Stygga Laban

Igår åkte vi iväg för att köpa dammsugspåsar och tur var väl det för när vi kom hem hade Laban en liten fågel i munnen och det låg fågelfjädrar i hela vardagsrummet. Den stackars lilla pippin hade sån otur när han valde att hälsa på hos oss. Inte visste han att det skulle vänta en stygg misse med ett stort gap runt hörnet. Snacka om oflyt!


Jösses vad trött jag är just nu. Vill dock inte vila mina ögon för jag behöver somna i tid imorn så jag kommer upp när jag ska. Blir en heldag med mina 3 favoriter imorn. Jag och Henrik ska hämta Miranda och William på förskolan/fritids och sedan busa lite med dem tills Linda och Brorsan slutar. Kvalitetstid med de bästa!!!


Kommentarer
Postat av: Sara J

Får säga tack desamma!:) Dina bilder som du tog på "modell för en dag" var också jätte fina!

Hoppas du haft en bra sommar. Har du uppsatsen först när skolan börjar? kram Sara

2010-08-16 @ 20:21:23
Postat av: sara J

Okej, jag börjar också med IKT-kursen då;). skulle vara roligt att se vilka mer som man kommer gå med. Vet du någon mer som kommer gå i vår klass?

2010-08-17 @ 00:15:18
Postat av: gabriella,

sv: yes det var jag :) thihi.. mitt schema tar slut nu på fredag, sen får jag jobba där som vikarie och tillbaka till underbara arbetsförmedlingen, usch.. :P



KRAM

2010-08-17 @ 10:55:38
URL: http://gabriellawikstrom.blogg.se/
Postat av: gabriella,

sv: det är då inte kul där nere iallafall! får hoppas du får jobb direkt :) nej jag ångrar det inte, har t.o.m börjat tänka i andra banor om vad jag skulle vilja bli :P



KrAM

2010-08-17 @ 20:04:43
URL: http://gabriellawikstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback