LFIBK - Skattkärr

Nu har jag precis bytt om lite för snart kommer mamma och pappa Stjernberg och hämtar mig. Vi ska ju till Karlstad och heja på Lesjö när de vinner över Skattkärr... Kanske inte borde säga för mycket iofs för det brukar oftast bringa otur när jag talar för tidigt om vinst haha.

Fy tusan va trist förmiddagen idag va...tittade på nån extremt dålig film som många slumrade till skulle jag tro. Sedan hade vi SO och fick tillbaka proven... 13 st som måste göra underkänt berättade Martin det första han gjorde och spänningen va stooor... Trodde hjärtat skulle ploppa ut där ett tag hehe. JAG KLARADE DET!!! Ni kan tro att jag blev lättad. Slapp jag den bördan. Mellan dessa två lektioner hade vi 1 1/2 h rast och ojojoj va jag höll på att göra bort mig totalt. Vi hade köpt varsin macka som vi slängde i oss och sedan skulle vi köpa med te och sätta oss på ett annat ställe innan lektionen började. Jag tog de små tallrikarna mackorna legat på och så slängde jag dem i soporna. Så ställer vi oss i kön och jag ska ta fram mitt bankomatkort jag hade i fickan för några sekunder sedan. Det är borta... Vad kan ha hänt med detta kort... Svårt att klura ut va? Haha, javisst jag hade slängt det i den stora svarta soppåsen. Jag hade dock tur för de hade precis bytt påse så det fanns inte mkt i den. Tess ser genast kortet och tar upp det åt mig... Ni ska tro att vi skrattade. En gnutta pinsamt va det också kan jag lova haha!!!

Jaha ja vettja när de hade tänkt ringa och berätta när de ska plocka upp mig ja... Jag får väl göra mig klar ifall att de plötsligt står utanför och tutar på mig. See you...

Kommentarer
Postat av: Nettan

Vinst såklart!!! Vad kul vi hade på läktarn:)Åsså kunde man ju räkna ut med lilltån att du skulle klara tentan.
Kram kram

2008-02-22 @ 23:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback