Bildbevis

Nu kommer det lite bilder från gårdagen.


 


Eskilstuna besöket


   





   



Först åkte jag och Henrik hem till Mamsen där William och jag fick lära oss att vara coola..:)... Gick väl sisådär för mig hehe!!

När vi kom fram till Eskilstunaparken tyckte Henrik att första kortet skulle tas på ZOO skylten så att det syntes vad vi varit på. Haha vilken knasboll... tihi

De första djuren vi såg var kängru, de är väl för söta. Dock alldeles för stillastående/sittandes när man är där. Jag vill ju se hur de tar sig fram. Om de hoppar långt eller hur det nu ser ut.. :P... 

Henriks favoritdjur på parken var Näsbjörnen. Och näsa hade den vill jag lova. Henrik lyckades ta en bra bild, men det var svårt då de hela tiden gick med nosen ner i marken och snosade runt.

Den stora dragningskraften Eskilstunaparken haft är ju den vita tigern. Tyvärr fanns de ej kvar. Inte just nu iallafall. Tydligen hade tigrarna blivit osams så det kan ju vara orsaken till varför de ej fanns att se nu. Vi lyckades iallfall få en kanonbild på en Leopard innan den skyndade in i sitt bo. 

Mina absoluta favoriter var ju surikaterna. En utav dem bjöd på världens skönaste pose.... förmodligen Timon, eller vad tror ni?!! :)

William tyckte väl inte att djuren var sådär jätteroliga, han tyckte bättre om Fantomenland. Konstigt....:P... hehe... Miranda och jag lekte i en liten spökkoja.

Både William och Miranda tyckte denna rutschkana va kalasrolig!!

På hemvägen var himlen så vacker att vi var tvugna att ta fram kameran..... 

Mitt i promenaden i parken stannade vi vid ett café och åt glass. Vi valde en plats högt uppe så att vi kunde se scenen nedanför kullen. Där stod (hm...jag har verkligen glömt bort va de heter) och underhöll en samlad skara. Förmodligen inget som impade sådär JÄTTEmycket eftersom jag knappt minns dem. :P... Jag och Henrik köpte glass först och Miranda blev helt förstörd. Hon ville ju också ha NU... Tjejen i kassan va extremt seg så Henrik fick mata Miranda med sin egen glass tills pappa kom med hennes. Tokfisan... :).... På vägen hem stannade vi och åt mat på Sibylla innan vi skiljdes åt. Det blev bamse stooora lååånga kramar av min lilla älskling William eftersom han visste att vi inte skulle träffas på några veckor nu. Usch jag saknar honom redan. De är för underbara fasters guldkorn!!! 

Jag blev tvungen att fråga mamma om gruppens namn. Caracola var det ju. När vi kom till parken stod det tre och endast tre tjejer längst framme vid den då tomma scenen. När Caracola uppträdde stod de kvar. Väldigt väldigt stort frågetecken för mig! Varför?? Jag vet bara vilka de är p.g.a deras deltagande i melodifestivalen. Jag har inte en aning om vad de gjort för låtar. Har de gjort några låtar? Igår sjöng de då mest covers. Inte mig emot iofs!! :P....




















             

Kommentarer
Postat av: Nettan

Ni verkar ha haft kul i vanlig ordning! Får se när jag får lust och ork att uppdatera helgen..



Vi hörs imorgon, eller det blir väl idag:) KRAM

2008-08-05 @ 00:30:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback