Rätt ska va rätt annars blir det fel

Lyssnade på Rix fm på hemvägen där de diskuterade vilken sida på pannkakan sylten ska ligga på. Den manliga radioprataren (jag och namn ;P) hävdade att det endast finns en rätt sida att lägga sylten (eller annan fyllning) på. Detta skulle vara den sidan man steker sist. Det vill säga den sidan som alltid blir något ljusare och fläckigare till färgen. Eller som radioprataren sa "Den fula sidan". Jag måste i denna diskussion hålla med. Det finns absolut en speciell sida att lägga sylten på och det är just den ovan nämnda sidan.

Så började jag även tänka på de olika sidorna på en smörgås. De flesta smörgåsar har faktiskt en rätt och fel sida de med. Detta ter sig dock olika på olika mackor men jag har alltid en bestämd sida för varje sort som jag har mitt smör på. Väldigt viktigt och helt FEL om man nu skulle välja att smöra FEL sida.

När det gäller till exempel lingongrova som vi ofta köper så har jag även där märkt att jag har smörgåsen på ett speciellt sätt när jag smörar den. Jag lägger alltid den rundade sidan åt vänster.

Detta kanske kan verka konstigt, knepigt, knasigt.... eller helt enkelt NORMALT. Vad vet jag!



Jag har funderat några dagar på en skum bil som står mitt i skogen på vägen mellan Filipstad och Karlstad. Varje gång jag passerar den så hajar jag till och tänker. Va sjutton gör den där? Jag ser liksom ingen väg den har kunnat åka in på utan den står bara där mitt ibland träden. Skumt och ganska irriterande för en nyfiken tös som mig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback