Ont i magen

Min handledare sa till mig, och de andra i samma grupp, att vi kommer att komma till ett tillfälle då det bara känns skit med arbetet. Då vi kommer fundera över om det här kommer att gå.

Nu är jag där!

Just nu känner jag mig bara superstressad och har ångest.

Kommer jag verkligen att klara detta?
Kommer jag verkligen att bli godkänd?

Jag har tidigare tyckt att jag har ganska lätt för att skriva och tycker det är kul. Så känns det inte just nu.

Låt det vända snart!



frågan är hur sjutton jag ska kunna somna nu. det snurrar runt med funderingar i skallen på mig. hoppas jag inte blir halshuggen imorn. lite positiv feedback vore nice för självförtroendet.

Så kan det gå!

Jag får tydligen inte ut någon lön denna månad. Mindre roligt!

Skönt att jag snart är klar!!!!!

Idag blir det jobba 13.30-18. Sedan ska jag hem och läsa examensarbeten. En "för"opponeringsträff imorn skulle man kunna säga. Hoppas jag ej blir halshuggen hehe. Ska sätta mig och läsa nått arbete nu innan jag hoppar i duschen. Minska bördan inför ikväll. Vet ju att jag förmodligen kommer att vara trött då!!

Planering är nödvändigt!

Denna vecka måste jag ligga i med skrivandet för nästa vecka ska jag jobba tisdag, torsdag och fredag. Torsdag och fredag ska jag jobba i en årskurs 1 på en, för mig, ny skola. Spännande... :)

Tur att jag har en almanacka så att jag kan hålla ordning på dagarna!!


Absolut inte utvilad idag!

Igår kväll när vi hade kommit hem från Karlskoga så satte jag mig med julkorten. Det första blev skitfult rent ut sagt. Testade lite nya saker jag fått, vilket bara blev katastrof. Slängde det första och började om. Så nu är i varje fall två så gott som klara och idéer för fler har ploppat upp. Ska sätta mig med examensarbetet nu direkt och sedan FÖRTJÄNA tid med julkorten... :)

I allafall så tickade klockan på fasligt fort igår kväll och plötsligt var hon närmre tolv. Då packade jag ihop och gick, tillsammans med min sambo, och la mig. Jag läste tills klockan var kvart i ett och därefter tyckte jag det var dags för mig att sova. Det var dock omöjligt. Först och främst så snurrade tankar om julkort, examensarbete med mera så jag inte kunde slappna av. För det andra så har min hosta nästan blivit ännu värre så varje gång jag var på väg att somna så kom det en hostattack. Så klockan var nog närmre tre när jag till slut somnade. Trött idag? JA!

Har längtat till denna dag då jag skulle kunna ta tid för att gå och träna. Men tji fick jag... nu blir det snarare ett besök på apoteket för inköp av hostmedicin och mungurgel.

Första advent är här...

...och vi har inte ens plockat fram ljusen. Det är ju för dåligt. Vi får går ner i källaren och plocka fram sakerna sen så att vi kan tända ljus nummer 1 till kvällsmyset. Och lite glögg till det kanske. Jag känner att jag har lite svårt att förstå att det verkligen är första advent. REDAN!!!?


google.se

Först blir det dock en tripp till mitt kära Kga för lite innebandy.Magnus tur ikväll!


God Jul önskar...

Jag och älsklingen har ikväll tittat på Resident Evil så nu har jag bara två kvar innan vi kan se den nya hehe. Efter det blev det några avsnitt av Cougar Town, så j*vla bra, och nu sitter Älsklingen och spelar wow. 
Själv fick jag precis och alldeles exakt nu ett starkt sug efter att börja göra egna julkort. Klockan är dock lite väl mycket för det. Kanske att jag hinner börja imorn.





Bjuder på två bilder innahållande mina underbara älsklingar!!!!




Ni skulle bara veta vad mycket jag längtar tills på onsdag. Då ska denna utväxt BORT!!


Innebandyhelg

Innebandy igår, innebandy idag, innebandy imorn... det är förmodligen så helgen ser ut hehe...

Idag är det mitt ♥ som spelar mot Onyx hemma.



Älsklingen kom precis in i vardagsrummet och så säger han...

" åh va fin du är älskling"

Tänk vad glad man blir då!! Här sitter jag i mysbyxor, hans t-shirt och osminkad. Bara håret som blivit lockat. Han är allt bra go... ;)



Nu tappade jag bort vad jag skulle skriva mer... men det var det värt!! tihi



Jag fick min daim!


Om du vill veta vad jag sysslar med en dag som denna!

Dagen hittills...

- plugg
- paradise hotel
- kinabuffé
- plugg
- tv-spel (en blandning av: skratt, frustration och massa kärlek)

Planer för resten av dagen...

- göra mig iordning lite (typ duscha..:P)
- innebandy LFIBK-GS 86
- tv-spel
- mumsa daim (?)
- se idol på tv4 play (BYE BYE LINNEA!!!!)




Vad gäller dagens studier så känner jag mig nöjd. Som det ser ut nu så ligger jag bra till i min tidsplan!


Drar in på mina intag!

Jag ska sluta med fikabröd. Alltid när man kommer till svärföräldrarna eller till brorsan eller till mamma eller någon annanstans så ska det fikas och jag är ju en riktig gottegris. Men detta får jag liksom sota för sen när kläderna inte sitter som de ska och vågen visar nya tal. Jag har ju som önskemål att talet snarare ska bli lägre än högre om ni förstår vad jag menar. Läskeblasken får inte heller lämna avtryck i min kropp från och med nu. Frågan är bara hur jag ska lyckas hålla mig från godis. Där kanske gränsen är nådd. En daim på helgen kanske kan få avnjutas, tycker ni inte det?!


På tal om intag så ska jag och älsklingen avnjuta en kinabuffé till lunch. Mat är iallafall nödvändigt och jag tror på att en regelbunden och varierad kost är det bästa!


Städa hit, julpynta dit...

Just nu är det många som pratar om att julpynta hemma. Att de har eller ska julpynta nu. Jag känner mest bara BLÄÄÄ och aningens pyttelite jihooo. Ska det vara julpyntat hemma hos oss inför första andvent så är detta dagen det borde ske på. Det känns inge vidare. För det första så har jag hostat som en tok i natt och känner mig just nu extremt trött och sliten. För det andra så vet jag inte vart vi har våra julsaker och för det tredje så måste vi först storstäda här hemma och ork och vilja till det finns inte alls. Tråkigt, men dock så sant!

Hade kanske varit lite roligare om jag hade stora stjärnor att hänga i fönstret och fina tomtar att sätta på hyllan. Här har de bland annat superfina saker som jag inte skulle tacka nej till.

Tokigt!

Jag tycker att det är härligt att elever tror jag är utländsk och att de säger att jag är så brun när jag för tillfället känner mig blekare än blekast. Man kan ju dock börja fundera på vad de jämför mig med? Denna någon måste i verkligen vara blek.. :P

Just nu längtar jag tills imorn. Då ska jag till gymmet och flåsa sk**en ur mig!!!


Raka vägen i mål!

Jag har fortfarande hosta, känner mig fortfarande svullen och fryser ännu mer än vad jag gjorde i morse. Nu kan jag dessutom lägga till trötthet och nackvärk till besvären. Det är inte lätt att vara jag!

Asch då, så illa är det inte. Har haft en kanondag tillsammans med barnen och arbetskamraterna. Inte nog med detta, jag har ju dessutom kommit ett steg längre i mitt examensarbete. Ett steg närmre målet, ett steg närmre examen!


Idag är det ingen bra dag!

Idag skulle jag vilja gömma mig under täcket och inte komma fram förrän jag möter en bättre dag. En dag då kläderna sitter som de ska och då jag slipper hosta mig alldeles tårögd. En dag då jag inte fryser eller känner mig svullen här och där.

Idag känns inte som någon bra dag. Hoppas det vänder är jag träffar mina guldklimpar på skolan! De brukar ju ha den effekten på mig!!!
bild lånad: google.se

Ska vi leka?!

Blir eftermiddagsjobb imorn med. Lite klirr i kassan till jul är ju inga fel. På fredag MÅSTE jag dock ägna min tid åt examensarbetet. Det är lätt att "glömma bort" det när man erbjuds jobb eller annat skojsigt. Inte bra.

Jag vet inte varför, men det ploppade precis upp en fråga i mitt huvud. "Undra ja, vad Krille gör just nu". Jag vet inte varför han fick lite kvalitetstid av min hjärna, men jag tror det beror på att jag funderade kring helgen som passerade. På vår tv-spelskväll. Jag har ett litet sug efter att spela New Super Mario Bros. Kanske kan han komma på besök snart igen vår vän och spela lite med oss?!!


google.se


Krackelfia är i farten igen!

Jag hade planerat att gå upp när älsklingen gick till skolan vid 9.45, men jag har hostat som en tok i natt så jag ställde om larmet till 10.15. Jag var förmodligen tröttare än jag anat för jag vaknade vid 10.50 och minns inte ett dugg av att jag stängt av något larm. Fick bevisligen lite extra behövlig sömn!!

Idag ska jag jobba på fritids mellan 14-16.30. Har aldrig varit där tidigare så det blir spännande.



Ett par riktigt bra dagar!!

Jag fick en härlig dos igår under mitt besök på Ängslyckans förskola. Mamma har tur som jobbar med så mysiga små.

Sedan åkte jag ju vidare till fasters små och vad jag känner för dem...ja det vet ni ju redan! ♥
Jag vaknade runt 00.45 då lilla damen var kissnödig och inte kunde sova i sin egen säng hehe. Jag, som låg i en soffa och ej fick plats med snuttan, bar ner henne till mor och far så att hon kunde somna om där.
06.40 kom lillgrabben och kröp ner hos mig. Vi hann mysa i nån minut innan det var dags att kliva upp och göra sig redo för en dag på Stråningstorpsskolan.
Det var en supermysig dag och min närvaro var tydligen uppskattad då Wille tyckte att jag kunde följa med på fredag igen. Hehe...

På min väg hem till Filipstaden så stannade jag till i mitt kära Kyrksten och hälsade på hos Jonssons. Klippte och färgade Annika samt blev bjuden på kaffe, bullar och muffins. Smakade bra kan jag lova!

Sedan for jag vidare i blåsten. Rena stormen ute för sjutton gubbar. Jag avskyr när det blåser. Askyr!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article8169930.ab


Love till min Kärlek

Jag tänkte bara skicka en liten blogghälsning till min prins. Stackarn ska sova utan sin flickvän idag. Och hans flickvän utan honom. Det kallas kärlek på distans!


De ringde från 3:s kundtjänst

♦ Hurtig tjej frågade hur jag trivdes med tre och telefonen med mera....

♥ Jag svarade BRA!

♦ Tjejen säger att jag som varit kund så länge och betalat alla räkningar i tid nu har några förmåner hos tre.

♥ Jaha okej!

♦ Hon frågade vad jag hade för abbonemang till hemtelefonen.

♥ Jag svarade att jag inte har någon och ej vill ha någon hemtelefon.

♦ Okej, säger hon då. Och sedan kom ett MEN. Så började hon beskriva ett erbjudande gällande hemtelefoni.

♥ Jag avbröt henne ganska snabbt och sa att vi ej var intresserade. Tänkte att det var snält att hon skulle slippa dra allt innan jag sa nej.

♦ Tjejen säger att hon vill berätta så att jag vet vad jag har för förmåner. Hon fortsätter berätta.

♥ Jag sitter bara tyst i luren.

♦ Tjejen blir nog lite förvånad över att jag inte säger något så hon säger samma sak typ 10 gånger. Och sedan kommer det: SÅ, IDA-MARIE, VAD SÄGER DU OM DET HÄR DÅ?????

♥ Men va fan, jag sa ju att jag inte var intresserad (svarade att jag ej var intresserad).

♦ Okej, då får jag tacka för mig.

Suck!!!!


Födelsedagsbarnet

Idag är det Snygg-Elins födelsedag!



GRATTIS GUMMAN!!!



Det anlände ett paket till mig idag från Asos. Den blåa klänningen som jag var orolig över hur den skulle sitta. Den satt dock alldeles som den skulle och jag är nöjd. Skönt! Ska nog spara den till nyår!! Det är väldans snyggt med blått när man har nästan svart hår, men jag är ju så knasig så att jag ska färga håret om ett par veckor. Men jag kan ju inte styra min hårfärd utefter en enda klänning.. :P..

Nej nu ska jag packa väskan!

Ha dé!

Jag har ett tokigt sug efter....



önskar att det fanns en snäll själ (läs Henrik Stjernberg) som kunde trolla fram en åt mig!!! Eller finns det kanske någon annan snäll björn därute?!!

Rivna tapeter, jul, barn och nyår och sånt...

Om jag någonsin tröttnar på läraryrket så kan jag alltid satsa på att bli tapetrivare. Jag är ju så gott som proffs redan.

Imorn ska jag ta mitt pick och pack och åka till Karlskoga. Ska spendera natten hos familjen Grefve och sedan följa med William till skolan på tisdag. Det var ju meningen att detta skulle bli av i fredags, men vi flyttade fram det några dagar. Jag tänkte jag skulle åka förbi mammas jobb imorn också och leka lite med barnen där. Alltid lika trevligt!

Eftersom jag ska vara borta tills på tisdag kväll så kommer det inte bli något skrivet på arbetet förrän på onsdag och då gäller det att jag sitter ordentligt med det så att jag följer planeringen jag har lagt upp. Vill inte halka efter och känna stress under julen. Då ska det så gott som vara klart och jag ska kunna fira jul och nyår med gott samvete. Det är i varje fall mitt mål.

På tal om jul och nyår... just nu längtar jag tokmycket tills dess!!



Detta är mina guldänglar julen 2009.


Vi kanske får börja ställa väckarklockan även under helgen!

Det är heeelt sjukt vad sent vi vaknade denna söndagsmorgon. Eller söndagsförmiddag kanske man ska kalla det. Vågar inte ens nämna vad klockan visade. Vi får sluta dra ner vår rullgardin. Den mörkerlägger hela rummet så man tror att det fortfarande är natta när man vaknar till liv.

Om en stund styr vi mot Nykroppa. Far och mor Stjernberg önskar vår hjälp.



google.se



Krille: haha, jag trodde ju nästan att du hade skaffat en blogg. Ett perfekt namn och tema för en annars ju.. :) Är iallafall glad att Super Mario hade en bra kväll :).


En kväll med grabbarna!

Krille, Mange, Lilja och DC har precis åkt härifrån. Vi har spelat tv-spel hela kvällen. Krille for nu hemåt Kristinehamn, men de andra grabbarna gick vidare till köket. Älsklingen har tagit plats framför datorn och sitt älskade WOW och jag ska mysa ner mig i sängen och läsa. Dröjer nog dock inte förrän lampan släcks och jag sover.. :P..

Hoppas ni haft en bra lördag!

Godnatt PUSS

Och en extra stor PUSS med mycket kärlek till mitt hjärta. Tror han behöver det idag!!!


...

fan

Jag har en plan!

Fredagen den 19 november - bye bye Linnea

Fredagen den 26 november - bye bye Andreas

Fredagen den 3 december - bye bye Olle

Fredagen den 10 december (final) - Minnah

VINNARE = Jay 

Ja, men ska vi säga så då?


Varning till känsliga läsare!

Jag är sååå sugen på att se Saw 7. Saw är några utav de få filmerna som jag tycker är riktigt läskiga. Precis som SKRÄCKfilmer bör vara.



Iofs var ju min och älsklingens egna skräckfilm från Öland i somras riktigt riktigt bra också... ;)




Blända oss gärna med er stjärnglans!

Hjälp vad rastlös jag har varit idag. Jag har tvättat, tömt och fyllt diskmaskinen, vikt tvätt och pluggat dessförinnan, efter och däremellan. Dagen har varit så seg! Längtar tills imorn då vi ska till Karlstad och se grabbarna vinna över Lindås (det ligger mycket hopp i det uttalande).

Nu vill vi se grabbarna glänsa!!!



Bild från www.skoghallsinnebandy.se, omgjord av moi!

Lyckad shoppingtur!

Både jag coh Madde var superhungriga när vi kom till Bergvik igår kväll så vi gick snabbt igenom alla affärer och sedan satte vi oss på McDonalds och åt. Det var jätteskönt att gå runt i affärerna när det var så lite folk. Och nog kom jag hem med lite nytt till garderoben.



Förutom dessa godingar så köpte jag en skjorta från Carlings och två t-shirts från Jack&Jones. De sistnämnda var alltså till min karl. Tror han blev nöjd och glad. Vilket gör mig nöjd och glad.. :)

Nu ska jag börja läsa ännu en artikel. SUCK!!!!


Money, Money, Money....

Jag ser fram emot denna dag!! Shopping gör mig lite extra glad!! hehe
Fast då gäller det ju att jag hittar det jag letar efter och när det gäller skor så är det alltid lite extra svårt. Jag har dock förberett mig på att få lägga en slant. Måste ha lite annat smått och gott också... Jag får väl redovisa mitt shoppingresultat när jag kommer hem.. :)

Det finns ju så mycket jag vill ha. Jag skulle inte tacka nej till ett personligt pengaregn just nu...


Galet sugen!!!



(google.se)

?

När jag såg Vanita i Lyxfällan så tänkte jag: Men herregud!!

När jag såg Vanita i Bartenderskolan så tänkte jag: ...

Nej det är sant. Det blev helt blankt. Hon vill vara lite finare än alla andra, men är den som ser och beter sig som det största ? jag vet inte vad. Jag tycker nästan synd om henne. Hon har ju INGEN verklighetsuppfattning.
Ett plus ska hon väl ha för sin positiva personlighet, men det finns ju en gräns för hur man beter sig.
Vad säger hennes föräldrar om detta?


Fruktansvärt!

Mina tidigare tankar på att någon gång i framtiden göra ett ingrepp av detta slag är som totalt bortblåsta!!!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8136659.ab

Förvirrad är mitt namn!!!

Jag ringde till mamma för en liten stund sedan och mitt i vårt samtal kom jag på att jag skulle lägga in en bild hon skickade till mig tidigare idag. Jag börjar leta i på vardagsrumsbordet, i soffan, i hallen... efter vadå? Jo efter min mobiltelefon som jag håller intill örat och pratar med mamma i. Vadå förvirrad?!!

Det jag skulle visa var iallafall detta:



Supersnygga skor som jag genast blev avis på. Vill nog dock ha lite högre klack på mina så imorn ska jag ut och leta. Hoppas hoppas jag hittar ett par som faller mig i smaken!!!


Knåpat lite igen!

En liten förändring i bloggdesignen med temat vinter och jul. Har ju fått lite julfeelings nu på sista tiden så jag tyckte det var dags... ;).

PUSS

Nu kör jag tills det ryker!

Jag sitter och laddar inför att påbörja dagens skrivpass. Uppladdningen går dock segt så det bådar icke gott detta!! Ska strax trolla fram en kopp kaffe och sätta fart så det brinner i tangenterna.. :P



älskar när det är mösstider!!! ;)


Bara så otroligt onödigt!

När jag väl börjar surfa omkring och kika på kläder, skor med mera på internet så kan jag fasta i timmar. Det är INTE bra. I varje fall inte när klockan är såhär mycket och jag måste upp i tid imorn för att skriva på mitt underbara älskade examensarbete!!

Så nu GENAST går jag och lägger mig.


Det sa bara klick!

Klickade precis hem en klänning från Asos. En koboltblå liten tajt sak som jag hoppas ska sitta bra på mig. Nyårsklänning? Ja, vem vet! :)

Nu är det bara ett par nya skor som fattas. De planerar jag att hitta till veckan!


Jag säger som flickorna på Klitteholm: Ahmen shit alltså!

När jag får frågan vem som är min favoritartist/grupp så har jag alltid svårt att svara.... men här är iallafall en het kandidat...
(Klicka på bilden för att förså vad jag menar)




Branäs: Here we come again!!

För 6:e året i rad så ska nyår firas i Branäs. Bra pris, lagom restid och världens bästa gäng. Kan liksom inte bli bättre än så. Det är dock några nissar som faller bort i år (tyvärr), men då istället några andra som tillkommer (jippi).

Listan består hittills av namnen:

Ida-Marie: som i mig sjävl! 
Henrik: som i min sambo.
Tobbelias: som i min f.d. kombo.
Elin: vi skakar helst loss tillsammans!
Magnus: utan Mange, inget party.. :)
Madde: bästaste svägerskan är alltid på!
Krille: Krille fixar, ni vet. roligt att filuren ska med!
Nettan: saknade henne nyår 2009 så nu får vi ta igen det rejält.
Erik: äntligen har Nettan lyckats övertala honom!

Så väntar vi på besked från

Henk: räknar nästan med honom. och hoppas!
Robba: hört rykten om sälen, men man vet ju aldrig. roligare med oss ju!! :)
Sarfve: han har alltid mycket och många att välja mellan så vi blir nog bortsållade hehe.

Fan va roligt vi ska ha´t!!! Som alltid..:P



I jämförelse med 2009 ska jag i varje fall försöka tänka igenom min klädsel och min frisyr lite bättre!!! :P


Frisören inom mig!!

Jag skjutsade Sandra till salongen i Nykroppa idag. Madde skulle färga hennes hår och genast när jag klev in i salongen så blev jag lite extra lycklig. Visst har det med tjejerna att göra, men jag tror dessutom att jag saknar salongkänslan lite. När Madde plockade fram färgkartan så ville jag nästan gå in i frisörrollen och börja jobba. Saknar själva färgandet!!!

Dessutom blev jag påverkad av Sandras nerver inför färgningen och salongens inbjudande atmosfär så jag bokade en tid för färgning hos Helen den 7 december. Blev lite dumt för då har jag världens utväxt på Emmas partaj, men så får det bli!!!! Längtar iallafall!!! Ska bli roligt med lite nytt!!


Nervöst!

Okej första individuella handledningen idag. Hoppas hon inte tar fram sågen.. :S

Starkare kärlek finns inte!!!!

På fredag ska fasterhjärtat få banka lite hårdare och smälta lite extra när lillprinsen visar sina talanger i skolan. Jag ska följa honom en heldag och det ska verkligen bli sååå roligt. Nu längtar jag!! Jag ska försöka att inte göra bort mig så att han skäms över mig... hehe.. nej då, det ska nog gå bra.

När jag frågade William om han ville att jag skulle följa med nån dag så var ju såklart Mirandasessan snabb med att säga:

- Du får följa med mig!

Så självklart ska jag följa med även henne någon dag för att se hur hon har det på sin förskola.. :) 



Jag har så mycket kärlek att ge till dessa två att det aldrig kommer att räcka till!!!!


Det skulle kunna sluta hur som helst!

Nu känner jag mig sådär crazy!! Skulle kunna åka till ICA och köpa massa blekning och färg och slänga i håret direkt. Vilket till 100% skulle sluta i ren katastrof. Tur att jag ska till skolan imorn. Det stoppar mitt plötsliga infall. Måste ju kunna gå utanför dörren imorn. 

Jag känner bara att jag är i behov av en förändring. Vad sjutton ska jag göra?!!!!!

 

Mina knasiga infall..

Svar på kommentaren angående burgaren: Ja du Erik det gjorde den!!! ;)


Är lite sugen på att göra en förändring med håret igen.



Nått sånt här kanske?!!

Och som alltid när jag får sånna här ideér så vill jag genomföra dem NU PÅ STÖRT!!!!


Hittade lite gamla kort... detta bara älskar jag. Fasters älskade älskade goding!!!



Maybe I´m lovin´ it!

Idag har jag ett ovanligt sug efter McDonalds. Jag känner att en dubbelcheesburgare och en cola inte skulle sitta helt fel. Pommes kan jag hoppa över, men burgaren är väl det jag suktar efter mest just precis nu hehe. Ovanligt gällande mig att ha detta sug när jag sitter hemma och har annat att välja på. Vettja vad jag ska hitta på som kan kompensera detta sug då? :P




Ögonproblem

Jag har ont i mina ögon idag. Lite jobbigt att sitta och skriva vid datorn då, men jag måste ju jobba med examensarbetet. Får kanske leta fram glasögonen och hoppas de lindrar lite. Känns dock som att det är något annat som irriterar. Behöver kanske vila dem från skärmen och böckerna en stund. :P


Lyx i mitt hjärta!!

Jag hade en underbar dag med mamma igår. Vi tvättade fönster, bakade, klippte och färgade mammas hår, spelade kort, åt världens godaste middag och drack gott vin. Älsklingen hann också hem för att vara med på lite kortspel. Superskoj... :)





Oxfilé i pepparsås, klyftpotatis och en grönsallad. Ljuvligt gott!!!

Just nu sitter jag och färgar ögonbrynen. Sist blev det dock inget resultat alls så jag funderar över om det kan vara gammalt. Men testar än en gång och hoppas lite extra.. ;)

Fars dag idag så alla mina tankar går såklart till min egen älskade och saknade pappa. ÄLSKAR DIG!!
Dagen ska dock spenderas i Nykroppa tillsammans med familjen Stjernberg. Ser jag fram emot! 


Det kallas kärlek!

Katten Laban har busat rejält med mig denna natt/morgon. Han ville prompt att jag skulle gå upp med tuppen och ge honom mat och gosa med honom. Till slut fick han som han ville. Han fick mat, jag klappade lite på honom och sedan gick jag och la mig igen.



Jag har iofs svårt för att inte gosa med honom när han ligger och sover så han kanske bara tar ut sin hämnd hehe.

Nu ska jag dricka upp mitt te och sedan göra mig redo för att mamma ska komma hit. Vi ska börja med att åka till ICA och shoppa nått gott att äta till kvällen. Därefter har vi mycket planerat... :)


En underbar kväll med ett underbart sällskap!

Jensens böfhus i Örebro är verkligen att rekommendera. Sååå god mat! Och sällskapet var det bästa jag kunde ha önskat. Tack för en superkväll mina vänner. Och min älskling såklart!! Har det alltid super med er.. <3



Filmen var aningen seg i starten, men när den kom igång så var den riktigt bra. Lite förutsägbar kanske, men sånt tycker vi om hehe.

Nu blir det sängen. Natti Natti

Paus i studierna!

Jag har precis läst en artikel på 74 sidor och känner mig helnöjd. Jag har lyckats hitta litteratur som känns både intressant och helt rätt! Fan va gött!

Nu ska jag ta en liten paus från studierna, men bara en stund. Måste läsa så mycket som möjligt idag. Tänkte börja skriva lite på måndag. Det känns dock att man behöver dessa pauser. Ögonen står i kors efter timmar av fokusering på en text... :P

Älsklingen var också duktig och studerade förut. Nu har han dock fastnat vid sin drog igen...
























farligt det där... ;)


Jag tackar inte nej till denna helgens planer!! ;)

FREDAG: Middag på restaurang (minns ej namnet) och därefter Unstoppable på biografen tillsammans med Älsklingen, Jimmy och Milla. Kan knappast bli bättre va?!! Jag tycker då i varje fall det ska bli såååå mysigt! :)




LÖRDAG: Älsklingen har match så då kommer Mamsen och gör mig sällskap. Vi ska fixa hennes hår, tvätta fönster, baka och umgås. SUPERMYS!!!!


SÖNDAG: Farsdag-middag i Nykroppa tillsammans med min underbara familj 2.


detta är dock om jag lyckas resa mig ur sängen imorn bitti. jag har GRYM träningsvärk alltså. sjukt


Det är väl bara att testa antar jag!!

Omelett. Det är min middagsplan, men vad den ska innehålla det vet jag inte riktigt just nu. Vet att jag har lite bacon, men vad mer kan man ha i? Lite purjolök kanske? Rödlök? Jaja.. vi får se. Och mest spännande blir det ju med smaken såklart... :P


Det bara maler inom mig!!

Nu ska jag försöka koppla bort alla tankar på examensarbetet och bara ta det lite lugnt. Fixa lite mat och invänta Paradise.. :). Det är dock ingen enkel uppgift. Det kan jag lova er. Jag har en inneboende stress som definitivt inte vill flytta ur min kropp. Längtar tills den lagt sig lite! Just nu är det inte roligt!



Låtar som berör

Jag lyssnade på Mix Megapols önskelunch på vägen hem idag och när Tommy Nilssons "Öppna din dörr" följdes av Chicagos "You´re The Inspiration" så kom min känsliga sida fram och jag kunde nästan inte hålla tårarna tillbaka. Bra låtar det där hehe. 

Bjuder på en utav dem.. ;)
 


Bzzz Bzzz

Jag sitter här och hoppas på att det ska fortsätta vara uppehåll. Är inte särskilt förtjust i när det snöar när jag ska ut och fara med bilen. Nu är det dock härligt fint ute! Me like! Let´s keep it that way!

Jag hade såååå svårt att somna i natt. Äter, dricker, andas, sover, lever examensarbete just nu tror jag. Tankarna fladdrade runt som en bisvärm i natt och vägrade låta mig somna. När jag väl somnade så sov jag dock som en stock. Därför var det tungt att kliva ur sömnen när klockan ringde och jag var tvungen att dessutom kliva ur sängen. Vi får dock hoppas att denna dag för något gott med sig. Jag har planer på att hitta mer litteratur och dessutom ta en tur till platsen där jag ska hålla mina intervjuer. Allt för att ta mig ett steg närmre mitt mål. Veckorna går fort och därför gäller det att vara på alerten (hm...så låter det idag ja hehe).
Bin - Apis mellifera
google.se

Träning ska vara bra har jag hört.

Om ni ser mig imorgon och funderar över vad som hänt så kan jag här och nu berätta att min underliga gång eller mina knasiga rörelser inte har med någon skada att göra. Jag har bara tränat lite.. :P.. Det var längesen jag körde ett benpass så dagens pass kommer förmodligen hänga efter mig några dagar farmöver. Värst är det när jag ska gå i trappor. Då känns det i varenda liten sena.



"Kan vara psyksjuk"

Aftonbladet går ut med att den misstänkta serievåldtäktsmannen i Örebro "kan vara psyksjuk".

VA, ÄR DET SANT?!!!

Det hemska i detta är dock att det kan innebära vård istället för fängelse. Är vård verkligen straff nog?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8101851.ab

Rena paradiset

Jag hade lite långtråkigt en stund här och surfade omkring på de olika play-avsnitten som de flesta tv-kanaler erbjuder. Detta gjorde att jag fastnade på tv6play.se och Paradise Hotel Danmark. Hehe.. så nu ska jag kika på avsnitt 3 innan jag lägger mig och läser min kära litteratur. ;)
Paradise Hotel - Paradiset - ÅH VAD JAG VILL ÅKA UTOMLANDS!!!!



Dutti tjej!!

På fredag ska vi på dejt med Milla och Jimmy. Blir middag+bio i Örebro. Romantiskt va?!! Känns skönt att ha något att längta till. Just nu känner jag mig slö, instängd och stressad. Jag blir rastlös av att inte ha något annat än plugg att göra, det är grått och ser ut att blåsa kallt ute och jag är stressad över att jag inte vet vad jag ska göra härnäst vad gäller examensarbetet.

Jag ska dock snart iväg coh träna. Behövs!! Sedan blir det tacomys med älsklingen.

Hm... kanske ska vara duktig och läsa fram tills det att Henrik kommer hem och det är dags att dra. Att vara duktig är ju trots allt ganska bra... och ganska skönt i längden.. ;P


Kommer jag att klara detta?

Jag sitter REDAN i fullständig panik. HUR SKA DETTA GÅ???!!!! Sara, du ska vara glad över att du inte är här ännu ;). Nej då, det ska väl gå bra får vi hoppas, men just nu känns det bara som kaos i huvudet.

Jag beställde nya patroner för en vecka sedan ungefär och jag kommer säkert få beställa nya snart igen. Idag skrev jag ut en artikel på 23 sidor och fler kommer det att bli de närmsta veckorna. Dyra jävla patroner!

Nu fick jag lite ont i magen. Vettja om detta är en vetenskaplig artikel jag har bredvid mig?! Är det inte det så måste jag finna några sådana på torsdag. Minst 2 ska vi ha med i arbetet.

Nej jag kanske ska börja läsa artikeln då... den är ju på engelska så det kan ju ta ett tag. Pust och stön!



Värd många kyssar!!!

Det har varit en lång och intensiv (för hjärnan) dag på universitetet. Jag var supertrött när jag åkte min lilla biltur hem. Så klev jag innanför dörren och upptäckte att jag hade kommit hem till en nystädad och härligt doftande lägenhet. Det stod dessutom tillagad lax i kylskåpet redo för mig att värma när magen började kurra. Älsklingen väljer verkligen sina tillfällen med noggranhet. ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA!!!!


It´s time!

D-dagen har kommit då startgången på examensarbetet går av stapeln. Jag planerar att göra min bästa insats ever och spurta in i mål med ett stolt och lyckligt leende. Min handledare får agera blåbärssoppa-utdelare, energivare, så att jag orkar hela vägen. Så att jag får ny kraft när jag känner att det tar emot.
Hoppas denna dag blir en bra och mycket givande dag!!!! Jag behöver det för att höra startskottet.

I´m in love

Jag visste inte att man kunde bli kär i en tunn, ganska stel pappersremsa med färglös baksida. Tydligen hade jag fel.
Jag har blivit galet kär i en tapet jag bara MÅSTE ha. Så på tisdag åker jag och Henrik för att kolla in den lite mer. Kanske kan även han fatta tycke så att vi kan bjuda in tapeten till vårt sovrum?!!!

Plugghästarna gör sig bra tillsammans!

Nu har min älskling suttit i ca 2h och 20min med sin mattetenta. Hoppas det går bra!!!

Igår hittade jag några texter som eventuellt kan vara relevanta för mitt examensarbete. Ska ta med dem på måndag så får min handledare kika på dem! Jösses, jag hoppas verkligen vi får tydliga hänvisningar på måndag. Just nu funderar jag på vart sjutton jag ska börja?! Jag får nog börja skriva en lista med de funderingar jag har hehe. Men är ändå rätt taggad för att sätta igång får jag lov att säga. Det viktigaste är nog disciplinen och att jag tar pauser för att gå att träna. In med energi, ut med energi.

Halloween 2010

Kan du gissa vem som är utklädd till vad? ;)

  
  
  
  
  


Väldigt skumt och lite obehagligt på det!!!

Ja så vad hände igår?

Helt ärligt så vet jag inte, men såhär gick det till:

Jag satt vid datorn och arbetade med en skoluppgift. Skulle precis skicka ett mail då jag märker att internet har dött. Med en lätt suck så försöker jag få igång det igen, men eftersom det inte gick så beslöt jag mig för att fixa lite mat och hoppas att det hade kommit tillbaka när jag var klar. När jag kom in i köket så tog jag mobilen för att ringa min mamma. Då står det begränsad tjänst på skärmen. Jag startar om mobilen och fösöker igen. Nej det gick inte. Suckar ännu lite mer, tar min nu färdiga mat och sätter mig i vardagsrummet för att titta på Paradise Hotell. När jag slår på tv:n så finns det inga kanaler. Myrornas krig på varje kanal. Nu börjar jag bli väldigt irriterad.

Till slut knackade jag på hos en granne och det var samma sak med deras tv. Tydligen var det något fel med Com Hem... Men mobilen då? Jag har ju 3? Hur ofta händer det att två så stora företag får problem vid samma tidpunkt, samma dag?

Jag som är både mörkrädd och nojig av mig tyckte detta var lite olustigt. Det tog ett bra tag innan jag kunde försöka slappna av och då satte jag mig och läste i soffan tills min man kom hem 3 timmar senare. Så nu kan man säga att jag är i behov utav nya böcker... ;).



Jag har dock insett att jag måste köpa en bokhylla om jag ska kunna få plats med mer böcker. Det är böcker överallt här hemma just nu hehe.... Bokmal som jag är.. :P


Igår hände någt mystiskt...

... men det får jag berätta mer om senare. Nu ska jag iväg och träna. Japp, du hörde rätt. Nu kör vi igen!!!!!


Redo för redovisning

Japp nu har älsklingen suttit i soffan och tittat på när jag tränade på min VFU-uppgift som jag snart ska in och redovisa för gruppen, samt vår lärare. Han har ju läst min rapport så han rättade mig till och med vid ett tillfälle. Perfekt, då vet jag ju att han faktiskt läste rapporten ordentligt hehe. När jag kommer hem i eftermiddag så ska jag göra klart den sista uppgiften, skicka in den och sedan ta helgen. Underbart!! Hoppas bara jag blir godkänd på allt så att jag nu kan fokusera på det jag tjatat och kommer att fortsätta tjata om en tid framöver, nämligen mitt...




Lunchdejten...

...med Johanna var lika mysig som förväntad!!



Vad spännande det ska bli att se hur den lilla parveln ser ut!!!! ;)



Vilket rakt hår jag har... JAAAAA




I väntans tider...

Nu längtar jag till halv tolv. Är sååå hungrig att magen demonstrerar vilt. Har dessutom ett starkt kaffesug som jag måste göra något åt. Men jag är klar här i skolan så jag får väl gå och köpa mig en kopp strax. När maten är i magen och jag haft kvalitéts tid med Johanna så ska jag hem och plugga. Som tusan också då jag helst vill vara klar med allt imorn när redovisningen är över. Då tar jag nämligen helgen. GÖTT med långhelg... ;).

Vi är bjudna på kalas i Karlstad och visst lockar det med en skojsig kväll med vännerna, men så har det ju varit kalas två helger i rad nu så vi kanske borde ta det lite lugnt hemma istället. Mys i soffan? Å andra sidan så kan vi ju mysa precis när som helst!! Jaja vi får se hur det blir!! Det är ju trots allt bara tisdag än så länge!



rubriken passar ju både mig och Johanna, fast i olika meningar... ;) 


Ajajaj!!!

Jag fastnade med håret i baksuget på hårtorken. Det luktar bränt i hela köket. Och ont gjorde det vill jag lova!!!

Allting ordnar sig till slut!

I början av oktober skickade jag ett sms till en gammal kompis och grattade henne då hon fått en liten gosse. Idag insåg jag att jag hade skickat fel. En liten 6:a hade i min mobil blivit en liten 5:a. Man kan ju undra vem som fick den chockerande gratulationen. Men nu kom gratulationen fram till rätt person. Allting ordnar sig till slut!
NU, är det bannemej dags för mig att sova.

Universitetet, here I come!

Idag har jag pluggat från 10-18 med några få pauser för intag av mat. Måste säga att jag är nöjd över mig själv. 

Imorn ska jag tillbaka till universitetet. Är över en månad sedan jag var där, men det känns bara som en vecka. Vi har lektion som börjar klockan 9 och sedan ska jag luncha med Johanna vid halv tolv. Var bra längesen vi sågs så vi behöver tjattra ikapp lite och så måste jag ju kika om magen växt något. :) 

Nej det är inte Johannas mage, eller Johannas bebis fot... ;P