080119

Tänk att alltid helgerna måste gå så onödigt fort. Vi sov som vanligt länge i morse och sedan har vi haft en lugn och skön kväll. Nykroppa vann matchen mot Karlskoga och Nettan gjorde 2 mål, duktig flicka hehe. Madde va nog lite nervös skulle jag tro för hon hade fint besök i publiken... Hon träffade nämligen en pojke i Branäs som nu varit hos henne några dagar. Mycket spännande tycker vi runt omkring henne. Får se hur rapporten lyder sen hehe. Han är iallafall en bra trevlig typ den där Andreas... Ja till poängen... hon leder iallafall skytteligan, men lyckades inte visa sin fulla talang idag vilket var synd, men förstålig.
  Många utav kompisarna drog till Karlstad för att partaja ikväll och jag va bra sugen, men Henrik orkade inte så det blev en hemmakväll istället och det blev kalas det med. Myste ner oss i soffan och såg två filmer. Saw IV.....mycket bra, men inte lika rå som trean. Och så Beowulf som verkligen passade Henriks smak, men som nog bara får kallas okej för min del.
  Usch och fy va jag vill utomlands. Satt och tittade på gamla kort från när vi var i Turkiet 2006 och jag mår nästan dåligt... så mycket längtar jag alltså tillbaka. Mysigt!!! Härligt!!! Underbart!!!

     

Nej som vanligt så ska jag nu gå och sova... Sussilull


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback