Blir aldrig som jag tänkt mig!

Frisör eller ej... jag skulle behöva gå en kurs i självstyling. Det har jag ju bannemej inte fått lära mig. Är urusel på att fixa mig själv snygg i håret!!!!!!!!





Fast ser man till bilderna ovan så kanske det snarar handlar om vem som bär frisyren. Kanske får beställa ett snyggt face så kanske de snygga frisyrerna kommer på köpet!


Kommentarer
Postat av: sara

haha, jag är också asdålig på mitt eget hår! Fast för min del beror det på min katastrofala hårkvalitet, det är ju fult hur jag än gör liksom.

2010-09-22 @ 17:30:27
URL: http://evertsons.blogg.se/
Postat av: Jenny Jaderqvist

Nu far du f-n ta och ge dej med det dar... Vad far dej att fatta att du e HUR vacker som helst bade pa utsidan saval som insidan? Fran och med nu, inga sadana dar tankegangar. Sluta klanka ner pa dej sjalv, se dej sjalv i spegeln och spana in vilken HET BEJB du faktiskt ar! Whatever rynka that might come along later on e bara charmigt... Stor kram fr nagon som tycker att du rockar!

2010-09-22 @ 23:37:43
Postat av: Jenny Jaderqvist

Oj da, jag tog visst i lite. Men jag menar det. Blev lite val upprörd. Ber om ursakt för det...

2010-09-22 @ 23:42:31
Postat av: Ida-Marie

JENNY: Människor borde vara avundsjuka på mig som har en vän som dig! Tack för de fina orden och välbehövliga banningarna! Hoppas vi ses snart igen!! Massa kramar

2010-09-23 @ 12:37:19
URL: http://idamaries.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback