Får det lov att vara ett glas rött?!

Tänk att samla ett gäng, spela lite spel, dricka lite vin och bara ha kul tillsammans. Hade jag inte haft något emot en dag som denna. Men det får väl bli en annan gång. När jag är ute i lite bättre tid. Jag och älsklingen har dessutom bokat upp oss på en hemmamyskväll med god mat och en film. En bra film har jag önskat. Vilken är en senare fråga.
 




Nu får det bli ändring på detta

Snacka om att jag pladdrar alldeles för mycket i mina inlägg nu för tiden. Ingen ordning alls. Intressant är det inte heller. Eller vad vet jag egentligen... men men ändrig ska det bli. Förhoppningsvis om jag lyckas att hålla mig från allt strunt.

Jag har bestämt mig!


I´m in love...




Halv åtta hos mig

När jag kikar omkring bland mina vänner och bekanta så har de bloggtorka, blogguppehåll, inte tid att blogga... ja allt möjligt. Jag verkar dock ha all tid i världen just nu. Jag är ju inne här och skriver lite då och då nu för tiden. Blir dock lätt lite ointressant då kanske. Mycket pladder. Men det får ni la tåla hehe.

Jag tittar på matlagning på tv och det vattnas i munnen på mig. Väntar ju på att Älsklingen ska komma hem för då ska vi äta. Blir smaskiga hemmagjorda hamburgare och sallad med rödlök. Kommer sitta fint det. Har dessutom köpt en liten liten liten godispåse som jag kan glädja mig själv med efter maten. Kan behöva det känner jag tihi!!

Jag återkommer garanterat inom en snar framtid. Räkna med det!!


Än är inte dagen slut!

Jobbat och handlat är vad som har sysselsatt mig idag. Har varit så otroligt trött hela dagen, men sov inte så bra inatt vilket kan vara en utav de största anledningarna. Får försöka komma i säng i tid ikväll. Dock tycker jag att det är svårt när man vet att det endast är en arbetsdag kvar innan ledighet. Som att det är okej att vara lite trött sista dagen för sedan får man vila. Knasigt egentligen!!



Jag satt och funderade på vad som är viktigt i en relation.
Familjerelation, jobbrelation, kärleksrelation. Och jag kom fram till att ärlighet är otroligt viktigt i alla relationer. Det värsta som finns är ju att få reda på att en person inte varit ärlig mot en. Det sätter hela relationen på spel. Hur ska man kunna lita på personen i framtiden? Och hur kommer relationen att se ut i framtiden? Det kräver en otrolig inre styrka för att lita på någon som tidigare sårat en.

Bara en tanke. (ni vet jag och mina tankar... :P)

Vill ha, vill ha, vill ha, vill ha...

VILL HA!!!




Botten är nådd

Denna dag har varit urkass. Kännt mig ur form hela dagen. Jobbade kvällen och kände det som att jag hade miljoner tankar i huvudet som gjorde mig otroligt ofokuserad. Eftersom det känns som det gör idag så känner jag mig allt utom motiverad till att jobba två dagspass de kommande två dagarna. Finns det nått tråkigare än att jobba 8-16 pass?! Jo förmodligen finns det väl det. Men bra trist är det iallafall. Får hoppas att det har vänt tills imorn så att timmarna rullar på av en väldig fart.

Buhu... va tröttsam jag är som inte kan komma med nått positivt. Men en sådan dag är det jag har haft. Grå!!



Weird dreams

Har ni någon gång drömt samma dröm en hel natt? Detta även om ni vaknat några gånger under natten, gått på toaletten eller somnat om direkt? Och har ni någonsin vaknat på morgonen med känslan av att drömmen var sann? 

Det har jag!! Usch det var ingen trevlig dröm. Jag vaknade av att jag hulkade som man gör när man är superledsen. Och jag har fortfarande en jättejobbig känsla i magen. Det var som att jag drömde en blandning av alla de vanliga känslorna jag har i det vakna livet + en del andra tokigheter. Det trevliga i drömmen var att vänner som jag inte träffat på länge var med. Och vi umgicks som förr. Jessica, Emma. S, Jon, Thomas. Det var fler med, men de minns jag ej ansiktet på. Ojojoj det tar nog ett tag att komma över denna dröm!!
Det värsta är nog att det var som att det fanns ett budskap i drömmen. Ett budskap jag absolut inte skulle vilja följa bara för att förändra min framtid till det positiva. Det skulle bara göra saken värre. Det måste finnas någon kompromiss.


Våra (s)katter

"Marley and me" rullar på tv:n och bredvid oss ligger två underbara tussar och sover.








Oh my god...

...vilket sushisug. Måste ta mig utanför Filipstad snart för att få känna den underbara smaken. MYCKET SNART!!!...


A cup of coffee with my friend

Har precis satt färg på mina nu vackert rosa naglar och försöker nu att skriva utan att klanta till mitt konstverk. Det är nyköpt lack som jag genast var tvungen att testa. Och Marie... det blev verkligen snyggt hehe!!
Jag och Marie har varit på stan och fikat. Kaffe och sockerfri kaka smakade mycket bra. Sedan gick vi en runda på stan vilket ledde till ett sug efter nya fräcka glasögon. Får se om jag investerar i ett par när skolan startar och pengarna börjar ramla in igen. Ska tills dess börja använda mina nuvarande mycket mer. Trivs ju med dem också, men det är bra ovant när man inte haft dem på på ett tag. Jag hade iallafall en mycket trevlig stund på stan. Tack för det vännen!!

Ikväll bjuder köket på grillat. Igen ja. Det är ju för gott för att motstå!!



Gårdagens grilltallrik. Ljuvligt!!


Men vi måste köpa en salladsskål. Detta går ju bara inte!!



 


V.I



SE DEN!!!


Det har blivit något fel

Igår när jag skrev mitt sista inlägg så skrev jag fel... Jag skrev Miranda istället för Melinda och så glömde jag dessutom lägga in den bilden jag tänkt. Därför ändrade jag detta i efterhand. Men det tycks inte vilja fungera. När jag trycker in mig för att ändra i det inlägget så är ändringarna gjorda, men de uppdateras inte på bloggen. Jag lägger ner mina försök och låter det vara fel helt enkelt. SUCK!!

Dagens tanke går alltså till Camilla som jag nämnde i förra inlägget. Det finns många skäl till varför hon finns i mina tankar!! Har dock svårt att förklara dem.

Jag måste uppfylla mina behov.

Jag är en person som älskar att skriva. För hand och på datorn. därför kommer det dagar som denna då jag fyller bloggen med listor som ger mig utrymme att skriva. Listor med färdiga frågor som gör att jag själv inte behöver komma på ett ämne eller tvinga fram något bara för att få skriva. Skönt helt enkelt.

LISTA 1


1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?


dig varje gång.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Jotex katalogen

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Nyheterna igår kväll.



4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:


17.50

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?


Ljudet av bilar som åker utanför mitt fönster. Surrandet från Henriks USB-fläkt.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?


Igår kväll när jag gick hem från jobbet.

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?


Ghost Whisperer

8. Vad har du på dig?


Mysisbyxor och en röd topp

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?


Ja jag drömde om två utav mina gamla kompisar. Vi var i ett jättestort badhus och det var svinhalt på alla golv. De jagade mig och jag halkade om och om igen. Inge trevligt alls!!

10. När skrattade du senast?


Igår när jag och Linnea på jobbet pratade om Tobbe från "En annan del av köping"

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?


De vita väggarna dekoreras utav en tv, en svart hylla, ett pris/barskåp och två tavlor.

12. Har du sett något konstigt på sistone?


Hm...oj nä jag vet inte vad det skulle vara.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?


Intressant med lite annorlunda frågor.

14. Vilken var den senaste film du såg?


Hairspray... har dock inte sett klart den ännu.

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?


MYCKET. Men jag skulle nog börja med att göra oss skuldfria. Studeilånet, mustangen....

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.

Oj jag vet inte vad det skulle vara. Skulle behöva betänketid.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?


Av egoistiska skäl så dyker det upp saker och ting som skulle påverka mig och mina nära och kära. Jag skulle väldigt gärna göra så att Miranda blev helt frisk. Men hon är i livet och kommer med all förhoppning att fortsätta vara det sålänge allt går som det gjort hittills. Så jag skulle önska min pappa tillbaka i livet som en frisk människa.

18. Tycker du om att dansa?


Oerhört mycket

19. George Bush?


Nej tack!

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?


Ja då var det detta med namn. Finns ju så oerhört många fina namn. Men för att nämna två då. Alvin och Meya.

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?


Ja absolut för en tid sådär, men jag skulle förmodligen sakna mina brorsbarn som en tok då.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?


Surprise.... Nej jag vet inte. Frågan är om det verkligen finns en gud eller inte.

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?


De som känner som manade.


LISTA 2

För 5 år sedan:

...hade jag min bästa och min sämsta sommar någonsin. Jag tog studenten, reste väldigt mycket. (Bulgarien, Cypern och Teneriffa inom ett halvår). Det var också det året som min pappa lämnade oss för alltid.



För tre år sedan:


...hade jag ett jättejobbigt år. Jag klarade inte av mitt jobb, förlorade kontakten med mina vänner och fick reda på att Miranda som då kom till oss hade ett allvarligt hjärtproblem. Sommaren bjöd dock på flera roliga fester hemma hos oss i Jönköping och två resor till Turkiet. En resa för bara mig och Älsklingen samt en resa tillsammans med Johan och Erika. Det var också det året som jag och Henrik under vintern flyttade till Filipstad.

För ett år sedan:


...studerade jag för fullt, jobbade extra på Åsenskolan och sommarjobbade som personlig assistent. Jag och Älsklingen åkte till Tunisien i två veckor där vi andra veckan fick sällskap utav Jenny och Sarfve. Jag blev sjuk under resan och Jenny och Sarfve flyttade isär som nyblivna singlar när de kom hem. MYCKET MYCKET SORGLIGT!! Jag fick dessutom reda på att min nära och kära vän Therese skulle flytta tillbaka hem till Fagersta och därmed hade jag förlorat två utav mina närmsta vänner.

För tre månader sedan:


...så var jag oerhört trött på skolan. Jag ville bara att den sista tiden skulle gå fort så att det blev sommaruppehåll. Vi firade dessutom Henriks mamma och pappa som fyllde år.

Igår:


...jobbade jag 10-22 och sedan satt jag framför datorn en stund innan jag gick och la mig.


Imorgon:


...ska jag och Marie träffas för en fika.

Om ett år:

...är jag 25 år. Jag kommer att ha ett halvårs studier kvar och det kommer att innebära en hel del fokus för min del. Examensarbetet ska skrivas och sedan behöver jag se mig om efter ett jobb.


Seg start

Jobbig dröm om en som sårat mig extremt vilket gjorde att morgonen startade ganska segt. Men nu börjar det kännas bättre. Jag ska se ett avsnitt av Ghost Whisperer, ta en dusch och sedan äntligen få träffa mamsen. Det gör mig iallafall på bra humör!!

Skönt med en ledig dag också!!


Vart tog tiden vägen?!

Oops va klockan tickar fort. Jag uttnyttjar verkligen min lediga tid till fullo. Fastnade vid Ghost Whisperer. Sååå bra! Vackraste Melinda med världens mest omtänksamma och kärleksfulla man. De är verkligen en förebild för kärleken (hihi).

Under hela tiden jag suttit här hemma ikväll så har en Ahlgrens bilpåse legat öppen framför mig. De nästan skriker efter mig att smaka på dem, men jag tänker stå emot. Ikväll känner jag mig stark (eller också inte, men jag försöker). Intalar jag mig att jag är en kvinna med extrem självdisciplin så kommer jag klara detta. :S


4 år + 6 kg = katastrof

KATASTROF


I did it

Nu är den värsta arbetshelgen gjord. Phu.... skönt vill jag lova. Har haft min vanliga nackvärk en period nu också så jag kan bli lite smått galet av smärtan ibland. Trött är jag också vill jag lova. Sådär så att jag bara kan sitta gapandes och stirra in i tomma intet. Därför blir detta ett kort och torrt inlägg. Helt meningslöst kanske, men ändå skönt att skriva av sig en gnutta.

Nått som absolut INTE är meningslöst är att min älskade mamma kommer på besök imorn. Äntligen ska vi få visa upp vad fint vi har fått det här hemma. Och äntligen ska jag få träffa mamsen en stund. Går för långt mellan varven ibland (även om telefonen går varm var dag hehe).




Dagens tanke går till mina arbetskamrater nu under sommaren. Helt underbara människor. Kunde inte ha det bättre.


Kurrikurrikurr

Dagen flöt på riktigt bra idag... blir väl värre imorn kan jag tänka på då det känns som jag precis gick därifrån. 12 timmarspass även imorn. Jag får försöka se sedlarna framför mig hehe.

Tröttheten slog precis till. Men vill gärna hinna sitta en stund innan det är dags för att sova och möta nästa dag. Magen kurrar dessutom. Vill gärna lura mig till att ta nått sött att snaska på. Men nej du!! Här kommer inget in!!

Dagens tanke går till Carolina Gynning. Jovisst. Jag hör ofta människor säga att de inte klarar av henne. Att hon blir för mycket. Och jag är tyvärr beredd att hålla med. Tyvärr tror jag att detta beror på hennes ljusa skorrande stämma, vilket egentligen är hemskt med tanke på att hon absolut inte valt det själv. Hon är säkert en jättetrevlig tjej och så är hon ju vacker dessutom. Får aningens dåligt samvete. Tänk bara hur de skulle såga mig om det var jag som syntes i rutan. Jösses vilken katastrof.

VIKTIGT!!

Nu är semestern slut och därmed allt gottande. Vatten, frukt och träning är vad jag förtjänar nu. Inga undantag. Hur det ska gå är en annan fråga. Men det MÅSTE gå!!

For the day

Dagens tanke går till våra grannar. Vi har ju köpt en ny grill som vi gärna använder. Jag hoppas att det inte stör någon med den rök som ändå gärna vill sprida sig när det hettar till. Om det skulle vara allt för störande så kan ni få komma in på en smakbit så kanske ni förstår varför vi så gärna tänder den. ;)...


Lyssna nu noga

Vad gör man när man är tokigt godissugen?

MAN ÄTER GODIS!!!


Mörkret omringar oss

Under mina ledig dagar lyckas jag alltid stanna uppe lite väl länge för att sedan sova lite väl länge på morgonen. Men jag har listat ut vad som är boven i min nya förmåga att sova hur länge som helst. Vår svarta rullgardin från IKEA. Den stänger ute allt ljus vilket gör att kroppen inte riktigt vet när det är dags att säga godmorgon.
Ikväll måste jag dock lägga mig i tid för imorn ska alarmklockan göra sitt. Ska spendera lördag och söndag på jobbet för att sedan möta två dagars ledighet igen. Dagarna rullar på.


Vi snackar namn

Jag har ett ganska stort intresse för namn och sitter ofta och skriver ner vackra namn som jag i dagsläget skulle kunna döpa mina egna barn till. Och varje gång funderar jag över hur sjutton mammor och pappor väljer namn till sina nyfödda. Det finns ju så otroligt många namn och trots att många säger att det är lättare när man möter barnet (då ser man att det inte är en Julia utan en Linnea) så måtte det väl för sjuttsingen ofta hända att man bestämmer sig för ett namn som senare inte alls känns rätt. Eller är vi så anpassningsbara att vi genast kopplar namnet med den lilla krabaten?!! Jag vet iallafall att jag och Henrik får problem när vår tid är inne. Dels för att jag kommer ha världens beslutsångest och dels för att vi ska komma överens om ett namn. Det kan bli tufft hehe. Men samtidigt måste det vara otroligt spännande. Tänk att få namnge sin egen lilla och kalla den ens egen. Det är nått vi absolut inte kommer att ha svårt för iallafall hehe!!



  

Ledig idag (?)

Lediga dagar är för härliga ibland. Då ska allt som inte hinns med annars ordnas. Därför håller vi idag på med att skruva upp hyllor, lampor, ljuslyktor. Vi tvättar, städar, handlar. Ja det är full rulle skulle man väl kunna säga. Jag hamnade här framför datorn för att jag behövde sitta en stund efter maten. Vilket var smart (not). Hur ska jag nu orka resa mig för att fortsätta?! Kanske räcker med duktiggöra för idag..:P...



Dagens tanke går till William och Miranda. Lika mycket som jag hoppas att ni har det bra på semestern, lika mycket längtar jag tills ni kommer hem igen. Om inte lite lite mer. 


Oops!

Idag skulle vi ha grill och filmmys med Madde och Magnus. Vi åkte till Nykroppa, grillade, åt och satte igång filmen. 5 minuter senare sov jag som en stock och vaknade igen när filmen nått sitt slut. Vilket toppensällskap!!
 




Som en hiss åker jag upp och ner

Toppenvåningen skvallrar om ett toppenhumör som uppnås då jag omringas av människor som gör mig glad, uppskattar mig och som trivs med mig. Då är jag lycklig och jag vill stanna tiden för ett tag.
Så kommer dagarna då hissen snabbt transporterar mig till bottenvåningen. Allt rasar omkring mig, känslorna stormar och mitt självförtroende är som bortblåst. Dessa dagar vill jag att någon ska komma och ta mig uppåt. Ta mig bort från tårar och svidande känslor.
Idag har jag tagit mig upp från bottenvåningen och har precis fastnat i ett mellanläge. Tankarna finns kvar,men jag känner mig ändå trygg där jag befinner mig.
Jag har som mål att nå toppen för att stanna.



DAGENS TANKE går till Nettan

som av många skäl finns i mina tankar idag. Tack för att du ringde, det betyder mycket för mig. Du råkar ofta ut för mina stormande känslor när jag inte mår riktigt bra. Förmodligen för att jag ser dig som en utav dem jag vill ha närmast mig. Jag ser fram emot fikastunder, biobesök, hemmakvällar, partyfirande m.m. med dig och de andra töserna i fortsättningen. Ni betyder mycket för mig!

Ingen trevlig känsla

Jag känner ett sting av besvikelse, förvirring och sorg. Vet inte varför det blivit såhär, men det börjar kännas väldigt jobbigt. Är det något jag har gjort? Är det något jag borde ha gjort? Hela denna grej gnager inom mig vilket inte alls känns bra. Känns som att jag snart utan tvekan kan dra slutsatsen att jag inte är någon bra människa. Att jag inte är värd att behålla. Fruktansvärd känsla!!


Sweet dreams

Nu går jag och lägger mig. Känns som det är lika bra!!

Inte lätt att vara jag

Jag är fortfarande trött. Sådär så att ögonlocken känns tunga och tankarna krockar med varandra innan de hinner få någon förståndig mening. Men jag måste underhålla mig med något för att få tiden att gå. Detta pågrund utav ett växande hål inuti mig som suger efter något att fylla tomrummet med. Det är den välkända känslan hunger som spökar. 
Vi ska inviga vår nya grill ikväll efter älsklingens träning vilket gör att jag inte vill äta något innan det är dags. Då förstör jag ju aptiten inför det smaskiga vi planerat att lägga på gallret. Vore ju helt korkat. Men hur ska jag stå ut att vänta? Minutvisaren rör sig knappt och energin går på sparlåga. Inte bra! Sömn kanske vore det enda som får tiden att gå.... NÄ då kan jag inte somna ikväll. Jösses vilka problem jag har. 

Tröttheten begränsar mitt skrivarflöde

men jag ska iallafall skänka en...

DAGENS TANKE

Idag går den till Noah. Känns inte alls roligt att missa så mycket av din start på livet. Har haft äran att träffa dig en gång och hoppas att det snart ska dyka upp ännu ett tillfälle. Saknar dessutom din mamma väldigt mycket! :)



 


Nu kan första dagen strykas

Första dagen på dessa fyra arbetsveckor är över och jag ska snart sova för att imorgon kliva upp för dag 2. Därefter är jag ledig 3 dagar. Inga fel alls att jobba såhär. Hellre långa pass få dagar än kortare pass och ofta. Ska jag ändå dit kan jag lika kämpa på för att sedan få vara ledig nån dag istället. Passar mig kalasbra!



Jag tänker väldigt mycket nu för tiden och ofta tänker jag på människor jag har eller har haft omkring mig under livet. Därför tänker jag från och med idag försöka mig på att dela ut dagens tanke till en utav personerna som för tillfället kretsar som mest i mina tankar.

Dagens tanke går till Jessica.
Saknar den tjejen otroligt mycket och senast igår tänkte jag på allt vi gjort tillsammans. Resor vi gjort, partykvällar vi skrattat och dansat oss igenom, cigaretter vi delat på.... haha ja det kan låta knasigt, men man saknar de mest knasiga sakerna när man kommer ifrån varandra på detta sätt. Skulle förmodligen kunna ge henne dagens hälsning nästan varje dag, men det kanske skulle bli aningen tjatigt. men hon är iallafall värd dagens och dessutom min allra första DAGENS TANKE.


Dagens låt



Seg Ida-Marie rapporterar

Nu var det MYCKET länge sedan som jag rapporterade med bilder, men nu har jag tagit mig i kragen. Här nedan kommer därför bilder från de semesterdagar som passerat och nu går mot sitt slut. Imorgon är det dags att börja jobba.

De första soldagarna njöt vi av i lätta sommarkläder och med kyld dryck i handen.
 



Dock hade vi lägenheten nedanför att renovera så vi fick hålla oss inomhus ett tag.

     
 


Vi slet i flera timmar per dag under några veckor för att få lägenheten som vi önskade den. Vi har målat, tapetserat, lagt golv, kaklat, spacklat, slipat, satt lister och mycket mycket mer. Det mesta har vi gjort på egen hand, men vi har också fått underbar hjälp från vänner och familj.

   

Först såg jag verkligen inte ljuset i tunneln som min älskling brukar tala om. Nej det såg snarare ut som rena rama kaoset i lägenheten. Men sedan började det minsann arta sig. Som ni ser var vi ju även tvugna att tvätta samt äta även under dessa veckor. Det fick dock ske lite annorlunda än vanligt.

     
 

Det tar längre tid att renovera än vad vi trodde och än är vi inte färdiga. Vi är inflyttade och det är så gott som färdigmöblerat. Vi behöver upp med lite lampor, tavlor och gardiner, men sedan ska vi nog vara väldigt nöjda. Bilder på ett helt färdigt resultat får komma senare.

Under renoveringsperioden tog jag en liten tur till Uppsala för att fira kusinbarnet Emma när hon tog studenten. Lycklig och strålande vacker gick hon ur gymnasiet med stipendium på grund av sitt smittsamma positiva humör. När denna dam och hennes Jakob hade gjort sig vackra och gett sig av på partaj så tog vi ett glas vin hemma hon älskade moster.



     


Vips så var det midsommar och det firades som jag tidigare nämnt i Nykroppa (midsommarafton) och Filipstad (midsommardagen). Superkul!!

     
   


Vi har dessutom hunnit fira mamsen med ett krogbesök och William med tårta och två övernattningar hemma hos oss. Superkul, supermysigt... :)... 

 
       
 

Efter allt detta så var det dags för en husvagnssemester på Skrea camping i Falkenberg. Vi har haft en helt otroligt skön vecka. Jag längtar redan tillbaka hur skönt det än är att vara hemma hehe.

Älsklingen var chaufför och jag kartläsare, vilket var en slitsam uppgift. ;)

     


Vädret lekte lite med oss då det växlade snabbt från solsken till spöregn. Vissa strandbesök bidrog till färg på nosen, andra till en blöt springtur hem till husvagnen hehe.

     
   

När det dåliga vädret kom till oss så gjorde vi ett besök på Ullared. Tänk va lätt det är att göra av med pengar hehe. Magnus ville dock inte göra oss sällskap så han satte på sig nya snygga brillorna och gjorde det han gör bäst. Surfar... :)...

     

Varje dag njöt vi av god mat, dryck och trevligt sällskap.

     
     
   

Men även på semestern kan man bli trötter. Sista natten vaknade jag dessutom sittandes i Magnus säng med en kudde i knät. Regnet föll som om himlen ramlade ner från skyn och fick mig att drömma om en blixt följt av ett dunder utan dess like. Jag flög upp från min och älsklingens madrass ute i förtältet och in i husvagnen och Magnus bädd. Haha ingen annan hade ju såklart hört nån åska och inte hörde vi nått efter detta heller. Lite otäckt för det kändes så extremt verkligt.

 

En vecka gick alldeles för fort, men festen fortsatte ju på hemmaplan igår. Nykroppanatta var en ny upplevesle. En rolig en må jag säga. Underbara, söta, mysiga, roliga människor.

     
     
   


Gårdagens bästa händelse var när Elin och tjejerna kom. Mysiga töser!!
Gårdagens roligaste händelse var när älsklingen skulle beställa Bussola med ananas på halva och han beställer en Alcapone med räkor på halva. Haha!!!!!
Gårdagens näst roligaste händelse var när David hoppar av studsmattan nerför en backe och landar på knäna. Jösses vilken tabbe. Det ledde inte bara till gröna knän utan även till ett gott skratt.
Gårdagens otippade händelse var när Magnus badade FRIVILLIGT mitt i natta. Jag undrar vad som fick honom till nått så galet. kan någon ha lagt nått i hans öl?!! ;)
Gårdagens otippade, men trevliga partypolare var Koffan. Var ett tag sedan vi festade på samma ställe. Skojsigt!
Gårdagens mysigaste filur var Magnus. Han får mig alltid att le.
Gårdagens underbaraste filur var Henrik. Vem annars? hehe... Älskar dig världens underbaraste pojkvän.




Kalaset fortsätter på hemmaplan

Nu sitter vi i Mussen på väg hemåt. Först blir det dock ett stopp i Nykroppa där det ska korkas upp och dansas natten lång. PAAARRRTTTYYY!!!

Ses i vimlet mina vänner!!

En hälsning från Falkenberg

Vi njuter av solskensdagar på stranden, svalkande dopp i havet och regn som smattrar på förtältets tak. Vädret skiftar hela tiden, men vi har minsann lyckats få färg på våra nosar. Och vi njuter av varje stund här på kusten. Imorgon förväntar vi oss solsken hela dagen då vi planerat en dag på stranden i Halmstad. Än längtar vi absolut INTE hem.

Nu väntar grillat och ett glas rött.


 




I wanna dance with the stars

Nu är väskan packad. Fick igen blixtlåset med lite hjälp från min starke karl. Nog för att jag är stark jag med, men han är förmodligen lite vassare i nyporna ;).

Hm... jag är på gummistövlarsjakt men det tycks vara svårt att hitta några hyffsat billiga samt snygga i storlek 36-37. Jag får helt enkelt ta badtofflorna när jag ska ut och klaffsa i regnet. Är väl de bästa skorna jag har för tillfället när det faller vatten från skyn.

Förresten så har jag fortfarande inte hittat det bortflugna plagget. Får snart sätta ut en hittelön för att det ska komma på plats. Sorgligt vilken saknad man kan ha efter lite tyg.

Dansfilm på gång även ikväll and I´m lovin it!

 





The F-word

Det är så fydundrans svårt att packa. Jag tar alltid med för mycket. Och när jag försöker banta ner så får jag beslutsångest. Vad kommer jag kunna tänkas använda, vad kommer kunna tänkas ligga kvar i väskan oanvänt?!! Hur sjutton ska jag veta det innan? Nej det är verkligen inte enkelt. Mitt största problem är dock att avgöra vilka skor jag ska ta med och vilka som ska få stanna hemma. Det beror ju liksom på vädret vad jag ska eller kan ha för skor på mig. Detta är verkligen inte roligt. Och nu saknas ett mycket viktigt plagg dessutom. Humöret är INTE på topp.


Filmtoppen/Toppenfilmen

Ibland är det svårt att hitta bra filmer. Man letar och letar, ger filmer en chans för att upptäcka att de suger. Och ibland är det precis tvärtom. Man ser film efter film som lämnar positiva avtryck. Just nu är jag i en bra period.


Filmer värda att se:

- Inkheart
- Another cinderella story
- Dante´s peak
- Discodaggarna

När jag ser en bra film vill jag aldrig att den ska ta slut. I Another cinderella movie så är det mycket dans som jag ÄLSKAR. Lever mig in lika mycket varje gång. Och varje gång blir jag sugen på att se ännu en dansfilm och ännu en efter det och ännu en efter det osv.

Men nu får det vara nog med filmtittande för i afton. Sängen börjar kännas aningen lockande. Imorn ska vi pussa katterna hej då. De ska få vara hos mormor medan vi är borta. Och så måste jag ju börja packa. Var meningen att jag skulle börja igår och sedan idag... men nu blir det alltså imorn. Måste bli imorn för på söndag...DÅ ÅKER VI!!!

Godnatt, dröm sött!!





Tur eller otur, det beror på hur man ser det.

Jag gjorde inget dumt igår, men det var bara pga brist på vara, inte mitt eget beslut. Dock har det fått mig att inse att det kanske är värt att vänta för att låta proffsen ta tag i problemet.

Just nu svettas jag som en toka. Orkade mer än jag trodde under dagens träningspass. Men det gör man iofs nästan jämt bara man vill.. :P.. Och jag är som ni kanske redan vet en sån som gärna ger upp. Men jag börjar bli bättre och det ger resultat vill jag lova. GÖTTANS!!

Idag är det frisör Ida-Marie som ska arbeta och sedan ska vi åka till the store och handla lite godsaker som ska med till Falkenberg. Blir jädrans gött att komma iväg ett tag.

Nu kommer älsklingen hem. Dags att åka och få sig lite färg på kroppen. Det behövs!

Med ångestblandat förtjusning!!

Sedan vi började med denna flytt så har träningen legat på hyllan och väntat. Nu ska den dock plockas fram igen. Detta känns både bra och dåligt. Jag vet faktiskt inte alls hur det kommer att gå. Konditionen har ju en förmåga att försvinna när man latar sig. Dock har säkert allt springande i trappor och kånkandes på packning gjort sitt, men ja.. det kommer garanterat att bli tungt de första passen. Så typiskt jag som hade fått upp flåset bra och kände mig nöjd med mina prestationer. Nu känns det som att jag står på ruta ett igen. Men som jag tjatar om mina kilon jag vill tappa så lär jag väl göra nått åt det också. Har nämligen aldrig hört talas om "sitta-i-soffan-och-käka-godis-dieten" :P...




Jag är på väg att göra något mycket dumt

Men ändå kommer jag förmodligen inte att kunna låta bli. TOKA!


Vad blir det för mat?

Denna rubrik har jag haft tidigare och den skulle kunna återkomma oftare än så. Ibland önskar jag så att jag hade en personlig kock som kunde erbjuda mig smaskiga rätter när hungern satte in. Vore verkligen inga fel. Men så skulle det väl bidra till att jag blev ännu latare iofs vilket inte direkt är behövligt. Skulle behöva ta mig en springtur, men vädret känns inte ett dugg lockande. Och så håller jag ju på och tvättar (sicken otur hehe). Ojojoj nu ringer alarmet för fullt. Dags att slänga i en ny maskin. Upptagen hemmafru på alla sätt och vis.





Dagens låt




En låt som lockar fram mitt leende och får mina höfter att vilja röra sig. Men mest är det dagens låt för att älsklingen tycker denna är så bra. For you babe. Älskar dig!



Only you

En obeskrivlig trötthet har slagit till på Allégatan. Om det beror på ovanan att underhålla en 6-åring flera dagar eller om det beror på att vi varit och badat i LOKA och åka rutschbana om och om igen hela dagen. Det är frågan det hehe. Men mysigt har vi haft det. Både Miranda och William har åkt som galningar. Med mig och Henrik som trygghet bakom då. Det var jätteskoj. Den var inte för liten än för oss små vuxna hehe. Man blir som barn på nytt!!

Nu ska vi strax fixa till lite mat här. Hungrig som en björn som älsklingen brukar säga.

Måste bara lägga upp denna underbara låt. Så många härliga röster samlade i en och samma låt. Kraftfullt! Och jag älskar den! (inte lika mycket som jag älskar tiger då, men... nästan.. tihi)




Innehållsrik semester

Vi hittar på saker varendaste dag och det är ju ta mig sjuttsingen aldrig fel. Efter kalaset i måndags fick vi med oss den nyblivna 6-åringen hem och nu är det natt nummer 2 han sover hos oss. MYS! Och imorn ska jag och älsklingen ta med oss lillgossen till LOKA. Där blir det bad med Linda, Miranda, Mamsen, Syrran, Agneta, Ulf och Magnus. Bara stackars storebror som får jobba och slita. På torsdag är det tvättdags och så ska jag börja packa dessutom. Kan ta sin lilla tid ibland det där hehe.

Hm... sen är det alltså endast nästa vecka kvar. Sen börjar jag jobba. Det i sig är väl inte tokjobbigt, men det innebär att jag är inne i arbetsperioden som sedan avslutas alldeles för kort inpå skolstarten i höst. Dit längtar jag absolut inte! INTE!

En sak undrar jag TOKmycket. Vart är solen? Vart är värmen? Vart är sommaren?


6 juli 2009

Och fasters älskling fyller 6 år.

Grattis Grattis Grattis stora killen. Älskar dig!



Har svårt att fatta samtidigt att det faktiskt är 6 år sedan vi åkte till Örebro för att välkomna den lilla parveln med tutte stor så att den täckte hela ansiktet. Men jag njuter av varje stund med denna guldgosse. Fasters stolthet!!


MJ

Jag såg precis en dokumentär om Michael Jackson och det är nog faktiskt först nu som jag inser hur stor han faktiskt var. Och hur stor han faktiskt fortfarande är. När de jämförde Michael Jackson med Elvis så tyckte jag det var löjligt. Jag upplevde aldrig hysterin runt Elvis, men jag har sett filmer m.m. och därför såg jag honom som så otroligt mycket större. Men när jag nu sett detta så har jag som sagt fått en helt annan uppfattning. Men vilket öde. Han kan verkligen inte ha haft det enkelt. Vet inte om det är ett pris värt att betala trots den stora berömelsen och chansen att få göra det man älskar. 
Såg en dokumentär med Britney Spears häromdagen dessutom och hon såg så sorgsen ut. Som att hon kände sig fast i sin egen kropp. Ingen anonymitet, inget privatliv. Samtidigt som hon älskade sitt jobb. Det verkar absolut inte vara nån dans på rosor att vara så känd.

Därför tänker jag strunta i att bli allt för stor och bara vara me, myself and I. :)



(Varför vill man ändra på detta utseende?)
 

 

Where did the heat go?!

Idag klev jag ur sängen efter tolv, åt lunch efter två, borstade tänderna efter tre, klev ut i friska luften klockan halv åtta endast för att gå och hämta pizza,

DRÄGG (?)

Och fy va kallt det var ute då. Hade en hood på mig och ändå trängde kylan in. Jag blir så besviken!!

(tack vare dessa dräggdagar så börjar lägenheten iallafall mer och mer se ut som ett hem)



Man får ju skämmas

Urusel bloggtös detta som ni märker. Men dagarna har liksom svischat förbi med mycket underbart innehåll. Vi har solat, badat, festat, grillat, myst och massa annat härligt. Precis som man ska när det är ledigt och sommar. Igår vände dock det hela ganska drastigt. Ja talar om det dunder och brak som skakade delar av Sverige. Så många blixtnedslag under en och samma dag har jag då aldrig hört talas om. Läskigt!! Blev chockad av några människors svar i aftonbladet när de frågade om de var rädda för åskan. De flesta svarade nej och några av dem ansåg att det bara handlade om okunskap om man var rädd för åskan. Öh va? Vadå okunskap. Respekt för denna till synes extrema kraft säger jag!
Hm...ja alltså verkar det som att solen nu kommer att gömma sig denna kommande vecka. Inte speciellt roligt Rent av skittrist, men men det är väl bara att ta dagarna som de kommer. Vi ska eventuellt till Loka och bada eller till Lek och buslandet med favoritsmåttingarna. Och dessutom fyller fasters guldgosse 6 år på måndag. Så vi ska nog kunna underhålla oss trots saknaden av soltimmar hehe. Om en vecka åker vi ju dessutom till Falkenberg. Fy fan va kul vi ska ha det!! LÄNGTA!!




Inget kan stoppa oss...

...förutom lite regn och åska.

Det blev en promenad istället då vi märkte att hela himlen sakta men säkert blev mörkare och mörkare. Attans!! Men imorgon är det en ny dag med nya möjligheter.

Nu ska jag och älsklingen strax sätta fart här i hemmet. Hyllor och lampor ska upp och lådor ska fyllas.

Vad har vi att förlora?

Idag har jag och Marie planerat sol och bad i Mangen. Väderprognosen visar dock regn hela dagen och jag anar en hel del moln omkring oss. Men va sjuttsingen...solen lyser säkert klart i Mangen. :).... Vad less man blir när detta händer. Men vad har vi att förlora genom att göra ett försök? Okej tid i solen... men vi får ju fortfarande bada om vi vill och sällskapet är detsamma hehe. Jaja. det gäller att se positivt. (FANSKITFANSKIT) *smile*