Checklistan plockas fram

Hm... hösten har en väldigt konstig inverkan på mig. Såhär är mitt humör om dagarna:



OBS!! Grafen är endast en symbol för hur mitt humör svajar... vad siffrorna visar är liksom oviktigt och har inte ett dugg med mig eller mitt humör att göra.. ;)...



* Duscha
* Föna håret
* Plocka fram kläder till imorn
* Packa väskan
* Borsta tänderna
* Läsa
* SOVA

Jag tror att jag ska minnas allt om jag bara skriver upp det. Vi pratade (i skolan häromdagen) om va fort tiden går på morgonen. Man tycker att man har god tid på sig, men ändå slutar det med att man får stressa iväg. Och jag är verkligen expert på att stressa. Inget jag tycker om, men så är det. Det finns ju inget värre än när man märker att bussen går om sju minuter och man precis klivit utanför dörren. Då får de små benen knata illa kvickt. Och än sålänge har jag inte missat någon buss... inte denna höst iallafall hehe. Det är ju positivt!!

Nej nu börjar arbetet med kvällens checklista. Nästa gång jag skriver så är klockan förmodligen runt halv åtta på morgonen och jag sitter framför en utav skolans dator i väntan på mina klasskamrater. Skönt att det är torsdag imorn... sista rycket denna vecka innan jag får välkomna helgen.

Godnatt alla mina vänner och alla som jag känner (eller inte känner..:P)


Kommentarer
Postat av: gabriella,

jag är alltid ute i god tid så jag behöver aldrig stressa.. men dock så får ju jag väntas längre då :p haha..

2009-11-18 @ 21:18:41
URL: http://gabriellawikstrom.blogg.se/
Postat av: sannah

jag förstår dig och jag lider med dig :D så skönt när den äntligen är borta... de är ju så enkelt med, men så fruktansvärt jobbigt att ta tag i :) hemska utväxt! sån himla kontrast mellan råttfärg och svart med, haha :) vi får ta den där promenaden med.. när vädergubben tillåter :D KRAM

2009-11-18 @ 21:33:34
URL: http://sannahlundqvist.blogg.se/
Postat av: Elin Karlsson

Hej :) ja det tycker jag absolut, låter trevligt :) det är bara du säger till när du kan & har tid. För jag kan nog för det mesta :) ha det bra!

Kramar

2009-11-18 @ 22:17:44
URL: http://eliinkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback