Vi ser allt...


Jag, Henrik och Magnus uppmärksammad MÅNGA pinsamma människor i helgen. Eller iallafall människor med väldigt pinsamma beteenden.

1. Tjej hånglar med fler killar än hon har fingrar på en hand.
2. Tjej tafsar, klänger och drar i en kille trots hans tydliga NEJ. Slutar i fläskläpp på killen.
3. Kille kommer med opassande kommentarer.
4. Kille kan inte hålla sina ointressanta åsikter och berättelser för sig själv.
5. Tjej/kvinna med man och barn hemma flörtar med upptagen (för henne alldeles för ung) kille mitt framför hans flickvän. Killen tycker detta är motbjudande och extremt pinsamt å hennes vägnar.
6. Kvinna flörtar (inte första gången) med en alldeles alldeles för ung kille. Också hon med man och barn hemma.

Ibland kan man börja fundera alltså.
Jag och Henrik drog iallafall en slutsats igår som vi båda känner oss mer än nöjda med. Dock tror jag vi håller det för oss själva. ;)...

Jag sitter för tillfället i skolan och väntar på att Henrik ska komma. Äntligen ska vi styra mot IKEA och slösa lite pengar. För vad gör väl några lappar mindre i plånboken när man får ett vackert hem att bo i... ;)...



Hurtbulle 1 och hurtbulle 2

Idag har vi varit superhurtiga med tanke på att det är söndag och vi dessutom var ute halva natten. Vi har tvättat, plockat fram julsakerna, pyntat lite, skrivit lista för vad som ska inhandlas imorn när vi besöker IKEA och så har vi möblerat om en del här i hemmet. Vet inte vart energin kom ifrån, men tror att morgondagens tripp kan ha något med saken att göra. Blev så himla sugen på att få göra om lite här hemma. Har ju haft mina små planer sedan vi flyttade hit men vi har varken haft tid, ork eller pengar att ta tag i det. Men nu ska vi ta tag i det. Önskelistan vi ska ha med oss är lång och hela kan inte uppfyllas, men mycket av det kommer förhoppningsvis med hem.

Nej nu måste jag gå och lägga mig. Är så himlans trött och kommer garanterat vara ännu tröttare om några timmar när det är dags att kliva ur sängen igen. Pust och stön.

GODNATT



Såklart!!

Ingen vaccinering fredagen den 27/11.

Skräll att det skulle vara slut på vaccin när man väl går dit då.. :(... Får försöka ta mig till sjukhuset hemma till veckan istället och hoppas på bättre lycka då.


Oansvarigt!!

Idag är det alltså fredag och mamma, pappa och lillprinsessan Grefve kommer hem. Så gör även jag. Med eller utan William, det får vi se senare hehe. Ska bli mysigt att träffa Henrik iallafall... äntligen hehe.




När jag åkte för att lämna William i morse så mötte jag flera hundägare som var ute med sina lurviga på promenad och började fundera över detta. 

Hundägaren står med ryggen mot bilen och tar ur posten ur vad jag förmodar är hennes brevlåda. Hon har två hundar i varsitt långt koppel BAKOM sig. Dessa hundar befinner sig en bit ut i vägen och jag får alltså göra en liten sväng förbi dem för att inte köra på jyckarna. Och dessutom hoppas på att de inte ska springa längre ut i vägen. Hundarna var också så små att jag knappt såg dem. Tur att det inte var kolsvart ute vid just detta tillfälle.

Hur mycket bryr man sig då ifall hundarna blir påkörda? Förväntar de sig att jag som sitter i bilen ska svänga över på fel sida vägen för att undvika de små liven? (tydligen) Och den allra viktigaste frågan... HADE DENNA MÄNNISKA AGERAT PÅ SAMMA SÄTT OM DET VORE DENNES BARN? Och detta var alltså endast ett av två liknande fall i dag. Håll koll på era hundar är vad jag vill säga med detta!!! Även om inte ni bryr er om ifall de blir påkörda (vilket jag verkligen hoppas att ni egentligen gör eftersom ni skaffat hund) så skulle i varje fall jag bli knäckt om jag skulle skada ett djur på det sättet.


Massa mys

Idag blev jag och William bjudna på fika på Bråtåkersvägen. Jag och Sofie lämnades sedan att stri i köket medan Andreas och William sparkade fotboll så det stod härliga till. Noah skrutten gick emellan oss och kollade så att vi skötte oss :). Bollen vi hade köpt verkade vara en hit också vilket var kul. Sååå söt den där lilla killen. Och världens underbaraste föräldrar har han också minsann. Och måste ju erkänna att jag är aningens avis på deras hem. Hade dock inte förväntat mig annat när det är Sofie som inrett. Hon har öga för sånt hon!! :)



(Kortet är taget från Sofies blogg... se mina länkar... :))



Mirandas katetrisering (tror jag stavar rätt hehe) gick bra!!! Skönt!!!
Mamma skickade sms förut och de verkar ha det underbart!!! SKönt!!!
Jag och William har det jättemysigt!!! Skönt!!!

Jag saknar Henrik!!! Mindre skönt!!!

Nu ska jag sätta mig bredvid Wille i soffan och titta på barnprogram. :)


Trötta på Nyponvägen

Jag kommer INTE att ha svårt för att somna ikväll. Och skulle jag trots min extrema trötthet ha det så blir jag nog lite smått galen. Behöver sova om jag ska orka vara mänsklig. Känner mig helt slut i kroppen. Ska snart skära upp lite äppelbåtar som William efterfrågat och koka lite te åt mig. För efter barnprogrammet ska det läsas nattsaga. Och jag ska inte bli sen efter i säng. Det är ju skola även för min del imorgon.

Idag har vi mest tagit det lugnt. Lagat mat ihop, myst lite framför tv:n, pysslat lite och varit en sväng ner på stan och inhandlat lite behövligt. Behövligt är typ skum och mascara vilket är skittråkigt att lägga pengar på, men ett måste att ha.

Hm... vet inte om jag vågar nämna här att jag fick böter i morse. Men denna gång var det faktiskt med mig utanför bilen. Jag hade parkerat utanför huset som vanligt och fick klockan 5 i morse böter på 300kr för att jag stod på fel sida av vägen. Jag skulle alltså ha gått upp i natt och flyttat den eller vad? Fattar nada. Jag har alltid stått där och vart ska vi annars stå när vi hälsar på? Finns ju knappast nån parkering i närheten. Och inte sjutton finns det nån skylt på denna väg heller. Det måste vara för att det är jag. Jag är bara en sån som får böter helt enkelt. Tur att det bara var 300 denna gången... :P...


OBS! Detta inlägg innehåller svordomar!

FY FAN för min JÄVLA utväxt. Ja så fruktansvärt är det verkligen nu. Men jag vet inte hur jag ska göra. Vill ju vara nyfärgad och snygg (det sistnämnda kan ju bli svårt hehe) under jul och nyår och det är ju inte lång tid kvar tills dess. Dock tillräckligt lång tid för att det ska hinna komma en liten liten utväxt om jag färgar det nu direkt. Får kanske försöka stå ut ett tag till iallafall då. But it ain´t gonna be easy!!


Ingen sovmorgon idag inte

Lämnade William på skolan strax före åtta och har nu landat framför brorsans dator med en kopp kaffe bredvid mig. Ska hämta mitt lilla troll igen vid elva och hade tänkt slumra lite innan dess, men nu känner jag mig plötsligt inte det minsta trött. Kommer garanterat senare.
Ska kanske försöka få lite gjort istället... som att plugga, plocka i diskmaskinen och duscha. Har skickat iväg ett sms till Sofie om en liten dejt så vi får väl se om det blir av idag. Och då kanske det är bra om jag gör mig iordning innan Willemannen är kommer hem.

Imorn är det skola också... usch och fy och blä. Sega hemska torsdagslektionerna med energiknippet till lärare. Jag längtar istället tills på fredag. Då blir det fredagsmys.


Kan orsaka trafikkaos

Jag funderar på om det är så himla smart av vägverket att ha blinkande fordon överallt under vägarbete när vädret är som idag. När det regnar som tusan, är becksvart ute och vattensamlingar på vägarna. Då blir dessa blinkande ljus lätt en aning irriterande för ögat. Man vet inte vad som är vad eller vart och vart man själv ska ta vägen. Tror inte riktigt att de tänkt efter när det gäller detta!!

Jag funderar även på lite andra saker. Som...

- Undra hur Mamsen har det!
- Har jag glömt att pcka ner nått inför morgondagen?
- Vad ska jag äta?

Skulle kunna fortsätta, men det får räcka för nu. Det är tillräckligt rörigt i skallen.


Ta hand om min mamma nu kära Thailand

Det var svårt att hålla inne tårarna när jag pratade med Mamsen tidigare ikväll. Då var hon och Yvonne på väg till Arlanda med min älskade moster som chaufför och det var dags att säga hej då för några veckor. Tycker verkligen inte om att inte kunna prata i telefon med mamma varje dag som jag är van vid. Men samtidigt får jag tänka på att hon har det underbart där hon är och att vi snart ses igen. Dessutom vet jag ju vad fort tiden går här hemma när vardagen rullar som den brukar. Så snart är Mamsen hemma igen och vi kan ringa varandra precis när vi känner för det.

Har insett vilken underbar pojkvän jag har. Det visste jag nog innan idag också, men det händer vissa saker ibland som gör att man inser sånt lite extra. Han är det bästa av de bästa och jag är överlycklig som får älska och älskas av en kille som han. Man kan nog kalla det för en hel del tur.


Idag finns det anledning att fira

För idag fyller Elin år.
Stort grattis till dig gumman!!

 

 


Om att ha roligt

Det är roligt att ha roligt, men ibland kan det bli lite väl roligt.
Idag mår jag som jag förtjänar.



Små problem i en stor värld

Mascaraproblem. Klumpar, klet och ojämnhet. Ibland önskar man bara att man vore vacker utan spackel eller att man kunde knäppa med fingrarna och den perfekta make up:en var lagd.

Matchstart för grabbarna 14.00. Efter den blir det en hemmakväll med tända ljus och massa mys. Ska eventuellt plugga lite om jag orkar... men inte för mycket. Det är helg och den ska jag njuta av!!


NU som fröken Lotta säger

Som förväntat möttes jag av ett fett U när jag fick tillbaka didaktiktentan. Vi hade ju blivit varnade, men det var tungt ändå. Som tur var så hade jag inte så mycket att komplettera. Och dessutom är jag redan klar med kompletteringen. Började direkt när jag kom hem, skrev ut den och la den tillsammans med tentan. Så på måndag lämnar jag in den och hoppas på att det duger. Man vet ju aldrig!!

Men jag ska tänka positivt för som Lotta säger så betyder det att man inte fått godkänt NU (ännu), men att man får det om man kompletterar det som står. Hehe... så man kan väl säga att jag fick NU då.. ;)





Nu ska jag hoppa upp på crosstrainern och sedan är det som ni vet... MAMMAS POJKAR!!


En god morgon till er alla!!

Jag var faktiskt här strax före halv åtta, men jag kikade på lite annat så klockan hann visst bli kvart i åtta innan inlägget ramlade in.

Idag är det dagen då hela klassen ska få skämmas. Vi ska få våra tentor tillbaka och jag kan tänka mig att alla tänker... "hoppas det inte är mycket jag behöver komplettera". För komplettera får vi ju tydligen alla eftersom vi alla gjorde sååå fel. Suck!!

Torsdag - Mammas pojkar och HELG!! Underbar standard!!

Fredag - Förmodligen en repris från i fredags. Kristinehamn, Karlskoga och massa mys med de underbaraste människorna som finns.

Lördag - Henrik har hemmamatch och jag sitter i publiken.

Söndag - Plugga, slappa, plugga slappa och eventuellt att jag går och tränar (vet hur det lätt blir hehe)

Ja det räcker så för längre vill jag inte tänka på. Dessa dagar får gärna dra ut sig och vara lååånga!!








Checklistan plockas fram

Hm... hösten har en väldigt konstig inverkan på mig. Såhär är mitt humör om dagarna:



OBS!! Grafen är endast en symbol för hur mitt humör svajar... vad siffrorna visar är liksom oviktigt och har inte ett dugg med mig eller mitt humör att göra.. ;)...



* Duscha
* Föna håret
* Plocka fram kläder till imorn
* Packa väskan
* Borsta tänderna
* Läsa
* SOVA

Jag tror att jag ska minnas allt om jag bara skriver upp det. Vi pratade (i skolan häromdagen) om va fort tiden går på morgonen. Man tycker att man har god tid på sig, men ändå slutar det med att man får stressa iväg. Och jag är verkligen expert på att stressa. Inget jag tycker om, men så är det. Det finns ju inget värre än när man märker att bussen går om sju minuter och man precis klivit utanför dörren. Då får de små benen knata illa kvickt. Och än sålänge har jag inte missat någon buss... inte denna höst iallafall hehe. Det är ju positivt!!

Nej nu börjar arbetet med kvällens checklista. Nästa gång jag skriver så är klockan förmodligen runt halv åtta på morgonen och jag sitter framför en utav skolans dator i väntan på mina klasskamrater. Skönt att det är torsdag imorn... sista rycket denna vecka innan jag får välkomna helgen.

Godnatt alla mina vänner och alla som jag känner (eller inte känner..:P)


Verkligheten är tuff att möta



Hemska olyckor som drabbar mänskligheten. En ung flicka berövades nyss sitt liv i en bilolycka utanför Filipstad, en annan fick uppleva det vi alla fasar för, men överlevde lyckligtvis. Vill inte ens tänka på den sorg nära och kära får genomgå just nu. Att mista en närstående är svårt att greppa. svårt att förstå, svårt att inse. Ingen vill att det ska vara sant och ändå vaknar man aldrig ur den mardröm man tror sig befinna sig i. Det är i sånna här stunder man önskar att det faktiskt fanns någon där uppe som kunde skydda oss från ondo. Många tycks ju tro att han/hon/det finns. För mig kan det låta som ett sätt att skydda sig själv. Skydda sig själv från sorg och ensamhet. Ett enkelt sätt att som osäker och ensam få ta del av en gemenskap.

Men vad vet jag... mer än att sånt här borde inte få hända!!!



Från en verklighet till en annan...

Roten ur, upphöjt i, tal i kvadrat, area, omkrets, höjd, bas, sida

Detta är vad jag suttit med denna eftermiddag. Blir alldeles snurrigi bollen.
Nu blir det dock en paus. Avocadosallad och ett avsnitt av 90201 är vad som väntar!!








Vem fördelar vaccinet?!

Jag knappade in på aftonbladet och stötte där på en lista över hur vaccineringen går i olika delar av landet. Och utifrån den listan är det inte svårt att se att fördelningen av vaccinet runt om i landet är galet. Hur kommer det sig egentligen att vissa områden inte har någon brist alls på vaccin och att nya leveranser är på väg, medan andra områden har brist på vaccin och får vänta på vaccinet längre än de först hoppats på.
Hur kan man fördela så olika? Finns det inga åtgärder när sånna här resultat visar sig? Galet som sagt!!


Min egen onsdag

Härliga onsdagsledighet. Det är min heliga dag då jag tar mig lite ledigt för att orka åka in de övriga tre skoldagarna. Och onsdagen denna vecka ska gå åt till att plugga, pyssla och träna. Blev ingen träning ikväll. Tiden gick för fort efter att jag väl kommit hem så jag fastnade vid annat.
Har ett litet projekt på G som visade sig vara "pilligare" och ta längre tid än jag först trott. Men det är ingen brådska... än hehe!

Men än är det ju bara tisdag så nu ska nattsärken på att jag ska studsa i säng. Som det känns i både kropp och knopp så somnar jag snabbt ikväll.... hm eller kanske ska man säga natt. Klockan är ju trots allt snart midnatt. 

 


Vilken miss!

Kvart över tog jag på mig jackan och knallade mot bussen. Stannade dock när jag mötte en klocka i korridoren. Visst var hon kvart över, men kvart över tolv. Jag trodde ju att hon var kvart över ett och jag snart skulle få åka hem. Så nu känns det drygt!!!

Hm... skulle behöva städa i hemmet snart. Det är så länge sen så att dammråttorna snart tar sitt pick och pack och flyttar. Det är väl iofs bra... men nä nu får vi skärpa oss. Svårt att hinna med sånna bestyr när man har fullt upp i skolan och fritidssysslor som tar upp övrig tid. Det får bli till helgen!! Ikväll ska jag träna och plugga. Låter inte så roligt, men det är alltid skönt EFTERÅT!!!


Rör på fläsket!

Ansiktet har en härlig tomatröd färg, svetten rinner och kroppen känns blytung.

Det är mig själv jag beskriver efter ett hårt pass på crosstrainern. Puschade mig själv lite extra idag genom att tänka på hur jag vill att siffrorna på vågen ska förändras.


Bort Bort Bort!!!

Nu måste jag gräva ner mig i böckerna och leta efter geometriska begrepp. Jobba jobba!!

 

 

 


Ler på utsidan, gråter på insidan!

Jag har inte gett upp upplägget av bilder. Det tog bara så lång tid igår att jag inte hann klart innan det var sängdags. Somnade alldeles för sent iallafall så egentligen borde jag ha slutat tidigare... men men nu blev det så.

Sitter i skolan nu och upptäckte att Sofie (en vän jag träffar alldeles för sällan nu för tiden) skaffat en blogg. På denna blogg får man inte bara en glimt av hennes liv utan också chansen att göra sig fynd. Jättefina saker främst till barnrum om jag har förstått rätt!! Hm...känner verkligen hur jag saknar henne och de andra tjejerna när man gör ett besök i deras värld sådär. Det blir sällan som man tänkt sig!!

TREVLIG MÅNDAG mina vänner!



Snart kommer det!!

Nu vet jag varför jag så sällan lägger upp bilder. Det tar sååååå lång tid och bara krånglar massa. Men nu sitter jag här och kämpar och jag tänker INTE ge upp. Det får ta den tid det tar. För nu är det minsann dags för lite bilder. Så I´ll be back... SOON!!!! hehe


Söndagen

Söndagar tillåter sovmorgon, erbjuder ledighet, tillåter egen planering, erbjuder oss att hoppa över planeringen. Och trots detta så är det den värsta dagen i veckan. Iallafall för mig. Jag tycker att klockan går superfort, jag känner mig stressad och känner bara för att somna och vakna igen nästa torsdag eftermiddag då helgen börjar igen.

Och idag känns det ännu värre då jag sitter alldeles ensam här hemma. Trött, har ont, fryser.... ja det känns inge vidare alls!! Funderar på att tända lite ljus och sätta igång en bra film. Skapa min egen lilla mysstund. Hade varit underbart med ett badkar nu.


Lördagsmys med älsklingen

Idag vaknade vi vid elva, åt frukost/lunch vid halv ett och har fram tills nu bara slappat. Nu blir det dock andra bullar. Vi ska plugga, handla, laga god middag och avnjuta denna framför ett par förhoppningsvis mycket bra filmer. En härlig lördag tillsammans med världens underbaraste kille... ;)...




Från dröm till verklighet

Vi ligger på varsin solstol på stranden med havets brus alldeles intill oss. Jag låter min ena hand snudda sanden och låter de fina vita kornen sippra mellan mina fingrar. Solen steker på min kropp. Ett önskemål från min älskling om att vi ska doppa oss gör att jag reser mig. Vi går mot havets blåa yta. Vattnet sköljer över våra fötter, svalkar våra kroppar. Saltet svider i ögonen och gör oss blinda för några sekunder. Vi lägger oss på rygg och flyter. Lätta som fjädrar ligger vi hand i hand i två olika världar. Himmel och hav. Vi blundar och låter vågorna bära oss.

En dröm som jag önskar kunde uppfyllas just nu!! Mamma får sin dröm uppfylld nästa söndag då ett plan tar henne och hennes kompis Yvonne till Thailand. Skönt för mamsen. Mycket avundsjuka från mig hehe.

Själv har jag skolan att tänka på. Det enda jag har tid att tänka på nu för tiden känner jag. Inläsning hit, tenta dit, gruppuppgifter hit, lektionsplanering dit..... ja jösses!!




Godmorgon!!

Idag kommer jag förmodligen att leva i min vinterjacka. Insvept i värmen som skyddar mig mot onda kalla vindar. Det är kallt och jag är SKITTRÖTT. Sov på bussen. Lite ryckigt, men ändå.. jag sov. Så kanske att jag snart känner mig lite piggare? Det går alltid att hoppas.

Imorn är det fredag igen. Då ska bilen in på lagning. Och sedan åker vi förmodligen till Karlskoga och hälsar på familjen Grefve. Nästa helg ska ju dessa människor isolera sig för att inte dra på sig någon smitta. Onsdagen som följer åker de till Göteborg med lillstumpan. William får stå ut med några nätter tillsammans med mig. Blir intressant att känna på familjelivet. Skjutsa och hämta William på skolan, laga mat, fixa mellanmål, natta en 6-åring. Ja det blir några mysiga dagar i Karlskoga det är jag säker på.

Nej nu ska jag kolla lite i den bok jag ska redovisa om under dagen. Bra om man förberett sig lite kanske.

Ikväll är det Mammas pojkar!! Wiiee och det bästa av allt. Jag har helgen!!!!!!!!!!! Ska vila vila vila min onda kropp och hoppas på en förbättrning till veckan. Jag har inte lust, INTE TID att må såhär. Måste vara på topp för att hänga med i skolan. Det går fort framåt och jag måste hålla tempot.


Ibland måste man!

Denna kväll bjuder mig verkligen på en blandning av det bästa och det sämsta.
Bonde söker fru är precis slut och snart börjar Efterlyst. Vilket som ligger under vilken kategori får ni själva lista ut.

Jag har bestämt mig för att jag måste rycka upp mig. Får leva på mina piller och kämpa mig igenom dessa veckor fram till jullovet. Finns inga andra alternativ om jag ska klara av matematiktentan i januari.

Tråkiga blogg!! Även detta skulle jag behöva styra upp. Men just nu är orken och motivationen LÄGST.

Vettja om jag ska strunta i efterlyst ikväll och gå och lägga mig istället. Har ont (skräll) och behöver få mer än 5 timmars sömn (vilket det oftast brukar bli) inatt för att orka med morgondagen någorlunda smärtfritt.
 
Godnatt Dröm Sött


Hon stack mig i armen

Har besökt doktor Sven idag. Han skickade mig vidare till labb där en sur kvinna tömde mig på två rör med blod. Tycker synd om människor som har så tråkigt på jobbet att det måste gå ut över oskyldiga människor. Eller så hade hon bara en dålig dag och lät det gå ut över oskyldiga människor. Hur som helst..synd om henne.
Kan antagligen invänta provsvaren till veckan... och så får vi ta det därifrån.

Imorn är det skola och bokredovisning... längtar tills det är över!!!


Men vad blir det?!!!

Vår lärare berättade idag att anledningen till att vi inte får tillbaka tentorna förän i slutet av nästa vecka är för att det tagit dem längre tid att rätta detta år. Det har visat sig att HELA klassen har gjort fel. Hm... vad kan vi dra för slutsats av detta?!! Att vi är dumma i huvudet? Att lärarna varit otydliga i sina förklaringar? Det är antagligen det förstnämnda då vår lärare också gjorde klart för oss att det inte hade något med dem att göra för de har gjort såhär VARJE år och detta har aldrig hänt förut. Ja som sagt, vi är dumma i huvudet hela bunten.




Kom hem runt tre idag och somnade så snart jag tog plats i soffan. Vaknade igen yr och seg vid sextiden då älsklingen kom innanför dörren. Min duktiga pojke har satt på vinterdäcken på fockan. Nu är det bara fläkten vi måste fixa så kanske vi kan använda bilen också. Vore ju trevligt hehe.

Nu ska jag ta en titt i kylskåpet och sedan hitta nån bra serie att underhålla mig med.


Mångsidig kvinna söker tröst

I skolan, astrött, ryggont och allmänt negg.
Vill vara hemma, vill vara pigg, vill INTE HA ONT!!!
Denna smärta framhäver verkligen en dålig sida av mig. En ledsen, negativ, irriterad och trött sida. En sida jag gärna vill gömma undan långt in i garderoben och bara ta fram de dagar jag behöver ha ett utbrott för att uppskatta de bra dagarna mer.


Ryggproblematiken

Tur att jag har min lilla Stina. Fick ryggmassage igår innan jag somnade. Lite svårt att få henne att förflytta tassarna till nya punkter, men bättre det jag fick än inget alls. Kände mig elak som vände mig om och därmed knuffade henne av min rygg när hon till slut gav upp och ville sova på min rygg hehe... skruttan!!




Min rygg är INTE bra alltså. Känns som den ska gå av (?) när som helst. Svårt att sova om nätterna och jobbigt att sitta upp. Så vad ska man ta sig till.

Ska genast gå och packa i piller. Det kan behövas idag!!






Direkt från Nykroppa

Jag bloggar nu live från Nykroppa. Vid min sida har jag Henrik Stjernberg.

- Henrik, hur känns det såhär en dag efter DM-finalen?
- Jooo... det känns bra.
- Du låter inte helt nöjd, stämmer det?
- Nja, jag har lite ont i tassarna bara, men annars känns det bra. Är i stort sett nöjd över vår insats igår. Iallafall de sista två perioderna.
- Ni spelar mot Linköping på söndag, hur går det?
- Förhoppningsvis blir det en jämn tillställning där vi går in och krigar.

Nu ser jag lillebror Stjernberg också. Jag passar på att fråga honom samma sak.

- Magnus, grattis till en andraplats i DM 2009, hur känns det?
- No comments.

Jaha  och med det sagt så var det nog allt från Nykroppa live.

NYHET: Vi kan härmed meddela att vi nästa år kan se fram emot att följa det nyformade dam-korplaget MiniMe:s. MISSA INTE DET!!


Ekvationerna uteblev

Älsklingen spelade DM i helgen och det slutade med ett silver. Bra jobbat grabbar!!
Jag kikade ju aldrig nått i lördags, men igår hade vi en heldag i Karlstad och Cam Arena. Det var kul, men jag var tvungen att käka ipren pga min huvudvärk. Så när vi kom hem sent igår kväll och smärtan fortfarande molde så bestämde jag mig för att inte åka till skolan idag. Får försöka plugga lite extra så jag hänger med ändå. :P...

I eftermiddag ska vi fira fars dag i Nykroppa och imorn MÅSTE jag till skolan.


Ingen bra dag

snarare än dålig dag


Mys mys och ännu mera mys!!

En mysig fredag avlöser vi med en mysig lördag. Tacos igår, hemmagjord pizza ikväll, action igår, drama-komedi ikväll. Henrik igår, Madde ikväll. Hehe... kan dock hända att älsklingen blir hemma ikväll han med. Första matchen i helgens DM lider mot sitt slut och det står för tillfället 3-3. Vad ska utgången bli? Kommer de att gå vidare eller åker de ut redan efter första matchen?!! Om en liten stund vet vi!


Helt slutkörd

Härligt med bra kondition... FÖR DE SOM HAR DET! Själv har jag det då inte. Det märkte jag minst sagt idag under box-passet. Jag brukar inte vara den som ger upp även om det blir jobbigt, men under detta pass var jag tvungen. Jag orkade inte. Och när instruktörerna puschade och tyckte man skulle ta i hårdare, öka takten, böja benen ännu mer... ja då hade jag lust att ge dem en snyting. Vilket jag självklart inte gjorde eftersom det är deras jobb att få igång otränade och lata tjejer som mig. Plus att de förmodligen hade slagit tillbaka vilket hade blivit ganska pinsamt. Knockout!!

Nu väntar en snabb dusch innan jag placerar mig i soffan. Soffläge hela kvällen!!!


Äntligen helg

Ja återigen är det torsdag och jag njuter av att få vara ledig några dagar. Kvällens planer består av ett träningspass klockan 18 och sedan "Mammas pojkar" klockan 20. Äntligen kanske jag kan komma igång med träningen igen. Vet ju va kul jag tycker att det är när jag väl varit iväg några gånger. Ska gräva fram träningskläder ur garderoben också. Det är det största bekymret. Vad ska jag ha på mig? Hittar alltid fel på mina träningskläder... nej det linnet är för kort, nej de där byxorna skär in i grener, nej de där byxorna kan jag inte ha jag har inte rakat benen... osv. Vilka problem!!

Hm...önskar att klockan närmade sig halv sex nu så att jag kunde få gå. Är sååå trött och vill inte gärna somna innan för då kommer jag väl vara helt mosig på passet. Det vill vi undvika.

Jaja, vi kanske hörs senare ikväll om jag har ork kvar att skriva.


Nu har vinter kommit till Filipstad PÅ RIKTIGT

Igår föll för min syn den första snön denna vinter. Lämnade till och med ett tunt vitt lager som lyste upp min annars så mörka morgonpromenad till bussen i morse. Luvan fick dock dras över huvudet då flingorna fortfarande föll till marken. Känns mysigt, men aningens för tidigt. Det viktigaste är att det är vitt under jul och nyår. Ingen jul utan snö... lite så är känns det faktiskt. Den rätta känslan infinner sig som bäst med en vit mark när tomten knackar på dörren.

Oj...kurr i magen!!! Snart dyker de första av mina klasskompisar upp och jag ska gå ner en trappa för att äta lite frukost. Två hårda mackor med kalkon samt en kopp te. Kommer sitta fint i kistan det.

Klockan 12 tar jag helgen igen. Veckorna löper med stormsteg förbi och jag måste följa med i dess tempo annars halkar jag efter. Ibland är det tufft!!


Grå är inte min färg

Denna gråa himmel skapar en obehaglig känsla inom mig. En känsla av att jag också vill gå i ide. Sova bort november och första halvan av december. Att vakna igen lagom till lucia, pigg, glad och färdig med de flesta av framförliggande uppgifter. Det vore bra skönt det.

Ps. Detta kräver dock att älsklingen vill gå i ide tillsammans med mig!!

 '




Allt om inget och lite där till

Igår fick vinterjackan komma ur garderoben. Kändes skönt att ha den omkring sig i morse när det småregnade och kylan ville tränga sig på.

Fick en liten springtur i morse också. Inte helt frivilligt dock. Bussen for förbi när jag bara hade tagit mig en bit påväg till busshållsplatsen, men chauffören lyckades se mig och stannade så snällt en bit längre bort. Då var det inte annat än att sätta snurr på de där små benen.

TRÖTT är en absolut inte att ta i idag. Jag känner mig helt slut. Tror det kan vara nått på g förstår ni. En förkylning kanske? Ja det räcker allt gott och väl det för ingen svininfluensa vill vi ha... ingen annan influensa heller. En ren och enkel förkylning är det enda jag kan godkänna om ngt nu MÅSTE ta över. Känns som att jag skulle kunna sova i ett par dygn just nu. Ögonen känns som bly och illamåendet förstärker längtan efter en säng.

Bla Bla Bla

Idag fyller iallafall F.R.I.P.P 28 år gammal. *tihi* Stooort grattis till dig... :)...

Första tentan är ju avklarad och avbockad. Andra tentan är avklarad, ej avbockad. Sista tentan är det endast tal om... den kommer dock också att bli avklarad och förhoppningsvis avbockad. Men just nu orkar jag inte fokusera på det. En sak i taget!!! Idag diskuterar vi 2 grupuppgifter som vi måste sätta fart med. Jag känner mig allt utom peppad.

En sak att konstatera idag är att jag i varje fall har mycket tankar på morgonen trots min trötthet.

Ha en bra tisdag.


Tjatmoster tog i ordentligt

Jag tog bort ett par stegräknarinlägg. Tänkte att ni förmodligen förstått vad jag ville ha sagt.. :P.. Ibland är man bra ivrig med klickandet.

Kan konstatera 2 saker just nu...

JAG ÄR TRÖTT
DET VAR ALLDELES FÖR LÄNGESEN JAG GJORDE EN BILDUPDATERING HÄR


Stegräknarliv

Det är exakt det liv jag lever nu. Mojängen lever tätt intill mig dagen lång och registrerar varje steg jag tar. Ska fungera som min motor. Motivera, puscha, stärka mig. JAG KLARAR ALLT... Japp den inställningen ska jag ha från och med nu.

Sitter för tillfället hemma hos mamma. Dags för mat snart.
Har hälsat på farfar, myst med William och Miranda samt umgåtts med min bror och mor en del. Alltid skönt.
Fast jösses va trött jag blev nu. All luft gick ur mig och huvudvärken börjar smyga sig på. Ska se till att f i mig lite mat och sedan ta mig en dusch innan dagens avsnitt av "Ensam mamma söker".

Imorn startar ännu en ny vecka. Pust, stön och så kör vi!!