Efteråt är jag stolt över mig själv!

Jag gick, jag kämpade och jag klarade det! Det är efter ett träningspass som man känner att det är värt all vånda innan och all svett medans. Nu har jag precis fått i mig lite mat och ska bara se klart ett avsnitt av Vampire diaries innan det är dags för mig att hoppa i en varm och härlig dusch.

Heldag i skolan imorn. Ser faktiskt fram emot det. Tänkte precis på att detta är sista kursen som jag kommer att läsa med största delen av nuvarande gänget. Extremt sorgligt. Får hoppas att några av oss kan hålla kontakten även i framtiden!!!!

Johanna påminde mig dessutom om att tentan om två veckor är vår sista (om man räknar med att klara den) under vår utbildning. Det är däremot extremt underbart!!!




Kommentarer
Postat av: gabriella,

sv: jag förstår det, får hoppas nästa går lika bra :) nej dte brukar ju inte vara det, det svåra är bara att få passen när de skickas genom sms och grejs :p

2010-04-21 @ 12:38:25
URL: http://gabriellawikstrom.blogg.se/
Postat av: Elin Karlsson

Joo tack, vi hade det bara bra :) ja absolut, vi får hitta på nått snart när ja tar en paus från flyttandet :p hoppas allt är bra :)

kramar

2010-04-21 @ 19:16:21
URL: http://eliinkarlsson.blogg.se/
Postat av: Sara J

Ja, visst känns det lite konstigt att inte gå med hela klassen nästa termin. Det börjar verkligen gå mot sitt slut. Kommer ihåg när vi började utbildningen och nu har det redan gått 3 år sedan dess.

2010-04-21 @ 19:16:39
URL: http://saravision.blogg.se/
Postat av: gabriella,

sv: haha neej men som tur var så var jag halvt vaken av att niklas skulle gå till jobbet :p haha..

2010-04-21 @ 21:29:30
URL: http://gabriellawikstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback