080121 Kursstart

Men så jag skriver.. Har visst inte vant mig än vid att det är 2008 eftersom jag lyckades skriva fel på inlägget häromdagen... haha får se till att ändra det då kanske. Jaha idag började nya kursen och vi fick träffa klassen, hela 35 vänner och så blev vi indelade i studiegrupper. Tess och jag hade turen att hamna tillsammans iallafall, vilket var huvudsaken!! Ska vi se om jag minns namnen på alla andra hehe... Frida, Johanna, Cicci, Mattias och Ellen. Jippi jag minns. Kommer bli en perfa grupp skulle jag tro!! Redovisning av grupparbete redan på måndag så det gäller att jobba hårt denna kurs skulle jag tro. Redan nervös inför kommande tenta, inte speciellt lugnande när man har fyra böcker att läsa tills dess och sedan dessutom får höra att nästan hälften tenderar att kugga.. Hm...som jag och Tess sa, kanske lika bra att boka sig för omtenta direkt. Positiva, nej vi vet, men det passar sig inte för det just idag!!

Vad har annars hänt i dag.. Huvudvärk så det kallas duga har jag haft hela eftermiddagen och har fortfarande. Fick dock massage av Penny idag så förhoppningsvis ska det gå över snart! Tack Vännen, du är en ängel! Annars har jag inte hunnit så mycket mer. Kramat Henrik lite innan det va dags för honom att åka till jobbet!!

Nästa vecka ska jag och Tess kanske hitta på nå skoj. Vore roligt med bio eller så. Sist vi gick på bio ihop, va det en katastrofalt dålig film vi såg. Hm.. vad hette den tro... nått med röd. Jaja så dålig va den alltså, minns ju inte ens vad den heter. Så en lite roligare upplevelse kanske vi kan ge oss på tycker jag hehe. Så tyckte Henrik att jag kunde ta hit Tess nån dag också och det har han bra rätt i för hon har ju trots allt inte varit här nått än. Han tyckte att vi kunde sitta och fnissa i vardagsrummet så kunde han hålla sig i datarummet med sitt wow spelande. Mycket bra idé hjärtat haha!

Tatueringsdags för Henrik imorn nu då... oj så spännande. Hoppas han blir nöjd, det är ju ändå en ganska så STOR tatuering och första gången han gör en, men det ska nog bli bra. Han har ju valt ut den själv och det är ju nått personligt så det kommer nog gå perfa. Hm... man kan nästan märka nu att jag är mer nervös än honom haha, men det är nog  för att jag vet själv att jag ångrade mig väldigt en period. Fast jag ska nog göra om min lite och föra in nått personligt i den jag redan har. Jag vet precis vad mamsegull tänker nu : "Vad var det jag sa" haha, men mamma jag ångrade mig bara en period, nu har jag inga bekymmer med den längre.. =)


Kommentarer
Postat av: tess

haha gosan , du är väl för rolig du . vi kan absolut fnissa i ert vardagsrum och vi ska absolut se en bättre film än den förra , vilken förövrigt hette ´ett öga rött´ . ;P haha . hoppas det går bra för henrik idag nu då , du får hålla handen så löser sig nog allt ;D kram till dig snuff !

2008-01-22 @ 10:46:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback