För alla nyfikna....

...som undrar vart alla mygg tagit vägen denna härliga sommar så har jag svaret. De befinner sig nu i Henriksberg ca 3 mil utanför Uppsala. Igår hade de fullt upp med att svärma över våra huvuden och sätta sig fast på våra kroppar. Spelade ingen roll hur mkt tjocka kläder du hade eller hur mycket myggmedel du använde. Det var NO MERCY!! Har hela kroppen full av kliande bölder i olika storlekar. Orden klia inte slår min tanke, men kommer aldrig ut i mina fingertoppar. De kliar när det behövs och lite till. Ajajaj!!



(Hm... ajsingabajsinga det känns verkligen som om magen är på gång att irritera mig igen. FAN)

Lyckad SURPRISE....

Igår va det överraskningspartaj för älskade moster. 70-år på fredag och hon blev verkligen förvånad då vi dök upp hela högen på hennes trappa runt två tiden igår förmiddag. Då dukades det upp mat och starka drycker. Efter maten blev det fika. jag klippte Emma och sedan satt vi i en ring runt elden och pratade och drack. Drack och pratade. Vi hade skitmysigt och roligt hela dagen och jag tror inte klockan var mer än halv tolv när vi stupade i säng. Den ena rundare under fötterna än den andra hehe. Jag hade gärna visat kort sedan helgen om det nu inte varit så att batteriet i kameran hade dött precis när den togs fram för användning. Och inte hade vi laddaren med heller. Slarviga stollar!!

Idag började Henrik jobba igen efter sin semester. Tiden går FÖR fort. Och jag är ju i full rulle med pluggandet igen. Ingen rast och ingen ro. Imorn är det styrdokument på schemat, vilket låter måttligt skoj. Speciellt eftersom jag har börjat få ont i magen igen. Hoppas bara att jag inte fått tillbaka det jag hade utomlands. Den smärtan vill jag inte känna igen!!!! Men det kan nog gå över. Vi får tro och hoppas på det!

Nu ska jag äta lite innan det är dags att krypa till kojs igen. Är i behov utav lite sömn.

Mitt lilla projekt

När jag gick i nian började jag med ett projekt i bilden. Det skulle bli en gåva till min älskade moster, men jag hann aldrig bli klar. Ända sedan dess har jag flera ggr sagt att jag ska göra klart den så att hon kan få den. Men det har aldrig blivit av och till slut glömdes det bort. Så nu när det vankas födelsedag i jämna tiotal så tyckte jag att det var dags. Jag hämtade denna tavla, som det är, i mammas källare och tog den med hem för att göra den färdig. Det är ju lite klurigt att fortsätta med något man började med för 8 år sedan, men jag har nu gjort mitt bästa och den är klar!! Jag förväntar mig verkligen inte att denna tavla ska hängas upp eller ens stå framme i kära mosters hem. Nä detta är endast en rolig grej som jag hoppas att hon ska uppskatta som en god tanke.

Dagen har gått väldigt fort eftersom jag jobbat en hel del med tavlan så nu är det dags att sova igen. Tyckte nyss jag vaknade och dukade fram till frukost hehe. Godnatt mina vänner!!


Bildbevis

Nu är det ju inte det bästa kortet direkt eftersom jag tog det sista själv. Men ni får ta det för vad det är. Fortfarande väldigt ovant att vara brunett. Kändes som jag hade peruk på mig i morse när jag vaknade hehe.

 

Ojojoj, jag vet inte själv vad jag ska tycka. Vad tycker ni? :P...

Nybliven brunett

Nu är det gjort. Ingen återvändo. Jag är brunett!!!

Jag är väldigt nöjd med färgen, den är verkligen jättefin. Men det dröjer nog ett tag innan jag vant mig och känner mig helt bekväm. Jag har ju ändå varit blondin i väldigt många år nu. :P...

Bildbevis får ni dock senare när Henrik kommit hem och tagit kort på mig!! :)



Idag hade vi första lektionen i nya klassen. Kändes riktigt bra faktiskt och läraren är riktigt rolig. Bjuder på sig själv och får oss att våga. Hoppas hela kursen blir rolig och lärorik.

Imorn är jag ledig. Sååå skönt. Ska jobba lite med ett projekt som min älskade moster ska få när hon fyller år och sedan ska jag bara slappa. På fredag är det redovisning i skolan och sedan blir det shopping. Jag, Henrik och kanske Magnus ska göra stan...


Bort med guldiga lockar

Nu är det dags för lite förändring igen. Har haft sån beslutsångest varje gång jag ska till frisören. Vill ju så gärna testa att färga mig mörk. Alltså bli brunett lite sådär i ett nafs. Och nu har jag alltså NÄSTAN samlat på mig allt detta mod jag behöver för att våga. Ikväll försvinner de guldiga lockarna och ersätts med ett mörkare svall. Hoppas hoppas hoppas det blir bra och att jag blir nöjd. Är ju bra jobbigt att kämpa tillbaka den blonda fina färgen sen. Ajajaj va nervös jag är. Och än är jag ju inte där heller så man vet ju aldrig hur slutresultatet blir hehe. Spännande!! Ska genast ta ett "före" kort så jag kan visa skillnaden sen.


Two weeks in Tunisia

Ja nu var det dags. Drar jag ut på berätta denna lilla berättelse allt för länge så kommer den aldrig att dyka upp. Så här kommer en kort liten story och bilder från vår efterlängtade resa som slutade i ett smått kaos skulle man väl kunna säga.
Vi startade vår resa söndagen den 10/8 och spänningen var stor. Vi hade sett fram emot denna resa så länge nu och kunde knappt förstå att det verkligen var dags. Magnus och Henk tog kort på oss i hallen med väskorna klara innan vi tog bilen mot Märsta Flygplatsparkering.



Förutom lite magont för Henrik så gick flygresan bra och efter 3 1/2 timme i luften var vi framme i värmen. Med buss färdades vi 1 1/2 timme till Hammamet och Hotell Samira Club. När vi checkat in och fått vår nyckel till rummet bad receptionisten oss att vänta så skulle någon hjälpa oss till vårt rum. Efter en liten stund dök en trevlig kille upp, tog våra väskor, lämnade tillbaka nyckeln i receptionen och började knalla. Jag kände genast på mig att nått va fel och började fundera ännu mer när vi kom till ett rum fullt med annat bagage. Jag frågade om vårt rum ej var färdigt än, om vi behövde vänta som vissa andra fått göra, men nej då det var klart. Och så frågade han oss vilken tid vi skulle åka. Jag och Henrik tittade frågande på varandra och sa att vi kom för bara en liten stund sedan. Då först förstod denna mannen att vi hade anlänt samma dag och skulle till vårat rum. Han fick lite smått panik och skyndade till receptionen för att hämta tillbaka nyckeln igen. Han trodde nämligen att vi skulle resa hem och behövde ställa undan våra väskor tills bussen kom. Haha vi skrattade gott ihop och han tyckte det var skoj att vi kunde ha fått endast 10 minuter i Tunisien. Pust och stön, äntligen fick vi vårt rum och vi började installera oss.

Vi började med att kolla runt lite på hotellet och letade upp matsalen för att äta lunch. Vi hade all inclusive och alla rätter skulle serveras i en matsal vid receptionen. Buffé varje dag. Kön var lång, maten smakade annorlunda och ljudnivån väldigt hög. Vi kände oss stressade och gick sedan ner till stranden för att slappna av lite. Underbart... fin strand, solen värmde och vattnet svalkade alldeles lagom. Äntligen detta vi längtat så efter!!!!

Första kvällen var vi oerhört trötta. Vi gick en snabbis till en Supermarket och somnade sedan tidigt.

Måndag 11/8 och vi var uppe med tuppen. Frukosten smakade bättre än gårdagens lunch och sedan blev det stranden för hela slanten. Efter en heldag på stranden med allt vad all inclusive erbjöd så gick vi och köpte en vattenpipa och lite annat gott i en Supermarket. Överallt i hela Tunisien satt de och rökte vattenpipa och eftersom vi tidigare velat ha en så passade vi på att köpa en direkt. Denna visade sig senare vara smått trasig och vi fick använda våra små intelligenta hjärnor innan vi lyckades få igång den hehe. Men vi fick igång den!!

   

Tisdag 13/8 drack vi alldeles för starka drinkar på stranden och efter middagen på kvällen tog vi en mysig strandpromenad.

     

Onsdag 14/8 blev det lite mer fart på oss. Detta var första av många kommande dagar som Henrik fick hjälpa grabbarna på stranden med att lägga i båten. Sedan gick vi hem lite tidigare från stranden och gjorde oss redo för en kväll ute. Vi hade bestämt oss för att testa en restaurang utanför hotellets murar denna kväll. Det blev Vedugnspizza och en flaska vin. Det godaste vin vi druckit och vi blev på mycket gott humör hehe. Vi fortsatte förbi lite affärer och köpte på oss lite onödiga, men roliga småsaker. Sedan blev det några glas vin och drinkar på hotellet innan vi gick till vårt lilla rum och vår vattenpipa. På affären hade vi fått varsin present i vitt som ni kan se på bilden passade oss perfa haha. Kvällen slutade dock med en liten olycka i toaletten då vinet valde att vända sig i min stackars lilla mage och komma upp igen ..:P... 

     

Torsdag 14/8 blev det lite sovmorgon, men när vi väl kommit till stranden träffade vi på en liten apa i koppel. Stackarn såg rädd ut när alla närmade sig för att ta kort. Detta var första dagen vi tog ett dopp i den stora poolen och sedan blev det en lugn kväll med lite vykortsskrivande. Idag tyckte jag att vi faktiskt hade fått ganska mycket färg på denna korta tiden. KUL!!

   

Fredag 15/8 blev det en lugn och mysig dag och kväll. Vi postade vykorten och hyrde en tv vi kopplade vårt psp till så vi kunde titta på film. Till Henriks förtjusning hälsade en liten, men söt ödla på utanför vår port.



Lördag 16/8 tog jag god tid på mig ner i vattnet då jag först stötte på en manet (vit och ofarlig, dock äcklig) som jag ville undvika att ha kring benen. Vi testade även lunchrestaurangen nere på stranden denna dag och smaskade god pizza. Trötta som vi var varje kväll blev det film på schemat även denna afton.



Söndag 17/8 var den dagen Jenny och Sarfve skulle ankomma så vi bestämde oss för att lägga oss vid poolen tills de dök upp. Nu hände det en liten incident på flygplatsen som hade ngt med ett pass med utgått datum på så de blev aningen sena därifrån hehe. Så vi fick träffas på kvällen istället då de kom till vårt hotell. Vi bestämmer oss för att ta en gemensam första tripp till centrum och vår första taxiresa. Det blev en upplevelse. De har aningen självskrivna trafikregler som kallas "jagkörhurfanjagvill" efter vad det verkar. Vi blev bland annat påkörda bakifrån av en motorcykel, men ingen verkade bry sig om det utom vi som bara gapade. Vi hamnade iallafall lite åksjuka, men helskinnade i centrum och vid Medinan. Där hittade vi genast en underbart belägen restaurang med världens vackraste utsikt. Servicen däremot sög totalt och maten smakade inte mycket alls. En besvikelse. Vi gick sedan en runda men åkte ganska snabbt hem då Jenny och Sarfve var trötta efter resan.

     

Måndag 18/8 är en dag jag nog inte glömmer på väldigt länge. Den startade väldigt bra med en mysig första dag på stranden med Jenny och Sarfve. Vi åt god pasta till lunch och gick till Vedugnspizzerian, åt pizza och drack vin på kvällen igen. Vi var på topp!! Vi fortsatte sedan till en brittisk bar där grabbarna rökte pipa. Sedan blev det promenaden hem och sängen. Plötsligt kändes det inge bra i kroppen. Jag vaknade flera ggr på natten med illamående och smärtor i mage och rygg. Helvetet började.

         

Tisdag 19/8 blev en heldag på hotellet. Smärtorna i magen och ryggen var kvar då jag vaknade på morgonen och satt i tills jag somnade igen på kvällen. Henrik älsklingen fick gå och köpa yogurt m.m. så att jag skulle få i mig nått, me det var lönöst. Jag orkade knappt ta mig till toaletten då det kändes som jag skulle spy. Vilket det gjorde hela tiden.



Onsdag 20/8 tyckte jag att jag borde vara bättre. Jag tog mig i kragen som man brukar säga och klev ur sängen, tog på bikinin och gick ner till stranden med min prins. J & S kom till vår strand och jag låg i solstolen så stilla jag bara kunde för att inte svimma. Vid lunch fick jag nog. Vi blev tvugna att ringa efter en läkare som kom till hotellet och undersökte mig. Efter några få minuter med frågor och onda tryckningar på magen ringde läkaren en ambulans och det blev en tripp till sjukhuset. Han sa att jag förmodligen skulle bli kvar en natt så vi tog med oss en liten väska. Väl på sjukhuset fick jag träffa läkaren och det togs urinprov, blodprov, ultraljud och röntgen. Vi fick sedan ett eget rum, vitt och kalt "precis som det ska va" på sjukhus och där blev vi liggandes. Vi blev kvar två nätter och jag pumpades med antibiotika och smärtstillande. Jag har aldrig känt en sån smärta i hela mitt liv och jag trodde nog nån gång där mitt i all smärta att jag skulle dö. Väntan på sjukhuset blev dessutom så extremt lång. Jag kunde knappt äta så jag hade ingen energi så jag orkade knappt läsa ens. Jag låg där och tyckte att de vita väggarna kom mig allt närmre och att det enda jag hörde var droppet. Dropp, sjunk, dropp, sjunk...  Min bäste vän var droppstället som jag med omtanke döpte till Gertrud. ..usch vilken pers.

Torsdag 21/8 försvann alltså helt på sjukhuset. Det konstaterades att jag hade urinvägsinfektion och en infektion i magen. Förmodligen hade det nått njurarna. Inge skönt alls kan jag lova!!

 

Inte förän fredag 22/8 efter lunch blev vi äntligen utskrivna och fick åka till hotellet. Med fyra kartonger av olika mediciner och en massa kvitton och journaler åkte vi till hotellet. Där frågade vår städare oroligt vart vi hade varit och han blev ledsen för vår skull då vi berättade vår historia på blandad tyska/engelska. Efter en liten stund knackade han på vår dörr med en blomma i handen till mig. Otroligt gulligt gjort!! :)  På hotellet tog vi oss en efterlängtad dusch och begav oss på kvällen till Fourati för att för första gången se J & S hotell. Vi gick tillsammans till en kina restaurang och sedan shoppade vi lite innan vi åkte hemåt. Nu hade jag tagit min första antibiotika i tablettform. Detta blev en helvetesnatt. Jag vaknade vid 12 av en mardröm. Känner mig alldeles yr och tvingar mig själv att somna om. Ett vaknar jag igen av samma mardröm. Ljudet utifrån känns 10 ggr högre och 10 ggr närmre än vad det är. Rummet snurrar, jag skakar i hela kroppen, mår illa men kan inte spy. Jag har hallucinationer. Detta håller i sig länge och väl. Jag hinner skrämma upp både mig själv och Henrik innan jag till slut efter mycket om och men somnar om igen.

     

Lördag 23/8 var vår sista heldag i Tunisien och det kändes både sorgligt och otroligt skönt. Jag har aldrig längtat hem så mkt, men va besviken jag blev att vi ej kunde få njuta av denna semester i lugn och ro. Jag hade ju till och med hunnit tappa färgen redan på sjukhuset och kände mig nu lika blek som när jag kom. Inte fick jag sola denna dag heller med tanke på att jag åt antibiotika. Ledsamt!! Vi spenderade iallafall vår sista dag på vår strand. Vi var nere tidigt och njöt av ett alldeles vindstilla dopp i det varma havet. Underbart även om jag inte var helt pigg. Vi tog kort på stranden, såg en kamel och gjorde oss redo för vår sista kväll i Hammamet. Vi valde kinarestaurangen även denna kväll. Supergod mat och sedan blev det shopping. Vi hittade väskor, plånböcker och lite annat smått och gott för bra priser. Skojsigt och tur att vi hann med lite sånt innan det var dags för hemfärd. 

       

Söndag 24/8, dagen då vi skulle åka hem. Som vi trodde att vi skulle ha ångest på för att vi ville stanna. Vi var glada över att det var dags eftersom det kändes som vi varit borta i en evighet. Tiden som sjuk kändes som en evighet. Vi åkte från hotellet tidigt på morgonen, handlade toblerone på tax free och sedan landade vi i Sverige igen vid 14.40. Vi hämtade vår kära lilla ford och det blev ett glatt väkomnande både hos familjen i Kga och i Nykroppa. Ojojoj va glad man är för alla nära och kära man har.

   

Tro det eller ej så finns det mycket mer att berätta, men det får bli en annan gång. Nu ska jag laga tacos tills min lilla Tiger kommer hem från träningen. Är det någon som förtjänar livets ros så är det han. Han tog sååå bra hand om mig när jag var sjuk och jag älskar honom extremt extremt bamse mycket. Du är en ängel!!

Tack Magnus också som tittade till våra älskade djur när vi var borta. De verkar ha haft det kalas med dig. Tror till och med Laban saknade dig idag. :)...

Vi hörs snart igen mina vänner!!

Borta bra, men hemma bäst!

Nu är vi hemma i Sverige igen och det finns mkt att berätta. Jag är dock så himla trött så det får bli en annan gång. Det kommer mera..... som jag brukar säga... :P....

Adios!!!!!

Nu ni får ni klara er utan mig i TVÅ veckor!! Ha dé gött nu.... Det ska iallafall jag!!

Nu är det nära!!

Idag har det varit full rulle. Precis som vi förstod. Och än är vi inte klara..:P.. Vi åkte till Karlstad och kom hem med träningsskor till älskling, 3 linnen, 1 stickad väst, trosor och leginns till mig. Lite mer än jag räknat med, men ändå bra perfa hehe. När vi kom hem (gick vi och vilade i nån timme, men det räknar vi bort hehe) så strök jag det sista och vi städade lägenheten. Sedan packade vi allt inför resan och nu har vi endast torka golv, tömma akvariumen och klippa Henrik kvar. Suck hehe. Men vi kämpar på för imorn kväll börjar ju vår SEMESTER!! :)

Mysteriet på Spångbergsvägen

Klockan var strax före sju på morgonen och den lilla I-M låg i sin säng och försökte tränga ute Katten Korvens ivriga jamande. Till slut fick hon nog och lämnade sin varma plats i sängen för att göra katten nöjd med lite smaskig Pyssy burkmat. Hon lyckades med sitt uppdrag och begav sig tillbaka till den varma sköna sängen. När hon väl lagt sig igen pep mobilen. Hennes pojkvän skickade henne ett sms där han berättade om dagens planer. De skulle tillsammans åka till Karlstad för att shoppa. I-M meddelade tillbaka att hon skulle göra sig redo i tid. Därefter låg I-M och vred och vände på sig i ett försök att lägga sig bekvämt och somna om, men det verkade lönlöst. Varför ligga och tvinga sig själv att sova?!! Tänkte den lilla I-M och började fundera. Om hon klev upp nu skulle hon hinna städa och stryka en hel del innan hennes pojkvän kom från jobbet. Då skulle de få så mycket tid över till annat resten utav dagen. Precis då hoppade katt 2 av 3 upp i sängen. Hon spann så härligt och la sig bekvämt på I-M:s bröst. Ja okej vi myser väl en liten stund då innan jag går upp tänkte I-M. I-M började plötsligt gäspa förfärligt och hennes ögon kändes allt tyngre. Hon bestämde sig för att ställa klockan på åtta så hon skulle hinna sova lite till iallafall, fast ändå hinna med att börja städa. När I-M vaknade igen och kollade på klockan så var klockan  KVART I NIO. Men hur kunde detta gå till. I-M mindes i drömmen att hon hört en klocka ringa, men att det slutat bara på ett ögonBLINK. Vad var det som hände?












Svaret på Mysteriet på Spångbergsvägen:
Den magiska Snooze knappen.
VARNING! Använd ej då du är så trött att du knappt vet vad du gör!!
Eventuella bieffekter: Du försover dig till jobbet. Du förlorar tid du räknat med. Du missar ett viktigt möte osv.
Vid upprepade Snooze attacker: Uppsök läkare!!


Jomenvisst...

Nu har jag strykt MASSA kläder. T-shirts, linnen, klänningar, skjortor (blä). Och mer ska det bli för en del kläder har ännu inte hunnit torka sedan vi tvättat dem. Hm... på tal om tvätta så kom jag precis på att jag glömt tvätta upp mina bikinis. Får ju inte glömmas!! Vettja jag om det finns annat jag glömt. Biljetterna är utskrivna, kläderna tvättade, skafferiet fyllt med kattmat, kattsand osv. för vår lägenhet-katt-fiskvakt Magnus hehe. Hm...jag tror allt är förberett och klart. När de sista kläderna är strykna så är det bara att packa. Wiiieee va det ska bli gött.

Imorn har vi massor att göra. Det ska strykas klart då som sagt, städas, diskas, klippas (Henrik blev aldrig klippt igår). Ja och så kanske vi ska en tripp till Karlstad för att hämta ut träningsskor åt herrn. Då ska jag nog passa på att köpa lite nya underkläder. Alltid skoj!! ... :P....

Dessutom ringde min kusin Lollo alldeles nyss och ville komma förbi en sväng imorn. Jag har lite linnen undanlagt åt Sara. Hoppas hon kan ha dem och tycker om dem. Trevligt med lite besök som förgyller den annars stressiga och tråkiga dagen hehe.

Nu ska det spelas innan herrn kommer hem och lägger beslag på datorn. Jag saknar redan min pärla... *snyft*... :)...


"Katten Korven" har varit i farten

Usch jag har haft allt utom en skön sovmorgon. Laban "katten korven", vår älskade lilla bebis, har väckt mig stup i kvarten. Jag gjorde några desperata försök att undvika honom. La en kudde över huvudet, stängde ut honom. Men vår misse är känd för att öppna dörrar och den där kudden den gjorde varken till eller från. Han lyckades ändå tränga in en tass och smeka mig lite på kinden. Mysigt, men helst inte klockan 06.30. Och inte 07.20 eller 08.10 heller för den delen. Jag måste hitta nya knep till imorn så jag får min efterlängtade ostörda sömn....

Idag är det mycket planerat. Vi har ärenden på stan, ska bland annat kika på ett garage (jippi intresserade har redan ringt efter dagens annons), vi ska till Nykroppa och tvätta och jag ska klippa Henrik, Magnus och Nettan. Men först ska Henrik sluta jobbet och vi ska äta lunch ihop. Vad är som alltid den stora frågan?!! Jag ska dyka ner i frysen nu och ta upp något.

Hur ska detta gå?!!

Det är verkligen inte lätt att packa lätt... :P.... Jag tog fram massa, bantade ner högen till mycket och står nu och överväger vad som ska med och inte med utav denna nya "myckethögen". Jag ville ju liksom inte ha mycket, jag ville ha lagom. Enkelt, lätt och lagom bra!! Jag ska kämpa vidare imorn!

Nu väntar sängen. Skulle gärna sitta uppe längre och spela spel eller kolla på en serie, men jag är alldeles för trött. Ska bli sååå skönt att få sova tills jag vaknar imorn. Älskar sovmorgon....finnemang det!

Inget går min väg just nu...

Nu är det mycket som går emot mig.

1. Datorn pajade igår.... Ger ifrån sig ett Piiip Piip när jag trycker på on-knappen. Bara att lämna in!!

2. Laban bet sönder mobilladdare nummer 2 i morse. Får hoppas vi hittar en till här hemma. Bara att köpa ny annars!!

3. Jag blev stoppad av griniga farbror polis idag för att jag cyklade på trottoaren. Slapp som tur var böter, men jag tyckte ändå det kändes onödigt av dem. Det var på ett ställe där jag inte tyckte det passade att bara korsa trafiken och bege sig ut på vägen. Polis polis potatisgris!!!!

4. Jag har haft ont i magen, nacken, varit yr och extremt trött i flera dagar. Vad kan det vara för fel?

Känns nästan som att jag glömde något. Som om detta inte vore nog liksom. Jösses!! Jag hoppas bara att jag inte blir sjuk nu lagom tills vi åker. Vore bra trist!!



Nu har jag bara ett pass kvar på mitt sommarjobb... Härligt med tanke på att det innebär Tunisien snart!! Endast 5 korta dagar kvar nu. Har längtat jättemycket till den dagen då jag får börja packa och nu är den här. Jag tänkte jag skulle plocka fram de kläder jag ska ha med så jag ser vad som behöver tvättas, strykas osv. Jag vet bara inte riktigt vart jag ska börja. Jag funderar på hur jag ska klara av att inte ta med mig för mycket. Två veckor innebär många ombyten, men jag vet ju att jag måste begränsa mig. Dumt att tänka att jag ska ha med några "utifallattplagg" , de tar bara plats och används oftast inte!!

Nä nu sätter jag fart... önska mig lycka till tihi... :)...

Bildbevis

Nu kommer det lite bilder från gårdagen.


 


Eskilstuna besöket


   





   



Först åkte jag och Henrik hem till Mamsen där William och jag fick lära oss att vara coola..:)... Gick väl sisådär för mig hehe!!

När vi kom fram till Eskilstunaparken tyckte Henrik att första kortet skulle tas på ZOO skylten så att det syntes vad vi varit på. Haha vilken knasboll... tihi

De första djuren vi såg var kängru, de är väl för söta. Dock alldeles för stillastående/sittandes när man är där. Jag vill ju se hur de tar sig fram. Om de hoppar långt eller hur det nu ser ut.. :P... 

Henriks favoritdjur på parken var Näsbjörnen. Och näsa hade den vill jag lova. Henrik lyckades ta en bra bild, men det var svårt då de hela tiden gick med nosen ner i marken och snosade runt.

Den stora dragningskraften Eskilstunaparken haft är ju den vita tigern. Tyvärr fanns de ej kvar. Inte just nu iallafall. Tydligen hade tigrarna blivit osams så det kan ju vara orsaken till varför de ej fanns att se nu. Vi lyckades iallfall få en kanonbild på en Leopard innan den skyndade in i sitt bo. 

Mina absoluta favoriter var ju surikaterna. En utav dem bjöd på världens skönaste pose.... förmodligen Timon, eller vad tror ni?!! :)

William tyckte väl inte att djuren var sådär jätteroliga, han tyckte bättre om Fantomenland. Konstigt....:P... hehe... Miranda och jag lekte i en liten spökkoja.

Både William och Miranda tyckte denna rutschkana va kalasrolig!!

På hemvägen var himlen så vacker att vi var tvugna att ta fram kameran..... 

Mitt i promenaden i parken stannade vi vid ett café och åt glass. Vi valde en plats högt uppe så att vi kunde se scenen nedanför kullen. Där stod (hm...jag har verkligen glömt bort va de heter) och underhöll en samlad skara. Förmodligen inget som impade sådär JÄTTEmycket eftersom jag knappt minns dem. :P... Jag och Henrik köpte glass först och Miranda blev helt förstörd. Hon ville ju också ha NU... Tjejen i kassan va extremt seg så Henrik fick mata Miranda med sin egen glass tills pappa kom med hennes. Tokfisan... :).... På vägen hem stannade vi och åt mat på Sibylla innan vi skiljdes åt. Det blev bamse stooora lååånga kramar av min lilla älskling William eftersom han visste att vi inte skulle träffas på några veckor nu. Usch jag saknar honom redan. De är för underbara fasters guldkorn!!! 

Jag blev tvungen att fråga mamma om gruppens namn. Caracola var det ju. När vi kom till parken stod det tre och endast tre tjejer längst framme vid den då tomma scenen. När Caracola uppträdde stod de kvar. Väldigt väldigt stort frågetecken för mig! Varför?? Jag vet bara vilka de är p.g.a deras deltagande i melodifestivalen. Jag har inte en aning om vad de gjort för låtar. Har de gjort några låtar? Igår sjöng de då mest covers. Inte mig emot iofs!! :P....




















             

Jag ska hålla mig kortfattad

Jag är för trött för att berätta dagens glimtar, men jag kan iallafall säga att denna dag, denna helg har varit underbart rolig.

Henrik... jag älskar dig av hela mitt hjärta!! Vi ska ha det sååå härligt till veckan!! ;)


Vi välkomnar Augusti 2008

Ja nu är det alltså Augusti. Månaden jag längtat så efter. Och den började intensiv och Bra!!

I fredags startade vi dagen i Kga med hamburgare och frasiga pommes på MAX innan vi tog vår lilla picknickkorg ner till stranden. 

Haha varje gång jag tänker på picknick så tar minnet mig tillbaka ca 7 år i tiden. Jag och min familj sitter och spelar Picturnary. Det är pappas tur att rita, mamma ska gissa. Han ritar, hon gissar och vi andra skrattar. När tiden är ute blir han tvungen att berätta vad han ritat. Då har han ritat en snopp och en kille som nickar. Ordet är Picknick. Jösses va vi skrattade. Det var ju absolut inte vår första tanke om vi skulle fått i uppgift att rita ordet picknick. Hahaha...

Okej tillbaka till stranden. Vi valde en strand i Sandviken och tänkte ta oss en plats där vi både kunde välja skugga eller sol. Vi hittade ett perfekt ställe i gräset vid en träd. Det dumma var bara att det var så molningt och blåsigt att vi fick vira handdukarna omkring oss för att inte frysa. Men skam den som ger sig. Vi tog fram fotbollen och lekte oss varma. Och vips så kom solen fram. Himlen blev blå och vi slängde oss i vattnet. Vi badade, åt frukt, lekte och solade om vart annat. Det blev en underbar dag på stranden med hela familjen. Ibland fick jag dock stå ut med väldens busigaste grabbar. Henrik, William och Brorsan gjorde en packt att skvätta ner mig så mycket det bara gick. Hah jag tål väl allt.. :)... Miranda lillskruttan älskade att bada. När jag höll henne så hon låg på mage i vattnet simmade hon (på sitt eget härliga sätt) som bara den och gjorde ett litet dyk med ansiktet då och då. Till allas förtjusning, vilket hon förmodligen märkte hehe. Dessutom anammade hon snabbt detta med att skvätta och slog ihärdigt i vattnet med båda händerna.
När vi fått nog åkte vi hem till Nyponvägen och åt middag. Sedan var det jag som fick duscha barnen och läsa nattsaga för William innan vi åkte hem. Åh vad jag älskar dessa barn. Mer än jag någonsin kommer kunna förklara.

Det va fredagen det.

Idag har vi alltså varit i Sunne hela dagen. Magnus sov hos oss i natt och vid halv nio-nio begav vi oss mot Vattenlandet. Vi hade kollat vägbeskrivningen på hitta.se och visst kom vi fram, men ujujuj vilken väg. Det var grusväg i "ingemanslandet" som gälde och de bitarna där det var asfalt guppade bilen så både jag, Magnus och Henrik som körde blev illamående. Haha heltokigt!! Väl framme steg vi ur bilen i det gråa och kalla Sunne. Jag frös så att håren reste på ben och armar, men på med bikinin och hoppa i. Japp inge mer med det hehe. Åh så kul vi hade. Vi hoppade på Bubblan, snurrade i vattenrutschkanor och relaxade i barnpoolen. Vi var som små barn, ivriga att leka av oss innan nån sa åt oss att vi skulle åka hem. :)... Till slut fick dock jag, Madde, Nettan och Magnus nog. Vi frös så vi var blå om läpparna och längtade efter en varm dusch. De andra, Henrik, Tobbe, Rienas och Robba var inte långt efter och sedan blev det hemfärd. Timmarna hade gått fort och vi åkte hem med ömma trötta kroppar. Denna gången valde vi dock en annan väg. Lite längre, men mycket bättre och skönare att åka på. Gänget skulle partaja i Karlstad, men jag och pojken min åkte hem och bestämde oss för att ta det lugnt. Och lugnt blev det. Vi somnade så fort vi klev innan för dörren (nästan) och vaknade inte förän magen började skrika efter mat. Det blev tacos och en film. Wanted. Helt okej faktiskt!!! :)

Imorn är det dags för nya äventyr. Halv elva ska vi träffas hos mor och sedan bär det av till Eskilstunaparken, djuren och fantomenland. Wiiee... Denna gången blir det dock INGA ORMAR RUNT HALSEN. Been there, done that!!

Nu väntar sängen. Att man kan bli så trött av att bada och leka en dag.. :P....

Waterland....

...here we come!!

Så nu hoppas jag bannemej att det finns värme i luften åt stackars frusna jag!! (och att det ej blir regn för då blir Magnus tokig hehe). Detta ska bli skoj får vi hoppas. Just nu är jag dock väldans trött. Måste ta mig en dusch. Goodbye for now!!

Morgonstund har guld i mun...

...eller hur är det man säger? :)

Jag vaknade vid 6 och var jättepigg. Lyckades dock somna om ganska snabbt, men vaknade igen klockan 8. Jag hade ställt klockan på 8.15 så vi skulle få ligga och dra oss i en kvart. Men det va ju ingen idé för mig som ändå var vaken så nu har jag klivit upp. Ska strax ringa till mor för en väderprognos över Karlskoga. Måste ju veta vad man ska ha på sig för kläder!! Hoppas det blir så vi kan åka till en strand och lägga oss. Vore bra härligt!

Nu ska jag gå in och ge min älskling en puss så att han vaknar på rätt sida hehe... Mitt älskade trötta troll!! :)