ZzzZzz...

Jag är fortfarande trött. Sanslöst det!!

Nu är vi iallafall i Nykroppa och har tvättat av familjens båt som ska testas i vatten imorn. Hoppas motorn fungerar som den ska så vi har en båt att åka i när vädret tillåter.. :).... Henrik och Rienas är dock ute i familjen Rienas båt och fiskar just nu. Och jag sitter i hallen och ska spela spel. Nettan är på besök också och sitter och bubblar med Madde i Magnus rum. Hehe prata kan hon ju det vet vi iallafall.. :)... Madde hör jag desto mindre och Magnus smet ner till nedervåningen istället han hehe. Jag känner aromen från matlagningen så jag antar att Agneta står vid spisen och att Ulf jobbar med nått i källaren. Så skönt att vara här i huset... blir som att "komma hem". Skönt med lite liv omkring sig. Saknar vårt hus i Kyrksten något extremt. Har många minnen därifrån och tycker det är ganska tufft att åka förbi där och se att andra tagit över VÅRAT hus. Så känns det och kommer förmodligen alltid att kännas. Kanske därför jag längtar så efter att själv få köpa hus. Vill att våra barn ska växa upp på samma sätt som jag gjorde. Så känner nog många iofs. Hm...tänk om saker och ting hade slutat annorlunda och vi hade kvar huset. Att pappa levde och att han bodde där tillsammans med mamma. Jag hade verkligen velat ha det så. Att jag och Henrik skulle kunna åka dit och hälsa på med våra barn. Leka på baksidan, gå ner till sjön och bada, heja på Alkvettern när de spelar osv. Men man kan inte få allt man önskar sig här i livet tyvärr så jag får väl sträva efter att uppnå samma känsla för mina framtida barn istället!! Samma trygghet och glädje jag kände av att växa upp i ett samhälle som "mitt samhälle".

Jag tror att Nykroppa får mig att känna mig trygg och glad igen så här trivs jag bra!!

Imorn är det ledigt och jag ska försöka få med mig Nettan på nått pass. Tisdag hoppas jag som sagt på spining och sedan är det onsdag och jobba jobba igen. Dagarna rullar på som alltid!!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Haha, ja du kan också prata! Magnus fick nog skavsår i öronen sen när han trippade tillbaka till rummet:)Hörs imorgon! KRAM

2008-07-06 @ 23:48:14
URL: http://nws.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback