En helt ny värld

Jag har alltid trott att dagarna då jag har skola startar när jag vaknar. För alla! Men så verkar inte vara fallet. När jag gick till bussen i morse (6.05, dvs. en hel timme tidigare än vanligt) så var det full fart på folket i lilla Filipstad. Först mötte jag två tidningbud och tanken "bara jag och brevbärarna är vakna så här tidigt" for igenom mitt huvud. Men sedan öppnades portar lite här och där och folk tittade ut, människor kom cyklandes med ryggsäcken på ryggen redo att starta en ny arbetsdag. Jag kände mig plötsligt mycket mindre ensam. Dessutom var himlen blå och solen på väg upp vilket gjorde mig på ännu bättre humör.


Endast tid har passerat

2 timmar och ett antal minuter har passerat sedan jag skrev förra inlägget och ännu har jag inte börjat min första lektion. Tänker man på det så är det ju otroligt mycket tid som passerar bara av att jag reser. Känner avund när jag tänker på att Älsklingen har råd (i fråga om tid) att försova sig några snooze för att ändå hinna till skolan i tid. Själv måste jag upp på sista inställda signalen annars missar jag bussen.

För att försöka hitta något positivt med att jag reser hit till Karlstad det är att jag har tid att strosa runt i affärer när jag är ute efter något nytt att sätta på kropp eller fot. Annars hade just den biten varit aningen mer krävande.

Nu ni börjar kamraterna ramla in. Ska vara lite social innan dörren till klassrummet låses upp och föreläsningen börjar. Taluppfattning står på schemat!!


Mörker, tystnad, tuppen gal!!

Mitt i natta och jag har bara håret och tänderna kvar att polera innan jag ska stega till bussen. Ögonen känns tunga som vanligt på mornarna, men ändå är jag förvånansvärt pigg för att kliva ur sängen före fem. Dock vet jag varför. Måndagar är mina chockdagar. Kroppen har inte fattat ännu vad trött den egentligen är. Tisdagar....de är värre. Då kommer tröttheten dubbelt upp. Och att då veta att det är ytterligare två dagar att vakna av alarmet så tidigt. Det känns hemskt. Men, vad gör man inte för att bättra på sin intelligens. Jösses vad klok jag kommer att vara efter dessa år.... :P.

I helgen händer det grejer iallafall.. Det ser jag fram emot!!

Dags att ila. Trevlig Måndag på er alla!!


They did it!

Javisst. Vinst med 11-7. Känns skönt!! De vann ju även mot GS i torsdags (10-4). Duktiga pojkar! Får hoppas de håller när serien sätter igång bara.

Nu har jag precis avnjutit en tesked nutella som älsklingen köpt sig. Smaskens! Blir dock mat snart. Ska försöka tillaga en ris och kassler gryta som jag smakade hos Grefves en gång. Hur gott som helst!! Får hoppas att vi lyckas. "Fluff under täcket" kallas det... och påminner en aning om min favoriträtt "Flygande jacob". 
Roliga namn hehe... man kan ju undra hur de uppkom.


 

Knep och Knåp

Jag har suttit och klurat lite här på morgonen. Problemlösning har varit veckans tema i skolan och jösses va det kan vara svårt. Nu har jag iallafall funnit svaret, endast det klurigaste problemet kvar. Att finna flera olika lösningar som vi kan presentera för de andra. Får hoppas att mina studiegruppskamrater är klipska nog att komma med lösningar.



Igår fredags köpte jag Aftonbladet och tillhörande skvallertidningen klick. Känns liksom mer som helg då jag gör det. Men när jag sedan läst igenom tidningarna så blev jag lite smått irriterad på hur de lägger fram saker och ting. Bland annat stod det om Mats Sundin. Han har nu fått sitt drömbröllop. Men frågan är ju om de ens frågat om detta var hans drömbröllop? Vad innebär ett drömbröllop? Känns för mig som en önskan nästan omöjlig att uppnå. Perfektion är svår att nå även i drömmen!!
Sedan stod det på framsidan av klick att (Let´s dance Cissi) Lämnar Martin. Nedanför står det att de har separerat... ja men har då inte Martin lämnat Cissi lika mycket som hon har lämnat honom?
Jag tycker bara att det låter så löjligt ibland.
Och ändå kan jag inte låta bli att både köpa och läsa dessa tidningar, konstigt hur det är!! Då antar jag att de har lyckats trots allt. Vi är antagligen så lättlurade när vi läser rubrikerna.



Nej nu har jag skrivit av mig för denna morgon. Klockan går och snart är det dags för mig att kliva ur mysdressen. Ska promenera upp till hallen om ett par timmar för att se LFIBK möta Fagerhult!

Ha en bra söndag!!




Grabbarna efter sista matchen i våras. Från division 2 upp till ETTAN.




Vilohelg

Hur roligt det än hade varit med tjejkväll igår så var det nog tur att jag stannade hemma. Var helt slut efter denna första skolvecka och behövde all vila jag kunde få. Och vila det gör jag minsann. Igår myste jag och älsklingen framför Harry Potter och den flammande bägaren. Till det åt vi potatisgratäng och lövbiff, drack ett glas rött och mumsade lite godis. 

Ikväll blir det Harry Potter och fenixordern, tacos och ännu mera mys. 

Känns som det är det enda som lockar idag med tanke på vädret. Regn, regn och åter regn. Må detta vända till marken. Sol är vad JAG vill ha!


Jag är bara jag

Och jag är sååå extremt trött.
Därför ska jag nu krypa till sängs för att hoppa i säng.
Nej det lät allt bra galet det där Johanna min vän hehe.
Jag kommer att gå till sovrummet, sätta mig på sängkanten och sedan lägga mig ner i sängen för att sova.
Och det ska bli fantastiskt skönt.


Harry Potter was mine

... iallafall för en stund. Tittade på slutet av nummer tre precis. Lyckades somna när jag och älsklingen skulle se den tillsammans (Ooops). Men nu är jag redo för nummer fyra. Dock inte ikväll. Det orkar jag INTE. Känner mig inge pigg... trött? förkylning? Vet inte vad det beror på, men jobbigt är det!

Imorn sover jag hos Mamsen. Ska ju klättra och klura på Boda Borg på torsdag vilket förhoppningsvis blir kalaskul.

Nu ska jag hoppa i duschen... man kan ju fundera på varför man (eller iaf tydligen jag) säger att man ska HOPPA in i duschen. Det är sällan jag hoppar in i min dusch.


I skolans underbara atmosfär

Sitter utanför klassrummet nu och väntar på att klockan ska skynda fram till lektionsstart. Vi börjar kvart över åtta vilket innebar att jag var tvungen att ta tjugo över sex bussen i morse, vilket i sin tur innebar att jag var tvungen att kliva ur sängen vid fem-snåret Omänskligt tidigt!! Tur att jag gick och la mig tidigt igår. Och klarade av att somna dessutom. Annars hade jag nog varit ännu tröttare idag. Ännu tröttare än vad jag faktiskt är nu vill säga. För jag är trött!!




Imorgon är det min tur

Många har redan börjat skolan för i höst och imorn är det även min tur. Känns sisådär. Skönt att komma i gång. Få rutin. Trist att sätta sig på bussen igen. Men jag hoppas att det blir en intressant kurs som bidrar till lättsamma dagar och en stark vilja att närvara så mycket som möjligt. Älsklingen är ju också student nu så vi kan ju slå våra extremt kloka huvuden ihop. Vilket kan bidra till vilket resultat som helt. Intressant.

Vet ni.... nu längtar jag TOKMYCKET efter min älskling som jag varit ifrån HELA LÅÅÅÅNGA helgen.


Otursvecka!!

Jag spräckte byxorna, brandlarmet gick så vi fick ta oss ur byggnaden och det gick hål i min t-shirt. Men roligt hade vi!!



Och idag har vi promenerat i skogen. Försökte hitta lite skogsguld, men fann mindre än vi önskat. Dock är ju faktiskt lite mer än ingenting som William så klokt sa!!

Ikväll ska jag, Mamsen, Linda och Yvonne ha en sommar med Göran!



Dagen som varit


-Träffade farbror polisen och fick ett ajabaja för att bilen åkte för fort. (vad kunde jag göra åt det?)
-Fick en inbetalningslapp på 3200kr. (finns tydligen de som är i större behov utav pengar)
-Fick låna ut mitt körkort till polis polis potatisgris. (han hade väl inget eget)



Ja just och så var ju denna dag den jag läntat så efter i en EVIGHET nu. Dagen då jag skulle till frisören. Jag blev iallafall klippt, färgad och nöjd. Men den känslan tog vissa blåklädda män ifrån mig och ersatte med PANK och FRAMTIDA KOMPLICERAD PLANERING.




Idag är det onsdag!

Kan man säga till en frisör.... GÖR MIG SNYGG??

Ja vissa kan nog göra det och få sin önskan uppfylld. Men det blir ett jädrans jobb Helen får om hon ska lyckas med mig. Men det måste ske en förändring iallafall. MÅSTE!!

Ses när det är klippt!!


Peter Pan och jag

På fredag ska vi till Lek&Buslandet med familjen Grefve. Jag ser fram emot det mest utav alla tror jag. För vem säger att man måste vara barn för att leka och busa?!

De flesta utav bilderna här nedanför är från helgens besök i Karlskoga. Jag kom ihåg att ta med kameran, men inte hjälpte det då batteriet var helt slut. Var bara att plocka fram mobilerna och klicka till med dem.









(hur sjutton står jag?)






Att längta är att hoppas och att leva

Är det för tidigt att planera klappar?!! Jag skulle förmodligen svara JA på den frågan om nån annan uttalade den... men ändå kan jag inte riktigt låta bli att tänka på det då jag faktiskt kommit på en bra och rolig klapp. Dock beror det lite på vems namn jag får på lotten i år. Denna är ju tänkt till några väl utvalda hehe. Framtiden får visa huruvida mina planer kan gå  i verket eller inte.

Just nu sitter jag och väntar... och väntar... och väntar. Väntan är så lång när magen skriker efter mat. Skulle ha ätit före älsklingen idag, men det är ju så mkt mysigare att äta tillsammans. Tycker ni inte det?

På tal om mat så hade mamma gjort en ost och kantarellpaj i lördags som vi avnjöt. Sedan fick vi kantareller i maten även under söndagen.... vadå lyxhelg!! Mer av det tack!!



Ska antagligen ut i skogen med Mamsen, Brorsan, Wille (?), Annika och Jörgen på lördag förmiddag. Kanske kan hitta en eller två gula att steka upp och smaska i mig.



Hjälp vad ska jag ta mig till...

Det är måndag idag, det betyder att det är onsdag i övermorgon. Men inte bara det. Det är ju denna onsdag som jag ska till Helen och ta beslutet om att kapa eller spara. Och jag har fortfarande inte bestämt mig. Tankarna har vandrat från framåtlutad page i mörk chokladbrun ton till att spara längderna och eventuellt göra mig blond igen, men sedan vidare till en längd strax ovanför axlarna med en väldigt mörkbrun färg. Det sistnämna är vad som gäller just för stunden, vad jag känner imorn eller på onsdag kan dock vara helt annorlunda. Det är såååå svårt!!

Några av de närmsta har fått rösta på kort/långt, blondt/mörkt... och det enda tydliga svaret jag har fått är mörkt. Så förmodligen är det vad jag passar bäst i. Men längden då?

Nån som har nått förslag? Vad som helst!!! Vill ju testa nått nytt...

Ungefär såhär ser jag ut i dagsläget...



Inte okej alltså.... nått måste ju göras!!


Första dagen i skolan

Inte för mig... men för älsklingen. Han hade upprop i morse och är nu hemma för lite lunch innan han ska återvända för lite härlig matematik. Åh va skönt det vore att plugga på sin hemort. Slippa den eviga pendlingen som tär på mig! Och vilket schema älsklingen fick. Ett par timmar hit och ett par timmar dit hehe. Skönt för honom!

Om en vecka är det min tur att läsa och räkna. Måste hitta mig en miniräknare av bästa slag.





I´m sorry... but I´m going to enjoy the taste of you tonight!!




Nu ska vi snart göra oss iordning för en heldag i Karlskoga. Kameran ska såklart med och förhoppningsvis kommer vi ihåg att föreviga vårt kräftkalas med några bilder.

Ha en underbar lördag mina vänner.

Och en liten hälsning till Johanna och Cicci som sökt sig till varmare breddgrader sista veckan innan skolstart. NJUT!! Det är ni värda! Ses när ni kommer hem tjejer!






"Älskling.... nu är det frukost!!"


Att shoppa utan pengar är det bra?

Jag fastnade på hm:s hemsida och råkade visst klicka hemma ett plagg eller två... kanske fler... oops!! Tur att lönen snart ramlar in. Skorna jag kikat på ett tag är på väg hem till mig nu. Jackan var dock slut i min storlek. Typiskt, eller kanske lika bra det va?!! Att shoppa när man inte har pengar är ju farligt.





Ice Age och Crossroads har underhållit mig denna afton. Crossroads är för härlig alltså. Wannabe tror jag det kallas tihi!! Yeah that´s me.

Nu ni nu blir det sängen. Imorn sover jag och älsklingen hos familjen Grefve vilket betyder allt annat än sovmorgon på söndag. Därför tänker jag uttnyttja denna natts sömntimmar till fullo. Minst 8 timmars skönhetssömn. Det är jag värd.





Godnatt gott folk!!



It´s over

Sista dagen är äntligen över.... så känner min rygg.
Va synd att det var sista dagen.... så känner jag eftersom det innebär att det förmodligen dröjer ytterligare ett år innan jag får träffa alla mysiga människor igen. Härligt gäng det där.
Men skönt också nu med lite leidghet. Som jag har tjatat så förstår ni väl det hehe.

Kräftkalas imorn alltså... ska slurpa så står härliga till. Yummi!!

Ikväll blir det nog mest lugna fredagen. Smarrig sallad med kyckling, rödlök och fetaost samt mys i soffan framför en tokromantisk film. Hehe... eller action om Henrik får bestämma. Vi får väl se vem som är chefen ikväll.... ;)...


D-dagen

Om 8.5h går jag på min egen lilla semester!! Nice!!


Jag bara måste!!

Sitter i soffan omringad av keliga katter. Underbart!! Måste dock strax avlägsna mig för att hoppa i duschen. Jag och Madde har idag duktigt nog varit ute och sprungit. Skönt!

Mamsen har bokat resa till Thailand nu. Avundsjuk? Jag? Nä inte ett dugg hehe. Sitter faktiskt just nu och kikar lite på hur mycket vi skulle kunna spara i månaden för att ta oss till varmare breddgrader nästa år. Vill, behöver, ska!!!
Med lite NU JÄVLAR och PRIORITERINGAR så ska det nog kunna gå vägen!
Vill man så kan man...eller? Hm... ja vi får väl se!!
Thailand vore ju det ultimata för det är just dit vi båda vill... men vet inte hur tiden ska gå ihop det halvåret. Lättare för oss båda att komma loss under sommaren. Kanske ska fråga familjen Grefve om de ska utomlands. En tripp med dem vore helmys!!

Dusch, mat och filmmys med älsklingen väntar.


Snart är det helg!!

Godmorgon!
Då var det torsdag igen och helgen närmar sig. Timmarna går även om man ibland får för sig att de har stannat upp. Imorgon klockan fyra går jag av sista skiftet för denna sommar och det känns SKÖNT!! Av många olika anledningar faktiskt. Men mycket pågrund av att jag ser fram emot den tid jag har ledigt innan skolan. Den börjar härligt med ett kräftkalas hos Grefves på lördag. Det innebär underbart god mat, vin, skratt och mycket mys med mina älsklingar.

Oj...som sagt tiden tickar framåt. Måste ila!!

It´s time

Tittar på klockan stup-i-ett och ser hur minuterna snabbt tar mig framåt i tiden. Snart måste skorna på för att ta mig på en promenad till jobbet. Jag ska möta ett kvällspass på 5.5 h. Jag känner mig seg, omotiverad och allmänt negativ. Inge kul alls!! Får hoppas att en trevlig helg kan förändra mitt humör till det bättre.


Spänning, romantik och en gnutta komedi

Det är vad ni får om ni ser skräckserien Harpers Island. Och den är verkligen värd att spendera tid på. Skitbra!!

Idag ska jag jobba. Kul? Nja inte direkt, men ett kvällspass går an. Längtar dock inte till torsdag och fredagspasset. Ryggen mår inget bra utav långa dagspass! Men jag får försöka stå ut dessa sista pass innan "lillsemestern" hehe.

Nej ni... nu kommer min älskling. Harpers Island var det ja!!!

En ynka liten smäll

Jag vaknade vid fem av att åskan mullrade så jag gick upp och drog ur alla kontakter. Bara för att vara helt säker. Men det märkte jag sedan var alldeles för mycket jobb för absolut ingenting. Det kom en smäll och en smäll endast. Jag lyckades dessutom väcka älsklingen så där låg vi sen och vred och vände på oss. Vi somnade ju om till slut, men det tog sin tid. Tur att jag är ledig idag!

Och ledig ska jag minsann vara. Jag ska läsa, vila och unna mig själv lite lugn och ro. Härligt!!


VAD? HUR?

Beslutsångest... utan vägledning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Countdown

Nu är det endast tre arbetspass kvar. Och jag lägger extra betoning på endast för det är så jag vill att det ska kännas. Ryggen orkar inte mer och jag är så himla trött om dagarna. Blir underbart med en veckas ledighet innan det verkligen sätter fart. My reality!! Har fått två böcker idag dessutom så nu börjar det närma sig, det känns.

Ikväll ska vi äta tacos. Kanske blir nån film också om vi orkar. Jag är ju trots allt ledig imorn. Lyxtisdag hehe.



Dagens...

Börjar bli en vana att jag sätter mig vid datorn några minuter varje morgon. Och oftast kikar jag in här för att förgylla min blogg med några vackra rader om hur trött jag är, att jag snart ska gå till jobbet och att vi hörs när jag kommer hem.
Samma sak idag!! Jag är trött, jobbar till fyra och åter kommer säkert senare idag!

Men kan också berätta att Henrik och grabbarna igår vann med 7-2 om jag ej minns helt galet.
Vi badade i Mangen...hur skönt som helt och vi åt pizza på Palermo. En helt underbar dag med mina älsklingar!!

Och det viktigaste av allt. Mina bakverk blev lyckade!! Wiiee!!

NU måste jag gå!!!

Slitsamt sliten

Ögonen känns tunga, ryggen värker och tankarna hänger inte med.

Jag går och lägger mig!!


It´s time for some action

Hey... ledigt, varmt och alldeles alldeles underbart.

Jag har precis landat här hemma efter en morgonpromenad i värmen. Tog inte lång tid innan svetten kom. Härligt och precis vad jag behövde!!

Denna förmiddag ska jag ta plats i köket. Måste ju ha nått att bjuda på när mamsen och familjen Grefve kommer på besök. Vi lyckades ju så fantastiskt bra med kladdkakan och marängerna sist vi bakade så vi tänkte satsa på det igen. Himlans smaskigt och förhoppningsvis blir det lika lyckat idag.

Klockan två måste jag dock vara duschad och sittande i hallen. Första träningsmatchen för mina grabbar. Eller ja.. alla är väl inte mina. Men Henrik tror jag att jag kan räkna in iallafall.

Nej nu är vilan slut, bäst att sätta fart!!

Det är lördag och jag är redan vaken!!

Men det finns ju en anledning till det som ni förstår. Går in på sista superpasset för denna sommar om ungefär 30 minuter. Sitter och dricker ett glas mjölk innan det är dags att borsta tänderna och bege sig. Varken ögon eller kropp har vaknat till ännu vilket gör att allt går lite segare än vanligt.

Efter dagens pass kommer sista arbetsveckan som ser ut såhär:

Måndag 8.30-16
Onsdag 16-21.30
Torsdag 8.30-16
Fredag 8-16

Jag har börjat räkna ner nu för ryggen orkar snart inte mer och så längtar jag tills den lediga veckan då jag har tänkt hinna med en del skoj!! Skoj som innebär sovmorgon, frisörbesök, mys med älsklingen m.m. Kanske en tripp till LOKA dessutom?!! Man vet aldrig hehe. Blir snart stammisar där vill jag lova!!

Jaja slutpladdrat... glaset är tomt och det är dags att gå. Ha en bra lördag mina vänner!!



Hur ska en powernap gå till?

Att ställa klockan på 20 minuter när man är supertrött för att ta sig en powernap är ju omöjligt. Om du inte har något som väntar efter att du har sovit så stänger du ju av klockan när den ringer efter 20 minuter och SOMNAR OM. Det gör iallafall jag. Så idag brydde jag mig inte ens om att ställa någon klocka. Jag somnade och sov tills jag vaknade. Visst känner man sig först lite seg, men sen kommer den energi man innan saknade. Nu har jag diskat och plockat här hemma så nu kan jag i god ro sätta mig för att titta på film och mysa med älsklingen. Perfekt!!! 

 


Solsken i Filipstad

Solen skiner, bikinin är på och vi är redo för en mustangtur till solstolarna. Härligt!!


Rulla tummarna all night long

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Sitter mest och tycker synd om mig själv för att jag är ledig, inte har något att göra och inte  vill gå och lägga mig än eftersom JAG ÄR JU FAKTISKT LEDIG. Det gäller att ta vara på den tiden. Vaken länge, sova länge.... konstigt att jag alltid ska hamna i det mönstret!!
På lördag är det monsterpass igen. Ännu värre denna gång faktiskt. 13,5 h på jobbet. Får sitta med sugröret i kaffekannan för att orka. Nä då... det går minsann bra när man väl är där. Men det är inget pass jag skulle önska mig många av om jag jobbade heltid. 
Sedan har jag alltså bara en vecka kvar på jobbet. Sjukt va fort det går. Skolstart snart ju. Jag får smått panik. Hade ju önskat mig en utomlandsresa eller en husvagnstripp till innan dess, men det finns det varken pengar eller tid till. Älsklingen har sitt upprop redan den 17 augusti. Men jösses, har jag ens berättat att han kom in på Bergskolan?!! Jovisst.... Tekniskt basår och matte står på schemat tills hösten. (GRATTIS GRATTIS ÄLSKLING) Precis som för mig. Förmodligen kommer vi att få slå våra geniknölar ihop fler än en gång. (Jessica, synd att Johan redan läst basåret annars kanske de hade hamnat i samma klass, men skolan är ju inte så stor så de stöter nog på varandra ändå hehe).  

Nehe vettja om jag ska ta den där turen till drömmarnas värld nu iallafall. För visst är jag lite trött ändå såhär när jag känner efter!

Godnatt då... och dröm sött!! Det ska i varje fall jag försöka med!!

Ny bloggdesign

Var inte helt nöjd med bloggdesignen så efter lite (eller en hel del) krångel i photoshop så fick det bli ett nytt utseende. Ett utseende som är mer ärligt i beskrivningen av mig skulle man kunna säga. Och jag är nöjd med resultatet. Lär mig mer och mer vad gäller photoshop. Otroligt lätt att fastna när man väl gör ett besök!!


OKEJ!

Tänk att det kan ta så på krafterna att vara i badhuset en förmiddag. Henrik sussar sött i soffan och jag kommer garanterat snart att göra honom sällskap. Vi har haft en jättelugn, rolig och mysig dag med familjen Grefves. Vi åkte vattenrutschkana (såklart), badade bubbelpool, simmade, njöt av en god buffé till lunch och drack kaffe ute i dagens sommarvärme. Rogivande och skönt!!

Miranda har ett nytt favoritord. När man berättar ngt eller säger åt henne så säger hon OKEJ ungefär som "jag förstår precis vad du menar". Sedan gör hon ändå som hon vill, men det låter så roligt hehe. Det är en bestämd liten dam det där vill jag lova.

Och vet ni. Tiden är bokad, ideérna snurrar och jag längtar!!!






3 dagars ledighet

Henrik, William, Miranda, Mathias, Linda och kanske Magnus är det som ska hålla mig sällskap på LOKA imorn. Kan förmodligen förvänta mig en hel del upp för trappan och ner för vattenrutschkanan med en liten knatte i knät. Bra träning för mig det!! Skulle vilja lära William att åka själv, men sist vi frågade sa han prompt nej. Inte tillräckligt tryggt för fasters fegis hehe. Han trivs nog bäst i Henriks knä så att han kommer högt ovan ytan när de plumsar i vattnet nedanför kanan. Och jag förstår honom. Och jag förstår honom. Jag känner mig också trygg i Henriks famn... :)...



Det gör denna kille också... (eller?)
Han som ligger underst heter förresten TOBIAS LUNGSTRÖM... ;)


Beslutsångest!!!

Imorn ska jag ringa och boka tid för klipp och färg. Och massa frisyrer virvlar i huvudet på mig. Jag är extremt förtjust i dessa härliga frisyrer...

 

...både till färg och form. Men frågan är om jag passar i det?!! Kommer jag att ångra om jag klipper av håret?!
Jag blir tokig på denna beslutsångest varenda evigaste gång. Samtidigt som det känns som jag måste hitta på nått eftersom jag är så trött på detta nu. Vill ha nått som syns, nått snyggt och som jag samtidigt passar och trivs i. Inga dåliga krav inte!!! Jag kanske får tuffa till mig och säga till Helen att GÖR VAD DU VILL!!




Jag måste få tala ut om detta

Min pojkvän har två flickvänner.

Jag är som ni förstår den ena. Mig kryper han gärna upp i soffan med, myser och pussar på. Nummer två tycker han om att kommunicera med då denna är aningen intelligentare än mig. Ja det måste jag faktiskt medge att hon är. Och även om jag bjuder upp till lek som älsklingen uppskattar så bjuder hans andra flickvän på nya äventyr mest hela tiden. Känns som att jag konkurerar med en stark motståndare.

Jag har dock insett att detta är något jag måste vänja mig vid om jag ska leva med denna man. Och det väljer jag att göra. Jag och nummer 2 får lära oss att leva med varandra och ge varandra det utrymme vi behöver för att det ska fungera. (Även om jag inte alltid gillar att se dem spendera så mycket tid tillsammans) 

Låt mig presentera Datoria:





GodMorgon BloggVärlden

Jag njuter utav några skedar smultronyoghurt innan det är dags för mig att borsta tänderna och bege mig till jobbet. Kommer att gå åt många koppar kaffe för att hålla mig vaken idag, det känner jag det!! En busig Laban höll mig sysselsatt i natt och så har nacken värks som den nu allt för ofta gör. Dessutom drömde jag så mycket konstigt i natt. Många drömmar som flätades samman till en enda röra.

Hur trött jag än är så ser jag fram emot en bra vecka. För det hoppas och vill jag verkligen att det ska bli!!

(Jösses vad jag längtar tills om två veckor då jag ska få ordning på håret, hur är dock fortfarande en STOR fråga)
(Tack Elin.... vi får se om jag ska våga klippa eller om det blir att spara hehe)


Hur ska man hinna med allt?!

Denna helg har jag festat med underbara tjejerna, hälsat på familjen Grefve och myst med älsklingen. Och det kan ju låta nog vilket jag skulle önska. Men jag skulle ha städat undan här hemma, vilat upp mig inför nya arbetspass och bokat en frisörtid. Inget utav det har jag hunnit med. Får ta tag i det senare i veckan när jag möter nya lediga dagar. Ska dessutom besöka LOKA igen. Mycket skoj och mys med alla mina älsklingar!!!

Bilder från gårdagens skoj med tjejerna får också vänta. Tiden räcker inte till för allt jag vill/borde göra. Men sånt är livet!!

One day at the time, inte sant?!!


Såhär får det bli

Då var planerna gjorda. Jag tar på mig festblåsan och korkar upp medan älsklingen är den enda som kan få napp.
Så kommer man till de stora svåra frågorna...

Vad ska jag ha på mig?
Hur ska jag fixa håret för att utväxten INTE ska synas?


Inga lätta beslut hehe. Men som vanligt löser det sig i slutändan!
Kommer sakna min älskling ikväll. Men ska bli väldigt kul att festa loss med storasyster Stjernberg. Hon kanske kan lära mig några nya moves.... hon som är van på dansgolvet menar jag. :)...

Vi ses i vimlet!




Jag kommer INTE att dricka kaffe ikväll, men det kanske kan behövas nån kopp imorn..:P...



Ett VARMT välkomnande

Ja det är verkligen vad vi hoppas på nu när augusti anlänt. Jag drömde i natt om en klarblå himmel och stor sol. Får hoppas att det speglar den verklighet jag snart befinner mig i. Känner att jag behöver lite solenergi för att orka med höstens planering.

Vad ska du göra idag?

Själv så vet jag faktiskt inte vad som ska förgylla min dag. Har några erbjudanden att välja på, men väntar på att Älsklingen ska vakna och hjälpa till att bestämma. Bäst så vet ni. :)


Jag behöver DIN hjälp!!

Jag har nog kommit fram till att jag ej ska bli blond igen. Frågan är då... vad ska jag istället göra med håret? Jag tröttnar ju sååå fort på min frisyr/färg. Vill göra en förändring som ger mig energi. Funderade ju på rött ett tag.. men det kanske är dumt. Men brunt är ju alltid brunt. Och jag har ju bestämt mig för att spara. Jag är dock öppen för förslag. Behöver förslag.


GE MIG TIPS PÅ VAD JAG KAN GÖRA MED MITT HÅR!!! SNÄLLA!!!

Här har ni mig som jag ser ut idag... ös på med förslag nu!!



Shit, kolla min hemska utväxt. Nu kanske ni förstår att jag behöver hjälp. Och det fort!!!!!