Har första advent redan varit i år?!

Jag tänkte eftersom att flertalet människor redan börjat julpynta. Känns som att jag inte riktigt hänger med. Såvitt jag vet så är det ungefär 4 veckor kvar till första advent och därefter ytterligare ungefär 4 veckor kvar till jul. Så för min del får julsakerna ligga kvar i sin kartong ett tag till.



Gissa om jag blev förvånad igår när jag besökte kurssidan och tentaresultatet från första tentan redan lagts ut. Och jag som trodde vi skulle få vänta till lektionen på måndag. Jag gav rubriken en lätt liten klick och med ena ögat kikade jag försiktigt på mitt resultat. Väl Godkänd. Tro att jag blev glad. Att jag var godkänd hade jag på känn efter gruppdiskussionerna, men att jag hade fått så höga poäng och VG det kom som en väldigt positiv överraskning.



Igår var vi i Karlskoga och myste lite med favoriterna. Vi tittade på William när han tränade fotboll/innebandy och så var jag, Henrik och Miranda iväg och handlade till tacos. Miranda har precis vänt sin stol så nu går den lätt att flytta över från bilen. Så skruttan var så stolt över att hon fick åka själv med oss och hjälpa oss att handla dessutom. :)...
Väl hemma hos Mamsen så fick Älsklingen stackaren lägga sig i mammas säng och vila. Migränen slog till med full fart och efter en liten stund så fick vi istället packa ihop och åka hem igen. Hemskt det där med migrän. Finns inte så mycket att göra åt det när det slår till sådär hårt. Som tur var gick det värsta över under resan hem så väl hemma tog vi täcket omkring oss och myste till idol samt en ny serie som jag ej minns namnet på.
(Erika förtjänade förresten INTE att åka hem, inte Eddie heller egentligen, men någon måste ju tyvärr.)



Det blev ett mycket indelat inlägg idag. Och mycket text, inga bilder. Dåligt av mig. Men just nu är jag bara TRÖTT och ska äta lite sen frukost för att sedan sätta fart med pluggandet. Kanske att jag ser nån serie först... och kanske att jag läser lite i min nylånade mycket spännande bok först. Haha det är inte lätt!!!!!!!!!!

Happy Halloween på er alla spöken därute.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback