Palma de Mallorca

Fasters favoriter satte sig igår morse för första gången på ett flygplan som skulle ta dem mot Spanska ön Mallorca. Och när de hade landat fick farmor ett sms om att de hade kommit fram och då skulle kolla in poolen. Tänk va härligt... kolla in poolen. Jag önskar så att jag vore där tillsammans med dem just nu. Idag ser jag framför mig hur de ligger vid någon utav hotellets pooler och njuter. Njuter av sol, bad och semester.

När jag kollade väderprognosen på SMHI så ska det tydligen regna och åska på Mallorca ända fram till torsdag, men det tror vi inte på. Jag tror de har kanonfint, stor härlig sol och underbart badväder.

Jag hoppas verkligen att vi kommer iväg utomlands nästa år. Känner att jag skulle må bra utav det. Behöver den energin som en utomlandsresa ger.


Ibland är det okej!!

Trötthet, menstruation, stress, ångest... jag tror nästan att jag är värd en liten chokladbit när vi åker för att handla sen. Bara en liten att pigga upp humöret med.




Allt jag vill ha har jag INTE hemma

Jag har haft ett stort godissug ända sedan jag kom hem idag, men har hela tiden inbillat mig att det beror på hunger. Nu när jag har ätit så vet jag att det definitivt var inbillning. Jag är fortfarande godissugen...om inte ännu mer godissugen än innan maten. Känner sug efter allt möjligt... dock inget som jag har hemma, kanske just därför.

Nu börjar snart idol och jag håller tummarna för att mina medmänniskor röstar bättre än igår. Det blir iofs inte så svårt!!


Idol är en SÅNGtävling

Och jag känner mig sååå extremt frustrerad över att Jon gick vidare i gårdagens program. Hur f*n kan man rösta in honom i elvamannatruppen?!! Ofattbart. Näst intill sjuuukt orättvist mot Eddie som faktiskt sjunger helt otroligt. Idol är ju trots allt en sångtävling, inte en "jag tror att jag är så jävla snygg och bäst" -tävling. Sorgligt!

När tröttheten sätter in så tar ärligheten över. Och ibland behövs det!


En busschaufför, en busschaufför.... det är..

Ja vad är de egentligen? De måste nog ändå tillhöra ett folk för sig. I och för sig så ska jag inte dra alla över en och samma kant för detta innefattar garanterat inte alla, men många busschaufförer. Det verkar som om de får en kurs i att vara sura och otrevliga. Jag har nämnt en tant tidigare som kör mellan Filipstad-Karlstad som har ett väldigt otrevligt beteende...och denna tant har fortfarande inte lärt sig att dra på smilbanden. Knappt ens att få fram ett hej när man kliver på bussen. Tråk!!
Och när man ska kliva på bussen utanför Universitetet så verkar de vilja jävlas så fort de får chansen. Står det en klunga och väntar så stannar ALLTID busschauffören minst 10 meter FÖRBI denna klunga av ungdomar.
Och idag var det dessutom en kille som sprang längs bussen och dunkade på dörren så att den skulle förstå att han skulle med. Chauffören bromsar in, men bestämmer tydligen för att strunta i denna kille. Otroligt!!

Ibland kan man bli sååå irriterad. Men det är dumt att klaga utan att ge förslag på en lösning. Min lösning är...

BYT JOBB!!!




Fram med mössa och vantar

Igår kväll slog Tor ner sin hammare som resulterade i både blixt och dunder... och idag är det rena vinterkylan ute. SKUMT?? Ja, minst sagt!! Samtidigt spelar himlen oskyldigt blå.

Ikväll ska vinterattiraljerna få komma ut ifrån sitt ide.



What to do?

Älsklingen har precis slängt i första maskinen med tvätt innan han tog klivet ut i friska luften. EN joggingtur trots sin flickväns hårda NEJ. Han är nämligen förkyld och enligt mig bör han då spara sina krafter för att verkligen bli frisk till kommande match. Det är ju dessutom inte sååå bra att träna när man ligger inne med en förkylning. Men inte lyssnade han på mig för det hehe... Skrutten!!

Jaja nu ska jag krypa ner i soffan och se Brooke knows best.


Ingen dum idé

Att jag gick från frisör till att börja läsa till lärare och alltså sadla om helt är absolut inget jag ångrar. Det är lärare jag vill och ska bli, det bara är så. Men det betyder inte att jag ångrar att jag gick frisör. Snarare tvärtom. Dels var det en underbar utbildning, en underbar tid och jag träffade många underbara människor. Och sedan är det ju en erfarenhet som jag alltid kommer att kunna dra nytta av i framtiden. Jag tycker fortfarande att det är kul att klippa, färga m.m. Och alla vill ju klippa sig... så det kommer jag att få göra hela mitt liv. Garanterat!!

Idag har jag verkligen gått in i rollen då jag har klippt Henrik och ska styla honom innan matchen. Och så sitter jag själv med färg i både hår och ögonbryn just nu. Ska eventuellt ta mina ögonfransar och nagga lite på luggen sen dessutom. Får se vad det bliver...




Min dag som den har varit och kommer att bli

En händelserik fredag blev det. Sovmorgonen blev inte så lång. Nio kom älsklingen hem från sitt kemiprov och då kände jag mig tillräckligt pigg för att kliva upp. Sedan har vi plockat lite här hemma, jag har solat, tittat på Greys och nu har vi precis fått i oss lite lunch så att vi orkar med nästa fredagssyssla. Det blir att ta fram sax, rakapparat, färgskål och pensel. Här ska klippas och färgas. Och sedan är det ju dags för första hemmamatchen för säsongen. LFIBK - Lidköping och vi hoppas ju självklart på en seger för pojkarna på hemmaplan.

Imorn ska vi äntligen få njuta utav en sovmorgon tillsammans. Var ett tag sedan vi gjorde det. MYS på hög nivå.


Det här är väl inga problem...

Vad finns det för problem med att följa GI-metoden när man får äta MIN underbara korvstroganoff och massa goda grönsaker?!! Kan inte finnas några. Satt fint det vill jag lova hehe.

Nu är alltså helgen här och jag ser fram emot varje minut av den. Låt den smyga sakta sakta förbi.


Snart tar jag helgen igen.

Det känns underbart att torsdagen äntligen är här igen. Men det kommer kännas ännu mer underbart ikväll när jag kommer hem och det är HELG!!!
Hemmamatch på Fredag 19.30, Kom och heja på hemmalaget!!
På Lördag är tvättstugan bokad och kvällen kommer att bestå av mys, kändisdjungeln, film, god mat och ännu mera mys.
På Söndag blir fasters lilla älskling 3 år och det ska firas med presenter och sötsaker.
Och därefter är helgen slut igen... men inte ska vi tänka på det nu. Nu njuter vi till en början utav helgen, sovmornarna och tiden med nära och kära.




Upp- och nervända dagen.

Denna dag startade inge bra. Håret blev galet, hittade ingen bra jacka som passade mina kläder, fick leta som en galning innan jag hittade hemnyckeln, fick GÖRont i magen, fick gå superfort till bussen och hann precis. 

Nej usch och fy för stressiga och värdelösa mornar. Bättre upp imorn tack!!

Nu ska jag strax köpa något att äta. Tänkte försöka mig på lite GI-style och frukosten ställer till det mest tycker jag. Hade inte så mkt hemma idag heller så idag blir det att handla och fylla frys och kyl med diverse smaskigheter.

Nej nu orkar jag inte sitta här längre. en kopp te och något för magen...NU!!!!



I need it!

Ge mig energi NU!!!


Härliga sovmorgon

När man vaknar sådär på morgonkvisten så tycks alltid blåsan vara full. Och eftersom älsklingen stod och gjorde sig redo för en skoldag så passade jag på att tömma min blåsa så att jag kunde somna om sådär gött efter att han gått. Och det gjorde jag. Somnade på ett litet kick och vaknade inte igen förrän klockan elva. Skönt... dock drömde jag en mardröm där minsta detalj fortfarande är otroligt tydlig, men det kändes ändå ganska okej eftersom jag vaknade och insåg att DET VAR BARA EN DRÖM. Och så får det gärna förbli tack!




Vadå? Hur då? Jag fattar ingenting!

I början av kursen kände jag mig hoppfull om att klara de kommande tentorna.. nu är jag inte lika säker. Det är alldeles för många uppgifter som jag inte förstår. Alldeles alldeles för många.

Lägger ifrån mig matteboken för ikväll och koncentrerar mig på kändisarna i djungeln istället.


Godmorgon Helge

Ja ståtliga Helge stod vid vägkanten strax utanför Filipstad och stirrade på oss när vi for förbi. Åh vilket fint kort jag skulle kunna ta på honom var min första tanke efter att vi åkt förbi honom. Så dags då det!! Ska iallafall berätta för älsklingen om Helge. Inte ofta han visar sig (Helge alltså, Henrik ser jag ganska ofta ändå), men när han väl gör det så blir man ändå lite glad. Tror minsann våra blickar möttes för ett ögonblick också. Kemi?!!

Jag sitter i skolan förresten för er som undrar. Ska strax äta min lilla smörgås och dricka lite kaffe. Skulle ha varit på tjej&vinkväll ikväll, men det blev tyvärr inställt så det blir en hemmakväll med älsklingen, idol och kändisdjungeln. Nothing wrong with that!!
Imorgon är vi lediga och då ska jag plugga. Har redovisningen på torsdag och då är det alltid bra att veta vad man ska säga. Blir liksom ytterligare lite nervöst annars.

 

 

 


Ja må hon leva, ja må hon leva...

Ja förmodligen kommer dessa rader inte att sjungas så jag skriver ut dem istället. Vi har liksom börjat hoppa över födelsedagssångerna eftersom ingen vågar fullfölja truddelurandet. Alla börjar sjunga lite ljummet och så dör det sakta men säkert ut efter ett par rader. Lika bra att hoppa över som sagt!!

Idag är det alltså kalas för födelsedagstjejen Linda. Brorsans fru, mamma till mina favoriter små. Så förmiddagen består i att göra sig redo för en tripp till Karlskoga. Presenten, saxen och ett glatt humör är vad som inte får bli kvar hemma. Och det ska vi väl försöka ordna.

Men först ska jag göra ett besök i solariumet (om jag nu kan hitta det där förbaskade kortet som tycks vilja gömma sig för mig).

Ha en bra dag!!!

(ja just GRATTIS LINDA tihi)


I drömmen är det tillåtet att vara den man vill

När jag var yngre var Melrose Place en favoritserie. Jag följde den inte maniskt, men jag tittade mer än gärna när tillfälle gavs. Och nu har denna serie åter startat. Ny tappning, nya skådespelare och nya draman. Skeptism uppstod. Det är ju alltid lite känsligt att spinna vidare på en serie som redan gått med vinst. Men med tanke på hur mycket jag älskar nya 90210 så ville jag ju självklart ge även denna serie en chans. Och det kan nog absolut leda till ngt bra. Pilotavsnitt är ju alltid lite röriga, men nu när jag sett en liten bit av avsnitt två så känner jag mig mer bekant med rollfigurerna och kommer nog att fortsätta följa även denna serie.

Jag är verkligen galen i serier. Är en såndär toka som lever mig in i den värld som spelas upp framför mig och lever mig in i den karaktären som jag anser mig mest vara lik eller som jag helst skulle önska att jag vore. Haha helt sjukt va... men är man en dreamer så är man.

Jag är bland annat:
Hailey när jag ser One tree hill (mamma, snygg, sångare, underbart hem, underbara vänner osv... )
Susan när jag ser Desperate housewifes (mamma, flummig, klantig, rolig, vacker...)

Haha ja det finns nog fler, men för att nämna ett par..:).. Men ni kan vara lugna. När programmet är slut och tv:n avstängd så är jag mitt vanliga Ida-Marie igen (sambo, mamma till 2 katter, student, underbara vänner, underbar familj osv...)
Inget jag skulle vilja byta bort för allt i världen!!


Teknikens under

Utematte stod på schemat idag och det var ju i stort sett en trevlig lektion. Lite småkallt om händer och nässpetsen bara. Har börjat fundera lite över examensarbetet och har nu kommit på ett ämne som jag själv tycker vore intressant att undersöka. Får väl se vad det leder till, men känns iallafall kul att jag faktiskt fått en idé jag eventuellt kan spinna vidare på.

