FredagsGott

Ikväll blir det trerättersmiddag på Allégatan! Familjen Stjernberg kommer på besök och vi ska duka fint och bjuda på massa smaskigheter (förhoppningsvis hehe). Så vi har en del att förbereda nu. Har tränat och handlat på förmiddagen så nu kör vi igång med maten. Ska ju försöka hinna fräscha till mig lite dessutom... ;).. Sånt tar tid hehe.

Ha en underbar fredag mina vänner!!



KÄRLEK

Att älska någon är underbart, men att bli älskad tillbaka är ännu bättre. Tro mig, jag vet!! ;)


My new addiction

När man är ute i sommarvärmen kan man behöva en skopa glass.
När man sitter inne och regnet öser ner utanför fönstret kan man behöva en skopa glass.
När man har ont i halsen kan man behöva en skopa glass.
När man är ledsen kan man behöva en skopa glass.

Glass är bra tycker ni inte det? ;)



glasstips: strö lite oboy över och blanda ihop. Supergott! ;)


Blöt från topp till tå, samt utifrån och in.



Ja fiskeäventyret blev kort då regnet aldrig ville sluta tränga sig på, men nog lyckades vi få upp ett par firrar var för det.

Den vackra gäddan på bilden lyckades JAG veva in. Lite kattmat är väl aldrig fel :)...

 

Har precis klivit ur en varm dusch och ska nu njuta av en kopp te framför ett avsnitt av Make it or break it. En ny favvoserie för en gammal gymnast som mig (nog för att det var så längesen så att det förmodligen skulle räknas till ett tidigare liv, men va fasen, minnet hänger i).


Bloggeri bloggera

Det är energikrävande att krångla med sin bloggdesign. Och KRÅNGLA är verkligen det rätta ordet. Aldrig blir det exakt som man tänkt sig. Men nu tror jag det får duga för den här gången....


Jag är som lyckligast tillsammans med andra

Många blir stressade av att ha för mycket planerat, för mycket att göra, och så är det även för mig. I varje fall när det gäller skolarbeten, mycket jag måste göra innan en viss tid och så. Men jag kan också bli väldigt stressad av att inte ha några planer alls, av att inte ha något att göra. När sommaren startade så kände jag ett lugn då jag visste vad jag hade framför mig ett tag. Jag visste när och hur saker skulle ske och jag kunde känna ett lugn, en gjädje och en längtan. Nu när jag inte längre har några planer för de sista lediga veckorna så känner jag mig jättestressad. Jag vill hinna med nått mer innan det sätter fart igen. Jag vill planera, genomföra och minnas ännu fler roliga saker.

Imorn ska jag, Henrik, Krille och (eventuellt) Magnus ut och fiska. Spontana saker gör mig glad!!

Får se om Elin och Tobbe kanske hör av sig snart och vill åka någonstans, hitta på något???!!! ;) En tripp till skara med gänget kanske? Eller varför inte Liseberg? En campinghelg skulle inte heller sitta fel. Jag är med på vad som helst hehe!!! ;)


Kämpar på

Fick flashbacks från tiden i Tunisien idag då jag fick superduperont i magen mitt under träningspasset, men som tur var så gav det sig efter en stunds kallsvettning och vila. Annars flöt passet på bra tycker jag. Märker ju vad svag jag är, men det ska det bli ändring på. Bort med fett och dit med lite muskler... :)

Har ni märkt att solen skiner ute?
Hoppas det håller i sig!!


Veckorna som passerat

ÖLANDSTRIPPEN


Solen stekte på oss när vi åkte över Ölandsbron.






Henrik hittade sig ett kap... ;)



Solen fortsatte att steka nästan hela vår tid på Öland (blunda för valkarna, de SKA BORT)...


...förutom en dag då regnet öste ner och blixt och dunder skrämde in oss i husvagnen.



Vi hälsade på hos Karin och hon hälsade på oss. :)



Blev lite avundsjuk på barnen som fick släppa loss i dans och lek under dagarna. Skulle passa på en natt när det inte var någon på lekplatsen, men då var allt dyngsurt efter regnet. Typiskt!! ;)

Kan iallafall avsluta med att Öland är ett UNDERBART semesterställe. Åk dit!!


VÄSTERÅSTRIPPEN





Finns fler, men dessa får räcka för nu.



Mamma och syrran blev sååå snygga!!


Här ser ni hur en riktig sallad ska se ut. Detta blev dagens lunch i Västerås. SÅÅÅ gott!!


MYSKVÄLL HOS MILLA OCH JIMMY


Vin, god mat, nån grogg, spel och världens bästa sällskap. Toppenkväll!!


Sedan dess är det träningen som ligger i fokus.
Eventuellt har jag dock något lite roligare att se fram emot i helgen... :P...





Inte så mycket spännande att bjuda på tyvärr...

... men ska snart försöka mig på en uppdatering av vad som hänt de sen veckorna.


Pimplar just nu vatten inför pass nummer 2 denna vecka. Ge mig styrka att hålla i detta..

Vad händer annars då?
Inte mycket faktiskt. Jag har inte ork att hitta på nått med nån just nu. Njuter bara av att vara hemma och ta det lugnt. Har dock några älskade vänner som jag borde höra av mig till och som jag egentligen vill träffa. Men orken kanske kommer tillbaka till veckan. Vi får hoppas på det!! :)

Tack för alla fina kommentarer förresten! Ni är guld värda tjejer!




Hemma på riktigt

Igår var första hela dagen hemma på väldigt länge så vi gjorde minsta möjliga. Slappade, kollade lite serier, läste lite... tog det lugnt helt enkelt. Det var väldigt skönt!!! Nu är det dock slut på lugnet. Regelbunden träning och ett glatt humör är vad jag ska sträva efter. Måtte det gå vägen!! Det tråkiga med mig är att jag gärna vill se resultat IGÅR. Inget tålamod här inte, men nu måste jag kämpa även med det. Den som väntar på nått gott.... :P


Dags för dig att RÖSTA!!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Ett smakprov från dagen som varit...







FAN VA KUL DET VAR!!!


Ge mig styrka!!!

Jag har vid ett flertal tillfällen tillbaka i tiden sagt att nu får det vara nog och nu ska jag ta tag i detta. Men nu är det inte längre ett val utan ett måste. Nu har det gått för långt!!!! Det måste ske en förändring på två plan. Det är lika viktigt att jag klarar av båda delarna, men jag vet med mig själv att den ena kommer att bli tuffare än den andra. Jag har en jobbig period framför mig. En mycket jobbig (och ensam) period.




FY FAAAANNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Känner mig ALLT UTOM GLAD, LYCKLIG, NÖJD just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN!!!!!!!
Tårarna bränner och jag känner både ilska och extrem besvikelse-sorg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kändes, till en början, bra att komma hem igen, men nu känns det bara FÖRJÄVLIGT!!!!!!!!!!


S.O.S

Det är något skumt på gång här på öland. Vi ser inte längre ut som vi brukade...
Skojade bara, det är nog bara vågorna som påverkar oss en del...
annars ser vi ut precis som vanligt...
eller det beror iofs på hur man definierar vanligt. :P MenFAN VA BRA VI HAR DET!!!!

Tummen upp...

... för det snygga nagellacket jag precis fick av svärmor. PINK-LOVER ;)
Som ni ser i bakgrunden av första bilden så ser ni att det är fotboll även ikväll. Final ju för sjuttsingen och jag, me, moi, hejar på Spanien. Mitt Brasilien gick inte så långt som jag hoppades på. (Helt ärligt så är jag inte JÄTTE intresserad av fotboll, men försöker ju hänga med lite när det är VM.. :P).
För övrigt så har vi det fortfarande UNDERBART i värmen! Runt 25 grader i vattnet och mycket varmare in da sun. För sol har vi haft hittills kan jag lova!!!! Och mer vill vi ha!!!! ;P
PUSSAR från Öland

Direkt från Öland

Vi har konstaterat att Öland är UNDERBART. Eventuellt mycket tack vare detta superhärliga väder. Sol och varma vindar. Inga strumpor eller långärmade tröjor här inte. Inte ens kvällstid. Jag älskart!!!
För tillfället sitter jag och Henrik, samt svärföräldrarna i förtältet och har det hur gött som helst. Bronsmatchen i fotbolls-VM underhåller oss medan vi njuter av vin, popcorn och det underbara sällskapet. Vi har det toppen! Tur att det är många härliga dagar kvar. Nu mår jag bra. Längtar INTE hem... ;)... (än iallafall hehe).
hoppas dock att älskade mamma har det bra där hemma tillsammans med våra underbara älsklingar!!

Nu kan äventyret börja!

Nu ska jag släcka ner och packa ner min lilla laptop i resväskan, hoppa i duschen och sedan slänga mig i säng för några timmars sömn innan klockan ringer 05.30.
Kanske att jag överraskar med nått inlägg live från Öland hehe... annars återkommer jag efter vår lilla semestertripp. Ha de kalas mina vänner!!

PUSS


Kurering på gång

Aj aj aj... har ont i halsen, ont i huvudet och så fryser jag. INTE BRA! Men sitter i soffan med en filt omkring mig och honungste samt bafucin framför mig så det ska nog snart vara över (måste snart vara över). Vi åker ju för sjuttsingen på semester imorn. Då kan man inte vara sjuk!!!! Då vill man inte vara sjuk!!!!

Älsklingen och Stina satt också i soffan och myste nyss...



Vilka godingar. Älskar er!!


Så svårt att packa rätt!

Att packa inför en resa till Turkiet är ganska enkelt i jämförelse med att packa inför en resa till Öland. Kommer det att vara varmt? Kommer det att vara kallt? Kommer det att regna? Det får helt enkelt bli en härlig blandning av bikinis, regnjacka, flip flop, stövlar, tjocka tröjor, linnen! Problemet är dock att jag ska få plats med allt i en väska. Skorna kan jag iofs lägga vid sidan om, men sedan vore det ju bäst om jag håller mig till en, och endast en väska.

Ska börja packningen så fort vi städat här hemma. Önska mig lycka till! ;) det kan nämligen ta hela natten hehe.




Zillah och Totte har ni hört talas om va?

Det är Miljonlotteriet Lyckohjulet på kanal 8 och jag tycker ju att det är lite skoj så jag lät det vara på. Så såg jag vilka som var gäster... ja just, Zillah och Totte. Då var jag nära på att byta kanal kan jag lova. Tycker det har gått ÖVER STYR. Till och med när Zillah använde sin egen röst så pratade hon om sig själv i tredje person. Ser framför mig hur hon sitter ensam hemma på kvällarna med denna apa i knät. Hon kan ju aldrig känna sig ensam iallafall.. :P. Men man kan ju fundera över vad hennes vänner tycker om denna apa på alla fester med mera. Och hon har ju skapat en så elak personlighet för denna apa. Han är högljudd, kaxig och allmänt otrevlig. Han kanske säger det Zillah tänker? Eller?

Söker man på Zillah på google så ser man att hennes facebooksida till och med är registrerad på Zillah & Totte.

Jag ger iallafall denna Zillah en stooor SUCK och hoppas att hon snart ska ge upp denna irriterande hobby.



Sååå mycket kärlek...

...trodde jag inte jag skulle kunna känna för någon.



Men det är oundvikligt när det gäller denna tjej och hennes storebror.


Träningsdagbok online

Behövde visst inte besöka ICA så jag hittade en träningsdagbok på internet istället som jag nu registrerat mig på. Startar "den riktiga" perioden efter vår Ölandssemester och har satt upp mitt första mål med slutdatum julafton. Vore en riktigt bra julklapp det!!


Impad och peppad

Satt precis och kikade på en blogg där en tjej skriver om sin viktminskning. Hennes intag och hennes träningsaktiviteter. Jag känner mig jätteimpad av hennes motivation och självdisciplin. Önskar jag var likadan. Men jag ska faktiskt sätta fart nu igen. Ska köpa gymkort och vara flitig användare av löpbandet och andra maskiner som kan forma och tajta till min kropp. Några kilo mindre skulle inte skada heller!! Träningsskorna åker dessutom med till Öland där det kan bli en eller annan springtur på stranden.

Beach 2010 har ju redan anlänt så jag får satsa på beach 2011, men har som mål att gå ner några kilo till jul! Ska som jag nämnt tidigare börja skriva ner vad och när jag tränar för att peppa mig själv!! Ska ta promenaden till ICA nu och ska nog bannemej köpa mig en liten bok som jag kan rubricera som min träningsdagbok. Perfekt start inte sant?

fan va gött det vore om min motivation kunde växa sig så stark nu att jag klarade detta. skulle må så bättre då.

Jaha jag hade en sån jag!

Jag upptäckte precis att jag hade en webcamera som var rolig att leka med...







Den måste användas mera hehe!!


It´s a sunny day

Äntligen visar sig en blå himmel framför mina ögon när jag drar upp rullgardinen efter en natts sömn. Därför blir det en heldag i Nykroppa där vi ska tvätta bilar, sola och BADA. Har ju för sjutton inte badat i svensk vatten ännu i år. Måste göras!! :)
Senare ikväll ska vi tvätta... mindre roligt, men behövligt eftersom det sedan ska packas fulla väskor att ta med till Öland. Vi har bestämt oss för att åka tidigt fredag morgon. 6.00 för att vara exakt. Vi har ju en hyffsat lång resa framför oss. MYS i mussen med min älskling. Sicken härlig dag!!!
Nej solen ropar på mig.... bäst jag lyssnar.. ;)

Kände att det var dags!

Jag råkade ju ta bort min bloggdesign för ett tag sedan och inte förrän idag orkade jag göra något åt den. Men nu är det alltså gjort!

Ringde norrut förut för att få tala med min älskade William som idag fyller hela 7 år. Får ont i magen när jag tänker på vad fort tiden går. Fasters änglar blir stora så fort! Alldeles för fort! Samtidigt som varje ålder har sin tjusning, det må jag säga.

GRATTIS FASTERS ÄLSKLING




Nu ska jag lägga mig och läsa Mossvikenfruar Chansen av Emma Hamberg. Riktigt bra bok!!




Avundsjuk, jag är så avundsjuk...




Jag skulle INTE ha något emot att se ut som Audrina i The hills. Eller ha lika mycket pengar så jag kunde köpa lika mycket snygga kläder.

Brand i Filipstad

Sent igår kväll kände vi hur en stark brandlukt fyllde lägenheten och vi började genast se oss omkring. Kunde dock inte se att det brann någonstans så vi gick och la oss. Så vaknar jag runt tretiden och lukten bränner i näsan på mig. Nu är den så stark att jag börjar få huvudvärk. Känner mig tvungen att gå ut på balkongen, titta genom alla fönster, igen. Så går jag in på www.filipstad.ifolkmun.se och finner bland annat dessa bilder...





Det brann alltså i ett hus några gator bort. Och när man ser dessa bilder så förstår man att det luktade även hemma hos oss. Luktar fortfarande här inne!! Otäckt!

Bara att hoppas på att ingen kom till skada!




Tiden går fort, har jag och min karl konstaterat!

Kameran har fått följa med en hel del på sista tiden och här kommer resultatet...

I onsdags mötte vi upp familjen Grefve i Lunedet. Det var meningen att vi skulle spela minigolf, men så kom det en regnskur precis när vi köpt klubbor, så vi fick börja med en fika inomhus. Efter en bit av världens smarrigaste rulltårta så slutade det regna och vi kunde börja spela. Solen visade sig till och med lite då och då...

kan också tillägga att JAG vann minigolfen. helt otroligt, men roligt! 

    

Efter en runda på banan så ville barnen leka en stund så jag fick agera lekfaster medan de andra vilade sig på en bänk :P

   

Kvällen spenderades hemma hos Grefves och vi klev inte innanför dörrarna hemma i Filipstad förrän en bra bit efter midnatt. Detta efter en mycket trevlig kväll!!

Även där knäpptes det lite kort då lilla linslusen ville vara på kort med bror och Henrik. Grabbarna verkade dock inte riktigt uppfatta detta... haha...





Så vår mor- och dotterdag (mammas födelsedag i fredags). Blev inte så många kort denna kväll, men såhär såg vi i varje fall ut när vi satt på restaurangen. 

 



Så i lördags firade vi ju mamma och Williams födelsedagar tillsammans hemma hos familjen Grefve. Det blev en heldag ute i sommarhettan. Cab-åkning, god mat, kubb, ds-spel för Wille, innebandylek för Henrik, såpbubblelek för mig, poollek för Miranda hehe... vin, UNDERBART sällskap, kortspel, fika med mera.

  
   
   



På fredag tar jag och denna snygging vår röda musse och styr mot Öland!



Längtar!!!!


Mamsens dag

Igår var det Mamsens födelsedag så vi hade en mor och dotter dag. Först gick vi på stan, mamma valde ut sin present och så tog vi en fika på strandkanten. Därefter åkte vi hem till mamma, satte oss på balkongen och målade tånaglarna samt drack martinidrinkar. Vid halv åtta tiden gick vi ner mot stan igen och satte oss på en restaurang och åt Filét Oscar. Hur gott som helst! När vi kände oss nöjda där så tog vi en barrunda. Tre stopp med en drink på varje ställe. Avslutningen blev hemma hos mamma där vi tog en sista martinidrink innan vi gick och la oss.

Har lite ont i huvudet idag.

Och så längtar jag efter min sambo.




Mysiga dagar planerade

Om bara en liten stund tänker jag åka till mammas jobb och sedan tänker jag inte återvända hem förrän på lördag kväll. Det blir helt enkelt två nätter i Karlskoga tillsammans med min älskade familj. Mamsen fyller ju år imorn dessutom så då blir det mys. Kalaset blir dock på lördag då både hon och den blivande 7-åringen ska få blåsa ut ljus och höra sina välförtjänta hurra, hurra, hurra, HURRA!!!!  

Denna eftermiddag ska spenderas i Örebro. Shopping... wiiee...




henrik, my love... ÄLSKAR DIG!!!