Låtsas inte om mig.. ;)

Jag ska bara testa min nya namnteckning. Ingenting att bry sig om.. ;)....







Jag är här för att säga hej...

Har inte blivit så mkt bloggande efter jul. Dagarna går superhjältefort och imorn är det dags att åka till Branäs igen. Ett år sedan vi var där senast. Ska bli såååå kul!!!

Julafton var supermysig
Juldagen var superkul
Annandag var superskön
Lördag var supertrevlig
Söndag var superslö
Måndag är idag och det packas och planeras för fullt


Längre uppdateringar kräver längre tid. Tid som jag just nu inte har. Men det kommer. Ska väl även slinka in en och en annan bild också. Då även från nyår om vi fastnar på bild.. :P...

Åter igen 2009



Julaftonsmorgon 2008

Jag vill önska er alla en riktigt riktigt......



Speciellt till Världens underbaraste pojkvän.... You know who.. ;)



 


Längtan...

Just nu längtar jag hem till min säng och min karl. Hans famn slår allt!!!
Älskar dig goding!

Dan före dan...

Javisst imorn är det dags. Julafton och hoppet om att tomten ska komma även i år. Enligt William är jag dock för stor så vi får väl se..:P hehe...

Nu sitter jag hos mamma och vi ska snart äta middag. Kom hit runt tolvsnåret och då tog i en runda på stan. Jag hittade ett par skor på rean och så köpte vi de sista julklapparna. Slank ner några chickenbits på max dessutom. Man får ju passa på när man är i storstaden vet ni. När rundan på stan var klar så hämtade vi systeryster och åkte till Mamsen. Här har vi spelat kort och precis börjat smutta på lite Smultronvin. Mumma vill jag lova. Sedan blir det mer spel. Börjar känna av denna julkänsla nu. Pirret i magen ni vet. Eller kanske är det vinet?! Nä då, men ska bli mysigt imorn.

Jaha nu är maten klar. Hörs mina vänner. ;)....

P.S Älskling.... du och jag för alltd eller hur? ;).... Älskar dig!!

Vad har jag haft för mig?

Just nu njuter jag av ledigheten och fort går det som vanligt tyvärr. Henrik och grabbarna vann med 11-4 i lördags och sedan gick jag hem och bytte om till min nya partyoutfit. Jag, Robba och Rienas kom till bowlinghallen runt 18 och då var det full fart på banorna. De värmde upp, men när vi kom blev det tävling minsann. Jag och Rienas hamnade i samma lag och till en början var jag URKASS. Tyckte synd om herrn som fick stå ut med mig, men sen ni... när jag blivit varm i mina otroligt sexiga bowlingskor så blev det en och annan strike. Skulle nog kunna dra till med att det blev ganska många strike för mig. Nöjd? JA, hehe.... När vi bowlat i några mycket roliga timmar så gick vi hem och hämtade mer dricka och tog med oss kassarna ner till Matti. Där hade vi en väldigt rolig kväll med många skratt. Jag och grabbarna som vanligt, men vad gör väl det.. :P... Till slut blev vi sugna på att röra oss vidare och gick ner mot centrum. Där bestämde vi oss för att besöka det nya utestället i Filipstad. Alexander hette det om jag ej minns fel. Där va det aningen dyrt, men mysigt. Det enda negativa var väl att det inte gick att höra vad livebandet sjöng, men annars va det kalastrevligt. Träffade Helena och Emelie vilket var en av höjdpunkterna på kvällen hehe. Trevliga tjejer!!.. :).. När de stängde, lite väl tidigt vid ett så köpte vi mat och gick hemåt. Magnus på soffan och Rienas i extrasängen såklart hehe. Jag somnade fort kan jag lova. Blir ju helt slut efter en kväll på stan hehe. 

I söndags blev det pizza på St.George och sedan innebandy i hallen. Kvällen avnjöts i soffan i Nykroppa. Lugnt och skönt.

Idag har vi haft en efterlängtad sovmorgon, ätit mysfrukost med tända ljus och sedan varit en sväng ner på stan. Sedan har även denna kväll spenderats i Nykroppa. Kom hem för nån timme sedan och nu ska jag packa inför morgondagen. Åker till Mamsen vid elva imorn. Ska ha en mysdag med henne och syrran som vanligt sådär dan före dan ni vet... :).. För nu är det verkligen julafton på onsdag...om 2 dagar. Helt ofattbart enligt mig. Vart är snön??

Jag bjuder nu på några kort sedan lördagskvällen. Tyvärr fick jag inte ta med vår precious kamera till förfesten så ni får nöja er med några av bowlingkorten hehe....

              

Vet ni, jag har blivit helt tokig i färgen blå... Blå tröja, blå örhängen fick därför äga mig i lördags hehe...





Vi drömmer oss bort

Se hela bilden

Utanför mitt fönster ser jag snöflingorna falla till marken. Barnen i sina overaller gör snögubbar och snölyktor som de kan tända när mörkret faller. En bil åker förbi och på hans kärra ligger världens vackraste gran. Den är täckt med snö efter sin färd, men ska tas hem och prydas vacker till jul.
Om jag tittar längre bort åt höger kan jag se en skymt av skidbacken. Den är full av svarta prickar och jag kan höra skratten ända hit. Jag fylls av en varm, härlig känsla. Om 4 dagar är det julafton. Julklapparna är köpta och inslagna. De ligger fint placerade under granen och väntar på att få bli öppnade.
Jag går in till köket där tre ljus är tända. Imorgon får vi tända det fjärde och sista ljuset innan jul. Idag ska vi få smaka på skinkan. Skivorna läggs på hårt bröd och ett tunt lager av senap stryks på. Det smakar ljuvligt. Jag kan inte sluta tänka på all mat som bjuds under julafton. Det vattnas i munnen på mig och längtan blir ännu större.
Mitt emot mig vid köksbordet sitter personen jag älskar mest. Han ler mot mig och jag känner mig lyckligare än någonsin. Om 4 dagar är vi omringade av vår familj och vi kommer att vilja stoppa tiden. Bara stanna i nuet och njuta. Vi kommer se tomten pulsa sig fram i snön och leta sig fram till vår port. Han kommer vara röd om nosen efter kylan och han bjuds på varm glögg. Finns det några snälla barn här?!! Det finns det alltid. När kvällen närmar sig och det är dags att säga adjö till julafton och varandra så är vi mätta, trötta och belåtna. De som reser får sätta på värmen i bilen, skotta bort snön och åka försiktigt hem. Ännu en julafton har då satt spår i våra liv.
Vi räknar nu dagarna fram till jul, men njuter också av den lediga tiden tillsammans. När kvällen kommer klär vi oss varmt och går ut på en promenad. Vi letar upp en plats där vi kan göra snöänglar. När vi ligger där i snön tar vi varandra i hand och blickar upp mot skyn. Snön knastrar under oss, men det har slutat snöa nu. Stjärnorna lyser klart på himlen. Vi blundar och drömmer oss bort.

Se hela bilden





Tacomysfredag...

Visst är det skoj när datorn krånglar och hela ens nyskrivna inlägg försvinner???

Idag har vi shoppat loss ordentligt. De sista julklapparna köptes och en massa kläder till oss båda. Jag kom hem med en tröja, 2 linnen, 2 par leginns, 2 par örhängen, ett armband, 3 pannband (? eller nått)... Ja jag tror väl det var allt!! Är iallafall nöjd och tur är väl det hehe....

Ikväll blir det tacofredagsmys med älsklingen. Lugnt och skönt efter en dags shopping. Imorn blir det dock andra bullar. Henrik och grabbarna spelar hemmamatch mot Alfta och därefter blir det partaj. Grabbarna skulle ha lagfest, men så tillkom det några utifrån så då ville älsklingen ha med sin flickvän.. hehe.. Gulligt... och roligt ska det bli såklart. Blir bowling och sedan fest. Eller festbowling. Beror på hur man ser det..:P... Får hoppas att de nya kläderna står upp till mina förväntningar hehe.

Jag önskar er en trevlig helg... ;)...

Är det en vanlig dag?

Nej... det är ju MAGNUS födelsedag...



HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!

Nu blir det snart kalas... ;P...



Så lever de lyckliga i alla sina dar (?)

Bönderna har fått sina fruar. Jag blev förvånad över några val faktiskt, men då har jag ju inte följt med längs hela resan heller..:P...  Men vissa har tydligen hittat mannen/kvinnan i sitt liv (?)...

Nu är det snart dags att krypa ner i sängen och drömma sig bort. Ända tills klockan ringer då såklart och det är dags att gå upp igen. Hm.. inge lockande alls!! Men jag ska! Kanske ska plocka fram kläder så jag slipper springa och leta efter det imorn bitti när älsklingen sover som bäst. Frågan är vad jag ska ta på mig?!! Så trist att det alltid är så kallt i skolan. Man kan ju inte ha t-shirt eller tunn tröja direkt. Då får man gå med jackan på..:P... Ska gå och leta bland trasorna.
Sov Gott mina vänner.... Och kom ihåg. Om några timmar är Magnus dagar som 21-åring över.

Oj då... nu är det efterlyst och de gjorde en förklaring som stämde väldigt väl överens med................................
Tänk då man faktiskt känner igen personerna på bilderna eller den de förklarar.. :P...
Hehe ja... slut på dagens "jag tänker att"... Godnatt



Från minnet

ONSDAG

Jag satt och funderade på om jag hade nått speciellt jul och nyårsminne. Jul är för mig lika underbart varje år. Det var iofs tuffare första året inte pappa fanns med oss, men annars älskar jag alltid julen och det den för med sig. Jag minns dock julen när vi var hos min moster och hennes man, på den tiden de bodde i Långban. Där klädde vi oss varma när mörkret föll och tillsammans med många andra familjer och med facklor i hand så gick vi ner till en grotta. Där inne satt självaste tomten. Detta moment under julen kändes oerhört spännande och minst sagt mysigt!!
Nyårsminnen har jag också en del. Men det starkaste just nu är Branäsresan 2006. När det var dags att gå hem från krogen så smet jag och Henrik ifrån de andra och satte fart mot backarna. Vi tog en gul madrass, gick...hm eller jag blev mest dragen av Henrik då jag hade stövlar med väl hög klack på hehe... en bra bit upp för ena backen och så åkte vi neråt. Det gick i en hejdundrandes fart. Det va superkul och när vi gick tillbaka till stugan så var vi överens om att detta var bästa nyåret någonsin.

BARA VI ÄR TILLSAMMANS
har blivit vårt motto



Ditten och datten

TISDAG

När jag och Henrik blev tillsammans så lärde jag mig att det finns killar som kallar varandra för Mannen. Så som vi tjejer kan kalla varandra för Gumman, Vännen, Stumpan...ja ni förstår. Tyckte jag va ganska mysigt på nått sätt hehe. Kom att tänka på det idag när jag lyssnade på P3 och Petter var på besök i studion. Han har en sån härligt manlig röst. Dessutom gör han bra musik vilket är ett stort plus såklart!!

Här kommer en bild på nya hårfärgen. Kan väl inte påstå att den säger hela sanningen för den röda tonen blev ngt mer tydlig på bild. Men en glimt sådär...



Så har ännu en skoldag passerat. Dagen var skoj med övningar som absolut gav upphov till funderingar kring det framtida yrket. Alltid roligt att både få använda kropp och knopp under lektionerna. Blir lättare att ta till sig då.
Imorn är det föreläsning med gäster som gäller. Ska bli intressant!! Föreläsningen ska sedan följas upp av vår lärare Anne under hela torsdagen. Motivationen till det är dock inte stor just nu. Får se om jag tar mig ur sängen torsdag morgon. Vetskapen att Henrik förmodligen är ledig då dessutom... hjälper INTE!!!

Såhär kan det se ut en dag då basgruppen slår sina kloka huvuden ihop i skolans äggbyggnad..:P..





Usch ingen bild till min fördel, men det bjuder jag på.... :P...


Så till dagens fråga. Ingen vill ju ge råd om lugg/inte lugg så jag ställer ännu en svår fråga angående håret då.





Blondin eller Brunett?


Tänk om man kunde sluta fundera så mkt och bara våga vara som man är istället. Men det är svårt. Ibland behöver man vägledning. :S


Åh nu börjar Titanic på 3:an... ska kika lite innan jag tvingar mig i säng.

Hipp hipp hurra!!!

Idag är det Maddes födelsedag!! GRATTIS kramar i mängder!!



Sovmorgon är aldrig fel. Sminket är precis klart och nu ska jag börja arbeta med håret. Det värsta av allt på morgonen..:P...
Nu räknar jag timmarna tills torsdags skoldag är över. Känner mig trött och fruktansvärt nere just nu. Behöver jul, nyår.... Men kanske mest av allt kärlek och vänner. Jag vet ju iallafall en jag kan lita på där.... Bättre än ingen eller vad säger man (?)... Ja det är frågan det!!!




Vi ses ikväll mina vänner. Ha en bra tisdag!

Kom hem...

Alldeles för ensamt utan min älskling här hemma.....




Underhållning tack vare Cina.. ;)..

8 favoritprogram
  One tree hill
♦  90210
♦  Las Vegas
  Desperate housewifes
♦  Gossip girl
  Private Practice
  Brothers and sisters
♦  Supernatural

8 saker jag gjorde igår
  Färgade håret
  Klippte älsklingen
  Klippte Amanda
♦  Klippte Linn
♦  Kramades med sambon♥
  Handlade
  Började på en ny bok
  Bloggade

8 saker jag ser fram emot
  Julledigt
♦  Julen tillsammans med alla jag älskar ♥
♦  Nyår tillsammans med vännerna i Branäs
♦  Långt liv med älsklingen
♦  Sommaren
♦  Min födelsedag
♦  Husvagnssemester med älsklingen
♦  Våra framtida barn

8 favoritrestauranger
  Karlskoga köket :P
♦  Nykroppa köket  :P
  Katrinedalskrogen
  Kebab house i Karlstad
  Borta bra, men hemma bäst!
  Kinarestaurangen i Karlskoga
  St. George (?)
  McDonalds (?)

8 saker på min önskelista
  ÄLSKLINGEN för alltid
♦  Vänner
♦  Ett långt friskt liv
♦  Kläder
♦  Hundvalp
♦  ----------- (ngt värdefullt är allt jag kan säga)
♦  Ledighet
♦  Pengar i överflöd hehe

Dagen och dagens funderingar

Jag vet inte om jag blivit påverkad av vår "jag tänker att" lärare eller inte. Men hur som helst så har jag tänkt väldans mycket om väldigt mycket idag. Såhär har iallafall min dag varit...

Min älskling gick upp klockan 8 i morse för att skjutsa mig till bussen. Även om han hade sovmorgon. Underbart gulligt gjort tycker jag eftersom jag egentligen lika gärna hade kunnat promenera. ;).. Tack trollet.
Väl i skolan satt vi i studiegruppen och jobbade med en av många uppgifter. En uppgift som för övrigt skapade en hel del kaos i våra små huvuden. Klockan 13 var det dags för lektion. Läs- och skrivutveckling var ämnet. Där kommer första frågan jag ställer mig.

Hur kommer det sig att vissa lärare inte har det minsta koll på vad vi redan gått igenom eller inte. Tröttsamt att få en repetition där varje ord som kommer ur lärarens mun är exakt vad hon sa sist. Dags att skriva om manuset?

När lektionen äntligen är slut tar jag bussen ner till stan för att vänta på buss 400 mot Filipstad och mitt hem. På bussen fyller jag genast mina öron med musik och programmet Rix FM... Där kommer vi till fundering nummer 2.

Sist jag lyssnade på Rix FM:s eftermiddagsunderhållning så blev jag extremt besviken på radiopratarna. De hade ställt frågan: Får man döpa sitt barn till vad som helst? Det slutade med att den kvinnliga radioprataren skrattade hysteriskt i allt för många långa minuter. Hallå, glömt oss lyssnare där ute som inte vill lyssna flera minuter på en hysterisk kvinna. Så lyssnade jag på samma program idag igen och nä, samma besvikelse uppstod. De ställde ännu en fråga till alla lyssnare: Är det positivt eller negativt med julhysteri? Så när de tar emot samtalen så frågar de direkt. Tycker du det är negativt eller positivt eller negativt. Lyssnaren svarar och så säger radiopratarna okej tack det ska vi skriva upp. Och sedan är det tack och hej. Vad är meningen med detta?! Nä jag bytte snabbt till Mix Megapol.

När bussen stannar i Filipstad kliver jag av och går raka vägen till Biblioteket för att hämta några reserverade böcker. Sedan tar jag mina många jobbiga kliv uppför helvetesbacken och anländer hemma runt 18-tiden. Hemma startar mitt dektektivletande... Vart har min chokladkalender tagit vägen?!! Denna har alltså min älskling städat bort under helgen och är nu spårlöst försvunnen. Jag har nog aldrig varit såhär sugen på choklad hehe.

Så sitter jag nu med min dator i knät och tv:n är på i bakgrunden. Det är Sing along och jag undrar fortfarande...
VAD ÄR DETTA FÖR PROGRAM?!! Eller kanske snarare vad är det för människor som deltar i dessa program? Pinsamt!! Och då räknar jag in dansarna!!

Så till min sista fråga för nu....

Vart tog alla vännerna vägen?!!


Nu stryker vi MÅNDAG och koncentrerar oss på att få tisdag överstökad. Jag längtar som en galning till torsdag kväll... och mycket annat.. :P...

3 dagar kvar i skolan 2008
9 dagar kvar till julafton
16 dagar kvar till nyårsafton




Godmorgon mina vänner

Nu sitter jag i skolan och väntar på min kära basgrupp. Redo att ta tag i dagens arbeten... :P... Usch va jag längtar tills på torsdag då vi går på ledighet. Jag är sååå trött. Hm.. Har inte fått mitt betyg för förra delkursen heller. Skumt eftersom flera andra fått det.. :(... Får snart efterlysa det!

Nej nu kommer de... bäst att sätta fart!!


Förslag tack...

Nu är Henrik klippt och jag färgad. Det blev en mörk färg i botten och sedan en rödbrun ton i längderna. Är nöjd med färgen, men nu återstår nästa beslut. Vad ska vi hitta på med luggen?!! Ska den klippas rak eller ska den sparas. Vad anser ni mina vänner? Aldrig fel med tips och råd.

Jag ger er ordet!!

Godnatt allesammans!


Välkommen till världen

Måste ju berätta dagens nyhet. Sofie och Andreas har nu blivit lyckliga föräldrar till en son. Klockan 3.00 i natt låg han i mammas famn.

Välkommen till världen lillpojken. Grattis Mamma Sofie och Pappa Andreas.

Godmorgon.....god förmiddag(?)

Klockan verkar på nått sätt ticka fortare framåt på söndagar. Sovmorgon, frukost och vips så är klockan snart 13. Jösses va!!

Om en halvtimme kliver två töser in genom min dörr och förväntar sig bli snygga i håret. Det ska jag väl förhoppningsvis kunna ordna. Och sedan tror jag att jag ska passa på att klippa till Henrik också medans jag ändå är igång. Får se om han dessutom vill ha i lite blonda nyanser. :)... Hm.. jag måste faktiskt ta mig i kragen och färga mitt eget hår nu. Ser för hemsk ut. Utväxt och dassigt. Uschamejen! Måste dock inhandla färgen först vilket är det svåraste. Måste köpa två olika färger dessutom eftersom jag vill ha mörkare i botten och en lite röd ton på längderna. Krångelmaja som jag är.

Oj.. kanske bäst att byta ut morgonrocken mot nått lite anständigare innan de kommer. Ser nog ut som "hej kom och hjälp mig" med trötta svullna ögon och blek hy. Burra, måste sola! 

 


Julstök

Bussen till Karlskoga efter skolan i fredags gick väldigt bra. Mycket tack vare Marie som satt bredvid och bjöd till många skratt. Stackarn fick inte sova en stund när jag satt bredvid heller..:P.. hehe.
Vid busstationen blev jag hämtad av Linda, Wille och Miranda. Vi åkte till Max och mumsade mat. Sedan for vi hem för att inte missa Bolibompa. Fick ju även en första liten glimt av årets julkalender.
Linda blev klippt och färgad och vi nattade varsin liten ängel när klockan blev sängdags för de små. Självklart läste jag saga för William. Annat skulle aldrig komma på fråga hehe. När småttingarna somnat drack vi te framför idol och fredag hela veckan. Jag tror klockan var strax över tolv när vi sa godnatt och jag kröp under täcket på min madrass. Vid tretiden vaknade jag av att Miranda ville ner till mamma och pappa. Då var bror hemma. Glad i hågen hehe.... Jag lyckades somna om efter en liten stund och vaknade igen vid sju då William kröp ner bredvid mig. Vi flyttade madrassen till tv:n så han kunde titta på barn-tv medan jag slumrade, eller iallafall blundade lite hehe. Nio hämtade jag Miranda och vi satt alla tre och myste framför tv:n.
Efter frukost for vi till mamma. Där blev det julbak för mig, William, mamma och Syrran. Pepparkakshus, Pepparkakok, Chokladkola och Saffransbröd. Slank ner lite kolasmet, pepparkaksdeg och glasyr under tiden. Aldrig fel. :)... När eftermiddagen kom skjutsade mamma och William hem Syrran och mig. Otroligt snällt gjort. Tack Mamsen!!
Nu sitter jag och smakar på resultatet av vår chokladkola. OMG... är allt jag kan säga. Farligt beroendeframkallande. Henrik och Magnus dyker upp snart och då ska vi skjutsa lillebror till Nykroppa. Därefter vankas det film innan vi kryper till sängs. Jösses hur ska jag orka hålla mig. Skulle kunna somna nu!
Jag bjuder iallafall på lite bilder från helgen...

Lägg märke till den vita utomhusbakgrunden. I´m lovin it....
Tydligen är det coolt att blunda med ena ögat på kort... Min brorson är cooool förstår ni.. ;)...

 

Busarna hade tomtekläderna på sig efter dagens luciafirande...



Vi började med pepparkakshuset, som blev såhär...

   

Jag orkade med några egna pepparkaksfigurer, men tröttnade ganska snabbt.... hehe










Tragiskt tråkig dag

Snön faller och det är underbart vitt och härligt ute. Önskan om att det ska ligga kvar till jul är verkligen önsketänkande. Enligt min älskling hade Aftonbladet utlovat snö under Lucia. Ja det är ju på lördag, sedan blir det väl milt på söndag igen?! Usch va tragiskt negativ jag är. Ska försöka njuta av stunden istället. Just nu så känner jag mig deppig för att jag börjar bli så förkyld. Det har satt sig på halsen. Värst med rethostan som påminner mig om att jag har en hals under nätterna. Suck! Har ju planer för hela helgen som jag INTE VILL ska gå i stöpet. Imorn efter skolan tar jag buss 500 istället för 400. Den turen tar mig till Karlskoga där Brorsans fru och mina underbara små änglar hämtar mig. Vi ska hämta mat och ha en myskväll hemma hos Grefves. När barnen somnat blir det bara jag och Linda för bror ska på julfest. På lördag tar jag med mig Wille och åker och hämtar syrran. Vi ska då till mamma för att ha julbak. Med tanke på vad snart vi går julen till mötes så kanske ni förstår att jag inte vill missa detta helgstök. Det enda negativa med denna myshelg är att min älskling och jag inte hinner träffas så mkt. Men vad gör väl det... vi har ju resten av livet på oss.. ;)... 
Henrik ville förresten att jag skulle nämna att han tycker det är underbart med denna snön. Hehe han är för go.. :)
Nu ska jag fortsätta plugga. Läser in mig på Pradar-Willis syndromet och ska sedan redovisa detta imorn tillsammans med mina kära basgruppskamrater. 




 


Ändrade planer

Åsas möte inställt och därmed min arbetsdag. Och hur kul det än hade varit så var det kanske lika bra. Vet ju inte hur denna förkylning utvecklar sig till imorgon. Det verkar ju inte direkt vara nån "endagshosta" tyvärr. Och jag menar verkligen tyvärr. Jag vill iofs aldrig bli sjuk, men allra minst nu. Allra minst i december överhuvudtaget.

Oj.. jag måste ju ringa min privata chaufför Maria. Hon skulle hämta upp mig imorn bitti. Lite jobbigt för både henne och mig om hon står här ute och brummar och ingen I-M kommer.

klick, klick, klick.... så sms till Maria skickat!

Åh det är ju final på Bonde söker fru. Ska vi se om det blir de valen jag trodde på från början. :P...
Ska försöka få i mig mat också. Är superduperhungrig. Hjärtat mitt ligger dock och sover så jag får kanske vänta en liten stund till. Vill ju inte väcka min ängel.

Förresten... det blir en 3-nätters resa till Branäs över nyår iallafall. Ska bli superkul med supergänget.. ;)... De 3senaste nyåren i Branäs har ju varit kalasskoj så vi hoppas på det även i år.


Älskar dig min underbara ängel...






 

Krackelikuuusjukan

Idag hackelihostar jag. Blir värre och värre. Kittlar som tusan i halsen nu. Inge bra detta!! Skulle behöva Häxmedicinen Cicci hade hemma. Ska ju enligt henne och Johanna vara toppenkuren. :)...

Imorn ska jag jobba. Blir att hoppa in för Åsa i åk 5. Nytt och spännande. Får hoppas de lite större liven står ut med mig..:P...

Nu ska jag ta ett glas coca cola. Behöver nått som river lite i halsen.

Jag känner mig heeeeelt slut. Jösses!





Vad är det som händer?!

Det känns som att allt omkring mig, tiden och vad den skall uttnyttjas till, rullar i nedförsbacke och jag kan inte annat än hänga med. Det finna inga bromsar eller stopp-knappar. Livet passerar, jag lever, men jag hinner inte reflektera över det. Jag hinner inte njuta. Just nu bara rullar jag med.


Om 9 dagar: Sista dagen i skolan före jul.
Om15 dagar: Julafton
Om 22 dagar: Nyårsafton
Om 29 dagar: Skolan startar igen.


Kliar i halsen, rethosta, kittlar i näsan, snorig.... Men allt fortsätter att rulla. Det finns inte tid till annat.







Så här är det...

Vinst idag med 9-7 och älsklingen gjorde 2 mål. Går väldigt bra just nu och det är vi nöjda över såklart.
Nu är vi hemma i soffan igen och det ska bli film. Wild child är titeln och som vanligt är det Magnus som tipsat.
Jag är superduper trött just nu och aningens grinig över att det är måndag imorn IGEN. Att dessa måndagar aldrig tar slut.

Jag säger hej då för idag.. Hoppas ni haft en bra helg!


Midnatt råder

Tv:n slogs precis av och jag ska krypa till kojs. Älsklingen och jag har sett My best friends girl. Den var väldigt bra får jag lov att säga. Lite av en Ida-Marie film. Innehöll dessutom en utav mina favoritskådisar. Kate Hudson. Annars har dagen flytit på lika fort som vanligt när man är ledig. Har spenderat tiden precis som vi planerat. I soffan.
Imorn är det fit for fight igen. Då är Henrik på planen och jag på läktaren. LFIBK - Norrby. Ska försöka komma ihåg nya kameran och ta några vackra foton på grabbarna när de förhoppningsvis vinner. Ska inte ta ut något i förskott, men man lever på hoppet har jag hört... ;)...

Jag önskar er en god natt... Nu utlämnar jag mig till drömmarna och drömmarnas värld




Lördagsgodiset är det bästa godiset

Snart går vi andra advent till mötes och dagarna fram till julafton blir allt mindre. På torsdag ska vi julhandla och då hoppas jag att vi hittar det mesta vi ska ha. Är så svårt att finna tid sen. Hm.. måste dock be alla skriva önskelistor så att vi har nått att utgå från i vårt letande. Och så det svåraste av allt. Jag måste skriva önskelista... Tänk att det alltid ska vara så svårt att komma på nått man vill ha när man väl kan få det utan att betala själv. Totalt blankt i mitt huvud.

Igår såg vi Nykroppa spela 3-3 mot Kristinehamn och sedan åt vi Tacos med familjen och Nettan.
Ikväll är grabbkvällen inställd och jag får älsklingen för mig själv. Blir mys i soffan med en blandning av serier, filmer, Fifa, kina mat och så lite godis såklart.


Nära sängdags nu

Kommer jag ur sängen imorn så får jag vara nöjd. :P.. Men det va skönt att träna!!!
Imorn får jag hoppa över träningen. Vi ska till Nykroppa. Har en hög, eller snarare ett berg med tvätt. Får bli min motion imorn. Ska dessutom gå och se Madde göra några poäng för Nykroppas damer. Blir skoj!

Nu väntar sängen... Godnatt!! 


Serier, plugg och träning idag.

Åter hemma efter en dag med små änglarna på Åsenskolan. De är för härliga.
Ikväll blir det dubbelpass igen tror jag. Körde ju core och step igår. Idag blir det core och pump.
Annars ska jag plugga och titta på serier. Las Vegas rullar på just nu och det är riktigt bra faktiskt!
Imorn är det äntligen fredag, äntligen helg. Det ser jag fram emot!! Ska ha en lugn och skön helg hemma med Älsklingen och några grabbar till. Japp de ska förmodligen ha tv-spels helg igen hehe... Fifa för hela slanten skulle jag tro. Inte direkt något för mig så jag kikar nog på några filmer och myser för mig själv istället. Ska bli skönt! Dessutom har jag ju lite att läsa inför de uppgifter vi ska jobba med till veckan.. :P.. Blir nog inte svårt att komma på nått att göra.



Fastklistrad i soffan

Nu är jag helt slutkörd. Och dum som jag är så satte jag mig i soffan direkt när jag kom hem. Hur ska jag nu ta mig härifrån?!!

Ska försöka få bort klistret under mig och ta ett skutt in i duschen. Sedan måste magen få gröt. Den skriker efter gröt just nu. Jag tror jag ska lyxa till det och äta gröten i sängen. Inte ofta det händer. Jag tänkte kika på Las Vegas, men dvd:n här i vardagsrummet demonstrerar. Han hakar upp sig skulle man kunna säga. Hackelihack.... Så jag testar den i sovrummet istället då.. Hoppas den tycker om mig mer!

Jaha vi får se om jag får sova tills klockan ringer imorn bitti eller om jag blir väckt som i morse. Laban har ett förhållande med fåglarna utanför vårt sovrumsfönster och varje morgon pratar han med dem. Eller om han kanske sjunger. Hm..ja hur som helst så låter det väldigt underligt och högt. Och stör min nattsömn. Men vad gör man inte för kärlekens skull va?!!

Kom igen, nu kör vi!


Redo för träning mina vänner...





Kärlek och stålull

Idag har jag haft sovmorgon. Nothing wrong with that, vill jag lova! Dock går dagen så mycket fortare när man sover så länge. Svisch så är mörkret tillbaka utanför fönstret och det är dags att sova igen för att sedan möta upp en ny dag. Hm..nu är ju iofs klockan bara 13.40 så än är det många timmar kvar utav dagen.
Jag har varit till biblioteket och efterlyst litteraturen till delkurs 3 som startar på måndag. Jag kom hem med 3 böcker. Bra utdelning idag. Brukar vara svårt att få tag i det man vill ha. Ofta utlånat eller så måste det beställas utifrån. Men som sagt, jag är nöjd med det jag fick! Kärlek och Stålull är en utav de böckerna jag fick tag på och det ska bli intressant att få läsa den.

Ikväll blir det Step med Marie. Blir kanonskoj det. Och förmodligen asjobbigt med tanke på va längesen det var jag körde det passet...  Får hoppas att magen håller sig lugn tills dess bara. Hade en liten släng av kass mage igår som påminde aningens om magsjuka. Men mot kvällen kändes det bättre. Och idag har jag inte ätit nått än så det återstår att se om jag får behålla det som kommer ner till lunch.. :P..

Imorn är det dags att återvända till Åsenskolan. Lena är på kurs så då får jag hoppa in. Blir mysigt att träffa alla igen. Saknar dem när man inte är där. 

Nu ska jag trycka på play och avnjuta några avsnitt av Las Vegas. Adios! 

Det kan jag behöva förstår ni.. :)

När gröten var kokad och upplagd på tallriken så fattades bara en sak. Jordgubbssylten. Men den var spårlöst försvunnen. Jag letade igenom kylskåpet två gånger, men nej den fanns inte. Jag skickade ett sms till älsklingen och frågade vart sjutton sylten tagit vägen. Medan jag väntade på svar hittade jag en burk hallonsylt. Det fick duga. När jag fick svar på sms:et så blev min fråga besvarad. Den var i älsklingens mage. Jahaja och där ska den väl få vara kvar tänkte jag och smaskade i mig gröten med hallonsylt. Kan meddela att det inte va så fy skam det heller... ;P...

Sedan kom Magnus från träningen. Jag nämnde va smarrigt jag tyckte det vore med lite choklad. Magnus bad mig kika i hans väska och vet ni. Där ligger det två små minichokladbitar. Kan man ha mer tur?!! Jag tar den ena och tackar så mycket. Det blev en maraboubit som snabbt smälte ner i magen. När sedan Magnus skulle ta sitt pick och pack och fara hemåt så tog han upp chokladbit nummer 2 och gav den till mig. "Det kan du behöva" tyckte han. Han är väl för go! Tänker på mig på detta viset.. :)...

Nu rullar DPH på VLC     wow häftigt det låter med dessa förkortningar huh? mhm!!      och jag har smaskat choklad så det räcker för i afton. Henrik, min prins, slutar jobbet sisådär alldeles precis just nu och jag kan snart vänta mig se honom kliva in genom dörren till vårt hem. Han är mer än välkommen, det kan jag lova!

Nu ger jag er mitt godnatt och sweet dreams!

// Chokladprinsessan

December med allt vad det erbjuder

December är här med lucia, jul och nyår. Men det kommer också med något som är mycket mycket mer värdefullt och stort. Min vän Sofie är gravid och ska föda i denna december månad. Jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på det. Även hon själv sa att det känns overkligt. Det kan jag förstå. Jag tror inte man förstår det förän man håller knytet i famnen. Denna bebis kommer att bli otroligt lycklig. Hon/Han får världens bästa föräldrar.

Jag har faktiskt drömt om Sofie två nätter i rad. Första drömmen så hade hon en son på några år och skulle nu få en flicka. Andra drömmen minns jag inte mycket av, mer än att hon var gravid precis som i detta verkliga liv. Först trodde jag att detta kanske var ett tecken på att hon fött. Men nej då, än är det ingen som är redo att möta världen.



Idag har vi haft vår stoooora redovisning på 1h. Skönt att det är över vill jag lova! Kan man pusta ut lite och ladda upp för den nya kursstarten på måndag...:P..

När jag kom med bussen i detta snöblask så fick jag skjuts av mina svärföräldrar hem. Magnus skulle träna ikväll så han följde med hem till mig och umgicks lite innan. Vi tittade på tv och jag försökte undvika att se allt för mycket av Las Vegas som jag tänkte börja se från avsnitt 1 säsong 1. Gick väl sisådär hehe...
Nu är han på träning och jag har ätit havregrynsgröt och tittat på Brothers and sisters. Kan hända att han kommer tillbaka en stund även efter träningen. Magnus alltså.. ;)... Får se vad vi hittar på då. Alltid nått att slötitta på på denna tv-mojäng.

Hm.. magen demonstrerar lite idag. Ingen höjdare alls. Tur att jag är ledig imorn så jag får vila vila vila... Och träna träna träna såklart för imorn klockan 18 mina vänner... då ni, då snurrar jag bort mig på ett Step up-pass. Kan vara värt att se! :P..

Please give me some advice....

Okej nu är det mina vanliga funderingar angående mitt hår. Jag är aningens sugen på att färga håret rött. Och då menar jag verkligen rött. Väldigt rött. Ungefär så rött som på bilden i länken nedanför.....

RedHead

Idag ser jag alltså ut såhär...



I såfall hade jag tänkt mig en lugg också... men nu vill jag alltså ha er hjälp. En ärlig åsikt uppskattas!!!

Förbli brunett eller busa till det med rött?

 

Hej på dig du!

Ännu en skoldag har passerat och jag känner mig alldeles matt. Kom hem för en liten stund sedan. Var meningen att jag skulle gå och träna tillsammans med Marie, men när hon inte kunde så tappade jag motivationen. Visserligen skickade "slavdrivaren", som hon själv kallar sig hehe, sms och frågade om jag skulle med. Men då var klockan så mkt, bussen aningen sen och jag hade fått huvudvärk. Så nej jag går som det först var planerat denna vecka. Onsdag, torsdag och fredag. Längtar redan dit för det spritter lite i benen på mig..:P...

Idag var vi på flum humör i studiegruppen. Bland annat så försökte vi komma på ett tv-program vi förknippade oss själva med. Tack gode gud att du är här... for det genast ur Johanna... haha.. ja.... vad säger man!! Själv har jag inte riktigt kommit på nått bra ännu. Marie hade Tutti Frutti som förslag, men nja jag vet inte jag... haha... Roligt hade vi iallafall!

Kvällen består av ett berg av disk, plugga in bifrostpedagogik och sedan sova för natten. Mer hinns liksom inte....