Idag har vi fått hem DISKMASKINEN. Anledningen till att detta ting fick skrivas i versaler är för att jag med säkerhet ska veta att jag själv sagt rätt. Har lyckats sagt till både vänner och familj att vi ska köpa en tvättmaskin vilket alltså är fel. Det kommer iofs med tiden det med, men nu har vi alltså köpt en DISKMASKIN. Vit, fin och framförallt... mycket efterlängtad. Jag är absolut inget för att diska. Det brukar vi säga är Älsklingens arbetsuppgift. Jag gör gärna mycket annat bara jag slipper det. Detta bidrar ju till en hel del dåligt samvete som nu kan strykas från min vardag. Och älsklingen får mer tid över till annat. Som att.... hm... ge sin flickvän lite massage till exempel?! ;)

A wonderful idea




Mål att sträva mot

Jag glömde ju en viktig sak att nämna.

Nästa vecka...när jag förhoppningsvis (oerhört förhoppningsvis) mår bättre så ska jag med all min kraft verkligen försöka att börja röra mer på mig igen. Det är svårt att ladda för ett pass när man kommer hem på eftermiddagen trött som aldrig förr. Jag hinner knappt med det jag ska... som att äta, plugga, duscha, plocka fram kläder till dagen efter. Svisch så är det sängdags igen. Måste ju lägga mig så extremt tidigt för att orka upp på morgonen nu. Men att puscha mig själv för en enkel promenad när jag kommer hem om dagarna. Det borde jag ju klara av. Det måste jag klara av!!

Skönt att vila

En sådan här godbit skulle ju garanterat motivera, om inte annat tvinga mig att ta dessa promenader hehe. UNDERBAR!!!

Nu ska jag försöka sova lite mina vänner. Sova och sedan vakna med en piggare mage (som ett enda knäpp med fingrarna).


Problematiken i att stanna hemma

Har legat vaken sedan halv fem och funderat och funderat. Jag är en såndär som även om jag själv vet att jag är hemma för att jag inte mår bra så oroar jag mig för vad andra ska tro... Att de ska tro att jag bara är lat. Och ja jo... det ligger ju iofs lite sanning även i det hehe, men det är ju inte anledningen till att jag var hemma i måndags och förmodligen blir hemma idag med. Det är magen som styr och hade det inte krävts närvaro under tisdag-torsdagarna så hade jag förmodligen inte dykt upp då heller. Men att packa på sig mer efterliggande arbete känns absolut inte lockande för närvarande.
Typiskt bara att detta skulle komma denna vecka då jag själv känner att räkningen inte kändes helt hundra. Gör knappast saken och känslan bättre.

Hm... dessa symtom har jag:

- magvärk
- illamående (främst på morgonen.... NOT PREGNANT)
- svullen mage (främst efter måltider och under eftermiddagar/kvällar)
- hosta under nätterna
- otroligt frusen (sådär ända in i skelettet)

Har du någon diagnos att fastställa?

Mamsen tycker att jag ska söka för magen.... men man har ju förhoppningen om att det ska gå över. Har ju iallafall bytt ut mjölkprodukterna mot laktosfritt nu så vi får väl se om det bidrar till någon förbättring.

Stressmagen gör sig självklart påmind dessutom när jag missar lektioner på detta sätt. Jag stannar ju hemma för att vila, inte för att må ännu sämre. This is not easy...


Ett skepp kommer lastat med...

Nyss hemkommen från Karlstad. Älsklingen tog racerbilen till storstaden och hämtade upp mig utanför skolan. Vi har besökt några väl valda affärer och shoppat lite. Kom bland annat hem med en jacka, hårspänne, diadem i två kulörer, toalettsits, garderobsknoppar och gångjärn. Ja och så hämtade älsklingen två par asics som han ska sprida sin fotsvett i när han tränar. Snygg från topp till tå den karl ska ni veta!!

Nej nu vankas det serier. Det bästa med hösten är ju att alla dessa härliga serier sätter fart igen.

Vissa säger OMG.... jag säger OTH....





Sagt och gjort

Precis som jag sa så låg jag mest ner hela dagen igår. Sov, vilade, jämrade mig lite och vilade ytterligare. Detta gjorde att jag framåt kvällen blev aningen rastlös i kroppen och när det var dags att sova så ville inte kroppen alls vila längre. Den ville vrida och vända på sig.... tankarna ville fara iväg mot allt möjligt otäckt och tröttheten tog liksom aldrig över. Såklart gjorde den det till slut, men då vill jag inte ens veta vad klockan var. För att komma till resultatet av detta så kan jag sammanfatta det till TRÖTTHET. Är dessutom arg på min mage som inte vill sluta göra ont. Dumma mage!!

I natt när jag låg och tänkte (mot min egen vilja då vill säga) så fick jag sånna där panikkänslor i hela kroppen. Jag har fått en släng av klaustrofobi...  Detta visade sig ganska starkt när jag fastnade på en offentlig toalett i mitt i city för någon vecka sedan. Inte alls trevligt. Kände genast hur syret började ta slut och att jag började bli tillräckligt stark för att sparka mig genom dörren om så skulle bli ett måste. Nu lyckades jag till slut krångla mig ur denna toalett och bestämde mig snabbt för att aldrig återvända. Men usch va otäckt det var.
Samma känsla uppstod när jag satt kvar i bilen medan älsklingen hämtade ut ett paket på Ica för några dagar sedan. Fick koncentrera mig på min andning och tänka att det bara var att öppna dörren så skulle jag vara fri (Till historien hör alltså att bilen låste sig och larmet satte igång vilket hade inneburit att jag hade gjort en hel del väsen kring mig om jag öppnat bilen där och då).

...USCH...och...FY...

Stora härliga utrymmen med mycket syre att tillgå... det är härligt det!!

 

 


Kommer detta att gå över till imorgon?!

...ingen som vet, ingen som vet...

Men skolan är ett måste. Obligatorisk närvaro på förmiddagen och grupparbete på eftermiddagen.

Illamåendet är iallafall borta...nu ska bara värken försvinna också så är jag i toppform (hm..eller nått hehe).

Idag har jag och älsklingen bestämt oss för en diskmaskin vi ska slösa lite pengar på. Gött ska det bli minsann, men det kommer också att krävas lite arbete innan vi får ordning på det. Det ska mätas, sågas, kopplas och läggas på en ny bänkskiva. Men det ska väl vara snart gjort med så händiga människor som oss.

Nu ska jag bråka lite med min matematikbok.






Tröttsamt opassande

Det är tidig måndagmorgon, jag har sminkat mig och ska bara göra iordning håret innan promenaden till bussen. Så långt kommer jag nog dock inte idag TYVÄRR. Illamående, yrsel och magsmärtor är ett faktum. Först tänkte jag att det bara är trötthet.... men sedan insåg jag att det knappast endast kan vara det. Det verkar inte vilja gå över utan snarare bara förstärkas. Var tvungen att iallafall sätta mig en stund för att vila. Ligga i fosterställning-positionen kommer förmodligen att passa mig idag om inte detta går över.

Vad kommer då detta att leda till?!!

Tankarna börjar vända och vri sig.... magsjuka? svininfluensa? eller är det min vanliga JÄVLA MAGVÄRK?!!

Börjar bli så trött på detta. Påverkar mitt liv när magen lever sitt eget. Och just nu har jag verkligen inte tid med detta. Hade behövt gå på denna lektion idag då jag satt som ett frågetecken igår när jag satt med uppgifterna. Inte bra!

Hm... nej nu ska jag samla kraft till att ta bort sminket igen (jippi) och sedan lägga mig. Ska man ta nån värktablett när man har ont i magen?!! I såfall vad?!! Äsch jag tror jag hoppar det... känns inte så lockande med nått intag just nu.... är rädd för att det bara ska vilja ut direkt.... :(

Det kan låta som att jag tycker synd om mig själv och det ska man ju få lov att göra, men just nu är jag mest bara SÅ JÄVLA ARG!!!!

(hade dessutom efter denna helg sett fram emot att träffa Johanna samt Johanna&Cissi igen, och så skulle ju jag och Madde ha lunchmys på stan... aldrig blir det som man tänkt sig)

 


Sporadiskt bildvisande

BÄTTRE LITE DÅ OCH DÅ ÄN ALDRIG, är det inte så?!!

  
Oxhälja FREDAG

  
   

Oxhälja LÖRDAG



Tjejfest i Karlstad

   
 
Helgmys med fasters favoriter

    

FJANT och FUL bilder... haha





v.37 avbockad

Japp ännu en skolvecka har passerat och helgen tar vid. SKÖNT!! Tvätt och myskväll imorn.... eventuellt lite småplaner för lördagen...men inget klart ännu... och sedan är vi tillbaka till söndag som följs av måndag och en ny vecka. Vecka 38.
Ska läsa och räkna lite i helgen så att jag hänger med ordentligt till veckan. Aldrig fel att ligga steget före så att man slipper läsa allt för mycket inför de kommande tentorna. Tentorna som alla fasar för...mig själv inräknad!! Men det ska nog gå bra får vi hoppas. 6 veckor dit så jag tar en dag, en uppgift och en vecka i taget!!

Ikväll ska jag på ljusparty hos Maria och sedan ska jag försöka hinna se lite av älsklingens träningsmatch mot Hagfors!!

Hörs HEJ


Vem blir idol 2009?!

Ja det dröjer nog innan vi får svaret på den frågan, men eventuellt får vi en glimt av den kommande vinnaren redan ikväll. Om en kvart är det nämligen premiär för Idol 2009 och glimtar från årets audition kommer att underhålla oss. Ser jag fram emot!

Imorn ska jag vara lite busig och stanna hemma. Förhoppningsvis missar jag inget viktigt och vinner några timmars läsning och lite sömn istället. Det är mycket värt för mig just nu det. Har kommit hem sena eftermiddagen på snudd till kväll både igår och idag så krafterna går på sparlåga nu. Behöver ladda batterierna helt enkelt.

Ska nog sätta mig med några tal nu för att lätta på högen inför morgondagen. Det gäller att hänga med i böckerna nu när det är 2 matematiktentor och 1 didaktiktenta denna kurs. Nej ni hörde rätt... 2+1=3... 3 TENTOR... galet!


Snart är det jul, här i vårt hus....

Har haft en kanonhelg. Ska försöka hinna lägga upp lite bilder inom kort så ni får se vilka som förgyllde min helg. Nu är det dock Måndag igen och jag är tillbaka i skolan. Slutar så sent som tre idag vilket innebär att jag kommer hem tidigast klockan fem. Jisses det känns drygt. Blir hem, äta och sova. Mer kommer jag inte att orka. Är i behov av att läsa och räkna dock så eventuellt är det skolböckerna som får den lilla tid jag har över. Hm... om dagarna rullar på så hr ja då är det minsann snart jul. Kanske dags att börja fundera över julklappar? :P




Ett ståndaktigt besök

Jag har verkligen inte sovit bra i natt. Kroppen har visst ställt in sig på att vakna tidigt tror jag.

Igår satt vi hemma hos Robba, drack några cider och spelade kort. När delar av festfolket gick till öltältet så gick en andra del av oss hem till Allégatan. Blev en liten "fest-före-festen" hehe.

Ikväll slår vi på stort och går till öltältet hela gänget skulle jag tro. Blir kalas det. Och lerigt hade det tydligen varit igår så då förväntar vi oss självklart det idag med. Paraply och stövlar... that´s hot!!

Men först ska det självklart shoppas på marknaden. Karameller, mat och annat smått och gott brukar det bli!!



Jag tror jag sitter fast!

Dags att hoppa i duschen snart och starta första partydagen. Blir nog ganska lugnt ikväll dock med tanke på att vi ska upp tidigt imorn och umgås med massa mysigt släktfolk.
Frågan är vad sjutton man ska ha på sig en dag som denna. Det öser verkligen ner mest hela tiden och blåser nått så fruktansvärt. Inge uppiggande alls, men heller inget man kan styra över så SMILE och så kör vi!!




SKÅL!!!!!

Vad skulle vi annars kunna förvänta oss?!!

Självklart regnar det... det är ju trots allt oxhälja.


Oerhört underbart med helg

Lyxtorsdag: Cider och choklad. Hehe ja jag brukar vanligtvis inte ta mig en cider bara sisådär, men det hände en liten olycka efter besöket på systemet. När jag och bröderna Stjernberg ska kliva ur bilen så upptäcker vi att det droppar från ena påsen. Jovisst då har en av mina favoritcider gått sönder. Ett hål rakt in i burken. Det var inget annat än att hälla över drycken i ett glas och smaka av. Underbart gott!



Lektionen vi hade idag var nästan olidlig. Tankarna försvann kring annat redan från start och mot slutet tog tröttheten över och jag och Lina höll på att storkna av skratt. Sådär nästan jobbigt när man inte kan sluta och knappt får luft haha... ojojoj!!! Men kul va dé!!!

Imorn ska det städas och skuras. Anländer en ny damsugare imorn så nu blir det aningens lättare att få golven rena... hoppas vi hehe.

Nä.....MAT... har inte orkat fixa nått medan Henrik tränat så nu blir det en sen kvällsmat och sedan sängen. EFTERLÄNGTAT!!

Godnatt!!


 


En glimt av positivism

HURRA HURRA HURRA för det är Nettans födelsedag!

Det kan bara bli bättre

Idag är älsklingen ledig, innebär härlig sovmorgon.... och vill ni veta hur det kändes när jag SKITTRÖTT klev upp ur sänge i morse så kan ni slå upp ordet ORÄTTVIST!
Imorgon är det dock min tur. Då har jag en hemstudiedag med inräknad sovmorgon och älsklingen ska upp till skolan. Det är dock inte det som är själva problemet egentligen utan det som är mest lockande är ju (förutom  själva sömnen) att få ligga kvar på morgonen bredvid sin älskling. Tur att vi har lördagar och söndagar för sånt, hur skulle jag annars stå ut!

Ingen bra start på dagen i övrigt heller! Världens tokvärk i nedre delen av magen som kan uppkomma en gång i månaden hos var kvinna. Och nacken känns stelare än stelast. Halsen börjar irritera lite (förhoppningsvis bara pga av tröttheten och inte nån svininfluensa som jag så nojigt kan få för mig direkt jag får lite ont nånstans hehe). Hm... ja och så såg jag ju till min förfäran en stor finne på hakan när jag såg mig själv i spegeln i morse. Självklart ska väl en sån j*vel dyka upp när det vaknas fest och man vill vara fin. Lika bra att inse att det är kört denna gången med.. :P..

Wiiee positiva tjejen!


Ett gott skratt förlänger livet

Hjärnan har verkligen fått arbeta idag. Tal i decimalform och positionssystemet är väl vad som legat i centrum. Ja och så alla dessa baser då såklart... tiobas, tvåbas, fembas osv... jösses!!

Har haft en väldigt bra dag faktiskt... lite fnittrigt som det lätt kan bli bland tjejer då och då. Jag, Johanna och Sara flummade runt i Gläntan, men smög sedan tillbaka till vårt trygga skal (vi är ju i det huset som kallas ägget tihi... ibland får jag allt till det huh?!!).

Nej nu börjar klockan bli för mycket för en så ung liten flicka som mig. Dags att duscha och sedan krypa ner under täcket och läsa några rader.

GodNatt till dig och dig och dig och dig.....


September is the shit

Mamma som jag är så har jag denna morgon torkat spyor och dukat fram frukost åt bebisarna. Inte illa att jag hinner med allt innan jag går till bussen. Förvånad över mig själv faktiskt, men det är klart A mum´s got to do, what a mum´s got to do...ni vet!!

Jag har ju glömt att välkomna September och det gör jag faktiskt med glädje eftersom det innebär Filipstadsmarken, marknadsgodis, minisläktträff och fest med gänget! Sedan skulle jag även önska lite sol och därmed värme, men det brukar vara en svårare önskan att uppfylla har jag märkt.



Hittade denna bild som påminner mig om min lilla katt Lisa som jag hade när jag var yngre. Underbar liten sötnos.


These shoes are NOT made for walking

Aj aj aj aj... må det vara ovanan som gör att mina fötter värker redan efter en kort promenad med de nya skorna.

Tillbaka i skolan igen alltså. Dagarna rullar på bra!
Jag vaknade flera gånger i natt och var sååååå kissnödig, men när man vaknar sådär så är man ju liksom lite mellan det sovande och vakna stadiet så man ligger ju helst kvar och somnar om. Efter kanske tre funderingar så kikade jag ändå till på klockan i hopp om att hon inte skulle vara allt för mycket. Lättare att kliva ur för en kisspaus om man har tid att somna om och sova ett tag innan larmet tjuter. Men inte hade jag sån tur inte. 4.20 visade mobilen och det innebar 40 minuters sömn kvar. Jag vände på mig och blundade hårt för att somna om. Det tog sin tid och exakt när jag som skönast somnat om så PiiiipPiiiipPiiiip... FY FAN. Då var jag självklart hur trött som helst och hade kunnat sova x antal timmar till. Det är synd om oss som älsklingen sa hehe.