Varför så kort?

Jag kan verkligen inte förstå varför 2900 Happiness bara tar upp en halvtimme? Knappt så det hinner hända ett dugg innan det tar slut ju. Synd för jag börjar verkligen tycka om denna dagliga underhållning!!

Ja jag vill nu bara upplysa om att det som Tess skrev om att jag inte ätit en endaste tugga päron idag är väldigt mycket SANT!! Och hör sen! Haha...jadu gumsan...vi är för roliga vi...och du är för go!!

Happy birthday to yá......happy birthday to yá........happy biirthday.....

Nej ingen fyller år, men jag är på mitt lilla trallhumör och då lyckas dessa rader alltid komma ut som härliga toner.... Fråga mig INTE varför för det har jag inget svar på!! Jag och Tesselitess pratade för en liten evighet sedan om att göra en audition för Idol, men jag vet inte jag om jag vågar. Då gäller det att tuffa till sig. Roligt hade det varit iallafall haha. Skulle ju vara spännande att se hur juryn reagerade...Eller så kanske det skulle knäcka ens självförtroende helt och hållet haha.

HJÄLP...nu satte godissuget in...ajsingabajsinga Ida-Marie!!

Kommentarer
Postat av: tess

du är också en stooooor skopa go du gumman ;D like always . jojjomän , självklart drar vi iväg på idol & vi ska bannemig sjunga skjortan av dom allihopa ! men FÖRST , måste vi ta tag i våran morgondag , fy tusan . tack för att han har skickat uppgiften till mig och för att arbetet var såå bra . GUD ! ett riktigt tack dock för att du ringde gumsan . ses i morgon , stor kram !

2008-02-20 @ 20:39:12
Postat av: Nettan

Haha, du skulle slå i Idol:) Ät massa godis nu, det behöver du!! Själv sitter jag här med en ostkrokspåse sittandes bredvid mig:)

Kram

2008-02-20 @ 21:14:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback