Imorgon mina vänner...

...är det den första februari tvåtusentio. Helt sick!!

Jag tyckte att jag nyss satt här i soffan och skrev inlägg. Timmarna bara rusar förbi.
Vi tog en liten tur ut till Bergvik idag och jag hittade både en klänning till helgen och en snygg skjorta till vardags. Tänk va lite shopping gör för humöret. Jag känner mig genast en gnutta lyckligare!!

Imorn och på tisdag ska jag läsa tills ögonen blöder. Iallfall om jag ska följa veckans momentschema samt listan på alla böcker som ska läsas och analyseras. Nog för att jag älskar att läsa, men när det blir en press på detta viset så kan man liksom inte njuta på samma sätt.

I fredags besökte jag salongen i Nykroppa för klipp och färg. Det blev lugg och en aningen ljusare nyans än sist annars blev det ingen större förändring. Feglirar lite nu eftersom jag hittat en frisyr jag trivs bra med. Men det är klart att det lockar lite ibland att hitta på något nytt. Jag tänker dock INTE klippa av mig håret nu när jag lyckats spara det så länge. Långt ska det bli och långt ska det få vara hehe. Får se hur länge jag lyckas hålla det. :P

Nehe vettja om vi ska dra några Friday Night Lights innan älsklingen måste sova och jag ska lägga mig och läsa.

 je t´aime mon amour





En härlig söndag för omväxlingsskull

Jag brukar avsky söndagar. Känna mig deppig, stressad och allmänt seg. Men idag skiner solen på en klarblå himmel, jag ska få umgås med några utav de jag älskar mest och jag känner mig lycklig. Det känns så himla skönt att vi går mot ljusare tider. 

Förra sommaren åkte jag och älsklingen ner till Hättälven och njöt såfort tiden och vädret tillät. En gång hade vi en heldag i den underbara miljön då vi hade med oss en picknickkorg med massa smaskigheter i. Det är verkligen ett minne som jag vill hålla fast vid och gärna uppleva igen. Jösses vad jag längtar till sommaren. Jag går in med den tanken att efter en riktig vinter kommer en riktig sommar.  Och denna riktiga sommar ska jag verkligen njuta av!!!


Tillåt dig att stanna upp, om bara för en stund!!

Vi tittade nyss färdigt på filmen The Road. En sorglig berättelse som verkligen får en att uppskatta mycket här i livet. Jag tror att vi många gånger tar saker och ting för givet. Vi lever ett rikt liv med mycket att vara lyckliga över och ibland måste vi stanna upp och uppskatta situationen vi befinner oss i och människorna vi har omkring oss.


Vissa dagar är verkligen bättre än andra

Igår kändes det som att jag skulle gå i tusen bitar. Idag blev jag hel igen.
Igår åt jag knappt någonting. Idag äter jag alldeles för mycket.

Temat för ikväll är KÄRLEK.


Fredagsmys

Att bli ompysslad är nog bland det bästa jag vet. Så det faktum att jag ska sätta mig i frisörstolen om ca 50 minuter känns helt underbart. Jag blir genast så avslappnad och njuter av varje stund.
Sitter och äter lite frukost för tillfället, men måste snart resa mig och göra mig resklar. Tänkte åka förbi Konsum och se om jag hittar något gott vi kan smälla i oss under fikastunden. Det är ju trots allt fredag idag... ;)...

Jo förresten..... sjukgymnastdramat har löst sig. Det ringde upp en supertrevlig kvinna som hade hört mitt meddelande och tyckte att vi kunde boka in en tid direkt. Tänk om fler människor var som henne då skulle världen vara mycket ljusare. Nu säger jag inte att den är mörk, men visst finns det människor som skulle behöva en skopa av denna positiva attityd. Även jag vid vissa tillfällen.... :P...


Jag behöver DIN hjälp!

Okej jag har två saker jag vill fråga om...

1. Jag är intresserad av att hitta nya modehemsidor med onlineshop. Jag har besökt dessa: Asos, H&M, Topshop, Bonprix, Ellos, Lindex, Halens, Laredoute, MissBella, Mandeldesign, Gina Tricot och Modezine. (eventuellt nån mer jag ej minns nu) 

Har du nått annat förslag än de ovan nämnda?!! Kom i såfall gärna med tips!!!

2. Jag har en lååååång lååååång lista med böcker att läsa denna delkurs. En utav böckerna är Harry Potter och de vises sten.

Har du, eller vet du någon som har, Harry Potter och de vises sten och som dessutom vill låna ut den till mig ett tag? Säg gärna till!!!






Slarvmaja är snällt benämnt!

Ibland blir man bara så fruktansvärt irriterad på sig själv. Jag har ju fått en remiss till sjukgymnasten och fick därför i förra veckan ett brev därifrån. Jag skulle ringa under deras telefontid (8.30-9.00) någon dag och boka en tid. Vilket jag självklart planerade att göra. Jag hade bestämt mig för att ringa idag eller imorn eftersom jag är ledig. Så läste jag på den lilla lappen igen och såg då att jag var tvungen att ringa innan onsdagen den 27/1 annars skulle mitt ärende avslutas. Onsdag den 27/1 var IGÅR. Så nu har jag lämnat ett desperat och aningen pinsamt meddelande hos deras telefonsvarare och ska ställa klockan imorn för att kliva upp och ringa dem på deras telefontid. Det kommer att bli både pinsamt och nervöst. Jag hoppas innerligt att det är en "besläktad själ" som Anne på Grönkulla brukar säga... ;)...


Otrevligt

Snö som vräker ner, oplogade vägar och stora farliga lastbilar som möter mig i sliriga kurvor. Det var ingen trevlig resa hem från skolan idag. Jag är väldigt glad att jag slipper åka in fler dagar denna vecka.

Vi är inne i ett riktigt filmstim, jag och min lilla clownfisk... ;-)... Idag tittade vi på The boat that rocked som bjöd upp till dans samt gav upphov till några härliga skratt. Nu tittar älsklingen på en dokumentär om doping. HELT SJUKT. Vuxna karlar som anser att doping är lika vanligt som att äta paj i Amerika. Kan inte ens förstå varför man vill se ut som de nu gör. Musklerna ser ut som inopererade klumpar. Inte naturligt och absolut inte snyggt, på nått sätt!! Uuugghhh

Nu ska jag besöka Anne på Grönkulla.


Läsa bör man annars dör man (?)

Lite drastiskt kanske... eller? hm...

Svenskakursen är igång och snart ska jag läsa några sidor i Anne på Grönkulla. När jag har läst och analyserat den boken så har jag bara 19 böcker kvar att läsa och analysera. Plus ytterligare några böcker jag behöver läsa inför grupparbeten m.m. Tur att jag tycker om att läsa... :)...

Vi tittar för tillfället på Funny People med Adam Sandler. Riktigt bra hittills. Känner dock att jag är lite rastlös. Blir lätt så när jag kommer hem så sent och vill hinna så mycket innan det är dags att sova. Jag har iallafall planer på att hinna plugga, titta på Paradise samt läsa innan ögonlocken faller ihop. Risken är dock att de gör det innan jag hinner allt detta. Är väldigt trött ikväll.

Imorn är det heldag i skolan igen och därefter tar jag helgen. Ska läsa, läsa, läsa dessa lediga dagar och så ska jag ju till Helen på fredag. Som jag längtar!!


Min helg är snart över...

Jag kom precis på att jag inte har gjort färdigt mitt "året som gått" inlägg. Jag har totalt glömt av det. Får försöka ta tag i det nån dag snart så det blir färdigt innan 2010 går mot sitt slut hehe. Nä...men det kommer jag lovar!! :)

Efter Paradise hotel som just nu rullar på skärmen framför mig så är det min tur att rulla i säng. Råkade somna en liten stund under dagen så vi får väl se när jag lyckas somna..:P.. Inte bra, men bra jäkla gött med powernaps!! hehe


Motivationen gick och gömde sig.

Fy fan va låg min motivation är just nu. Har laddat hela dagen för ett core-pass klockan 18.30, men nu känner jag mig inte ett dugg sugen längre. Ska ställa mig på crosstrainern och sedan göra egna styrkeövningar istället. Inge sugen på det heller, men då slipper jag iallafall knalla bort själv till träningslagret. Bränner ju iofs lite mer på detta viset så det är ju positivt.

När jag har tränat klart och duschat så ska jag och älsklingen tillaga Rödspätta under dilltäcke och sedan njuta av denna rätt framför Couples retreat. En film jag längtat efter att få se!! Hoppas den nåt upp till mina förväntningar!!

Nej dags att röra på fläsket.


Nu ska jag komma i form

Nu har det äntligen börjat skramla i bössan igen. Och det första jag ska gör är att köpa nytt träningskort. Hoppas på spinning i veckan tillsammans med Elin och sen eventuellt några core-pass. Tror bestämt det blir Core ikväll.

Annars händer det inte speciellt mycket just idag. Ska hämta lite böcker på biblan, tanka upp bilen tills imorn och läsa lite. Kursstart imorn då och det känns faktiskt väldigt skönt!! Ska dessutom med glädje hämta ut tentan och än en gång få njuta av att jag klarade det hehe.









Gårdagen

- Jag gjorde stan med Linda, hittade nada... :(..
- Jag, Brorsan, Wille och Miranda åkte bob och tefat medan Älsklingen "kryckan" Stjernberg och Linda tittade och skrattade åt oss.
- Vi myste med barnen.
- Äntligen fick jag min efterlängtade sushi.
- Vi spelade TP, Upp till bevis, Yatzy och Racko.
- Dagen och kvällen var jätterolig, mysig, samt gick alldeles för fort som vanligt när man har det trevligt.

Idag ska vi tvätta. Hur det känns? BLÄÄÄÄ!!!!




Vad har jag gjort?!!

Johanna ringde mig och var helt förtvivlad. Det var jag som hade kollat hennes tentaresultat igår kväll och när hon själv gick in och tittade i morse så visade det sig att jag hade tittat på fel resultat. Hon hade inte fått G, hon hade fått U och detsamma gällde mig. Nu måste vi göra en omtenta!


















TUR ATT DET BARA VAR EN DRÖM!!!




Ikväll ska vi ha myskväll hos familjen Grefve med mat och spel.

Ha´t bra mina vänner!!


Helt jävla otroligt!!

Just nu studsar jag upp och ner av glädje. Oväntat höga poäng och ett VG ligger till grund för detta studsande. FY FAN VA GÖTT!!!!!!!!!!! Vilken jävla lättnad!!!!!!!!!!!!!
Detta är trots allt tentan som jag med brännande tårar bakom ögonlocken i flera veckor har haft världens ångest inför. VÄRLDENS ÅNGEST. Jag upprepade upprepade gånger att jag aldrig kommer att klara detta!!

Och Johanna.W gumsan klarade det också.... GRATTIS GRATTIS GRATTIS!! Johanna. E-J, Cissi och resten av tjejerna har jag inte hört nått om än, men jag hoppas av hela mitt hjärta att de också klarade det. Vilket jag tror.. ;)...

LYCKA!!!!



Fredagsmatch på G

Tror ni att resultatet på tentan läggs ut snabbare om jag går in och tittar oftare??? Nej trodde väl inte det. Jag vet ju att den förmodligen inte kommer att vara rättad förän nästa vecka någon gång, men jag är ju så ivrig att få veta hur det gick. Önskar så innerligt att jag har klarat det så jag kan slappna av och fokusera på nästa kurs!!!!

Nu ska jag sminka mig. Det är innebandyfredag, men med älsklingen bredvid planen istället för på. Stackarn kommer vara frustrerad över att ej få hoppa över sargen och kämpa som han vanligtvis gör. Men han får försöka peppa de andra grabbarna istället. Jag tippar på vinst idag!!! :)


Soft alltså!

Jag kom precis på vår älskade Stina med att sitta och softa i sin kattbur...haha




OMG som Madde brukar säga.. ;-)

Laban "tassade" lite på mig i morse (som alla andra mornar) och tyckte att det var dags att vakna. Men med mörkret som omslöt mig så valde jag att ignorera honom så att han skulle gå sin väg och jag kunde somna om. Det fungerade i den mån att han gick ifrån mig, men han lyckades istället väcka Henrik som då klev ur sängen för att besöka toaletten. När han kom tillbaka tänkte han snällt stänga dörren om mig så att jag kunde få sova i fred. Jag var ju dock vaken och ville ha en morgonkram så jag ropade in min sambo och fick vad jag önskade. Jag frågade då var klockan var (min chansning var högst nio). Min älskling svarade då att klockan var



OH MY GOD

Vår rullgardin är ju alldeles för bra! Det är nog tur att vi har en sån envis misse trots allt. Tack Laban bus!!


Jag har syndat!

Jag kunde inte motstå älsklingens förslag på att vi skulle baka en kladdkaka. Så idag har jag tagit mig en bit utav sockerbomben. Jag var sugen och det smakade gott så jag låter den passera utan dåligt samvete. Tänkte (försöka) vara duktig imorn efter frukost och ta ett pass på min vän crosstrainern. Har ju min överraskningsgåva från Henrik som kan underhålla mig under tiden. Då går det liksom smidigare, slipper jag höra min egen andning.


Visst är den väl snygg min ipod? :).. Rosa precis som de ska va!!

Nu ska vi krypa ner i vår nybäddade säng... Natti Natt

 


Dansstädning på g (?)

Både jag och älsklingen älskar när det är rent och snyggt här hemma. Vi älskar däremot inte att städa. Så idag när vi har våran städdag så funderar jag på att anamma Linas dansstädningsidé. Hon visade några snygga moves igår som absolut skulle kunna göra det hela lite roligare... :)... Om inte annat så är det roligare just av att se varandra utföra dessa steg och rörelser hehe.

Efter detta kan jag säga att vi gjorde en Lina nummer 2. Jag har nämligen gjort en Lina en gång tidigare, dock en något otrevligare upplevelse än dansstädning. Min förebild? hehe



Åh till veckan börjar en ny kurs. Det känns faktiskt väldigt skönt. Nog för att jag tycker matte är ganska roligt så räcker det för nu. Det blev lite mycket i slutet kände jag. Och än vet jag ju inte om det gick vägen.
Svenska är vad som väntar. Har en jädrans massa böcker att låna och läsa, men en sak i taget. Att närvara vid kursstarten brukar vara en bra första idé.


Äntligen var det över

Nu är jag hemma igen. Det kändes förvånansvärt bra efter tentan. Kan betyda att jag gjorde allt alldeles för snabbt och alldeles för fel eller så har jag faktiskt lyckats lära mig mer än jag tror. Det återstår att se när resultatet kommer.

Nu ska jag och älsklingen laga mat. Sweet chili kyckling ska vi testa idag. (gårdagens rätter var förresten mycket goda)

Nu gäller det!

Vem sjutton kom på idén att lägga en tenta på eftermiddagen? Nog för att man då hinner sova lite längre och på så sätt känna sig lite utvilad. Men nerverna blir ju dessto skakigare. Man hinner ju tänka så otroligt mycket så att kortslutningen kommer innan tentan. Inte bra!!
Ska sminka mig, äta lite och sedan sätta mig i bilen. Försöka slappna av och hoppas på det bästa.

HÅLL TUMMARNA FÖR MIG ATT DET SKA GÅ BRA!!!! DET MÅSTE GÅ BRA!!!!






Sparar koncentrationen tills imorn.

The timetravelers wife rullar på tv:n framför mig, men koncentrationen är inte den bästa. Ni kanske kan gissa vad jag tänker på? Javisst. Tentan!! Konstigt vore väl annars va? Men nu finns det faktiskt inte mycket annat jag kan göra för att förbereda mig. Jag har pluggat som tusan inför denna tenta och kan därför inte göra annat än mitt bästa och hoppas på att det räcker.
Klarar jag denna tenta så måste jag nästan fira. På ett eller annat sätt... :)....
Älsklingen hade matteprov idag så vi får fira tillsammans om vi lyckas få godkänt.


Vi testar nya saker!

Idag ska jag och älsklingen följa mitt matschema från viktklubb. Så till lunch serveras det Fiskgratäng under sufflétäcke och till middag njuter vi av en Gratinerad löksoppa. Mycket spännande...:)... Fick tillfälle att handla mycket som vi annars aldrig använder oss av i matlagningen. Varor som palsternacka, lagerblad, timjan, matlagningsvin m.m. Känner mig nästan som en kock med så mycket spännande ingredienser hemma.




Viktklubben och jag

Jag nämnde ju aldrig min första dag som viktklubbsmedlem. Nu känns det bra. Äntligen är jag på gång. Jag ska bara inhandla lite matvaror och träningskort, sedan är jag fit for fight.
Dagens matintag blev lite för dålig, men träningsmässigt så fick jag in 40-minuters promenad på schemat. Underbart!!! Snart kommer denna rumpa mista en del av sig själv. Sorry, men så är livet!


Invalido

När Prinsen kom hem från sin lilla Visbyresa och tog av sig lindan på sin onda fot så insåg vi direkt att denna borde undersökas utav en läkare. Så vi satte oss i bilen och styrde mot Karlskoga och akuten. Där har vi spenderat över 4 timmar denna afton. Rullstolskörning/åkning, röntgen och massa tv-tittande samt flum. Men inte i onödan TYVÄRR. Det visade sig att prinsen har en fraktur på ett ben i sin högra fot. Inget gips, men lindat och kryckor, samt ingen träning i minst tre veckor.

Tro mig dock när jag säger att det är nästan lika synd om mig som det är om honom. Inte bara för att jag nu får serva honom med vad han nu vill ha, utan främst för att den rastlöshet han får när han ej tränar är fruktansvärd. Hans liv bygger på innebandyn. Utan den är han som en liten pojke instängd i ett tomt rum utan leksaker.

Det är synd om oss!





Imorn ska jag göra ett sista ryck med matematiken innan tentan. Sedan är det bara att göra sitt bästa och hålla alla tummar och tår som finns på kroppen. Håll gärna era med för ännu lite ökad tur.



KOMMENTERA MERA

Nu ber jag DIG att komma med boktips. Låt tipsen hagla bara... :)...


Hemma i soffan

Började bussfärden med att prata i telefon med Mamsen, sedan läste jag i den boken som för tillfället har min uppmärksamhet: Prins Annorlunda av Sören Olsson och hans fru Yvonne. Mycket bra bok om deras liv tillsammans med sonen Ludvig som har Down Syndrom. Har bara några sidor kvar nu tyvärr så jag måste börja leta i mina hyllor efter nån jag inte har läst. Kan dock bli svårt. Jag och Mamsen får skicka efter lite nya istället.

Hur som helst så är jag iallafall hemma nu. Känns skönt även om det är aningen ensamt!! Ska spendera denna söndag i soffan framför program som I en annan del av Köping och Blåsningen.

Åh nu ringde älsklingen också. Han kände sig ganska nöjd med lagets insats i kvällens match. Detta trots att de förlorade. Och skadat foten hade han lyckats med dessutom. Inte bra. Han skulle ha varit hemma nu så jag kunde ta hand om honom...hehe.



En rolig lördag har passerat

Bloggar från Rådmansgatan i Karlstad. Sitter i Maddes soffa efter några timmars vandrande på stan. Hittade faktiskt lite smått och gott. En klänning, ett skärp, en kavaj, mascara, ögonskugga, fickkalender. Ja jag tror det var allt. :)... Nöjd? Jajemen!! Fick dessutom i oss lite god mat på Kebabhouse. Yummi! Ska fara hemåt om lite mer än en timme. Hem till katterna. Mys! Synd bara att inte älsklingen är hemma. Längtar efter en så där underbar kram som bara han kan ge mig!!

Gårdagen gick fort som tusan förbi. Vi såg den spännande matchen mellan Karlstad-Linköping, besökte IKEA och blev sedan bortbjudna till Nettan och Erik för jättegod mat och massa wii-spelande. Superkul verkligen!!

Älsklingen och hans kära laggrabbar ska snart spela match mot Visby. Jag önskar att jag kunde se den, men det blir lite väl långt att åka hehe. Får följa den online istället och hålla tummarna på håll.

Kom igen nu hjärtat, visa vad ni går för!!


One more chance

Tredje gången jag försöker skriva ett inlägg. Nu blir det i punktform...

- shoppingsugen
- inskriven på viktklubb.se (fr.o.m måndag)
- lugn hemmakväll med god mat och vatten, INGE LÄSK
-
Saw VI var grymt bra, längtar tills Saw VII släpps



- Lunchdags
- Lunchen följs av en promenad i det vita
- Klockan är nu snart 13.50 och jag kommer att kopiera denna text för att slippa skriva om igen. Intressant att se om det ska bidra till att jag därför lyckas.
- Ha en underbar fredag


Biiiiiiip

F*n i h*lv*t*s j*vl* sk*t.

Hade jag varit på tv så hade ingen hört ett ord vad jag sagt idag. De skulle ha censurerat minst vartannat ord i varannan mening. Dessa ekvationer gör mig alldeles galen. Jag svär och surar ena stunden, nästan gråter i andra och ler i tredje. Har nog aldrig oroat mig så mycket för en tenta, men då har jag heller aldrig pluggat så mycket som inför denna. Jag tar vad jag får in tills det är dags. Då måste jag ju i varje fall ha något att komma med.

Va underbart när detta är över så att jag kan få tänka, prata och skriva om nått mer positivt!!

Positivt är då INTE Grannfejden. Eller rättare sagt människorna som deltar i programmet. Orka gå och bråka med sina grannar om massa struntsaker. Bara för att skulle jag nog vilja påstå. Vore jag en utav de parterna så skulle jag nog hellre flytta!!

Eller så skulle jag skicka denna bild till den andra parten. Det skulle nog skrämma dem tillräckligt!


Viktklubb.se

Nu har jag kikat lite på nätet och hittat en sida som jag tror skulle passa mig. 298 kr för 3 månader och sedan förväntar jag mig min smala kropp tillbaka. Jag kan sätta mig i soffan med en godispåse och vänta medan experter tar sig an min kropp! Nej då jag bara skojar. Jag vet att det är mig det hänger på, men med en smula pengar och lite tips, stöd och råd så tror jag att det skulle bli lättare. Till och med lite roligare.

Man fick skriva in hur många kilo och när man ville ha sitt måldatum för dessa. Enligt den beräkningen trodde de att jag skulle kunna gå ner mina kilon tills slutet av februari. Ja med det är ju strålande... :)... Får peppa min självdisciplin, ta ett snack med älsklingen och tänka över saken lite innan jag anmäler mig. Men taggad det är jag mån tro.

Det som ska bli mest intresant är att se det mat- och träningsschema som sätts ihop till mig. Genom det lär man ju förstå hur onyttig man egentligen är. Eller om man kanske äter ganska bra mat fast i fel mängder vid fel tidpunkt? Ja hur som helst blir det intressant att få svar på. Ska försöka locka med mig min kära mor så kanske vi kan peppa varandra. :)...

När jag lyssnade på Mix Megapol i morse så berättade Adam att en forskare sagt att mycket sömn kan minska risken för övervikt. Det tycker jag låter helt fantastiskt. Jag köper det rätt av och tänker nu därför ta mig en liten tupplur... ;)...


Ingen pli på Ida-Mi

Så gick det med det. Jag är fortfarande vaken... fastnade i böckerna. Vilket iofs aldrig är negativt, men det är ju en dag imorgon också.

Jag har kommit fram till att jag verkligen måste köpa mig en kalender nu. Det blir mer och mer planer framöver som måste skrivas ner. Frisörbesöket, matcher som ska ses, tentor, fester jag planerar att gå på. Ja det har jag nog förresten bannemej glömt av att berätta. Sara överraskade mig med ett gulligt sms häromdagen där hon bjöd in till 25-års fest. Kalaskul tänkte jag och svarade direkt att jag kommer. Den 6:e februari går den av stapeln i mitt kära Karlskoga. OMG va det va längesen jag gick ut där. Och med dessa tjejer dessutom. Så det är en plan jag ser fram emot att föra in i min kalender. :)...

Nej nu svamlar jag iväg här också. Dags att hoppa i säng nu då. Ska slänga mig i duschen direkt imorn bitti vilket jag kan tänka mig behövs för att jag ska vakna till liv. Men efter några få timmar i skolbänken tar jag HELG. Underbart!!! Helgen sträcker sig denna vecka från torsdag klockan 11 till onsdag klockan 14 då tentan ska skrivas. Så största delen av min långa helg ska innefatt plugg. Dock går lördagen åt att titta på innebandy i Karlstad samt mysa med Madde. Sover hos henne tills på söndag så vi får väl se vad vi ska underhålla oss med. Bio var på tal tidigare i veckan och det är ju aldrig några fel..:P...

Men jag är ju omöjlig. NU MÅSTE JAG SOVA!!








Lite i taget

Ny header, men jag vill ju ha det i mitten för sjuttsingen. Hur gör man då?
Och snön får vara kvar en liten stund till.

Jag och älsklingen åt precis en varsin hemmagjord räksallad och nu är vi båda TOKgodissugna. Vi har en liten påse godis i ett skåp i köket, vi har dessutom popcorn. Men nej.... nu blir det en kopp te med lite honung och inget sötare än så.

Jag ska absolut inte bli sen ikväll för imorn är det skola igen. Vi ska gå igenom repetitionsövningar och jag hoppas verkligen att det ska bli ett bevis på att jag förstått iallafall lite av det vi gjort denna delkurs. Håll tummarna för mig!


Mot ljusare tider

Julhelgen är över, julsakerna ska plockas bort... ja då är det väl dags för en ny design igen då. Och ideérna sprutar som vanligt. Och som vanligt blir det förmodligen aldrig så bra som min inre bild hehe. Förstår aldrig hur jag ska få till det där "lilla extra". Men men... förhoppningsvis blir det väl någorlunda. Ska sätta fart alldeles strax så resultatet lär bli synligt inom en snar framtid.

Ja just.... jag har ju bokat klipptid hos Helen nu. Fredagen den 29:e klockan 10 ska förvandlingen ske. Hehe... nä jag skulle väldigt gärna göra något nytt, men nu har håret växt så och jag är väldigt nöjd med färgen så det får nog bli en helt vanlig utväxtfärgning och toppklippning. Tråkigt kanske, men också det bästa för nu. Blir skoj att träffa Helen också. Hon har en förmåga att göra mig på bra humör. En egenskap som är guld värd och önskvärd av andra (bl.a. mig hehe).

Nej som sagt... nu börjar designpysslet...



Ack, shit och aj förstår ni!

Sannolikheten att jag med stor sannolikhet skulle klara av sannolikhetsuppgifterna på tentan är utan beräkningar INTE STOR. I vissa fall klarare jag uppgiften galant, i nästa får jag skriva ett enda stort frågetecken. Jag tror jag får studera träddiagram i helgen.

Fan va godissugen jag är. Har inte rört nått som stavas sötsak eller läsk så jag hoppas att detta sötsug snart ska sluta upp. Tills dess får jag väl fortsätta att knapra morötter och äpplen. Min älskling Gott&Blandat får hålla sig borta ett tag till hur mycket jag än längtar efter honom.

Nu ska jag och min kära huvudvärk gå till sängs. Ingen charmig sängkamrat, men som tur är ligger älsklingen bredvis och väger upp mysigheten.



Tjejen på bilden SKA GÅ NER I VIKT....(helst igår..:P) Och snälla bry er inte om alla granna färger, konstiga uttryck och galna tecken... jag vet inte vem som styr mig!! ;)




Mästare i matte?

Mästarnas mästare för i år hade premiär idag och min favorit hittills är Holm (såklart hehe). Blir nog en intressant serie att följa detta. Dock var upplägget aningen annorlunda än vad jag förväntat mig. Trodde det skulle vara tävlingar mest hela tiden, men det är mycket annat också. Intressant dock då det handlar om deltagarna i då och nutid.

Annars idag så har jag varit i skolan på en helt onödig lektion om nån frågar mig!! Och så har jag hunnit sova middag samt pluggat matte i flera timmar. Behöver ägna en stund varje dag till matematiken för att maximera mina chanser att få godkänt på tentan. För godkänt vill MÅSTE jag ha!!


Nyttigt mys

Tobbe och Elin gjorde oss sällskap i soffan ikväll när innabandymatchen startade. Och nyttiga som vi nu ska försöka vara så bjöd vi på kaffe, te och morötter med dipp hehe. Och jag tror minsann det uppskattades :)... Men JÖSSES va godissugen jag är nu!! GALET!!! Jag och Elin suktade efter Gott & Blandat under reklampausen och Tobbe var nära på att åka för sin flickas skull. Tur var väl att han inte gjorde det för då hade det blivit ännu svårare att låta bli. Finns det inget så kan man inget äta.

Nu tittar jag på Paradise Hotel och sedan blir det sängen. Sannolikhetslära imorn som jag tyvärr måste in på. Men efter det är det bara torsdag förmiddag kvar iallafall. Underbart!! Sedan blir det långhelg med massa matteplugg. Ska tillbaka till skolan nästa onsdag igen och då för att klara tenta nummer två som också är det allra sista på hela kursen. GÖTT!


Idioter, förkylning, magsjuka och Lilla Anna. Finn tre fel!!

Det finns de som har alldeles för bråttom i trafiken och så finns det de som rent och enkelt är dumma i huvudet. Om ni inte är rädda om erat eget skinn så kan ni ju i varje fall tänka på oss andra. Jag är i varje fall rädd om mitt. Och jag tror nog att dessa idioter är rädda om sitt eget liv de med, men de tycks tro att de är odödliga. Onödigt och otäckt.

Sedan är jag fruktansvärt irriterad på ytterligare en sak. Jag skulle börja mitt nya liv idag. Det är ju måndag, skolstart så förkylningen hade jag räknat med skulle försvinna i och med detta. Den har ju faktiskt plågat min kropp i en hel vecka redan. Men nej då, än är den kvar. Har sovit sedan jag kom hem och huvudet är TUNGT. Får anagligen motvilligt strunta i träningen idag för att förhoppningsvis ta tag i det senare i veckan. Vilken besvikelse. Man känner sig så misslyckad när man ändå tänkt vara duktig. Fick jag för den ambitionen.

På tal om sjukdomar så känner jag dessutom att magen virvlar lite. Kan dock vara inbillning och endast det då brorsan hörde av siog förut och berättade att Wille har fått magsjuka. Samma Wille som faster Ida-Marie inte kunde låta bli att pussa på igår. Men lite magsjuka för några pussar kanske är helt okej? Kanske!! hehe

En sak att vara glad åt är iallfall dagens otippade men mycket välkommande kommentar. Tack Anna.. :).. (en utav familjen Ryheds många diamanter)









Måste få svära av mig lite

Fy f*n för skolstart imorn. Som jag sa till älsklingen tidigare så är det inte själva lektionerna som är jobbiga för det är skönt och roligt att göra nått om dagarna, nej det är denna fruktansvärda pendling. Såååå trött på att resa fram och tillbaka. Imorn blir det att ta bilen, men sedan måste jag köpa busskort för annars blir det för dyrt. It sucks!!!

Nu ska jag äta soppa, titta på "En annan del av köping" och sedan sova. Behöver all sömn jag kan få för känner jag mig själv så är jag som ett levande spöke imorn. Och det är varken kul för mig eller min omgivning.. :P..

Godnatt alla söndagstroll




Partypics

Vi startade gårdagen hemma hos oss. Sedan fick vår kära Fripp ta på sig handskarna, hämta bilen och köra oss till Familjen Ryhed. Ett varmt välkomnande och en härlig skara med folk satte snabbt in oss i rätt stämning. Rya och Jompa fick sina presenter och en skål (som även tilldelades Robba som fyller på tisdag). Hasse spelade fiol, Rya spelade piano, Gurra spelade ja... nått intrument av nått slag hehe.... och senare sattes banditrockmusiken igång. Cidern, Ölen, Shotsen, Skratten och Samtalen (Anna, Helena, Elin, Sofia, Sanna och Carro...om jag inte är helt ute och cyklar med namnen.. :P....skapade en underbar samling av gulliga tjejer som gjorde kvällen ytterligare lite bättre). Kvällen avslutades med en promenad ner till grillen och sedan hem. Mina ben var som isbitar och det tog lång tid innan de hade tinat och jag kunde sluta skaka under mitt täcke. När väl det var över så slocknade jag som en stock.

  

   
  

TACK FÖR EN SUPERTREVLIG KVÄLL FAMILJEN RYHED... ;)....



 

Får jag lov?

Let´s dance underhåller mig just nu och jag känner fortfarande att jag tycker det skulle vara jättekul att vara med. Jag skulle förmodligen ramla och göra bort mig totalt, men det vore kul att testa!!

Nu måste vi klä oss varmt och gå ner på stan. Har böcker som MÅSTE lämnas in och så ska vi göra ett litet besök på systemet. Kanske att vi kan hitta nått spännande där? :)...

Haha sitter nu och skrattar åt Bygglovs-Wille... fan va duktig han var ändå. Släppte loss som bara den!!

Och gissa vad min stora fundering är idag.... jag ger er några ledtrådar...

1. Det är lördag
2. Det är fest

Javisst... VAD SKA JAG HA PÅ MIG IKVÄLL?

Ska vi promenera till kalaset så får jag nog ta termobyxorna... men hur sexigt är det på en skala? :P... hehe

ps. förkylningen vill INTE gå över. Tänkte att lite alkohol och härligt sällskap skulle göra mig bättre!!





Min fredag går mot sitt slut!

Det gick inte riktigt som vi hoppades ikväll, men de kämpade bra iallafall grabbarna!!

Jag är superdupertrött så tänderna ska poleras och sedan väntas sängen...sömnen...drömmen.

Imorn blir det tydligen kalas. Rya 20 år och Robba några år äldre... ;)... hehe... Det är ju värt att firas!

Godnatt mina vänner!!!


"Robin Hood tekniken"

2010 ska bli mitt år!

Det har jag läst på flera ställen nu och ja jag får väl slänga till med det jag med då. För nu måste jag ta tag i allt som kallas träning, sunt liv och lyckliga stunder. Det får vara slut på stress, ångest och dåligt självförtroende. Jag vill vara på gott humör, känna mig nöjd över mig själv och sluta ha ångest för minsta lilla fel på kroppen. Nu ska jag sätta fart på träningen, börja dricka mer vatten och äta mindre skräpmat.

Det roliga med detta beslut är att det alltid är så lätt att ta det när man är genomförkyld. För jovisst... när jag blir bättre DÅ... DÅ SÄTTER JAG FART. Synd bara att farten är så låg även när förkylningen är över. Skulle behöva ha något som motiverar mig. En morot av något slag.

En annan sak med att försöka nå det mål jag nu har satt upp... ja det är ju att det går inte bara att ta bort från vissa delar av kroppen. Nej börjar en kroppsdel förminskas ja då hänger även andra på. Min kropp skulle gärna få anamma "Robin Hood tekniken". Att ta från de rika och ge till de fattiga. Eller varför inte helt enkelt jämna ut lite bland befolkningen och ta från de rika och ge till de fattiga.

Låt mig visa genom bilder för att få er att förstå mer...

Ta från de RIKA:
och ge till de FATTIG:
    


ELLER ETT BÄTTRE FÖRSLAG

Ta från de RIKA:
och ge till de FATIGA:

Det är minst sagt orättvist här i världen!!



Stress är min vardag

Godmorgon, idag är det fredag. Sista helgen på julledigheten och JA det har gått lika fort som alltid. Svisch så möts man av vardagen igen. Och det värsta är ju att det startar med en jädrans trälig stress inför tenta nummer 2. Som jag dessutom knappt fattar ett skit utav om jag ska utgå från de övningstentorna vi fått. Ajsingabajsinga, hur ska detta gå? Ska jag verkligen behöva göra en omtenta?!!! Nej, jag ska verkligen försöka undvika det så gott jag kan. PLUGGA, LÄSA, LÖSA får bli mitt nya mål.

Idag måste jag skriva på min rapport (om ingen frivillig ställer upp och skriver den åt mig???) och sedan är det match ikväll. LFIBK - Karlstad. Otroligt spännande match som förhoppningsvis slutar bättre än deras senaste möte!!


Stundvis effektiv

Jag sitter och tittar på fyran och skäms åt alla inblandade i detta program som sänds. Vet inte ens vad det heter, men det är Gynning som hjälper singelkillar att hitta en tjej. Ja jo nu kom jag på vad det heter... PINSAMT!!

Jag satt ett bra tag tidigare med att föra över bilder, ordna dem i mappar och spara dem på min externa hårddisk. Att skriva och ladda upp dem här får dock ske en annan gång. Kom mitt i allt dolande på att jag har en rapport att skriva och skicka in. Satt med den i en liten stund och sedan fick det bli tv:n. Förkylningen sätter sina spår så koncentrationen är inte långvarig även om jag anstränger mig. Att zappa bland kanalerna känns ansträngande nog just nu.

Åh VIKTIGT.... nu hörde jag precis att "En annan del av köping" börjar igen nu på söndag. I LIKE IT!!!


Som jag har väntat!!

Min nya dator har kommit hem. Underbart att få knappa på min egna lilla laptop igen. Känns som att vi kommer att trivas mycket bra ihop. Ingen serviceberoende mojäng denna gång!! Det är i varje fall vad jag hoppas på.

Jag sitter och funderar på om jag ska börja på mitt 2009-inlägg. Kanske att jag måste kolla igenom kort, kolla almanackan och se igenom mitt minne innan. Det är ju lite jobb det, men roligt samtidigt. Ja jag sätter nog igång nu så får vi se när det färdiga resultatet kan visas upp. Risken är att jag sitter hela natten med detta om jag väl får fart hehe...

Ha en bra tosdag så hörs vi kanske senare om lite får lite tid över.. ;)...


?

Nyss hade jag flera saker att se fram emot.... nu vet jag inte längre vad det egentligen finns att längta till. Inget verkar bli av... någonsin inom en snar framtid. Dagarna bara passerar och hoppet växer sig starkare. Hopp ska vara något positivt har jag hört, men ibland tror jag på det motsatta.


Ja vad ska man göra?!!

Jag är sååå hungrig. Älsklingen ska komma hem med mat direkt efter sin träning. Det tråkiga är att den startade för 10 minuter sedan (skrivet 19.40).... väntan blir låååång. Därför kommer nu ett lagomt ansträngande resultat av mitt första tidsfördriv. Mitt andra tidsfördriv kommer att ske i soffan och stavas television. 

Årets bästa dryck: Coca Cola
Årets bästa godis: Gott & Blandat (minus lakritsen)
Årets äckel: 
Årets bästa konsert: En utav alla jag missade.
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Opererade mig (inget värre än att jag skar bort en leverfläck haha) La golv i lister i hela lägenheten.
Höll du några av dina nyårslöften? Ja och NEJ hehe
Vilka länder besökte du? Inga förutom vårt Sverige tyvärr.
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Nyårsafton, falkenbergsveckan, nykroppanatta, midsommarafton. Har många dagar och stunder jag vill minnas, frågan är bara om det kommer att bli så. Mitt minne är verkligen knackligt.
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inget märkvärdigt
Vad spenderade du mest pengar på?
Lägenhetsrenoveringen
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Oj ja massa saker
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Det återstår ju att se det!!
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!! Brutna och återupptagna kontakter bidrar till mycket.
Vad önskar du att du gjort mer?
Njutit av vissa stunder. Och tränat såklart!!
Vad önskar du att du gjort mindre?
Finns nog mycket att nämna här, men vi glömmer det och låter det nya året bli annorlunda.
Blev du kär i år?
Japp, blir jag varje år. Lika underbart var gång! ;)
Favoritprogram på TV?
Finns sååå mycket bra
Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jag vikarierade i på Åsenskolan där jag möttes av sång och presenter på morgonen... :)... och sedan fick jag besök utav familjerna på kvällen. Underbart!!
Vad fick dig att må bra?
HENRIK! Vännerna och familjerna x2
De bästa nya människorna?
Nyfunnen underbar vänskap hos Johanna som jag gått i samma klass som ett tag utan att lära känna ordentligt förrän nyss. Toppengo tjej!! ELIN, Tobbes jänta och min nya söta vän. Noah, Sofies son som jag träffade för första gången i år då han föddes i december 2008. Världens sötaste lilleman.


Låt vårt nya 2010 bli ett år med många underbara, lyckliga, roliga, minnesvärda stunder.


I´m alive

Och nu är jag hemma igen. Vi har haft en kanonvecka i Branäs och två underbara dagar med fasters guldknattar. Humöret har varit lite svajigit, men för det mesta på topp. Nu ligger jag dock med en förkylning som bara verkar vilja gå åt det sämre hållet. Nässpray och hostmedicin får kurera min kropp tills skolan sätter fart igen på måndag. Innan dess ska en uppgift skickas in, böcker ska hämtas och lämnas samt vi ska njuta av de sista lediga dagarna detta jullov.

Bilder kommer JAG LOVAR!! Men inte idag!