Varför heter det egentligen inlägg?

Ja det skulle man ju kunna fundera över, men vi låter det passera för nu.

Jag undrar jag hur lägenheten ser ut efter att dessa vilddjur varit ensamma hemma en hel helg!! *tihi*

 

Imorn ska vi minsann skåda brasa och vara barnvakt. Sedan blir det förhoppningsvis sushi och ett glas vin till kvällningen. Helgen ska ju spenderas i Uppsala som sagt och där blir det mys med släkten. Och vem vet...kanske ännu ett glas vin eller två :P...

"Man blir som man umgås"

Jag har blivit lite av en "datanörd". Och kanske finns det en anledning till detta? Jag låter rubriken svara på den frågan.. ;)... Fast jag måste ju påstå att min älskade laptop ger mig både sällskap och värme. Speciellt värme. Puh....




Attans jag skulle ju ha solat idag. Behöver verkligen lite färg i mitt bleka ansikte. Tacka vet jag för smink... hehe...


It´s just to easy

Det är farligt med onlinebutiker har jag märkt. Superenkelt att klicka hem både det ena och det andra. Detta kan bli dyrt. Detta blev dyrt.. :P.. Men jag hoppas att det är värt det när varorna anländer.

ASOS Twisted Padded Bandeau

En utav varorna som förhoppningsvis ska passa även mig..:P...

Skvallertjejen underhåller mig för tillfället och sedan väntar sängen. Om jag nu kan sova. Inne i en "ligga vaken, vända och vri mig" period. Vilket bidrar till trötta och sega dagar. Men jag ska göra mitt bästa för att få så mycket sömn jag kan få.

Valborgsmässoafton är på ingång

Har du smakat Euroshoppers Tortilla Chips CHEESE?

GÖR INTE DET

Jag gjorde tabben att smaka för nått år sedan och nu kan jag inte sluta äta när vi köper dem. Och köpa dem gör vi ju såklart. Svårt att låta bli!!! Jag kan inte låta bli!!

Idag har jag jobbat och kvällen framför mig ska bestå utav träning och lite plugg.

Efter morgondagens lektion tar jag helgen igen. Jobbigt liv detta hehe. Nej men det ska bli roligt med Valborg som ska firas i Karlskoga och sedan en helg som ska spenderas i Uppsala med moster m.fl. Superskoj!! Jag, Älsklingen, Mamsen och Syster Yster är det som ska på en liten tripp. Ska verkligen försöka komma ihåg kameran. Har ju iofs mobilen i värsta fall.

Nej slut på pladder. Ha en fortsatt bra dag! ADIOS gott folk


Hjälp mig Hasse Aro

Jag tror jag behöver efterlysa mitt goda humör. Är inte alls på g idag. Är trött, hängig och skulle helst bara vilja gömma mig under täcket resten av dagen. Jobbigt när man mår såhär!! Det är dessutom en såndär dag då man inte bör se sig i spegeln. Vissa dagar visar den ju verkligen allt man avskyr med sitt utseende. Kanske att det kallas sanningen.






Passar sig inte just nu

Vaknade med halsont och kittel i näsan. Och här hemma har vi röstat nej till förkylning så nu får det gå över.

Idag ska jag ta det lugnt, läsa lite inför examinationen på onsdag och sedan åka på ljusparty när kvällen närmar sig. Det är egentligen inte bra för mig att gå på ljusparty för jag blir ju alldeles köpgalen. Ska försöka hålla i plånboken. Det är ju oftast inte de billigaste varorna de erbjuder heller..:P... Men skoj ska det bli!!








Nu ska youtube få fortsätta att underhålla mig ett tag...



Svisch så var helgen över

I förmiddags förvånade jag mig själv. Direkt när vi kom till Nykroppa fyllde jag öronen med musik och gav mig ut och sprang. Alldeles själv. Det va ingen dans på rosor, men det kändes skönt. Inte minst efteråt hehe.



Så var det måndag imorn igen.. jag är dock ledig. UNDERBART


Dagens utflykt

I natt sov jag inte många timmar och det kanske är tack vare denna brist på sömn som jag på nått sätt fått oförklarlig energi idag. Övertrött?? Kan också bero på det vackra vädret!! Solen sken och fåglarna kvittrade när jag tog Fokusen till skolan i morse. Med radion på hög volym och solens värmande strålar så kände jag genast hur det goda humöret växte. Och bättre blev det. Vår kära grupp för veckan fick äran att starta dagens redovisningar, men då möttes vi av en eller kanske till och med flera tekniska problem. Detta löste sig dock till det bästa då jag och Johanna fnissande tog oss an problemen.

Skoldagen skulle sluta klockan halv tre, men eftersom vi hade turen att få "den goda" läraren så fick vi sluta redan tolv. Rena lyxen. Vid detta tillfälle fick jag gå den enda negativa delen av dagen till mötes. Det var sista dagen jag och Johanna.W var i samma studiegrupp. Det var nog det roligaste på hela veckan. Att lära känna henne mer. En kanongo tjej får jag lov att säga! 

Under min färd hemåt kände jag vårkänslorna spritta i kroppen. Jag kände att det var dags för en liten utflykt. Nått måste vi få ut av denna underbara dag. Planerna började direkt att smidas. Och såhär har vår dag sett ut...

Mustangen hämtas i garaget
Med vinden i håret tar vi oss till Bjurtjärn och hälsar på Mamsen
Efter en välbehövlig kopp kaffe går färden vidare mot karlskoga
Vi byter ut Musse mot en barnvagn och tar promenaden till förskolan där William och Miranda väntar på att bli hämtade
Lek och bus i lekparken
Musse och Vi vill vara med på bild
Magen smörjs med MAX
Dags för bilfärd hem
SÅ SKA DET LÅTA, Godis och Coca Cola


 
Med vinden i håret..

 
Inte svårt att avgöra vem som är coolingen här inte ;)


Kul att även Storebror hamnade på bild. Eller ja, iallafall hans skugga :P.. hehe

Efter en dag som denna kan man inte känna sig annat än SUPERNÖJD.


 


Men fel kan det tydligen bli

Varför känns det som fredag idag? Vore det åt andra hållet skulle det ju kännas skönt. Nu känns det mest bara felvänt och segt.

Tur att det är dags imorn iallafall så det kan bli helg sen. Helg, sol och mys hoppas vi på..... ;)...



Rätt ska va rätt annars blir det fel

Lyssnade på Rix fm på hemvägen där de diskuterade vilken sida på pannkakan sylten ska ligga på. Den manliga radioprataren (jag och namn ;P) hävdade att det endast finns en rätt sida att lägga sylten (eller annan fyllning) på. Detta skulle vara den sidan man steker sist. Det vill säga den sidan som alltid blir något ljusare och fläckigare till färgen. Eller som radioprataren sa "Den fula sidan". Jag måste i denna diskussion hålla med. Det finns absolut en speciell sida att lägga sylten på och det är just den ovan nämnda sidan.

Så började jag även tänka på de olika sidorna på en smörgås. De flesta smörgåsar har faktiskt en rätt och fel sida de med. Detta ter sig dock olika på olika mackor men jag har alltid en bestämd sida för varje sort som jag har mitt smör på. Väldigt viktigt och helt FEL om man nu skulle välja att smöra FEL sida.

När det gäller till exempel lingongrova som vi ofta köper så har jag även där märkt att jag har smörgåsen på ett speciellt sätt när jag smörar den. Jag lägger alltid den rundade sidan åt vänster.

Detta kanske kan verka konstigt, knepigt, knasigt.... eller helt enkelt NORMALT. Vad vet jag!



Jag har funderat några dagar på en skum bil som står mitt i skogen på vägen mellan Filipstad och Karlstad. Varje gång jag passerar den så hajar jag till och tänker. Va sjutton gör den där? Jag ser liksom ingen väg den har kunnat åka in på utan den står bara där mitt ibland träden. Skumt och ganska irriterande för en nyfiken tös som mig.



I drömmarnas land ska jag möta min prins

Nu ska jag hoppa in i drömmarnas värld. Ögonen känns tunga och jag ser fram emot några timmars sömn. Skulle gärna locka med mig min älskade tvättbjörn, men jag tror inte han vill sova riktigt än. Han har ju trots allt sovis imorn IGEN... Jag får helt enkelt möta honom i drömmen.

Nästa vecka ser mitt schema mycket lugnare ut så då ska jag njuta av sovmornarna. Jag är allt en riktig sovsäck!!

GODNATT gott folk


Från blå himmel till regnmoln

Ja det känns faktiskt som att små droppar snart ska börja falla från skyn. Mamma skvallrade om 20 graders värme till helgen så jag hoppas på att det stämmer. Det är ju trots allt då jag önskar mig vackert väder. Lediga dagar i solen och eventuellt en grillkväll?!! Ja det vore minsann inga fel alls. 




Please stop the pain

ONDA strålar sprider sig från ryggen till nacken och upp till huvudet. Med denna smärta kan jag inte annat än tycka synd om mig själv. Minst 4-5 år av periodvis smärta känns som alldeles för lååångt tid. Kan inte någon hjälpa mig? Massage är underbart för stunden, men hjälper inte ett dugg när detta väl satt in. Värktablett går ner och lindrar väl en aning. Men då är det betoning på en aning.

Så nu är klagosången över för tillfället. Jag ska återgå till min skål yogurt med hallon, blåbär och banan. Nått att se fram emot iallafall.

Rubriktorka

Bloggtorka har jag lite då och då, men rubriktorka verkar jag lida av mer än ofta. Fantasin verkar aldrig vilja besöka mig. Lite tråkigt om man tänker på det faktiskt. Men hoppet finns om att det ska bli bättre.

Jag har haft en riktig otursvecka.Vill ni veta varför? Om inte så titta bort.

- Det började med att jag under en promenad.. jag understryker... under en promenad, lyckades sträcka mig eller nått annat skumt. Har iallafall en konstig smärta i ryggen. Känns när jag andas till och med.

- Igår köpte jag kaffe under första rasten och tog med det in på lektionen. Första slurpen och jag hade kaffe på hela det vita linnet. Hur detta gick till är ett mysterium då det inte fanns en droppe på hela muggen... rann ingenstans eller nått.  

- Jag lyckades bidra till att Henriks nya billiga subwoofer fick massa naglack på sig. Den lyxiga, glansiga ytan blev som ny. Alldeles matt och flammig. Oops! :(

- Jag har fått tillbaka min migrän/ryggproblem/nackvärk. Idag har det varit värre än på mycket länge.

- Under gårdagens promenad fick jag väldigt ont i benhinnorna och jag kände mig som en vandrande pinne.

Ja alltså jag skulle förmodligen kunna fortsätta, men det räcker så tycker jag. För idag iallafall.

Till något roligare ämne:

När jag kom hem idag njöt jag av flera skopor glass dränkt i colasås. Mumma. Och till middag/kvällsmat gjorde vi idag en sallad som blev helt underbart ljuvlig. Godaste jag ätit på länge.

* Grillad kyckling
* Gurka, Tomat, Paprika
* Salladsnötter (blandning av pumpafrön, solrosfrön och cashewnötter)
* Fetaost
* Rödlök

Nej nu ska jag strax ner till tvättstugan och slänga i nästa maskin. BORING!!!




Stressa är mitt namn

Jag sitter och funderar på hur sommaren kommer att se ut. Och för att veta när och hur länge jag kan jobba så kollade jag upp när skolan börjar igen till hösten. Usch så blev jag stressad för det också. REDAN...jösses. Förra året kände jag att jag inte fick någon vila mellan skolans sista dag på våren fram tills det att vi började igen under hösten. Jag jobbade nästan hela sommaren och då jag var ledig var jag sjuk. Denna sommar vill jag ska bli annorlunda. Jag vill ha mer tid till att bara göra det jag känner för. Inte känna att jag behöver känna mig stressad de dagar jag väl har ledigt. Nej i sommar ska jag njuta. Jag ska vara lite mer ledig och verkligen njuta av det.

Vet ni... snart har älsklingen tränat färdigt på min crosstrainer...och då... då ska jag få massage. I LIKE IT!!! (a lot)


NEJ, söndag imorn igen!!

Tänk att helgen alltid ska gå så fruktansvärt fort. Nu är det bara sega söndagen kvar innan det är dags för en hel veckas skolgång. Ja det är sant...en hel vecka. Fulla dagar dessutom så ni kan tro att jag kommer vara trött till veckan hehe.

Idag har jag iallafall hittat en ny spännande bok i Familjen Stjernbergs bokhylla. Jag har insett att jag fullständigt suger i spelet Racko. Jag har njutit av årets första grillbit. Jag har insett att jag älskar sallad med rödlök och fetaost. Jag har mumsat utav Magnus och Patriks godis så nu är jag skyldig dem nya godsaker. Big Brother är en intressant dokusåpa som jag faktiskt hade kunnat tänka mig att delta i då det sändes. OCH... just nu tittar jag på kvällens Robinson vilket till sist får mig att inse att det programmet skulle jag aldrig delta i. Aldrig!!



Innebandylördag

Idag är det SSL-finalerna. Damernas match går mot sitt slut (Balrog-Falun) och sedan är det herrarnas tur (Warberg-AIK). Mellan matcherna ska vi åka och handla kött och grönsaker och ta med oss det till Nykroppa. Det är som sagt dags för årets första grillning och det ser vi fram emot vill jag lova. MYS och SMARRIGT!!


Ooops får det bli

Igår hade vi en diskussion med Mamma och Pappa Stjernberg om att vi aldrig tittar på ettan eller tvåan. Usla kanaler som bara sänder massa tråk.

Ikväll underhöll vi oss med...

Så ska det låta

Grillad

Million dollar baby


Behöver jag säga mer? 
(Ooops)



 


Nu då så...

Om en stund ska jag och älsklingen ta på oss solbrillorna och åka musse till Prästbäcken. Där ska vi njuta av en varsin glass i solskenet. Mys på hög nivå. Stämmer inte alls med vad jag är värd idag. Vatten och skorpor vore mer rätt hehe.

Ikväll är det fredag...hm..som om ni inte visste det. Vem håller inte koll på när det är fredag liksom.. daah.. hehe
Vi ska iallafall spendera denna kväll hemma i soffan med tacos och förhoppningsvis nån bra film. Imorn däremot då blir det Nykroppa och premiärgrillning. Yummi. Som vi har längtat!

Nej som sagt... ut i solskenet...



Låt mig vakna ur denna mardröm

Just nu känner jag mig hemsk.... nej ännu värre än hemskt. Finns förmodligen inget ord för att föklara hur jag känner mig. Önskar att detta bara vore en mardröm som jag snart vaknar upp ur. Ida-Marie har lärt sig en läxa. En rejäl läxa!!! 

 


Hallå!!!!

Måste man vara vaken halva natten för att man är ledig dagen därpå?!!

NEJ IDA-MARIE.. DET MÅSTE MAN INTE


A ungjävel, A...

Ja alltså rubriken grundar sig på ett internt skämt inom min familj. Egentligen bara brorsan som skrattar hysteriskt när detta nämns, men det har iallafall med tävlingsmänniskan inom mig att göra. Jag har alltid varit en extremt dålig förlorare vilket de som varit i samma lag som mig i sällskapsspel säkert redan vet (typ älsklingen). Så till dagens insikt....

Jag tror bannemej jag har blivit bättre. Jag har börjat inse att jag inte är bra på allt. Inte ens lite bra faktiskt. Och när det väl går bra så känner jag mig nöjd, men blir inte sådär haha-mallig som jag blev tidigare i mitt liv. Nu kan detta iofs bero på vilka jag spelar spel med. Idag var det med familjen Stjernberg. Brukar bli värre när familjen Olsson-Grefve ska spela spel. Då kan humöret pendla väldigt. (Hm..det kanske är därför de har börjat servera vin varje gång vi ska spela spel.. för att jag ska slappna av lite.. ;).. Men vad gör väl det, vin är ju bra smarrigt!!


Bara så ni vet

Just nu sitter världens jobbigaste människa bredvid mig. Henrik har sån överskottsenergi och går både sig själv och mig på nerverna hehe. Han har fått erbjudande om ett sommarjobb och på ett vis ställer det till det en aning, men på många sätt är det också kalasbra. Då blir han ju iallafall lite lugnare och så tjänar han förhoppningsvis en kosing så han kan köpa fina presenter till mig. Kalasbra som sagt!!

Nu omringas jag även av Madde och Magnus... kalas här i Nykroppa förstår ni. Mamma Stjernbergs tur idag. Lite i förskott då hon ska bort på sin riktiga födelsedag på lördag. Sicken kvinna hehe....

Nej see you later när kalasmagen gör sig bra i min lilla (?) mage.


Vilket slit

Nu har jag försökt ändra min bloggdesign i flera timmar. Lyckas inte som jag vill alls, men nu har jag iallafall fått en ny variant. Får se om jag orkar sätta mig mer senare i veckan. PUST OCH STÖN!!

Nu är jag värd ett BB-avsnitt innan det är sängdags. Gympasalen står på schemat imorn vilket alltid är trevligt. Lek och lärande på en och samma gång. Kan inte bli bättre!!

GODNATT




Djup inandning och en stor suck

Jösses va trött jag är nu. Sa direkt när jag kom hem att jag skulle lägga mig och vila direkt efter maten. Och än sitter jag upp.. vaken dessutom.. :P.. Gör ju ingen vidare nytta när jag är såhär!!

Vi har diskuterat och läst och funderat och läst jag och Babe.. om en såndär liten vovve ni vet. Sugna? JA!! Vi har nog dessutom hittat en ras som tilltalar oss båda vilket bidrar till att suget växer ännu mer. Det skulle ju passa sig bra nu när älsklingen är hemma. Och när han eventuellt ska börja studera nära hemmet.

Nä nu måste jag koppla bort tankarna från dessa lockande små godbitar. Får ta mig en tupplur istället och låta drömmarna visa vägen!! (hoppas de visar mig den RÄTTA vägen) hehe

Eftermiddagsluren ska nu genomnjutas!!

ZzzZzzZzz................



(P)åsknedslag

Antingen har folket i Värmland överdrivit i storleken på årets påskris eller så har påsk-kärringarna gått hårt åt de värmländska skogarna i sin resa till och från Blåkulla.



Det kanske var detta som bidrog till att alla åkte så fort på vägarna i morse. Vinden tog tag i dem och ökade därmed deras fart. Jag kände även själv att det gick lite lättare att ta sig fram så ja så måste det vara!!

DAGENS OUTFIT:



"Men fy ser jag verkligen ut såhär"
Det är ofta min första tanke varje gång jag ser resultatet av mig själv på bild...suck hehe. Men det bjuder jag på. Vad finns det att gör åt det liksom.. :P.



Trasiga och knasiga

Jag skulle precis ta mig några svarta och gröna oliver som snacks, men de fick jag minsann inte ha för mig själv. Båda våra missar blev som tokiga och ville mer än gärna slicka i sig saften från dessa smaskigheter. Jag kan ju verkligen förstå dem, men Henrik trodde de hade blivit galna hehe. 

Nu har jag kapat en viktig del av mig själv och det känns fruktansvärt... FRUKTANSVÄRT...

EssiePinkistheLink.jpg Essie Pink is the Link image by heartcoreblogg

Men något säger mig att jag kommer att få tillbaka dem en vacker dag.. ;)..

Åh nu väntar BB... tv4 anytime is the shit!!!



 

Underskattade Kristinehamn (?)

Jag tror att K-hamn är en stad som ofta underskattas. Väldigt vacker och lagom stor skulle väl jag och älsklingen kunna sammanfatta den!! Kan ju vara för att vi sett så lite av den och kan njuta av de för oss nya vyerna, men vacker minsann! Vi började vårt besök med en pizzabuffé på Pizza Place och sedan shoppade jag lite på JC. Blev ett par jeansshorts, ett grått linne och en sjal som jag haft ögonen på mer än en gång tidigare. Därefter tog vi en kaffe på Coops café innan vi fick hämta bilen och åka hemåt. Det var en mysig tripp tillsammans med babe.

Väl hemma har jag duktigt nog pluggat. Är så gott som klart med skrivuppgifterna nu så nu återstår bara inläsning av böcker inför ett kommande litteraturseminarium, även kallad examination. Längtan efter sommarlov börjar bli hyffsat stark nu. Skönt ska det bli med lite tid från facklitteraturen och det eviga skrivandet. Jag satsar mer på lata dagar i solen. För sol ska det bannemej bli mycket av i år. Det har jag bestämt!!


Tanken är inte alltid nog!!

JESSICA: Jag tänkte faktiskt på dig igår när jag åkte hem. Att du var den enda som jag hade velat träffa, men inte gjorde. Nästa gång är det utan tvekan din tur!! ;) Miss u!



Nu har jag precis pratat med Marie i telefon. Vi diskuterade mestadels skola såklart, men alltid lika trevligt att prata lite ändå.. :)...

Idag är dagen då jag ska göra klart min sista individuella skrivuppgift för denna kurs. Men jag SKA BARA...

- Åka till Kristinehamn och lämna i bilen på service
- Göra Kristinehamn med Babe medan bilen är på service

Och som ni förstår kan detta ta längre tid än väntat så jag kommer förmodligen sitta hela kvällen med denna extremt roliga uppgift. No fun at all. Iofs ska det inte in förrän på fredag, men jag har annat att göra i veckan förstår ni. Snacka om att ha fullt upp!! ;P


Jag ser ljust på framtiden

Helgen har varit kalasbra. Fredagen tillsammans med familjen var mysig då den bestod utav mumsig mat, långpromenad och lite lek i lekparken. Perfekt för en långfredag det!!
I lördags blev det Mustangbrum till Prästbäcken för en dunderburgare, sol och svalkande drinkar på Nykroppagräsmattan samt lyckad fest hos Tove och som efter några timmar på parken avslutades med en kall hamburgare samt ett hårt underlag hehe. Det är inte lätt alltid.
Igår njöt vi i solen hela förmiddagen. Vi promenerade till St. George för pizza och satt sedan utanför oss på en bänk och stre. Eftermiddagen bestod av underbart god mat i Nykroppa och en hel del slappande framför tv:n.

     
     

Idag har jag varit i Karlskoga. Först tog jag och Sara en fika på stan vilket var helt underbart mysigt då jag saknat henne såååå. Sedan for jag vidare till Sandviken där jag fick en lång och mysig stund med Mamma Sofie och lille Noah. Pappa Andreas va också med på ett hörn sådär, men han fick ju inte så mkt sagt när vi väl var igång hehe. Jösses vilken underbart söt unge. Längtar redan tills vi ses igen!!
Känns som detta var en nystart med tätare träffar oss emellan som följd. Har saknat dessa brudar nått extremt!!! Vilket känns ännu mer när man väl träffas.

Jag är supernöjd med dagen!!


Visst är han väl för söt?!


Låååångfredag

Jag och älsklingen startade dagen med frukost och sedan ett pass på gymmet. Kändes riktigt gött och är väldigt nöjd med veckans alla träningspass. Nu är jag igång!! :)

Nu har vi anlänt hos Mamsen och maten håller på att dukas fram på bordet. Här ska avnjutas en härlig påskmiddag. Väntar bara på att familjen Grefve ska kliva in genom dörren så kan festen börja. När det lugnat ner sig lite och kvällen går oss till mötes så ska vi faktiskt färga mitt hår. Japp, fick lite smått ångest igår efter mina funderingar så nu ska utväxten bort, det dassiga ska bli glänsande chokladbrunt och uppljusade slingor ska skapa nyansskiftningar i mitt hårsvall. Får hoppas på det bästa.. ;P...

Nu ska jag vara sällskaplig.

GLAD PÅSK och en stoooor KRAM 


 





What to do?

Är det en blond kalufs som ska arbetas fram eller ska jag förbli brunett ett tag till?
Jag borde kanske stå ut som brunett ett tag när jag väl vågat ta steget hit, men när jag ser gamla kort så börjar dessa funderingar sätta fart. Jag måste tyvärr ta ett beslut snart för nu är utväxten mer än rejäl och håret känns dassigt.

Ikväll har vi varit och tränat. Kom faktiskt precis in genom dörren. Blev aningen sent, men gött va det vill jag lova. Blir ett pass imorn bitti också innan vi far mot Karlskoga, Mamsen och Påskmaten.. YUMMI. Nu blir det äggmackor och ett avsnitt av Greek innan jag ska krypa ner under täcket och läsa lite.

Sov gott... PÖSS



Strunt och lite där till...

Imorse gick jag upp vid halv tio. Då åkte jag också älsklingen ner på stan. Henrik besökte arbetsförmedlingen, jag fixade sommarjobb (finaly), vi solade, tog en runda på systemet och konsum samt åkte till Åsenskolan. Jag smög in med ett påskägg till mina små ettor. Hoppas de blev nöjda över det. Och så fick jag mig MÅNGA kramar också såklart. Man kan ju undra om det va lika mysigt för dem med tanke på att jag precis solat..:P... hehe...

Nu har jag pluggat en stund, men sitter fast för tillfället s jag ska ta en paus. Har tvätt och städdag idag dessutom så första lediga dagen blir väl inte superskojig. Men då har vi det gjort sen så jag kan njuta av ledigheten. Ska iväg och träna ikväll. Har ju varit duktig och satt igång ordentligt med både kondition och styrketräning. Hoppas det håller i sig. Men motivationen och glädjen i att träna är verkligen stark nu.

Imorn är det påsmat hos mamsen, lördag påskmat i nykroppa och sedan kalajs på kvällen.

På måndag ska jag förmodligen åka till Karlskoga för att umgås lite vilket jag verkligen ser fram emot. Ska spendera lite tid med personer jag saknat enormt mycket!!!



Prioritering ALLAN

Har ni varit med om att ni skjuter upp saker ni inte riktigt orkar ta tag i? Hittar annat att göra istället? Näst intill vad som helst utom just det?

Då vet ni hur jag känner just nu. Skrivandet måste ske, men just nu har jag inte tid för jag bara MÅSTE skriva ett inlägg som jag tänkt göra, och haft all tid i världen till i flera veckor. Hur det kan vara!!

Jag låter bilderna nedan tala för sig själva.

       
     

Från Fredagskalas till Lördagsfest...

 

     
 

Från min dag till pappa Stjernbergs dag...

   

Nu hoppas vi att påsken för med sig, inte bara solen, utan även fler vackra kort på vackra människor.. ;)...
Och glöm nu inte att hålla utkik efter påskkärringarna imorn när de styr sin kvast mot blåkullas höjd.
(Man lär sig visst en del av att ha praktik det märker jag det!! Hörde nått om råa ägg och ökad lust också... Men vad de menade med det får ni själva lista ut.)


Jag njuter av...

Helgen
Solen
Kärleken




Bu eller bä (?)

Jag kan inte riktigt avgöra om detta är en bra eller dålig dag. Jag har varit sjukt trött hela veckan och har längtat extremt mycket efter att få sova ut. Men nu när fredagen är här så vet jag inte riktigt hur det känns. Detta var sista praktikdagen denna period och nu har jag inte praktik förrän sista terminen. Sorgligt. Fruktansvärt sorgligt!!! Fick några kramar när dagen var slut som jag kan leva på länge, men inte så länge. Inte en chans. Får kanske smyga mig dit ibland så de inte glömmer bort mig hehe.

Idag är det alltså kalas i Nykroppa som väntar och det ska bli trevligt!! Anar god mat och godsaker vilket aldrig är fel. Hoppas dessutom på att resten av mitt sällskap ska vilja se Så ska det låta!! Det är grejer det hehe...

En liten hälsning till världens underbaraste kille..... och denna kille äääääärrrrr........................................
HENRIK.............. tada....surprise haha LOVE