080122

Att jag följde med Henrik till tatueraren i morse va väldigt bra för mig tror jag. Jag kom upp i bra tid, jag hittade ideér till min tatuering och jag hann läsa till sida 50 i "Den kultiverade människan". Väldigt nöjd..!! =) Jag ska nog fortsätta läsa nu också så jag har den boken avklarad iallafall. Sedan är det ju bara tre kvar menar jag. Ja eller det är väl fler vi ska använda under kursen, men jag tänker nu främst på de som vi behöver läsa inför tentan. Henriks tatuering blev iallafall jättebra, hade tänkt lägga ut en fin bild på den, men den är ju fortfarande täckt med plast så det får bli senare... Men det kommer!!

Tänk vilket minne min söta vän har... "Ett öga rött" heter den dåliga filmen vi gick på sista ja...tack Tess *thi*. Vi kan ju knappast misslyckas i att hitta en bättre än den iallafall hehe. Jag vet inte varför jag tyckte den va så dålig, Kanske för att jag hade så höga förväntningar eller för att jag tyckte att handlingen va ganska lam och seg. Hände liksom ingenting!!  

Oj va trött jag blev nu då. Henrik har gått och lagt sig för han jobbade ju natt och hann bara sova några få timmar innan han va tvungen att gå upp igen och själv blev jag också slö nu när jag satte mig i soffan. Det är så tyst och mörkt här i lägenheten, har inte orkat tända lamporna i fönstret än och de som brukar föra liv här hemma sover väl tätt intill Henrik nu förstår jag. Jag känner för att göra dem sällskap in i drömmarnas värld, men jag får nog ta med mig boken in och läsa lite istället....  Nej se, nu kommer två av mina pärlor smygandes... De hoppade upp och la sig tillrätta i soffan... mysiga varelser!!


Nej som sagt, läsa är det som gäller nu!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback