer att gå istället för att sätta mig in i böckerna och befästa den kunskap som de erbjuder mig?! Svaret är självklart till och med för mig, men jädrans vad omotiverad jag känner mig. Matten va tider det då ett VG var att önska och hoppas på. Här finns inte ens VG med i mina tankar. Att få G är min enda lyckliga förhoppning.



Imorn ska jag besöka svärmor på hennes jobb. Ska ta ett halsprov för att vara säker på att det inte är något som en kär penicilinkur enkelt kan bota (åh va skönt det vore). Därefter åker jag och min älskade sambo till Karlstad. Vi har lite ärenden vi skulle behöva få avklarade innan helgen. VIS (very important stuff)..tihi. Sen måste vi städa här hemma också så det ser någorlunda ut när vi får gäster på lördag. Kalas på Allégatan förstår ni. MYS!!

omg, vilken underhållande blogg. hurra för mig!



Allt tråkigt på en och samma gång

Det känns som att jag har massor att göra idag och imorn. Det ska tvättas, städas, handlas, PLUGGAS, bakas. Och förutom kanske bakningen så har jag inte någon större lust med något utav det. Men det måste göras och jag vet ju att det känns så mycket bättre när det väl är gjort.

Så jag börjar med tvätten då.....




Vad finns det att göra?!

Jag sitter och funderar på utseendet. Mitt eget för att vara exakt. Vad krävs egentligen för att man ska vara nöjd? Alltid är det nått man (läs jag) inte är nöjd med och önskar vore annorlunda. Såg annorlunda ut. Och jag känner nog att det kan bli lite jobbigt ibland. Speciellt med tanke på att jag inte kan göra ett dugg åt det. Åtminstone inte klockan 23.02 en onsdagkväll som denna. 
 




Vetgirig månne?

Jag har fastnat på internetsidan vetgirig.nu för att uppgradera min allmännbildning. Behövligt, inte så bra eftersom jag borde plugga istället, men fasligt roligt. Tror minsann att jag snappar upp en del under tävlingens gång. Och mina poäng tickar uppåt vilket måste vara ett bevis på nått, inte sant? hehe



Hur går det med hostan då Ida-Marie?
jodå den sitter i, mer ihärdig än någonsin
Men stackare där!
ja det är minsann bra synd om mig



för er som bryr er, om inte annat för min egen skull, så kan jag iallafall berätta att JAR HAR FAKTISKT PLUGGAT IDAG. Även om det bara handlar om nått kapitel så bidrar ju det till att jag slipper ett kapitel imorn. Det är ju bra.. eller? hm... suck för dagens dåliga självdisciplin!


Förlåt mig för mina synder

Har precis försökt sova en stund... det gick sådär! Ingen förtjänar en sådan här rethosta utan att ha gjort något dumt, så jag undrar vad sjuttsingen jag har kunnat gjort?!!
Om jag kommer på vad jag gjort, kan jag då bli förlåten och få hostan att försvinna i och med det? För i såfall lovar jag att fundera så noga jag bara kan.

Än blöder inga ögon förresten. Har inte läst en enda sida! INTE BRA! Ska ta tag i den biten alldeles exakt nu. med några sekunders fördröjning då jag först måste avsluta detta inlägg helt och sedan hämta min bok som ligger i väskan i hallen.


Skolarbetet som prio 1

Jobbigt det är att vakna varannan minut av en hostattack. Det blir liksom ingen utvilande sömn, så nu känner jag mig ganska seg i skallen. Detta får dock inte förhindra min pluggdag. Har tänkt läsa tills ögonen blöder (bildligt talat) denna härliga onsdag! Behöver verkligen bättra på min begreppsförståelse inom ämnet litteratur för att tentan på tisdag ska gå så bra som möjligt! För bra MÅSTE det gå förstår ni. Har varken tid, lust eller ork att behöva göra omtenta. Kursstarten av delkurs två börjar ju liksom samma dag som tentan och avslutningen på delkurs 1. Så när tentan är gjord ska den första delkursen vara avbockad och glömd. Det är tyvärr så man måste göra för att hinna med allt. 

Jag har märkt att man som student har lite svårt att fokusera på annat än just skolarbetet i blogginläggen. Hm... kan ses som både positivt och negativt om ni frågar mig!!


Konstigt att jag får tid över till annat


glee.jpg image by ReganOSU
ochsåvidare...


Kan man kalla mig serienörd? Förmodligen en aning. Men jag gillart!


Irriterande kill i halsen

Hostattack efter hostattack. Det är vad jag har fått bekämpa idag. Halstabletter och mycket vatten har gått åt må ni tro. Stannar därför hemma imorn och försöker krya på mig istället. Ska kurera mig med mitt nya te som jag fick utav tjejerna i helgen. Supergott. Helt i min smak!!



Vilken dryg dag

Hjälp vad jag har pluggat idag! Hm... nä nu ljuger jag. Jag har tittat på Harry Potter, skrivit analys kring den och sedan har jag inte gjort ett dugg mer. Har faktiskt sovit i omgångar hela dagen. Känner mig inte helt hundra, men hoppas att det bara är tillfälligt då jag INTE vill bli sjuk just nu. Vill väl inte bli sjuk nångång egentligen, men ibland passar det sig liksom lite sämre än andra gånger.

Imorn är det skoldags. Loggboken är färdigskriven och klar att lämnas in. Skönt att kunna bocka av den sen. Har ju minst sagt haft fullt upp med den och andra böcker den senaste tiden!! Och än är det inte slut. Nästa tisdag är det tentaskrivning och tills dess ska ett antal böcker plöjas igenom och begrepp memoreras. Därefter startar ny kurs så dessa böcker kan lämnas in och NYA BÖCKER MÅSTE HÄMTAS. Jösses va skönt det ska bli med sommarlov om ungefär 10 veckor. usch det lät jobbigt när jag sa det på det viset, vi stryker det och säger såhär istället. Jösses va skönt det ska bli med sommarlov efter denna sista kurs för terminen. Japp så ja, bara en kurs kvar som sagt. GÖTT!


Måsten är bra jobbigt

GodMorgon! Jag har varit vaken en stund, men låg och drog mig lite. kände att jag behövde det. Nu ska jag strax äta lite frukost och sedan sätta fart med studierna. Känner absolut INTE för att plöja facklitteratur, men har liksom inget val om jag vill klara tentan nästa vecka.
Ha en bra dag!

Storstadsskvaller

Jag kan ju förresten komma med den otroligt stora och avslöjande nyheten att nyblivna singeln Helena från Ensam mamma söker sökte och fann på dansgolvet igår. Att bli vittne till det var både lite skrämmande och spännande såklart. Kanske till och med lite roande tihi.


Tack mina söta vänner!

Tack för en rolig kväll alla söta partynissar från igår!! 

Bäst var nog diskussionen jag, Henrik och Tobbe hade när vi kommit hem från krogen. Haha många intressanta och intelligenta kommentarer där (not). Men ett gott skratt såhär i efterhand fick vi ju i varje fall.

GRATTIS till min älskade storebror som fyller år just denna dag.
Vi firade detta med supermumsig mat på Katrinedalskrogen och sedan en mysig fikastund på Nyponvägen. Han passade dessutom perfekt i den snygga tröjan vi hade köpt. Kalas ju för sjutton!

Imorn kommer Mamsen och extra mamsen hit för att bli tillfixade i håret. Men innan dess ska jag PLUGGA. Jippi så kul det ska bli.

Men nu då? Jo nu blir det True blood och Snabbnudlar. Känn på den du! Värsta perfekta söndags(bakis)kvällen.


Bring it on!

Let´s get this party started!!!!


Nu är det äntligen lördag!

Ibland kan lite göra så himla mycket. Tack för kommentaren min söta Elin. Känns så himla kul att ni ska med ikväll!!

Nu ska jag strax packa iordning lite här och sedan tar vi bilen till Karlskoga. Vi ska ju slänga ut mamma ikväll och ha festen där. Stackarn, men hon får ju en kväll tillsammans med sina barnbarn så det går förhoppningsvis bra ändå hehe.

Hm... Jessica kunde inte komma ikväll. Tänkte nästan ställa in festen bara för det. Nädå klart inte, men det var för jäklarns synd. Ville ju ha henne med såklart! Och de andra också som saknas ikväll, men det är svårt att få ihop det så att alla ska kunna.
Är dock sååå glad för de som faktiskt kommer. Ska bli superduperkalaskul!

Som ni märker är det mest massa tankar som snurrar om allt och inget.

Skålar,
Alkohol,
Smink,
Kläder,
Plattång...

Packningen virvlar som små minneslappar i mitt huvud. Bäst jag sätter fart innan katten äter upp lapparn och något glöms av.

Ha en fortsatt underbar helg!!!



Hej hej hemskt mycket hej

Fredagsnatt som det är så sitter jag här i min soffa och låter tånaglarna spreta. de är nymålade om ni undrar varför jag nämner just det. Snart ska jag dock gå och lägga mig för att vakna upp till en underbar lördag. Solen ska helst skina, humöret ska vara på topp och älsklingen FRISK. Han blev alldeles förskräckligt yr när vi skulle åka hemåt och nu ligger han i sängen och säger att han känner sig alldeles snurrig... nästan som att han vore obehagligt full. Får verkligen hoppas att det bara är något tillfälligt så att han vaknar upp frisk och kry imorn. 25-års fest nummer ett ska ju gå av stapeln och det vore ju trevligt om det kunde bli som man tänkt sig nångång. eller bättre iofs, det skadar ju inte det heller.


Godnatt...


Gick fortare än jag trodde

Så var crosstrainern såld. En kvinna gick nyss härifrån med målet att träna mer... och jag, jag går mot målet att träna mindre. NÄÄÄ så får det verkligen inte bli. Men det får bli annan träningsform nu framöver. Ska börja gå ut och springa snart igen. Var så duktig där ett tag, men sedan hände något, jag tror det kallas kyla och nederbörd. Ser fram emot en bar mark och lite flås i en frisk vårluft!

Nu blir det några avsnitt av True Blood innan jag ska natta mig själv. Är såååå trött!!

förresten så gick redovisningen vi hade idag mycket bättre än väntat. kände mig på bra humör idag överlag faktiskt. kan vara för att det nu är HELG. Jippididoooo




Bekymmersamt

Först ville jag inte kliva ur sängn

Sedan ville jag inte kliva ur duschen

Och nu vill jag inte kliva ur lägenheten


Kan du hjälpa mig igen tack?!

Först var det färgen och ja den är ju alla överens om ska vara mörk.
MEN
Jag är så himla sugen på att klippa mig eller kanske tokpermanenta mig. Göra nått nytt och kul med håret. Nån frisyr mer än som det ser ut nu. Känns som det bara hänger ner på axlarna i all sin tråkighet. Får alltid denna känsla när jag sparar... längtan efter något nytt. Men vad skulle jag kunna göra. Vad passar jag i?
Det är verkligen svårt att se vad man själv skulle kunna bära upp för frisyr. Jag skulle vilja vara lite vågad och göra nått coolt. hm det går nog dock emot min personlighet totalt... ingen har nog någonsin kallat mig cool. Men va fan... det kanske är håret som gör det. tihi

Några ideér på vad jag kan göra? Tacksam för alla förslag!

Såhär ser det ut idag:



Kom igen ös på!

Nu ska jag äntligen få lägga mig och sova. Så ljuvligt det ska bli!


I´m a lucky girl

Jag har världens bästa mamma PUNKT SLUT!




och pojkvän, men säg inte det till honom för han blir så mallig då ;-)





För trött för att orka gråta

Jag sov i typ tre timmar (om ens det) i natt så just nu känner jag mig alldeles illamående av trötthet. Skulle kunna somna när som helst, men det känns inte som en vidare bra idé, då jag ska upp tidigt imorn igen. Kan jag inte somna i natt så kommer jag förmodligen att gå sönder inombords. Humöret är ju inte det bästa heller för den delen. Går till och med mig själv på nerverna. Köpte en kycklingsallad till lunch som INTE VAR NÅGOT ATT HA så energin går på sparlåga. Att gråta en skvätt kanske skulle hjälpa, men jag är till och med för trött för det.

Fanihelvetesjävlaskit att jag måste in till skolan imorn. Jag hade behövt sova precis hela dagen!!
känns det som nu, men det går forhoppningsvis över efter en god natts sömn!!!




kan man gå och lägga sig för natten när klockan är 17.20?



Crosstrainer till salu

Intresserad av en crosstrainer? Då ska du kika här.
Billigare vid snabb affär som sagt!!!

Grabbarna är nu i DM-final, 13-4 slutade det. Bra jobbat!

True Blood underhåller oss nu, men direkt när det är slut så blir det hopp i säng. Ögonen känns tunga och morgondagen består av en heldag i skolan. Behöver min skönhetssömn. Ja och lite energi också får jag väl erkänna. Jag är allt bra trött för det mesta och värst är det ju på mornarna.

Så nu ger jag er mitt GODNATT och ADJÖ för idag.




DM-semi, kom och titta!!

I morse ringde de och frågade om jag kunde jobba. SOM JAG VILLE SÄGA JAAA. Men jag hade ju bestämt mig för att hoppa över dagens lektion just för att läsa så jag fick snällt säga nej och tyvärr. Tog emot vill jag lova, men när jag nu suttit flera timmar i sträck denna härliga tisdag och läst, antecknat, läst, antecknat.... ja då känns det faktiskt väldigt bra att jag både hoppade skolan och jobbet. Jag behövde detta!
Imorn ska det däremot bli skönt att komma iväg. Behöver träffa lite folk och känna att dagen gått ut på nått mer än att sitta i en soffa och läsa tills ögon och kropp somnar. 

Strax ska mitt lilla face få en make up för Mange och Chrille kommer och hämtar mig om dryga timmen då vi ska åka tillsammans upp till hallen. Älsklingen är ju coach för de yngre grabbarna när de idag spelar DM-semi och vi ska heja på såklart. Måste ju bero på tränaren om de vinner, inte sant?! ;).. Mer än man kan säga när A-laget lyckas vinna (oops!)


Vilken sötnos! ;)



Vad önskar jag mig?!

I år har jag önskat mig en enda sak i födelsedagspresent, pengar. Detta eftersom vi håller på att spara inför sommaren. Och då självklart så hittar jag massa saker jag skulle kunna önska mig. Jackan jag pratat om, skor, solglasögon, kläder. Ja jag har hittat massor som sagt. Annars brukar det ju vara tvärtom. När mamma eller någon frågar vad man önskar sig... hm... nä jag vet inte. Hehe.. jaja det kommer ju att vara värt det när sommaren kommer och jag och älsklingen får njuta av långa soliga lediga dagar tillsammans.

Tid som flyger, inte helt omöjligt i Harry Potter.

Klockan ringer, bussen går, lunch, lektion, buss hem, mörkret faller, innebandy.

Morgondagen skulle fara förbi som Harry Potter på sin kvast om jag åkte till skolan. Jag skulle inte få mer än nån minut till min läsning. Därför har jag nu bestämt mig för att stanna hemma imorn. Lektionen ersätts av läsning. Det känns mer givande. Sorgligt, men sant! Får alltid så dåligt samvete när jag stannar hemma från skolan, men varför? Det är ju bara för min egen skull som jag har möjligheten att gå dit. Äsch, det kan jag unna mig själv för att slippa ha ångest för all tid jag känner att jag saknar.


Trött i ögat

Alltid när jag läser på dagarna så blir ögonen så extremt tunga och jag vill bara sova en liten stund. Men en lite stund blir nästan alltid till ett par timmar. När jag sedan vaknar måste jag ta lite tid till att vakna till innan jag kan börja läsa igen. Detta gör ju så att det försvinner några timmar då jag hade kunnat få mycket läsning avklarat. Men om jag inte tillåter mig själv att sova så får jag läsa om en mening flera gånger innan jag förstår den helt. Det ödslar ju också en massa tid. Inte är det lätt inte!
Alice i Underlandet
Meningen med livet
Elvis Karlsson
Pappan och havet
Nils Holgerssons underbara resa
Häxan och Lejonet
Mio min Mio
Pippi Långstrump
Nalle Puh
Anne på Grönkulla
Gilly Hopkins hittar hem
Harry Potter och De vises sten
Skattkammarön
Snäll
Tomtebobarnen
Till vildingarnas land
Resan till Ugri-La-Brek
Den lilla sjöjungrfrun
Regnbågens fånge
Harry Potter och de vises sten (filmen)
Inte mycket kvar nu som ni ser.... dock är det flera facklitterära böcker som dessutom måste plöjas igenom innan den stora tentan tisdagen den 30 mars.

Måste ta till vara på tiden

Så var dagens akupunkturnålar satta och urtagna. Klockan är snart tio på morgonen och jag skulle gärna sova en stund, men nej jag ska försöka ta vara på dagen. Jag ska sola, plugga, kolla serier och plugga lite mer. För imorn är det skoldags igen och då försvinner som ni vet hela dagen till att åka buss, ha lektion och åka lite mera buss. Suck!

Har skickat ut inbjudan till mina 25-års fester. Kan bli pretty great hehe. Första går av stapeln redan på lördag. Like it alot.


Det sanna blodet

Vissa dagar är det verkligen enklare att läsa än andra. Denna söndag tillhör andra dagar!! Imorgon, måndag, vill ja ha en enklare dag. Stressen ökar på!

Vi är nu insatta i den omtalade serien True Blood och hittills duger den. Inte mer ÄNNU, men jag ska ge det en ärlig chans. Den ska ju trots allt vara väldigt bra om ryktet stämmer.



Vårkänslorna spritter i kroppen

Jösses vad jag längtar till våren och sommaren. När snön och isen håller på att försvinna som nu och asfalten blir synlig så känner jag genast hur jag vill börja hoppa och studsa fram där jag går. Men än vet jag ju att det kan dröja innan den riktiga våren anländer. Vore dock kul om detta fina väder kunde hålla i sig några veckor nu så att jag får känna samma lycka på min födelsedag. Det känns alltid lite mer speciellt om solen skiner och det är fint väder när man blir ett år äldre... :). Haha en del fasar för att bli äldre och firar det helst inte alls. Jag ska fira tre helger i rad och har inga som helst problem med att fylla år. tihi



Vem kom egentligen tvåa?

Igår myste vi till det hemma hos Grefves med pizza, godis, vin och MELODIFESTIVALEN. Vi var så seriösa (eller kanske var det mest min idé) att vi satte poäng på bidragen. Från sämst med en 1:a till bäst med en 10:a. Min 10:a gick till vinnaren Anna Bergendahl och min 1:a gick till Peter Jöback.
Kvällen slutade med att vi blev irriterade på missen svt gjorde. De visade på poänglistan att Salem kom tvåa men sedan gratulerade de Eric Saade till andraplatsen. Det stod dessutom på text-tv att Salem kom tvåa. I say what?

Men nu läste jag på Aftonbladet att Eric kom trea... så det felet fick väl slinka omärkt förbi då. Suck!

Idag ska jag plugga, för ovanlighetens skull (eller?). Tenta om några veckor och då är det meningen att jag ska kunna ALLT som bara går att kunna efter att jag läst de böckerna vi ska läsa. Jag ska klara detta!!!!

Ibland går det i ett

Jag känner mig som en zombie, vilket ska symbolisera min extrema trötthet (öh..ja).

Jag och Henrik åkte till Karlstad i morse köpte present åt Storebror och en klänning till mig vi åt dessutom supergod lunch på SCORE världens godaste kycklingwok har de där om ni är sugna på det klockan tio i två mötte jag upp Johanna och Mika i skolan hade seg lektion mellan 14.15 - 16.00 Henrik hämtade sedan upp mig utanför skolan och så åkte vi hemåt hemma hann jag precis slänga i mig lite yogurt innan det var dags att sätta sig i bilen igen det blev ändrade planer så jag hämtade upp William så ska han sova här tills på lördag istället så vi åkte tillsammans till Henriks match som var otorligt spännande och slutade 8-4 tyvärr var det dock grabbarnas sista match för säsongen william och jag gick hem direkt efter matchen och bäddade åt honom sedan var det dags för honom att krypa i säng då klockan var lååångt över sängdags för hans del Henrik kom hem en stund efter oss och gick in och sa godnatt åt Wille innan han kom in till mig och vi åt några kokta ägg var och nu sitter vi vid varsin dator och dricker en varsin cola helt utmattade PUNKT

Äntligen lite tid att andas. Ska bara sitta en liten stund till sedan ska jag göra William sällskap i drömmarnas värld. Jag kommer att somna INNAN huvudet landar på kudden. Garanterat!

Godnatt gott folk!

Roligt att ni kommer med era åsikter alla söta vänner (och pojkvän hehe) . Än sålänge så är ni ju väldigt överens. :)


10 mars 2010

Långpromenad, pannkaksstekning och tvättning är vad jag lagt min tid på denna eftermiddag. Att tvätta måste vara bland det tråkigaste som finns. Iallafall när man inte har egen tvättmaskin utan måste bege sig fyra trappor ner i en kall källare med tunga kassar av kläder. Nej jag längtar verkligen tills vi får badrummet klart så vi kan köpa vår efterlängtade tvättmaskin.  

Hm... det känns som att jag har glömt något...

- Sjukgymnasten inställd på fredag, flyttad till måndag.
- Skola imorn, då ska böcker till Mika och Maria med.
- Ska förbi jobbet på fredag och prata med Katrin.

Vet inte vad det skulle vara som jag har glömt av. Inget viktigt får vi hoppas.




Något att se fram emot



I´m a player

Jag brukar vanligtvis hålla mig till en man i mitt liv, min sambo Henrik. Men de senaste dagarna har jag bundit relationer med fler... Habib, Max, Harry och Nils. Stackarna blir utnyttjade en efter en. Och när jag är helt färdig med Nils, eller Nisse som jag kallar honom, ja då går jag direkt på Elvis. Vilket spännande liv jag lever! (eller?...hm)


Känslorna stormar

Hur är mitt humör idag då? Berg- och dalbana i all dess härlighet. Glad och effektiv till stressad och deprimerad till arg och tung till ledsen och mycket liten till glad och nöjd. Och hur känns det just nu? Jag vet inte... en blandning av allt kanske. Ja så känns det. Hoppas på en stabilare dag imorgon.



Fan kan inte den där Nisse resa lite snabbare genom Sverige så jag får börja på nån roligare historia?


Kaos inombords

Det värsta när jag är såhär stressad över någonting, då händer INGENTING. Har inte lust till nått, vill bara gråta och orkar inte ta tag i saker. Vet inte vart jag ska börja, vet inte vad som förväntas av mig. Nej denna gång kommer det verkligen inte att gå bra. Inte med nått känns det som just nu!!!!!!!


Please be honest! ;-)




ELLER




Jag behöver DIN hjälp, så kom igen och kommentera!!

p.s. tänk på att jag är utomlands på alla blond-kort så det är därför jag är lite brunare (rödare) där.


I punktform blir det kort och direkt på sak

  • Ajajaj mina benhinnor gör ont
  • Jag planerar mina 25-års fester för fullt
  • Idag har jag INGEN läslust
  • Har börjat titta på Everwood, en serie jag följde sporadiskt förr
  • Jag är jättehungrig så nu ska jag trolla fram lunch
  • På torsdag ska vi shoppa, jag har lektion på eftermiddagen och sedan har Henrik en väldigt viktig match mot Skoghall på kvällen
  • Henrik har fysikprov imorn, tur att det inte är jag, det hade inte gått bra
  • Jag måste klippa mina naglar, avskyr att ha korta naglar
  • Jag funderar fortfarande kring huruvida jag ska köpa jackan eller inte
  • Nu har jag inte så mycket mer att tillägga för stunden

Solen skiner på oss

It´s a beutiful day. Så jag och Henrik ska snart ut på en långpromenad. Känner att det blir lättare att plugga sen om jag fått lite luft och energi. Fick dock svinont i mina benhinnor igår så vi får hoppas att mina ben orkar detta. Har aldrig haft problem tidigare och vill verkligen inte få det nu. Satans knasiga kropp hehe.




Choklad, Gröna godisfiskar, Ahlgrens bilar... HJÄLP MIG!

Galet vad godissugen jag är. Hela tiden. Dricker te, äter vindruvor och borstar tänderna. Det är ju trots allt några utav de sakerna som nämns som hjälp mot godissug. Bullshit om ni frågar mig. När te´t är urdrucket, vindruvorna uppätna och tänderna borstade så är jag fortfarande lika godissugen.


HAR DU NÅTT ANNAT TIPS? förutom fruktätande, tedrickande och tandborstning vill säga




Min kärlek kanske är för stark helt enkelt!


Hur ska jag göra?

BESLUTSÅNGEST BESLUTSÅNGEST BESLUTSÅNGEST

ska jag beställa den där förbaskat snygga jackan eller inte?

hm... kan man vinna på lotto utan att spela?


Skönt att få bocka av.

Alice i Underlandet
Meningen med livet
Elvis Karlsson
Pappan och havet
Nils Holgerssons underbara resa
Häxan och Lejonet
Mio min Mio
Pippi Långstrump
Nalle Puh
Anne på Grönkulla
Gilly Hopkins hittar hem
Harry Potter och De vises sten
Skattkammarön
Snäll
Tomtebobarnen
Till vildingarnas land
Resan till Ugri-La-Brek
Den lilla sjöjungrfrun
Regnbågens fånge
Harry Potter och de vises sten (filmen)

Fyra nya streck att dra. Det går framåt. Frågan är bara vilken kvalité det är på mina analyser. Förmodligen inte de bästa, men de blir ju gjorda iallafall. Nu ska jag ta en paus innan jag följer med på Nils Holgerssons underbara resa.

Kunde jag inte ha fått stanna där uppe?!

Morgonen har verkligen gått upp och ner i humörtemperatur. Först ringde min moster och trodde att det var kundtjänst hon hade ringt till. Haha... det tog ett tag innan hon hörde att det var jag och undrade hur sjutton hon hade lyckats ta så fel på nummer. Humörtemperaturen hög (skratt och lycka).
Sedan ringde jag folksam så att jag skulle få ut på försäkringen för mina besök hos sjukgymnasten, nej då hade de från och med januari 2009 tagit bort den försäkringen. Jaha så var det med det. Humörtemperaturen låg (irritation).


Inget ljus som stör

Dagarna rullar på så fort att jag inte ens hunnit välkomna mars. Och det är ju faktiskt en månad som jag verkligen vill välkomna. Det är månaden då jag och min bror har födelsedag. Kalas är alltid roligt! Och så är det en månad närmre våren som är årstiden före min favoritårstid SOMMAREN.

När jag kollar igenom mitt schema så känns det som en evighet kvar till sommaren, eftersom jag ska hinna med så många uppgifter, två tentor och massa annat innan det är lov. Men om jag tänker i månader så är vi ju snart där. Som jag längtar! Under vår promenad idag så pratade jag och älsklingen om allt vi ska göra under sommaren. Och det faktum att vi inte ska göra något alls. Vi ska vara lediga, träna, njuta av ledigheten och göra det vi själva vill och plånboken tillåter oss att göra. Låter nästan för bra för att vara sant.

Nu ska jag lägga mig och läsa. Min nya läslampa är ju suverän. Lite mysig sådär och så får Älsklingen sova i fred utan skarpt ljus som stör. Perfa!

JANSJÖ Klämspot
Bild från ikea.se
Vår är dock svart och fäst på sängstommen


Omgivna av vitt puder

Det låter ju inte vidare jobbigt att läsa barn- och ungdomsböcker när man säger att man måste plugga. Men det där måstet ställer till det en hel del. Harry Potter som jag håller på med nu är lättläst, bra och jag har läst den tidigare. Men ändå är det nått som får mig att hela tiden vilja göra annat än just läsa. Som att skriva ett blogginlägg till exempel.

En timme och femton minuter lång blev vår promenad i förmiddags. Helt perfekt väder att promenera i.




Vi ska promenera i solen

Nu ska vi leta reda på solglajjorna och sedan gå ut i solen. Blir en långpromenad såhär efter sovmorgon och frukost. En härlig start på dagen om ni frågar mig!!


Vindar och vägsalt

Skönt att veta att jag inte är ensam om att vara lat ibland.. :).
Klockan åtta slog jag iallafall på SVT1 och följde striderna i Melodifestivalens andra-chansen-avsnitt. Är hyffsat nöjd över finalisterna, även om bland annat Pain of Salvation har en riktigt riktigt bra låt. En låt som iallafall jag kommer att lyssna på i framtiden. Dock är det Kalle Morelius och Orsa Spelmäns melodi som skuttar omkring i mitt huvud. En härlig truddelutt. 
Nu sitter vi och tittar på The Storm, en lite seg, men annars bra film. Tror vi är lite ofokuserade både jag och Henrik. Han har precis somnat till och jag sitter med datorn i knät. Jag kan ju iallafall göra två saker i taget, men å andra sidan så kan jag ju inte direkt förvänta mig att han ska kunna titta på filmen OCH sova samtidigt. 
Nu börjar det bli spännande här. Bäst jag hänger med så jag kan berätta för min sambo hur den slutade hehe.

  


Jag känner mig LAT

Idag har jag inte gjort någon nytta alls. Det skulle vara min pluggar-dag då Henrik är på bortamatch hela dagen. Men nej jag har suttit i soffan och läst Klick, tittat på serier, plockat lite här hemma och lagat mat. Inte ett dugg mer eller mindre. Imorn måste jag skärpa mig!

 


Gårdagen!

Vi tog med oss fasters älskling Miranda till Örebro igår. Det blev först en runda på IKEA där vi köpte en läslampa till mig, lite växter, duschtvål och lite annat smått och nödvändigt. Sedan begav vi oss till Marieberg. Bland de första affärerna vi klev in i där var VILA. Så går vi förbi en jacka och Henrik säger: Den va snygg! Ja, säger jag. Fast inte på mig. Men Henrik höll inte med. Jo jag tror du skulle passa bra i den. Ja så jag testar väl då. Tar den på mig, går mot spegeln och jaha.... jag bara älskar den!!!!!! Och jag som inte har pengar till en jacka just nu. Dumt att ens testa då va? Ja.. det är svårt att spara för nått som ligger längre fram i tiden!!
Jaja vidare därifrån blev vi bjudna på fika av mamma. Glass och kaffe. Mumma. Och sedan strosade vi omkring en liten stund till innan vi får hemåt igen. Fick sjunga och prata med Miranda hela tiden så att hon inte skulle somna på väg hem. Lillsnuttan va sååå trött hehe. Men när hon väl var hemma igen så var energin tillbaka och hon lekte med sina nya leksaker farmor hade köpt åt henne. Bilen är ett riktigt sömnmedel!!
Jag blev också lite bortskämd av Mamsen. Nagellacksborttagning för nödvändighetens skull och en hatt för att mamma tyckte att jag passade så bra i den. Och den va riktigt snygg... :).. Tack älskade mamma!

När vi lämnade av Miranda så var ju William hemma och då sprang han genast upp och hämtade mitt armband som jag glömt sist jag var där. Ett armband som han gjort alldeles själv till sin Faster...



Kan nog vara det finaste armbandet jag fått!! :)





Nu är det såhär...

...att jag är "ledig" i en hel vecka. Skönt för jag är sååå trött och behöver tid att läsa.

Kände mig alldeles förvirrad idag på vår redovisning, men nu är det iallafall gjort. Har börjat läsa en ny bok dessutom. Meningen med livet heter denna och jag har väl ungefär en tredjedel kvar innan jag kan börja med Harry Potter.

Nya planer för helgen. Imorn när vi fikat efter kyrkan så laddar vi om batterierna och åker till Örebro. Mamma och syrran ska köpa lite nödvändigt från IKEA och så blir det väl en runda på Marieberg skulle jag tro. Kanske att jag finner min födelsedagsklänning där. Kan ju alltid hoppas. Supersnygg och superbillig om jag få be!!!

Nu ska jag stri lite mer med Jessica på msn, sen är det bara att fortsätta LÄSA.

 Denna söta läslus ser iallafall nöjd ut hehe



En ljus, men kall morgon

Att kliva upp ur sängen när det hunnit bli ljust ute gör verkligen stor skillnad för humöret. Känns både lättare och roligare än när vintermörkret omger en med sin trötta tyngd. Kylan är dock kvar, men den kan man iallafall undvika genom att klä sig ordentligt.

Nu ska jag föna håret, borsta tänderna, pussa älsklingen hej då och sedan ringa mamma på min promenad till bussen. Älskar att åka med 8.20 bussen. Den går direkt till Universitetet så då kan jag somna så snart jag satt mig på sätet tihi.

Ha en underbar torsdag! PUSS


Problem i plugget

Nu kan jag iallafall stryka en till bok på listan, men jag kan inte direkt påstå att mina analyser håller hög klass. Men de blir ju gjorda iallafall och det är ju trots allt det som är huvudsaken. Borde hugga in på facklitteraturen för att bättra på mina analyser samt förbereda mig inför tentan, men ORKA. Och HINNA.

Nu ska jag plocka fram kläder inför morgondagen och sedan kasta mig in i Meningen med livet. Den kan ju knappast vara sämre än Pappan och havet iallafall!

Tråkigt det är när man är i en sådan här "fullt-upp-i-plugget-period", snurrar inga andra tankar i huvudet. Inga som kommer ner på print här iallafall. Blir ju lite lätt enformigt och trist då, men det får ni ta. Kommer förhoppningsvis nån lite roligare glimt då och då hehe.

(när jag kommer hem imorn har jag helgen och inläsning i flera flera dagar)


Hur ska jag hinna med allt?

Om ni undrar vad jag har för mig idag så kan jag ge er en ledtråd...

OBLIGATORISKA LÄSLOGGSTEXTER

Alice i Underlandet
Meningen med livet
Elvis Karlsson
Pappan och havet
Nils Holgerssons underbara resa
Häxan och Lejonet
Mio min Mio
Pippi Långstrump
Nalle Puh
Anne på Grönkulla
Gilly Hopkins hittar hem
Harry Potter och De vises sten
Skattkammarön
Snäll
Tomtebobarnen
Till vildingarnas land
Resan till Ugri-La-Brek
Den lilla sjöjungrfrun
Regnbågens fånge
Harry Potter och de vises sten (filmen)

Som ni ser så har jag några böcker kvar på listan att läsa innan de kan strykas. STRESS!!!
Läser Pappan och havet just nu och den är allt utom bra. Så det går minst sagt segt!

STACKARS MIG

Kameran ligger på databordet några meter bort och ändå orkar jag inte resa på mig för att hämta den. Och jag behöver ju den för att kunna lägga in kort. Så det får helt enkelt bli en annan dag. Sorry.

Ryggen värker fortfarande, jag är fortfarande trött, jag har fortfarande tusen saker att göra och DET ÄR FORTFARANDE SYND OM MIG.




Vill bara sova just nu!

När klockan ringde för ungefär en timme sedan så nästan grät jag av trötthet. Sjukt jobbigt var det att tvinga sig själv upp ur den varma sängen och in i duschen.

Snart är det dags att gå till bussen. Jippi (not)

Kommer att ha fullt upp hela dagen. Lektion, grupparbete, klippa Tobbe, Klippa Crilla, Plugga.... och däremellan bör jag laga mat, äta och åka buss. Kanske nått toalettbesök ibland. Ja ni förstår, fullt upp.

Imorn är jag ledig igen. Då blir det att plugga för hela slanten (åh tänk om jag fick nån för varje bok jag läste). Jag fick lite smått panik igår när jag insåg att jag har en hel del böcker kvar att läsa de närmsta veckorna. Och som vi alla vet så går ju veckorna fort förbi. Ska ha en duktigvecka!

På torsdag har jag skola igen, redovisning. Jippi (not)

Och på fredag ska vi på begravning. Inte den roligaste starten på helgen, men det måste ju bli av och det kommer förhoppningsvis att bli en lugn och fin stund. På eftermiddagen har vi tvättid, inte vidare skoj det heller. Jösses vad jag är bra på att klaga. ryggen värker som bara den idag med kan jag ju då passa på att nämna

Nu måste jag kila. Adios!!

Tokigt det kan bli!

Jag och Henrik kom nyss hem från Ica. Vi hade planerat att göra en soppa till kvällen, men så såg vi att de sålde grillad kyckling till ett mycket bra pris. Dessutom luktade det ljuvligt vilket var det som fick oss att tänka om. Vi gick en runda till för att fundera över vad vi skulle äta till denna kyckling. När det beslutet var taget så gick vi mot kassan, betalade och for hem. Väl hemma ropar älsklingen till mig...

"älskling vet du vad vi lyckades med"
"nej vadå?"
"vi glömde köpa kycklingen"

Ja jädrans haha... får bli soppa iallafall då. Broccoli och vitlökssoppa. Inte fel det heller!!! 




fick däremot med mig en ny bok hem. Mias systrar. äntligen nått annat än en barnbok att sluka.



Stackars lilla mig!! Buhu

Idag måste jag till sjukgymnasten för att få akupunktur, biblioteket för att låna böcker samt till Köket för att köpa nytt busskort. Känner dock varken för det ena, det andra eller det tredje. Har jätteont i ryggen, snön yr ute och så är ser jag ut som en väldigt trött filur. Vill därför bara sitta hemma och tycka grymt synd om mig själv. Gärna med lite godis, men då måste jag bege mig ut iallafall för det har jag inte heller nått hemma. Det är verkligen synd om mig!!