Drar mig för att somna... :(

I natt vaknade jag med samma panik som i Tunisien. Jag hade inte hallucinationer, men jag var tvungen att tända lamporna och mådde väldigt illa. Väldigt otäck känsla det där. Jag skakar och känner mig som om jag knappt vaknat helt. Vill verkligen inte vara med om detta igen så jag blir nervös när jag nu snart ska krypa till sängs. Börjar ju fundera på vad det är för fel på mig... Inget allvarligt får vi hoppas.:P..

Idag träffade jag Sara i skolan. Så roligt att se henne, det var verkligen alldeles för länge sedan. Vi ska träffas och äta lunch nån dag så vi får stri ikapp lite utav det som hänt sedan sist. Kul!!! Hon hann berätta lite smått och gott, bland annat att Sofie och Andreas är med bebis. Fy fan va kul för dem. Grattis mina vänner!!! Usch va mycket jag har missat. Jag hoppas också att vi ses snart Sofie!! Jag ska verkligen ta mig i kragen och slå en pling när jag är i stan nån dag!! Saknar er ju!

Jaha nehe nu är det väl dags att sova snart. Stor bävan!! Jag hoppas att det bara var nått tillfälligt och att det ALDRIG MER upprepas!!!! Extra oroligt utan älsklingen vid min sida.       


Älskar dig....                                                    
Jag ska drömma om dig älskling så ses vi snart!!  Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback