Hej och hej då!!

Julafton är över, juldagen är över. Ikväll myser vi hos mamma och imorn åker vi till Branäs. Hörs om en vecka (+) då förhoppningsvis bilder, mer detaljer om helgdagarna och vår fantastiska resa kommer hehe....

God Fortsättning

PUSS


Branäs genom tiderna!

Nyårsafton -06





Nyårafton -07








Nyårafton -08






Nyårafton -09

INGEN SOM VET, INGEN SOM VET!! MEN SNART FÅR VI BILDBEVISET!!!



Bebisinfluensa?!

Wooohoooo..... tisdag förmiddag (vår morgon) och det känns ju fantastiskt. Älsklingen drömde att snön försvann i natt, men när vi drog upp rullgardinen så låg den fortfarande vit på tak och mark. Nästan så jag började gråta när han sa att det blivit bart ute.... men vilken tur att det bara var en dröm. Med två dagar kvar till julafton så tycker man ju att den borde få vara. Vi har ju dessutom räknat med en vit nyårsresa.

Jag har på tal om Branäs börjat packa nu. Lika svårt som jag trodde. Är absolut inte klar, men på god väg. Ska packa klart alla kläder och det mesta utav sakerna ikväll. Måste ju ha med en del hem till Mamsen imorn också när vi ska ha "dagen före dopparedagen mys". Först ska jag besöka mamma på hennes jobb och få en dos av småttingar. MYSPYS!! (hon är barnskötare på en förskola för er som ej vet eller förstod det).

Nu blir det mycket på tal om... men på tal om småttingar så fick jag veta att en gammal vän precis har blivit mamma. GRATTIS KRISTIN. Och ännu en gammal vän går i väntans tider, GRATTIS SOFIE. Vilket i sin tur betyder att min andra vän ska bli faster igen. GRATTIS SARA. Och som ni vet berättade jag ju om min vän på jobbet som också växer runt midjan just nu. GRATTIS ÅSA. De börjar producera bra nu mina vänner hehe. Underbart mysigt! Bara så att man blir aningen avis... Men min tid kommer den med. ;)...

Nej nu ni ska jag dricka ur mitt mjölkglas och sedan är det dags för oss att ta en tur till solariumen. Behöver lite färg på nosen denna vintertid. 

I eftermiddag kommer Madde&Mange och ikväll kanske kanske kanske vi tar en tur till Karlstad för att följa derbyt mellan Karlstad och Skoghall.


Nu får det vara nog!!!!

1. Proppen går strax innan en fest hemma hos oss ska dra igång. Anledningen tros vara att både micro och hårfön m.m. är igång samtidigt. Älsklingen springer till ICA helt i onödan. Får tillslut tag på en ny propp från Knut på första våningen. Räddaren i nöden!

2. Samma propp går igen när jag och älsklingen står och gör oss redo för skolan en morgon. Anledningen tros vara att jag sätter i strykjärnet medan jag fönar mitt hår. Minst sagt stressade försöker vi komma på hur sjutton vi ska lösa detta. Fiskarna i vardagsrummet dör om inte pumpen är igång. Vi kommer på idén att byta ut proppen mot en utav de andra. Detta medför att vi ej har lyse på toalett eller i kök, men det är bättre det än att firrarna dör. Vi gör så och åker sedan till skolan.

3. Ulf och Agneta är snälla nog och köper med nya proppar från Karlstad. Henrik byter genast ut den trasiga mot en ny.

4. Jag står IDAG och fönar håret. Smack och proppen gick IGEN. Jag ringer älsklingen som får intruera mig i vilken och hur jag gör för att byta denna trasiga propp. Vi lägger på och jag börjar föna igen.

JAG BLIR SNART TOKIG. SÅHÄR SKA VI VÄL INTE BEHÖVA HÅLLA PÅ VARJE GÅNG EN MASKIN AV NÅGOT SLAG ANVÄNDS. GRRRRR







Jaså...jaha ja!

Här satt jag och väntade på Paradise Hotel och så visade det sig att de också tagit jullov. Tråkigt just i denna stund, men bra för då missar vi ju inget när vi är borta. De skulle börja sända igen den 4 januari och då i timmeslånga avsnitt måndagar och tisdagar. Blir perfekt det!!

Nu kan jag absolut säga att alla juklappar är färdiga för Sofie meddelade precis att hon har jobbat klart med mina figurer. På onsdag ska jag äntligen få se dem. Blir mys att få en liten glimt av familjen Petersen/Lohse också. Speciellt lillkillen då det är han som förändras mest mellan gångerna hehe!!

Nej nu ska jag se en dokumentär om Tsunamin som Sandra precis tipsade om!!

Puss&Kram


4:e advent är här.

Idag får vi alla tända det fjärde ljuset. 4 dagar kvar till jul och snön ligger fortfarande kvar. Det är ju underbart!

Tittade på en film tidigare idag. Gamer var titeln och den rekomenderas verkligen. Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Ska nog mysa till det med ytterligare en film ikväll. Men först ska det stekas hamburgare. Känner att det börjar kurra i lilla magen trots att jag smaskat en hel del godis idag hehe.

Mysig söndag allesammans!!




Hur kommer det att gå?!! :p

Idag ska jag börja skriva en lista på vad som ska med till branäs. Jag ska verkligen försöka att packa minimalt, men jösses va svårt det är. Tänk om är ett vanligt argument. Svårt att dra en gräns. Struntar jag i ett plagg så är jag rädd att jag ska ångra mig när jag väl är på plats. Va fan tog jag inte med mig den tröjan för... hehe.. jaja jag ska föröska. Lagom är bäst har jag hört.

Nu blir det lyxfrukost/lunch. Smörgåstårta a lá Agneta. Yummi!!!!

Jag ska heja heja heja!!!

FreDAGEN har passerat och nu har mörkret omslutit oss. Dags för hemmamatch mot Örebro ikväll och förväntan är HÖG. Det måste gå bra ikväll!! Kom och heja du med!!!



Såhär glada vill vi se dem efter kvällens match..:) hehe


HURRA HURRA HURRA HURRA

Välkommen Fredag, Välkommen 18 december 2009. Idag är det en speciell dag. En dag värd att fira. Idag fyller nämligen vår allas Mange 23 år. Blir intressant att träffa honom sen och se om han har börjat få någon skäggväxt ännu, räcker inte med några strån på hackan nu inte när man är 23år GAMMAL.

Haha den sista meningen fick jag hjälp med medan jag satt i telefon. Hm...ni kan ju gissa vem som utformade den hehe. Jag funderade bara över om han växt något... ;)...



Eller om han kanske fått lite mer färg under natten... hehe... kort på oss från i somras...eller om det var sommaren innan... jaja hur som helst så är det Magnus till höger och jag till vänster, men det har ni kanske redan klurat ut? ;)... haha




Jag tror det kallas kärlek, bannemej!!

Jag älskar julen. Det innebär kvalitetstid med dem man älskar mest och mysiga varma känslor som sprider sig från topp till tå. Att vakna på julaftonsmorgon är på något sätt väldigt speciellt. Det finns en glädje inombords, en förväntan och en förhoppning. Jag tänker på de som inte älskar julen såsom jag och många andra gör. Vad finns det för bakomliggande orsak? För varje människa borde ju vilja älska julen om den bara kunde, eller? Jag önskar att jag kunde förändra situationen, känslan och tanken hos den som inte älskar julen. Visa den härliga älskvärda sidan som alla borde få ta del utav.När jag var liten så var det julklapparna som skapade den största spänningen under dagen, men nu är det ngt helt annat. Nu är det känslan av att vara del av en familj. Känslan av att vara omringad av kärlek. Jag har haft tur!!



En ytterligare lycka i livet är att ha någon att dela just livet med. Min andra hälft kan irritera mig, vara jobbig, göra mig galen... men också galen i en positiv bemärkelse. Han är precis vad jag behöver och precis vad jag vill ha. Det kallas kärlek!
Just nu sitter han i soffan och tittar på Simpsons (inte min favoritserie) och har gjort en chokladbollskaka. Det vill säga chokladbollssmet i form av en enda stor kaka. Jag föredrar nog hellre de små runda fina bollarna, men älsklingen påstår att han nog kan få mig att tycka om detta ännu mer. Hehe... ja vi får väl se.... ;)... Upp till bevis!!


Blandad kompott

Jag startade mitt jullov med en tupplur på ca 2 1/2 h. Men va sjuttsingen... det är ju det som är såååå skönt. Att bara göra det man känner för... eller hur? ;)...

Nu har magen precis fått mer än vad den förtjänar. Bacon&ost sås med ris och grönsaker. Inga fel alls vilket självklart bidrog till att jag åt lite för mycket!!

Sa jag att jag färgade håret i helgen? Minnet är inte det bästa som ni märker. Men det gjorde jag iallafall och jag märkte då att det nog hade varit bra med dubbla färgtuber. Det har växt på alla sätt och vis mitt hår. Det märkte jag lite extra i helgen när det kokade i nacken när vi skakade rumpa på dansgolvet. Behövde liksom lyfta upp det och lufta med jämna mellanrum hehe. Men se inte detta som nått klagomål för hellre som jag har nu än tunt och fjösigt som när jag var yngre. Hm... kanske får ta ett besök hos Helen efter helgerna för att klippa topparna också... tyvärr är det ju plånboken som styr sånt nu för tiden så vi får helt enkelt se när januari möter upp oss.

Fy f*n va dålig jag är på att lägga in bilder nu för tiden. Men när jag väl fått min nya dator så ska jag absolut bli bättre på detta. Nästan så jag lovar det hehe.

Nu börjar snart Bonde söker fru... de har ju valt ut varsin kärlek och nu ska vi få se hur de har det på resan...spännande (?)



Dagen D är äntligen här!

JAG HAR JULLOV!!!!!!!

och det känns?

FANTASTISKT!!!!!!!!!!!


Grattis Madde Padde

HIPP HIPP HURRA... Idag är det min svägerskas födelsedag!!



HON ÄR DESSUTOM SINGEL FÖR DEN SOM UNDRAR... ;)...


Är vintern äntligen här?

Det kändes underbart när vi promenerade till affären tidigare idag. Mörkret hade börjat lägga sig så varje ljuskälla förtrollade den orörda snön. Det glittrade överallt och suget efter att slänga sig i det vita och göra snöänglar var stort. Men det tog inte över... :).. Jag lyckades hålla mig till att föreviga ögonblicket med mobilens kamerafunktion. Jag hoppas verkligen att detta håller i sig nu. Jul- och nyårskänslan infinner sig på nått sätt mycket lättare då.



Detta är delar av vad de närmsta av mina veckorna innehåller:

- Imorn fyller söta Madde år. 27 för att vara exakt och det ska firas hemma hos henne. Vi firar samtidigt Mange (även han söt såklart..;) som fyller år på fredag.

- På torsdag ungefär vid 15-tiden kommer jag att ta JULLOV!!!!!

- Fredag denna vecka kommer jag att gå in i frisörrollen och färga håret på Mr. Tobbe. Dessutom har grabbarna hemmamatch mot Örebro.

- Måndag nästa vecka ska Madde och Magnus bli julsnygga i håret och vi ska planera inför Branäs.

- Onsdag nästa vecka åker jag till mamma och sover där. Som alltid dagen före julafton... :)... Det blir julbak och MASSA mys.

- Sedan passerar julhelgen med båda underbara familjerna.

- 27 december rattar vi mot Branäs där vi ska HA DET SÅÅÅÅ KUL HELA JÄVLA VECKAN hehe.

- När vi kommer hem ska jag och Henrik eventuellt vara barnvakt åt Miranda och William i två dagar då skolan och dagis har stängt.

Ja jösses ni märker ju att det inte kommer att bli ett tråkigt lov direkt. Och mer saker dyker garanterat upp :)...


JAG FÅR PANIK

Jag har pluggat mest hela dagen faktiskt. Skickat in lektionsplaneringen och sedan kikat en del på övningstentan. Alltså jag får ren och skär PANIK. Jag fattar knappt en enda uppgift. Har liksom ingen aningom hur jag ska gå tillväga för att lösa dem. Jag har MASSOR att läsa på om jag ska klara denna. Det är ett faktum. Ett jobbigt, stressande och extremt irriterande faktum.

Förra delkursen kände jag mig nöjd, inte ett dugg orolig och det gick bra. Denna delkurs är ett rent helvete där jag formats till ett enda stort frågetecken.




Med värme...

Idag har jag sett en mage som symboliserar livet, jag har skickat grattis till den sötaste ettåringen och det snöar ute. Just nu känns det bra. Känslorna är varma, glada, längtansfulla och mysiga.




Jag kan se att det har snöat... :)...

När jag väl har sovmorgon så är det alltid nått som stör min skönhetssömn. Grannens borrande och spikande har satt fart igen. Och visst höll det på ända tills jag klev upp.... nu är det plötsligt tyst.
Jaja det är ju inte deras fel egentligen. Det är ju vardag. Men det hade varit skönt att få vakna upp utvilad.

Väntar med spänning på att älsklingen ska komma hem och berätta hur det gick på kemiprovet han gjorde förra veckan. Han har ju klarat allt hittills och klarar han detta så är han klar med kemin. Stackarn har ju två till prov innan jul så det vore ju skönt att få bocka av detta.

Idag ska jag träffa Åsa på Åsenskolan. Mest för att jag behöver fråga lite saker inför en skoluppgift jag har, men också lite för att jag vill. Hann prata en sväng med henne i fredags och fick höra den glada nyheten... :)... Det har visst hänt mycket sedan jag var där sist hehe.

Nej nu ska jag förbereda lite lunch och sedan hoppa i duschen.

Åh HOPPAS HOPPAS att min tv har kommit idag också så jag kan hämta ut den sen!!


Ikväll tänder vi tredje ljuset

Jag hann med mer än jag först trott igår. Pluggade, färgade håret och hade lite partaj med utgång i parken. Tv-spelskväll skulle man kunna säga då vi bland annat hade turnering i wii-bowling (JAG VANN). Robba stackaren lyckades slå sönder en dosa hehe... jaja sånt som händer. Men kul hade vi. Fick inviga mina nya skor också. Tycker fortfarande lika mycket om dem även om fötterna var aningen ömma på hemvägen hehe.

Ikväll blir det egengjord "paella", adventsljus och mys i soffan.


Länsade affärer

Shoppat som ena riktiga galningar idag hehe... fick bland annat en ny klänning/topp/tunika/t-shirt hem som förmodligen blir den nya nyårsoutfiten... så kan det gå. Jag som trodde att den redan var bestämd och klar. Saknas ett par strumpbyxor bara så är jag redo för ett redigt New Years Eve partiiiiii.
Men bästa köpet för min egen del idag var skorna. Älskar dem..:)...

Nu är det fredagsmys. Imorn är det TRÅKIG pluggdag. Endast ett nödvändigt måste.


Vilket slit

Nu har jag suttit i flera timmar med denna bloggdesign, men nu ger jag upp. Började krångla en massa så det får vara såhär tills jag orkar ta nya tag. Det mesta är ju i varje fall klart.

Imorn blir det julshopping.... tokmysigt..:)... Hoppas vi hittar allt vi tänkt oss!!

JAG LÄNGTAR TILL JULAFTON!!!


(God)Morgoninlägg

God Morgon... hm... skriver man verkligen så? Jag fick en blackout och tycker det ser helgalet ut. Morgon... jo jag vet ju att det är rätt, men jisses så fult ord. Jaja bara en plötslig tanke.

Jag blir nog aldrig van att vakna så extremt tidigt. Lika trött varje gång!!
Sannolikhetslära står på schemat idag. Något jag aldrig fick läsa i skolan så det kan bli en utmaning. Har faktiskt läst om det i Henriks gamla matematikböcker från gymnasiet och delar av det förstod jag, andra delar var rena grekiskan (vilket innebär oförståeligt då jag inte kan grekiska)... :P...

Igår lämnade vi in sista gruppuppgiften. Halleluja va underbart. Bara att hoppas på att det duger åt dem.. :S.
Imorn får jag ju dessutom lektionerna gjorda så då kan jag påbörja samt avsluta de uppgifterna. Ska försöka lägga på ett kol och fixa det redan till veckan. Sedan är det bara redovisningen som ska planeras och genomföras innan vi får ta JULLOV. Shit va skönt!!!!


Denna eviga stress

Jag låg nyss i sängen beredd att falla i sömn när jag kom på att jag måste kopiera upp de häften jag behöver för min lektion som jag ska hålla på fredag. Så det var bara att kliva upp och sätta igång skrivaren. Får försöka komma ihåg att kopiera på skolan imorn annars blir det galet stressigt på fredag morgon :S.

Nu är det klart... ska genast krypa ner under täcket igen och försöka låta lugnet inta min kropp.

Lite snabbt då bara

Äntligen ska jag få leka av mig lite. Mattegympa idag och mysisbrallorna är på. Helskönt med mjukis till skolan, men skulle bli alldeles för soft om jag hade det var dag. Det får ju inte vara för bekvämt i skolan då somnar man ju.. :P... hehe

Idag ska vi träffa mamsen också. Höra henne berätta om Paradisets paradis. Har redan hört litegranna och jag kände nästan hur jag bara ville vara där JUST PRECIS DÅ!! JUST PRECIS NU!!

Oj klockan tickar. Måste borsta tänderna och packa väskan innan jag far.

Ha en bra dag!!

HENRIK - JAG ÄLSKAR DIG!!!


Det blev en fasansfullt lång dag

Trött, frusen, hungrig, stressad!! Ingen bra blandning denna kväll. Längtar tills älsklingen kommer hem så han kan värma mig, mata mig och sedan stoppa mig i säng. Kom hem vid 18-tiden idag och därför ser jag fram emot en hyffsat kort dag imorn när jag får åka hemåt runt 13-tiden om jag har tur!

Hm... klockan är visst bara åtta, dröjer för länge innan älsklingen kommer hem för att jag ska orka vänta på maten. Får koka ihop nått på egen hand. Pust och stön hehe.
Hm... kan ha lyckats knövla till nått på datorn också så vi får väl se vad min man säger när han kommer hem. Hehe det kan bli lite knasigt ibland när man är trötter... :P...


Lite sömn vore skönt!!

Jag önskade så att det bara var en hemsk mardröm när klockan ringde imorse. Att jag kunde vända mig om, kura in mig i täcket och somna om. Men det var ingen dröm.... jag blev tvungen att stiga upp ur min varma säng och starta dagen.
Somnade på bussen också och då gick självklart resan hur fort som helst. Hade önskat mig nån timme till även där.

Har redan fått ändra några utav mina planer denna vecka. Inga utav de jag nämnde igår. Men morgondagen består tydligen av en Mattegympalektion som vi måste närvara på vilket gör att min lektion på Åsenskolan måste skjutas fram nån eller ett par dagar. SUCK!! Jag känner mig verkligen superduperstressad när det gäller det mesta för tillfället. Tidsbrist har ofta den förmågan att påverka mig negativt!

Nej kaffe kanske vore värt sina kronor just nu.

Ha en bra tisdag!!




Extremt mycket sötare än mig, men tydligen lika trött!



Planer jag har

Behöver en ny almanacka, dels för att min går ut när 2009 tar slut och dels för att jag behöver skriva in mina framtidsplaner någonstans.

Några av mina många planer just nu:

* Krama och Hälsa Mamsen välkommen hem efter två veckor i Thailand.
* Julhandla i Örebro med Madde och Älsklingen.
* Njuta av lovet, julhelgen med familjen och sovmornarna.
* Tillbringa en vecka med det underbara gänget i Branäs. FY FAN VA KUL VI SKA HA!
* BOKA RESAN TILL SPANIEN VI PRATAT OM!!!

Japp till sommaren är det tänkt att vi med buss tar oss till värmen i Spanien. Med mamma, pappa och förhoppningsvis syster Stjernberg. Längtar tills den är bokad och klar så jag har något att längta till. Behöver det för att orka plugga klart detta år. Är nere på botten i motivationsskalan just nu. Värre än någonsin tyvärr!! Men i och med detta kanske det vänder. Vi får hoppas på det!! :)

Tossa de Mar Beach

Tur att det är jullov snart. Nedräkningen har börjat.

4 skoldagar kvar!!


Oj så det kan bli!!

Tänka sig... nu kom det ett MEN!!! Föreläsningen imorgon är inställd och det innebär en ledig måndag för mig. Söndag blev plötsligt som en lördag med ännu en sovmorgon att se fram emot. Härligt!!
Det enda lilla negativa jag kan se med detta är att vi kommer att sakna föreläsningens innehåll när vi ska plugga till tentan. Inte så bra. Får hoppas att det inte var ngt allt för invecklat vi missar!!

På onsdag ska jag till Åsenskolan och hälsa på dessutom. Förbättrade min dag ytterligare lite... :)...



Inga men...

Hatar fortfarande söndagar!!!


Dagens bekymmer

Nageltrång, böld/kula/knöl i ryggslutet, blåmärke på armen samt kan av någon konstig anledning inte röra armen som man ska utan att det gör svinont på baksidan.

Det kanske är dags att skrota mig?!!

Ikväll är det match mot Skoghall och jag tänker hålla alla mina tummar på att hemmalaget förlorar tihi. Låter lite elakt, men det är ju faktiskt sant. I och med att jag hoppas att LFIBK vinner så måste ju Skoghall i samma veva förlora. Svårare är det inte!

På tal om innebandy så drömde jag väldigt konstigt i natt. Bland annat att Henrik sa att de skulle nog vinna ikväll för de har 6 målvakter. Hehe... ja det är ju en del, frågan är bara om det tänkte hålla sig på plan samtidigt eller inte för  om jag inte har fattat helt fel så är det en målvakt på plan som gäller?!!! :)
Sedan drömde jag även att jag satt och tittade på nån komedi och så helt plötsligt kommer älsklingen in med svart hår. Hehe något som ALDRIG skulle hända i verkligheten så det var ju skoj att man fick en glimt av hur det skulle kunna se ut.
Och faktiskt så föredrar jag honom i blondt.. :)... Svart var kanske lite väl drastiskt.


Tjollahej tjollahopp

Hej Dagboken...

NÄÄÄ NI. Inte tänker jag fläka ut med mina innersta känslor och hemligheter här inte. De behåller jag för mig själv.. ;)... Men ni kanske kan få en liten smakbit.

Jag känner mig extremt stressad med allt som ska göras nu innan jul. Det ska hållas lektioner, skrivas arbeten (både individuellt och i grupp). det ska handlas juklappar, det ska handlas födelsedagspresenter, det ska köpas skor och kläder till jul och nyår. Ja jag kan nog fortsätta ett tag till om jag väl tänker efter. Det är verkligen ett efterlängtat jullov som går oss till mötes i år.

Har jag nämnt att min dator har pajat IGEN?!! Jodå... gick inte att starta den en morgon. Fick dock ett positivt besked nere på expert idag (för en gångs skull, valde med avsikt INTE den killen som jag fick prata med sist). Jag kommer äntligen att få en ny (lite häftigare som han sa hehe) dator och förhoppningsvis kommer denna INTE att dö titt som tätt. Förhoppningarna är höga och väntan kommer att bli lååång innan den hamnar i min famn. Jag längtar!!


Aj aj aj och lite mera aj

Huvudvärken höll i sig precis hela kvällen igår och ligger fortfarande och trycker bakom tinningarna. Inge trevligt alls. Men det är bara att ta en tablett och hoppas på att det ger sig snart.

Nu beger jag mig mot skolan!!

Jag är väl ingen bilmekaniker heller

Jag har precis vaknat, har fortfarande sprängande huvudvärk och grannen borrar nu ännu värre så att det smärtar i hela min kroppen. Och fortfarande har jag lika mycket att göra. Dock blir jag nu tvungen att hoppa över några utav sakerna för att jag ska hinna. Ska börja med att läsa färdigt en bok som söta Johanna ska låna imorn. Sen måste jag och älsklingen ta med en ficklampa och lite papper och gå och kolla oljan i Mamsens bil. Lampf*n började lysa i morse och jag fick smått panik. Stressad som vanligt skulle jag absolut inte hinna springa in på nån mack och sedan gräva ner mig i bilen för att hitta hålet där man fyller på olja. Men jag ringde Storebror och han tyckte jag skulle kolla nivån innan jag åker från Karlstad. Sagt och gjort, men inte fatta jag nått mer för det. Skitsvårt att se på den där försbaskade stickan och tröttheten och huvudvärken påverkade mitt humör. Nej det fick vara tills jag kom hem bestämde jag. Och inte f*n lyste det nån lampa på vägen hem inte. Nej det hade förmodligen blivit nått fel bara en liten stund. Men för att vara helt säker ska jag alltså med Henriks hjälp se om jag behöver fylla på nån olja.


Det är lite synd om mig faktiskt.

Jag kom precis hem, har sprängande huvudvärk och någon av våra grannar borrar och spikar så att det smärtar i hela min kropp. Jag ska dra täcket över huvudet och sova ett tag. Måtte det ha gått över när jag vaknar för jag har en hel del jag behöver göra i eftermiddag.