Fundersam och lite frustrerad

Jag har mina små funderingar idag. Det började när jag läste aftonbladet och dagens fråga på baksidan. Då står det såhär:


 

Polisen slog till mot Grammisgalan. Flera kändisar drogtestades.
Är det rätt att drogtesta artister på fest?

Torbjörn Tennsjö, 62, professor i praktisk filosofi, Stockholm:
Nej, det handlar om personlig integritet. Och staten bör inte förbjuda människor att använda droger. Att sälja, sprida och skada andra är en helt annan sak.

Hela jag känner mig som ett frågetecken efter detta uttalande. Jag tyckte det var urdumt sagt.

Nyss kikade jag runt på olika välbesökta bloggar och blir helt ställd. Att människor, eller nästan barn i vissa fall, blottar så mycket av sig själva. Både fysiskt och psykiskt. Och dessa är bland de populäraste bloggarna. Skrämmande anser jag. Vart tar världen vägen?!! Hur är det egentligen meningen att vi ska behöva se ut för att passa in?!

Detta påminde mig om en bild några grabbar i Henriks lag skickade runt och stre massa om. Den visade en ung tjej då hon tar bild på sig själv utan kläder. Varför?!! Vad vill hon få ut av detta? Jag tycker det är pinsamt samtidigt som jag tycker otroligt synd om denna tjej som inte fattar bättre. Hoppas dessa bilder inte hamnar i fel händer. Nog för att hon med säkerhet inte är ensam om att visa mer än nog av sig själv, men det är synd.

Så nu har jag fått lätta mina tankar lite. Har nog mer inom mig, men jag låter det vara för ikväll. Jag och min älskling tittar på Let´s dance och blir överraskade för vissa, skäms åt andra hehe... Nä men de är duktiga!! Laila Bagge har precis dansat och det gjorde hon mycket bra!! Ser så roligt ut..:).. Jaja ska fortsätta kika nu....











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback