Idol?

Ska man våga sig på en audition i år kanske... vore ju bra skoj, men frågan är om man vågar!!?

Bilder från dagen

Blev inte mycket knäppande med kameramobilen under själva kalaset, men här är några bilder på utslagna katter, dataspelande pojkvännen och mig själv omringad av vackra blommor och underbara kort från de jag tycker om som mest..:)

   


Nu har jag sett 15 minuter av Körslaget och jag är redan avundsjuk på de som får vara med. Fy va kul det verkar!!!


Slut på kalaset

Dagen har gått väldans fort må jag säga. Mamma, Syster yster, Ulf, Agneta, Magnus, Henrik och jag har smaskat smörgåstårta (Ida-Maries egna...javisst) och glasstårta. Mycket trevligt och tack tack tack för alla presenter. Pengar till vår kommande resa och fina blommor att sätta i vaserna, de två vi har haha.

Oj glömde ju bort Stina, Luna och Laban...de åt allt av tårtorna de med... iallafall räkorna och glassen hehe.

När alla åkt tog vi oss en sväng till Ica och köpte lite godis som jag snaskar på just nu. Börjar bli lite hungrig igen så det få nog bli smörgåstårta till kvällen också. Jag ska se Körslaget ikväll, hoppas att det är bra. Sedan har jag laddat upp med några filmer som jag kan underhålla mig med. Henrik ska nog spela wow eller cs han skulle jag tro. Ingen skräll där inte!!

Imorn är det söndag....dag före måndag och dessutom dag före ny kursstart..hm...blä!! Lite sommar och sol skulle inte sitta fel nu och lite ledigt på det. Man blir bortskämd när man varit ledig ett tag. Blir svårt att ställa om dagsrytmen... På tal om att ställa om... klockan ska minsann dras framåt en timma i natt.

Knep för er som har svårt att minnas om det är fram eller tillbaka klockan ska ställas om.... Med sommaren framför oss: fram en timme. Med sommaren bakom oss: tillbaka en timme............... Smart va? :)

Jaja jag ska väl kanske spela ett spel en stund, eller zappa på tv:n....har lite tråkigt just nu faktiskt, men man kan ju inte ha roligt jämt har jag hört...

Vad är det för dag idag?...

...är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag HURRA HURRA HURRA!!!

Från 22 år till 23 och absolut både klokare och mer förståndig. Husköp lockar och bebissuget är stort, men det sistnämna får vänta eftersom jag är såpass förståndig och klok nu att jag förstår att det är lite tidigt för det än. Jaha så vad har jag fått för presenter då....

I lördags hade jag besök av vänner som ville hinna gratta mig i förväg.... visst fick de väl det hehe. Magnus, Madde och Nettan gav mig ett presentkort på MQ.... Tack så hemskt mkt, precis vad jag vill ha och är i behov av!! Jenny och Sarfve had emed sig en guldpåse med gott innehåll. Grönt löste med citronsmak och två tesilar. Jajemen, perfa det!! Tack!! :)

Igår kom Henrik hem tidigare från jobbet för han hade migrär stackarn så vi fick vakna tillsammans i morse. Gick upp redan halv tio och då åkte Henrik ner på stan för att besöka apoteket. (visade sig dock att det öppnade tio). När han kom hem dukade han upp frukost och gav mig paket. Fick tre STOOORA helt underbara röda rosor, en datamus i form av ett rött hjärta och ett kuvert med pengar. När frukosten var uppäten kom han dessutom in med en prinsesstårta som vi smaskade i oss. Tack min älskling för en underbar födelsedag.

Den är ju dock inte slut riktigt än... klockan är ju bara fem..:) Vi är nu i Nykroppa och ska umgås med Magnus lite, sedan blir det tacos och innebandy. Jag tog med mig min dator så att jag kan spela lite spel också. Kalas det hehe.

Tack också till alla som skickat fina grattis sms till mig...Glad jag blir... :)


Dagen före MIN dag

Kanske finns andra som anser att det är deras dag imorn iofs, men nu här på min blogg får jag skriva det som bara MIN! hehe Blir dock inget speciellt imorn...sparas tills på lördag det då mamma, syrran, Grefves och Stjernbergs kommer. Blir kalas det..:)

Opponeringen idag gick kanon... fick mycket beröm även om den självklart inte var helt felfri. Känner mig iallafall nöjd med vad Martin hade att säga. Då är det bara betyget och sedan kan man släppa den kursen.

Nu ska jag spela lite spel och sedan sova för oj va trött jag är. Ont i magen dessutom, men det va ju inge nytt. På tal om värk förresten så kikade jag på nya serien Barnmorskorna på kanal 1 och ojojoj va jag skulle ha blivit skrämd om jag vore gravid (vilket jag som tur va inte är). Men mysigt va det också såklart när bebisen väl låg på mammans bröst. Aningens avis då kan jag erkänna. Underbart kan jag tänka mig!!!

Jaja Godnatt... :)

Sista BUS-dagen

Förhoppningsvis så slipper jag komplettera nått på uppsatsen och då innebär det att detta är sista dagen på kursen. Startar en ny på måndag. Idag ska vi opponera på uppsatserna och det är väl inte det roligaste. Har bara gjort det en gång tidigare så jag känner mig lite osäker på vad som ska sägas och inte sägas. Det visar sig väl får vi hoppas. Det jobbiga nu är att jag ej hinner äta lunch och så håller vi på till klockan fem. Inge bra för min stackars magkatarr det. Mådde sådär riktigt illa i natt igen och en aningens när jag vaknade i morse också. Uschfyochblä!!!

Nä jag ska rappa på... Hörs senare!!


Nattmännisch

Ja vad gör jag uppe nu? Jag ställer mig den frågan nästan varje kväll nu. Jag verkar finna roliga saker jag ej kan sluta upp med när klockan börjar närma sig sängdags och så sitter jag där alldeles fast tills jag knappt kan hålla ögonen öppna längre. Låter detta vettigt? Nä inte ett dugg!

Hm...om ni undrar varför det står nattmännisch så betyder det nattmänniska på en mycket skum dialekt inte långt härifrån. Jag ger er en ledtråd..... NETTAN.....knasigt, men sant! :)

Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna... hm... alltså dags att sova!

Kanonhelg!

Festen i lördags blev jättelyckad och såååå rolig!! Fick lite bilder av Nettan som minne hehe....

           

Hoppas det blir partaj snart igen!!

Det negativa med kvällen va väl att när vi kom till parken så möttes vi av en lång stillastående kö. Vi orkade inte vänta så vi begav oss till Hotellet istället och betalade 100kr i inträde för ett tomt dansgolv och en alldeles för stark och äcklig shot haha... Eller vad säger du Jenny? ;)... Väl hemma igen så börjar minnesluckorna, men tydligen hade jag haft väldigt roligt även då haha. Fick ett gäng sovandes hemma hos oss också så morgonen var även den underhållande... jättekul även om jag inte va på topp... Rienas blev kvar hela dagen och resten av grabbarna, Nettan och Jenny dök upp igår kväll igen för att äta tacos. Blev ett antal försök för att hitta en någorlunda bra film. Nästan omöjligt hehe.

Vill bara tacka älskling för att du är världens underbaraste pojkvän...vad skulle jag göra utan dig!! Älskar dig!! ;)

Nu sitter jag i Nykroppa och läser studiekamraternas uppsats. Ska snart få smaskig mat, som alltid när vi är här och sedan är det innebandy. Kanske blir kvar här i natt eller så skjutsar Agneta och Ulf hem mig. Vi får se. Henrik ska jobba han stackarn hehe. Skönt att jag har en hel del ledigt denna vecka känner jag. Behöver några dagar att ta igen mig på när jag varit ute och festat. Inte van vid detta ståhej längre haha.

See you!!!


Äntligen lördag!

Nu är dagen här... som jag längtat hela veckan hehe. Just nu lagas det mat för fullt nere i köket på Vasavägen och jag har lånat Maddes snygga laptop en sväng medans jag väntar på att hon ska duscha klart. Sen är det min tur minsann. Duscha innan maten och så blir det sminkning när vi kommer hem tror jag.
Har sovit i Magnus säng i natt och ojojoj så skönt vi sov. Skulle kunna lägga mig en stund nu igen tror jag hehe. Nä måste piggna till snart och njuta av dagen. Fick ett roligt sms av Nettan nyss, som lät nått sånt här....

Happ, ni får vara slaming utan mig ikväll. Hälsa alla glad påsk! Kram Kram. Å anledningen till att ni får vara slaming utan mig är för att jag ser ut som ett åkerspöke. Men jag kommer :).

Haha ni som känner Nettan kan förstå att jag blev förvånad först... Trodde hon hade åkt på magsjuka eller så, men nej då...hon bara skojade hon.. Tokfia!! Och nej du ser INTE ut som ett åkerspöke!! Du kommer att vara slaming!!!

Hm..pratar i telefon medan jag skriver nu så det kanske blir lite knasigt ibland.. men men...nu ska jag skynda på Madde lite så jag hinner duscha innan maten ska i magen!!

GLAD PÅSK OCH HA EN SUPAR TREVLIG KVÄLL

Låååångfredag

Jaha får se hur lång denna fredag blir då. Brukar gå fort när man har roligt och det ska vi förhoppningsvis ha idag. Vaknade allt för tidigt i morse och kunde inte somna om så det va bara att kliva upp det. Ska alldeles strax smörja min FORTFARANDE ONDA mage med lite frukost innan jag hoppar i duschen. Jag tänkte unna mig lite tid åt mig själv idag med en lång dusch, raka benen, noppra ögonbrynen....ja bara ta hand om mitt yttre helt enkelt. Får vi se sen om det kommer fram någon ny strålande Ida-Marie, helst då utan magvärk hehe.

Hm... Henrik avslöjade igår att han har köpt en present åt mig även om vi hade bestämt att jag bara skulle få pengar som jag kan spara till resan. Och nyfiken som jag är så kan jag ju inte sluta klura på vad det kan vara hehe. Han ville att jag skulle gissa igår, men det blev ju bara dumt för jag sa precis allt jag kunde komma på, men han svarade ju ändå inte ja om jag hade rätt. Vilket jag inte heller ville. Onödig, men rolig lek haha.

Nej nu ska jag snabba på, jag vet hur jag och tiden inte alltid går hand i hand så bäst att sätta fart.

Ha en underbar påsk alla mina vänner...

                  

Trevliga torsdag

Idag har varit en bra dag för den har gått hyffsat fort, men inte för fort. Jag har ju varit aningen uttråkad sista dagarna så jag behövde nått att göra, vilket jag hade idag. Nu är lägenheten städad och magen smord med både kinamat och smörgåstårta hehe. Har dock fortfarande ont i lilla magen. Har nog kommit fram till att det är magkatarr...inge skoj alls vill jag lova. Bara att vänta tills det går över det. Och Nettan den rackaren fick Madde ta till akuten idag. Ställ inte till med nått nu Nettan!! :) Ska bli kanonkul på lördag, men då gäller det alla mår bra.. :(... Hoppas du känner dig piggare snart!!!

Nu är det dags att packa så att vi kommer iväg snabbt imorn när Henrik slutat jobbet. Trevligt med påskfirande med familjen... Sigurd och Majlis ska dessutom komma så det blir mycket trevligt.

Krya på dig Nettan!! Krya på dig Ida-Marie!! *tihi*

What´s wrong with me?

Illamåendet håller i sig. Jag äter som vanligt och har inte behövt skynda till toaletten, men ändå mår jag illa och känner mig yr. Kanske är stress pga. uppsatsen....kanske inte. Hoppas bara att det inte blir värre.

Idag blir det lunchbuffé på kinan och sedan är det städning på schemat innan vi far till Nykroppa. Skulle bli bjudna på smörgåstårta ikväll så denna dag kommer att bli bra tror jag hehe. Mums! Fick nyckeln till Sarfve idag också, tack mina vänner, ni är underbara. Vi ska nämligen ha två av våra kära katter där från lördag till söndag. Mest för att de ska slippa den höga musiken och alla glada, klumpiga människor som kommer befinna sig här några timmar hehe. Sedan vill jag inte heller att de ska smita när någon kommer eller går, vilket har hänt tidigare!!!

Imorn får jag äntligen träffa mina små änglar William och Miranda igen. Har köpt varsitt påskägg de ska få. Måste komma ihåd att ta med allt imorn bara. Ska ju ha med mat också till knytkalaset. Jag fick äran att ta med prinskorv, godis och en sallad, vilket jag självklart gör. Ojojoj va smaskig mat det blir hela helgen. Kanske borde se till att träna lite nästa vecka för att milda mitt dåliga samvete (som jag vet att jag får efteråt). Äsch ibland ska man väl ändå på unna sig... det är ju bara påsk en gång om året hehe!!


Nej dags att skicka in uppsatsen. Har fixat till det som Martin påpekade. Och sedan ska jag väcka Henrik. Adios...


Terapi

Tänk va mycket piggare och va mycket bättre man trivs med sig själv när man solat och fått aningens färg. Och jösses va jag längtar till helgen. Hoppas det blir ett lyckat partaj... där alla är pigga och glada natten lång hehe. Jag och Nettan har precis diskuterat kläder....snygga ska vi bli minsann... (iallafall hon hehe)...

Jaha nu ska jag kolla mailen för jag såg att ett mail från mentor Martin hade kommit. Får väl min dom på uppsatsen... hoppas det inte är allt för mkt att ändra för den ska liksom in imorn...

Får se om det är en glad eller ledsen Ida-Marie som skriver senare!!

Vad ska det bli?

Illamående precis hela dagen igår och känner mig fortfarande lite skakis idag, men inget mer häner. Jag hoppas så inneligt att jag ska slippa att behöva bli sjuk över helgen. Ska ha så skojsigt ju!!






Ska lägga mig och vila ett tag och hoppas på att det bara försvinner!!


Sandra Bullock

Sandra Bullock vecka på tv3 och eftersom hon är lite av en favorit så har jag självklart sett både gårdagens och dagens film. Livet går vidare och Miss Secret Agent, två mycket bra filmer... Jag undrar jag vad som står på tur imorn. Får bli en överraskning hehe.

Håret blev allt lite ljusare som det se ut. Tänkte låta det självtorka så jag har inte hunnit kika så noga än. Men nån större katastrof blev det inte. :)

Hm...jag har inte fått tillbaka uppsatsen ännu...känner mig lite nervös för den ska ju in på torsdag så är det nått jag behöver fixa till så kanske det är bra om jag får tillbaka den snart så jag hinner.

Nä se nu kom Nettan ut på msn...hon har varit på hockey den tjejen... Bäst jag passar på att stri lite innan hon ska sova. Jag ska också lägga mig snart...bli att läsa lite i boken...som tyvärr snart är utläst..:( Får köpa mig nån mer så jag har nått att läsa nästa vecka!! Hm...gud va jag babblar goja.. Godnatt


Ajajaj

Jag kan ha gjort nått dumt nu känner jag. Sitter just nu med massa foliepaket i huvudet...har gjort slingor alldeles själv och är orolig för resultatet. Det va inte lätt att göra bakhuvudet och kan inte lova att det blev jämna slingor. Gjorde självklart mitt bästa, men med en liten spegel och armarna upp över armarna ett bra tag så kan jag som sagt inte lova att det blev bra. Ska strax skölja en del av slingorna... håll tummarna allesammans för att det inte blir allt för hemskt hehe.

Henrik....jag älskar dig och vill vara din för alltid, om jag får?!! Hehe.. ;) 

image13

Nedräkning

Nog för att jag tycker att det är VÄLDIGT skönt att få sova länge på morgonen, men ibland är det bra lååååångtråkigt att bara vara hemma.... Om det ändå kunde vara fredag så det va dags för helgmys och bus!!!

Grefves är tydligen på väg hem igen....ingen operation...orsak = VET EJ!! Mamsen skulle ringa och berätta senare. Inget förvånar mig längre. Mysigt att de får va hemma och fira påsk iallafall...:) Ajajaj...bror som fyller år på fredag också och vi har ej köpt hans present ännu. Visste ju faktiskt inte när den skulle hinna firas... men det ordnar sig alltid!!

Nu har jag börjat kika på en ny serie... eller ja ny för mig... Entourage... Korta avsnitt, vilket jag ej är förtjust i, men verkar hyffsat hittills. Ska ge det en chans iallafall!! Dirt och Burn Notice finns på datorn nu också så nu har jag nått att göra iallafall. Tur att du finns Magnus så att jag får lite bra tips...:)

Jag hör säkert av mig senare...

Så va det dags alltså...

16.45 var Storebror Mathias, Linda och Miranda färdigpackade och ur huset på Nyponvägen 17 med riktning mot Göteborg och hotell Odin. (Oden? Odin?) Operationen ser alltså ut att bli av om nu inte Miranda blir sämre under veckan. Är vi redo då vi som väntat på detta i flera månader? NEJ!!! Det kändes inte alls bra när mamsen ringde och berättade att de nu va påväg. Allt blev plötsligt så verkligt. Bara att hålla tummarna för att doktorerna vet vad de gör och att lilla gumsan kommer hem lika pigg och glad som när hon åkte!!

Jag känner på mig att detta kommer att gå fint. William ringde för ett tag sedan och sa godnatt också...Vi ska allt mysa ordenligt på fredag vi min lilla älskling. Det blir du, jag, farmor och Henrik som får ha påskmys...:)

Haha detta kort är så roligt... när alla väl lyckades vara med i bild och sitta still så blundar Miranda med ena ögat, bra gjort det hehe... Lika söta jämt mina favoriter!!

image40



Henrik kommer hela tiden med kommentaren...

- Älskling du fyller år snart...

Och så ler han stort mot mig hehe... Om det är något han döljer eller om han bara vill göra mig glad vet jag inte, men go är han hehe.

Jag har ju önskat mig pengar utav alla så att jag kan lägga undan till resan, men det finns ju självklart saker jag hade önskat mig annars... Pilatesboll, kläder, skor, underkläder, smink, smycken... 
Hittade så himla fina (och extremt dyra) smycken på en sida på internet.

                        Lifestone 

Tänk när man nångång lååångt fram i tiden blir mamma och får ha sitt barns handavtryck nära hjärtat var dag... Endast 2995kr.... Som hittat!! :)

Jaja jag får komma ihåg mina önskningar till jul för nu måste jag ha pengar...

Ha och ha...du ska bara ha du Ida-Marie...JAJEMEN!!!  ;)

Duktiga Ida-Marie har varit framme

Javisst idag har jag hunnit med mycket nytta. Gick upp tidigt och ringde barnmorskan, behövde nytt recept för p-piller och fick en tid redan idag halv 12. Jag la mig i sängen igen för att somna om, men nä du det gick inte. Funderingar kring uppsatsen snurrade i huvudet på mig så jag gick upp och jobbade med den istället. Jag är nu så gott som färdig och har skickat in den till Martin för att få veta vad jag bör göra om (förmodligen en hel del tyvärr). Jag hoppas att jag får tillbaka den snart så jag hinner få den klar tills på torsdag. Jaha när det va gjort så blev det en lätt sminkning, kläder och sedan en biltur till barnmorskan, apoteket och sist men inte minst Åsenskolan. Jag skulle ju hämta ett papper som Lena hade förlagt förra veckan och det blev en kort visit, men tillräcklig för att jag skulle längta tillbaka REDAN!! Blev en härlig kommentar från en av flickorna också.

- Vart har du varit?

- Jadu jag har varit hemma....

- Men, men....ja men du är ju så brun!

YES, solningen har gjort sin verkan haha.... Kändes skönt att höra...:)
 
Jaha innan klockan två ska en doktor ringa till bror och så ska det tas ett beslut om Miranda kan opereras eller ej. Finns ju en risk att magsjukan sitter i så det kan smitta andra barn på avdelningen, vilket inte är bra! Jag tror tyvärr det blir uppskjutet ännu en gång. Hm... jag vet egentligen inte varför jag säger tyvärr för om jag fick välja skulle hon få slippa allt vad operationer heta och bara må bra... men jag vet ju att den är nödvändig för hennes välmående på sikt så därför vill man bara att den ska bli av så man får det överstökat.

Nu ska jag spela ett roligt och klurigt litet spel här på datorn och sedan är det dags för lunch...JÖSSES VA HUNGRIG JAG ÄR!!!

Abrakadabra....

Vips sa det så va nästan hela veckan full med saker att göra.
Blir innebandykväll i Nykroppa på torsdag, samt klippning av familjen Stjernberg. Fredag blir det påskfirande hos mamsen och sova kvar där. Lördag förmiddag kanske jag går påskkärring/gubbe med William och sedan är det raskt till Nykroppa för påskmat och mys där. Därefter kommer vi det bästa!!! Påskfest här hemma på Spångbergsvägen. Det va ju ett tag sedan vi va hemma hos oss så det får väl bli så denna gången då...hehe... 

Nu sitter Henrik med slingor i håret och imorn är det min tur. Hoppas det blir bra!! Hjärtat ska ju snart fara till jobbet stackarn... vad jag ska göra vet jag inte. Blir nog en tv-kväll och tidigt i säng. Är redan trötter hehe.

Jag vet att jag skriver ganska ofta nu för tiden, och om ganska tråkiga och onödiga saker, men det är alt bra skönt det med ibland.. ni får stå ut! :) Adios... 

Beslutsångest

Jag har inte mycket kvar på uppsatsen nu, men jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ändra lite saker. Jag tycker att den känns ganska tråkig, men jag vet inte vad jag skulle kunna ändra på för att göra den mer intressant. Jag kan ju inte skriva mer än jag gjort för det är redan för många sidor, men jag skulle ju kunna ändra nått... Känns ju inte så lockande dock. Jaja jag ska göra klart det helt imorn och sedan läsa igenom det och se vad som behöver göras.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på annars. Blir nog att ta en promenad till solariumet kanske. Behöver lite färg just nu för att pigga upp mig själv. Det blir väl att läsa min kära bok annars och bara slappa, inte helt fel! Känner mig lite rastlös just nu faktiskt, ska nog gå in och väcka mitt älskade troll som fortfarande sover djupt efter en natt framför datorn hehe. Han ska jobba i natt han...börjar klockan åtta. Jag ska kolla på skräckfilm ikväll tror jag. Hide and seek va ikväll om jag inte minns helt fel.

Imorn är det meningen att familjen Grefve ska åka till Gbg och förbereda sig inför Miranda gullets operation. Och ni ska bara veta vilken otur de lever med. I fredags fick lillan feber så Linda fick ringa Gbg och höra hur de skulle göra. Om febern höll i sig över helgen skulle de ringa måndag morgon så skulle de få prata med läkaren. Jaha så blev det lördag och gissa vad som hände då...jo då fick lillan magsjuka minsann. Herregud kan det komma mer olägligt!! Suck!! Pratade dock med mamsen nyss och hon sa att Miranda mådde mycket bättre idag, matglad och härlig så det va ju positivt. Bara att hoppas på att alla i deras lilla familj håller sig friska tills imorn då så att de blir av nu då. Och hoppas ännu mer att själva operationen går bra såklart!!

Älskar dig fasters gullunge.....

image41

Aningen avis

Önskar att jag vore med dessa pärlor just nu, men jag får fortsätta att längta till nästa lördag för då ska vi ha SÅÅÅ KUL!!!

image3

Jenny Penny också såklart...även om hon inte fick vara med på bild denna gång..:)


Tuff call

Ja alltså nu har jag nog ångrat mig lite. Även om Sanna Nielsen sjunger en ballad så är den så extremt mäktig att den faktiskt får min 12:a... Jag kan nästan inte hålla mig från att börja tjuta när hon sjunger den....det är alltså ett bra betyg!!

Hm...Björn Gustavsson är ju min, som många andras, favorit under denna melodifestivalyra... Men nä första pausunderhållningen han nyss bjöd på blev en besvikelse...Inte alls lika bra som det brukar. Han ska tydligen komma ännu en gång lite senare ikväll så jag hoppas på att han kommer med nått roligare då!!

Ojojoj...nu är det Maia Hirasawa som gör sin version av The Worrying kind.... GUD VA BRA!!! All credit till henne, verkligen!!

Jaha nu kommer rösterna...  måste hänga med nu...

Pilatesboll

Jag skulle gärna vilja ha mig en pilatesboll... Har dock inte råd ju st nu. Har inte råd med nått förän jag ser att jag har alla pengar till resan!! Men nångång ska jag skaffa mig en... Har ju en födelsedag på ingång och hade väl kunnat önska mig en då, men NEJ...endast pengar till resan ska jag önska mig.

Jaha idag har jag stretat på med uppsatsen och faktiskt kommit en väldigt bra bit på vägen. Har det jobbigaste kvar nämligen inledning, syfte, bakgrund och allt vad det nu heter. Förstår mig inte riktigt på vad man ska skriva vart, men men jag får filura på det tills imorn.

Nu sitter jag och väntar på att Melodifestivalen. Hoppas nog på Perrelli ikväll, men vem vet jag kanske ångrar mig när jag hört alla låtarna igen. Hoppas verkligen att det inte blir allt för stor skräll dock så att exempelvis en herre i sina (lite väl många och) bästa dar går och vinner... Känns lite pinsamt inför eurovision då faktiskt. Jaja vid kvällens slut får vi svaret så vi får ge oss till tåls...:).. Jag återkommer med tyckande och tänkande...



         Älskling.....du är kärlek för mig.....jag älskar dig!
      

Klara, färdiga, gå...

Nu är snart yogurten och dinkelsiffrorna i magen och det är dags att sätta igång med uppsatsen igen. Hoppas det rullar på som igår för jag kom ju en bit då iallafall. Vet dock inte om jag kan säga att detta är den bästa uppsats jag skrivit, men förhoppningsvis bra nog. Känns lite torrt och tråkigt när det är mest vetenskaplig text och inte så mycket eget... jag hoppas jag skrivit på rätt sätt för detta är helt nytt för mig.

Det blev ju som sagt sent igår och efter det att jag skrev sista inlägget igår så låg jag dessutom och läste en timme därefter... Det är en sån där bok som är svår att lägga ifrån sig. Skönt det för oj vad jag har saknat läsningen!!

Ja.. nu får det vara nog med pladder... Ida-Marie...klara...färdiga...GÅ!!!

Mitt i natta

Vad gör jag uppe nu?

Ja det kan man verkligen fråga sig.. Jag skulle ha sovit för längesen jag så jag kommer upp i tid imorn och sätter igång med uppsatsen igen. Jaja jag får väl unna mig några timmars sömn imorn då hehe.

Åh va hemskt mycket jag längtar utomlands nu. Skönt att vi bokat, men det är ju sååå lååångt dit!! Tänk...efter en vecka i Turkiet såg jag ut såhär...

image44

En aning brun tyckte jag nog och hur ska jag då se ut efter 2 veckor i Tunisien??!! Mycket brunare än såhär får vi hoppas!! Hehe tror tyvärr inte jag blir så mycket brunare, men försöka går ju..:)

Jaja ska krypa ner i sängen, läsa i min bok och förmodligen somna mitt i första meningen hehe...

Friday it is

Tro´t eller ej, men idag har jag skrivit på uppsatsen nästahn hela dagen!! Har fått ihop 5 sidor och nu börjar jag nästan oroa mig för att det kommer att bli mer än det ska snarare än mindre. Vi får väl se när det är klart hehe.

Nu sitter jag och tittar på Så ska det låta, jag tror minsann det är något speciellt med namnet Gustavsson. Tänk Robert Gustavsson och sedan Björn Gustavsson... de är ju för roliga hehe. Nu är ju inte Björn med i programmet, men Robert är ju med och han är bra duktig faktiskt! Både på att sjunga och på att vara skojsig. Efter detta blir det att slå på fyran, Let´s dance och sedan kanske det blir att lägga sig tidigt med en bok. Köpte faktiskt en bok på Konsum igår.. Danielle Steel - Dejtingleken .. och än så länge är den riktigt bra! Va otroligt längesen jag läste en roman...brukar mest bli studentlitteratur nu för tiden som ni kanske förstår. Lite roligt med något annat för en gångs skull.

Jaha imorn då, vad händer då då? Ja det är fortfarande frågan det för jag har fortfarande inte bestämt mig!! Jag hade ju planerat med Nettan, Madde, Jenny och gänget... sedan frågade Milla om jag ville komma till de... och så har jag ju mamma! Men vet ni, jag blir nog hemma. Har väldans dåligt med pengar just nu och skulle behöva sitta med uppsatsen såklart. Vi får se helt enkelt...bestämmer mig helt imorn!

Nu ska jag fortsätta kika på tv:n.... Adios!!


Slutspurten

Om ni inte smakat på Dinkelbodens frukostsiffror med choklad så GÖR DET!! Tillsammans med yogurt så är det smaskens. I och för sig skulle nog det mesta ha smakat gott nu för jag är så hungrig hehe. Idag va jag till skolan då... hade jag lika gärna kunnat skippa, så onödigt va det tyckte jagmen men...nu är det iallafall gjort och jag är hemma igen. Nu behöver jag inte åka tillbaka till skolan förän onsdagen den 26/3... då har vi seminarium på uppsatsen. Så jag är ju inte helt ledig dessa veckor,nej jag måste ju plugga såklart . Ändå oerhört skönt att slippa åka in till Karlstad.

Lektionen och lekarna med eleverna igår gick förresten jättebra.De verkade iallafall tycka att det va bra skoj hehe. Såhimla trist att det är hela 4 veckor innan jag får vara där igen. Det va bra kul!! Tycker synd omandra i klassen somhade hamnat på hemska platser...(hoppas ni snart hittar en trevligare vfu plats).

Ikväll ska vi till Nykroppa,innebandy ikväll istället för i måndags...kanske är torsdagar nu framöver eftersom det är slutspel...jag vet inte,men ikväll är det iallafall. Och imorn sätter jag igång med uppsatsen ordenligt hade jag tänkt.. Nästa torsdag ska det ju lämnas in så det är slutspurten nu.

Nu ska jag krypa ner bredvid Skrutt och blunda en stund innan det är dags att fara. See you!! 


Dagvilsen

Efter praktiken idag så blev det massage... helt behövligt och mycket skönt! Tack Jenny gumman! Sedan blev det faktiskt pizza och en film för min och älsklingens del. Trodde ju först att det va onsdag och jag skulle få titta på Top Model, men nehe det va ju bara tisdag. Så som sagt, film blev det. Awake var titeln och jag må säga att den va väldigt skum. Inte urusel, men inte heller direkt bra. Lite i en klass för sig skulle man kunna säga!! Jaja nu sitter jag iallafall här och knaprar vindruvor. Måste strax ta fram kläder till morgondagen och sedan krypa till sängs. Imorn startar jag upp klassens dag med två lekar. Hoppas det uppskattas!! Har även målat ett påskbrev som jag lovat att jag ska lotta ut bland de som vill ha det. Hehe roliga de små liven!! Synd att det är sista dagen imorn...:(

Natti natt


Onödigt dumt

VARFÖR SKA ALLT ONYTTIGT VARA SÅ FÖRBASKAT GOTT?!!

(ta en frukt när suget kommer....jaha men om suget fortfarande är kvar efter att jag ätit den tråkiga frukten då???)


Trött vill jag lova

Idag är jag trött minsann. Slutade runt halv fyra och då blev det en snabbis på Ica innan jag åkte hem. Kyckling, potatissallad, gurka och paprika bestämde Henrik idag och det smakade bra vill jag lova. Är dock sugen på nått nu igen hehe...blir nog lite yogurt innan jag lägger mig. 

Henrik har visst planerat lan i Karlstad denna helg så jag blir ensam hela helgen, tråkigt men sant. Måste ju plugga, men det gör jag ju inte direkt hela helgen. Jaja jag får roa mig ensam framför melodifestivalen och nån film då. Tur att jag har katterna iallafall så HELT ensam blir jag ju inte då...

Om det ändå vore augusti....

Vacker av sömn?

Visst har jag börjat med min uppsats!! :) Har dock inte kommit så långt än, men det va ju en annan sak hehe...
Jag blev så väldans trött efter läsandet och skrivandet så klockan fem gick jag och la mig. Tänkte vila mig en liten stund bara... hah visst... åtta vaknade jag igen så det blev aningen mer än en liten vilostund. Jag hann värma mig lite mat och sen kom älsklingen hem. Dagen gick fortare än jag väntat mig, som vanligt!! Nu sitter vi och tittar på Singing Bee och sedan kanske det blir en film innan jag lägger mig igen. Dags att gå in i fröken rollen klockan åtta imorn bitti igen..:) Nu är det först mys med pojkvän!! Godnatt

image20


Grå himmel och blek Ida-Marie

Vilken tråkig dag.... kikar man ut genom fönstret blir man bara deppig.



Och jag då...jag är nog blekare än jag någonsin varit just nu...behöver verkligen spendera lite tid i solariumet. Vi får ta några svängar dit i veckan älskling!!

Just nu sitter jag med en helandes hög med böcker om mobbning och tänkte att jag skulle försöka printa ner lite idag så att jag kan säga att jag börjat med uppsatsen och känna mig lite duktig. Jag kan faktiskt inte tänka på så mycket annat än resan just nu, även om det dröjer innan det är dags. Ska bara bli så underbart skönt. Fick dock reda på att min moster förmodligen inte är hemma då vi ska iväg så vår idé om att ställa bilen där och få skjuts till Arlanda gick upp i rök direkt. Vi får helt enkelt ta ett tåg då! Det ordnar sig alltid, och som sagt vi har lite tid på oss att planera hehe..

Hoppas Nettan plättan och Madde hade skoj ute igår. Fick ju sms av Nettan och det lät positivt så det va kul, men får hoppas att det kommer lite mer detaljer senare idag!!

Nu väntar words och mina flitiga fingrar längtar efter att få börja skriva (not)...

Milla Minsann

Jaha nu har jag läst lite i böckerna om mobbning, sovit och pratat i telefon med Camilla. Va ett tag sedan vi hördes nu och det är alltid kul att ta igen det som hänt från gång till gång. Roligt att höra från dig Gumman!! Ryktades om tjejfest nästa helg också så vem vet jag kanske smyger dit en liten stund om jag inte känner allt för STOR panik med uppsatsen! Tyvärr är nog så fallet, men tjejfest lät ju såklart roligare!

Nu ska vi strax äta mat jag och min lilla pojkvän... blir förmodligen tacos ikväll, precis som igår hehe. Det är ju för gott alltså!! Får se om jag får sällskap framför melodifestivalen ikväll eller om jag ska behöva sitta själv i soffan. En film efteråt kanske jag kan övertala honom till iallafall, eller vad säger du hjärtat? ;) Love you!!

Vilket trist väder!

Grått och tråkigt ute idag...fy säger jag!! Gör mig ännu tröttare och mindre pigg på att städa lägenheten eller börja med uppsatsen. Skulle gärna lägga mig och sova en stund hehe.

Igår blev det film, film och film. Hann se en snutt av Så ska det låta också ja, men det va väl ingen höjdare igår tyckte jag. Inte det jag så iallafall. Vi såg tre riktigt bra filmer igår faktiskt. Började med I am legend = aningen besviken på slutet, men annars kanon!, därefter ville jag att Henrik också skulle få se Alvin och gänget = den är ju sååå bra. Charmiga figurer och glädjespridande låtar!, sedan avslutade vi kvällen med Ratatouille = den va kort och gott gullig&bra!

Idag har jag kollat upp lite lekar som jag kan använda mig utav med eleverna till veckan. Får hoppas att de blir nöjda med mina val. Henrik har gått och lagt sig igen för han va så trött och som sagt skulle jag gärna göra det jag med känner jag. Måste dock sätta fart med denna härliga uppsats vi ska skriva. Tänkte ta tid till det imorn också för då ska Henrik ändå jobba precis hela dagen.

Attans kom på att jag måste köpa busskort denna vecka för på torsdag ska jag ju in till skolan. Hm...skulle iofs kunna ta bilen...lockande!! Vi får se vad som hinns med! Adjö...

Trevlig helg!

"Åh äntligen fredag" brukar min vanliga känsla vara när helgen är kommen, men denna gång känns det faktiskt lite smått trist. Självklart skönt med helg, men nu vet jag ju att det bara är tre dagar kvar av praktiken och att de kommer att gå alldeles för fort. Jag önskar att jag fick praktisera längre!!

Idag avslutade vi dagen med en långpromenad i det härliga vädret. Det är verkligen intressant att vara ute och gå med barn sådär och prata om allt möjligt. Det va egentligen meningen att vi skulle besöka ett museum där en pågående barnutställning hölls, men så när vi kom dit hade de ändrat tiderna så de öppnade inte förän klockan två. Typiskt vill jag säga!! Så vi fick gå en längre runda istället då och kika på andra sevärdheter, roligt och lärorikt även för mig. Jag är väldigt förtjust i dessa barn i klassen, alla är väldigt olika på många olika sätt, men så underbara allesammans. Jag önskar såå mycket att jag kunde få börja jobba NU!! Jag vet att jag sagt det förut, men jag vill jag vill jag vill. Hehe blir som ett barn jag med när jag verkligen vill något :).

Jag kände att jag blev så otroligt trött när jag satte mig nu så orden börjar ta slut i huvudet. Vet inte alls vad jag ska skriva just nu. Jag får nog återkomma senare... kanske ska lägga huvudet på kudden och vila mina ögon ett litet tag...(ZzzZzz)


Nu borde det vara min TUR...

Jag har nog aldrig lyckats vinna nått ordenligt i hela mitt än så länge 23-åriga liv så snälla denna gång kan det väl vara min TUR!!!

image1488

Tävlingen går att delta i på www.shopaholicmamman.blogg.se ...

I really wanna winn this time!!!

Romantiken ska flöda

Nu ni är bannemej resan bokad och resehandpenningen betald, fy tusan så gött och roligt!! Vilka TVÅ romantiska veckor vi ska ha godingen min hehe.. ;) Va ju jättehärligt förra gången vi åkte själva och denna gången ska bli minst lika bra får vi hoppas...  

Här kan ni se vårt hotell med den stora poolen, ett stenkast från stranden.... underbart, inte sant?!!



Mer säker för var dag!

Det känns verkligen helt rätt nu...stor skillnad från känslan när jag gick som frisörelev på gymnasiet. Visst trivdes jag som frisör, men inte alls lika mycket som detta yrke som lärare. Va roligt, intressant och lärorikt det är. Jag trivs som fisken i vattnet och läraryrket är verkligen MITT yrke!! När jag pratade med en utav de trevliga (med detta menar jag inte att det finns otrevliga!! hehe) lärarna på skolan och hon frågade om jag trivdes så kände jag att jag verkligen inte ville tillbaka till skolan nått mer. Jag vill ha praktik jämt, eller vara färdigutbildad och jobba hehe. Har ett tag kvar dock så det är väl bara att kämpa på och sedan njuta av de tillfällen man får ute i skolorna.

Jag skickade ju in seminarieuppgiften igår och man kan inte klaga på att inte Martin inte gör sitt jobb iallafall för jag fick tillbaka det redan idag. Och godkänd blev jag så nu är det uppsatsen som står på tur. Ska kika lite i böckerna sen och banta bunten som jag sa att jag skulle.

Nu ska jag iallafall ringa apollo och höra för lite om resan...låter allt bra så bokas den dessutom...ÅÅHHH va gött!!

  


Tunisien får det bli!!

Ja imorn blir det nog till att boka resan. Ca 7000 på ett all inclusive hotell för två veckor tyckte vi lät billigt och bra! Härligt hotell som ligger precis nere vid stranden och med bamse pool hehe... Lika underbart som det låter och ser ut får vi hoppas!! Försökte få med oss Nettan och Madde också, men nej de verkar inte vidare intresserade tyvärr. De är ute efter party och tyvärr kan jag ju inte säga hur det är med det i Hammamet för jag har ju aldrig varit där tidigare. Dels därför vi väljer det resmålet. Hade tänkt Turkiet, men med tanke på att vi varit där flera ggr så va ett nytt resmål mer lockande faktiskt. Hoppas nu att platserna finns kvar tills imorn för oj va de verkar gå fort nu resorna. Som smör i solsken hehe... Åh hoppas vi blir riktigt bruna och fins tills vi kommer hem så att det håller ett tag... Vi får smörja oss ordentligt så brännan sätter sig och inte bara flagnar bort som den ofta gör...tyvärr!! Oj ja nu är jag igång...så fort jag har en resa framför mig så börjar jag planera. Kanske kan vänta en sisådär 5 månader iallafall innan jag börjar haha. Henrik är dock precis likadan så nu har vi ju nått att planera och längta efter iallafall *tihi*... Jaja sluttjatat för ikväll. Tittade på One tree hill förut och ojojoj hur kan det sluta sådär. Tragiskt och HELT FEL!! Hoppas på ett annat öde snart!!

Jag skickade faktiskt in uppgiften förut och snälla snälla säg att den blir godkänd så jag kan lägga den bakom mig och börja oroa mig för uppsatsen istället. Måste banta ner högen med böcker lite så att jag kan koncentrera mig på det viktigaste i de viktigaste utav de viktiga böckerna...invecklat jag vet, därför jag läger mig nu! Nattinatt

Vart ska man börja...!!?

Jaha då var ännu en dag som fröken Ida-Marie över. Måste säga att dagarna går väldans fort när man jobbar såhär, oerhört skönt!! Finns ju inge värre än när man ständigt kollar klockan för att genast upptäcka att det endast va 10 min man kollade sist....jobbigt värre!

Jaha vad ska jag börja min kväll med då tro... promenad, sola, seminarieuppgift, uppsats, val av lektionsinnehåll, välja resa... Ja jag har en del att ta tag i... Ska nog börja med att kika på lite resor. Jag har iofs kollat upp resor varje dag den senaste tiden, men jag är ju så sugen på att boka nu. Hittade en riktigt prisvärd resa 2 veckor till Tunisien... det lutar faktiskt åt det! Många säger dock att Egypten ska vara värt att resa till, men hur är det där nu...är det oroligheter där eller kan man åka utan att oroa sig?!! Det är frågan det! Får Henriks föräldrar bestämma så ska vi åka till Spanien och Grekland hehe, men det är ju så dyrt att leva där. Egypten har jag ingen koll på alls, men ska kika lite nu som sagt :)... Åh va härligt att få komma iväg två veckor detta år. Kom ju inte iväg alls förra året så nu är vi värda det tyckte vi hehe. 

Hm...har inte hört nått från Pekås än heller... får verkligen hoppas att han inte glömt mig, eller än värre tappat bort lappen...nej fy det tror vi väl ändå inte... så får det inte vara!! Han ringer nog snart!!  


Vi höres senare!! Jag hörs senare (hm..?) hehe jaja


TRÖTTER är mitt namn

Dagen har varit skojig... Fick ta hand om en del av klassen själv första lektionen och sedan va det långpromenad för hela gänget. Imponerad att alla gick denna hyffsat långa promenad utan att klaga. När elevernas skoldag var över va det möte för lärarnas del (inkl. mig tihi). Trodde jag skulle somna efter ett litet tag där. Inte för att det va ointressant eller oviktigt utan för att jag helt enkelt va helt slut. Och det är jag fortfarande kan jag lova!! Jag ska nog faktiskt krypa till kojs snart, behövligt och skönt!!

Ny dag imorgon och nya lektioner tillsammans med härliga elever....

Ångest leder till kortslutning!!

När jag har mycket att göra och inte nån idé om vart jag ska börja så får jag ångest och detta leder i sin tur till kortslutning i min lilla hjärna!! Jag klarar inte av att få gjort nu!!! Känns som att kroppen min bara vill sova när jag kommer hem om dagarna. Om det ändå vore som att skriva i sin kära blogg där ingen bryr sig om vad eller hur MAN skriver... (man = ett ord som inte uppskattas i uppsatser) Jaja det kommer väl nångång... Nu har jag ju tid på mig och känner att jag vill komma igång bara för att ta vara på tiden, men jag jobbar nog bäst under tidspress. Jag säger inte att jag mår bra då, men när jag MÅSTE så blir det liksom gjort ändå på nått sätt. Det är ju iofs bra!!

Älsklingen ska snart fara till jobbet...saknar dig redan *tihi*....synd att du inte kunde stanna hemma så vi fick somna tillsammans!! Älskar dig goding!!

Nu ska jag sova! Har varit sååå trött hela kvällen och nu är klockan ändå så mkt som elva....Gånattpåre (som Henk hade skrivit haha)

Första dagen på första praktiken!

Idag har jag agerat lärare och ni må tro att jag trivdes hehe... Känns så himla roligt för jag trivdes superbra på praktiken idag. Ser verkligen fram emot att gå dit imorn igen, känns inte ens jobbigt att gå lång dag hehe! Möte och allt på eftermiddagen imorn, spännande och otroligt vuxet..:)...

Imorse, eller va det igår kväll... ja igår va det nog...så döptes vår flicka (som alltså är en pojk) om från namnet Zelda till Laban.... Javisst är det väl för sött?!! Det va många förslag som snurrade i våra huvuden....Ozzy, Lucifer, Zonic...så bestämde vi oss för Ceasar, men nej det passade liksom inte...så kom Henrik med den geniala idén att döpa honom Laban och javisst...PERFA!!

Började på skrivuppgiften som ska in senast 13/3, men det stod helt still i huvudet så jag kom knappt någon vart...synd för det skulle vara skönt att ha den överstökad!! Måste ju börja på uppsatsen snart så jag inte blir sittandes stressad mot slutet, det vill jag inte!!! Har dock ingen motivation till att skriva för tillfället....så himla svårt innan man kommer igång tycker jag!! SUCK!!

Nu ska jag bara blunda lite medan Henrik duschar och städar akvariumet för sedan ska vi åka till Nykroppa...måndag och innebandy ni vet hehe!! Adjö


Bra jobbbat älskling!

Förlåt Magnus...lovar att det inte ska hända igen.. :)

Blev en heldag i Nykroppa igår.... Färgade och klippte Nettan, samt klippte Henrik, sedan började melodifestivalen och så fick vi god mat som vanligt..tack kära svärföräldrar hehe... Stackars Madde, det va meningen att jag skulle klippa henne igår också, men vi hann inte riktigt med det...förlåt gumman!! Idag va det sista matchen och den slutade 9-4 till hemmalaget LFIBK...så trea blev den slutliga platsen i serien, good work boys... Och min duktiga älskling hamnade trea i skytteligan, så stolt jag är!! Han däremot va jättebesviken eftersom tvåan bara hade ett poäng mer än honom...han hade gärna kommit tvåa förstås!! Förutom suttit på läktaren och hejat idag så har vi...hm, inte gjort speciellt mkt haha...vi har bara slappat framför serien Greek...verkligen att rekommendera för er som ej sett!! Snart ska jag få massage som Henrik lovat mig en vecka nu, gud va gött!! Nettan va snäll och tryckte lite igår, förvånansvärt duktig på att massera, tack gumsan!! Jag försökte vara snäll och massera henne med, men jag vet inte om jag är så haj på det där... och hon va ju så stel också så ojojoj Nettan det där får du göra nått åt!!

Imorn är det alltså dags för praktik, jag kommer förmodligen vara hyffsat nervös imorn bitti!! Ska lägga mig i tid så att jag inte är allt för trött bara så ska det nog gå bra får vi hoppas hehe. Nu väntas det massage....


Nykroppa

Sitter framför Magnus dator i Nykroppa (hoppas han är okej med det) hehe. Henrik tvättar bilen så jag tänkte att jag skulle underhålla mig med nått spel på datorn. Har med mig böckerna så att jag ska kunna plugga om jag vill, men ni vet ju hur det där kan gå...hm.. får ta tag i det imorn! :)

Nej som sagt, spel då... hörs senare! (Insåg att jag inte hade så mkt mer att skriva hehe)


Kom precis innanför dörren..

Nu är vi åter hemma i lägenheten. Har haft en mysig och rolig kväll hemma hos brorsan. Den innehöll pizza, klippning, "så ska det låta", godis, "let´s dance", skratt och mys... Haha roligast ikväll var när Miranda skulle härma faster (mig)...jag gäspade och sedan underhöll hon oss hela middagen med att sitta och gapa med ordentlig kraftansträngning...vi skrattade om och om igen tills hon fick nog och slutade haha. Hon gick 4 stapplande steg idag också så snart traskar hon nog på ordentligt skulle jag tro. Wille va på bus och mys humör som vanligt...fasters godis hehe...det tyckte han lät väldigt konstigt när jag sa, men han är ju så goooo!! På vägen hem slängde vi in hos mamma för att lämna lite stuff och då va min härliga moster på besök. Henne har jag saknat minsann!! Och sedan åkte vi hem i snö/regnet.....trist nu när det varit så härligt väder ett tag!!

Grattis till Nykroppa Damer som idag vann sista matchen, därmed vann serien och alltså går upp en division...bra jobbat!! :) Och grattis även till LFIBK:s B-lag som också lyckades höja sig en division efter dagens match!!

Nu blir det pilot avsnittet av Greek innan jag vilar mina ögon för natten! GodNatt