Kackel om kakel

Strax före tio i morse klev vi in genom Bauhaus port och någon timme senare klev vi ut med spackel, penslar, takfärg, kakelfix, kakel och mängder med burkar vit färg. Vi har fått pippi på vitt förstår ni vilket kommer att synas i vårt blivande hem.
Märkte ni förresten att jag sa att vi har köpt kakel?!! Javisst, vi hittade ett kalasfint kakel. Glasmosaik för att vara helt rätt och riktig. Det är centimeterstora rutor i svart, mörkgrått och ljusgrått. Och vit fogmassa till det. Kommer sitta galant på väggen under våra nymålade vita luckor.
Vi hittade ett matbordsset också på Jysk. Svarta möbler blir det och de ska vi inhandla till veckan. Fanns ej i lager i Karlstad så det blir en tripp till Karlskoga när tillfälle ges.
Vi fick mail idag om att vi kommer att få ta emot nyckeln på fredag eller lördag. Gissa om vi knappt kan hålla oss av längtan hehe.

Så till morgondagen...

Dags för håret att få sig en dos av vad som kallas förändring. Stor eller liten återstår att se. Nöjd vore iallafall den bästa känslan för när jag kommer därifrån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback